Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

CSak egy gyors bekukk, mert 9re megyek dolgozni.

Kavicska: Gratula!!!!!

Babszika: azt hiszem nem jó neked, mert a mi suzunk 2005ös volt, tehát az újabb swift. Bocsi!

Nálam az a helyzet, hogy piri sehol, hasam se fáj, egyenlőre barna sincs de a hőm megint csak 36,4. Tehát most várok mivan.

Hurrrrrrráááááááááá PÉNTEK!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni!
Igen, rákérdeztünk és tényleg nem.... :(
Hát, én ennek a pénteknek most nem nagyon tudok örülni.... ma hétfői m.rend szerint kell dolgozni.... és holnap is jönni kell :cry:

Köszi apple!!!!

babszika

babszi az nem jó. nekem szerire nem kell mennem se holnap sem jövőhéten mert nincs meg a 10 gyerek az oviban és így nem hoznak kaját sem ki.

hajni...
Budaörs

Hú lányok, ma reggel ráállttam a mérlegre mert Apa folyamatosan mondogatja hogy jé milyen pici a pocim, meg tuti fogytam. És lássatok csodát július 26 óta 5,1kgt fogyiztam úg hogy az étkezésem igaz átalakult, de nem tartom szigorúan a diétát és a mozgást. :oops:

Most látom csak mennyi az idő, lépnem kell.

Szép napot mindenkinek és kitartás!!!!!!

hajni...
Budaörs

Ez tök jó Hajni!
Gratulálok a fogyáshoz!!!!!!!

babszika

Babszika!
Szerintem, ha marad a mostani magas hőd, átfogja tenni a ferty a pé-t idejét későbbre! Nem letörni emiatt majd okés???

A diéta meg.... Amennyire sikerül tartsd, de most a ház miatt szerintem Ti mozogtok annyit, mint 3 másik! Kicsike lelkifurid legyen csak okés????

Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a jó kívánságokat!

Lafika! De bizony, nagyon fura. Rettegtem, hogy mit fogok érezni, ha kiderül, hogy lány, mert én folyamatosan fiúnak szerettem volna..... Amit éreztem az az volt, mint amit akkor éreztem, mikor megláttam a zebrámat annó VII.16-án! Örülök, szám a fülemig, mindenkinek elújságoltam a nagy hírt, vigyorgok mint a vadalma! Persze már most "szorongok", hogy jó lányt/nőt fogok-e majd belőle tudni nevelni, elég fiús vagyok igaziból, de kiderül. Egyet kikötöttem már tegnap, illetve kettőt: habos-fodros rózsaszín rucikat mellőzni kéretik (száműzöm őket a lakásból :twisted: ) és NEM lesz hosszúhaja a csajnak, amíg magának nem fogja tudni rendben tartani.

Nem tudom ki kérdezte, mikortól JAVASOLJÁK ezt a vizsgálatot! 35 évtől.... De nem javasolják, hanem erőszakosan rád nyomják, ijesztgetnek, rémítgetnek, főleg, ha olyan támadónőd van mint nekem. Ha nem vagy elég erős (lásd én :oops: ) simán el is érik a céljukat!
Vendég

Kavicska!

Gratulálok a fiúcskádhoz! Pont annyival idősebb, hogy lehessen a vőlegénye a lányomnak!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy fogadtátok a hírt?? Mert emlékszem, hogy Ti lányt szerettetek volna......
Vendég

Babszi, sajnálm, de majd csak alakulnak a dolgok!!!!!!!

Mona, ezzel én is így voltam, fodros cuccok nem, ha meg fiú, csupa kék nem!Most minden unisex!!!!
Vendég

Igen Mona, én is azt gondolom, h átrakja a pé-t. Valójában annak örülök a legjobban, h a lassan 2 éve tartó projekt óta most először van ilyen magas hőm!!!!!!!!
Soha nem ment még 37 fölé!!!!!
És most emiatt boldog vagyok.

Viszont a diéta miatt nem kicsit van lelkiism. furdim... De tudom, h ha kész lesz a ház, akkor végre minden ok éesz és bébike is látni fogja, h jöhet :wink:

babszika

Mona!

A kislányhoz meg kell érni. Én is elég fiús, vagány vagyok - hisz láttál. De aztán Bogiból egy kis hercegnő lett. Meglátod, ezt te sem fogod megúszni, s mire megszületik, meg pár hónapos lesz, teljesen természetesen fogod öltöztetni rózsaszínbe (a H&M-ben gyönyörű holmik vannak kislányban, bár nem mindegyik üzletükben :oops: ), és hagyni fogod a haját megnőni. Majd meglátod...

A fiad meg... oda és vissza lesz a kishugitól, mikor már nagyobbacska lesz, és viszont, ezt is meg fogod látni (bár ebben nincs tapasztalatom, csak az idősebb unokabátyám révén - nekem ő volt az isten sokáig kislánykoromban).

Ne félj, rá fogsz hangolódni! :wink:

Kavicska, én emlékszem az álmodra, úgyhogy ez nem is lehetett másképp, minthogy kisfiú legyen! :wink: Gratulálok, és majd még jöhet a következő kettő!! :D
Vendég

Norka!
Láttad volna a párom arcát este, mikor fogta a hasamat............ :)
Azt a büszkeséget!

A fiam reggel, mikor készítette a teámat, már Nórának hozta, nem is az anyjának!

Szerintem nem lesz gond a ráhangolódással ilyen pasik mellett...... :) És igyekszem is. No meg tele vagyok várakozással, hogy vajon milyen lesz, mennyiben lesz más! És nagyon imádom na, már most!

(Azt azért sajnálom nagyon, hogy így a párom család neve nem fog tovább menni..... Ha csak meg nem gondolja magát további gyerek ügyben..... )
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, rohangászós napjaim vannak, inszemhez kérnek csomó mindent, azokat intézem mostanában.

Kavicska, Monácska, gratulálok! Egy fiú, egy lány, ez nagyon jó! :lol: Úgy tűnik, hogy itt mindig vegyes párosok vannak! :wink: :) (Lafi és Lara, Dimet és Ezo...)

Kedves leendő zebapárom! Én a fiút szeretném majd... :P :)

MonácskaÖrülök a szuper eredményednek! Most már tényleg ne parázz!!! Hidd el, jó anyukája leszel egy kislánynak is!!!!Azzal én is így voltam, hogy a habos-babos rózsaszín ruhákat hanyagoljuk... :D

Mamint, örülök az eredményednek, ez nagyon szép!!!! :lol: Látod, szépen javulsz, csak így tovább!!!

Nagy pussz és bocsi hogy nem írok most mindenkinek! Próbálok még jönni este!

Kép

Kép
anyoooka

babszika!
Szuper ez a görbe, a leesését én beágyazódásnak veszem!;-)

A barnásozáshoz még annyit, hogy 2x volt nekem amikor nem mensi előtt volt akkor méhszájsebem volt, most júliusban meg méhszáj polipom, a lényeg, hogy meg kellene nézetni dokival, mert lehet hogy valami gyulladás okozza!
Vendég

Sziasztok,

Hajni: gratulálok a fogyáshoz, nem semmi!

Kavics : gratulálok a kisfiúhoz! neven már gondolkodtok? bár a sógornőmék még az utolsó hetekben is hezitáltak, és több esélyes nevük is volt.

Vicky: én is úgy tudom, h nagyon nem egészséges az évi 1-2 menszi. növeli a rákosodás kockázatát. régebben olvastam , már nem emlékszem pontosabban.

Monácska: lehet, h a kis csajszi is olyan vagány lesz, mint az anyukája. de lehet, h kis királylány lesz , ha 2 pasi is körüludvarolja és kényezteti :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Anyoo!

Én szivesen lennék az zebrapárod :wink:
lyutka

Sziasztok!

Monácska!
Gratulálok Nóra babához!!! :lol:

Kincsecske!
Gratulálok a kis trónörököshöz!! :lol:

Volthnk tegnap T... dokinál!!

Nekem marad a diéta+fogyás...sajna állapotom stagnál.....és emelés 2*1000mg-ra

Apa meg megy vérvételre november elején....és majd utána bővebben

Pogika!
Javítsd át légyszi a metemet 2x1000 mg-ra
Köszike

Csipi
csipi78

Hi!

Kavicska, Monácska!
Gratula!!!Nekem is tetszik ez az összhang!

Anyooka!
Mi is fiút szerettünk volna, DE ez esetben kislányunkat (aki erőteljesen pankrációzik a pocakomban) nagyon szeretjük! Apának már most szótfogad! :shock: Este "besúgta" neki, h amikor anya megy aludni, akkor ne hagyja aludni (játszon odabenn) és így nem fog korán felkelni. :lol: :lol: :lol:

Kép
lara26

Lara> én is apás voltam nagyon ám!!!
de hogy még a pocakban is !!!!!! :shock: nem semmi! nagyon aranyos!
:lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ezt nézzétek meg, nagyon vicces, nagyon aranyos!
hanggal érdemes nézni!!! :lol:

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... U0nrZBVQ2t

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Nekem Gina a zebrapárom, erre mit súg a statisztika? :lol:
Igényemet bejelentettem, de ha eltérünk tőle pár centivel, hát az sem baj ;)

Czinkeb: Hát ez a papagáj! hihetetlen jó fej :lol: Én is akarok egy ilyet ;)

Kép

Kép
bettica

nagyon drága! hanggal nézzétek!!

http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... xl0oOq98PB

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

ma már senki nem dolgozik? hol vagytok?

mi még holnap is jövünk, és már most megöl az unalom. úgy mennék már én is haza!!!!!!áááááááááááá! otthon meg van egy csomó vasalnivalóm, és takarítanom is kellene.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, én is dolgozom ma is és holnap is, de olyan sz@rul vagyok, hogy írni sincs kedvem: kedden emeltem a Met adagomat és azóta használhatatlan vagyok, pedig már olyan jól ment a 3 óránkénti evés, meg jól is éreztem magam, most meg... :cry:

A papagáj iszonyú édes, a végén még meg is hajolt! :lol:
Vendég

Czinkeb: Még én is dolgozom és lehet, hogy a pénteki 4 helyett ma csak 6-kor engednek el :(

Otthon nekem is lenne mit csinálni :( Mondjuk akár egy jó nagyot aludni... ;)

Kép

Kép
bettica

Tücsi:
hova emelted a metet? nem 3*500 at szedsz már?
hányingered van? igyál sokat!!! és azért egyél is!!

én akkor voltam rosszul a mettől , amikor 3*500-at szedtem. de ez csak 2-3 napig tartott az elején. du hányingerem lett és tartott 2-3 órát az egész. és én szerencsére nagyon gyorsan 1 héten belül már 3*500 -at szedtem!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép
krumplis pogácsa

hát rossz látni a cn-omat :cry:
jövő szerdán kezdem a duphastont , h most már csak a nov 1 -es 4 napos ünnep után jöjjön meg.
ja és nem is mondtam...

BELEVÁGUNK a puregonba. ma reggel véglegesítettük a Piczinkémmel a napokat, h akkor mikor és hogy kezdjük stb.
csak az időzített akciózás nem tetszik neki. :? mondtam, h ennyi áldozatot neki is tennie kell. megígértem , h majd elcsábítom, h ne legyen neki ,,kényszer,,. pedig nyugtatom, h ez csak annyit jelent, h van 1 nap ami előtt nem lehet 3 napot szexelni és aznap meg ,,kell,, és ennyi. amúgy meg amikor kedvünk tartja. nem értem....
másnál is volt ilyen ?

egyébként sokat gondolkodtam. volt h hajnalban arra ébredtem , h gondolkodom és számolgatom a napokat. mikor kezdem a duphaston, mikor jön meg, mikor szurizok, mikor megyek uh-ra... őrület!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Bettica: OK, akkor pénteken délután elmegyek a dokidhoz. :wink:
Most próbáltam bejelentkezni, de ki van kapcsolva a telefonja. :(

KépKép
charlott

Charlott: Szokott ilyen lenni. Sztem péntek van és emiatt, vagy szülés, vagy nem tudom ;) Volt már, hogy nekem is csak 3-4. alkalomra sikerült bejelentkezni, de ne aggódj hely lesz, tudnak fogadni majd ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Czinkeb, megértem a párodat, hidd el, mi is átéltük ezt, pontosabban a férjeink...szar nekik!Meg hát nekünk sem az....Legalábbis nekem nemvolt olyan nagy élvezet, mert akkor is kellett, ha nem volt kedvünk, kedvem.
Vendég

Kép

Mocsákra Gratulálok Nórához+ a jó eredményhez!!!

Szint úgy Kavics a kisfiúhoz!!!

Babszika!Kirtartás!

Kincs:Meg van a laboreredményem! :roll: TSH 4,501 uIU/ml (ref tart.0,400-4,000).Ez nem hogy javult,rosszabbodott! :cry: az FT3: 3,00pg/ml (ref 1,50-4,10) FT4 1,12 ng/dl (ref 0,80-.190)
Jövőhét szerdára be is jelentkeztem Tűű dokihoz!Kíváncsi vagyok mit mond!

Lafi:szerinted az természetes,hogy evés után 1-2 órával leesik a vc a megadott CH mennyiség evése után?Nem minden alkalommal.De mostanában egyre többször előfordul.Tegnap voltam a diabetológián,és nem válaszolt semmit a kérdésemre a doki.Szerinte jók a vc értékeimmés neki ez számít.Igen jók,de ma is 3-szori evés helyett 5-ször ettem délig,mert a vc értékem liftezik lefele.
Ja !Egyébként sajnálom a toxémia gyanúdat!Vagy meg is állapították!?

Bee:Kitartást neked is!Nem soká meg lesz a babuci már! :)

Legyetk jók,ha tudtok! :)

Kép

Kép
lecso

lafead: Én is így gondoltam, úgyhogy ott is hagytam.

Én úgy oldottam meg (jobban mondva még nem kellett, mert nem volt pé. :? ), hogy nem mondom meg neki, hogy miért közeledek. A dokibácsim azt mondta, hogy olyan nehéz betenni 2 naponta egy kekszet? :lol:
vicky79
Budapest III. kerület

Lecsó, előfordult velem is többször, általában frontoknál. VAn, hogy ugyanazon reggeli után, mivel minden egyes nap ugyanazt reggelizem, szóval 1 órával egyszer 5.5-őt mérek, egyszer 3.9-et. Ezek között ingadozik., pedig ugyanazt eszem, ilyenkor figyelem az időt, közérzetet és feljegyzem.pl. ma hdegfront volt, fájt a fejem, esett, keveset aludtam stb.
innen látom ksőbb, mi az, ami megvisel!!!!!!!!!!!

Ez még gyanú, a mai eredmények jók voltak teljesen sőőőt tökéletesek, szóval még csak gyanú, de kontroll rendszeresen.
Vendég

Szió!

Visszaolvastam :)

Lafi!
Gratula a csini pocihoz :wink: és remélem minden rendben lesz!

Monácska!
Kisjány...juhé :lol: ( a Nóra név nagyon tetszik) Nagyfiad imádni fogja a hugit...óvja, védi majd! És természetesen minden eredmény oké :) Gratula!

Szkati!
Csini ez a legényke :wink: Boldog szülinapot kívánok neki!

Kavicska!
Kisfiú...ez igen! Gratulálok!

Bettica!
Én hetek óta 8 körül megyek aludni :) Szerintem tök okés :)

Mamint!
Szerintem javulsz....de mindent nem értek. Lehet a met kevés ide :o

Pogi?

Backa?

Zebra ? :)

Kellemes hétvégét mindenkinek! Puszi!

Gina
Vendég

Sziasztok!
Czinkeb, napi 1-ről, 2x500-ra emeltem, még nem értem el a maximum adagot!

Nekünk volt olyan, hogy a párom nagyon akart "teljesíteni" azokon a napokon és nem jól sült el, ezért volt, hogy inkább azt mondtam, hogy hagyjuk, veszítsünk egy hónapot, de nem akarom, hogy ne öröm legyen a számára, mert én mindig el tudtam vonatkoztatni és sajnáltam, hogy ő nem...Szóval ő soha nem nehezményezte a kötelező jelleget, sőt túldimenzionálta (igazából ő mindig annyira kedvesen állt a baba témához: ő volt az elején aki felajánlotta, hogy elmegy megvizsgáltatni magát, mielőtt nekem HSG-t csinálnak meg hormonokat adnak)... ezért is döntöttem úgy, hogy inkább nem avatom be hol tartok a ciklusomban, azóta minden ok!;-)
Vendég

Pogika, nem írtad, hogy mikor tesztelsz??!;-)
Vendég

Halihóóó!

Szia Lecso!

Ez kicsit tényleg magasabb, én írtam Petrányinak és azt írta 0.5-2.0 között kell lennie a TSH-nak.
Sztem Tűű emel a gyógyi adagodon :wink:
Nekem meg az jutott eszembe,hogy 6hét alatt 1egészet esett az érték,nem mehet túlműködésbe??
:roll: Nem tudom miért jó nekem dolgokon ennyit morfondírozni :?

Szia Gina!!!
Minden okés?

Apple Ti,hogy vagytok???
Munka? Ciklus? Tervek?
Cupp! :wink:

Kandika! Zsizsik! Mniki!Backa! merre vagytok??
Egy picike hírt adjatok magatokról!!
Sokat gondolok rátok, csak mikor elküldöm a levelet akkor jut eszembe,hogy nem tettem szóvá a hiányotokat.

És babázók is hiányoznak!! Nóra, Espero, Mir!!!!

kellemes péntek estét!
Vendég

Hali lányok!

Jelentem nálam sehol semmi. Már nem tom, hogy ez jó vagy sem. Nekem ilyen még soha nem volt. :(

Anyooo: én szeretnék lenni a zebrapárod, mert picilányt szeretnék.

Azta lecso, hogy felment a tsh-d pedig gyogyit is szedsz. Nekem is 4,3 volt most legutóbb. Úgyhogy T reméelm kezd velem valamit 25.én.

Tényleg, már többször kérdeztem, de senki nem válaszolt, hogy jövőhét csütörtökön nem jön valaki MMbe????Én este 7 re megyek Apával.

hajni...
Budaörs

hajni, én nem megyek! :P

Lányok, Zsizsik ugyanaz a zsizsik aki az indexes fórumba ír, mert akkor nagyon jóóó napja van!;-) :lol:
Vendég

tücsi haláli vagyol :P :lol:

hajni...
Budaörs

POGI!

Merre vagy????????????????????????????????????
zazzy

Házitücsök: minek örül Zsiszik? :wink:

KépKép
charlott

Mai sms1:

Szia Lafi!Ma hajnalban megszületett Jáksó Gergő. Paraméterei: 38 gramm, 49 centi. Természetes úton születetett. Kb 3 hét múlva jutok net közelbe sajnos. Szülés: hát nem volt könnyű, 6.5 óra alatt. Méhszáj puhítással, oxigén utánpótlással, oxitocin infúzióval, kéjgázzal, koktélokkal tarkították a szülésemet.

Sms2:
Puszi mindenkinek! Gratulációt köszönjük!Toxémia ide vagy oda, készenlétben álltak császárra, s mégis hüvelyin kellett szülnöm.

Mellékelt egy képet a babáról,de azt nem tudom feltölteni....majd rak fel!Amúgy meg gyönyörű baba!!!!

jó egészséget és boldog életet kívánok nektek ismét!!!!

Okr, te jössz! :wink:
Vendég

3800 gramm....
Vendég

Sziasztok!

Köszi az infót Lafi!Mind a 2-őt!
Értem én (persze ha jól értettem)BEE BABÁJÁRA!GRATULÁLOK SZÍVBŐL,JÓ BABÁZÁST KÍVÁNUNK NEKTEK!!!! :D :D :D Kép

Meg a vc értékemről írtat is!Biztos tényleg sok múlik az időn,az már nekem is feltünt.Csak valahogy néha ilyesztő tud lenni,hogy ettem és rá másfél -2 órára meg 3,2 meg ilyenek a vc értékeim.Akkor lesz még ne mulass nekem,most jön a tél.Időjárás nem kedvez majd nekem! :?

Kép

Kép

Kép

Kép
lecso

csajok mit tegyek? mi bajom? pedig már úgy örültem hogy kezdek rendeződni ciklusügyileg... mostmeg.......

hajni...
Budaörs

jaja de bunkó vagyok :oops:

HATALMAS NAGY GRATULA GERGŐ BABÁHOZ!!!!!!!!!!!!

hajni...
Budaörs

Én is gratulálok Gergőhöz!

Én nem szoktam az indexes fórumra írni. MINEK ÖRÜL ZSIZSIK? KIFÚRJA AZ OLDALAMAT!!! :D
vicky79
Budapest III. kerület

hajni: Hajrá 46 cn? :D Neked milyen ciklusaid szoktak lenni? Nem lehet baba?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?