Új privát üzeneted érkezett!

Nyunyi,
jó hogy bejelentkeztél!!

Sapé,
nagyon sajnálom, a fenébe. De mi lehet a gond? Miért nem nőttek meg szépen? Mit mond a doki? Férjeddel miben maradtatok? Kérlek, ne add fel!!!!

Ilonkám,
ez a fránya határozat, hogy nem akar megérkezni... :evil: És mit mondtak? Mikorra várható úgy mégis??? Kb????

Nekünk nincs még ház. :( Nagyon tetszett egy, az ára is jó volt, de párom kicsinek találja a keretet, pedig szerintem tök jó és a ház tényleg álomszép. De rájöttem, hogy neki úgy sem lesz jó egyik sem. :( Így le is lombozódtam rendesen, nincs is kedvem tovább nézelődni, mert minek. Meg egyébként is, már megnéztük a jelenlegi összes házat, a mi kategóriánkban. Építkezéstúl meg eléggé félek. :? Na meg a telekárak is észbontóak. :shock:

Na megyek, ma kozmetikus és vásárlós napom van, kicsit legalább kikapcsolódom.

Puszi!
katata

Ja Ilonkám!
Gyógyulj meg!!!! :wink: Nehogy a határozatnak ne tudj örülni a nagy lázban!
katata

reni, még 3-mat alszunk és 4d :P :P :P :P

kata, nem lehetséges, hogy a párod nem is szeretne költözni? ezért mond nemet a házakra? lehet, hogy fél az egésztől, nem?
tudom milyenek a telekárak, és az az igazság, hogy az építkezés egész embert/embereket kíván, mi is építkeztünk de nem érte meg, sajnos a magyar építőiparban kevés a jó és lelkiismeretes szakember, amit az egyik csapat szépen megcsinál azt a másik elcseszi..nálunk a festés után jöttek még szakik a szanitereket felrakni, na festhettünk újra, nem megijeszteni akarla, de ott kell lenni és felügyelni mindent, vagy kell egy piszok jó művezető aki vállalja a felelősséget.

Kép
kicsiboris

Kata, a családi ház vásárlás tényleg nagy dolog, jól meg kell fontolni. Az én férjem is ilyen "mindent jól meggondolunk" fajta. Végül mi is az építkezés mellett döntöttünk. Ha így tesztek majd ti is, akkor azt javasolnám, hogy fogadjatok fel egy elismert műszaki ellenőrt - a művezető mellé. Igaz, hogy pénzbe került, de sokkal többet spórolt nekünk, mint az ő munkadíja volt és nem utolsó sorban nem nekünk kellett veszekedni a kivitelezővel, rengeteg gondot levett a vállunkról. Szóval nekünk bejött, nyugisan és gyorsan épült fel a házunk.

Ilona, remélem már jobban vagy!

Sapé, ne add fel, ha ez a gyógyszer nem használt, akkor a pihi után kipróbálnak majd biztosan egy másikat. Lehet, hogy csak ezen múlik. Biztosan lesz megoldás, a ti problémátokra is.
tücsökbogár

Sziasztok csajok!
Kiccsiboris! :lol:
Úgy be vagyok sózva,hogy azt el sem mondhatom :lol:már számolom a napokat,hogy mit rejt a pocim tartalma :lol:
Neked nem kényelmetlen az alvás egy kicsit??

zel! :lol:

Olyan jó hogy ,nemsokára beindulnak az eseméynek :lol:
A babaócám dance bébi,mindig táncikál a pocimban :lol:

Sapé!
:D Én is nagyon sajnálom,de tudod erős csaj vagy .és leküzdöd ezt a próblémát is. :lol:

Bbilona! :D

Tessék meggyógyógyúlni,inni egy kis házipálinkát. :lol:
Az jó a megfázásra. :lol:

Tamaranna!

Olyan szép kis családod van :lol:

Katata!

Én is szeretem ezeket a csajos napokat :lol:
A ház kiválasztása nem egyszerű feladat :lol:
m. reni

Lányok!
Ha marad egy kis energiátok, akkor légyszi szorítsatok nekem, mert elég durva napom lesz: Kettőkor a lábamat műtik, négyre meg nőgyógyászhoz megyek. Holnap jelentkezem az eredménnyel - persze csak ha túlélem. Eléggé tele van a gatyám.

Köszi mindenkinek!
tücsökbogár

Tücsökbogár!

Drágaság nagyon szórítok neked!!!Nekem is volt mát lábműtétem,
Én is nagyon parázatam,de nem sokára túl vagy rajta,és akkor pedig minden rendben lessz. :lol: :lol:

Mégegyszer nagyon szórítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++
m. reni

Köszi, aranyosak vagytok!!!!!

Lassan indulok haza a munkából összeszedni a kis papucskámat, meg ilyesmit. juuuuuuujjjjjjjjjj.
tücsökbogár

Tücsökbogár, nagyon szorítok neked! Milyen műtéted lesz, és utána rögtön ki is engednek? Minden rendben lesz :lol:

Ilona, jobban vagy?

Kép
domo

Sziasztok!

Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, hogy próbáltok vígasztalni. Sajnos ez a szünet már biztos, a párommal is megbeszéltük. Egyenlőre abbahagyjuk, szerintem leghamarabb 1,5-2 év múlva próbáljuk meg újra, de 1 év az tuti. Több dolog is van ami miatt így döntöttünk, talán a legmeghatározóbb az anyagi vonzata a dolognak, egyszerűen gyerek mellett ennyit bírtunk. A másik lényeges(szerintem), hogy a kezelésre nem reagáltam megfelelően, és ez már nem az első eset volt az 1 évvel ezelőtti műtétem óta. Ágota előtt nem voltak ilyen problémák. Én csak reménykedem abban, hogy ezek a jelek nem a műtét következményei. A sok hormontól felszedtem pár kilót, így legalább lesz időm megszabadulni a feleslegektől. Ágotára több időt kell szánnom, főleg így , hogy betegeskedik, de hát ez az ovi kezdéssel együtt jár.
Domo, és a többiek akik kérdeztétek a munkahelyi dolgot!
Ugy volt még nyár elején, hogy szeptembertől kezdhetem a munkát, de ebben a nagy kórház átalakítósdiban a Gyeses, Gyedes anyukáknak nem találtak helyet. Így mielőtt lejárt volna a Gyesem közölték, hogy nem tudnak vissza venni. Nekem akadt egy kis "rés" amivel tudtam húzni az időt, ez az volt az inszeminálás. Ugyanis törvényi rendelkezés van arról, ha valaki reprodukciós kezelésben részesül nem küldhetik el. Igen ám, de november 30-al jogutód nélkül megszűnik a kórház ahol dolgoztam. Gazdasági társasággá alakul át, így az új tulaj nem vesz át minket. Így kereshetek munkát is, de nem azonnal, mivel november 30-tól kezdődik a felmondási időszakom.
Szóval eléggé bonyolult a helyzet. Talán ez is közrejátszott ebben az egészben, hogy így alakultak a tesóval kapcsolatos dolgok.
Tudjátok ismerőseim azt mondták, hogy örüljek, hogy van egy egészséges, szép kislányom. Én ennek nagyon is örülök, mert ő egy nagy ajándék nekünk. De vágytunk arra, hogy egy kistesóval tudjuk megajándékozni a lányunkat. Ugyanazt kezdem érezni, mint mielőtt az inszemeket elkezdtük a lányom fogantatása előtt, vágyom egy babára. Remélem, akik szültek már értik mire is gondolok. Jó, hogy van egy gyermekem, de vágyok még egyre! Ezért is akadtam ki, de nagyon.
Már most jobb egy kicsit, de lesz elég időm arra, hogy "felálljak", és elkezdjük valamikor talán, ha az élet úgy hozza.
Ez nem azt jelenti, hogy nem fogok erre jönni. Amikor lesz időn jövök hozzátok, mert aranyosak vagytok, és jó csapat jött össze!
Hú, de hosszúra sikeredett!Bocsi!
Továbbra is szorítok neketek, kismamik, és leendő kismamik!
Pusza mindenkinek!

Kép
sapé

tücsökbogár!
Remélem minden rendben!Szorítok neked!

Ilona!
Drága, remélem te is gyógyulsz!

Kép
sapé

sapé, megsirattalak benneteket (mert én ilyen hülye picsogós liba vagyok). Örülök egyrészről, mert sikerült egy új és nehéz döntést hoznotok, de együtt egymás mellett, és ez talán a legfontosabb, hogy egyformán gondoljátok és döntsétek el a dolgokat. Nem lehet könnyű a munkahellyel, és az ujdonsült ovissal + még az inszeminációs gondokkal. Másrészről hiányozni fogsz, de ha néha írsz pár sort akkor az jó, kicsit kizökkensz a témából.
Minden most fog helyreállni meglásd! Minden jót hozzá!

domo, úgy tűnik most találtad meg azt a munkahelyet amit eddig kerestél. Örülök neki, jó lesz!

tücsökbogár, remélem simán ment tegnap minden, már alig várom hogy mesélj! Ez a trombózis miatt kellett?

katata, a kis kert tényleg nem jó, a szádban vannak a szomszédok és mindenki hall mindent. Meg kell súgjam, ma már nem divat a nagy telek, mert a kivitelezők próbálnak minél jobban kijönni a dologból és egy telekre ikerházat vagy 2 házat építenek, mondván a ma embere úgysem ér rá kertet gondozni. Talán ha valami régi házat néztek, azoknak még nagyok a kertjeik. Sajnos sok kompromisszumot kell kötni, olyat nehéz lesz találni ami 100% ban megfelel. Biztosan szép leszel, kicsit feltöltekezel, irigykedek.

kicsiboris, már értem ezt a babakocsit, ez csak egy sportkocsi. Kicsit előre szaladtál az időben nem? Kíváncsian várom a fotókat!
Jó nyüzsgős november vár a topikra. Te elmész betegállományba, katata, zel vendégül látja a kóbor rókákat, sapé új munkát talál, tücsökbogár felépül a trombózisból, reni elkezdi vásárolni a rózsaszínű ruhákat...stb Ezek jutottak most eszembe).

reni, na azt elhiszem hogy be vagytok már sózva az uh miatt! :D

Köszönöm a jókívánságokat, láz elmúlt, gyengeség maradt, ma minden kiderül az orvosnál, de azt hiszem megmaradok. Közben a videókártya vacakol a gépben, nem lehetett használni, de most már majdnem jó.
Ja a határozatról semmi hír, már a férjem is ideges miatta, tegnap olyan aranyos volt, extra ezért bement anyósékhoz, a postát átnézni, hátha hozhat haza nekem valami meglepetést. :roll: Annyit azonban tudok, hogy már rendben a számítógépes hálózat (panaszkodtam az öcsémnél), szóval: Hamarosan a kezemben!
bbilona

Sapé, nagyon nehéz döntést hoztatok, de lehet, hogy pont ez a kihagyás lesz majd a megoldás kulcsa és amikor majd nem is számítatok rá, egyszer csak beköszön a kistesó. A munkahelyi gondok megoldásához is sok sikert és kitartást kínálok.

Kata, én is csatlakozom Ilonához. Nekünk is csak úgy sikerült nagy telekhez jutnunk, hogy vettünk egy régi házat, amelyet aztán lebontottunk - saját erővel és aztán a helyére épült a szép új ház. Ez azért is nagyon előnyös volt nálunk, mert hatalmas, gyönyörű és különleges fákat "örököltünk".

Mindenkinek köszönöm a tegnapi szorítást.
Először is a legjobb hír, hogy úgy tűnik nincs cisztám, a doki szerint csak valami hormonvacakolás - nem esett le a hormonszintem, ezért nem jött meg. Hétvégéig még várnom kell, hátha magától mégis megjön, ha mégsem, akkor írt fel gyógyszert, attól majd leesik a hormonszintem és helyreáll a dolog.

A lábamat is megműtötték. Nem a trombózis miatt volt, hanem május óta küzdöttem egy durva körömágygyulladással. Még akkor szakadt be a körmöm, mikor a babácskák miatt nagyra nőtt pocakom miatt már nem tudtam rendesen lehajolni. Aztán úgy gondoltam, hogy én is meg tudok bírkózni a dologgal és elkezelgetem - egész nyáron papucs, borogatás stb. - de kifogott rajtam és már attól féltem, hogy valami nagyobb bajom lesz a makacs gyulladástól. Háááááát egyenlőre papucsban sántikálok, de remélem hogy ennél már csak jobb lesz.

Hú de hosszú lettem.....
Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!
tücsökbogár

tücsökbogár csupa jó hír! Akkor most betegállomány? Vagy papucsos munkábajárás?
A nagy fákat én is szeretem, mi is így kaptuk a telket, ellenben a tiétekkel a mienk csak 15m széles, azaz szomszédok a szánkban, de tervezzük, hogy a mellettünk levő 8m széles telket megvesszük és úgy már tökéletes lenne.
bbilona

Sziasztok lányok!

Tücsökbogár!

Aza fránya köröm,Tessék sokat pihenni,és nem dolgozni :lol: :lol:

bbilona!

Örülök,hogy kicsit jobban vagy :lol: A páromnál is kijött ismét a betegség+szegénynek kijött az aranyere :oops:
Szegény lehet nem örűlne ha tudná,hogy itt írom nektek az ő személyes gondját!!!
Nállunk a net vacakól....Hamrosan jó híreket kapsz,és ott lesz az a határozat :lol:

Sapé!
Ismerősek ezek a gondok,nagy dillemák ezek,de szerintem jól döntötettek.Sajna én is munka nélküli vagyok egy jó ideje a lombik miatt,mostmár semilyen segély nem jár.+Fizetem magam után a járulékot.Most a férjem a családfentartó!Jaj de dili vagyok már megint csak panaszkodom :roll:

Zel!

Merre vagy???????????????

Boris!
Ténynleg szupi az a kocsi!!
Neked nincs varrógéped?Kéne varni egy szoptatós párnát :lol:
Hallottam,hogy alvás közben is jó ,mert a derekad alá rakhatód!
Már megint egy ujabb hülyeségem. :lol:

Sok puszi neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
m. reni

Sajna ma feltétlenül be kellett jönnöm dolgozni, hát nem valami nagy öröm, de holnaptól megpróbálok két nap szabit kikönyörögni. Bár elég harapós volt reggel a főnököm.

Reni, bocs, hogy belekotyogok, de én is sokat szenvedtem aranyérrel. Nekem van egy gyógynövényes kenőcsöm, ha igaz, akkor Sylanus a neve, nagyon sokat használ és tartósan használható, nem csak egy hétig, mint mondjuk az aurobin.
tücsökbogár

reni, naná, hogy be vagy sózva, én is mindennap erre gondolok, 30aaaaaaaaaaaaaaa :lol: mi akkor megyünk és már alig bírom kivárni, legjobban az arcára vagyok kíváncsi :lol: te is? és nálad izgib is lesz, mert hát ugye nunis vagy kuckis ez itt a nagykérdés :lol: :lol: húú reni, pont amikor megkérdezted na kb. azóta alszom vacakabbul, az a baj, hogy én hasonfekvős vagyok...oldalt nem tudok mélyen elaludni, de ez legyen a legkevesebb igaz :?: :D :D :D

tücsi, szupper!!!!!

Kép
kicsiboris

sapé, megértem az érzéseidet...ez egy nagyon nehéz döntés lehetett. én nagyon bízom abban, hogy ebben az elkövetkezendő időben úgy rendbe jönnek a dolgaitok, hogy talán orvosi segítség nélkül is sikerül a baba, akkor amikor minden oké. de szeretném, ha jönnél (ahogy írtad is!!). puszi, kitartást, örüljetek Ágotának, látod mi itt sokan az első babánkért izgulunk, és aggódunk.
mind veled leszünk!! írj amikor csak van kedved energiád.

tücsi az eredményre írtam ám, hogy szupi, mármint, hogy nincs cisztád :lol: :lol: :lol: a szabit ügyesen intézd, most ez fontos, a főnök meg talán már nem olyan harapós :lol:

Kép
kicsiboris

Kicsiboris, felbátorított a levélkéd, úgyhogy vettem egy nagy levegőt, és bementem a főnökhöz. Szóval nem jövök holnap-holnapután, szerdára meg talán már sokat gyógyul a lábam.
Mivel én otthonról nem érlek el benneteket, most kell mindenkinek jó pihenést kívánnom az ünnepekre. :lol: :lol: :lol:

Reni, így a 4 d-s híreket is csak 24-én tudom elolvasni, de gondolok rátok, biztosan hatalmas élmény lesz. Kíváncsian várom a beszámolódat. :wink:
tücsökbogár

Sapé:
Nagyon sajnállak benneteket, teljesen át tudom érezni. Most én is ott tartok, hogy kezdek megint reménykedni, várni, számolgatni, jelekre figyelni. Meg is ijedtem magamon, mert nem akarom újra átélni a szorongást, csalódást,és néha lelkiismeret furdalásom is van, hogy mit akarok én, hiszen itt van nekünk Panna, de nincs mit tenni. Szeretnék ismét pocakos lenni, ugyanakkor nagyon félek, hogy az megint sok várakozással, depivel, elkeseredéssel jár. Ezt viszont nem akarom, most próbálok a földön maradni, és nem görcsösen akarni.Remélem Panna segít benne, eltereli a gondoltaimat, és örörmet ad. (Nem is merek vonalzót csinálni, nehogy megint túlságosan rákattanjak a témára..)

Kép
Kép
Kép
mágnes

neked is jó pihit, pihentesd a lábacskádat! puszi tücsi

Kép
kicsiboris

mágnes, akár hiszed akár nem én már most a 2. -on járatom az agyam...úgyhogy abszolúte érzem amit te!!!

Kép
kicsiboris

Bevált az új munkahelyem :lol: csak nem fogok tudni napközben jönni hozzátok :( azért este jövök :lol:

Tücsökbogár, Ilona: örülök, hogy jól vagytok, de azért még gyógyulgassatok!

Reni, Kicsiboris: nagyon várom a 4Ds híreket!

Kép
domo

domo, ez gyorsan ment! Jó munkát, várunk esténként!
Reméljük a vonalzód halacskája már nem ugrik ismét az 1-re!

reni, de jó lesz nektek holnap!! Nehogy elfeledkezz rólunk!
Mi lett végül a kanapésztorival?

mágnes, ne stresszelj, arra most ott van az új házikó! Hogy áll?

Szép napot csajszik!
bbilona

sziasztok Lányok!!!
Már nagyon várom a holnapot :lol: :lol: !!!!
Amint lehet rakom a képeket!!! :lol

TÜcsökbogár!
Már múlik az aranyér :wink:

Domo!
Örülök,hogy jól érzed magad az új munkahelyen :lol:

Bbilona!

Igen holnap a párocskám szülinapja+az uh.Nagyon jó nap lessz. :lol: A kanapé abba maradt,vettem az árából bútort+kiságyat. :lol:

Van egy barátnőm,szegényt nem akarom bántani,de nem normális
minden egyes orvosi látogtással 20ezer forintott ad a dokinak.
Szerintettek normális?És csodálkozik,hogy a doki mindig behívja. :shock:
m. reni

reni, akkor bútort bútorra cseréltél, ez sem rossz. 20e, hát biztosan csillog a doki szeme mikor meglátja a kedves barátnődet :wink:
Minden jót nektek holnapra! Megint lesz holnap valami ramazuri?
Őszintén, én az inszemes dokinak sem adtam egy fillért sem, pedig nagyon kedves volt végig. Gondoltam, ha sikerül akkor még a biológusok is kapnak valamit, hát ezzel ők most nem jártak jól, de ugye mi sem... :? :D
bbilona

helló csajszik!
már nagyon kíváncsi vagyok az uh-s képekre!! Ahogy tudtok, tegyetek fel! :)

ilonám:
még mindig semmi a határozatról??
lakás készül, 2 szoba már ki van festve, szombaton jönnek az ajtók, ha minden igaz. Pannám szobája érdekes lett, lila! Nekem nagyon tetszik, hiába hideg szan, szerintem olyan otthonos! ha végre kész lesz, küldök képeket.

Tiszta hülye vagyok, már gyerekneveken gondolkozom...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bbilona!

Hogy vagy amúgy ?Egézség?Határozat?
A férjem a barátokkal és munkatársakkal megy dühöngeni :lol:
Bevallom neked én nem vágyom egy füstös szórakozóhelyre!

Mágnes!

Olyan jó,hogy nem sokára a szép új lakásaba mentek! :lol:

zel!?????????????

Kép
m. reni

Sziasztok!

Vagyok, vagyogatok.. Csak nem mindig tudok hozzáfűzni.

Veletek örülök, vagy szomorkodok...

Jelentem megnyitottunk. Juhéjj. majd ha lesz ép eszem, meg egy szabad pillanatom, akkor fényképezek is.

Mensim késett 2 napot, ami jól jött. Így biztosan átlépjük a 90 napot a lombikok között.

Hétvégén, vagy este bővebben...
Addig is legyetek jók, sokszor gondolok rátok!
Puszika:

Kép
Kép
Kép
zel

reni, húúúúúúúúúúúúú nagyon izgulok, ha tudom megnézem mindenképp mit raksz fel holnap!!!!!!! váááároroooommm :lol:

zelem megyek pezsgőzni ezerrel :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kicsiboris

domo de örülök, végre egy jó hír!!!

nekem ma délben ömlött az orrom vére....attól tartok ingadozik a vérnyomásom...

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Kicsiboris, vérnyomás ingadozástól vérezhet az orrod??? remélem helyre jött.

Zel, már mindjárt itt van november :lol: Gratula a boltnyitáshoz!

A vonalzómat még nem cserélem le, de ma már trutyi volt :(
Ráadásul most megint pihi következik, mert ezt a munkahelyet már nem akarom kockáztatni. Na de majd jön a spontán baba :?
Csak tudnám, hogy kell nem erre koncentrálnom...

Dolgozik még valaki szombaton? én sajna igen

Kép
domo

Hy!

Domo! én is dolgozok!!!! :lol: De én örömmel!

naon jó kis nap volt. Ahhoz képest, hogy nem hirdettünk, mert nem volt 100% hogy ma végre megkapjuk az engedélyt, voltak vásárlók szépen. Sok olyan ember jött, akik a régi kis boltomból már ismernek. És örültek, nem csak a boltnak, az árunak, hanem nekem. És ez nagyon jó érzés.

Kicsibé! Te NEM pezsgőzhetsz... Na jó, kölyökpezsgő???

Reni! Asszem elkezdek kanapéra gyűjteni. :lol: Hátha akkor én is kiságyat kell, vegyek helyette.. :lol:

Jó éjt lányok!!!!
Puszika:

Kép
Kép
Kép
zel

Benéztem, hátha találok itt sztárfotókat, ehelyett kiderül hogy zel stikában tegnap megnyitott. És sehol a barna köpenyes fotó :wink:
Biztosan a mai nap még jobb lesz, mert bár munkanap, azért sokan nem dolgoznak.

reni, én nem várok babát, de a füstös zajos helyeket nem nagyon kedvelem (lehet, hogy öregszünk), az most nektek sem tenne jót.
Majd győzheted a mai napot kiheverni!

domo, hát kár, de azt csak a gyógyszergyárak bánják ha spontán sikerül, mi nagyon fogunk neki örülni!

kabócabogár??

Szép hétvégét mindenkinek!
bbilona

Lányok!

Megjöttünk,laura Alexával :lol:
Kislány :lol: Egézséges a testrészeit nem nagyon mutogatta!

Ime pár fotó!!!!! Kép Kép Kép
m. reni

Sziasz!

Reni! megsimogattam a képeket, és erősen gondoltam a kis tündérkédre. Remélem, érezte. :oops:

Bbilonkám! Édesdrága! Bocsibocsibocsi, hogy nincs még kép. Annyira stikában nyitottunk, hogy mi is alig vettük észre. :lol: no, azt mondták az önkorm.-nál, hogy valszeg pénteken megkaphatjuk a működésit, mert addigra jár le a fellebbezési idő. De csak valószínűleg. Amíg rám ne csörögtek, hogy oksi, engedély kész, nem mertem, még az ajtót sem nyitva hagyni. Barna köpenyem nincs még mindig, de barna inget találtam. Igyekszem majd fotókat csinálni is.
Mi van már azzal a határozattal? Kit igazítsak el? Bár tudnék valamivel segíteni!

Domo! Majd most az új meló segít elterelni a figyelmedet. ( nekem elterelte..) Aztán majd jól meglepődsz amikor meg sem jön, mert csak úgy spontán babás leszel. Meg Ilonkánk is.

Kellemes hétvégét!!!!
puszka:

Kép
Kép
Kép
zel

reni, szenzációsak a képek. Milyen jó, hogy mi is láthatjuk a leánykát!......... ez itt most a pityergés helye, bocsi nem bírom ki.
Hogy is van, most akkor két neve lesz a hölgynek?

zel, értem én, csodálom is hogy van energiád még ide is benézni. Úgy látszik ezek az önkormányzatok már csak ilyenek, nálatok is vacakolnak, hát nálunk sem megy ez másképp. Mivel tudsz segíteni? Ja te egy tündér vagy, te csak törődj magaddal, hiszen mindjárt....... :? rajtad a világ szemei közül néhány :wink:
Az a meglepődős rész különösen tetszik abból amit írtál, várom a lepetést!

Jó éjszakát!
bbilona

Sziasztok!
Reni! Gratulálok a kislányodhoz! Nagyon szép kis pofikája van!
Kicsiboris! Orrvérzésről annyit, hogy ha mégegyszer előfordul szólj a dokidnak, mert akkor valami vérvételt csinálnak nálad. Anno nekem is volt egyszer és emlitettem a dokinak. És ugyanezt mondta nekem is. De hálistennek nem fordult elő többször.
Rólunk röviden: Képzeljétek Anna pár napja elindult egyedül. Ha feláll valahol akkor képes és elengedi és megy. Persze inkább akkor ha ott vagyunk a közelébe, de volt ,hogy a szobát végig sétálta. 3 foga van már a negyedik jövő félbe.
Pussz
Gyöngyi
bgyöngyi

Reni,
Gratulálok Laurához :lol: :lol: nagyon édes baba :wink:
Vendég

Reni, olyan helyes pofija van már most is :lol: Gratulálok, örülök, hogy kislány :lol:

Zel, igen, én is számítok a figyelemelterelésre, és a spontán babára, de az a baj, hogy számítok rá...
Ilona, kezd el, és akkor tőled kérek tanácsot :lol:
domo

Kata, hazaérkeztél? minden rendben? találtatok végül házat?
domo

Lányok!

KÖszönöm bokót!! :lol: :lol:
Sírtam a vizsgáló székbe :lol:

Elöször vizsgáltak,akkor aludt a drága, a párom kérdezte a dokit,hogy hol a csomag?Erre a doki_Kedves apuka itt nincs csomag :lol: Majd a köv terhesseégnél. :lol:
Elküldtek 20percre sétálni,és sütit enni utánna viszmentünk és akkor ficánkolt igazán :lol: A kis lábait annyira eldugta,hogy csak alig akarta mutatni.a doki meg is jegyezte,szép hosszú lábikója van :lol:

Zel!
Én is várom a fotókat :lol:

bbilona!
Bizony két neve lessz a tündérnek!
m. reni

Tücsökbogár!

Todod említetted ezt a sylus aranyér krémet,Hol lehet kapni???
Se a patikába se a gyógynövényboltba nem ismerik :shock: Kép
m. reni

Sziasztok!

Megjöttem. Ház sehol,se telek... Azt is mondhatnám, hogy eredménytelen volt, de tapasztalatszerzés szempontjából még sem.
Sok házat, telket néztünk, volt ahol a szomszéd máris nekünk esett, hogy oda nem építünk házat, mert folyton keresztbe fog tenni.Pedig még csak a telket néztük. :?

Reni,
tündér ez a kislány!! Annyira édes és olyan klassz, hogy ilyen jó képet lehet már róla csinálni!!

Domo,
mit csinálsz az új munkahelyeden?

Ilonka,
nem értem, miért nem küldik már azt a határozatot.Nem értem, miért hátráltatják mindennel azt, hogy a kisgyerekek szülőkkel nőjenek fel, ne egyedül. Már nagyon mérges vagyok. :twisted:

Mindenkit bocsi, most nem tudtam követni :oops: , de igyekszem felvenni a fonalat. :lol:
katata

Még annyit, hogy barnázgatom ma már, szerintem holnap körül megjön és akkor irány a klinika és máris repül a pocimba két kis babó!!! 8) Számításaim szerint olyan november 10-e körül...
katata

Kata,
logisztikán dolgozok. elég pörgős, és csupa fiatal munkatárs, jó hangulat :lol:
milyen kedves emberek vannak :twisted: ennél az rosszabb, ha csak a vásárlás után derül ki, hogy milyen bunkó szomszéd jutott... Mikor jöttök legközelebb? csak karácsony? bár az mindjárt itt van.
Most akkor indul a 3. és egyben sikeres lombik? csak mert eltűnt a vonalzód...
domo

közben te is írtál.
nagyon drukkolok neked és két kicsi babónak :lol:
domo

Domo,
az jó, ha ilyen jó hangulatban dolgozol,örülök!!
Most töprengünk, és nem tudom, mikor megyünk legközelebb haza. Van egy-két telek, amin töprengünk kicsit,meg várunk visszajelzést is. A tavasszal visszalépő ház tulajával is összefutottunk véletlenül, lehet, hogy eladó lesz... De már nem bízom benne. Ha valaki ennyire nem tudja mit akar,akkor ne szivatgassa az embereket... szerintem... :roll:
Köszi a drukkokat!!:)
Te most, hogy állsz a ciklusoddal? (nincs vonalzód és nem vagyok képben)
katata

Sziasztok!
Csak egy gyors életjél!
Megjártuk a hadak útját, családilag benyaltunk egy ronda vírust. Petykával, még kórházba is kerültünk két napra, szerencsére Gergő is velünk maradhatott így tudtam szoptatni, de így is pokoli volt. Még mindíg nem másztunk ki belőle teljesen, de már sokkal jobb a helyzet, csak sajnos Petyka kis lelkét viselte meg nagyon, meg, hát még a testvér dolgot sem tudta megemészteni, úgy hogy eléggé ki vagyunk.
Bocsi, hogy csak ennyit írok, de ez is csoda, hogy sikerül. Remélem mindenki jól van.
Puszi

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?