Sziasztok!!
Túl vagyok a második napon is.Hétfön "csak"elméleti oktatás volt,zuditották ránk az infot rendesen.nyítás,kodok,bankártyák,utalványok,ide-oda ezt-azt,szabad nem szabad.Szóval olyan volt a fejem mint a tanyaí lavor,de szószerint alig vártam,hogy vége legyen iszonyú fejfájásom volt.Hab volt a tortán amikor kifelé jővet szines golyót huztam ki a zsákbol ami azt jelenti,hogy mindenedet m,egnézik nem e loptál valamit.Ha fehér golyót huzol símán kijöhetsz.Ezek ilyen véletlenszerű dolgok,de nekem síkerült első nap szines golyocskát húznom,amikor amugy ís ugy fájt a fejem,akkor poénbol a fiuk akik elvileg ellenöriznek benyögtek egy olyat hogy "vetközz bébi" hát gondolhatjátok mit válaszoltam amikor nem voltam poénos kedvembe.Ne ugy értsétek ezt a vetközést,hogy teljesen hanem kabát le,és táskanézés.De hogy öszinte legyek ez is olyan amolyan átvizsgálás.Komolytalan az egész dehát ez a szabály.Hazaértem bevettem két algopyrint és kutyabajom se volt.
Ma már mondtam a fiuknak,hogy bocsika de nem hárpia vagyok csak rossz napra tetettek.
Mai napom jó volt,símán bevágtak a kasszába,azt se tudtam mi van,de jól vettem az akadályokat.Minden rendben ment igaz néha kérdeznem kellett,de majdcsak belejővök.Csak az a cíki ha ísmerös jőn oda éshát ugye még lassan megy a dolog és még ráadásul jópofizik is,hát ez nehezen megy.
Örültem,ha azt nyomon követtem,hogy miket nyomogassak ugyhogy azt nem is hallottam mit beszél az illető aki jópofizott.
Ja és persze azt mindenkinek tudnia kell melyik pékárunak mi a neve,és van külön gyorskódja.Hát ezt pedig nem tanitották,hanem egyszercsak jött a vevő 10 db sajtos valamivel amiröl persze nem tudtam,hogy sajtos kifli vagy stangli vagy sajtkrémes valami stb...
Szóval azért kellett volna még legalább két-három nap infogyüjtésre de ők bedobtak a mélyvízbe.
Ma 8-12-ig voltam aztán mentem vasalni,és az elöbb végeztem az itthoni harmadik müszakommal.Kírát nyuztam egy kicsit meg valamennyíre összepakoltam.Még megyek mosogatni,aztán fürdetés stb...Gáborral váltottuk egymást én hazajöttem ő meg ment fusizni,ugy este 10-ig.
Hát nem mondom,hogy egyszerű,föleg ha Gábor se lesz szabin.De márcsak holnap megyek délelött utána esténként fogok menni.Akkor föleg váltjuk majd egymást,de két szabad estém azért lesz a hétböl.A többi nap is szinte egésznap otthon leszek,csak este 5-6 óra körül megyek majd.
De látom hasonló cipöben vagyunk mindannyían akik dolgozunk,ugyhogy nem panaszkodom.Hülye pénz miatt van minden.
Fricike!
Kitartás az utolsó hetekre.Gondolom pihenni azért neked se egyszerű a másik kettő mellett!!
Nem baj,majd ha nyugdijasok leszünk pihenünk!Már ha persze megéljük,ha meg nem akkor a sírba lesz időnk pihenni az tuti.
Hajni!!
Jővő héten még nem kezditek a bölcsit ugye??Csak utána való héten??És ott a munkahelyeden tudják,hogy akkor nem tudsz menni majd napokig.Mert ugye gondolom nem hagyod ott sírva már első nap.Csak lesz beszoktatás.
Nem irigyellek az biztos.
Sokkal nehezebb lesz mint most,mert most tudod,hogy Anyukáddal van és semmi gond,de ha bölcsibe lesz azon fogsz agyalni vajon mit csínál most,nem sír e.
De legyél erős és tarts ki,kell neki idő mire megszokja akkor már könnyebb lesz.De készülj mindenféle rossz érzésre,meg sírásra stb....Én szurkolok majd nektek.
Sancsi??
Évi!
Német??Nekem is annyíra kéne tanulnom,most,hogy Kíra tanulja elég intenziven, látom mennyíre sokmindent nem tudok.
Probálok vele haladni,de sajnos olyan az agyam mint a szita,másnap nem tudom mit tanultunk.
Na jó lépek,mert hulla vagyok!!
Ja persze nem panaszkodom....