Jó Reggelt Mamikák
fülűkén, de jó hogy nem hőztem, bár igaz asszem csináltam pár napig de mindig 36,3 voltam, és butaságnak tartottam. Na mindegy pedig a tudomány az meg persze mást mond. Tipikus ffi tudósok gondolom azok mondják, mintha nekik kellene hőzniük, na jó erről nem vitázok ők okosak én meg okostojás:)
de megyek megint a babatervezok.lapjára és keresek egy hasonlót!!!!! Nyuszuimuszi nem lógatunk nózit, mert nem áll jól!!! Lesz nemsokára neked is pociban kisnyuszi. Nem szeretem ha somojú vagy mert akkor én az leszek. Na pajti, ez így nem lesz jóóó, és ha megjön akkor mivan, majd novemberben jön akkor a gólya, azaz akkor majd a Mikulás megyx hozzád hamarabb:)) Hjajjj nyusziiii légy vidám, mert ez így nem jóóóóóóó. És ha meg korai nyuszimammmi vagy akkor meg mit kellene mutatnia, na erre sok kédrést tudnék írni,a mivel megcáfolomnám ezt a Nyuszisgörbuszt!!!!
Nyunyu én szolgálhatok jó hírrel, nekem az nem tudoim kinek még, szóval nincs barna pötyiike, bár az kipp kopp koppot kopogok
Csucsu drága veled mizujs? Milyen tortád volt??? ..és meggyógyultatok a kis hercegnővel?
Bogyó a te szemed????
Kriszta tünetek milyenek vannak?
Többiek????
Trixy Kriszta úgy leizéltétek a St.Istvánt, hogy még többet fogok pihenni mint eddig, mert ha baj van akkor nekem oda kell venni az irányt, brühüüüüüü