Sziasztok,
no én is itt volnék. Reggel megszépültem (már amennyire lehet
) a kozmetikusnál, utána egy óra sorbanállás a táppénzes papírokért, majd kutyakeresés, mert az anyósomék kutyája Roni megszökött, de szerencsére megtaláltuk, s utána aludtam egy óriásit!!!! Olyan jóóóóóóóóóó volt!!!
Andi, Márti, Kata,
jobbulást nektek, pihenjetek sokat, a csodagyógymódokat nem írom le, mert már többen megosztották velünk
Remélem, hogy csak egy gyors megfázás és holnapra már akár jobban is lesztek!!!!! Vigyázzatok magatokra és a kis picurkátokra!!!!!
Kata,
40 perc??? Én mindig minimum egy órát állok sorba és akkor még örülni is szoktam hogy ilyen "hamar" végeztem... Nagyon utálok oda járni, iszonyat sokat vannak. De a lényeg, hogy túl vagy rajta!!!
Andi,
biztos azért most már kezdel izgulni!! A rucid jól áll a nagy pocival? Húúúúúú, vigyázz ám magatokra, nehogy szegény elszédüljön odabenn a sok tánctól!!! Egész biztos emlékezetes nap lesz ez nektek így pocaklakóval
Drukkolok holnapr az AFP eredményre, de nehogy pánikolj, ha nem jó, már korábban kiveséztük, hgy ez egy elavult módszer és sokszor ad fars eredményt!!!!! Szóval no para!!!!
Márti,
ez szuper hír hogy lesz gyásod és gyedet!!!!!! Én is kíváncsi vagyok, hogy miből számolják, elárulod?
Ani,
hát úgy tűnik minden jól alakul. Jobb hogy ebbe a suli dologba nem mentetek bele, biztos sok lett volna... Nem akarod megkérni őket, hogy már most jelentsenek be többre??? Az nem számit bele a gyásba? A táppénzbe már az is számít nem? Szerintem ilyen esetben ez természetes és eszedbe ne jusson kifizetni a különbözetet!!!!!!!!!!! Örülhetnek, hogy te eddig tudtad vállalni ilyen körülmények között, de ez a minimum amit egy cég ilyenkor megtesz, hogy többre bejelentik!!!!!! Próbálkozzál, vesztenivalód nincs!!!
Az utódod keresésénél meg simán lehet úgy keresni valakit, hogy márciusi vagy tudomisén mikori kezdéssel, s ha nagyon nem megy lehet azonallival. Mi ezt mindig így csináljuk, s ezt a céged is megértheti... Kitartás, légy határozott és lépj fel az érdekeidért!!!! Drukkolok, bár január még messze van
Vicuska,
hajrá második inszem!!!!!! Jobban vagy már egy kicsit? Szerintem az erős vérzés normális - ahogy írtam a barátnőimnek is ilyen volt, ott azt gondolták hogy nem tapadt meg rendesen - és utána azonnal teherbe estek
Szóval fel a fejjel!!!!
Gabi,
drukk a holnap vérvételhez és az uh-hoz. A második ajtónál úgy tudom Bata doki lesz és megvédem, ő nem valami hülye doki!!!!
Az én kedvencem és nagyon alapos, emberi és közvetlen.
Remélem nem rá gondoltál
Kriszti,
örülök, hogy jelentkeztél, természetes hogy első most a pici és Te. Pihenj nagyon sokat és élvezz ki minden pillanatot!!! Kívánom, hogy Martinka mielőbb aludjon rendesen éjszakánként és hogy ti is tudjatok egy kicsit pihenni!!! Puszi!!!
Krixta,
jobban vagy már? Meggyógyultál? Bitzos a Ti picitek is hamarosan akkorákat fog majd rúgni, hogy csak na!!!
Szívtipró anyukák,
ti aztán finomakat főztök!!! Irhatjátok mindennap a menüt, hátha én is kedvet kapok.
Alexa, köszi a linket, mindjárt megnézem!!!
Nálam ma még annyi mensis tünet sem volt mint tegnap (kopp-kopp-kopp). Hasam semmi, fejem fájt - le is feküdtem és elmúlt, cicik fájnak.
Szóval meglátjuk, de azért mutathatna már az a teszt két csíkot a teremburáját!!!!!!
BB-vel beszéltem, ha megjön (9 hónap múlva és azonnal másodikat szeretnénk
- na jó, ez csak vicc), szóval elkezdtem a Clostilt ismét, s aztán részletek később. Nagyon elfoglalt volt, fél ötkor értem utol. De már fürödhetek, úgy hogy irány az Őrség és az élvezetek. Remélem piri elkerül még legalább 9 hónapig
És képzeljétek, a mai örömforrásom, hogy a jövő heti óriás vidéki megbeszélés elmarad
csak simán menni kell dolgozni
majdnem örömtáncot jártam, annyira örülök, ez most púp lett volna a hátamon...
Na befejezem, mert betelítem a topicot
(Látod Krixta, én is sokat írok
)