Sziasztok!
Ej de nagy a csönd ma errefelé
Barbi!
Imádom olvasni a hozzászólásaidat, mert árad belöle az optimizmus és a szeretet. Hogy vagytok mostanában? Ugye már a férjed is teljesen rendbejött lelkileg is? Jössz haza Magyarországra most nyáron? Hallottál a babanetes találkozóról?
Ki tudja, lehet azon már egy kis babucival a pociban jelennénk meg, igaz?
Aztán most jön az izgulós időszak nálad, nagyon szurkolok, hogy baba legyen a dologban
Ma még senki sem frissitette a listát, de jó, most én teszem
Jutka: 36 c 44 cn Vidék 29 év
Szonja: 55 c 42 cn Budapest 27 év
Boglárka: 4 c 35 cn Györ 24 év
Erika: 13 c 34 cn Erdély 27 év
Zsófi: 2 c 33 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Mishi: 2év/6 c 32 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 28 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 22 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 17 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 14 cn Budapest III. 27 év
Kinga:1c ?cn Maglód 33év
Éva: 22 c 9 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 5 c 8 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 4 cn Pécs 22 év
Nos, amint látjátok, én a 33. napot "gyűröm", barna trutyi elmúlt, hő fent van. Most kezdek belgondolni, hogy csak nem?
Sajna márciusban is 34 napra jött meg, emiatt még most sem élem magam bele túlságosan. Csak amolyan egészséges módon fantáziálgatok. De már ez is olyan jó, igaz menzi nem várók?
Szonja!
Nem értelek, miért kell szüneteltetni a próbálkozást.
Nekem allergiás asztmám van, ill. volt otthon Magyaro.-on, itt (Finno.-ban)szerencsére semmilyen gyógyszert nem kell szednem.
Otthon Pulmichortot, Brichanylt szedtem állandóan, akkor is amikor terhes voltam. A nőgyógyászom és a tüdőbelgyógyászom szerint sem ártalmas szerek, simán lehet szedni terhesség alatt is.
Te mit szedsz?
Mielőtt úgy döntesz, hogy a gyogyi mellett nem akarsz próbálkozni a babával, azért kérdezd meg az illetékes orvosokat, hiszen koránt sem biztos, hogy azok a szerek, amiket szedsz, ártalmasak.
Éva!
Ha olvasod esetleg még ma a társalgót, akkor bátorság a holnapi műtéthez
Gondolj arra, hogy ezzel közelebb kerülsz a babucihoz, és nemsokára te is anyuci leszel!!!!!
Nagyon szurkolunk neked
Mihamarabb jelentkezz, persze csak egy jó kis pihenés után.
Na pussz!
Azért jó lenne, ha irnátok. Olyan csöndes ma az összes topic!!!!
Zsó-fi