sapé, megsirattalak benneteket (mert én ilyen hülye picsogós liba vagyok). Örülök egyrészről, mert sikerült egy új és nehéz döntést hoznotok, de együtt egymás mellett, és ez talán a legfontosabb, hogy egyformán gondoljátok és döntsétek el a dolgokat. Nem lehet könnyű a munkahellyel, és az ujdonsült ovissal + még az inszeminációs gondokkal. Másrészről hiányozni fogsz, de ha néha írsz pár sort akkor az jó, kicsit kizökkensz a témából.
Minden most fog helyreállni meglásd! Minden jót hozzá!
domo, úgy tűnik most találtad meg azt a munkahelyet amit eddig kerestél. Örülök neki, jó lesz!
tücsökbogár, remélem simán ment tegnap minden, már alig várom hogy mesélj! Ez a trombózis miatt kellett?
katata, a kis kert tényleg nem jó, a szádban vannak a szomszédok és mindenki hall mindent. Meg kell súgjam, ma már nem divat a nagy telek, mert a kivitelezők próbálnak minél jobban kijönni a dologból és egy telekre ikerházat vagy 2 házat építenek, mondván a ma embere úgysem ér rá kertet gondozni. Talán ha valami régi házat néztek, azoknak még nagyok a kertjeik. Sajnos sok kompromisszumot kell kötni, olyat nehéz lesz találni ami 100% ban megfelel. Biztosan szép leszel, kicsit feltöltekezel, irigykedek.
kicsiboris, már értem ezt a babakocsit, ez csak egy sportkocsi. Kicsit előre szaladtál az időben nem? Kíváncsian várom a fotókat!
Jó nyüzsgős november vár a topikra. Te elmész betegállományba, katata, zel vendégül látja a kóbor rókákat, sapé új munkát talál, tücsökbogár felépül a trombózisból, reni elkezdi vásárolni a rózsaszínű ruhákat...stb Ezek jutottak most eszembe).
reni, na azt elhiszem hogy be vagytok már sózva az uh miatt!
Köszönöm a jókívánságokat, láz elmúlt, gyengeség maradt, ma minden kiderül az orvosnál, de azt hiszem megmaradok. Közben a videókártya vacakol a gépben, nem lehetett használni, de most már majdnem jó.
Ja a határozatról semmi hír, már a férjem is ideges miatta, tegnap olyan aranyos volt, extra ezért bement anyósékhoz, a postát átnézni, hátha hozhat haza nekem valami meglepetést.
Annyit azonban tudok, hogy már rendben a számítógépes hálózat (panaszkodtam az öcsémnél), szóval: Hamarosan a kezemben!