Sziasztok Lányok!
Elnézést, hogy így eltűntem, de ezen a héten rám borult a meló...
Összességében persze ez nem rossz dolog, csak az este 7-8-ig tartó tárgyalásokat tudnám hanyagolni...
Igazság szerint már az közel egy óráig tartott, hogy az utolsó hsz-mig visszaolvassak... Nagyon termékenyek voltatok!!!
Megpróbálnék reagálni mindenre, bár nem tudom sikerül-e...
Először is mindenkinek köszönöm szépen a tanácsot a kisággyal kapcsolatban!!!
Rólunk annyit, hogy kedden megvolt a cukor vizsgálat. Hál'Istennek nekem a zsemle-tej verzió volt, és minden rendben volt. Mostanra megjött az eredmény is, minden rendben van a cukrommal!!!
Bettó - nekem is azt mondták, hogy vérszegény vagyok, és hogy a napi egy Gravida mellé vasat kell szednem!!!
Vadmálna, Bettó - minden együttérzésem a felújítással kapcsolatban. Nálunk most szerelik a fűtést, és még utána jön a festés és a kisebb munkák...
Vadmálna - Remélem, jobban vagy már!!! Vigyázz nagyon Magadra, és pihenj sokat!!!
Szerintem sem kellene túl sokat várnod az orvosválasztással, mert a tényleg jó és megbízható orvosok hamar "megtelnek". Főleg most, hogy annyi a kavarodás az egészségügyben, és sok orvos azt sem tudja, melyik kórházban fogja folytatni a praxist. Az én dokim is azt mondta, hogy nagyon sok új páciens érkezett hozzá azért, mert a korábbi orvosa alól kiment a kórház.
Bettó - Nagyon szépek a képek, gratula!!!
Örülök, hogy meg voltatok elégedve a 4D-s ultrahanggal, én is azt gondolom, hogy ez egy olyan élmény, amit nem szabad kihagyni!!! Mi már voltunk a pici 12 hetes korában, de szerintem még egyszer úgyis elmegyünk, mert úgy szeretném látni így, "nagyfiúként".
Juti -nagyon tetszik a szekrény, ügyes vagy!!!! Bár azt hiszem, ezt már mondtam!!!
A gyerek forgássával kapcsolatban nekem azt mondta a doki, hogy bármikor akár 5 perc alatt is meg tud fordulni... Nekem épp az volt a gond, hogy a farfekvéses baba úgy fordult be, hogy a kis feje nyomta a belső méhszájat... Ezért kaptam kb. két hete egy hetes szigorú fekvő parancsot...
Egyébként a furcsa-rossz (nem tudom, mi a jó kifejezés) érzéseim nekem is vannak. Nekem is sokszor eszembe jutnak ilyen negatív dolgok, de igyekszem kiverni gyorsan a fejemből, mert én is hiszek abban, amit írtál, hogy a gondolatok könnyen valósággá válhatnak...
Ami - nagyon sajnálom, ami Veletek történt, de most biztosan minden rendben lesz!!! Egyébként én sem hiszem, hogy Te lettél volna a hibás, valószínűleg ez így volt megírva...
Egyébként csak csatlakozni tudok Hozzád, én is állandóan fáradt vagyok mostanában. Rengeteget tudnék aludni, és nagyon rosszul esik, ha ez nem lehetséges!!!
Lecsó - köszi szépen az outlet infót!!! Remélem, mi is ki tudunk menni még a hétvégén!!! Már ha a mesterek is úgy gondolják...
Jaaa, és nagyon jó a farmer, nagyon ügyes vagy!!!
Adri - meg tudlak érteni, hogy kiakadtál azon a f.szon a Keletiben!!! Hihetetlen bunkó emberek vannak!!! A múltkor nekem azért kezdett szövegelni egy fickó, mert szerinte túl lassan mentem át a zebrán ... közel 6 hónapos terhesen!!!
Mondjuk az én férjem is elég tekintélyt parancsoló tud lenni (193 centi és kb. 130 kiló), de elég gáznak tartom, hogy csak akkor tudnak az emberek normálisan viselkedni, amikor az ember mellett ott van a demonstratív férje...
agi