Új privát üzeneted érkezett!

Trixynek igaza van. :)

Kép
csucsu05

Jó Reggelt Mamikák :lol:

fülűkén, de jó hogy nem hőztem, bár igaz asszem csináltam pár napig de mindig 36,3 voltam, és butaságnak tartottam. Na mindegy pedig a tudomány az meg persze mást mond. Tipikus ffi tudósok gondolom azok mondják, mintha nekik kellene hőzniük, na jó erről nem vitázok ők okosak én meg okostojás:)
de megyek megint a babatervezok.lapjára és keresek egy hasonlót!!!!! Nyuszuimuszi nem lógatunk nózit, mert nem áll jól!!! Lesz nemsokára neked is pociban kisnyuszi. Nem szeretem ha somojú vagy mert akkor én az leszek. Na pajti, ez így nem lesz jóóó, és ha megjön akkor mivan, majd novemberben jön akkor a gólya, azaz akkor majd a Mikulás megyx hozzád hamarabb:)) Hjajjj nyusziiii légy vidám, mert ez így nem jóóóóóóó. És ha meg korai nyuszimammmi vagy akkor meg mit kellene mutatnia, na erre sok kédrést tudnék írni,a mivel megcáfolomnám ezt a Nyuszisgörbuszt!!!!

Nyunyu én szolgálhatok jó hírrel, nekem az nem tudoim kinek még, szóval nincs barna pötyiike, bár az kipp kopp koppot kopogok :P

Csucsu drága veled mizujs? Milyen tortád volt??? ..és meggyógyultatok a kis hercegnővel?

Bogyó a te szemed????

Kriszta tünetek milyenek vannak? :wink: :wink:

Többiek????

Trixy Kriszta úgy leizéltétek a St.Istvánt, hogy még többet fogok pihenni mint eddig, mert ha baj van akkor nekem oda kell venni az irányt, brühüüüüüü
Vendég

Nyuszifülke!

Én nem a Szt.Istvánt izéltem le hanem a DÉLPESTIT!
Én pont az istvánban akarok szülni!!!! Méghozzá dr.Mészáros Lászlónál!!! nekem az a kh tetszik!
Félreértetted! :lol:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Nincs valami nagy aktivitás itt.:(
Trixy, a Kismama magazint én is mindig megveszem, már évek óta. (vagyis volt egy év kihagyás, mikor váltam)
Nagyon jó dolgok vannak benne, meg szeretem nézegetni a kisbabákat is. :oops:
A szülésnős témára rátérve, én nem szeretnék súlyos pénzeket kiadni a szülésre, sztem nem lesz sem választott orvosom, sem szülésznőm. Most még igy gondolom, aztán majd meglátjuk. Lehet, hogy ha nagy lesz a pocakom, beparázok, és bebiztositom magam.:)

Kép
jenny29
Mór

Stiasztok!!!mi eze pangás ha most ez van mi lesz a hosszú hétvégén!!!!!!!!!!!

Fülike örülök hogy minden rendben van,tudtuk mi ezt jol kicsinyuszi erős kis baba lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .élete első akadályát könnyen vette!!!!!

Kriszta tényleg hogy vagy????és csucsu??????

az én szemem már talán megjavult ,még reggel kicsit piri volt de már látom a javulást :lol: :lol: biztos fogom látni a pozitiv tesztemet :lol: .csk 1 hét mulva fogok tesztelni az már nem sok idő!!!!akkor már tuti kimutatja,az én puncisomat :lol: :lol: :lol: .jaj ugye kislány lesssszzzzz!!!

csajok ugye nem lesz a hétvége uncsi,az idő is pocsék lesz....

bogyesz
bogyó77

fúúúúú,én már szültem Jenny de nem mernék ugy odamenni hogy nincs dokim.attól hogy választott dokid van a végén annyit kap amennyit ki tudtok fizetni.....nem kell feltétlen nagy összegbe gondolkodni,de jo ha van ott valaki akire lehet számitani,és itt most két életről van szó a tiédről meg a babáéról.szerintem még ezt gondold át .ez az én véleményem.meg ha a doki végigkiséri a terhességet jol fogja ismerni a testedet,márha lehet igy fogalmazni.

bogyesz
bogyó77

hát akkor sorry, Trix..
engem most konkrétan nem érdekel hogy ki hol fog aszülbni, engem az érdekelne, hogy mikor mutizzátok mátr meg azt a zebrás tesztet, hogy juhéééj csajok én hozzám is beköszönt a Gólya!!!!!

én azt szeretném ha megírnátok kinek mikor kell hogy megjöjjön.

Krisztának, azt tudom, 25. szerda
csak jó lenne tudni.............

Csucsu, neked meg hétfőn kell visszamened a dokihoz?? Hogy most már lemérjétek mekkora a zsákocska :lol: :lol: mert a pötyiből az lesz :lol: :lol: :lol:
Vendég

Elküldve: 2007 Október 17 Szerda - 11:23

--------------------------------------------------------------------------------

Ezt a korábbi levelezéseinkből puskáztam:

24,25,26 -án kell nem megjönnie:

Nyuszifülü
Trixy
Muffin
Jenny
Bogyó
kriszta
Vendég

igen ezt Tudom, de kiinek melyik nap, teccik érteni?????????????????????
mert eléggé izgis lesz a jövő hét............
Vendég

jajj basszus nem jól írtam..... jajj

Melyik az a nap amikor NEM kell hogy megjöjjön!!!
Vendég

Bogyó, igazad van, de ha két eltérő megyében ólálkodom...mármint az egyikben lakom, itt fogok nőgyógyászhoz járni, mert nincs időm átutazgatni meló mellett, a másikban meg van az a kórház, ahol szülni szeretnék...hát...ez sztem macerás és nem lesz megoldható.
Egyénként lehet, hogy kuka vagyok, de egy szülés közben mit csinál az orvos, és mit a szülésznő? Kicsit összemosódik a szerepük, nem? Kell mindkettő?
Nyuszifüllke, nekem 26.-án kellene megjönnie. Bár ebbe bezavarhat, hogy csak 2. hónapja nincs bennem mesterséges hormon.

Kép
jenny29
Mór

Hát azt nem keresem vissza. Meg mindenki valja meg a magáét!!! :D Méghozzá boldogan!!!
Nekem elvileg 25.-én +- egy nap.
De úgysem jön meg igaz?? :)

Nyuszifülke egyébként hogy vagy? Van reggelente émelygésed?
mensi előtt volt?
Vendég

sziasztok Csajszikákók! :):)

Füli drága! Itt vok. :(. Ma hangulatom is nag rakás k...i, már így keltem fel reggel, először 36,2 mutatott, de addig tartottam magamnál a hőmérőt amig 36,4 nem lett. Ú mondom legalább 36,3 föllé menjen. :):) Most olvasom hogy 1-2 nap után is emelkedhet. Úgyhogy még adok egy napot neki :):)
Tegnap volt a Jónás napom. Kislányt írt 0 rizikóval. Lenne rá esély. :) Hm.....azért megpróbáltuk ezt is. :):):)

Örülök hogy elmúlt a pötyike! Juhhéj!!!!

Ne legyen már langyi pangi hangi, mert ............irgumburgum :):):):)

Puszi nektek!!!

Hétvégén lehet nem tok jönni. :(

Pusszancs
nyuszifülû

akkor irom drágám,nekem vasárnap vagy fétfő!!!!!!!!de nem fog megjönni.hehe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és csk 1 hét mulva tesztelek mert akkor már késik kb 5 napot.akkor már ki fogja mutatni az én kislányomat :lol: :lol: :lol: .

bogyesz
bogyó77

Fülke, egyébként te is az Istvánban szeretnél szülni?
Vagy még nem is gondolkoztál rajta?
Vendég

óóóóóóó Fülűű csak egy kicsit gyere nem birjuk ki nélküled!!!!!!
bogyó77

füllke:Basszús...hétfő ünnep. Szóval a következő hétfőn tudok akkor csak menni.
De ha ma a teszt kimutatja akkor lehet nem is hozzá megyek vissza. Mert nem nála szeretnék szülni.

Az orvosválasztáshoz csak annyit, hogy a sogornőm is úgy volt elég ha az ügyeletesnél szül. Szóval ikrek voltak és megszülettek. A tesómnak a folyóson gratuláltak Apuka ikrei vannak.Amit tudott. Meg is fogta őket 1-lány 1fiú.
Majd az ügyeletes doki kiment és közölte gratulálok fia született Apuka.
Mert azt hitte a doki még a tesóm nem látta mind2. Közben a kislány pár percet élt és meghalt. Mert nem volt választott dokija a sogórnőmnek és 1héttel túlhordta ami ikreknél nem túl jó.Oxigénhiányt kapott a kislány. Ez a Szent Imrében volt . Elismerve bünűket kaptak 35ezer ft-ot 13éve. Gondolhatjátok mennire érdekelte őket akkor a pénz. De nem a kórházat szidom mert amúgy tök jó kórház. De pláne ebbe a pénz központú életben minden arról szól, hogy ha adsz hálapénzt odafigyelnek rád ha nem akkor sajna amit dob az élet azt kapod.
Szerintem érdemes dokit választani. Ja és nem az ügyeletes dokit húztam le. Csak azt mondom aki választ dokit azzal jobban törödnek. És a történethez az is hozzá tartozik akkor még nem is volt ennyire divat a dokiválasztás csak jó volt ha valakihez jártál.
Szóval én nem rizikózok!

Kép
csucsu05

Fülű!

Én is csináltam Jónás naptárt, de nekem a jónásnapot 24.-re tette, vagyis amikor nem kéne megjönnie! :shock:
És azt írta hogy 20.-tól kell kezdeni az actiont!
Viszont a pé-m 10.-én volt, akkor hogy egyezik a kettő? Orvosilag pé-kor lehet babásodni, Jónás szerint viszont jónásnapon, ami nálam pont a nem mensi előtt van! lehetséges akkor is babásodni?
tökre nem értem!

Elmagyarázná valaki? :shock:
Vendég

Csucsu, ez elég durva történet volt! Pláne hogy még igaz is!!! :cry: :cry: :cry:
Remélem a sógornőd azóta jól van! - már ha lehet ilyet mondani!
Vendég

Amúgy én is az István kórházat néztem ki magamnak. Minden kórház le van pukkanva mostanság talán a Szent Imre szép mert 2004-ben lett felújítva. De ugyis csak pár napot vagyunkott viszont az a Kórház Baba-mama kórház. Kevés a császár arány és a baba veled lehet. Ez sem utolsó szempont. Azt, hogy milyen is úgyse nézzük akkor lesz más amire figyelni fogunk.
Én Dr. Újvári Attilát néztem ki mert itt a babaneten csomó jót olvastam róla. Aztán hosszas nyomozás után kismamáktól gyüjtöttem be infókat.

Kép
csucsu05

úgyértem hogy jól van, hogy ma már könnyebb neki, de sosem felejti a pici lányt!
Vendég

Hűű csucsu!

Lehet hogy egy kórházban babásodunk!!!! Tökjóóóóó!!!!-lenne.
Persze te már azért előrébb jársz, de ígérem szorosan a nyomodban leszek a babócával!!!! :P :P :P
Vendég

Egy link a Szent Istvánról, én ezért válaszottam:

http://www.boldogszuletesert.hu/index_s ... lyunk.html?
Vendég

Trixy: Persze jól van. A fiú az én keresztfiam és egy tündéri fiú. Most lesz 13 éves dec. 04-én. Ami érdekes, hogy minden szülinapján egy kicsit sir. Állítólag ez attól van, hogy tudja aznap történt valami. De azóta van egy kislányuk is aki 5 éves lesz nyáron. Érdekes ő is iker volt csak ikertesó vissz szívódott.
De mindkét gyerek gyönyörű.
A második gyereknél már volt fogadott dokijuk és a BM-kórházban szült. Azt mondta a sogornőm ég és föld ha van választott dokid.

Kép
csucsu05

Trixy: Én is ezért választottam a kórházat. Ezt a linket amit bemásoltál én is elolvastam anno.
Te kinél szeretnél szülni? Van dokid? Ismered vagy csak ajánlották?

Kép
csucsu05

Csucsu: Én a dr. Mészáros Lászlónál szeretnék szülni. Nem ismerem, csak ajánlották a kolleganőm szült nála és egy barátnőm.
Még a magánrendelése is közel van hozzánk. Pestlőrincen van.
Amúgy a nődokim jelenleg az SzTK-s nőgyógyász a neve dr. Ambrus Zoltán ,de ő egyik kórházban sincs, csak simán nődoki. De ha lenne sem szeretnék nála szülni.
Te miért az Újvárit választottad?
Vendég

Húúh csajok csak a késői tízóraimat mentem megenni :lol: :lol: :lol: írtatok:)

Na

Vasárnap Bogyó indítja a Gólyzáport :lol:
Hétfő Ünnep nap, így Csucsu tesztel :lol: :lol: VÉGREEE!!!
Kedd
Szerda Kriszta

Csütörtök
péntek
szombat
Vasárnap

Nekem foggalmam sincs hogy hlol szeretnék szülni. A legjoibb helyen ahogy ti is. majd 6-7hónaposan megyek látógatóba, és remélem ami teszik oda a dokim is jöhet levezetni a szülést :lol: :lol: A Telkin gondolkozok nagyon, mert mewgnéztem a szülés árakat. De mindjárt rákeresek és ide copyzom.
Vendég

Azért őt mert sajna a mostani dokim imád vágni. A lányomnál csak 4órát hagyott vajudni és közölte úgyse tudom megszülni mert nem tágulok. Rögtön császározott megse várta hadd táguljak. Az Újvári ha az Anyuka és a baba jól van akkor természetes úton is enged szülni olyan nőt akit előtte császároztak. Több olyan csaj is irt aki császár után nála szült normál úton. A császár könnyűnek tűnik de nagyon fáj utána. Én most ha lehet kihagynám.
Persze ha bármi gond lenne akkor persze de csak azért mert a doki türelmetlen ne vágjanak már fel.

Kép
csucsu05

A telki kórház most volt a tv-ben. Tényleg szuper a hely és kb a szülés 700ezer Ft. De azért mindent luxusban kapsz.

Kép
csucsu05

1) Normál, komplikációmentes szülés a következő díjtételekből állhat:
Szülésvezetés: 290. 000 Ft
Emeltszintű hotelszolgáltatás / Ápolás: 4x48. 750 Ft = 195. 000 Ft
Újszülött-ellátási csomag: 80. 000 Ft
Összesen: 565. 000 Ft
Amennyiben fájdalomcsillapítást igényel: + 80. 000 Ft

2) Komplikációmentes szülés császármetszéssel:
Császármetszés: 330. 000 Ft
Érzéstelenítés: 100. 000 Ft
Emeltszintű hotelszolgáltatás / Ápolás: 5x48. 750 Ft = 243. 750 Ft
Újszülött-ellátási csomag: 80. 000 Ft
Összesen: 753. 750 Ft

3) Exkluzív szülészeti csomag (szülés+őssejt):
Az Exkluzív szülészeti csomag a következőket tartalmazza:
A csomag ára 650. 000 Ft
szülésvezetés természetes úton
a szülés során szükséges gyógyszerek és segédanyagok biztosítása
a köldökzsinórvér levétele szülés után
az újszülött első ellátása, a kötelező szűrővizsgálatok elvégzése
anya és az újszülött ápolása maximum 4 napig
az ápolás alatt kizárólagos szobahasználatot, ami lehetővé teszi egy
hozzátartozó állandó jelenlétét

Az ellátási csomag NEM tartalmazza a következőket, az esetlegesen felmerülő
tételek pluszban az Exkluzív csomag árához íródnak:
az ápolás alatt szedett gyógyszereket
az esetleges szövődmények ellátását
a szülés alatti opcionális anesztéziát (EDA felára: 50e Ft)
az esetlegesen szükséges császármetszést (Császármetszés felára: 75e Ft)
az anyával együtt tartózkodó hozzátartozó étkeztetését

Hát igen kicsit nagyon drága...... majd kiderül, még addig sok víz lefolyik a Dunán
Vendég

Csütörtök Trixyéééé, folytatja a gólyazáport!!! :P :P
- legalábbb is nagyon remélem!!!
Vendég

Sziasztok!

Aki az Istvánban dolgozik, az majdnem mind a Telkiben is. Az én orovosom is.
Mikor voltam a kórházban, volt egy anyuka aki miutám megszült átment a Telkibe a többi napra. Sajnos nem olyan jó az István szülés után, mert nincs elég hely és nem nagyon foglalkoznak a kismamákkal. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nem nagyon akartak szülés után lepedőt cserélni. Annyira kevés volt a hely, hogy ahol én feküdtem oda is tettek egy mindenórás kismamát. Egy kismama meg a nővérszobában feküdt. Persze ahogy lement a babazápor mindenki felkerült a helyére.
:lol: :lol: :lol: Szóval én is ott szülök, mert nagyon jó a dokim, de én is szeretnék majd aztán átmenni a Telkibe. Már meg is beszéltük a párommal.

Puszi,
Adri
odri

Megcsináltam a Jónás naptáramat, annyit beszéltetek róla, hogy kiváncsi lettem. Ebben a hónapban 7.-ére tette a Jónás napomat, ami azt jelenti, hogy előtte volt szex, és lehet, hogy belefutottunk azzal az egyetlen kis élesben való hancúrral?:)
Nem, ekkora mákom nem lehet.....

Kép
jenny29
Mór

Füllke: Ha most lenne rá pénzem akkor a telkit választanám. Mert nagyon jó. Nekem van ismerösöm aki ott szült. Hát csak jót mondott. És azért az összeg sem vészes ha belegondolunk, hogy ez egy öröm ami minden pénzt megér. Egy temetés is 500-600ezer. Akkor egy szülésért nem szabadna, hogy sajnáljuk. De sajna az biztos most nem lesz ennyi pénzünk rá.

Viszont aki megteheti az csakis oda menjen. Mert a pénzért adnak is valamit.
Ha belegondolunk havi 6000-10000Ft egymagánrendelés + a szülésért adunkpénzt. Akülönbözet a szolgáltatáshoz képest már nem is olyan nagy.

Kép
csucsu05

hát akkor majd utána kellene nekem is érdeklődni az én dokim jár e oda. Visziont ha ne az elég ciki.
Bár azért terhes gondozásra nem igazén járnék ki, azért annyit nincs kedvem autókázni...stb stb.

Olyan stroykat írtok a st.Istvánról hogy eszem ágában sincs ott szülni, eddig sem volt szimpi de ezután meg pláne nem.

És a Schöpf-Méreire mit mondtok???

ide meg 100%hogy nem megyek, nos azét itthon sem fogok szülni.
Vendég

Odri: Leperőt nem csak az Istvánban nem kapsz tisztát. Amúgy ez meg nem pénz kérdés hanem a nővérek szarnak rá.
A Telkiben ilyen nincs valóban de a nővérek ott azért nem is annyit keresnek. Bár szerintem ez nem fizetés függő mint inkább emberi dolog.

Kép
csucsu05

Jaja Csucsu, hát remélem lesz rávaló :lol:
Majd megíroma Télapónak meg a Jézuskának is, hogy nehozzon semmit csak mondja meg apénak hogy izéé szóval a Telki.

Voltunk már kivizsgálásonm a Telkiben, hmm jóó a büfééé hehehehe. igazából nem tudok rosszat mondani.

de nézzétek meg a dr.rose.hu az nagyon kemény húúú csajok igaz még szuperebb, mint a telki,. de hmm sokkal drágább is. ott már tényleg 1milla felett végezne a szla.
Vendég

A schöpf Mérei sem arról híres, hogy szép, tiszta és kevesen vannak a szobákban. A mostani dokim oda ment át.
Ezért tudom a tarifákat.
135ezer sárga csekken a szülés.
30ezer az AFP
4ezer a vérvétel
30ezer a genetikai ultrahang

Szóval a Schöpf Mérei magánkórház féle lett. A dokik tartják fent.
De akkormár a telki. Nem sokkal több de a szinvonala magasabb.

Amúgy az Istvánról nem is írtunk rosszat csak jót.

Kép
csucsu05

Lányok!

Írogatjátok itt a Jónás-naptárat. Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha az én pé-m 10.-én volt, a Jónás napom meg 25.-e, akkor hogyan lehetek babás. A pé-t értem, nekem ez tűnik 99%nak. De ha Jónás napra nem tesz pé-t akkor mi termékenyül meg aznap?
Nem értem.
Valaki segítseeeeen!!!
Vendég

Vagy J.J szerint Jónás-napon is van szabad pé?
Vendég

háháháháhá Trixy ez jóó szerinted én miért nem értek semmit.
pont ezaz. a fene se tudja, de becsúszott és ez a lényeg.
Vendég

Igen ez a lényeg! Csak olyan butának érzem magam, hogy nem tudom mi van. Persze elolvastam a Jónás-naptár értelmezését, de akkor sem értem. nem is baj, én a pé-ben hiszek!!! És apában! :lol:
Vendég

Hát lehet a Jónás hisz abban, hogy ha nincs éppen Pé akkor is lesz babó.
:)

Szerintem is inkább a PÉ kell meg Apa hozzá. (vagy a szentlélek :)))

Kép
csucsu05

Most mindenben hiszünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj Trixy nehogy máá' emiatt butának érzed magad, mert tényleg kifekszek a napra :lol: :lol: :lol:
Azért mert én asem tudom hogy most mivan, pedig, tényleg kurvára szeretném tudni hogy mi van de ezért nem vagyok buta. de majd mikor a 2 babát szeretnénk hogy összejöjöjjön skkor is lesznek dolgok amiket nem fogunk tudni, más igen vagy nem, tök mindegy. Na mi vagyunk az okos-team :lol: :lol: :lol:

egész hónapban apucit dédelgetni és akkor az esély még több, mint csak a kkor akciózni mikor p.érés van:) és mi van ha 2szer van??? p.érés. szaladni apához gyorsan!!!! :P :P :P :P :P :P :P
Vendég

Na akkor megyek is, látom itt ma engem senki nem vesz észre...:(
Egyébként a Jónást én sem értem, de azt irják, hogy ez 85% hogy biztos, a peteérés körüli napokban a teherbeesés esélye meg csak 15%. Szép napot nektek!

Kép
jenny29
Mór

Nos én fülikével értek egyet!
Mi egész hónapban akcióztunk, és fogunk még! Az a biztos!!! :lol: :lol:
Vendég

Jennyke! nehogymá hanyagolva érezd magad!!!! Imádunk téged is!!! Nem felejtünk el! Hisz együtt ovuztunk, és jövőhéten babásodunk is!!!! :D
Vendég

jenny:Dehogynem észre veszünk. Ne izélj már no!:)

Kép
csucsu05

Jajj Jenny ugye nem azért mész mert tényleg nmegsértődtél.
Ha igen akkor én is megsértődök mert te megsértődtél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

én nem értek a Jónás naptárhoz én tesztelni szerettem :wink: :wink:

Csucsu mikor fogsz tesztelni????????????????
/hány napja kellett volna hogy megjöjjön?/
Vendég

Nyuszifüllke: Én is tesztelek csak én minimikroszkóppal. Annak is ki kell mutatnia elvileg. :D Hallgatok rád! Annak idején te mondtad h ovu teszt is kimutatja, mielőtt a terhességi mutatná, és mivel nálad bejött nekem elég bizonyíték ez!

Jenny!
Te fogsz tesztelni?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?