Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!
Gratula a melóhoz! majd írd meg, hogy mikor vagy pénztárbam, aztán majd jól nálad fizetünk!
:lol:

Hajni!
Neked hogy megy a munka? Aisa megszokta már hogy nélküld van? És Te Aisa nélkül?

Bessy!
Üdv köztünk!
Meg kell hagyni, nem irigyellek! Gyerek mellett munka! Nálunk ez nem menne, tekintve, hogy Enéh sosem volt az a nyugis fajta!

Évi!
Voltatok zenebölcsibe?
Nekem most jutott eszembe, hogy hogy ma kedd van! :?
Remélem mostmár össze jön végre, és hamar túl leszünk va kocsicserén. Másra nem is nagyon tudok most gondolni!

Jah!
Megint lehet szavazni Enéhre!
http://www.babaholmi.hu/index.php?todo= ... 3&lapoz=15
Jelenleg a 15.oldalon van, de remélem hamarosan előrébb kerül!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Bessy!
Az ilyen párbaj-játékokra szoktak járni a kislányok is? :roll:
Elhiszem, hogy nem könnyű a gyerek mellett még az irodát is vezetni, hogy minden rendben legyen. Kis ideig én is dolgoztam itthon (páromnak segítettem be), akkor mindig apukám vigyázott még Aisára. :)
Nem csoda, ha fáradt vagy, ennyi teendővel a nyakadon! De az építkezés ezek szerint jól halad, már a finisben vagytok, és költözés után már kicsit egyszerűbb és könnyebb lesz. :lol:
Albérlettel kapcsolatban is van egy tippem: itt helyben van képújság a kábeltévén, de ugyanaz megtalálható a neten is. A www.pvr.hu címen ha körülnézel lehet, hogy találsz valamit, sokszor szoktak kiadó házakat, lakásokat hirdetni. :wink:

Akkor magunkról kicsit:
Aisa 2005. november 10-én született. Nevét apukája találta neki, én az elején vonakodtam, de aztán beadtam a derekam. Magyar-török származású a név. Ajak ill. barázdabillegető a jelentése. :)
Mi Szentivánon lakunk - én születésem óta, a párom kb. 7 éve - és nagyon szeretek itt élni. :lol:
Én most kezdtem el újra dolgozni, mert ugye a gyesből nem nagyon fogunk megélni, és pont adódott egy viszonylag jó lehetőség. Óbudán dolgozom egy márkás ruhákat importáló cégnél. A rendeléseket viszem fel gépre, tartom a kapcsolatot a szállítókkal stb. Még csak most alakul a dolog, mert ez csak a második hetem. Bár ennél a cégnél már kb. 9 évvel ezelőtt dolgoztam már. :lol:
Babát szeretnénk még egyet majd, igazából "csak" az anyagi korlátok szabnak a határt a dolognak. :twisted: :twisted: Már jó volna, ha úton volna a kistesó, de a mostani helyzetünkben nem merjük bevállalni.
És ti terveztek még gyereket?
Képeket Aisáról sokat találsz a www.aisa.g-portal.hu oldalon, de teszek fel egyet ide is, hogy ne kelljen keresgélned! :wink:

Sancsi!
Köszi, megy a munka. Aisa nagyon jól viseli a dolgokat, anyuval nagyon jól elvan most. Nem is hiányol egész nap, van hogy még délután sem kellek neki, inkább apjával van! :roll: :shock: :oops: :lol:
Most már nekem is könnyebb, és mivel egész nap van mit csinálnom, kevés időm marad azon agyalni, hogy mit csinálhat most a lánykám. Meg tudom, hogy ha bármi gond van, anyu azonnal telefonál, hogy tudjam mi újság.

Na, megyek most, mert kezdődik a Vészhelyzet!!!! :lol: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

És a kép!
Most csak ilyen alvós van, ahol mind a ketten rajta vagyunk!

Kép

És Bessy, neked mikor született a fiad? Ő is novemberi?

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok! Még hála istennek egybe,habár nem akarom elkiabálni.Mondjuk keményedik a hasam rendesen.Láttom mindenki munkába áll csak én fogok lebzselni (egy kicsit irigyelek titeket most elég uncsi az élet).Lehet hogy csak már nagyon babáznék meg most sokat kell pihenni.De hála istennek kész a mosógépem legalább mindent kimosok.Gratulálok Andi az auchenhoz sokat fogunk talizni mert én mindig oda járok vásárolni.NA jók legyetek majd holnap irok sajna már úgy nézek ki mint egy felfújt lufi alig birok ülni.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Szia Hajni,

Zoti december 3-i, épp tegnap szembesültem a "szomorú" ténnyel, hogy két hónap múlva már 1 éves lesz!!

az építkezés nálunk elég gyors lesz, mivel könnyűszerkezetes házat építünk és az 90nap alatt kulcsrakészen megvan az ép.engedélytől, most már csak az engedélyre várunk:-)

Mindenféle korosztály párbajozik, persze a saját súlycsoportjában vagy a szülőkkel, de inkább ők püfölik a felnőtteket:-)))

HÁt, igen, nehéz a gyessel gazdálkodni, én nem is értem, hogy ezt a "nagy emberek" hogy gondolják....

Jó éjt
Bessy
breiter

Sziasztok lányok!
Nálatok se jött be a babanet hétvégén??Mindig szoktak levelet küldeni ha karban tartanak de most nem jött semmi,azt hittem nálunk van a gond. :x :x :x
Jelentem én kiléptem meg beléptem,pénteken.A régi helyemröl végleg elbucsuztam és szombaton voltam szerzödni az Auchannal!!:):)Ma meg már megyek dolgozni,de csak betanulás szinten ez 3 nap.Hétfő,kedd,szerda.Aztán már kasszazhatok is.Azt még nem tudom mikor fogok menni,talán ma megkapom a beosztásom végre,hogy Gábor is tudja mit intézzen bennt a munkahelyén.Most 3 napig szabin van mert napközbe kell mennem erre a betanulásra,nem akartam Anyunak hagyni Miron szinte egész héten.
Majd jővök mesélni mi volt.
Amugy jól vagyunk hála ístennek nem vagyunk betegek,de ezt gyorsan le is kopogom. :lol: :lol: :lol:
Tegnap voltunk Kíra sulijába "oktober fest" volt.Jó volt még táncoltam is,meg fényképeztem majd berakom a betöltöttem.Sajna mikor elkezdett sőtétedni akkor már szaladni kellett Miron után mert a tömegbe sőtétbe ugy eltudod tünni,hogy egyszer kb negyed órán keresztül nem találtuk,pedig többen kerestük.
:shock: :shock: :shock: Kissé megijedtem,de aztán meglett!!A zenekar melett a szinpadon ücsörgött. :lol: :lol: :lol: Ott lobálta a lábát és leste a zenészeket. :lol: :lol: :lol:
Veletek mi ujság?,Hajni birod??
Fricike!!Remélem még egybe vagy!!Kitartás már nincs sok!!
Most mennem kell mert még be se ágyaztam. :oops: :oops: :oops: Szp napokat!!
Vendég

Sziasztok!

Fricike!
Én most már kicsit visszasírom azokat az időket, amikor még otthon voltam Aisával. Akkor persze unalmasnak tűnt sokszor, meg lassan teltek a napok, de így hogy megint dolgozom másképp látom a dolgot. Szerintem élvezd ki te is ezt az időszakot, pihend ki magad előre is! :wink:

Andi!
Nálunk működött a babanet, csak nekem írni nem volt időm. :roll:
Mesélj, milyen volt az első két nap? Hogy tetszik? Van sok hülye, mi?? :wink:
Én közben kiderítettem, hogy elvileg majd nekem is ki kell lépni az előző helyemről, ha azt akarom hogy be legyek majd jelentve. Nektek volt igazatok! :oops: :wink: Még átrágom, hogy hogy is lesz jobb nekem. :shock: Bár rendesen tanácstalan vagyok.
Miron aranyos lehetett a zenekar mellett üldögélve! :lol: :lol:

Megyek ebédelni valamit! :)

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!

Andi, én is kíváncsi vagyok, hogy milyen volt az első pár nap? Remélem, azért minden rendben van.

Hajni, most kezded el csak értékelni az unalmas otthon töltött időket ugye? Aisa bírja a bölcsit?

Sancsi, voltál ma a zenebölcsibe? Kerestelek, de nem találtalak. Bár jó sokan voltunk. Teri néni csinált egy hülyeséget is, nagyobb kavicsokat adott a gyerekek kezébe, egyik persze hajigálni kezdte, majdnem a többi gyerek arcába. Szerencsére, senkit nem talált el.

Fricike, még egyben?

Ami engem illet, már lassan félállásban dolgozom a nyelviskolában. + még a magántanítványok is. Otthon is sokat kell készülni az óráimra. De azért nagyon élvezem, nekem szinte szórakozás.

Sziasztok:
Évi és Dani
kreisz éva

Sziasztok!!
Túl vagyok a második napon is.Hétfön "csak"elméleti oktatás volt,zuditották ránk az infot rendesen.nyítás,kodok,bankártyák,utalványok,ide-oda ezt-azt,szabad nem szabad.Szóval olyan volt a fejem mint a tanyaí lavor,de szószerint alig vártam,hogy vége legyen iszonyú fejfájásom volt.Hab volt a tortán amikor kifelé jővet szines golyót huztam ki a zsákbol ami azt jelenti,hogy mindenedet m,egnézik nem e loptál valamit.Ha fehér golyót huzol símán kijöhetsz.Ezek ilyen véletlenszerű dolgok,de nekem síkerült első nap szines golyocskát húznom,amikor amugy ís ugy fájt a fejem,akkor poénbol a fiuk akik elvileg ellenöriznek benyögtek egy olyat hogy "vetközz bébi" hát gondolhatjátok mit válaszoltam amikor nem voltam poénos kedvembe.Ne ugy értsétek ezt a vetközést,hogy teljesen hanem kabát le,és táskanézés.De hogy öszinte legyek ez is olyan amolyan átvizsgálás.Komolytalan az egész dehát ez a szabály.Hazaértem bevettem két algopyrint és kutyabajom se volt.
Ma már mondtam a fiuknak,hogy bocsika de nem hárpia vagyok csak rossz napra tetettek.
Mai napom jó volt,símán bevágtak a kasszába,azt se tudtam mi van,de jól vettem az akadályokat.Minden rendben ment igaz néha kérdeznem kellett,de majdcsak belejővök.Csak az a cíki ha ísmerös jőn oda éshát ugye még lassan megy a dolog és még ráadásul jópofizik is,hát ez nehezen megy. :cry: :cry: :cry: Örültem,ha azt nyomon követtem,hogy miket nyomogassak ugyhogy azt nem is hallottam mit beszél az illető aki jópofizott. :roll: :roll: :roll: Ja és persze azt mindenkinek tudnia kell melyik pékárunak mi a neve,és van külön gyorskódja.Hát ezt pedig nem tanitották,hanem egyszercsak jött a vevő 10 db sajtos valamivel amiröl persze nem tudtam,hogy sajtos kifli vagy stangli vagy sajtkrémes valami stb...
Szóval azért kellett volna még legalább két-három nap infogyüjtésre de ők bedobtak a mélyvízbe.
Ma 8-12-ig voltam aztán mentem vasalni,és az elöbb végeztem az itthoni harmadik müszakommal.Kírát nyuztam egy kicsit meg valamennyíre összepakoltam.Még megyek mosogatni,aztán fürdetés stb...Gáborral váltottuk egymást én hazajöttem ő meg ment fusizni,ugy este 10-ig. :cry: :cry: :cry: Hát nem mondom,hogy egyszerű,föleg ha Gábor se lesz szabin.De márcsak holnap megyek délelött utána esténként fogok menni.Akkor föleg váltjuk majd egymást,de két szabad estém azért lesz a hétböl.A többi nap is szinte egésznap otthon leszek,csak este 5-6 óra körül megyek majd.
De látom hasonló cipöben vagyunk mindannyían akik dolgozunk,ugyhogy nem panaszkodom.Hülye pénz miatt van minden. :twisted: :twisted: :twisted:

Fricike!
Kitartás az utolsó hetekre.Gondolom pihenni azért neked se egyszerű a másik kettő mellett!! :lol: :lol: :lol:
Nem baj,majd ha nyugdijasok leszünk pihenünk!Már ha persze megéljük,ha meg nem akkor a sírba lesz időnk pihenni az tuti.
Hajni!!
Jővő héten még nem kezditek a bölcsit ugye??Csak utána való héten??És ott a munkahelyeden tudják,hogy akkor nem tudsz menni majd napokig.Mert ugye gondolom nem hagyod ott sírva már első nap.Csak lesz beszoktatás.
Nem irigyellek az biztos. :roll: :roll: :roll: Sokkal nehezebb lesz mint most,mert most tudod,hogy Anyukáddal van és semmi gond,de ha bölcsibe lesz azon fogsz agyalni vajon mit csínál most,nem sír e.
De legyél erős és tarts ki,kell neki idő mire megszokja akkor már könnyebb lesz.De készülj mindenféle rossz érzésre,meg sírásra stb....Én szurkolok majd nektek. :) :) :)
Sancsi??
Évi!
Német??Nekem is annyíra kéne tanulnom,most,hogy Kíra tanulja elég intenziven, látom mennyíre sokmindent nem tudok. :oops: :oops: :oops: Probálok vele haladni,de sajnos olyan az agyam mint a szita,másnap nem tudom mit tanultunk. :oops: :oops: :lol: :lol:
Na jó lépek,mert hulla vagyok!!
Ja persze nem panaszkodom.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok! Hát még hála istennek egyben vagyunk,habár hétfön voltam dokinál már a belsö méhszáj is nyitva.Ráadásul ma egész nap görcsöltem meg valami barna lé folyt belölem,de azt mondta ez normális.Védönö is megdicsért 9 kilot hiztunk.Ja és megvettünk mindent babakocsit takarot vagyis jöhet a kis hercegnö.Meglepiként a párom vett nekünk egy száritogépet ma hozzták el.Most nagyon örülök olyan vagyok mint egy gyerek majd holnap kiprobálom.Jó munkát mindenkinek és kitartás na megyek mert fáj mindenem.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Sziasztok! :)

Évi, Andi!
Bölcsibe hétfőtől viszem majd Aisát. Első nap együtt leszünk ott kb. egy-másfél órát, aztán egyre többet, néhány nap múlva én kicsit kimegyek, aztán már ott is ebédelünk együtt, aztán csak Aisa egyedül. Szóval szépen fokozatosan fog beszokni, elvileg két hét alatt kéne elérni azt az állapotot, hogy alvásra ill. egész napra is ott tudom hagyni. Viszont pont ebben a két hétben lesz ez a szombati munkanapos történet, és nem tudom mit csináljak. Mert mi nem dolgozunk, tehát elvileg nem hoznám Aisát. Viszont így akkor két nappal kevesebb időnk van, majd megkérdezem a "dadust", hogy mit ajánl. Szerintem jobb volna, ha hoznám magammal, hogy szokja a dolgot. Addig én meg elmegyek csavarogni maximum! :wink: :lol:
Igen, itt a munkahelyemen tudják, hogy nem jövök majd egy ideig, így lett megbeszélve, amikor elkezdtem dolgozni. Szerintem a második héten már be is tudok jönni egy-két órára, ha már ott tudom hagyni Aisát. Innen autóval kb. 5 perc a bölcsi. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul majd. Jövök majd beszámolni! :lol: :lol:
Lehet, hogy nekem lesz nehezebb hozzászokni a gondolathoz, hogy idegenek vigyáznak majd a lányomra és nem anyu. Biztos bennem lesz az ideg egy darabig. :oops: De ha nem jön össze, akkor még mindig van visszaút. Vagy marad anyuval, vagy itthagyom a melóhelyet, és keresek minden napra takarítást. Bár ezt nagyon nem szeretném. :oops:

Andi!
Örülök, hogy tetszik a melóhely egyelőre. Biztos jó lesz, ha már tényleg a magad ura leszel, és tudni fogsz mindent.
Ilyen ellenőrzések vannak az ottdolgozóknál??? :shock: :roll:

Sancsi!
Hol bújkálsz? :wink:

Fricike!
A leírtak alapján akkor már nem kell sokat várni a kislányra! :) De azért még próbáld meg bent tartani, korán volna még kibújnia! :?
Micsoda urad van neked, hogy ilyen meglepiket csinál. :)

Aisa és Hajni
odex

Huh, most látom, hogy pont egy hónap múlva lesz Aisa szülinapja! :lol: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Hajni, részletes beszámolót kérek a beszoktatás minden másodpercéről :D :D :D Minden érdekel. És megy a drukk, hogy minden sikerüljön.

Andi, Téged tényleg bedobtak a mélyvízbe. Remélem, minden rendben. Majd ha megyek, kiváncsi vagyok, hogy a kép alapján felismerlek-e.

Fricike, hol is fogsz szülni? Lehet, hogy írtad már, de elfelejtettem. Reméljük nem a 10-es úton. Én, mikor Danit szültem, attól rettegtem, hogy csak ott ne. Végül annyira nem, hogy egyáltalán nem akart beindulni. 2 hetes túlhordás után beindították.

Sancsi, hol vagy?

Évi
kreisz éva

Sziasztok!!
Hát tegnap már jobban ment,ugyhogy egy-két hét és tuti belejővők.Viszont legalább megtapasztaltam,hogy délelött bizony nem tul jó menni ugyanis alig vannak mégse jöhetsz ki a kasszábol,ott kell ülnőd és unatkozni.De ugye igy az idő is lassabban megy,tehát jobb lesz nekem az esti müszak akkor legalább gyorsan elmegy az a négy óra.Ma meg holnap szabadnapos vagyok,legközelebb szombat este megyek,meg vasárnap meg hétfőn utána megint kedd-szerda otthon stb...Utána a hétvégém lesz teljesen szabad.
Végül is tetszik a dolog és tényleg ezt a 4 órát símán kilehet birni.Csak azzal lesz bajom,hogy pl hétfön is este 10 ig leszek,busz pedig 10.12-kor van amit nem vszinű,hogy elérek (kasszazárás,öltözés stb..) és a következő busz 11.23-kor jőn.Tehát ott lesz majdnem egy órám.Apa mondta,hogy eljön értem,csak az a baj,hogy lehet hogy Miron addig még nem alszik és hát persze már pizsiböl ujra felöltöztetni elég gáz lesz.Csak abban reménykedek,hogy lesz Vörösvári aki akkor végez.Na majd meglátjuk,majd kialakul.Most vasalnom se kell menni pénteken mert elutaztak,majd szombaton elhívom,hogy mi legyen van e egyáltalán vasalnivaló,de sztem ha pénteken jönnek haza akkor az nem szárad le szombatig,ugyhogy csak kedden megyek.
Hajni!
Nagyon szurkolok hétfötöl,és vigyázz mert a tul elhuzott beszoktatás is rossz lehet,mert megszokja,hogy ott vagy vele.
Akkor már Aisa is betölti a 2 évet?? :shock: :shock: :shock: Hihetetlen mennyíre megy az idő!!Lassan már a sulirol fogsz te ís itt írkálni. :lol: :lol: :lol: Ja és persze jőn a fantasztikus 24000. :cry: :cry: :cry: Tényleg kaptál már innen fizut??? :P :P :P Jó érzés volt ujra keresőnek lenni??
Ha a W.E.T-be felmondasz akkor ott is ki fogják fizetni egybe a szabidat én nagyon jól kaptam,attol függetlenül,hogy csak másfél évre adják.Jól jött. :lol: :lol: :lol: Jővő hónapba pedig már én is fizetést kapok. :P :P :P Azt viszont nem tudom,hogy lekell e jelenteni nekem a MÁK felé,hogy dolgozom. :?: :?: :?: Olyat is hallottam,hogy összevonják a gyest a fizuval és ugy adoztatják meg.Hát az biztos,hogy adóbevallást nem fogok egyedül csínálni idén,ez már nekem sok lenne.kilépés-belépés-szabi kifizetés-gyes. :roll: :roll: :roll: Ha az Auchan nem csínálja ínkábbviszem valami könyvelőhöz.

Évi!!
Hát igen itt a 10-esen fennáll a veszélye,hogy megszülsz,de az olyan jól hangzana hogy szül.hely 10-es út szarvas kocsma elött,vagy Ürömi elágnál stb... :lol: :lol: :lol: Én ezt már megusztam.Sogornőm fia tegnap elöször ment egyedül Pestre,mert járnia kell előkészitöre az uj suliba ahova továbbtanulni jelentkezett,hát mit ne mondjak az egész család izgult érte,olyan furcsa,nekünk ő mindig kicsike marad,és olyan rossz igy egyedül elengedni.Nálunk ennek egyenlöre nem áll fenn a veszélye mert Kíra 100%,hogy ide a Vörösvári gimibe megy tovább tanulni.Ezt már eldöntöttük,mert utána ugyís fodrász akar lenni,akkor meg ugye a világ végére kell majd járnia,de addigra már lesz 18 éves akkor már könnyebben engedem utazgatni mint 13-14 évesen.

Fricike!
Milyen a száritógép??Nekem még mosogatógépem síncs!! :oops: :oops: :oops: Ciki??De majd lesz,de még egyenlöre a konyhám is csak ideiglenes.Idén már nem csínáljuk csak a két gyerekszobát,aztán majd tavasszal a többit.A konyha tul nagy falat lenne falbontás ,víz-gáz vezetés ,stb...Rohadt sokba kerül. :cry: :cry: :cry: Igy legalább két részre osztjuk és nem lesz olyan drasztikus árban. :wink:

Tegnap végre voltam vérvételen vizeleten,ma megyek az eredményért remélem nincsen semmi bajom.Jővö héten pedig megyek a Mihályihoz a leletekkel.
Na jó lépek,főznöm kéne vmit de fogalmam síncs mit. :roll: :roll: :roll: Utálok főzni...
Vendég

Sziasztok!

Gondoltam, bejelentkezem megint, mert most nem tudok dolgozni, nincs anyagom még a munkához, így unatkozom. :( Nem jó, mert marha lassan telik az idő ilyenkor. :twisted:

Évi!
Részletes beszámolót kapsz majd a beszoktatásról! :lol: :lol: :lol:

Andi!
Tök jó így a beosztásod! :) Mégis maradnak szabad napjaid, de legalább keresel pénzt is! :lol: Kocsival nem tudsz járni dolgozni, talán egyszerűbb volna a hazajutás. :roll:
Fizut már kaptam itt, de csak egy hétre valót, mert pont hónap végén kezdtem el dolgozni. Ez a hónap sem lesz túl jó, mert egy hetet biztos kiesek a munkából a bölcsi miatt. A november lesz az első teljes hónapom! :)
Valószínűleg az lesz a megoldás, hogy a wetben felmondok, és ide bejelentenek valamennyivel. Wet szerintem már úgysem lenne kb. egy év múlva, ha meg mégis, akkor szinte biztosan kiraknának mihelyt tudnának. :twisted: Pont beszéltem egyik volt kolleganővel és nagyon panaszkodik. Már meleg víz sincs a wc-ben, és a ballonos vizet sem kapják már! :shock:
Innen viszont nem nagyon tudok majd elmenni szülni másodikat, mert nem jellemző, hogy magas fizura leszek majd bejelentve. Kicsit patthelyzet, de most ez tűnt a legideálisabb megoldásnak.
Kíra ennyire céltudatos? Az tök jó, hogy ilyen konkrét elképzelései vannak a jövővel kapcsolatban. Én tul.képp a mai napig nem tudom, hogy mit csinálnék tényleg szívesen. :shock: :oops: :?
Remélem, Aisának lesz valamihez különös érzéke, nem úgy mint a szüleinek.
Pedig érdemes a mosogatógépre gyúrni, én nagyon szeretem. Egy éve van meg kb. nekem, nagy segítség mindig. :lol:
Akkor a külső munkákat sem csináljátok már meg idén? Hitellel mi újság, sínen van legalább???

Na, asszem kiírtam magamból mindent! :wink: :lol:
Írjatok! :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!

Sikerült végre belépnem!!!!
Mióta újítottak a babaneten, nem igazán tudtam mit kezdeni Vagy be se jött az oldal, vagy kiírta, hogy „nincs hozzászólás a témában”, pedig volt.
Mindegy! Most itt vagyok!

Andi!
Nem irigyellek a meló miatt, nem lehetett egyszerű az első pár nap. Én csütörtökön délelőtt voltam Auchanba! Néztelek, hátha látlak, de nem! Mostmár tudom, miért! Amúgy láttam ott pár unatkozó kasszást! Kihez odamentem, azon látszott, hogy szívesebben unatkozott volna! :)
Én is úgy hallottam, hogy a gyest hozzácsapják a fizetéshez, de azt is hallottam, hogy azt nem adóztathatják, mert segély! Ki tudja! Majd kiderül.
Hajni!
Gondolom Te is igényled a fizetésed mellé, úgyhogy majd légyszi informálj minket!
Kíra döntötte el, hogy ide akar járni a gimibe, vagy ti nem akarjátok hogy Pestre menjen? Emlékszem, én annyira vártam, hogy Pestre járhassak suliba!
Nekem is az jutott eszembe, hogy nem tudnál Te menni kocsival? Vagy esetleg vonat?
Vagy stopp? :lol: :lol: :lol:

Hajni!
Engem is részletesen érdekel majd a beszoktatás! Egyik ismerősömék is most most kezdték a bölcsit. Az ő fia, nagyon jól viselte, mondta, hogy még evett is, pedig nem egy nagy evő a gyerek. Biztos a többiek hatása! Meg mondta, hogy napközben is sokszor hagyta egyedül játszani a fiát, lehet az segített!
Sajnos most betegek, de erre számítani lehet! Én is számítok majd rá!

Évi!
Nem voltunk zenebölcsibe!
Apja kivitte sétálni a lányom, én meg gyorsan jól kitakarítottam a lakást! :) Mondanom se kell, hogy így fele annyi idő alatt végeztem.
Ez a Teri néni nem normális! Tesómék a 10-esen voltak, és megint kispadra akarta küldeni őket!
Most azt beszéltük, hogy inkább heti egyszer játszóházba megyünk. Végül is nekünk nem annyira gáz, ha nem zenebölcsibe megyünk, mi hallgatunk itthon rengeteg zenét, meg mondókázunk, stb…, de jó lenne zenebölcsibe is eljutni végre!
Jah!
Ha már angolos vagy, lenne 2 kérdésem!
Egy kifejezés érdekelne: - "keep your fingers crossed" -
Ez pontosan mit is jelent? Úgy értem, hogy is tegyük keresztbe az ujjaink? A mutató-, és középső ujjunkat egymásra, mint amikor "szorítunk valakinek", vagy a 2 mutató ujjunkkal alkossunk keresztet, esetleg valami teljesen más a jelentése?
A másik meg: Szoktam mondani, hogy ez az én hülyeségem! Erre van az angolba valami kifejezés? Van ilyen? Én így fordítanám: this is my stupidlity?(egyszerű magyarsággal) Egyáltalán „illik” ilyet mondani?

Mostmár 1000%-ig biztosak vagyunk benne, hogy Enéh apja lánya! Sanya tegnap ivott kólát, Enéh meg mutogatott rá. Mondtuk, hogy kóla, ő meg ismételte utánunk! Nagyon édes volt!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok,

Sancsi, a "keep your fingers crossed" azt jelenti, hogy "szoríts értem". Más formában úgy szokták mondani, hogy "I will keep my fingers crossed for you" azaz "szorítok érted". Az "ez az én hülyeségem", kifejezés nincs. Úgy le lehet fordítani, ahogy Te is fordítottad. Meg fogják érteni. A "stupidity" nem olyan csúnya kifejezés, mint a "hülyeség". Szóval ezt is nyugodtan használhatod.

Teri nénitől tényleg nem volt jó húzás ez a kő dolog. A 10-esen mi történt? Ott is egymáshoz vágták a köveket a gyerekek? :twisted: :twisted: Én nem értem, miért nem tanult a 9-es foglalkozásból. Mondjuk én ennek ellenére fogok menni a zenebölcsibe, bár mi is sokszor hallgatunk zenét.

Melyik játszóházba akartok menni? Esetleg nem csatlakozhatnék? :P

Andi, remélem, minél hamarabb belejössz a munkába. Bár neked, szerintem, gyerekjáték lesz.
Kira tényleg nagyon tudatos kislány. Miért éppen a fodrászat? Az tetszik neki?
Kérdezted a németet. Még mindig nagyon tetszik. Mondta a tanár, hogy jól megy. Bár szerintem csak azért, hogy motiváljon, és ne veszítsem el a lelkesedésem. :lol: :lol: :lol:

Hajni, már biztos nagyon várod a hétvégét nem? Minden rendben?

Fricike, nagyon közeledik a november. A szülés ideje. :lol: Várod már?
Mosogatógépen nekem sincs, de a helye már meg van. Na majd egyszer csak lesz, remélem.
A mosogatógép nagyon régi találmány. Angliában már ki is ment a divatból. Kb. 10-15 éve mindenkinek lett, de pár év múlva már senki nem használta, mert rengeteg áramot használ, és nagyon gyűri a ruhákat.

Na, kellemes hétvégét mindenkinek!

Évi
kreisz éva

Sziasztok. Hát a sok kérdésre a válasz,én is félek a szüléstöl,hogy hol mikor jön rám.Mosogatógépem van 2 éve és nagyon imádom,persze most sok segitséget nyújt.A száritó két napja megy hát szerintem kitünö ha kirázva rakod át a ruhát akkor nem gyürödik,ez bizonyitott tény én kipróbáltam tök jó mosás után 1 óra múlva kb felveheted attól függ milyen ruhát raksz be.Végre mindent megvettünk most már tényleg jöhet a kisasszony.Na jók legyetek lányom már a sarkamba áll kell neki agép.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Sziasztok!

Fricike!
Szorítunk érted, és a kisasszonyért! Próbáljatok meg még pár hetet kihúzni. Tudom, ez nem rajtad múlik, de ha annyit pihensz, amennyit csak tudsz, talán sikerül.
Jól látom? Tegnap volt a fiacskád szülinapja? Boldog szülinapot Neki!

Huh! Szárítógép!
Szerintem télen jól jön, de nyáron? Én imádom a friss levegőn száradt ruha illatát. Most nézzetek nyugodtan hülyének de ahhoz nem kell valami adalékanyag? Vagy csak beteszed, és kiveszed?

Évi!
Köszi az infót? Stupidlity vagy stupidity?
Én a csillagvári játszóházra gondoltam. Azt vonattal-hévvel is könnyel el lehet érni, és hétfőnként még ringató foglalkozás is van. Az is érdekelne.
Teri néni asszem nem kövezett, hanem megint kispadra akarta ültei tesómékat, mikor Regi épp a legjobban élvezte a foglalkozást. Szerintem pikkel rájuk.

Nah! Asszem most húzok fürdeni, mindenkinek kellemes hétvégét!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok,

Sancsi, "stupidity" a helyes írásmód. Remélem, segíteni tudtam.
Mit jelent az, hogy kispadra ültette a tesódékat? MIÉRT? :twisted:
A Csillagvár tényleg jó lehet. Hétfőnként mennétek? Délelőtt vagy délután?

Fricike, természetesen nem a mosogatógépre, hanem a szárítógépre gondoltam, amit már régen nem is használnak. :lol: Teljesen felesleges. Úgyis fűtöd a lakást, azzal az energiával egyben meg is tudod szárítani a ruhát. Nyugaton már nagyon energia tudatosak. Nem használnak felesleges energiát semmire, ha másként is megoldható. Amint látom a terveket, hogy mennyivel fog emelkedni az áram, én is figyelni fogok.
A mosogatógép jó, mert azzal kevesebb vizet fogyasztasz, mintha kézzel mosogatnál. A víz is nagyon drága. :(

Sziasztok, Évi
kreisz éva

Sziasztok, még egy kérdés a számítógép tudorokhoz :D .Hogyan lehet a felhasználói nevemet megváltoztatni. Látom, senki sem a rendes nevét használja. Én is szeretném megváltoztatni valami fantom névre. Előre is köszi: Évi
kreisz éva

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telt a hétvége! :)

Évi!
Szerintem csak úgy tudsz felhasználónevet módosítani, ha újra regisztrálsz, és utána nem a régit, hanem az újat használod majd. Csak azt nem tudom, hogy két ugyanolyan emilcímet elfogad-e a rendszer. :roll:

Nekünk nem indul túl jól ez a bölcsi-dolog, ugyanis Aisa péntek óta tök taknyos, meg prüszköl és köhög. :twisted: Nem tudom, hogy vigyem-e így egyáltalán, nem szeretném hogy a többi gyerek tőlünk legyen beteg. Azt találtam ki, hogy elmegyünk, és mielőtt bemennénk, szólok a dadusoknak, hogy ez van, mit csináljunk. :roll: :? Ha azt mondják, hogy inkább ne menjünk be, akkor elmegyünk csavarogni egyet a Stop-shopba! :wink: :lol: :roll:
Eddig semmi baja volt, mintha érezné, hogy változás lesz az életében és így tiltakozik a sorsa ellen ! :? :oops: :lol:

Szárítógép: én csak abban az esetben vennék, ha nagyon penészedne a lakás a sok párától. Barátnőmék jártak így, már nem volt egy sarok sem, ami fehér lett volna, és mióta használják a gépet, azóta rendben van a lakás.

Nem tudom, hogy szeretnétek-e még a Szöcskevárba jönni egyszer ugrálni a gyerkőkkel, de én úgy tervezem, hogy a héten egyszer még bölcsi után elmennék Aisával. Kedd, szerda környékén gondoltam, mert akkor elvileg nem maradunk még bent túl sokáig. Ha érdekel valakit, akkor csatlakozzatok! :)

Andi, milyen volt az első munkában töltött hétvége?? Most azért nem irígyellek, ha éppen dolgozol! :wink: :roll:
Mi pénteken délután voltunk ott, de annyian voltak, mint a karácsony előtti időkben. :roll: :shock: Alig lehetett tolni a kocsit a sorok között. :twisted: És nem lehet tartós tejet kapni, csak Millit 270-ért!!!!! :twisted:

Sancsi, te egyébként használod valahol az angol nyelvet? Munkahelyeden fogod majd? Csak azért, mert ilyen lelkes vagy! :wink: Ami persze nagyon jó dolog... :lol: :lol:

Fricike, nincsen valami képed magatokról? Olyan kíváncsi vagyok. :) :oops:

Bessy, hol vagy? Nagyon eltűntél.... :cry:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok! öszönjük a szülinapi köszöntésseket tényleg csütörtökön volt 5 éves az egyszem fiam.Nekünk azért kell a száritógép mert kicsi a lakás és csak tavaszal tudunk hozzá épiteni.Idáig nem volt gond mert az elöszobába volt a száritó nem volt senkinek utba de most ott áll az új babakocsi.Ez a száritó hatodik érzékü ö irányitja mennyi ideig száradjon a ruha nincs kivezetö cső csak egy tartáj azt kell kiönteni ha megállt.Ez azért jó mert csak bedugód a konektorba és már mehet is,én is csak télen használom majd nyáron én is a kertbe száritok és nem kell bele semmi lé se viz.Andi hajrá jó munkát neked mi holnap megyünk ctg-re meg dokihoz kiváncsi vagyok mekkora már.Na jók legyetek megyek mert a lányom és a barátja már aludni készülnek és nála van a gép.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Sziasztok!!

Hááááát!!! :lol: :lol: :lol: Ugye csütörtök péntek nem dolgoztam.Szombaton voltam,mit ne mondjak maga volt a pokol.Komolyan gondolkodtam,hogy menjek e másnap.Az a baj,hogy nem volt igazán se oktatás se gyakorlás.Erre összesen két napot szántak,harmadik nap már beültettek,mindenféle segitség nélkül. :shock: :shock: :shock: Ez volt ugye szerdán.A gond csak akkor kezdödött amikor szombaton,kimentem a kasszasorra és szó szerint ugy kellett átvergödnöm a tömegen.Ráadásul ugye az első vevőm vett egy börkabátot amin ugye csípogó van,na az például kimaradt az oktatásbol,hogy azt hogyan és mivel kell leszedni.Aztán folytatodott azzal,hogy azt se mondták,hogy lehet,hogy egyszerre egy termékben 3 csipogó is van,igy elég kellemetlen volt amikor már másodszorra ís jött a biztonsági őr mert a börkabát csak becsipogott.Ráadásul mire rájöttem,hogyan kell leszedni,hát az is elég cíki volt.Ha ez még nem elég van olyan termék ami ugye abba a müanyag dobozba van,hát ugye persze azt se tudtam kinyítni,ha hívod a segitséget telefonon,akkor elöbb megprobálja elmagyarázni telefonba,csakhogy ugy se tudtam kinyítni a dobozt :lol: :lol: :lol: ,nagy szájhuzások kellös közepette jött az ügyeleteske,bunkó modorával. :twisted: :twisted: :twisted: Ráadásul a vevők többsége nem a türelméröl hires,hát ezek se voltak tul türelmesek.
Na aztán volt még olyan fincsí dolog is,hogy ugye lehuztam az illetönek az árut,mondtam a végösszeget,erre odaad utalványt ami persze nem fedezte az összeget,odaadja a bankártyáját ami szintén még mindig nem fedezte az összeget,igyhát a fennmaradó részt készpénzel egyenlitette ki. :x :x Na ugye ezt se oktatták,hogy hogyan tudok egyik fizetési modbol a másikba menni,csak külön külön mindegyiket.
Márcsak egy aprocska probléma szombaton: fél kilencig szólt a munkaídőm,ami azt jelenti,hogy negyed kilenckor elhagyhatom a kasszát és mehetek zárni.Na most negyed kilenckor nem láttam a sorom végét,kiszállni meg nem akartam,hogy szóljak,hogy ne engedjenek több vevőt,de mint utolag kiderült kiszállhattam volna.Igyhát 3/4 9-kor szálltam ki,negyed tizig zártam.Ezt ugye nem fizetik ki,csak ha a manager kér meg,hogy maradj tovább.
Szóval ez a szombat katasztrofa volt,négy óra alatt csínáltam 1220000-ret.Gondolhatjátok mi volt.Azért jó bedobtak első nap a mélyvizbe.Gondolom sokan ezért nem mennek be másnap dolgozni.Ja és persze a beszólások a vevőtöl,hát az is fincsí.De ezeket elkéne engednem a fülem mellett,ami persze nagyon nehéz.Sok árunak nincs kodja azt kézzel kell beütögetni,valaminek egyáltalán nincs,valami nem az akcios árat huzza,és mintha én tehetnék róla nekem magyaráz.
Na de tegnap már sokkal jobb volt,fele ennyíen voltak csak 750000-ret csínáltam,ugye nem volt gond a csípogokkal,a dobozokat is elég ügyín leszedtem.Szóval ha ezt rendesen kioktatják és megmutatják akkor vszinű nem veszik el a kedvét az embernek.És most jőn majd az ünnepi roham!! :shock: :shock: :shock:
Hát majd meglátjuk!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ma ís megyek,gondolom sokkal lightosabb mint a hétvége,aztán kedd szerda szabad vagyok,utána megyek minden este.
Ha jöttök bocsí,hogy nem ísmerlek meg,vagy nem állok le tracsizni,de még figyelnek rendesen gondolom,semmi kedvem,hogy szóljanak ha dumcsízok.DE azért gyertek nyugodtan amig fizettek addig beszélhetünk...

Hajni!!
Végül is elmentetek a bölcsibe???Hát igen sokmindent megéreznek a gyerekek.Továbbra ís szurkolunk a síkeres kezdésért.Birod a melot???? :lol: :lol: :lol:

Fricike!!
Lányod barátja??? :lol: :lol: :lol: Uristen ilyenröl ne is beszéljünk!!Gábor hallani se akar a fiukrol,őszerinte Kíra mindig Apucikával marad. :lol: :lol: :lol: És már ott ís alszik??Hány évesek??Legalább ismered a fiut,vagy valami Pesti jómadár?
Na jó azt hiszem befejezem,mert már jó sokat irtam!!
Szép napokat!!
Vendég

Sziasztok,

Hajni, köszi a számítógépes tanácsot. Inkább nem írok olyat, amit később fel lehetne használni ellenem. :lol: Maradok akkor az eredeti nevemen itt.
Ami a játszóházat illeti: nekem csak a délelőtt lenne jó, mert én hétfőtől csütörtökik minden este tanítok. És akkor ha délután mennénk, nem érnék haza.
A bölcsi mindig a légúti fertőzésekkel jár együtt. Mivel
Aisa még soha nem járt közösségbe lehet, hogy számítani kell rá, hogy gyakrabban lesz beteg. Viszont azt mondják, hogy oviban nem fog annyi mindent már elkapni.

Andi, jó kalandosra sikerült az első napod!!!! :twisted: Ha azt túlélted, akkor minden OK.

Évi
Viszont szeretnék kérdezni valamit. Írtad, hogy a Mihályihoz jársz. Állítólag rengeteget kell rá várni. Ez igaz? Vagy olyankor mész, mikor kicsit kevesebben vannak nála? Ha igen, ez mikor van?
A másik kérdésem, hogy van az a másik nőgyogyi, Sipos. Azt hallottam, hogy pvvári asszonyok rendesen kerülik őt. Az ő rendelésén egyáltalán nem kell várni. Ő rossz orvos vagy csak egyszerűen bunkó, és a stílusát nem lehet elviselni????? Mert ha csak egyszerűen bunkó, akkor inkább hozzá megyek és kibírom a stílusát, minthogy a Mihályinál töltsem a nemlétező fiatalságomat. :lol: :lol: Ez a kérdés a többieknek is szól, már ha tud valamelyikőtök valami okosat tanácsolni ez ügyben.
kreisz éva

Sziasztok, bocsi a nevem a hsz végére szántam. :oops:
kreisz éva

Sziasztok!
Még nem mentem dolgozni csak 6 ra megyek,ugyhogy most lazitok kicsit.
Évi!!
Már sztem írtam korábban,hogy a Mihályí már nem vállal kismamákat,se szülést semmi.Ezért már nála síncsen semmi várakozás.Mármint valamennyí lehet,hogy van de nem órákig tartó.De egyébként be lehet jelentkezni hozzá,ha jól tudom akkor kedd és péntek délutánra lehet időpontot kérni,de ezt inkább kérdezd meg.
A Siposról én is csak rosszat hallottam,semmiféleképpen nem mennek oda.Gondolom a modorával stilusával lehet a gond.A bnőmnek is rakott most fel egy spirált azt hitte ott marad az asztalon ugy fájt neki,mire közölte vele,hogy ez nem fájhat ennyíre.Azóta 6 hete vérzik!! :shock: :shock: :shock: A héten megy megnézetni nem e rosszul lett felrakva.
Több jót nem tudok írni róla!! :lol: :lol: :lol: A Mihályi tényleg nagyon jó és aranyos.
Na ennyí voltam megérkezett a lányom,ma volt edzése és meccse is,és ráadásul irtak nyelvtan és matekdogát is.Gondolom kivan a bundája,megyek meghallgatom.Aztán megyek dolgozni!!Gondoljatok rám este ha már ágyba vagytok,hogy én még az Auchan bevételét nővelem éppen. :lol: :lol: :lol:
Szép estét!!
Vendég

Sziasztok!

Andi!
Nem semmi egy napod volt! Én úgy vagyok vele, hogyha már úgyis egy fél napot az Auchanba töltünk, vagy akárhol, akkor kár azon siránkoznom, hogy a kaszánál lassan megy a sor. meg a pénztárosnak se lehet mindig jó napja! Szerintem a sorállás is a bevásárláshoz tartozik, ezért nem kell morogni. Én sose morgok!
Nem tudom miért, de engem nem vágott földhöz, hogy ott volt Fricike lányának a barátja! Jobb ha Ti is hozzászoktok, hogy Kíra előbb-utóbb nem a barátnőit, hanem a barátait viszi haza.

Nőgyógyász!
Sipos? Az hagyján, hogy bunkó, meg van egy érdekes stílusa, de még egy vadállat is! Én 1x voltam nála, soha többé nem megyek! Tökre fájt, ahogy vizsgált, erre közölte, hogy ne ugráljak, az nem nem fáj! Jah! Nem ő érzi! Hazafele jól be is görcsöltem, még szerencse, hogy ott volt velem egy barátnőm, különben nem tudtam volna hazamenni.
Mihályi! Szerintem ő tök jó fej, meg kedves, de nála is kell sort ülni! Pénteken felbuzdulva elindultam hozzá, mondván egy rákszürésért nem adok ki 10 ezret, azt ő is meg tudja csinálni. 9-től rendelt, én olyan 8.50 körül értem oda, akkor már 8-an voltak előttem, és a legjobb az volt, hogy 3/4 10-kor még sehol se volt, úgyhogy eljöttem.
Mivel Sanya holnap itthon lesz, megpróbálom megint. Gondoltam kérek időpontot, de azt csak 3 hét múlva kaptam volna.

Évi!
felhasználónevet csak úgy tudsz változtatni, ha más néven regisztrálsz! Mint ahogy Hajni is írta.

Hajni!
Mi volt a bölcsibe?
Barátnőm mesélte, hogy simán elviszik a náthás gyerekeket a bölcsibe!

Ezt gyorsan elküldöm, míg van net! A vodafone most építi ki a 3G-s hálozatot, és eléggé akad a térerő, szakadozik a net. Csak tudnám, hogy itt milért, hisz' itt már elég régóta kiépítették.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok, köszönöm a gyors választ. Gondoltam, hogy elmegyek a Siposhoz, mert ott kevesebbet kell várni. De így eszem ágában sincs hozzá menni!!!! Miért nem rúgják már ki az a vadállatot????? Így csak 1 nőgyógyász van Pvváron.
Évi
kreisz éva

Sziasztok! :)

Bölcsi:
Végül elvittem Aisát, és amikor bementünk rögtön szóltam, hogy taknyos a lelkem. Mondták, hogy nem baj, mert úgyis épp indultak az udvarra, ott meg úgysem együtt vannak, és a szabad levegőn más a dolog, nem probléma.
Aisa jót játszott a játékokkal, persze mindenhová vonszolt magával, de nagyon tetszett neki. Elvileg egy órát maradtunk volna, de Aisa nem akart hazajönni, így ráhúztunk még egy bő fél órát! :):) Olyan kis aranyos volt, de valahogy el sem tudom képzelni, hogy ő majd ottmarad egyszer egyedül egész napra. :roll: :oops: A gyerekekkel nem nagyon játszott, csak integetett nekik, hogy menjenek arrébb, ha épp útban voltak neki. :oops: :lol: :lol:
Holnap kicsit tovább maradunk elvileg, bár ha Aisán múlt volna, akkor ma már ott is ebédeltünk volna.
A dadusok aranyosak, egyelőre nincs bajom velük. :)
Majd holnap beszámolok megint a fejleményekről! :)

Andi!
Nem semmi napod lehetett szombaton! :shock: :? Azért nem semmi, hogy szinte semmi gyakorlás nélkül így kell egyedül boldogulni. Nem csoda, ha tényleg nem mennek másnap az alkalmazottak. Én bevallom őszintén, hogy sokszor türelmetlen vagyok, ha nagy a töketlenkedés, de ez csak olyankor jellemző, amikor Aisa is velünk van, és ő sem bírja a várakozást. :oops: :roll:
Viszont tudom, hogy ott is emberek ülnek, akik akár kezdők is lehetnek! :wink: :lol:
Hogy jutottál egyébként haza este? Elérted a buszt???

Évi!
Nőgyógyásszal kapcsolatban én nem tudok segíteni, mert én soha nem voltam még Vörösváron rendelésen. Illetve egyszer nagyon rég (amikor előszőr voltam), de már nem emlékszem kinél, és akkor is magánrendelésre mentem. Csak rutin vizsgálatról volna szó, vagy már a köv. várandósságra is gondolva keresel megoldást?

Fricike!
Mi volt a dokinál, minden oké???

Sancsi!
Te mikor is kezdesz dolgozni? Várod már?

Nekem most jól esik ez a kis pihenő. :oops: Jó megint Aisával tölteni az egész napot. :lol: Egész nap kint voltunk, udvart takarítottunk stb., jó napot zárunk. Meg is koronázzuk ezt apával egy pohár borral! :) Az elsőn már túl vagyunk most jön a második! :):):)

Jó éjt mindenkinek!

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!
Elnézést, hogy "bepofátlankodom" :oops: , csak egy kis hsz-t szeretnék, mert látom Sipos doktorról is volt szó.
Én nála szültem és szülés óta is hozzá járok.Tapasztaltam, hogy vele kapcsolatban nagyon szélsőségesek a vélemények.Aki hozzá jár rendszeresen az imádja, aki még nem ismeri, vagy Vörösváron érdeklődik róla az általában negatív véleményeket kap róla...
Az én tapasztalatom szerint rendkívül alapos, odafigyelő, és megadja a tiszteletet.Le-fel segít a vizsgálóágyra, udvarias.Korrekt, szakmailag felkészült, mindent meg lehet vele beszélni.
Ismeretségi körömben utóbbi években többen váltottak orvost és (tőlem teljesen függetlenül) őt választották.Ezt mind utólag tudtam meg, hogy az új orvosuk a Sipos dr, és meglepődtem, hogy jé, hát nekem is ő a dokim.Hozzáteszem, hogy amikor elkezdtem hozzá járni még nem laktam Vörösváron, nem is tudtam, hogy itt rendel a rendelőben.Amikor ideköltöztünk akkor tudtam meg, hogy itt rendel, és akkor szembesültem én is azzal, hogy itt mennyire nem szeretik...
Nem kampányolni szeretnék, nyilván mindenki olyan orvost választ amilyen igényeinek megfelelő.Csak gondoltam leírom a másik oldal véleményét is.

Mindenkinek szép napot!

-Ktina-
ktina

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok kedves Anyukák!
Elnézést, hogy külsősként beírok, de talán Ti vagytok a legilletékesebbek a témában. Szeretnénk Vörösvárra költözni mert nagyon tetszik a környék és kíváncsi lennék, milyen a bölcsi/ovi helyzet? Ugyan még csak fél éves a kislányom, de kb. 1 év múlva vissza kell mennem dolgozni és addigra talán már ott laknánk.
Előre is köszi az infot!
Zizi

KépKép
tothzi

Sziasztok!

Hajni!
Én majd csak február közepén kezdek dolgozni. Várom is, meg nem is! Olyan jó együtt lenni Enéhvel (igaz, ma roppant hisztis), de a 24 ezerből nem lehet megélni, meg sterintünk Enéhnek is jót fog tenni a bölcsi.

Bölcsi! Majd decemberbe kell őket felhívnom, hogy mikor is kezdjünk pontosan. Én jan.7-re gondoltam, az pont hétfő, de lehet hogy korábban fogunk. Ezt majd megbeszélem a bölcsivel. Én számítok rá, hogy elkap majd mindenféle betegséget, sószoba ide-oda, úgyhogy pont jól jön, hogy csak febr. közepén jár le a szabim. Nálunk kötelező kivenni.

Ma akartam menni vele zenebölcsibe. Fél 7-kor :shock: :shock: :shock: kelt reggel, így tök nyűgös volt. A 9 órást lekéstük, mert elszüttyögtem az időt, gondoltam nem baj, majd megyünk a 10-esre. Hát persze! Míg elkészítettem a reggelijét addig kipakolta a fiókját, Míg visszapakoltam a fiókját, addig kitépett egy fogast a falból! :shock: :shock: :shock: Jól megijedt, énmeg még rá is kiabáltam, így olyan ordításba kezdett, hogy csak na! Felmászott a kanapéra, ott hisztizett. Mikor rájött, hogy semmi értelme, akkor hüppögött egy sort. Visszapakoltam aruháit, kimentem a reggelijéért, erre megint elkezdett ordítani. Mikor meglátott a kajás tállal, jobb kedvre derült, és mindent megevett. :shock: Ez mostanában ritkaságszámba megy nálunk. Utána volt még kis hüppögés, majd felkéredzkedett az ölembe. Mire megnyugodott fél 11 volt, úgyhogy ugrott a zenebölcsi.

Ktina!
Megértem, hogy Te teljesen elégedett vagy Sipossal, de azt beláthatod, hogy az ember az első benyomás után dönt, és ha az negatív, akkor nem próbálkozik még 1x, hátha akkor jobb lesz.

Tothzi!
Ovi van, abból lehet válogatni, de bölcsi egyáltalán nincs.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok,

ktina, ami "szegény" Sipos dokit illeti. Én nem merek hozzá elmenni. Inkább kivárom a sort a Mihályinál, a vélemények alapján. Ahogy írtam, én is gondolkodtam, hogy kipróbálom, de inkább a biztosra megyek. Egyébként még nem voltam egyiknél sem.

Hajni, "csak" rákszűrést szeretnék (most már eldöntöttem, hogy) a Mihályitól. Holnap megyek. Elég korán (fél 7-re) kell ott lenni :lol: , hogy normál időben végezz. A rendelést 9 kor kezdi. :twisted: :twisted:

tothzi, ahogy Sancsi is írta bölcsi se közel se távol, viszont oviba biztosan felveszik a gyereket. Bp. környékén van, ahol még ez is gondot jelent. Itt nem, mivel itt nem épültek/épülnek lakóparkok.

mamacka, majd meglátogatom a topicod. Én is kiköltöző vagyok.

Sancsi, én voltam a 10-es zenebölcsin. Ma nagyon jó volt. Dani élvezte. Jövő héten az ünnep miatt elmarad.

Évi
kreisz éva

Sziasztok!!
Micsoda forgalom!!Látom kedves Anyukák nagyon ráérnek!! :lol: :lol: :lol: Bezzeg mi,ugye Hajni??? :lol: :lol: :lol: Na jó nem panaszkodom,ma csak "fusizni" voltam 2,5 órát vasaltam.Mosdt 4 óra van és jelentem készen vagyunk a tanulással is,meg "rend" is van és vasalnivalom sincsen.Most pihizek egész este... :lol: :lol: :lol:

Évi!!
Miért kell fél hétre odamenned?? :shock: :shock: :shock: Nem értem!! :cry: :cry: :cry: :cry: Az már régen volt,hogy korán odakellett menni,hogy fél kilenckor betudj jelentkezni,hogy 11-12-kor bejuss.De ez már nem igy van.Nekem az unokahugom volt múlthéten 9 ora elött ért ki,és 8-an voltak elötte.Az kb egy óra volt,addig elment bevásárolni.
Ne felejts a portán bejelentkezni,azt fél kilenckor lehet legkorábban,kérdezd meg hányadik vagy és minden emberre számolj rá kb. 10 percet .Még egy jótanács:érdemes megvárni a 9 órát,mert ha esetleg késik valamiért akkor az aszisztens kiszokott jönni szólni.Tehát azért ha esetleg vannak is elötted sokan akkor is kitudod számolni mikorra menj vissza,ha "csak"egy órát kéne várakoznod,nem érdemes hazamenned,addig shoppingolj. :lol: :lol: :lol:

zizi!!
Csatlakozom az elöttem szólokhoz,bölcsí sehol max magánbölcsi havi 45-50 ezerért. :twisted: :twisted: :twisted: De azokrol csak jót halottam,bár sztem itt Vörösváron az síncs csak Szentivánon.
Ovoda van minden mennyíségbe,minden gyereket bevesznek,és nagyon super új ovik is vannak.
Egyébként bölcsit ís terveztek,szó szerint a tervekig eljutottak már,csak valami parkolóhiány miatt leállt a projekt. :cry: :cry: :cry: Ennek isszuk mi is itt mindannyían most a levét.DE neked még van egy kis esélyed,hátha addig történik valami....

Ktina!
Köszi a másik oldal véleményt is,én is hallottam már olyat aki nála szűlt és semmi gond nem volt vele,mármint a Sípossal,csak sajna még mindig több a negativ élmény,és ezt ő is jól tudja.Gondolom neki is feltünt,hogy nála nincs egyáltalán várakozás ellenben a Mihályínál elég durva volt,amig szűlést is vállalt.Gondolom ilyenkor az ember azért elgondolkodik a dolgokon...

Sancsi!!
Látom Enéh is szokott alkotni rendesen!! :lol: :lol: :lol: De majd a fiatoknál hidaltok le csak igazán!! :lol: :lol: :lol: Mármint rád és Hajnira gondoltam,mert azért gondolom csak szeretnétek egy fiucskát is. :wink: :wink: :wink: Nehogy már nektek jobb legyen mint nekem. :lol: :lol: :lol:

Hajni!!
Mesélj!!! :lol: :lol: :lol:

Na jó megyek odabujok Miron mellé toy-storyt néz!! :lol: :lol: :lol:
Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Előszőr is üdv. az újaknak! Ha tudtok gyertek többször is! :)

Sancsi!
Akkor még van időd kiélvezni ezt a néhány hónapot a lányoddal! :) Így, hogy kipróbáltam már a munkát is meg az Aisával együtt létet, egyértelműen az utóbbit választanám, ha tehetném. :? Már most sajnálom azt az időt amit nem tudok vele tölteni, pedig elvileg kéne, csak hát a gyesből kb. pont éhen halnánk mi is. :(
Csak ötletként mondom, hogy szerintem felesleges az ünnepek előtt kezdened a beszoktatást, mert ha utána kb. két hetet otthon lesz, akkor januárban előlről kell kezdened az egész tortúrát! :roll: És ez nem biztos, hogy jó a gyereknek.
Nálunk is korán kelés volt ma: 6-kor csörtetett át a kisasszony, és már nem aludt vissza nálunk sem. :cry:

Évi!
Kíváncsi vagyok a véleményedre a Mihályival kapcsolatban. Lassacskán nekem is esedékes lesz a rákszűrés és én sem szeretnék 10 pénzt fizetni majd érte.

Andi!
Irígylésre méltó nem dolgozó anyukák! (akik nem mi vagyunk! :wink: ) :lol: :lol: :lol:
Sancsiék nem akarnak második gyerkőcöt, ha jól emlékszem! :wink: Nálunk meg anyagi feltétele volna a dolognak. (de én inkább még egy kislányt szeretnék :oops: :shock: )

Bölcsi:
Ma is jól indult a nap, jót játszott kint Aisa a többiek mellett. Viszont nekiáll lökdösni meg rugdosni a gyerekeket, ha útban vannak éppen neki. Tök ciki....mert amúgy egy tök visszahúzódó gyerek. :shock: :roll:
Holnap már ott is ebédelünk együtt, kíváncsi vagyok. :) Bár még mindig elég taknyos, ha így marad akkor inkább nem viszem be.
Aisa csak most alszik, mert hazafelé elszunyált, de csak pár percre, és mostanra fáradt el annyira, hogy aludni is tudjon. Hogy fogok így Vészhelyzetet nézni, mert tuti nem fog 9-kor aludni menni. :twisted: :twisted:

Aisa és Hajni
odex

Szasztok.Láttom gyarapodunk egyre többen vagyunk ez tök jó.Hát elöször is a dokinál nem történt semmi különös csak felment a vérnyomásom 156/100-ra(2 éve kezelnek vele de idáig leállitottak a gyogyszerröl mert olyan alacsony volt hogy mindig rosszul lettem)azt mondta ha nem megyle a héten akkor pénteken befejezük a terhességet.Hát röviden ennyi volt a dokinál.A lányommal kapcsolatba ma vannak együtt másfél éve a barátjával ö is apa szeme fénye de ezt el kell fogadni nagyon illedelmes a fiú büszke vagyok rá amúgy vörösvári ligeten lakik és mi mindent megbeszélünk még vele is.A Siposról a véleményem egy vandáll én majdnem a fiamat megszültem 7 hónapra miatta mert a Mihályi szabadságon volt és nem adta ki a táppénzest papiromat csak ha megvizsgálhat hát utána mire hazaértem a rendelöböl a bokámon folyt a vér.Na jók legyetek pihiznem kell ma rohano napom volt.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Sziasztok, egyre jobb ez a Sipos ügy :twisted: :twisted: :twisted: Gondoltam, hogy előbb-utóbb vér is folyik. Még egyszer köszönöm a véleményeket. Gyorsan letettem a gondolatról, hogy a kevesebb sorbanállás reményében elmegyek hozzá. Én egyébként is félek a nőgyógyászoktól. Remélem, azért holnap lesz erőm elmenni.

Andi, az SZTK rendelő recepciósa mondta, akit felhívtam ma, hogy minél előbb menjek, lehetőség szerint fél hétre, mert 8-9 felé már vége a sorszám osztásnak. Azért odamegyek, nehogy lemaradjak a rendeléséről.

Jó éjszakát!

Évi
kreisz éva

Sziasztok!!!

Sancsi!!
Itt is kívánunk neked BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Évi!!
Gondolom lassan végzel ha tényleg ilyen hajnalba mentél.Majd ird meg mi volt!!
Hajni!!
Én is visszasírom az itthon töltött estéket,de neked lesz még egy visszautad,amikor jőn a második,de én majd legközelebb nyugdijason tengethetem itthon napjaimat!!Ez még rosszabb érzés,ha ebbe belegondolok. :cry: :cry: :cry: Én amikor Kíra után munkába álltam,mindig arra gondoltam,hogy lesz még 3 (2) év szabadságom.Aztán elég sokáig elhuztam én is,mint látjátok.Bele lehet ám szokni csak idő kell hozzá.De két gyerekkel még nehezebb,azért is jó,hogy egyenlöre csak esténként dolgozom.

Fricike!!
Akkor lehet,hogy pénteken már babázol??Most péntek egyáltalán??Az holnapután van.Nem lehet,hogy csak befektetnek,és a korházba gyógyszer mellett probálják lenn tartani a vérnyomásod??Korai lenne még beinditani,föleg vérnyomás miatt,mert azt orvosi felügyelett mellett ugyan de lehet orvosolni.

Na jó lépek,mert még főznöm kell,és mindjárt Kíra is végez. :lol: :lol: :lol:
Késöbb még benézek.
Vendég

Sziasztok!

Fricike!
Remélem, minden rendben lesz, és rendbe jön a vérnyomásod is, és nem kell elindítani a szülést. De gyógyszeresen sem tudják beállítani???
Sipos-sztori: :twisted: :twisted: :twisted: Ilyen történeteket hallva csodálom, hogy még él az az orvos. :oops:

Évi!
Mi volt a dokinál? Mennyit vártál?

Andi!
Hát ha lesz második, akkor lesz még két év szabadságom! :lol: De ha hasonló ütemben mennek fel az árak, és maradnak a fizetések, akkor nem biztos, hogy bevállaljuk. :twisted: :twisted:
Holnap dolgozol megint?

Bölcsi:
Ma is tetszett az udvaron Aisának. Már volt néhány perc, amikor egyedül is mert menni, és nem kellettem neki. :lol: Ebédre is ott maradtunk, bár egy falat fasírtot volt hajlandó enni kiscsaj, meg néhány szelet almát. Azt mondták, hogy holnap már 10 percre ott kell hagynom őt egyedül, meg az ebédeltetést is a dadus fogja csinálni... :lol: Hát erre azért kíváncsi leszek, bár az egy falat ebédet nem lesz nehéz neki sem belétukmálni! :wink: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

És végül, de nem utolsósorban:

SANCSI, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!! :lol: :lol: :lol:

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok!

Andi, Hajni!
Köszönöm a köszöntést!

Andi!
Hajni jól írta, mi nem szeretnénk több gyereket, de ha valami csoda folytán mégis vállalkozunk még 1-re, akkor mi is még egy kislányt szeretnénk. Mára neve is megvan! :lol: :lol: :lol:
Jah! Én még azért bízom egy lottó ötösbe is, remélem nem nyugdíjas koromra jön össze! :lol: :lol: :lol: Addigra már olyan öreg lennék, hogy megtudnám hogy nyertem, és egyből meghalnék a szívrohamba. Enéh, és az unokáim jól járnának! :lol:

Fricike!
Engem is befektettek az utolsó hónapba, szintén magas vérnyomás miatt (is). Mondjuk nekem az egyik nővér látványától ment fel!
Amúgy nem hiszem, hogy így, a finisbe fognak bármiféle gyógyszert adni, hacsak nincs valami, amit rendszeresen szedned kell(ett)

Hajni!
Örülök, hogy Aisa ilyen jól viseli a bölcsit.
Ami a beszoktatást illeti, az előbb-et úgy értettem, hogy nem 7.-én, hanem 2.-án kezdenénk. Meg se fordult a fejembe a decemberi kezdés, főleg hogy a 2 ünnep között a bölcsi is zárva van (mi se dolgozunk)
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Enéh hogy fogja viselni.

Évi!
Mi volt a dokinál? Odamentél korán? Ez a recepciós nem normális! Én 9 előtt mentem, simán kaptam sorszámot, és az, aki ¾ 10-kor ment, az is kapott.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok,

Mihályihoz korán mentem. 7H-kor már ott voltam. :lol: Én lettem az első. :lol: Negyed nyolckor kezdtek szállingózni a többiek. Fél kilenckor kezdődött a sorszámosztás. Mihályi rendelése 9-kor kezdődött volna, de csak fél tízre esett be. Addigra már 10-12 nőci várakozott rá velem együtt. (Állítólag mindig ilyenkor jön :twisted: )
Azt nem tudom, hogy mikor fejeződött be a sorszám osztás, mert én mentem be elsőnek. De tényleg kevesebben lehetnek nála, mióta nem vállal szüléseket. Meg mivel a Rókusban már nem dolgozik, kibővítették a rendelési idejét, kedden és szerdán is egész nap van.

Ami a dokit illeti: ilyen jó nőgyógyászt még nem nagyon láttam. :lol: :lol: :lol: Pedig voltam már néhánynál. Úgy kivizsgált, mint ahogy egy magándoki sem tenné. A terhességem alatt magándokihoz jártam, egy sem csinált manuális emlővizsgálatot (hogy szépen írjam :wink: ), ő igen.
Még a gondolatomat is kitalálta, mikor mondtam neki, hogy már nem védekezünk, és szeretnénk még egy babát. Akkor ő mondta, hogy nézzünk egy általános hormonképet, hogy minden rendben van-e. Éppen ezt akartam tőle kérni. Utána mondta, hogy 1 hónap múlva az eredménnyel menjek vissza.

Szóval én csak ámulok és bámulok, hogy ilyen még van. :shock: :shock: :shock: Ráadásul még kedves is.

Sancsi, mi lenne a 2. babának a neve? Én is boldog szülinapot kívánok.

Évi
kreisz éva

Sziasztok!
Évi!!!
Mondtam,mondtam!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: És ez nem csak egy jó napja volt,hanem alapbol ilyen!! :lol: :lol: :lol: Szűléskor is teljesen ott van,és akármennyíre fáradt is(én péntek reggel szűltem nála és ő akkor már csütörtök reggel 7 óra óta benn volt) ez ugye 24 óra,és egész éjjel volt rajtam kivül 4 szűlése,ezt pontosan tudom,mert én csütörtök délutántol este 11-ig lépcsőztem(Ő tanácsára),és mivel este 7-kor jött be a barátnőm szűlni ezért végig ott olálkodtam a szülőszobáknál tehát láttam min ment keresztül egész este.Akkor gondoltam,hogy én már nem is akarok szűlni,mert már tuti nem lesz türelme velem,ez volt ugy este 11 körül,akkor elmentem lefeküdni,és hajnali fél háromkor mégiscsak meghozta a lépcsőzés az eredményt,akkor mentem be hozzá a szűlőszobára elfolyt magzatvízzel.Barátnőm akkor már az őrzöben volt,ő végül éjjel egykor szűlt meg,a másik kiscsaj éppen tolófájt és erre jöttem én!! :lol: :lol: :lol:
Őrült nekem mint majom a farkának,de ez komoly,olyan kedves nyugodt és higgadt volt.Ekkor kapcsolt ctg-re kaptam gyorsitónak oxitocint ami sajna nem használt,és mivel a császárhoz főorvosi beleegyezés kellett ezért szépen higgadtan megvárta mig a főorvos reggel bejőn,kért engedélyt,intézett szabad műtöt és reggel fél kilenckor toltak be.Mondanom se kell,hogy délután fél egykor az őrzőbe jött meglátogatni,elötte volt Miront is megnézni,ami ugye azt fedi,hogy neki reggel 7-kor lejárt a müszakja,és miattam nem ment haza. :lol: :lol: :lol:
És mindvégig mosolygot és kedves volt,símogatta a kezemet ja és persze jókat őkörködött a férjemmel. :lol: :lol: :lol:
Szóval ha nekem mondják én se hiszem el,hogy ilyen még van a világon!! :lol: :lol: :lol:
Azóta ís nagyon alapos,és mindig kedves hamegyek.Ja és nem pénzéhes!!Nem tudom te adtál e neki,én mindig adok 2-3 ezret neki,voltam már maszek rendelésén is (Margit-Híd Budai-Hidfő) ott 5000-ret kért el.
Szóval sajnálom hogy már nem vállal több szűlést,nem magam miatt (én már nem fogok) :lol: :lol: :lol: hanem azért hogy más kismamának is ilyen jó élményei legyenek a szűlésröl mint nekem. :P :P :P
Na ezt jól kiveséztem!Én viszont még nem szántam rá magam,hogy menjek!!Pénteken akkor nem is rendel??Ha holnap nem akkor kedden én is meglátogatom.
Most mennem kell,mert megyek este melozni!! :cry: :cry: :cry:
Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok.Ha minden igaz még egybe maradunk csak 4*1 gyógyszert kell szedni mondjuk igy is 140/89 de ez türhetö én nem akartam utálom gyógyszerezni a picit,de mivel nálunk nagya veszély mert anyukámnak meg apukámnak is volt agyvérzése nálam is fenn áll a veszély amúgy 2 éve kezelnek vele de idáig olyan normális volt,hogya gyógyszer sem kellett.Tudok egy jó hírt ma beszéltem egy kismamával 2 hónapos a picije és volt a héten a Mihályinál állitolag felvették a Jánosba mehet szülni de még nem tudja mikortól.Andi milyen a meló?Na megyek nem birom az állást ülést most már rendesen van hasam jók legyetek ha bármi történik majd a lányom értesit titeket.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Évi!
Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a dokiról. Asszem a következő rákszűrést én is nála csináltatom majd. Inkább várakozok valamennyit, de spórolok 10 ezer pénzt. :roll:

Andi!
Kírát is a Mihályinál szülted?

Fricike!
Jó, hogy minden rendben, és kordában tudják tartani a vérnyomásodat. Jobb még a kislánynak odabent egy kis ideig! :wink:

Sancsi!
Most már értem, hogy gondoltad az "előbb"-et. :) :wink: Lehet, hogy tényleg jobb, ha egy héttel korábban kezded, mert ha beüt egy betegség esetleg rögtön az elején, akkor nem "bukjátok el" azt az időt sem.

Nekünk ma nagyon jó volt a bölcsi. :lol: Megint 10-re mentünk, és 3/4 11-kor elbúcsúztam Aisától, és bementem az épületbe az udvarról. Kint maradt a dadusokkal és a gyerekekkel egyedül, és egyáltalán nem sírt!!!! :lol: :lol: Amikor kikukucskáltam, láttam, hogy jön-megy, nem is ült a Lizi néni mellett. Nagyon kis aranyos volt, majdnem elbőgtem magam odabent, olyan büszke voltam rá! :) Olyannyira jól elvolt, hogy ebédre sem kellettem, és állítólag nagyon szépen evett levest meg kakaóscsigát! Szóval csak fél 1-kor találkoztunk megint, és addig simán kibírta nélkülem! :lol: :lol: Szerintem, még ebéd után is ellett volna a többiekkel, ha nem mentek volna aludni! :roll: :lol: :wink: Utána még a játszótérre is be kellett ugranunk, nem volt elég neki a játék a többiekkel! :lol: :lol: :lol:
Remélem, holnap is ilyen ügyes lesz az én nagylányom! :lol: :lol: De nekem úgy hiányzott, és olyan fura volt, hogy olyan emberekkel hagytam ott, akiket alig ismerünk. :oops: :?

Jó éjt mindenkinek! :)

Aisa és Hajni
odex

Sziasztok,

Andi, a szülésednél is kitett magáért akkor a Mihályi!!! Nem tudod véletlenül a pontos címét és telefonszámát a magánrendelésének? Te jártál oda a terhesség alatt vagy inkább az SZTK-ba?
Én nem adtam neki pénzt, de ha legközelebb megyek, biztos adok.

Fricike, ez tök jó hír, hogy vezethet szüléseket a Jánosban a Mihályi. Remélem, lesz szerencsém hozzá :wink: :wink: :wink:
Te kinél is fogsz szülni?

Hajni, na már látom előre, hogy minden rendben lesz Aisával. Ne izgulj!

Kellemes hétvégét!

Évi
kreisz éva

Sziasztok!Nekem fogadott dokim van Dr Kovács Tamás olyan 35 körüli de nagyon alapos preciz és már bebizonyitotta hogy bármikor számithatok rá.Hát nem mondom ezek a frontok igencsak megviselnek ráadásul a lányom hányt egy napig fiam egész éjjel fent volt izületes a lába és ezek az idöjárársváltozások megviselik.Na jó mára ennyi röviden fiam kész a fürdöbe jó hosszú hétvégét mindenkinek.

Kép[/url]
Kép[/url]
fricike

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?