Babszika!
Szerintem, ha marad a mostani magas hőd, átfogja tenni a ferty a pé-t idejét későbbre! Nem letörni emiatt majd okés???
A diéta meg.... Amennyire sikerül tartsd, de most a ház miatt szerintem Ti mozogtok annyit, mint 3 másik! Kicsike lelkifurid legyen csak okés????
Lányok! Mindenkinek nagyon köszönöm a jó kívánságokat!
Lafika! De bizony, nagyon fura. Rettegtem, hogy mit fogok érezni, ha kiderül, hogy lány, mert én folyamatosan fiúnak szerettem volna..... Amit éreztem az az volt, mint amit akkor éreztem, mikor megláttam a zebrámat annó VII.16-án! Örülök, szám a fülemig, mindenkinek elújságoltam a nagy hírt, vigyorgok mint a vadalma! Persze már most "szorongok", hogy jó lányt/nőt fogok-e majd belőle tudni nevelni, elég fiús vagyok igaziból, de kiderül. Egyet kikötöttem már tegnap, illetve kettőt: habos-fodros rózsaszín rucikat mellőzni kéretik (száműzöm őket a lakásból
) és NEM lesz hosszúhaja a csajnak, amíg magának nem fogja tudni rendben tartani.
Nem tudom ki kérdezte, mikortól JAVASOLJÁK ezt a vizsgálatot! 35 évtől.... De nem javasolják, hanem erőszakosan rád nyomják, ijesztgetnek, rémítgetnek, főleg, ha olyan támadónőd van mint nekem. Ha nem vagy elég erős (lásd én
) simán el is érik a céljukat!