Új privát üzeneted érkezett!

Akkor holnap!!!!

Puszi!

Mindenki ismételje el hangosan a következő mondatot:

Jól vagyok, a babánk is jól van, minden rendben van! Boldogok vagyunk!

Nem hallom! ........... Most sem!.......áááá, most már hallom. Jól van! Akkor minden jót! Puszi!

jutiboszi

Nem tudom Juti,de egy csomo vizsgalatot csinaltak akkor,es semmit nem talaltak.Minden rendben volt a vereredmenyekkel is.Az volt a furi hogy egeszben jött ki,tehat szo szerint levalt.A dokim szerint nem volt rendesen megtapadva..en meg nem is meseltem neki a forro vizröl :?

Kép
ami6

Juti ,IGENIS!! :D

Kép
ami6

Nem tudom, mi volt, de erős a gyanúm, hogy nem a forró víz. Nem vagyok orvos, csak megérzés. De már ne is gondolj erre, hiszen van akire gondolhatsz, és főleg na aggódj! Minden rendben van

jutiboszi

Most csak a mostani kis manomra koncentralok!!!!Es minden rendben lesz!!! :wink:

Kép
ami6

Juti,pussz nektek!!!!Majd jelentkezz! :D

Kép
ami6

Még szép, hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
bettó

Kép

Ami :nagyon sajnálom én is! :cry: BIZTOS NEM A TE HIBÁD VOLT!!!!!Azt szokták mondani,amelyik baba velünk akar maradni az velünk is marad tüzön vizen át! :)

Nálunk valszeg a doki hibája is volt.Mivel progeszteron elégtelenségem van,és a doki nem adott progipótlót.Pedig direkt rá is kérdeztem,de ő azt mondta ne aggódjak,ha valami baj lesz csak akkor kell.Amikor bekövetkezett a baj,már nem kellett a progipótlás!Na meg azt sem kell elfelejteni,hogy PCOS vagyok.És sok a vetélés miatta. :cry:
De van még egy pcos köztünk.Ha jól emlkékszem talán Manka :? .Bocsi ha mégsem :oops: !

Kép
Kép

Kép

Kép
lecso

Lecso,en is probalok arra gondolni hogy igy kellett lennie.Na meg nem hiszek a veletlenekben sem,szerintem minden okkal törtenik.Tehat igy kellett lennie...Most örüljünk a mostani pocilakonak!!! :wink:
Annyira jo a karacsonyos vonalzod,feldobja a hangulatomat is. :)

Kép
ami6

Sziasztok!

Juti!
Csak ismételni tudom magam tök jó, hogy ilyen kreatív vagy! :lol: Ari lett a szekrény, meg jó a kocsi és a koiságy is!
Szerintem is jeleznek a babák ha ha ízlik nekik vmi vagy ha nem . Szoktam is mondani én is a páromnak hogy most azért ficeregnek mert jó nekik vagy azért mert nem.
Én is sokszor félek, nehogy baj történjen ezt már nehezebben viselném mint az előző 2 méhenkívülimet. Most már érzem a babókat, szóval mem is szabad rosszra gondolni sem.

Lili!Érezzétek jól magtok a dédiéknél! Ha tudsz pihenj!

Edina!
Tudom mit érezhetsz mikor félsz. Az első 12 hétben én meg barnáztam mindig attól rettegtem, hogy most fog elmenni a baba, de szerencsére csak hormonális változás volt az oka.

Ami Edina! A vetélésről azt hallottam ,hogy akkor következik be az az első 12 hétben ha vmi nincs rendben a babával. Pl.: Genetikai rendellenesség. Így védekezik a szervezet.

Ami!
Úgy-hogy szerintem semmi közöd nem volt hozzá!
A 4D UH-ról én azt hallottam, hogy a 24-29 hét a legjobb.

Ági!
Nekem nagyon ari a védőnőm. Nem is csak védőnő de barátnő és sorstárs is. Ők is babát szeretnének és nem jönn nekik össze. Pont most mnet el neki 2 x a baba. Nagyon érzékeny.
Nekem nem szokott fájni a nagyon ritka szex után semmi ( szegény párom).
Fárasztó lehet hogy pont most tanul járni a kicsi lánykád, de aranyos is lehet.
Saját házba/lakásba költöztök vagy albibia?

Vadmálna!Szegény, vigyázz nehogy megfázz! A 19 fok nekem is kevés lenne!

Betti!
Nagyon édi a fotókon Szaffi! Én is szeretem ezt a mesét a keresztlányomnak ez volt pici korában a kedvence Meg persze a Teletabik.Ja és gratula a cunishoz is! Nem csoda hogy sokat beszélsz/írsz róla érthető!
A festés már a felújítás végét jelenti, őrülj neki. Az meg külön jó, hogy sógornőd segít takarítani majd! :lol:

Hát lányok az én pocim megindult a növekedésben. Néha már alig kapok levegőt, mi lesz később?! Ha sokat mozgok bekeményedik. Eléggé fájnak a petefészkeim is mert nagyobbak még a stimulációtól. Éjjel minden fordulásnál érzem szinte Ami kb 3 óránként van mert én hason szeretnék aludni, De így föleg a bal oldalam marad.
Hétfőn hajnalban meg arra ébredtem, hogy húzza a vádlim a görcs, azóta is fáj a helye. Úgy megyek mint vmi nyomi, plussz néha a babák rátelepszenek vmi szervemre lp.: húgyhólyag fura érzés. Ma voltam treheléses cukor vizsgálaton a lötty íze még csak kibírható volt , de utána kicsit rosszul lettem, kovájogtam, szédültem, hányingerem volt. Holnapra lesz eredmény.
Szex: nekem azt mondta a védőnéni, hogy ami nekem jó az a babáknak is! :lol:
Főzés: Én heti 1x 2x szoktam, annyira nem szeretek, de megcsinálom, de legjobban 2 dolgot utálok a házimunkák közül vasalni és mosogatni. Már jó ideje mondom az uramnak vagyünk mosogatógépet, de erre sose futja! :twisted: Hát karácsony lesz amikor ennek véget vetek!

Képzeljétek ma jövök (bicegek a vádlim miatt) fel a Keletibe az aluljáróból erre egy pasi leszólít " Mi van nem tudsz menni?" Mire én " Nem baj, hogy terhess vagyok?" Ő: "Nem baj" Meglátta hogy kivel vgyok ( szegény páromnak elég brutál kinézete van, de annál nagyobb szive 185 cm ,105 kg szinte izom) neki fogott sűrű bicsánat kérésnek! Totál kiakadtam és ha tényleg rokkant lennék vagy friss műtöt?! :twisted:

Na jó éjt mindenkinek !

Ja Juti elismételetem a mondokát!

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Bocsi az elírásokért!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!
Juti, Bettó, Ami!
Ti aztán jól elbeszélgettetek tegnap. :lol:
Tényleg nem szabad félni a szüléstől, mert akkor annál rosszabb. Én is úgy voltam vele, mint Juti (asszem te írtad... :oops: ), hogy ha már annyi nő végigcsinálta, akkor én miért ne tudnám. Persze fáj, és kimerít, de a boldogság ami a végén vár azon nyomban elfelejteti veled az addig átélt fájdalmakat, kénylemetlenségeket. Szóval megéri akárhány órát is szenved az ember. Már csak azért is, mert mi nők erre lettünk kitalálva. És itt jegyzem meg, hogy őszintén sajnálom azt a császárra kényszerül, és nem tudom azt megérteni aki kéri a műtétet! Ezt egy nőnek meg kell tapasztalnia!
Én nagyon nagy kíváncsisággal vágok elébe a második szülésnek, és nagyon-nagyon szeretném, ha ez is természetes úton történhetne ugyanúgy fájdalomcsillapító nélkül. Mondjuk most jobban örülnék, ha nem kéne indítani, meg burkot repeszteni, mert ezt is szeretném már átélni, hogy milyen is az amikor minden magától történik. Remélem így lesz!!! :wink:

Jadika!
Saját lakásba költözünk. Sajnos még kerteset nem tudunk venni, de majd legközelebb. :wink: :lol:
Hát igen, lefáraszt a csaj a sok rohangálásával, de megéri, mert annyira jó látni. Imádom ezt a kis sz@rfészket. :D

Lecsó!
Megpróbálok én is egy karácsonyis vonalzót betenni, mert a másik fórumban a csajszi aki be szokta tenni 3 gyerkőce van, és már állandóra nem tud még egy vonalzót beilleszteni. Eszméletlen... És akinek mondjuk 4 gyerkőce van??? :twisted:

Ma megyünk ki a lakáshoz este. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen... Majd csinálunk fényképet, és teszek fel 1-2-t ha érdekel titeket... :?:

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Van skype!!!!!!!!! jutiboszi vagyok. Ott is. Még nem tudom, hogyan működik, de majd csak rájövök. A próbahívás sikerült, hallottam a saját hangom is, szóval csak menni fog!

jutiboszi

Képzeljétek, voltam ma védőnőnél. Szegény többi kismama, biztos sokat vártak, fél órát legalább bent voltam. Nagyon kedves volt, meghallgattuk a kis maszatom szívhangját. Épp hátat fordíthatott, mert elég halk volt, de így is hallottam. Mondtam, hogy nem tudok elaludni. Aztán ahogy adta a tanácsokat, szépen lassan rájöttem, hogy mindent elkövetek az ellen, hogy elaludjak. Kakaóval fekszem, ami élénkít. Nem sétálok eleget, keveset vagyok levegőn. Sokáig alszom, így este is később vagyok fáradt. Akkor min csodálkozom?

Ajánlott a védőnéni egy kis finomságot, ami teljesen egészséges. Hipp Natal Gyümölcslékoncentrátum. 991 Ft volt és 20 napra elég.
98% gyümölcstartalmű sűrítmény, napi 20 mg kell csak belőle. Ez ilyen étrendkiegészítő kismamáknak. Talán segít a wc-n is, mert mostanában már előfordult, hogy vérzett is az erőlködéstől ott a hátsó kijárat. :oops:

jutiboszi

Juti!
Nem hangzik túl jól ez a kakidolog! Vigyázz vele!
És figyelj, ha esetleg kijönne az aranyered! Nem kizárt sajnos... :?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Juti :rajtam segít a vas.Nincs szorulásom tőle egy cseppet sem! :lol:

Kép

Kép
lecso

Ja, igyekszem, most egy darabig jó volt, aztán pár napja megint vérzett egy cseppet. Pedig asszem jól étkezem. De az a baj, ha túl híg a dolog, akkor azért fáj, ha túl kemény, akkor meg azért. Inkább az erőlködés a baj, mert türelmetlen vagyok, és egyszerre meg akarok szabadulni a dolgoktól, ahelyett, hogy megvárnám türelmesen a következő ingert. Mindig ilyen voltam, nem csodálkozom. Ezentúl jobban figyelek. Még aranyér sose volt, csak esetleg belső lehet, ami néha vérzik, mert sokszor nagyon tud fájni ürítés után belül. Erre a doki csak annyit mondott, hogy megfelelő étkezéssel rendbe jön. Ja, csak néha kiújul. :( :? :(

jutiboszi

A vas, nem tudom. Az Elevitnél azt mondták, a vas miatt van székrekedésem tőle. Hát, nem tom.

Most ez a Hipp natal kipucolt rendesen. Másfél órán belül 3x voltam, és rendesen kijött, illetve kifolyt minden. Jó kis hasmenés reggelre. De szerintem pár nap, és hozzászokik a szervezetem. Az Elevittel úgy volt, hogy első néhány nap full hasmenés, aztán pár nap székrekedés, és utána teljesen normális. Hozzászokott a szervezet.

Napi 5x étkezés, abból 2x gyümölcs, mellette sok zöldség, és sok folyadék. Ez lenne a titka a dolognak.

jutiboszi

Sziasztok!

Adri! Örülök, hogy tűl vagy a terhelésesen. Jövőhéten én is túl leszek rajta szerencsére. Barátnőm mesélte, hogy nála nem volt ilyen rosszúllét, csak aludt, de olyat, mint addig soha :)
Most szóltak, hogy csak vasárnap tudnak kezdeni :twisted: :twisted: :twisted:
Viszont Géza azt mondta, hogy egy nap alatt a két szoba rendben lesz. Úgy legyen. Sajna a vége még messze van, mert ahogy az ablakos eleinte csúszott, most megint nem jön időben és az ajtó cseréje még várat magára, így az előszoba festése is csúszik. A konyhát kettéválasztjuk, ott meg a gipszkartonos nem ér rá. De nekem úgyis a szoba a lényeg, rendben lesznek a ruhák, meglátom, hogy hogy férünk el, és tudni fogom, hogy hová kerül pici lányunk holmiai :) Már úgy pakolnám befele :)
Még jó, hogy az Urad veled volt. Én nagyon "fosos" vagyok, utálok egyedül mászkálni. Iszonyat milyen bunkók az emberek, sokmindenki elfelejtette milyen emberségesnek lenni.
Nekem most nem nőtt olyan sokat a pocakom, bár a köldököm már tök sima :) Viszont azt én is észrevettem, hogy ha sétálok és közben beszélgetek, nagyon hamar kifulladok :)

Giga! Én nagyon kiváncsi vagyok a lakásra, imádom az új lakásokat :) Tesómmal mikor "kicsik voltunk" minden hónapban átrendeztük a szobánkat, hogy valami újdonság legyen. Fél napot csak a rajzolásssal töltöttünk, hogy mit hová tegyünk. :lol:

Juti! Óvatosan a kakival tényleg. Biztos rendeb fogja tenni a nektáros dolgok mindig segítenek az ilyen problémán. Tesómnak pl. az őszibarack tesz csodákat :wink:
Nálam szerencsére mióta állapotos vagyok, nincs ilyen gond. Reggeli, és utána wc. Pedig a vasat én is szedem, meg a Gravidát is. Kincső előtt nem volt ilyen rendszeres, de azóta szerencsére rendben van :)

Kép
bettó

Sziasztok Lányok!

Elnézést, hogy így eltűntem, de ezen a héten rám borult a meló... :? Összességében persze ez nem rossz dolog, csak az este 7-8-ig tartó tárgyalásokat tudnám hanyagolni... :lol:

Igazság szerint már az közel egy óráig tartott, hogy az utolsó hsz-mig visszaolvassak... Nagyon termékenyek voltatok!!! :D Megpróbálnék reagálni mindenre, bár nem tudom sikerül-e...

Először is mindenkinek köszönöm szépen a tanácsot a kisággyal kapcsolatban!!! :)

Rólunk annyit, hogy kedden megvolt a cukor vizsgálat. Hál'Istennek nekem a zsemle-tej verzió volt, és minden rendben volt. Mostanra megjött az eredmény is, minden rendben van a cukrommal!!! :D Bettó - nekem is azt mondták, hogy vérszegény vagyok, és hogy a napi egy Gravida mellé vasat kell szednem!!!

Vadmálna, Bettó - minden együttérzésem a felújítással kapcsolatban. Nálunk most szerelik a fűtést, és még utána jön a festés és a kisebb munkák... :cry:

Vadmálna - Remélem, jobban vagy már!!! Vigyázz nagyon Magadra, és pihenj sokat!!!
Szerintem sem kellene túl sokat várnod az orvosválasztással, mert a tényleg jó és megbízható orvosok hamar "megtelnek". Főleg most, hogy annyi a kavarodás az egészségügyben, és sok orvos azt sem tudja, melyik kórházban fogja folytatni a praxist. Az én dokim is azt mondta, hogy nagyon sok új páciens érkezett hozzá azért, mert a korábbi orvosa alól kiment a kórház.

Bettó - Nagyon szépek a képek, gratula!!! :lol: Örülök, hogy meg voltatok elégedve a 4D-s ultrahanggal, én is azt gondolom, hogy ez egy olyan élmény, amit nem szabad kihagyni!!! Mi már voltunk a pici 12 hetes korában, de szerintem még egyszer úgyis elmegyünk, mert úgy szeretném látni így, "nagyfiúként". :oops: :lol:

Juti -nagyon tetszik a szekrény, ügyes vagy!!!! Bár azt hiszem, ezt már mondtam!!! :lol:
A gyerek forgássával kapcsolatban nekem azt mondta a doki, hogy bármikor akár 5 perc alatt is meg tud fordulni... Nekem épp az volt a gond, hogy a farfekvéses baba úgy fordult be, hogy a kis feje nyomta a belső méhszájat... Ezért kaptam kb. két hete egy hetes szigorú fekvő parancsot...
Egyébként a furcsa-rossz (nem tudom, mi a jó kifejezés) érzéseim nekem is vannak. Nekem is sokszor eszembe jutnak ilyen negatív dolgok, de igyekszem kiverni gyorsan a fejemből, mert én is hiszek abban, amit írtál, hogy a gondolatok könnyen valósággá válhatnak...

Ami - nagyon sajnálom, ami Veletek történt, de most biztosan minden rendben lesz!!! Egyébként én sem hiszem, hogy Te lettél volna a hibás, valószínűleg ez így volt megírva... :(
Egyébként csak csatlakozni tudok Hozzád, én is állandóan fáradt vagyok mostanában. Rengeteget tudnék aludni, és nagyon rosszul esik, ha ez nem lehetséges!!!

Lecsó - köszi szépen az outlet infót!!! Remélem, mi is ki tudunk menni még a hétvégén!!! Már ha a mesterek is úgy gondolják... :? Jaaa, és nagyon jó a farmer, nagyon ügyes vagy!!! :)

Adri - meg tudlak érteni, hogy kiakadtál azon a f.szon a Keletiben!!! Hihetetlen bunkó emberek vannak!!! A múltkor nekem azért kezdett szövegelni egy fickó, mert szerinte túl lassan mentem át a zebrán ... közel 6 hónapos terhesen!!! :evil: :evil: :evil: Mondjuk az én férjem is elég tekintélyt parancsoló tud lenni (193 centi és kb. 130 kiló), de elég gáznak tartom, hogy csak akkor tudnak az emberek normálisan viselkedni, amikor az ember mellett ott van a demonstratív férje... :evil:

agi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
gnesa

Bettó!

Sajnálom a csúszásokat... De a mesterek általában ilyenek, még életemben nem találkoztam olyan mesterrel, aki akkor jött, amikor mondta, és leginkább akkor fejezte be a munkát, amikorra ígérte... :evil:

Én is már alig várom, hogy a felújítási munkával végezzenek végre, és lehessen alakítgatni a babasarkot!!! Egyenlőre az a néhány dolog, amit vettünk a mi szekrényünkben van, de már ezeket is olyan jó nézegetni!!! :D

A pocakom nekem is akár napról-napra képes hatalmasat nőni! Hál'Istennek leginkább előre nő, szélben eddig nem nagyon változtam, de gondolom, arra is sor kerül majd... :oops: A köldököm nekem néha kisebb, néha nagyobb, de a gyomorszájam magasságában majdnem mindig van egy kis dudor, az lehet gondolom a kis feje vagy a háta... :lol:

Giga - én is akartam írni, hogy igen, igen, mindenképpen tegyél fel képeket please!!! Nagyon kíváncsi vagyok, és én is nagyon szeretem az új lakásokat!!! :lol:

agi

gnesa

Jaaa, és még egy kérdés... Lányok, Ti hogy álltok a gyomorsavval???? Nekem mostanában olyan sok van, hogy szabályosan marja a torkomat... :shock:

agi

gnesa

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla

Sziasztok!

Meg van a cukor eredmény: A terhelt közel van a felső határhoz ezért 1-1,5 hónap múlva ismétlés.

Ági!
Szüléshez kapcsolódóan én is ha lehet hüvelyi úton szeretnék, bár nagyon kicsi rá az esélyem sajna és érzéstelenítés nélkül. Ha nem nem jön össze nem fogok össze omlani. Én is félek, de nem a fájdalomtól hanem ha császárrra kerül a sor az epidurális és úgy tudom minden fajta gerincbe adott érzéstelenítésnek fejfájás az utóhatása. Mikor még cigiztem volt hogy éjjel felébredtem annyira fájt a fejem és még hánytam is. Nem elég, hogy ott lesz 2 pici apróság akikkel össze kéne szokni, ismerekedni, a friss műtéti seb, a tejbelövelés, nem hiányzik a migrén is.
Én is kivcsi vagyok az új lakásra!

Betti!
Nem semmi milyen munkások vannak. Én már ki lennék idegileg. Ennél jobban semmit nem utálok ha valaki vmit beígér tartsa is be.

Gnesa!Szerencsés vagy, hogy neked a tejes változat jutott a cukor vizsgálatnál.
Hát igen némely ember nagyon bunkó tud lenni.
Legutóbb mikor pénzt voltam kivenni az autómatából ha nincs ott Zoli nem mertem volna levenni, mert ott állt vagy 5 kisebbségi az autómata elött. Jó mi?

Juti! Biztos jót fog tenni ez a készítmény lehet hogy kipróbálom én is, bár ha nem eszek diót vagy nem iszok körte levet szerencsére nincs ilyen problémám.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Sziasztok!

Adrienn!Nekem Levi császárral lett,és nem emlékszem rá,hogy olyan nagyon fájt volna a fejem,ha egyáltalán fájt!!! :D A seb ,a hasizmaim viszont annál jobban húzódtak,amire senki nem készített fel igazából! :? Egyébként kb 2 -3 napig kapsz fádalomcsillapítót a császármetszés után,lehet esetleg ezért sem tünt fel a fejfájás!És kb 6-8 nappal utánna már eléggé szupi az élet! :)

Kép

Kép
lecso

Adri

Sajnálom a cukor eredményt, de biztos minden rendben lesz a második vérvételen!

Igen, a kisebbségiek külön problémásak tudnak lenni... Én egy szabolcsi kisvárosban nőttem fel, voltak érdekes szituációk.

Ha őszinte akarok lenni, én nagyon félek a szüléstől magától! Mi fog történni, mennyire fog fájni, stb... Bár az kétségtelen, hogy a természetes szüléssel lehet átélni a szülés-születés élményét. Ez egy gyönyörű dolog, de valahol jó lenne már túl lenni rajta... :oops:

agi

gnesa

Sziasztok!

Mégegyszer köszönöm a dicséretet Kincsőről :wink:

Ági! Napi 2 dbd vas+folsav vitamint szedek a Gravida mellé. Nagyon nem szeretem az ilyen bogyókat, de muszály, mert nem akarom, hogy a Csemetém is vérszegény legyen. Tudtátok, hogy aki vérszegény nehezebben tanul? Kicsit előre gondolkodom, de muszály, mert felelősséggel tartozom!!!! :)

Adri! Sajnálom, hogy megint menned kell. Mondott valamit a doki? Másfajta étkezés, vagy valami?
Sajna a festők csak vasárnap tudnak jönni :twisted: Az én apukám pedig mindig pontos volt. Tényleg ritka az ilyen szakember.

Ági! Kitartás, nálatok is hamar vége lesz és a gyönyörű lakásotokban várjátok majd, hogy elteljen a maradték idő a gyerkőcötök érkezéséig :wink: Én most csak ezért nem vagyok már mérges. Igaz iszonyat fáradt leszek, mert addig egész nap a tékába kell lennem 11-21-ig, még ünnepnap is nyitva leszünk, és szerencsére nem fogok unatkozni (kopp-kopp) :P Este szabályszerüen majd beesek az ágyba :wink:

Szülésnél én is epidurálistól félek, mivel pici vagyok, nekem is meg van az esélyem, mert nagy babánál már nem engedik. Na és persze a drágám már elég régóta keresztben van. Remélem míg van helye addig szépen a jó irányba fog fordulni. :)

Kép
bettó

Edina!

Azt sajna már tudom milyen ha felvágják a pocim. ( 2 méhenkívüli terhességem volt, ki kellett venni a petevezetőimet) A 2. már szinte rutinból ment. :?
Szeritem te szerencsés voltál e téren. 10-ből 8-nak nics fejfájás, de 2 igen.

Gnesa! Jobb nem is beszélni róluk, de lassan már ők lesznek a többség! :twisted:
Én azért szeretnék már túl lenni rajta, hogy lássam őket, foghassam őket stb.

Betti!
Nem kell diétázni meg szerencsére semmi ilyen.
Hát igen a régi munkások mások voltak! Mondjuk mi nem panaszkodhatunk tavaly nyáron újítottuk a konyhát volt egy kis szoba abból konyha lett ( Ablak csere de 1mx80cm helyett 150x150-es, csempézés, járólapozás, fal bontás ) a konyhából étkező ( itt járólapzás lamináltlapozás ) plusz egy kis kamra felhúzás , ezt a párom + 1 kőműves és apósom 9 nap alatt csinálták meg.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

A babók most nagyon aktívak. Szinte folyamatosan hol itt, hol ott érzem őket. Tök jó!

KépKép
KépKép
jadika

Adri!
Jó neketek, ti már tavaly túl voltatok rajta. Sajna én türelmetlen is vagyok, így még jobb, hogy nem vagyok otthon, abból csak vita lenne. Még a végén én is a kezembe venném az ecsetet :lol: Bár tavaly nyáron a tékával nagyobb helyre költöztünk és akkor én festettem a kirakatot, meg ilyesmit. Imádok festegetni, szerintem aputól örököltem :lol:
Ja és megvettük a festéket, szép napraforgó sárga lesz. Poén, hogy az a kedven virágom, még a menyasszonycsokrom is az volt :)
Nekem kora délután nagyon csendben volt (amit nem szeretek, alíg vártam, hogy mocorogjon), viszont most a kis kezecskéjével simogat belülről :)

Kép
bettó

Na mégsem mentünk ma a lakásba, mert még mindig nem lettek készen. A miénk lesz az első ami elkészül... :wink:
Attila szinte minden nap hívogatja őket. Na de nekünk innen ki is kell költözni legkésbb 30-ával. :shock: És nem szeretnénk egyszerre mindent. Bútorok, dobozok, konyhabútor, szaniterek, lámpák, apró-cseprő munkák...
Szóval holnap kapunk kulcsot. :?

Adri!
Miért készülsz automatikusan fájdalomcsillapítós császáros szülésre? Az iker terhesség miatt?
Valamiről lemaradtam? :oops: :?:

Ági!
Megmondom őszintén, hogy nekem nincs gyomorsavam, és Lilivel sem volt, hála az égnek!
Sajnálom, hogy te így jártál. Biztosan van rá valami módszer, hogy csökkentsd. Azt hiszem hallottam valami olyasmit, hogy aprókat kell enni. Mármint ne 3 főétkezésből álljon egy nap, hanem falatozgatni kell sokszor. De aztán lehet, hogy keverem valamivel... :?

Kép
Kép
giga1

Bettó

A sógornőmtől hallottam egy régi trükköt arra az esetre, ha nem mocorog a pici. Narancsot kell enni, vagy narancslevet inni ... állítólag arra tutira beindulnak a picik. :lol:
Nagyon szép lesz a napraforgó sárga fal szerintem, imádom az élénk színeket!!! Nekünk meggypiros a hálónk!!! Amikor kiválasztottam a színt, mindenkinek hülyének nézett, aztán persze el voltak tőle ájulva... :wink: Mennyasszonyi csokor napraforgóból??? Nagyon szép lehetett!!!!!!

A tanulás dolgot még nem hallottam, de a'sszem én is elkezdem szedni az Általad ajánlott kombinációt!!! Nehogy már rajtam múljon, hogy zseni lesz-e a gyerek... :lol:

agi

gnesa

Ági

Köszi a tanácsot, mindenképpen megfogadom, ártani nem árthat... :D Egyenlőre Rennie-vel nyomulok, bár azt is csak akkor, amikor már nagyon gáz!!! :(

A lakásnál szerintem sem árthat, ha folyamatosan hívogatjátok őket, hátha ez is gyorsítja a folyamatot... :wink:

agi

gnesa

Szegény Giga :cry: Mióta vagytok összepakolva? Engem még ez zavar. Hagytam lent pár ruhát, de pl. ma sem azokhoz lett volna kedvem, hanem persze ami fent van a padláson zsákolva. Oda pedig én már nem mehet fel :roll:

Ági! Nekem a banán is be szokott válni, de most nagyon mélyen alukált, amit nem csodálok, mert este viszont szinte hajnal 3-tól végig ébren volt :wink: Amúgy nekem a körzeti nőgyögyi tanácsadáson írta fel ferro-forgamma ez vas és folsav keveréke! :wink: Kép

A képen: Én, apa és a csokor :wink:

Kép
bettó

Ági sajna ki kellett pótolni pici sárga virágokkal, de akkor is napraforgó volt benne :wink:

Barátnőmék is rájártak a szakemberekre és így tudtak költözni tavaly karácsony előtt, de 24-én délelőtt a főzés mellett még takarított.

Kép
bettó

Ági igazából a hálószobának én is valami olyasmit szerettem volna, de sajna nem ajánlották olyan szobába, ahol csecsemő van. Majd az új házban biztosan megcsinálom :)

Kép
bettó

Bettó!

Nagyon szépek vagytok, és pesze a csokor is!!! A kis sárga virágok még megbocsáthatók... :lol:

Kíváncsi lennék, hogy a baba mostani mozgása jelzés-e a későbbiekre??? Mert a miénk nagyon nyugis éjszakánként!!! Nem bánnék egy jól alvó gyereket... :wink:

A kivitelezőkre többnyire hatványozottan igaz az, ami a mesterekre, már persze tisztelet a kivételnek, mint ugye az édesapád!!! :D A férjeméknek több olyan céges ügyfelük van, akik társasházakat építenek, érdekes sztorik mennek... :shock:

agi

gnesa

Bettó

Már régóta akarom kérdezni, hogy merre van a tékátok??? Mert a fél családom debreceni, és a férjem is oda járt suliba, úgyhogy hátha ismerjük!!! :lol:

agi

gnesa

Kép

Sziasztok!

jaj Ági!Szívből remélem ,hogy nincs összefüggés a mostani mocorgás és a megszületése utáni viselkedésének a babának! :D Mert akkor az enyém nagyon keveset fog aludni,és mindenre fel fog ébredni!Nagyon aktív gyerkőc!Levi nem volt ilyan aktív!Éjszakánként kinyílik a szemem egy pillanatra ő már is mocorog!Na meg napközben sem hazutolja meg magát!

Kép

Kép
lecso

Bettó:tényleg szép a mennyasszonyi csokrod!És szép mennyasszomy is voltál!
Nekem rózsaszín rózsám volt!Igaz nem olyan színű mint elképzeltem.Amikor megláttama csokrot a nagy napon,majd dobtam egy hátast!De akkor már nem ez volt a fontos!"Mindegy" volt!

Kép Kép

Nem a legjobb minőségű kép,mivel dvd-ről van fényképezve!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Kicsit elvesztem... megnyekkent a gépünk... :evil:

Remélem, mindenki jól van és szépen növögetnek a babik...
Kismóki nagyon vidáman bukfencezget a pocakomban... szép nagy lakot épít magának... lassan gurulni fogok... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ági! Én is remélem, hogy nics nagy összefüggés a pocakban való ébrenlét és zsületés utáni ébrenlét között :wink: Én is ahogy felébredek este, ő is ébred. Van olyan, hogy hajnal 3-kor felébredek és nem tudok visszaaludni vagy 5-ig, akkor ő is ébren van. Jajj ma mi történt, nagyon muris volt. Reggel már ébredeztünk, amikor a köldökmnél kidudorodott a könyöke, még Gézunak is egyből szóltam, rá pár másodpercre akkorát moccant, hogy a teljes hasam mozgott :lol:
Gondolom, hogy van érdekes sztori bőven. Tesómék amikor építkeztek, az egyik falaf 1 méterrel sikerült máshová tenni. Még szerencse, hoyg tesóm mérőszalaggal mászkált és lebontatta a falat.
A kis birodalmunk a Csapó utcán van. :wink: Állítólag mostmár nekünk van a legnagyobb filmkészletük, köszönhető Gézu filmimádatának :)

Lecsó! Kösszke :wink: Ti is édesek voltatok. Nekem igazából két csokrom volt, mert a polgári nem egy napra esett a templomival, így két csokrot kaptam :) Az utolsó napokban derült ki, hogy megérkeznek a napraforgóim, addig idegeskedtem. Nem tudom, hogy miért de imádom ezt a virágot.

Laura! Mostmár nyugodt vagyok, hog yte is jelentkeztél és minden rendben van. Nem baj az, hogyha csinálja magának a helyet :wink: Nekem is sokan csodálkoznak, hogy 23. hétben járunk, mert olyan nagynak látják a pocakomat. :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Betti!Nagyon jó szín a napraforgó sárga! :lol: Mikor ide költöztünk a szobák nálunk narancssárgák a konyha meg napsárga volt. Még a plafon is. Sajna északi oldalra néznak a szoba ablakok és elég sötét volt, úgy-hogy most a szobák nagyon halvány barnák már szinte fehérek. Nagyon szép mennyaszzony voltál és szép a csokrod is! :P

Gnesa!Szép lehet a hálótok!
Én a renit javasoltam volna, de látom azt már szeded.
Remélem én is hogy nincs összefüggésben a mostani ébrenlétük a jövőbenivel mert akkor nekem löttek. Pont éjjel az aktívabbak. Este 21 felé elkezdik kb 23-ig érzem őket, de pl.: ma 02:30 körül is arra ébredtem, hogy ficánkolnak nem is tudtam 3:30-ig vissza aludni.

Ági!
Igen az ikrek miatt vagyok jobban a császárra felkészülve, meg Anna fejjel lefelé van, de Zalán meg felfelé. Nme tudom, hogy még megtudna-e vagy akar-e fordulni. Így én 10% esélyt adok magamnak a hüvelyi szülésre.

Edina!Te is szép mennasszony voltál! :lol:

Laura!Jó hogy jöttél, és gyógyítsátok meg azt a gépet! :lol:

Nekem is növöget a pocakom rendesen! :P

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika

Adri!
Kösszike :wink:
Tegnap beszélgettem uncsitesómmal, náluk nem volt kérdés a császár, mert még nálam is kisebb alakat. Tegnap mondta, hogy persze fáj a seb, és mozogni is kell, mert a nővérkék szigorúak, de amikor egyedül volt a szobában Márkkal, és ő a kis helyén feküdt és sírt mert éhes lett, akkor hirtelen elmúlt minden fájás és felpattant a gyerkőchöz. :wink: Elvileg ilyenkor még van helye/helyük fészkelődni, később már nem igazán. :wink:

Kép
bettó

Sziasztok!

Telefonos kapcsolat... Csak bele-bele olvastam...

Van skype-om: szonjalili.

És nem vagy PCOS, szerencsére csak halványan rémlik, hogy mi lehet az, pontosan nem tudom.

Szonja már tud sétálni, éljen!!! Úgy megkönnyebbültem. De most meg nem hagy írni.

Puszi, majd reagálok még, és igen, a lényeg a pozitív szemlélet, hogy nem lehet semmi baj és nem is lesz!!! EZ TUTI!

ki.l.péőaawwé- ezt Szonja írta nektek. :)

Lili
KépKép
KépKép
manka79

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?