Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
no én is itt volnék. Reggel megszépültem (már amennyire lehet :P ) a kozmetikusnál, utána egy óra sorbanállás a táppénzes papírokért, majd kutyakeresés, mert az anyósomék kutyája Roni megszökött, de szerencsére megtaláltuk, s utána aludtam egy óriásit!!!! Olyan jóóóóóóóóóó volt!!!

Andi, Márti, Kata,
jobbulást nektek, pihenjetek sokat, a csodagyógymódokat nem írom le, mert már többen megosztották velünk :P Remélem, hogy csak egy gyors megfázás és holnapra már akár jobban is lesztek!!!!! Vigyázzatok magatokra és a kis picurkátokra!!!!!

Kata,
40 perc??? Én mindig minimum egy órát állok sorba és akkor még örülni is szoktam hogy ilyen "hamar" végeztem... Nagyon utálok oda járni, iszonyat sokat vannak. De a lényeg, hogy túl vagy rajta!!!

Andi,
biztos azért most már kezdel izgulni!! A rucid jól áll a nagy pocival? Húúúúúú, vigyázz ám magatokra, nehogy szegény elszédüljön odabenn a sok tánctól!!! Egész biztos emlékezetes nap lesz ez nektek így pocaklakóval :P
Drukkolok holnapr az AFP eredményre, de nehogy pánikolj, ha nem jó, már korábban kiveséztük, hgy ez egy elavult módszer és sokszor ad fars eredményt!!!!! Szóval no para!!!!

Márti,
ez szuper hír hogy lesz gyásod és gyedet!!!!!! Én is kíváncsi vagyok, hogy miből számolják, elárulod?

Ani,
hát úgy tűnik minden jól alakul. Jobb hogy ebbe a suli dologba nem mentetek bele, biztos sok lett volna... Nem akarod megkérni őket, hogy már most jelentsenek be többre??? Az nem számit bele a gyásba? A táppénzbe már az is számít nem? Szerintem ilyen esetben ez természetes és eszedbe ne jusson kifizetni a különbözetet!!!!!!!!!!! Örülhetnek, hogy te eddig tudtad vállalni ilyen körülmények között, de ez a minimum amit egy cég ilyenkor megtesz, hogy többre bejelentik!!!!!! Próbálkozzál, vesztenivalód nincs!!!
Az utódod keresésénél meg simán lehet úgy keresni valakit, hogy márciusi vagy tudomisén mikori kezdéssel, s ha nagyon nem megy lehet azonallival. Mi ezt mindig így csináljuk, s ezt a céged is megértheti... Kitartás, légy határozott és lépj fel az érdekeidért!!!! Drukkolok, bár január még messze van :wink:

Vicuska,
hajrá második inszem!!!!!! Jobban vagy már egy kicsit? Szerintem az erős vérzés normális - ahogy írtam a barátnőimnek is ilyen volt, ott azt gondolták hogy nem tapadt meg rendesen - és utána azonnal teherbe estek :P :P Szóval fel a fejjel!!!!

Gabi,
drukk a holnap vérvételhez és az uh-hoz. A második ajtónál úgy tudom Bata doki lesz és megvédem, ő nem valami hülye doki!!!! :evil: Az én kedvencem és nagyon alapos, emberi és közvetlen. :P Remélem nem rá gondoltál :wink:

Kriszti,
örülök, hogy jelentkeztél, természetes hogy első most a pici és Te. Pihenj nagyon sokat és élvezz ki minden pillanatot!!! Kívánom, hogy Martinka mielőbb aludjon rendesen éjszakánként és hogy ti is tudjatok egy kicsit pihenni!!! Puszi!!!

Krixta,
jobban vagy már? Meggyógyultál? Bitzos a Ti picitek is hamarosan akkorákat fog majd rúgni, hogy csak na!!!

Szívtipró anyukák,
ti aztán finomakat főztök!!! Irhatjátok mindennap a menüt, hátha én is kedvet kapok.
Alexa, köszi a linket, mindjárt megnézem!!!

Nálam ma még annyi mensis tünet sem volt mint tegnap (kopp-kopp-kopp). Hasam semmi, fejem fájt - le is feküdtem és elmúlt, cicik fájnak. :P :P :P Szóval meglátjuk, de azért mutathatna már az a teszt két csíkot a teremburáját!!!!!!
BB-vel beszéltem, ha megjön (9 hónap múlva és azonnal másodikat szeretnénk :P - na jó, ez csak vicc), szóval elkezdtem a Clostilt ismét, s aztán részletek később. Nagyon elfoglalt volt, fél ötkor értem utol. De már fürödhetek, úgy hogy irány az Őrség és az élvezetek. Remélem piri elkerül még legalább 9 hónapig :P :P :P

És képzeljétek, a mai örömforrásom, hogy a jövő heti óriás vidéki megbeszélés elmarad :P :P csak simán menni kell dolgozni :P :P majdnem örömtáncot jártam, annyira örülök, ez most púp lett volna a hátamon...

Na befejezem, mert betelítem a topicot :wink: (Látod Krixta, én is sokat írok :wink: )
Vendég

:P :P :P :P megint én vagyok felül :P :P ez az utóbbi időben elég gyakran előfordul :P :P
Vendég

Hello,

Nati, mikor akarsz legközelebb tesztelni?? Cickófájás??? Az jó........ :D Még mindig drukkolok!!

Márti, Andi, nektek (is) jobbulást. Most már jobb nekem!! Remélem holnapra teljesen kialszom magamból az összes nemjóllétet!!

Judy, megnézted tegnap a kismamagatyókat a Gyár utcában?? :roll:

Márti tök jó, hogy kapsz gyest, meg minden mást!!

Valakinek nincs könyvelő ismerőse?? Meg lehetne kérdezni tőle, hogy a táppénz hogyan jár?? mert az én olvasatom szerint, amit ide is belinkeltem, azt olvastam, hogy a céged az első 15 napot fizeti évente (ezt betegszabadságnak hívják) ami az alapfizetésed 80 %-a amiből kell adót, járulékokat fizetni. utána jön a táppénz, ami (ha volt előtte 180 nap biztosított jogviszonyod) az adott év előtti év átlagkeresetének 70%-a. tehát ebbe beletartozik a pótlék, 13. havi, stb....
Tehát, pl. én 2007. augusztustól vagyok táppénzen, 6 napot fizetett a cégem (mivel előtte már volt 9 napom betegszabi. Ezután a TB fog majd utalni a 2006-os évi átlagkeresetem alapján.

Na, ezt kéne megérdeklődni, hogy jól értelmeztem-e. Úgyhogy ha ez így lenne, akkor semmivel én pl. semmivel nem járnék jobban, ha felemelték volna a fizetésemet. Csak annak jó, aki először 2008-ba megy táppénzre, mert akkor a 2007. évi fizetését veszik figyelembe!!

Ha valakinek még van kedve elolvasni, itt a lap:
http://www.oep.hu/portal/page?_dad=port ... ema=PORTAL

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Látom mindenki pihen és gyógyul!!!
Reggelre remélem sokkal de sokkal jobban lesztek, szép álmokat, rózsás csókokat :P
Aludjatok jól!
Vendég

Kata!A munkahelyeden nem tudnak segíteni táppénz ügyben? :roll:

Ennyi beteg kismama! :shock: Gyors gyógyulást kívánok Nektek!

Egyébként tényleg nagyon rossz idő lett,mi is jól beöltözve mentünk a védőnőhöz.Viki! 11 és 14 óra között lehet tanácsadásra menni.Martinka aludt 2 órát,ebédelt,aztán elsétáltunk.Nem sokat hízik mostanában már a kisgyerek,csak 25 dekákat havonta.Most 8680dkg és 72.5 cm.Evéssel,alvással kapcsolatban voltak kérdéseim,jó fél órát beszélgettünk.Azt meséltem pl.,hogy az elmúlt éjjel,felébredt 2-kor,szopizott,és nem aludt vissza.Nem tudtam mit csinálni,betettem a kiságyba játékokkal,és szépen kislámpa mellett játszott,és 4-kor :shock: aludt el.Egyszercsak eldőlt.Mondta a védőnő,hogy nem baj,még az a jó,hogy nem sírt és nem kellett kézben hurcolni,ringatni!Szerencsére ilyen nálunk nincs,jól elvolt.Fütyi téma is szóba került,nálatok azzal nincs gond?
Ja,mai menü "almapüré sertésmájjal" volt.

Nati!Köszi a rózsás csókokat!Az jobb lenne ám,ha Te inkább alul lennél mostanában!! :P :P :P :P

Na,elköszönök,apa nagyon hív!! :P :P :oops:
Vendég

Sziasztok!

Látom mindenki kezd betegeskedni..én sajna egyre rosszabbul vagyok,pedig kamilláztam meg a párom ha itthon van intravénásan adja a mézesteát..de már azért alakul csak a köhögés gáz..:(
Gyógyuljatok meg,pihizzetek sokat most úgyis jön a rossz idő..

Mostanában annyit melózik a párom alig látom este is rögtön elalszik de tegnap meg ma végre összebújtunk :oops: és olyan jó volt romantikázni...légyszi drukkoljatok hogy a következő napokban szakadjon az eső mert akkor itthon maradhat velem:)
A pici mozgását még mindig ritkán érzem,próbálok ezzel nem az agyatokra menni de rettenetesen félek...mindennap 2x kell vérnyomást is mérnem és ha kicsit magasabb megijedek...(anno úgy derült ki hogy baj van hogy mentem a szokásos védőnői ellenőrzésre és 200/90-et mért és azonnal be kellett mennem a kórházba..csak már késő volt :( ) de tudom hogy nincs semmi gond..ne haragudjatok hogy ilyen lüke vagyok.

Nati én is nagyon drukkolok és veled örülök hogy nem kell menned vidékre!:)

Holnapra akinek drukkolnivaló van,drukkolok..Afp,Uh stb.

Én is imádok turkiba járni nekem még mindig az Angolos a kedvencem ami a vasúttól lejjebb van és kilóra mérik...ott mindig találtam pár kiló ezt-azt..:)

Szép estét mindenkinek és szép holnapot,jobbulást nektek,kitartást és babázódást és írjatok ha vannak eredmények...úgyis minden rendben lesz!:)
Vendég

Jó reggelt!

Gyors válasz Natinak,aztán futok a buszra.Délután jövök és írok a többieknek is!
A múltkor a 18 hetesen én is a Batánál voltam és szerintem is nagyon aranyos,de most nem a szülészetre,hanem a rendelő részbe kell mennem a II. szakambulanciára a 227-es szobába (a kartonzónál).Remmélem minden rendben lesz!

Puszi!Gabi
Vendég

Jó reggelt,
nálam még mindig semmi... már kezdek zizi lenni emiatt... :shock: :shock:

Csajok, megy a drukk mindenkinek, Gabi remélem vmi normálisabb fazont fogsz ki!!
Gyógyuljatok kismamik, Stodal homeos szirup vagy Lándzsás utifű szirup kiváló köhögésre (de nem tudom kismamik ihatják-e) :roll:

Most megyek fehérvárra, majd délután még jövök!
Vendég

Nati!! Lehet, hogy inkább más miatt kezdesz zizi lenni............ :lol: :wink: Én úgy, de úgy drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!

Én már jól (kopp-kopp-kopp) vagyok, remélem nem csak addig, amíg ki nem megyek itthonról!!

Alexa, pont a munkahelyemen nem akarom megkérdezni!! Nem szívesen megyek be...

Krixta, ha izgulsz, menj el a dokidhoz, meg fogja érteni az aggódalmadat, te pedig megnyugszol, ha mindent rendben talál. Sokkal jobb, mintha izgulsz napokig. MAnóka is megérzi!! :lol:
NA, a turki, amiről beszéltél, az a Gyár utca!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

szép szeles reggelünk van!a szélcsengőnk is leesett az éjjel :?
végre tegnap kijöttek a kazánkarbantartók és beüzemelhettük a fűtést! :P
az én torkom is elkezdett fájni :shock:

Döbbenet!annyit irtok,hogy ihajjj!
nekem csak reggelente működik normálisan a net,du-este iszonyú lassú....nem is tudok irni :evil:

szóval minden betegeskedőnek jobbulást!

Gabi!
UH ugyán gyere! :lol:

Krixta!
drukk esőhöz,de csak nálatok,hogy apa ott legyen,nálunk azér ne essen :shock: :D

Alexa!
fütyi téma? :roll: :oops:

NATI!

gyanús vagy te énnékem! :wink: :wink: :wink:
ugye nem eszed addig a clostyt amig meg nem jön :roll: DE NEM FOG!
holnap tesztelsz újra?és hogy fogjuk megtudni a pozitiv eredményt?
jó kis ajándék lesz a zebrás teszt az Őrségi pihi mellé :lol: :lol: :lol:

én 1/2 12-re megyek UH-ra,majd este beszámolok,ha tudok,mi volt!remélem semmi akadálya nem lesz hogy kezdjük a stimut :P

végre nekünk is 3 nap szabi lesz uracskámmal :D
Vendég

Sziasztok,

Vagyok én is, csak tegnap elcsesztem az időt a biztosítónál. Kötöttünk egy életbiztosítást ami befektetéssel egybekötött, meg átvariáltuk a balesetbiztosításunkat is, hogy ha bármi történik valamelyikőnkkel, mindegyikünk kapjon valami kis pénzt.

Délután meg főztem, este meg már képtelenség jönnöm.

Gabi,

Drukkolok az uh-hoz. Biztos minden rendben lesz. :lol: :lol:

Chrissy,

Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagytok. Pihizzél sokat amikor csak lehetőséged van rá, aztán majd egy -két képet tegyél fel Martinkáról. Olyan kiváncsi vagyok már. :lol: :lol:

Kata,

Á..... nem volt időm bemenni a turkiba, de remélem hamarosan eljutok, mert lassan kezdem kinőni a fekete gumis derekú gatyómat.
Amugy tegnap a Tesco-ban voltak body-k leárazva, megint vásároltam, kb 300 ft-ra jött ki így 1 db. Most már body-ból teljesen el vagyunk látva, azt már nem kell venni.
Amugy összeírtam, hogy mire van szükségünk, hát nem lesz ólcsó mulatság. :lol: :lol:

Vicuska,

Tuti nem lesz semmi akadálya a stimunak, és ebben a hónapban már összejön nektek is meg Natinak is.
Bár Nati még mindig nem pirizik, szóval talán mégiscsak van ott valami. Mit gondolsz Nati???????? :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, olyan mérges vagyok, tegnap kimentem anyuhoz, hogy elhozom azt a szép lila bundazsákot amit még a fiuk hordtak, és nem találtam sehol. Valszeg oda adtam azt is valakinek. Annyira bánom,pedig annyira szép volt és lábas is volt. Most vehetek másikat. A szörmés babatakaró hála istennek megvan, azt elhoztam magammal. Igaz kék, de nagyon halványkék, így jó lesz Barbinak is.

Megvan az időpont Bazsinak, nov 5-én műtik, ha csak adig megint le nem betegszik. Remélem nem így lesz, mer jó lenne már túlesni rajta. Október 31-én megyünk altatóorvoshoz 10-re, nov 2-án reggel kórlapírásra a kórházban, és 5-én reggel fél 8-ra a műtétre. nem ehet, nem ihat. nem tudom hogy fogja kibírni szegénykém. :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kata, teljesen jól értelmezted a táppénzes dolgot. Én is így tudtam.

Nati mikor tesztelsz? Tuti. hogy a hétvégén, hogy nekünk várni kelljen a jövő hétig?!

Krixta, bocsi, de én pont a jó időért szurkolok. A hétvégén Zalaegerszegre megyünk lakodalomba, a jövő héten hétvégén meg a mi esküvőnk lesz! Bízom benne, hogy addíg még jó (legalábbis jobb) idő lesz!

Kép
tand

Andi,

Most nézem, hogy neked ma lesz meg az AFP eredményed???? Mikor mész érte???? Drukkolok nagyon. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, csináltam új vonalzót :D , karácsonyit hol találok? Puszi mindenkinek majd jövök!

Kép
vikike_

Judy ez nagyon jó hír, hogy megvan az időpont, drukkolok, hogy ne legyen beteg Bazsi! A babatakaró meg jó lesz Barbinak, én általában kékbe öltöztetem Levit, de így is sokszor lekislányozzák pedig szerintem tök fiús arca van :shock: . Jók a vonalzóid!
Múltkor remélem nem bántottalak meg a talin, hogy szoptatásba beleszóltam, csak már rosszul esik ezt hallgatnom mert én bánom a legjobban, hogy nem tudtam sokáig szoptatni. Múltkor a buszon egy nagymama is kérdezte, hogy még szoptatok? Mondom már sajnos nem, erre ő, hogy az ő unokája már 10 hónapos és még mindig szopik. Szóval rosszul esett mikor ezzel dicsekedett az öreglány :( . Mégegyszer ne haragudj ha megbántottalak!

Kép
vikike_

Viki!

Én szoktam a 2006/2007 téli babák topikba írni,ott van akinek van karácsonyi vonalzója.Nézz el oda ha gondolod,kattints rá,és tudsz csinálni magadnak is. :wink:
Vendég

Vikike, ne idegesítsd magad a szoptatás miatt!! Levi így is gyönyörű, egészséges kiscsákó!! :lol:

Tand, akkor már ketten értelmezzük így a táppénzt!! :wink: AFP eredmény miatt, ha nem lesz tökéletes NE AGGGGGÓDJ!! Sokszor mutat mást, mint kellene!!

Krixta, drukk (csak nektek) a rossz időhöz!! :lol:

Nati, azért remélem, ha holnap tesztelsz, dobsz egy sms-t, hogy lássuk, mi a helyzet!!! Még mindig csuriban érted az ujjaim!!

Vicuska, remélem dokibácsi szép, kitisztult méhecskét fog látni, és kezdhetutek a stimut!!!! Drukkolok, és uh után gyere a hírekkel!!

Mindenkinek, aki taknyos, torokfájós, beteg: jobbulást, pihe-puha ágyikót kívánok :P

Megvannak a vérvétel és vizeleteredményeim.
Ici-picit több a fehérvérsejtem (mint ahogy kismamiknak "illik", a hemoglobinom 2-vel a határérték alatt, valszeg erre kapok majd vasat. A baktérium több a pislantásomban, mint ahogy "kell", de nem vészes. A többi jó. :P

Kép

Kép

hoppá

Judy, 1-2 között lehet menni az eredményért. De most egy kicsit úgy vagyok vele, hogy ameddig nem tudom, addig nem is vagyok ideges!
Már kérdeztem a Katától, de Ő sem adott rá válasz, hogy ti hova jártok vérvételre? A régi SZTK-ba vagy a korházhoz? Én eddig a régiben voltam laborban.
Az eredményt majd este megírom, feltéve ha lesz időm még leűlni a gép elé!
Bocsi :oops: , de mivel is műtik Bazsidat?
A takaró színén meg ne bánkódj, a világoskék takaró ugyanolyan jól fog állni Barbinak, mint amilyen egy rózsaszínű lenne :wink: !

Kép
tand

Vikike, a karácsonyi vonalzót én a www.mousehousemagic.com -on csináltam, de van pl. a

http://www.tickercentral.com/members/lo ... ertype%3D9 oldalon is. Csak regisztrálni kell.

Kép

Kép

hoppá

Tand, bocsi, hogy eddig nem válaszoltam a kérdésedre: az új SZTK-ba járunk vérvételre. Állítólag a régiben már nincs vérvétel, de valaki mondta, hogy van, csak nem reklámozzák!!

Kép

Kép

hoppá

Kata, a régi SZTK-ban nincsenek sokan, én azért járok oda. Csak terheléses cukor vizsgálatot nem csinálnak.

Kép
tand

Köszönöm a vonalzó infókat!

Kata köszi a dícséretet Levi nevében is :D , jól esik! Vasat nekem is kellett szednem(Ferro-Folgamma kapszula a neve) és én még ittam savanyúvizet is, apával mindig mentünk a rózsakertbe, onnan hoztuk. Szerintem éredemes kipróbálni a védőnőm is ajánlotta anno.

Nati nagyon izgulok érted, jó jel nagyon, hogy még nem jött meg, és még a cickó fájás is, hááááááát :D akkor valaki növekedik benned remélem!

Kép
vikike_

Tand neked lesz terheléses cukorvizsgálat?
Képeket majd dobj ám fel a ruhádról, gondolom már nagyon várod az esküvőt.

Kép
vikike_

Sziasztok!

Épp most küzdök életem elős bablevesével :P
Délelőtt meg a párom exnőjének a cuccait pakolgattam...itt maradtak még régebbről könyvek és a jövő héten végre elviszi (persze akkor nem leszünk itthon csak a párom anyuja)elég szar volt...mondta a párom hogy ő elpakolja de este jön haza mindennap nem várom el hogy nekiálljon pakolni..na mindegy most már vége lesz ennek is :)

Sajna ma nincs a dokim,tudom nem kéne aggódnom a rúgások miatt mert elvileg a méretei szerint 18 hetes de azért nagyon megnyugodnék ha rugdosna..szerintetek az befolyásolja hogy mellső oldali a méhlepényem?

Miután elküldtem az üzit és kikapcsoltam a gépet akkor jutott eszembe hogy van akinek a jó időre van szüksége a napokban,én kiegyeznék abban ha reggel 6-7ig szakadna az eső (mert akkor már úgysem megy el a drága) és aztán szépen lassan süthet a nap..:)Amúgy köszi a drukkot aranyosak vagytok...

Szépséges napot nektek:)
Vendég

Andi,

Nem is kell idegesnek lenned, mert minden rendben van nálad. Egészséges, fiatal nő vagy, nem lehet semmi baj.
Orr-és garatmandulával műtik szegényt, csak legyünk már túl rajta.

Amugy én is az uj-ba járok vérvételre, azt sem tudtam, hogy még lehet menni a régibe is. Régen mondjuk mindig oda kellett járni és órákat vártunk.

Vikike,

Én nem igazán emlékszem semmiféle sértő dologra, amugy meg egyáltalán nem vagyok sértődékeny típus.
Ja, és megsugom, hogy Bazsit én is csak 4-5 hónapig szoptattam, mert valamitől elapadt a tejem. Dani szopizott egy évig. Amugy meg ahogy mondtam a mai tápszerek már nagyon jók, nem olyanok mint amiket anyáink használtak. Minden megvan benne ami az anyatejben, egyáltalán nem kell kétségbeesni azért ha valakinek nincs annyi teje. Annyi, hogy a szoptatás kényelmesebb. :lol: :lol:

Kata,

Akkor hasonló lett a vérképed mint nekem, szerintem ez teljesen normális amikor az ember terhes. :lol: :lol:

Krixta,

Egyáltalán ne izgulj a mozgások miatt. Én a 3. babát sokkal később a 19. héten kezdtem el érezni, pedig ez nem jellemző. És az is csak inkább olyan motoszkálás féleség volt, nem igazi mozgás. 2 hét és meglátod szét fogja rugni az oldaladat. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Egész jó lett a babletykó..bár a galuskát még gyakorolnom kell..

Judy köszönöm szépen nagyon megnyugtattál!
Én is kis kapargásokat érzek azt is csak ha fekszem és ritkán..
Vendég

Judy, (Krixta) neked is mellső falon van megtapadva a méhlepényed, nem?? Erre mondták, hogy akkor később érezheted a mocorgást, nem?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Judy akkor jó ha nem volt sértődés, mondjuk tényleg nem mondtam semmi sértőt :roll: . A szoptatás miatt meg nem esem én kétségbe csak az volt idegesítő mikor mindenki ezzel jött, hogy már nem szoptatsz? A mai tápszerek tényleg jók, Levi csak egyszer volt eddig megfázva(remélem már nem is lesz beteg), viszont van egy ismerősöm akinek 10hónapos a babája és még mindig szoptat viszont már elég sokszor volt beteg, most is meg van szegényke fázva, már az ismerősöm ki is volt szegényke akadva, hogy miért mondják az anyatejre, hogy olyan jó immunerősítő mikor minden nyavaját elkap a babája. Én meg úgy tudom, hogy az elején számít sokat a szoptatás mikor az előtejet issza, mert abban vannak olyan anyagok ami a babának kell, azt viszont megkapta Levi :D . Na mindegy biztos kényelmesebb meg meghittebb mintha cumisüvegből etetnéd bár akkor is a karomban van. Azért remélem a köv. babánál sok tejcim lesz, lehet Levivel is megkóstoltatom ha szeretné :D .
A kistesónál még lehet sok ugye, függetlenül attól, hogy az elsőnél nem volt elég tejci?

Kép
vikike_

Csajok, lassan megyek suli-gyakorlatra, lehet, hogy ma már nem leszek, de lehet, hogy igen.

Drukkolok, akinek kell!!

Kép

Kép

hoppá

Krixta,

Látod, én is így voltam, hogy legtöbbször csak ha lefeküdtem akkor éreztem. Ahogy nő a babóca ugy fogod egyre erősebben érezni. :lol: :lol:

Kata,

Igen nekem mellsőfali a méhlepény, és ez is nagyon sokat lefogott a mozgásból.

Jó gyakszizást neked. :lol: :lol:

Vikike,

Hát igen, az sem mindegy, hogy kinek milyen erős a teje. Lehet az ismerősödé nagyon gyenge, és ezért beteg a baba sokat, hiába van neki sok, na meg azért ez emberre válogatja. A tied meg erős volt amíg volt, és ez is elég volt Levinek. A lényeg, hogy egészséges. :lol: :lol:
És igen, a példa mutatja nálam is, lehet a 2. babónál sokkal több tejed. Én is így jártam látod. :lol: :lol:
Szóval no para emiatt.
Amugy hogy álltok a tesó project-el????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

De aranyosak vagytok,most nagy kő esett le a szívemről..:)Köszönöm szépen...
Ha nem lenne ez a fórum most tövig rágnám a körmöm a szobában a paplan alatt..

Majd segítenétek abban hogy hogy lehet jó galuskát v. csipetkét csinálni a babalevesbe?Mondjuk már megcsináltam ehető de lehetne finomabb is..legközelebb már ne legyek ilyen béna...

:oops:
Vendég

Judy akkor biztos tényleg jó erős volt a tejcim amit kapott Levi :D . A kistesó project januártól indul :D , még két db. bogyeszom van azokat beveszem és utána már nem szedek többet, januárig meg védekezünk máshogy, addig talán kitisztul a szervezetemből a fog.gátló, bár nem régóta szedem, úgyhogy nem gond.

Na megyek postára és talán tudok még jönni. Puszi mindenkinek, Krixta tényleg ne aggódj, élvezd ki a kismamaságod minden gyönyörű percét :D mert hamar elmegy és végre a karodban tarthatod a szép és egézséges babucitokat :D !

Kép
vikike_

Vendég

Sziasztok!

Még visszaolvasni nem tudtam.
Egy kicsit besárgultunk, ezért sokat alszik és kevesebbet eszik, azt is kétszerre. De majd alakulunk. Voltunk ma kint, mert el kellett mennünk, hogy levegyék a PKU-t, meg a hasi uh-t is megcsinálták neki. Szerdán megyünk Pestre a szemészetre, sajnos örökölte a szememet, nincs kifejlődve a szivárványhártyája és szürke hályog is lehetséges. Szerdán okosabbak leszünk. Amúgy minden oké, az első két éjszaka volt húzós, sokat fent volt. De szerdán is csütörtökön is majdnem öt órát aludt éjjel. Kevesebbet kéne aludni, sűrűbben ennie.
Most csak egy képet tudok feltenni, mert eddig nagy felbontásba volt a gép. De apa már átállította és mostantól csinálunk még róla.
Jövök, ahogy tudok!
Jók legyetek, puszi mindenkinek! A világ legboldogabb anyukája!

Így alszik most a drágánk!!!

Kép
Vendég

Chrissy,

De gyönyörű formás kis babóca. :lol: Nagyon édes. :lol: :lol:

Én is ugy szeretnék már babázni, de még olyan sok idő van hátra. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,
megjöttem fehérvárról és hoztam magammal pirit is :cry: De már nem is bánom, hogy megjött, már nem voltam nyugodt egyáltalán, hogy miért nem mutatja a teszt, ha terhes vagyok, illetve ha nem akkor miért nem jön meg :twisted: . De most itt van, így legalább nyugiban pihizhetünk Apával a hétvégén :P Aztán 3. naptól stimu és Apa szülinapján inszem (a BB is ráér akkor, ha nem, akkor gondolom kicsit korábban...) :P

Vicuska, húzzunk bele mindketten, nem szeretnék többet menstruálni és inszemezni!!!!!!!!! Neked mit mondott a doki? Holnap kezditek a stimut? Én szerencsére csak clostilt kapok, de szerintem attól is jól megérnek a tüszőim :P

Chrissyy,
nagyon édesek vagytok!!!! Most az a lényeg, hogy sokat pihenjetek és reméljük a szemét pedig tudják kezelni!!!!

Kata,
az a lényeg, hogy nem annyira rosszak a véreredmények, hogy gond legyen velük. Jó gyorsan meglettek az eredmények!!!!

Judy,
november 5 már majdnem itt van!!! Mennyit fog Bazsi hiányozni előreláthatólag? De bent lehetsz vele, igaz? Ilyenkor bent is tudsz aludni??

Krixta,
látod, a lányok is hasonlókon mentek keresztül, mint Te, most meg úgy rugdos Barbi is, hogy én is majden éreztem Judy mellett az étteremben szombaton :wink:

Vikike,
ne bánkódj, lényeg az, hogy Levi egészséges, stamm kissrác!!! Gondolom, hogy nagyon rosszul érzed magad, mert nem tehetsz róla, nem rajtad múlik!!! Én is így vagyok, mikor a babavárással "cseszegetnek"... "Még nem vagy terhes??? Hát meddig akartok még várni, mire vártok még???" - kérdezik mindig a nagyon hozzáértők és ilyenkor leüvölteném a fejüket, hogy NEM RAJTAM MÚLIK TE BAROM, HAGYJÁL MÁR BÉKÉN!!!!!!!! De csak nagyokat nyelek és aztán elszomorodom.. De már nem sokáig, mert nemsokára én is babás leszek, neked meg a következő kis poronttyal rengeteg tejcsid lesz!!!!

Szilvinek írtam egy smst mert nagyon eltűnt, s azt válaszolta, hogy most táppénzen van, mert éjszakára kellett volna mennie, majd szerdán megy legközelebb dolgozni, de megpróbál a hétvégén valahogy "jönni".

Gabi,
mi volt uh-n? S miért kell a kartonozó mellé menni? Hogy hogy ott is van nőgyógyászati rendelés? és mi a különbség a kettő között???

Ani,
milyen volt a suli? Holnap is dolgozol?

Andi,
remélem jó idő lesz holnap délután és a főpróba is klasszul sikerül!!!! Tuti minden rendben lesz és jövő héten pedig a fellegekben fogod magad érezni, még akkor is, ha ez semmit nem fog változtatni a kapcsolatotokon!!!
Vendég

Ani,
javítanád a táblicskut?
Utolsó mensi (és tényleg a legutolsó most jó darabig :P ) október 19.
Segédanyagok: E-vitamin, Elevit, Folsav, Maca, Royal Jelly, Berry Nectar, Clostil
A többit beírom a vonalzómba :wink:
Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Chrissyy
A babád gyönyörű de én már szombaton is mondtam...úgy hiányzol már de természetesen megértem...remélem hamarosan talizunk:)

Nati
Sajnálom a pirit de most már jobb lesz és olyan jó hogy pozitívan álltok Vicussal az egészhez...biztos vagyok benne hogy hamarosan babázódtok!!Főleg hogy mindenki drukkol nektek...
Amúgy tényleg megnyugodtam, és tudom hogy idegesítő lehetek...azért más így a helyzet hogy megoszthatom a félelmeimet veletek és még meg is tudtok nyugtatni...szegény páromnak nem is mondom mert ő is úgy aggódik értünk mindig..

Alexa
Köszönöm a csipetkét :oops:

Nati holnap mikor mentek az Őrségbe?Nem tudom jövök-e még ma,ha nem akkor nagyon jó pihit nektek..aztán visszajöttök és jöhet a baba!:)
Vendég

Hová tűntetek kismamik? :shock:
Vendég

Én félig -meddig itt vagyok, frissítgetek tv nézés közben.
Tehetnél fel képeket a kisfiadról. Olyan szívesen nézegetjük!!

Chrissy, nagyon szép kis babátok van, gratulálok sokadszorra is! :wink:

Vicuska, mi volt az uh-n??

Nati, :cry: :cry: . De látom, pozitívan állsz a dolgokhoz!! Akkor ez volt most az uccsó mensitek Vicuskával!! Oké!!

Krixta, mi lett az AFP eredményed??

Kép

Kép

hoppá

Nem mertem feltenni képet,hátha rosszul esik Natinak,Vicuskának,hiszen Nekik még nincs babájuk.(De jövő hónaptól ott lesz a pocakban!!!! :wink: :wink: :D )

Kriszti,nagyon édes a kisfiad!!Olyan kis ártatlan a kis 1 hetes! :D Nálunk nem volt hasi UH,a PKU-t pedig levették a hazamenetel napján.Úgy látszik,változtak a dolgok.

Viki
!Ne foglalkozz senkivel,hogy mit mond a szoptatásra.Ha kérdezik,hogy szopik-e,mondd azt,hogy igen,azt jóvan! :D Különben is ,senkinek semmi köze hozzá!!Te biztos mindent megtettél a cél érdekében,de ez van,és kész.
Ismét kérdezlek,nálatok nincs fütyi gond?Letapadás,fitymaszűkület?
Judy?A fiúknál nem volt gond?

Andi
! AFP??

Gaby
!Mi volt ma az UH-on??

Nati!Nagyon jó pihenést kívánok,érezzétek jól magatokat!!
:D
Vendég

Bocsi Lányok!Tesóméknál vagyok,holnap otthonról írok,mert amit írtam ellszállt és most nincs kedvem újraírni annyit.Amúgy minden OK!
Reggel jelentkezem

Puszi:Gabi
Vendég

Alexa,
imádom a gyerekeket és a velük járó összes dolgot (fényképeket, élménybeszámolót, kismamikat, stb) - s úgy gondolom ez látszik is a hozzászólásaimból!!!
A múltkor sem ezért nehezteltem, mint ahogy most se....
Vendég

Na,akkor pár kép:

Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok, mert még össze kell pakolnom, mert reggel időben indulunk anyós-pajtásékhoz.

Tehát AFP eredményem 1,25 lett. Ennél jobb nem is lehetne szerintem :lol: !

Chrissyy, nagyon édi a kisfiad, még egyszer gratula!

Kép
tand

Tand!! Tökéletes eredmény!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

a net ba......ik velem,bármit írok,elszáll. :evil:

Chrissy!
aranyos a kis tündérkéd!remélem a szembetegslge kezelhető.

Nati!
basszus!na nem baj,most majd eccere fog sikerülni nekünk az inszem,ugye??????????!!!!!!!!!! 8)
jó pihenést az Őrségben. :wink:

Képeket én is kérek,és nem sértődök meg!!!!!!!!!!!!!!!ha igen,arról majd tudni fogtok!!addig meg nyugodtan!!!!!!!! :D

Judy!
Bazsinál reméljük már semmi nem jön közbe a fránya műtét előtt és túl lesz rajta végre szegényke. :)

Krixta!
én is most tanulok igazán főzni. :roll:

Andi!
gratula jó AFP-hez,biztos csini kismami menyasszony leszel :lol:

UH-on minden okés volt.a petezsák eltűnt,szépen kitisztult a méhecském,ciszta sincs.dokibácsi biztos benne,hogy az első is sikerült,azért volt ott a petezsák,csak vmiért felszívódott :shock:
ő nagyon optimista,ez rám is áttevődött,úgyhogy elkezdtük és megkaptam ez első szurit. :D ez új fajta,Fostimol inj,erősebb 3x mint a Merional,mondtam nem baj,úgyis ikrekre gyúrunk. igaz,az ára is 3x-os,majd hanyatt estem a gyógyiban :roll: :twisted:
na,majd meglássuk,drága kislányunk lesz :D
dokibácsim egyre szimpibb :wink:
hétfőn megyek tüszőnézőbe :P
Vendég

Sziasztok!

a net ba......ik velem,bármit írok,elszáll. :evil:

Chrissy!
aranyos a kis tündérkéd!remélem a szembetegslge kezelhető.

Nati!
basszus!na nem baj,most majd eccere fog sikerülni nekünk az inszem,ugye??????????!!!!!!!!!! 8)
jó pihenést az Őrségben. :wink:

Képeket én is kérek,és nem sértődök meg!!!!!!!!!!!!!!!ha igen,arról majd tudni fogtok!!addig meg nyugodtan!!!!!!!! :D

Judy!
Bazsinál reméljük már semmi nem jön közbe a fránya műtét előtt és túl lesz rajta végre szegényke. :)

Krixta!
én is most tanulok igazán főzni. :roll:

Andi!
gratula jó AFP-hez,biztos csini kismami menyasszony leszel :lol:

UH-on minden okés volt.a petezsák eltűnt,szépen kitisztult a méhecském,ciszta sincs.dokibácsi biztos benne,hogy az első is sikerült,azért volt ott a petezsák,csak vmiért felszívódott :shock:
ő nagyon optimista,ez rám is áttevődött,úgyhogy elkezdtük és megkaptam ez első szurit. :D ez új fajta,Fostimol inj,erősebb 3x mint a Merional,mondtam nem baj,úgyis ikrekre gyúrunk. igaz,az ára is 3x-os,majd hanyatt estem a gyógyiban :roll: :twisted:
na,majd meglássuk,drága kislányunk lesz :D
dokibácsim egyre szimpibb :wink:
hétfőn megyek tüszőnézőbe :P
Vendég

na,most bezzeg 2x is elment :oops:
Vendég

Andi,

Gratulálok a tökéletes eredményedhez. Tényleg ennél jobb nem is lehetne. Azt mondják az 1 körüli értékek a legjobbak. :lol: :lol:

Gabi,

Neked is gratulálok, majd gyere a részletekkel. :lol: :lol:

Alexaa,

nagyon gyönyörű Martin baba, nem hiába Martin névvel csak is szívtipróak lehetnek. Anno én is bele voltam zúgva egy Martin nevezetű szívtipróba. Sajna nem volt kölcsönös. :lol: :lol: :lol:
Fütyigond:
Sajna Bazsinál volt, védőnő mondta, hogy már 1-2 hetes kora után kezdjem el huzogatni, tisztítani, de én nem mertem, mert ordított a gyerek. Meg is zsívtuk rendesen, kb 1 éves kora után sebész dokibácsi szépen felrántotta neki valami hurkos műszerrel. A szívem szakadt meg, ugy üvöltött a gyerek, utána meg hetekig duzzadt volt neki és persze fájt is. Kamillázni kellett neki.
Daninál már okosabb voltam, az első pillanattól kezdve huzogattam, nála nem is volt gond. Igaz ő sem szerette, de inkább én, mint a doki.

Azóta is a legfontosabb dolognak tartom fürdésnél, hogy kukihúzás legyen, és alaposan mossák meg. Ezt mindig megkérdezem tőlük, hogy volt-e, nehogy elfelejtsék.

Vicuska,

Nagyon örülök, hogy ilyen optimista vagy, tuti meglesz az eredménye ebben a hónapban.
Ja és az is jó, hogy ilyen szépen kitisztultál.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?