jo reggelt..most leirom amit erzek..jöjjön, aminek jönnie kell
miert nem lehet egy kicsit talan megerteni azt, hogy tulnyomoreszt nekünk itt meg nincs gyerekünk es igenis parazunk???
mivel
-fogalmunk nincs, hogy mi var rank
-nem tudjuk milyen szoptatni, egyaltalan a sajat babankat a kezünkben fogni
-sokan meg nem lattak a szüleszetet
-NE FELEJTSÜK EL, HOGY EZ EGY FORUM, ES HA VALAKI FEL, AKKOR ITT VAN LEHETÖSEGE A FELELMET KIIRNI MAGABOL, MINDENKINEK HALASAK VAGYUNK A VELEMENYEERT, A TANACSAERT, DE NEM SZERETEM, HA VALAKI LESZOL AZ ERZELMEIM ES A FELELMEIM MIATT
-NEM VAGYUNK EGYFORMAK, MINDENKI MASHOGY ELI MEG A TERHESSEGET, EN A TOLERANCIARA SZAVAZOK, SOHA NEM SZOLNEK LE SENKIT AZERT, MERT KETELKEDIK, MERT NEM BIZTOS MAGABAN
szoval mi higyjetek el halasak vagyunk minden egyes bejelentkezesert,kedves szoert, de ne az legyen a dolog ertelme, hogy a vegen ne merjem leirni a velemenyemet..mert akkor kedvem sem lesz irni vagy jelentkezni
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
nekem, ha bajom volt, mindig sokat segitett egy jo szo, amit töletek kaptam..es erre szüksegem is van, es bar hamarosan a finishbe erek, megis van meg 1000 kerdesem..es lesz is..szoval pozitiv es negativ velemenyek a korhazrol..kerem..mindenki levonhatja a konzekvenciakat..csak ne szoljuk le egymast a masik velemenye miatt..nem vagyunk egyformak!!!mindenki massal elegedett, mast var el..
en csupan annyit varok el, hogy segitsenek nekem, SZERINTETEK SZOPTATTAM VALAHA?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
hiaba olvastam el, hogy kell..de megsem tudom
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ilyenekre gondolok, en csak egy kis emberseget varok el, es nem erdekel, hogy tele van a korhaz es mindenki idegesebb a kelletenel, mert ha en melozok,tölem is 100%ot varnak el, es nincs kifogas, ha elcseszek valamit, megkapom a magamet..remelem, hogy nem lesz rossz nekem a korhazban, remelem, hogy egeszseges kislanyom lesz es könnyen meg tudom majd szülni, komplikaciok nelkül..szoval csak azt remelem, mint mindenki mas..es ezt meg kell erteni, hogy igenis tele vagyok felelemmel, ez nem megy vezenyszora, hogy minden aggodalmamat csak ugy elfelejtek..
köszönöm a +++ energiakat, a drukkokat
Agi, kivancsi vagyok a te törtenetedre is..
akiket sertett a ma reggeli kirohanasom, bocsanat, a sajat lelki nyugalmamert tettem.
pusszancs, szep napot mindenkinek
nkem fontos, hogy mindig öszinten kiirhassam magambol az erzeseimet..