Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi!!

Hihetetlen de velem is ez történt!

Már 4 teszt pozitív lett,a laboratóriumi teszt szintén,a doki is terhességet állapított meg,az UH kimutatta a megvastagodott nyálkahártyát csak éppen a babóca nem látható(még).Az UH 4-6 hét után mutatja csak ki.Ez biztos!!
Ugyhogy aggodalomra semmi ok,bár még nálam se bizonyosodott be!Gondolom az elhalásnak azért lennének jelei.Kitartás:Ari
Névtelen

Sziasztok!
Elég lehangolo irások voltak itt sorban, remélem mindenki kiirta magábol a bánatát, és felemelt fejjel megyünk együtt tovább!
Természetes, hogy mindenkinek vannak ilyen gondolatai, hogy talán vele van a baj, de nem szabad erre gondolni! Már irtam máskor is, egyszer hallottam valahol: amig egy nönek méhe van, addig képes gyermeket a világra hozni! Már olyan sok mindent meg tud tenni az orvostudomány, bizni kell benne. Egyébként is mindenkinek meg lesz a babája itt orvosok nélkül is, csak türelem és nagy nyugodtság kell hozzá!
Én is igy vagyok vele, és most várom, hogy hogyan alakul az én helyzetem. Ma vagyok a 27-ik napom, a höm magas, de semmi más jel nincs. Majd két hét mulva többet tudok, addig meg nincs más, mint várni.
Remélem mindenki jol van, és ügyeskedtek!!
Barbi
Barbi

Szonja!
Nem tudom, milyen fokú az allergiád, de van olyan gyógyszer is, amit ilyenkor (terhesség, ill. terv) is lehet használni. Én már lassan fél éve nem szedem a gyógyszererem. (napi tabl volt + orrspray 2X kb. 4-5 évig) Nekem egész éves allergiám van (asztmám nincs), ami persze most kezd igazán beindulni. Egy olyan orrsprayt kaptam, ami a bábának sem árthat. Gondold át, érdemes -e felfüggszteni a terveket. Persze nem ismerem a Te betegséged, és lehet, hogy pár hó szünet jót tesz.

Látom, többen gondolunk arra, hogy felfüggesszük egy ideig a próbálkozást. Én is ezen gondolkodom. Ha rossz lesz az UH-im eredménye, lehet, hogy megnézetem a rubeola-védettséget, ha nincs, beadatom, azaz min. 3 hó kimaradna. Csak még teljesen bizonytalan vagyok, szabad -e elvesztegetni idot és lehetoséget?!...

Mamacica! Én csak most jutottam el a jó híred olvasásához, gratulálok Kép és a legjobbakat kívánom.

M.
Monique

Jázmin!
Eloször is nagyon együttérzek veled. Másrészt egy kissé meglepodtem, amikor ezt olvastam: te vagy a család feketebáránya, mert nem tudsz teherbe esni. Jól értettem én ezt? Tudom, azóta összeszedted magad újra, de azért én azt javasolnám, hogy a nyárra függesszétek fel a dolgot. Csináljatok olyan programokat, amelyeket terhesen nem tennél meg, és keress magadnak valami új foglalatosságot, és persze szerelmeskedjetek sokat. Mint Mamacica. Én úgy gondolom - persze így távolról, ismeretlenül nagyon könnyu bármit is gondolni - hogy nálad is inkább lelki akadálya (is) van a dolognak.

Szorítok érted: Laura
Laura

Lanyok!

Mindennap olvaslak am titeket csak nem nagyon van mit irnom.Tovabbra is mindenkinek sok szerencset es egeszseget kivanok es persze gyonyoru babucikat.

Puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Ej de nagy a csönd ma errefeléKép

Barbi!
Imádom olvasni a hozzászólásaidat, mert árad belöle az optimizmus és a szeretet. Hogy vagytok mostanában? Ugye már a férjed is teljesen rendbejött lelkileg is? Jössz haza Magyarországra most nyáron? Hallottál a babanetes találkozóról?

Ki tudja, lehet azon már egy kis babucival a pociban jelennénk meg, igaz?

Aztán most jön az izgulós időszak nálad, nagyon szurkolok, hogy baba legyen a dologbanKép

Ma még senki sem frissitette a listát, de jó, most én teszemKép

Jutka: 36 c 44 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 42 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 35 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 34 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 33 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 32 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 28 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 17 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 14 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 8 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 4 cn Pécs 22 év

Nos, amint látjátok, én a 33. napot "gyűröm", barna trutyi elmúlt, hő fent van. Most kezdek belgondolni, hogy csak nem?
Sajna márciusban is 34 napra jött meg, emiatt még most sem élem magam bele túlságosan. Csak amolyan egészséges módon fantáziálgatok. De már ez is olyan jó, igaz menzi nem várók?

Szonja!
Nem értelek, miért kell szüneteltetni a próbálkozást.
Nekem allergiás asztmám van, ill. volt otthon Magyaro.-on, itt (Finno.-ban)szerencsére semmilyen gyógyszert nem kell szednem.

Otthon Pulmichortot, Brichanylt szedtem állandóan, akkor is amikor terhes voltam. A nőgyógyászom és a tüdőbelgyógyászom szerint sem ártalmas szerek, simán lehet szedni terhesség alatt is.Kép

Te mit szedsz?
Mielőtt úgy döntesz, hogy a gyogyi mellett nem akarsz próbálkozni a babával, azért kérdezd meg az illetékes orvosokat, hiszen koránt sem biztos, hogy azok a szerek, amiket szedsz, ártalmasak.

Éva!
Ha olvasod esetleg még ma a társalgót, akkor bátorság a holnapi műtéthezKép Gondolj arra, hogy ezzel közelebb kerülsz a babucihoz, és nemsokára te is anyuci leszel!!!!!

Nagyon szurkolunk nekedKép Mihamarabb jelentkezz, persze csak egy jó kis pihenés után.

Na pussz!Kép Azért jó lenne, ha irnátok. Olyan csöndes ma az összes topic!!!!
Zsó-fi
Zsó-fi

Zsófi!

Azért olyan csendes ma az összes topic, mert szerintem sokan chat-elnek. Én is megpróbáltam felcsatlakozni, de még nem sikerült.

Laura
Laura

Laura,
igen jól értetted. Minden családtag azzal "nyugtat", hogy nálunk mindenki ripsz-ropsz teherbe esett, olyan nincs, hogy nekem nem megy.
:-/ Lehet, hogy nincs, de mégis ez van.
Nálam nem pszichés oka van, hanem nögyógyászati. Probléma van a peteéréssel, a tüszörepedéssel, a beágyazódásért felelös progeszteronnal. Lehet, hogy a sok gyulladástól és cystától el van záródva a petevezetékem, ezt nyáron laparoszkópiával megnézik. Úgyhogy nálam minden probléma van, csak pszichés nem. Mi akarjuk, nagyon akarjuk és készen áll rá minden, úgyhogy csak az én testemtöl függ. Most éppen minden rendben volt, azért bíztatott a doki és azért reménykedtem ennyire.
Nem tehetem meg, hogy nem foglakozok vele, mert folyamatosan ellenörzi és korrigálja bennem a dolgokat a dokim. Elötte peteérésem sem volt! Szóval én nem hanyagolhatom el az orvoshoz járást, ezért a témát sem. De öszintén szólva a próbálkozós rész mindig feldob.Kép
Mamacicával nem hiszem, hogy legjobb az összehasonlítás, mivel elsö hónapban elsöre sikerült neki. És attól, hogy én nem dicsekedek örökké a szexxel, attól nálunk ugyanolyan tökéletesen müködik a dolog, ha nem jobban. De én nem érzem szükségét, hogy ezt mindig hangoztassam.
Nem akartalak megbántani, de nagy különbség van azok között, akiknek egy kis próbálkozás után (vagy anélkül) pár hónap alatt sikerül és azok között, akik folyamatosan orvoshoz járnak, mert nem teljesen egészségesek és évkig nem jön össze. Szóval szép, szép, hogy a szerelem a lényeg, de ha ettöl függne, már 100 gyerekem lenne. Hidd el, nem ettöl függ, azért biológiailag is mindennek rendbe kell lenni. Nálatok minden rendben van, néhányunknál nem.
Mellesleg rengeteg elfoglaltságom van (több is a kelleténél), nem ezen gyötrödök éjjel-nappal, de nyilván megviselt, hogy megjött, mert nem sikerült. Szerintem ha visszaolvasod azokat a hónapokat, amikor neked nem sikerült, igencsak elkeseredett sorokat találsz majd.
De igazad van, máskor nem rontom a közhangulatot a sikertelenségemmel, majd csak a sikereseknek hagyunk helyet ezentúl, nekik ujjongunk, a többiek meg oldják meg a problémáikat úgy, ahogy akarják.
Jázmin

Laura,
az utolsó sor nem neked szólt.
Ezt gyorsan leírom, mert nagyon úgy tünt a hozzászólásomból, hogy veled van bajom, pedig nem.Kép
Nem mondtál hasonlót sem, csak egyre többször veszem észre, hogyha valaki elkeseredik (teljesen érthetöen), akkor lebombázzák rögtön, hogy "miért gondolod ezt, meg azt", "nem szabad" így hozzállni...és ettöl már kiütésem van.
Ez a topic azért van, hogy bánatot, örömet megosszunk, mégis úgy néz ki, hogy csak örülni "szabad" és ez nekem nem tetszik.
Úgyhogy semmi bajom nincs veled, csak kicsúsztak a dolgok, amik már régóta bökték a csörünket (mert páran magánlevélben ezt már megtárgyaltuk). Nem neked szólt, ez olyan mindenkinek szól és senkinek sem.
Szóval nincs harag és köszi, hogy szorítasz.Kép

Évici,
kedves vagy, hogy így figyeled a "sorsomat".Kép Csütörtökön megyek UH-ra, akkor beszélek a dokival, majd leírom, jó?Kép

Szonja,
holnap megy a levél, most megyek tanfolyamra, ha nem lesz eröm írni, akkor holnap reggel.Kép
Jázmin

Jázmin,

Úgy érzed túl sokszor hangoztattam, hogy nekünk milyen jó a szerelmi életünk? Nem hencegésből tettem. Mindenkit erre akartam buzdítani. Egy kis lazaságra, egy kis felhőtlenségre.
Megértem, hogy neheztelsz azért, mert elsőre sikerült. A helyedbe tudom képzelni magam. De nem tehetek róla. Itt mindig mindenkien jót akartam, mit ahogy ti is nekem.

Köszi.

Mamacica
Mamacica

Mamacica!

Sejtettem, hogy úgy fogod érezni, hogy azért írta ezt Jázmin, mert esetleg féltékeny a gyors sikerednek.
Remélem az ő nevében is mondhatom, hogy nem ez az oka. Nyilván mindenkinek ez jut eszébe először, de megmondom őszintén, hogy én, aki csak ősszel fog próbálkozni egyáltalán a baba érdekében, nekem is szemet szúrt egy kicsit, a sok megemlítésed ezzel kapcsolatban. Biztos jó volt a szándékod, de valahogy egy idő után nekem is sok volt egy kicsit. Jázminnak szerintem minden friss kismama híre ugyanolyan jó hír, nem lesz irigyebb, mert valakinek rögtön összejött. Persze a jóindulatú, egészséges irigység szerintem természetes, de nem az okozza a fennt leírt véleményét. A lazaságra buzdítást néha-néha másféleképpen is ki lehet fejezni.

Hú, hát le mertem írni.

Egyébként nem rosszindulatból írom, csak kiírtam magamból, ettől függetlenül jóindulatú csajszinak tartalak.
Szia,
Évici
Évici (Évic

gyors sikeredre
bocsi
Évici
Évici (Évic

Mamacica,remélem nem gondolod komolyan:bárki is neheztelne bárkire is,azért mert neki elsore sikerült?De ezt már írtad a másik topicban is-bár nem kérdezte senki-,így lehet,hogy mégis ekkora baromságot gondolsz?
Jázminnak és Évicának teljesen igazuk van.

Mariann
Mariann

Sziasztok!
Ahogy olvastam a mai termést, egy kicsit meg lett kavarva ez a topic...amit öszintén nem értek, bár tiszteletben tartok minden más véleményt is. Az, hogy valaki(lásd én is) buzditja a másikat, ne adja fel, fel a fejjel, stb. egyáltalán nem arra vonatkozik,hogy ez az egyetlen üdvözitö mod, amivel bébit eredményezhetünk. DE! A lelki része legalább olyan fontos, mint a testi, és ha valakit doktorbácsi kezelget, az még nem biztos, hogy lelkileg is segit az egyeden. Magyarul, akinek orvosra van szüksége, azt természetesen itt senki nem potolhatja (nem is cél ebben a topicban), de a lelki támasz az nagy kincs ezen a helyen.Tudjuk, hogy közel-távol mindannyiunk ugyanazért a célért hajt, és néha egy kis lelkifröccs segit a nehéz napokon.
Na,most engem is le lehet szurni...
Szerintem térjünk vissza helyes kerékvágásba, és elemezzük továbbra a ciklusainkat, mintsem a szerelmi életeket hasonlitgassuk össze.
Uff, én beszéltemKép
Zsofi, aranyos volt, amit irtál, remélem nem ábránditottalak most sem ki...Megmondom öszintén mindenkinek a véleményemet, de az biztos,hogy inkább a pozitiv oldalát keresem a dolgoknak, mert annyi a negativum minden fele...
Tényleg megyünk haza, de nem is a nyáron, hanem a jövöhéten!!! Már ezerrel várjuk mind a ketten. Ha minden igaz, éppen akkorra lenne esedékes a mensim, de már eljátszottam a gondolattal, hogy éppen a repülön csináljunk tesztet, és a levegöben tudjuk meg mi a helyzet Kép Hátha jó hir lenne, és akkor tényleg el lehetne mondani,hogy szinte a Menyországban jártunk örömünkben Kép Na de ehhez elsösorban kellene egy pozitiv teszt, ugyebár. Höm még magas, kicsit érzékenyek a cicijeim, de nincs más "tünet". Igazábol ez az elsö olyan honap, amikor minden rezdülésemet tudom figyelni, egészen a legutolso mensitöl kezdve. Kicsit élvezem is, mert már annyit olvastam ezekröl, de még magamon nem tapasztaltam.
NA, mielött mindenki elküldta bus..ba, befejezem, és hagyok helyet másnak is!
Puszancs
Barbi, a szoszátyárKép
Barbi

Jázmin!
Nem teljesen értelek, olyan furcsa, megbántott hangú az utolsó hozzászólásod. Abszolút nem vall rád!!!!!!

Miért irod, hogy nem "rontom a közhangulatot a sikertelenségemmel"? Úgy gondolom, hogy már a topic cime sem azt sugallja, hogy itt csupa-csupa sikersztorit olvashatsz.
Pont az a lényeg, hogy sajna "ma megint megjött", és segitsetek túltenni magam ezen.
Szerintem a sok pozitiv tesztcsikos történet után éppen ezért döntöttek úgy a kismamák, hogy jobb egy új topicot nyitni.

A jóakarat megvolt, innentől rajtunk áll, mennyire vagyunk toleránsak és mennyire tudjuk visszafogni éppen aktuális örömünket.

Jázmin és Évici!
Én is teljesen egyetértek veletek, bár azt hiszem Jázmin, most egy kissé keményen fogalmaztál. Remélem nem bántottalak meg valamivel, ha igen bocsánat, csak jóindulatból történtKép

Jázmin!
Már régen meg akartam kérdezni, de még soha nem futottunk össze a chaten, ezért ez most OFF:
Melyik egyetemen és mit tanulsz? (Janus Pann.?)

Sok pussz mindenkinek Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy kivülállóként ismét belezümmögök, de talán nem lenne keserú szájíz senkiben sem, ha tényleg csak azok írnának ide, akik már próbálkoznak egy ideje, és ilyen-vagy olyan okból nem sikerül a kisbaba. Azok, akik csak most akarnak hozzákezdeni és nem tudhatják, hogy egyből összejön-e a baba, azok írhatnának másik topicba. Ezt csak azért írom, mert így annak akinek egyből sikerül a terhesség, akaratán kivül erősítheti a többiekben a sikertelenség érzését és ugye itt nem ez a cél, mivel ez dolog annál sokkal komolyabb akár testileg de főleg lelkileg.
remélem nem értitek félre, és értitek mire gondolok de esetleg a sok " álhiszti" komolytalanná teheti a régóta próbálkozók igenis embertpróbáló küzdelmét. Köszönöm, hogy meghallgattatok.
/Én is írtan ide régebben és mindennap olvaslak titeket /

Üdv: Pankamama
Pankamama

Hello Lanyok,

Eloszor is, igazan kedvesek vagytok, hogy annyian reagaltatok az irasaimra. Jo megosztani massal is az esemenyeket es nem mindig ugyanarra az emberre zuditani a problemakat.
Tovabba, talan en is kicsit felreertheto voltam, ugyanis eszem agaban sincs lemondani a babarol, vagy akar depresszioba esni (a menzi utani hangulat gondolom mindenkinel hasonlo) csupan arrol van szo, hogy mas szemmel nezem a dolgokat. Legalabbis probalom. Emellett termeszetesen mindent megteszek-megteszunk a siker erdekeben.
Es nagyon koszonom a sok batorito, buzdito szot, amit toletek kaptam.
Igazan nem akarok beleszolni a fenti vitaba, pusztan nehany gondolatot irnek le ismet. Nyugodtan kuldjetek el a fenebe, ha tolakodo lennek Kép
Szoval, ahogy en eddig tapasztaltam ez a topic valoban azert van, hogy banatot es oromet egyarant meg lehessen osztani egymassal. Es bar jol jonnek a kedves szavak, megis neha ures frazisnak tunik egy-egy kifejezes bizonyos helyzetekben es megkerdojelezendo, hogy oszinte-e, vagy egyszeruen csak megszokasbol hangzik el.
Minden ember mas (ez is ures frazis, viszont igaz!)es mindenki maskeppen fejezi ki onmagat. Egyes dolgok nekem furcsak, es mas pedig az en eszjarasomat, viselkedesemet tartja deviansnak. Ezert azt hiszem, senkit sem szabad elitelni es valoban nagyfoku tolerancia szukseges.
Masreszrol, gondolom abban mindenki egyetert, hogy valaki, akinek az elso probalkozasra sikerul teherbe esnie el sem tudja kepzelni, milyen erzes az, hogy honapokig, evekig hiaba remenykedik es vagyakozik egy kicsi utan. Tulajdonkeppen nem is varja ezt tole senki. En abszolut ertem azt, amit Jazmin mondott ezzel kapcsolatban es biztos vagyok abban, hogy nem rossz szandek vezerelte. Valoban nagyon szep dolog a szerelem, de egyes esetekben sajnos nem eleg. Hiszen ezt bizonyitja az en peldam is. Mi is nagyon szeretjuk egymast (valoszinu, hogy eloszor es utaljara irom ezt itt le, mert en sem vagyok egy hangoztatos tipus es szerintem is ez ket ember ugye, masra nem tartozik)baba viszont nem jelentkezett idaig az eletunkben. De, meg igy ismeretlenul is orommel tolt el ha valaki, aki vagyott ra bejelenti, hogy kisbabaja lesz.
Remelem, nem sertettem meg senkit es ha nem banjatok, neha irogatok majd en is.
Jazmin, engem is erdekelne, hogy milyen szakon tanulsz. A tanulas nalam is aktualis tema (tobbek kozottKép).
Bye-bye
Bella
Bella

Sziasztok!
Végre jó hírt oszthatok meg veletek! A mai 14. napi UH-n egy 26 mm-s tüszot látott a doki! Úgy féltem, hogy nem muködik a petefészkem. Most arra kell vigyáznom, hogy nehogy túlságosan beleéljem magam; tudom, hogy nem ez az egy feltétel szükséges a dologhoz. De az utóbbi hónapok történései után ez nálam nagyon jó. A következo pár napban szorítsatok nekünk!

Jázmin!
Szerintem teljesen jól van az, hogy leírtad az elkeseredettségedet is. Ez tényleg az a hely, ahol elmondhatod, hogy mennyire kikészültél -mert megjött, vagy mert nem stimmel valami; és nem kell jópofiznod, ha ki vagy bukva.
Viszont erre mindenki másképp reagál, szerintem mindenki a maga módján próbál pár jó szóval segíteni, ezt a "panaszkodónak" el kell fogadnia.

Én ma örülök, hogy nektek elujságolhattam az örömöm. Legszívesebben mindenkinek elmondtam volna, -persze ez nem érdekel senkit, és nem tudják, hogy milyen nagy dolog ez. Így is elkotyogtam egy kolléganomnek, szerintem tiszta hülyének nézett.

M.
Monique

Sziasztok!
Véletlenül keveredtem erre a társalgási helyre, de nem tudtam elszakadni Tõletek. Ígyhát végigolvastam az egész heti termést. Volt eg-két olyan kérdés, amit úgy gondolom, hogy a doktoroknak kellett volna számotokra elmondani. Van amikor persze az embernek nem azon jár az esze, hogy megkérdezze, vagy esetleg nem meri, vgy a doktor nem akarja, vagy esetleg sajnos nem tudja elmondani a választ. De vannak információk, amiket nagyon nehéz máshonnan megszerezni.
Szóval, még a bevezetéshez. Tavaly márciusban volt egy tízhetes vetélésem, most van egy 36 hetes babám a pocakomban és altatóorvos is vagyok ráadásul. Úgyhogy talán egy-két dologban tudok hasznosat mondani, saját tapasztalatból is akár.
1. Babóca-elvesztés utáni próbálkozás: ha volt mûtétes befejezés, akkor a méhnyálkahártya-regenerálódás miatt kell várni 3-4 hónapot. Védekezni valószínûleg mással is lehetne, mint tablettával, bár ez a legbiztosabb módszer, talán ezért javasolta a doki ezt, mert nem szeretné, ha még egyszer át kellene élned ugyanezt a nem megfelelõ beágyazódás miatt. Ha magától megoldódott volna minden, akkor már másnap próbálkozhatnátok. Nekem az elsõ baba elvesztése után azért javasoltak FÉL ÉV várakozást, mert nagynak tartották a lelki megterhelést is. Nagyjából elhittem nekik.
2. Ha nem volt tüszõrepedés a ciklusban: van akinek pont ugyanúgy zajlik minden, mintha mi sem történt volna. Másnál ilyenkor, mivel nincs hormonváltás, ami ugye a tüszõrepedéssel jár, ezért nem is alakul a normális módon a nyálkahártya fejlõdése és mivel nincs is olyan hormon, aminek lennie kellene, ezért nem is tud leesni a szintje, mint közvetlenül menses elõtt. Ezért a menses azaz a nyálkahártya-lelökõdés nem tud elindulni. De egy idõ után a nyálkahártya nem bírja tovább és a túlburjánzás miatt szivárogni kezd belõle a vér. Ezzel eljátszhat hetekig (próbáltam). Van rá gyógyszers megoldás.
3. Fogamzásgátló utáni kísérletek: Ha valaki 21 napos fogamzásgátlót szed, akkor utána menses-szerû vérzése jelentkezik. Ez attól van, hogy a hormonszintek (amit eddig kívülrõl vitt be) leesnek. Ha jelentkezik a vérzés, az azt jelenti, hogy a hormon kiürült a szervezetbõl. Azaz a gyógyszer eltûnt, így a normál ciklus nyugodtan elindulhat. Persze ez nem mindenkinél alakul ilyen egyszerûen. Orvosi ellenjavallata nincs a teherbeesésnek ilyenkor sem (állítólag a mostani tablettáknál már akkor sem, ha még lenne gyógyszer a szervezetben), csak esetleg a doki nem tudja, hogy azért nincs menses, mert baba van, vagy azért, mert még nem került elõ a normális ciklus.
4. Gyógyszerek a terhesség alatt: Hálistennek én is a pollenallergiások népes táborába tartozom, így amennyire tudtam, utánanéztem a dolognak. A kifejezetten antiallergiás szerekrõl (Suprastin, Tavegyl,Claritine) még nincs igazán megbízható információ, ezéárt a biztonság kedvéért azt szokták mondani, hogy vagy ne akkor töltsd a kritikus 12 hetet, vagy ne szedd ezeket. De nem egyértéelmûen rosszak. Az asztmaellenes szerek jelentõs része (pl:Bricanyl, sok spray) olyan hatóanyagot tartalmaz, ami leállít mindenféle méhösszehúzódást, ezért nagyobb baba esetén, 12-hét után védelemre is használják vetélés ellen. Lehet, hogy a nagyon piciknek nem jó, de ezt sajnos nem tudom. A gyógyszertárban meg kell tudniuk mondani.
5. A nagyon izgulós leányzó ezek szerint most éppen a kórházban fexik, így nem tudja elolvasni, hogy állítólag a citromfû tea csodákra képes, és még csak tablettát sem kell a relaxáláshoz bevenni.

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, remélem segít valakinek.
Mamacicának nagyon- nagyon gratulálok és remélem, hogy minél elõbb átigazol mindenki a friss kismamák rovatába. Szurkolok nektek!!!!!
Snoopy
Névtelen

Snoopy,

szioka, Andi vagyok es az USA-ban elek. Egy honapja volt a vetelesem amit mutettel fejeztek be. Az en orvosaim mind egyontetuen azt mondjak, hogy egy rendes verzes utan nyugodtan lehet probalkozni, mert a szervezet tudja, hogy mit kell tenni. Elobb ugysem kovetkezik be a terhesseg. Annyi eltero velemeny hallottam mar ezzel a temaval kapcsolatban, hogy hihetetlen; teljesen megkavarja az embert.
puszi,
Andi
andianya71

Sziasztok,
Ugy nez ki a dolog,hogy babas vagyok,mert ma teszteltem es megjelent a masadik csik, ami rozsaszin es halvanyabb, de csik.Kép Annyira boldog vagyok! Sajnos, ti regiek mind eltuntetek, hol ezert, hol azert.
Pedig en feladtam, mostaz utolso ciklusba, ugyanis nem volt sok remenyem,es lam -lam. Tehat nem lesz inszeminaciom, megijedt a babank es ugy dontott, nem varat magara inkabb jon. Jol is tette.
Puszi mindenkinek
ERIKA
Erika

Évici,

Nincs baj Kép se harag Kép szabadszájú vagyok, ami a szivemen az a számon Kép és a billentyűzetemen Kép ilyen vagyok.

Attól függetlenül, hogy nem próbálkoztunk, én is évek óta vágyom a babára.

Lányok, szeretlek benneteket, megigérem, hogy nem kotyogok bele ebbe a topciba, csak ha tudok segíteni valamivel, de figyellek benneteket, mert olyan jó lesz, hogy egyre többen jöttök át majd másik topicba! Kép
Itt leszek, forduljatok hozzám bizalommal.

Puszika,

Mamacica
Mamacica

Sziasztok!

Andi, jó, hogy szólsz, hogy a nagy víz túloldalán már elõrébb tartanak. Tényleg nem tettem hozzá hogy ez a magyar véleményeket tükrözi. Viszont ez tök jó, akkor elõáll a jól ismert képlet, hogy mindenki döntsön maga, hogy miben bízik. A bátraknak hajrá!
Snoopy
Névtelen

Kedves Jázmin!

Látom, helyes kis lavinát indítottunk el az elmélkedésünkkel. Mivel hónapok óta olvaslak, nagyon jól tudom, hogy nem kizárólag lelki okaid vannak, hanem problémád van a peteéréssel, a tüszorepedéssel és a progeszteronnal is.
Ezzel együtt úgy érzem, lelki tényezok ezt sajna még fokozzák (ha egyáltalán lehet fokozni).
Belátom, nem tudod elkerülni az állandó orvoshoz járást, úgyhogy tényleg csak annyit tehetek, hogy oszintén minden jót kívánok neked.
És persze ha bánatos vagy, nyugodtan írd meg, hiszen ez a topic kudarcokról és sikerekrol egyformán szól.
Oszinte szívbol kívánom neked tehát a legjobbakat, amit ebben a topicban csak lehet: Laura
Laura

Sziasztok Lányok!

Snoopy,

köszönöm a részletes és nagyon jól érthetö válaszokat. Kérlek maradj közöttünk, olyan megnyugtató volt téged olvasni! Kép

Jázmin,

olvasok én is minden nap mindent, és megértem a lelkiállapotodat. Abban is igazat adok neked, hogy senki nem érezheti át a fájdalmadat, amit a 2 évnyi hiábavaló próbálkozás miatt érzel...

És pláne azok a szerencsés sorstársaink nem, akiknek hamar vagy relative hamar sikerül teherbe esniük. De azért ök se tehetnek arról, ami veled vagy velem van, söt még arról se nagyon, ha hamar lesz kisbabájuk. Ezer dologtól függ, ezt te is tudod. Kezdem már azt hinni: a SZERENCSE a legfontosabb. Kép

Ne add fel, nagyon fiatal vagy, hülyén hangzik amit mondani fogok: én 32 leszek pillanatokon belül, nekem rendben vannak a leleteim, csak kapuzárási pánikom lett, ami hónapról hónapra erösödik. Az én orvosom azt mondta a nyavajgásomra: ha ma valakinek van méhe, abba így vagy úgy belevarázsolnak egy gyereket, fejlett az orvostudomány! És neked még lehet időd megoldásokat találni, ha mégse menne a legörömtelibb "természetes" módon. Fel a fejjel! A világ egyik legjobb anyukája leszel majd, mert a gyereked lesz a mindened, mert megharcoltál érte. Kép

Mindenkinek szorítok, kérlek benneteket, ne bántsuk itt egymást, mert olyan rossz volt olvasni este ezeket az üzeneteket. Kép

Sziasztok, Lotti
Lotti

Erika,
[color=#FF0000]Kép Annyira jó, hogy inszem. elött sikerült! Én is sokszor hallottam, olvastam, hogy inszem, vagy már lombik elött hirtelen spontán sikerül, ez tényleg nagyon jó hír!!Kép

Mamacica,
abszolút nem az irigység szólt belölem. Csak Laura írta, hogy vegyed rólad példát és hát ez elég furcsa lenne, mivel teljesen más helyzetben voltunk/vagyunk, csak ezt a különbséget hangsúlyoztam.
A túl sok megemlítéssel kapcsolatban csak azt tudnám leírni, amit Évici és Bella írt, úgy látszik nem csak én éreztem így.

Zsófi,
sajnálom, hogy csalódtál bennem. És szerintem az öszinteség "rám vall". Én szoktam "keményen" fogalmazni (én inkább úgy mondanám, hogy szirup és körítés nélkül az igazságot), úgyhogy furcsa, hogy szokatlannak találod. Pár vitát már elindítottam -sajnos, mert sose vita, hanem vélemény akar lenni. Sokszor megfogadtam, hogy csak "felszínes" érzéseket írok le, de nem tudom megtagadni magam, én már csak ilyen mélyen érzös vagyok.
És nem, nem, nem, NEM A SIKER ZAVAR!!!! Ezt már kb 100x leírtam, mert ha elvagyok keseredve, már sokan megvádoltak ezzel.Tudom, hogy van másik topic..., csak arra vonatkozott a sikeresség, hogy akinek sikerül, azt ajnározzuk és megértjük az örömét, akinek nem sikerül és elkeseredik, annak rögtön azt írjuk, hogy ne legyen elkeseredve, meg ilyen hozzáállással nem is fog, legyen optimista...szóval szinte meg van tiltva a szomorúság.
Azért sokan megértették, illetve átérezték, amit írok.Nem bántottál meg, csak nem értettél meg.
Én szurkolok neked továbbra is.

Évici, Bella, Mariann
köszi a megértést. Látszik, hogy teljesen megértettétek, amiröl írtam, mert a saját gondolataimat olvastam vissza a hozzászólásotokban.Kép

Monique,
gratulálok a tüszödhöz!Kép

Laura,
a "helyes kis lavina" naggyon jó hasonlat!KépKép
Örülök, hogy ennyire megértetted (és nem félre), a hozzászólásomat, hogy ilyen toleránsan írtál vissza.Kép Féltem, hogy magadra veszed, amit nem kellene és hála égnek nem tetted.Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok!

Lehet, hogy a lelki vigasztalásnak szánt sorok nem úgy sülnek el, ahogy az írójuk szerette volna. De hiszem, meggyõzõdésem, hogy az ember testét nagymértékben a szelleme, lelke irányítja, és a mai orvostudomány is lassan kezdi beismerni ennek a szerepét. Azaz mindenféle betegség esetén nagyon meghatározó a paciens lelkiállapota, küzdeniakarása. És szerintem ha nõgyógyászati orvosi okai vannak a baba elmaradásának, azt sem elég gyógyszeresen és beavatkozásokkal kezelni, sose tudhatjuk, hogy valahol ezeknek a tüneteknek mélyen húzódó lelki okai is lehetnek. Itt most nem az akarunk-e babát, szerelmesek vagyunk-e kérdésre gondolok. Ezért szerintem fontos, hogy azokat is próbáljuk lelkileg bíztatni, akiknek van orvosi probléma is a háttérben.
Ildi
Pethes Ildikó

Lotti,
"De azért ök se tehetnek arról, ami veled vagy velem van, söt még arról se nagyon, ha hamar lesz kisbabájuk." Ezzel tisztában vagyok, de ha nem haragszol nem írom le ezredszerre, hogy nem ez a probléma és még hasonlót sem írtam.
Annyit írtam, hogy nem a legjobb, ha Mamacicával hasonlítanak össze, remélem érted miért. Sehol semmi irigység, nemhogy arról tehetne!

Furcsa, hogy mindenki mást vesz ki a szavaimból. Pedig azok a szavak, csak azt jelentik, amit leírtam.

"Mindenkinek szorítok, kérlek benneteket, ne bántsuk itt egymást, mert olyan rossz volt olvasni este ezeket az üzeneteket."
Hát ez az amire írtam, hogy itt csak örömködésnek van helye, minden negatív gondolat kizárva.:-/
Senkit nem bántottam meg, leírtam az érzéseim és sokan meg is értették.

Lányok,
eddig azt hittem, hogy tényleg minden ok., de ezután azt hiszem tényleg kizárom a véleményimet, érzéseimet és szárazon csak a ciklusokról fogok írni, nem lesz panasz és egy rossz szavam sem.
Jázmin

Jaj, kedves Jázmin, ne már!!!!!

Nem mindenki gondolkozik közülünk egyformán, de hidd el, a többség arra kíváncsi, hogy MI VAN VELED, beleértve a véleményed és az érzéseidet is.
Úgyhogy légyszi legyél újra a régi Jázmin, az oszinte, az "ami a szívemen, az a számon" típusú Jázmin.
Értheto?!? Kép Kép Kép

Pusssssssssz: Laura
Laura

Laura
kedves vagy.Kép De azt hiszem nem szeretném átalakítani a topicot tényleg. Beszéljünk a ciklusokról..., azért van ez a topic. És látod többekben ellenérzést vált ez ki, és akaratlanul is vita alakul ki, én ezt nem szeretném többet, inkább nem kavarom fel a vizet, haladjon az eddigi saját medrében.

Ennyit erröl a témáról, tényleg ne vesztegessünk rá több szót. Előre a babáért!Kép

Puszi
Jázmin

Barbi!
Azért légy óvatos a repüléssel! Már nem tudom pontosan hol olvastam, de itt a neten a dokik azt írták több kérdésre is, hogy az elsö harmadban igen kockázatos a több órás repülöút, azt hiszem a légnyomás változás miatt. Ha lesz egy kis idöm rákeresek.

Mindenkinek, aki most nem várja SZORITOK!

Lányok!
Én úgy gondolom, ez az oldal azért van, hogy mindenki leírhassa az érzéseit, véleményét. Itt eg y kicsit szabadabban, kicsit személytelenebbül. Aztán ha reagálnak rá, akkor azok közül kiválaszthatja mit fogad el, mivel nem ért egyet. Az tény, nekem nagyon sokat segítettetek, talán mert nekem tényleg csak TI voltatok, akik nem bíráltatok, és mindig meghallgattatok. Amikor teljesen mélyponton voltam már az is jól esett, ha valaki megszólított! De hát nem vagyunk egyformák! Azért remélem nem válik teljesen tárgyilagossá a topic!

Sziasztok!
Orsi

Ui.: Most hallottam, hogy aki megsimogatja egy kismama pocakjár, biztosan teherbe esik! Simogatásra fel!Kép
Orsi

Jázmin!

Szerintem Lotti nem arra gondolt, hogy ne írjuk szomorú dolgokat is a topicba, hanem arra, hogy ne "marjuk" egymást.
Persze ha már felgyülemlik a dolog én is leírtam volna a helyedben egy két toleráns sorban. És a tiéd szerintem abszolút nem volt bántó irányú, csak őszinte. Homokba pedig ne dugjuk a fejünket, Igaz! Kép
Egyénként attól függetlenül, hogy néha belekotyogok ebbe a topicba (pedig csak nyár végén kezdődnek nálunk az első próbálkozások), megfogadtam, hogy ha élesben megy a dolog eltűnök. Valahol nagyon igaz az, amit valaki írt, hogy a friss próbálkozóknak másik topic kéne. Én valahogy nem is mernék itt nagyon "ujjongani" ha hamar összejönne, TISZTELETBŐL, mert tudnám, hogy az én örömömet nem előzte meg olyan sok idő és erőfeszítés. A gratulációk nagyon jól esnének, de úgy érezném, hogy ez nem az a topic, ahova az első próbálkozások alkalmával kéne az aggodalmaimat leírnom.
Felnézek az összes "régóta" próbálkozóra ebben a topicban és teljesen együtt érzek velük. Nagyon erősek vagytok, ez egyértelmű, és kitüntetnivaló a megszertett optimizmus, továbblépés, az előrehajtó szeretet és hogy minden hónapban fel tudtok állni és továbbmenni. A szomorúság természetes és kell is, és azt furcsállnám, ha valaki nem írná le ide. Én nem csakis jó dolgokat akarok hallani. Aztán ki tudja, hogy nekem hogy fog alakulni a dolog.

Szóval ne csak "száraz" ciklusadatokról írjunk, hanem mindenről ami kikivánkozik és meg akarjuk osztani egymással.
Ezt mindenkire értem, de Jázminra kiemelten.

OK Jázmin!! Kép
Puszi mindenkinek,
Évici
Évici (Évic

Évici,

Nem ujjongam itt és nehogy azt hidd, hogy nem tisztelem a lányokat azért, mert elmondtam amit elmondtam.

Mamamcica
Mamacica

sziasztok
Jazmin, koszonom agratulaciot, jol esett, hisz a ferjemen kivul meg senki nem tudja , es nem is fogja egyelore, csak TI.
Oszinten ebben a honapban nem vartam a + poztiv eredmenyt, es most olyan jo ,hogy megis bekovetkezett.
Puszi mindenkinek, es ne vitatkozzatok, ne veszekedjetek,mert nem jo az az ember lelkenek.
Erika
ERika

Kedves Mamacica!

Az ujjongani szót nem rád értettem, lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam. Ezért is tettem macskakörömbe. Csak azt akartam ezzel kifejezni, hogy a nagy örömnek és boldogságnak (ez a megfelelő szó) biztos, hogy ők is örülnek, de inkább hagyjuk (ezt általánosságban értem, te már "nagy öreg" vagy itt Kép )meg nekik ezt a topicot ebben a témában, mert ha nekik sikerül, az egy hosszabb folyamat eredményeképpen sikerül és a boldogság mellett szerintem meg is könnyebülnek. Nem is tudom, hogy hogy fejezzem ki magam, de hogyha megszaporodnának ebben a topicban az 1-2 hónapja próbálkozók (ÉS EZT MOST NEM RÁD ÉRTEM, CSAK ELMÉLKEDEK, EDDIG IS SZERETTEM OLVASNI AZ ÍRÁSAIDAT) akkor lehet, hogy minden héten bejelentenénk egy kismamát, de a topic meg elvesztené a lényegét. Érted ugye?

Na, de eldugulok, mert nem szeretném, ha az írásaim félreérthetőek lennének. Remélem azért érthető mit próbálok kihámozni. Kép

Egyébként remélem jól vagy, majd átmegyek a friss kismamába és utánaolvasok.

Szia,
Évici
Évici (Évic

Sziasztok lányok!

Jázmin, továbbra is írj le mindent, ami benned kavarog, ezért van ez a topic. Speciel engem inkább érdekel, más hogyan dolgozza fel (vagy nem) a sikertelenséget. Talán mert nekem is ez a problémám. Kép

Évici, én két kismama pociját is simiztem. Ez OFF lesz, de a sors furcsa fintora miatt közremüködöm egy kimondottan kismamáknak szóló sminkelés-életmód tanácsadó videokazettán. Nemrég forgattuk, hát nem volt könnyü...

Kismama-modellek, ruhák, babaszobák...

Na, nem terhellek benneteket, visszatérek az inkább olvasó típusó lotti üzemmódba. Kép

Sziasztok, Lotti
Lotti

Szia Lotti!

A pocaksimogatást Orsi írta, jót mosolyogtam, hogy nem csak nekem sok néha a napi termés. Kép

Azért én is keresek gyorsan egy pocakot. (a főnököm már csak 1 hónapot dolgozik mert babát vár, de hát az övét azért nem merem Kép )

Puszi,
Évici
Évici (Évic

Sziasztok!
Megint próbálok irni, nem tudom most el tudom-e küldeni.
Reggel irtam egy elég öszintét, de nem fogadta el a rendszer és eltünt, most örülök is ennek, mert egy csomó minden már nem lenne aktuális.

Évici!
Abszolút nem értek veled egyet, miazhogy gond lenne, ha elszaporodnának a topicban az 1-2 hónapja próbálkozók????
Nagyon felháborodtam, mert szerintem ez az egyetlen hely azoknak, akik már eldöntötték, hogy babát akarnak. És mint tudjuk általában, nem elsöre jön össze.
Nem értem, miért ne irhatnék pl. én ide azért, mert "csak" 2 hónapja próbálkozunk. Sokan voltak a topicban, akik vetélés stb. után igenis az elsö hónapokban irtak ide, mert szerintem éppen akkor van a legnagyobb szükség a biztatásra, meg persze akkor, ha már évek óta megy a próbálkozás.

Sajnos úgy tünik már fel leszek jogositva arra, hogy irjak ide, mert most kezdödik a 3. próbálkozós ciklus, mivel "ma megint megjött."

Elnézést a kissé fanyar hangért, de ezt már nem tudtam szó nélkül hagyni.

Erika!
Bocs, hogy csak most GRATULÁLOK, de reggel nem sikerült elküldenem az üzenetem. Szivből gratulálok a kisbabádhoz.
Nagyon örülök, hogy végül spontán sikerült. Nagyon vigyázz magatokraKépKép

Itt az új lista:

Jutka: 36 c 45 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 43 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 36 cn Györ 24 év
Mishi: 2év/6 c 33 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 29 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 23 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 18 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 15 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 10 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 9 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 5 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 1 cn Lappeenranta-Finnország 25 év

Pussz: Zsófi
Zsó-fi

Orsi!
Kisbaba simogatás nem jó? Sajna a kismamák már megszültek körülöttem.

Évici!
újra elolvastam amit irtál, lehet egy kissé túl fekete-fehérnek értelmeztem, amit irtál. Azt hiszem kezdem érteni a problémádat.

Nem kellene még egy topic ill. ezt a topicot egy kicsit átnevezni, hogy kiderüljön, hogy itt nem éppen a rövid ideje próbálkozók vannak?
Csak egy ötlet, mit gondoltok erről?

Pussz: Zsó-fi
Zsó-fi

Szia Erika!

Szívbõl GRATULÁLOK !KépKép
Sok boldogságot kivánok!

Puszi Szani
Szani

Sziasztok lányok, szép jó napot mindenkinek!

Erika, itt is hadd gratuláljak Neked, gyönyörû babavárást és problémamentes 9 hónapot kívánok Neked! Kép

Amit Orsi írt a pocaksimogatásról, az nagyon édes dologKép Ha valaki hisz benne, és pesti, akkor jöhet egy pocaksimire, szeretettel várom! Bár ha ennyin mulna mindannyiótoknál a teherbeesés, én simára simiztetném a hasam Veletek! Kép

A kialakult kisebb nézeteltéréssel kapcsolatban (már ha nevezhetem így) csak annyit hadd fûzzek hozzá, hogy már a topic címe is azt mondja hogy "ma MEGINT megjött"... és itt gondolom a "megint"-en van a hangsúly, ami magával vonja azt, hogy az ember szomorú, bánatos, hogy megint megjött neki. Tehát lányok, ha éppen olyan van, akkor tessék szomorúnak is lenni, ez sajnos ezzel jár... A szomorúság, a bánat miértjének elmondása sokszor rengeteget segít, ne tartsátok magatokat vissza, aminek ki kell jönnie, hadd jöjjön.
Az is biztos, hogy Mamacica a jelszavával (miszerint csak a szerelem számít) csak azt akarta kifejezni, hogy tényleg muszáj néha valami lazaságot belevinni ebbe a kegyetlen, hónapról hónapra megismétlõdõ hajszába, higyjétek el, én is így voltam az utolsó ciklusomban: elhatároztam, hogy nem érdekel az egész, és össze is jött a baba. A szabad szerelem is sokat számít, nekem a ciklus 27. (!!!) napján volt a fogantatás, eléggé abszurd, nem? És én biztos vagyok benne, hogy azért lett sikeres az akkori együttlétünk a párommal, mert szabadnak, felhõtlennek éreztem azt az együttlétet... magyarán csak a szerelem számított, mindenféle számolgatás, hõmérõ nélkül.
Bocsánat, hogy belekotyogtam, remélem, megbocsátjátok.
Egyébként sosem hagyok ki egyetlen napot sem, minden áldott nap olvaslak Titeket, napjában többször is, hiszen érdekel, mi újság Felétek, egy ideig én is ide tartoztam, teljesen átérzek mindent, ami Veletek történik.

Legyetek jók, nagynagy cupppppppantás mindenkinek!
Beja
Beja

Lányok... ha létrejönne egy másik topic is "az 1-2 hónapja próbálkozóknak", akkor amikor valaki elkezd próbálkozni, az honnan tudja, hogy melyik topic-ba írjon? Hiszen nem tudhatja elõre, hogy neki hamar össze fog-e jönni, vagy csak hosszabb idõ után, nem?
Beja
Beja

Zsófi!

Fülem farkam behúzom, sajnálom, hogy felzaklattalak.

Felesleges 1-2 hónapja próbálkozók topicját létrehozni amit Beja írt, stb, csak szerintem ha nem jön össze 1-2 hónapon belül a baba éreztetni kéne a többiekkel, hogy (persze, hogy padlón van az ember ilyenkor is, mert babát akar)oké,oké, hogy bánkódom rajta, de belátom, hogy ez még teljesen normális (MERT AZ) és nem veszem egy kalap alá magam a legalább pl. mit mondjak, fél éve plusz ..próbálkozókkal. Ezt persze most senkire sem értem konkrétan, csak éreztetni szeretném azt a finom határt, ami a kettő között van.
Én is irok ide, lám most, pedig még csak most hagytam abba a gyógyszert. És szerintem fogok is később, csak próbálok eléggé majd a háttérben maradni, vagy csak olvasni (az biztos, mert már nem bírok ki egy napot, hogy ne tudjam mi hír veletek Kép ), hogy a topic címe aktuális maradjon és ne terheljelek titeket a komolyabb problémáitok mellett az én "kis" félelmeimmel, aggódásaimmal. Persze az is rendben van, csak az valahogy egy kicsit elüt szerintem a témától. Nem azt mondom 1-2 szóváltás se legyen, az teljesen OKÉ, csak én inkább teret hagynék a topic valódi céljának.

Sajnos úgy látszik nem tudom írásban elég jól kifejezni magam.

Kivácsi lennék JÁzmin, a te véleményedre. A rosszra is! Kép

Puszi
Évici
Évici

Sziasztok!
Én nem a már régóta tartó véleménycserékre kivánok reagálni, más érdekelne.

Évici: Nektek 1. baba lesz? Még soha nem próbálkoztatok gyerekvállalással?

Más téma.
Valaki emlitette itt a multkoriban, hogy pl. volt már kis vérezgetése házasélet után ill. mensi előtti pár nap barna folyása.
A kérdésem az lenne, mit tudtok arról, ha ilyen előfordul?
Az a problémám, hogy kizárólag csak középidőben- én azt gyanitom, hogy ovulációkor, vagy környékén, megjelenik mindig egy pár napos barna váladék, volt olyan, hogy vérzés is igaz ez csak szeretkezés után pár órával. Általában elmúlik, és mensi elött jelentkezik megint a barnaság kb 2 nappal.
Azért titeket kérdezlek, mert már 2 dokit kérdeztem meg erröl, és hát..
1. Az egyik azt mondta, hogy ez normális és ovul.-kor elöfordulhat ilyen. De akkor is olyan kényelmetlen meg zavaró.

2. A saját dokim meg nem vette a fáradtságot?

Mit tudtok erröl?
Tudna valaki ajánlani egy jó orvost Pesten, aki kimondottan hormonális (gondolom valami iyen gondom lehet?) problémákban jó?
Az enyémtől elment a kedvemKép

Előre is köszi.

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Lányok

Sajnálom a lavina indítást.Kép
Nekem az a véleményem (ha már Évici konkrétan "rámkérdezett"Kép), hogy mindenki ide tartozik, aki úgy érzi és a baba minden vágya.
Ha valakinek sikerül az nagy öröm, ha meg nem, akkor vagy leírja a bánatát, vagy nem. Én az utóbbit választom. Viszont mi engedjünk teret a szomorúságnak és a csalódottságnak is, mert ki a fene örül, hogyha megjön neki?!
Az hogy ki mennyire adja ki az érzéseit az egyéni, arra is hagyjunk lehetöséget, hogyha akar és arra is, ha nem akar róla beszélni.
Én tényleg nem szeretnék erröl többet írni, sajnálom, hogy felhoztam egyáltalán.
Ne felejtsük el: egy a célunk!!Kép

Erika,
szerintem ilyenkor a legizgibb, amikor csak ketten tudjátok.Olyan hangulata van.Kép

Zsófi,
sajnálom, pedig azt hittem te leszel a következö.
Kép

Boglárka, Ancsi
mi van veletek? Mikor derül ki a babásodás?Kép

Kinga,
jelentkezz légyszíves. Annyira eltüntél és szeretném tudni mi van veled, hogy viseled, mikortól próbálkoztok újra? Én nagyon szorítok neked ám!Kép

Szorítsatok, hogy holnap délelött az UH-on egyáltalán valami tüszöféleséget lásson a doki, jó?
Mert nem szedem most a Clostit és csak reménykedek, hogy lesz tüszöm, mert ha nem, akkor ugrott ez a hónap és közeledik a lapor, úgyhogy nagyon SZORÍTSATOK!Kép

Puszi
Jázmin

Bocs a végefelé ezt akartam irni:

2. A saját dokim meg már 3 hete nem vette a fáradtságot, hogy válaszoljon nekem.

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Zsófi,
én írtam a barnás dologról. Igen, ez hormonális. Progeszteron hiányra utal. A hónap elején egy litániát írtam erröl, biztos megtalálod, ha vissza keresel, olyan hosszú.Kép
Sajnos pesti dokikat nem ismerek, de jó lenne egy hormonvizsgálat.

Puszi
Jázmin

Szia Zsófi!

Szerintem is borítsunk fátylat a "vitákra", és bizony belátom, mindenkinek itt a helye aki babát akar és próbálkozik!!
Ne is bonyolítsuk a topic nevének célját, ami már kicsit kibővült, szerintem a babavágyók helye itt van ezentúl. Kép

Örülök hogy rákérdeztél, igen, ez az első babaterv. Magamról nem szeretnék most litániát írni, de ha kivácsi vagy rám, a Mikor jöjjön az első baba topicot én indítottam.

23 éves leszek augusztusban, és most már kimondhatatlanul vágyom egy baba után. Mindig is korán akartam gyereket, hát, most már nem is lesz az olyan korán. Kép
Most mennem kell, majd még irogatok-gatok.
Puszi,
Évici
Évici

Köszi Jázmin!
Visszakerestem és elolvastam. Szerinted akkor sárgatestelégtelenségről van szó, igaz?

Mennyi ideig tart meg hány részletben ennek kivizsgálása? Azért kérdem, mert nem tudom, vajon most menjek-e el itt Finno.-ban vagy pl. Mo.-on amikor otthon leszünk 1,5 hónapig?
Hoszzadalmas a kezelés? Állandó kontrollra van szükség, mint nálad Jázmin?
Mert ha igen, akkor úgy tünik, meg kell várnom a nyár végét. NEM SZERETNÉK ADDIG VÁRNI!!!!! Az még annyi időKép

Pussz Zsó-fi
Zsó-fi

Sziasztok!
Erika, itt is gartulálok neked, nagyon büszke lehetsz magadra, hogy végre sikerült a pocaklako !! KépKépKép
Nálam a repülös téma csak álom, elkezdtem görcsölgetni, lehet hamarabb meg is jön, minthogy repcsire üljek.
De azért még nem adtam fel, csak ez is hozzátartozik a képhez...
Na, mára csak ennyi,legyetek jók, ha tudtok!!
Barbi
Barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?