Sziasztok!
Na, ideértem!
Mártonnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Andi- Ágnesnek pedig gyógypuszikat küldök!!!! Gyönyörű neve van ám, ha nekem lett volna hugicám, Ágnes lett volna.
Én már gondolkodtam azon, hogy a 15 hós oltást januárban adatom be Kincsőnek, dec.-ben kellene, de akkor ott a Mikulás...Karácsony...Szilveszter...Pont az ünnepekre legyen beteg? Lehet ilyet?
Juti-ne aggóóddjjj!!!! Én fanatikusan figyeltem Kincsőt a pocakban,mikor mocorog és bálnázik, mindig kevésnek éreztem
. Főleg mikor a Kismamában 2 különböző számot olvastam, mennyit kellene, az volt a borzalom, akkor már számoltam is
Legszivesebben egy hordozható 3-4Ds ultrahang gépet csatoltam volna a pocakomra, hogy mindig lássam az én kis Nyuszimat.
Nálunk az alábbi pocaklakó mozgató tevékenységek váltak be: apa -simogatás a pocakon, apaének a pocak mellett, apapuszik a pocakon, apanélküli időkben: minél több embert beszéltetni-minél hangosabban
, de nekem a rohangálós munkám mellett a legegyszerűbb az volt, hogy leültem egy a babámra gondoltam, előbb-utóbb megmozdult.
Rik- ma délután már tv se volt!
Ilyenkor abszolút felértékelődik a családi élet!
Igazán Kincső mellett mostanában nem is nagyon lehet nem vele lenni, csak mikor fogja magát és elvonul a szobájába-vagy a miénkbe, magára csukja az ajtót (tegnap sikerült a zárat is rákattintania, az már azért nem igazán tetszett neki
), akkor van 10-15 magányos percem.
Zsani-de jó neked, hogy tanítasz. Én is szerettem volna, de Kincsőt addig nem tudom hova tenni... Ábi édes lehet, ahogy szereti Lénát!
Katus-gyógyulgassatok, rossz lehet most
Wirág- még egy ideig nem megyünk úszni, még nem gyógyultam meg teljesen
, nem akarok felelőtlenül picik közé menni a vízbe.
Gabó-örülök, hogy tetszik a munkád!!! A házzal hogy álltok?
Szia Viol! -Kishercegnőd hogy van? Még mindig sír az idegen gyerekek láttán? Pénzed gyűlik?
Nálunk a kisasszony teljesen önálló: jön-megy (persze vmit mindig cipelni kell
, ma egy fél literes ásványvízzel sétált az utcán
), hisztikorszak már beköszönhet ilyenkor
. Mikor alakul ki a félelemérzet a kicsiknél? Olyan vakmerően nekiindul néha
, alig bírom elkapni, és hát a helyes irányra terelni: képtelenség
. Többnyire az Erzsébet kertben vagyunk, vhol letesszük a babakocsit és gázolunk az avarban, gyűjtjük a gesztenyét, kóstolgatjuk a kavicsot és a földet
, gesztenyét pakolunk a padokra-amiken a legszívesebben átmászna a kisasszony
És ma felfedeztem egy kék foltot a térdén-azt hogyan szerezte
.
Húúú, megyek, nagyon sok lettem
Anikó