Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nahát Lafi, ezt le sem lehet tagadni! Egyértelmű, hogy utód van abban a pociban :lol:

Monee: A kis morfinista :lol: hihi, ez tetszik ;)

Hajni: Én a 37.cn-re el tudnék neked képzelni egy pét, így viszont lenne még egy heted mensiig (de beleillene a ma reggeli barnázás is kb. beágyazódási vagy ilyesmi vérzésnek..). Egyébként nem a legalacsonyabb hő számít pének, hanem egy bizonyos mértékű hőmérséklet emelkedés... Sajna nem vagyok egy görbe-szakértő, de erre is van megoldás:
Ha görbeértékelést szeretnél egy igazi profitól, akkor írj Leonórának (http://babatervezok.otthona.net/kiertekeles.shtml), hamar szokott válaszolni...

Kati: Igazi nagy fiad van! Hamarosan nem tudod majd levakarni róla a lányokat :) Boldog Szülinapot neki!!!

Én, amikor el kezdtem szedni a metet, egyből lecsökkent a ciklusom hossza 90-ről kb. 43-ra. Nekem ez elég bizonyíték volt arra, hogy a dokim a megfelelő 3*850-es adagot írta fel nekem. Fontos, hogy csak annyi gyógyszert szedjen az ember, amennyire feltétlenül szüksége van. Ezt pedig a doki tudja megállapítani. Különben is hozzá kell szoknia a szervezetnek a methez, lehet ezért kaptál ennyit és majd később emel, ha szükséges. Van, aki csak hosszú hónapok alatt tud beállni a (neki megfelelő) teljes adagra....

Vicky: Hamarosan Te is csatlakozol a kismamik közé ;)
Zsizsikről annyit tudok, hogy most egy kis szünetet akarnak tartani. Zsizsik keményen dolgozik azon, hogy lefogyjon az ideális testsúlyára és gondolom családnak is igyekszik több időt szentelni...
Remélem hamarosan jó hírrel jelentkezik majd. ;)
Toxaemia: magasvérnyomás, ödémás végtagok, fehérjevizelés...
Ha jól tudom ezek a tünetek...

No, megyek dolgozni. Majd jövök még ;)

Pussza

Kép

Kép
bettica

Kicsimálna: A pco=policisztás ovárium, tehát a sok kis ciszta magában a petefészekben.
A pcos=policisztás ovárium szindróma, tehát maga a tünetegyüttes

Remélem érthetően írtam le, nem vagyok túl jó fogalmazásból ;)

Kép

Kép
bettica

bettica!

Nagyon köszönöm,értem!Legalábbis azt hiszem! Neked majd írnék egy privit,mert más ügyben is kérdeznék tőled vmit,ha nem baj!

Gratulálok Kicsibéhez! :))

Kép
kicsimálna

Sziasztok!

Lafika!
Ez ám a kismami poci :wink: :wink: csini vagy :wink:

Monee!
Termékeny partit a hétvégére :wink: :lol: :wink: :lol:

csipi
csipi78

Sziasztok!

Na most hogy jól kiröhögtétek magatokat rajtam... :D
Jaj, de ez tényleg annyira gáz ám. Egy csomó mindennek nem tudom megjegyezni rendsen a nevét, pedig tudom hogy nem tudom és direkt figyelek rá. :oops: Általában költök rá valami könnyebben kiejthető szót. 8)

Hajni!

Még mindig tartom, hogy ez most nem az volt.
Ha Tücsöknek igaza van, akkor valamikor megjön nemsokára.
Bár nem túl jó hír, de szerintem most azt kellene csinálnod, hogy vársz egy kicsit még (mittomén 1 hetet) és ha nem jön meg magától, akkor meg kell hozatni. Kezdj új ciklust nemsokára, hogy megint legyen lehetőségetek.

Az előző PÉ jó volt, de biztos hogy lesz még jobb is! :D

Ciklus ügyben nekem is viszolnylag hirtelen volt a változás. Bár nekem a hosszal sosem volt gond (29-31 naposan voltak általában a ciklusaim), csak a PÉvel. Az 3 hónap alatt lett PÉ, de még nem állt le most sem a javulás. :)

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Kicsimálna: Nyugodtan írj!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok lányok!!
Pár napra eltűntem, de megint itt vagyok!!! :)
Túl vagyok a pocakszurin.
Baráti jó tanács: Akinek jók az eredményei, küldje a pokolba a védőnőt és a dokit, mikor ezt ajánlgatja és sopánkodik. Legközelebb én is ezt fogom tenni!

Lafi, igazad volt, de ez már nem az első eset........... :oops:
Megyek megnézem a pocifotódat!
Vendég

Lafika!
Ez kismamipoci!!! :) És csinos kismaminak a pocija! Gratula.
Olvastam viszont gyorsban Beeről is! Drukk repül arra-felé is!
És neked is Lafi, remélem nem lesz itt semmi csaszi, meg koraszülés!
Kitartás!!!!
Vendég

Monácska, tudom, hogy igazam volt! :oops: :wink: Mindegy, túlvagy rajta!!!!!!!!!!!És most már nyugi legyen!!!!!!!!!!!Élvezd már a terheséged, hát hamar elszáll!
Vendég

Sziasztok,

Vicky: inkább legyen alapos a doki, mint, h fittyet hányjon a dolgokra, neked is jobb. a mi esetünkben szerintem örülni kell a körültekintő dokinak! :wink:

Csipi: klassz lesz biztos a buli, de azért már tényleg hideg van a mezitlábas táncihoz. bár egy kis alkoholos bemelegítés után .... :wink: , de lábról fáznak fel a legkönnyebben a nők!!!! :x

Hajni: fontos a mhely, de az egészség a legfontosabb!!!! azért biztos nyugodtabb lennél, h ha megnéznének uh-val! inkább legyen vaklárma és menj el ,,potyára,, dokihoz, minth vmi baj legyen , amivel nem törődsz!!!!
én most látom leginkább, h járok nőgyógyászhoz és endodokihoz, h tényleg igaz az , h csak egészség legyen, az a legfontosabb, a többi meg....
és nem szabad több hetet várni! ha nem múlik el pár nap alatt, akkor irány a dokihoz!! :!:

Lafi: csini a pocid! :wink:

Monee: igaz még csak csüt van, de hajrá ! amúgy is rossz időt mondanak hétvégére, még havazást is !!! fel kell melegíteni egymást hétvégén!!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Monácska: miért volt pocakszuri? :shock: vmi szert (vitamint) kaptál v vmit így vizsáltak?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, már éppen hiányolni akartalak, jó hogy itt vagy!:-)

Szerintem Monának aminoja volt a hetek számából gondolom... :roll:
Vendég

Rájöttem, hogy ez így lehet hogy nem volt elég info! Bocsánat :oops: Szóval az amniocentézis során az orvos egy tűvel mintát vesz a magzatvízből, ebből megállapíthatók a genetikai rendellenességek.
Vendég

Czinkeb,igen, amniója volt és totál feleslegesen, mert a véreredménye totál nega lett, nekem sokkkal rosszabb és mégis megcsináltatta!
Hiába pofáztam....de megértem, aggódott....
Vendég

lafead! :lol: :lol:
Vendég

Jaj Czinkeb!

Ne is mondd hogy rossz idő lesz holnaptól!!!!
Holnap megyünk a veszprémi lőtérre autóversenyre. Szombat egész nap kint fogunk szobrozni a lőtéren (bazi nagy és sík terep és még nyáron is ezerrel fúj a szél), hajnaltól estig, már előre rettegek tőle. Meg fogunk kint fagyni ha tényleg ilyen szar idő lesz mint amit mondanak. :shock: Kaparhatom elő a bundabugyit, meg a téli kabátokat, ráadásul a játszósakat, mert ez nem aszfaltos verseny. Full poros lesz mindenünk. :? És még meg is ázunk, akkor esélytelen bármiből is kimosni. :x

De azért köszi!
Vasárnap és hétfőn melegítjük egymást, no meg az ágyat. :D
Férjecském is "készül" az eseményre, pedig tudja hogy mire (is) megy ki a játék. Lehet hogy ez a pasi mégis szeret engem. :D:D

Csakegy!

Nem tom pontosan hogy ide raktad-e fel a linket a "paper craft"-ról, de nagyon köszi, baromi jó cuccokat lehet tényleg csinálni! Mi egyébként a paper craft magyar neve?
A Kedves épp tegnap csinált a lányzónknak egy töklámpást és állati jó lett! Szerintem a karácsonyi ajik ilyenből fognak állni nálunk az idén. :D

Lafi!

Azért kegyelmezzünk meg Monácskának. :D

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

aha! most már értem!
hát ha semmi kockázattal nem jár sem babára, sem mamára nézve, akkor inkább legyen több vizsgálat, mint kevesebb! :oops: legalábbis én a mondó vagyok. bár én nem vagyok még benne a vizsgálati ,,protokolba,,. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi: ja, köszi a magyarázatot!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Khm.......

Kis protekcióm van a Söfiben.

Meg van az eredményem csajok!

Nóránk lesz és makk egészséges!
Vendég

Lafi!
Szeretlek!!!!
Vendég

Czinke!
Van ám kockázata:
A vetélést hatványzottan megnöveli......... Viszont sajna nem vagyok mér fiatalka........... Khm.......
És Lafinak totál igaza volt, de rágörcsöltem! Ilyen szuper eredményekkel ennek nem kellett volna kitenni magamat, de a "támadónő" csak nem hagyott békén, hogy muszáj, stb....
Elmentem. Mindenkit lebeszélek, akinek JÓK az eredményei!
Ennyi!
Viszont tutira megtudtam, hogy vágottunk leszen! :)
Vendég

MONÁCSKA: GRATULÁLOK A KIS NÓRÁHOZ!! EGY FIÚ UTÁN EGY KISLÁNY , TÖKÉLETES!!!!!! :wink:
Hu-ha , ez akkor valóban kockázatos . én még nem igazán tudom ezeket a vizsgálatokat, nem ástam még bele magam. nem akarom előre paráztatni magam, elég lesz majd akkor. amit tudok, h a dawn-kór tuti nézetni akarom majd, amúgy a többihez lövésem sincs.
de remélem már hamarosan nézhetem, h na most milyen vizságlat is jön? :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monácska: küldtem privit.
köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Válaszoltam is!!!
A Down-szindróma szűrésére vannak sokkla humánusabb és remek módszerek, ez valami barbár volt. Véleményem szerint legalábbis....... Ez legyen az utolsó Czinke, hidd el, hogy nem mondanám, ha nem így lenne!

Egyébként meg ne aggódjál, sorra kerül itt mindenki..... :):):):):):):):)
Vendég

Monácska, juhéjj!!
Szívből gratulálok!!!
[color=red]
[/color]
Vendég

Monácska: Gratula a kis Nórához!!!

Kép

Kép
bettica

és láttátok Monácska vonalzóját! már ott is a lánzó neve! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

bocsánat ! LÁNYZÓ

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

czinkeb.: Mindegyik orvosomat lelkiismeretes és odafigyelő ovosnak tartom. Majd felhívom a nődokit, hogy meghozzuk-e, de szerintem addigra megjön (ha a számításom nem csal, akkor nov elején kell neki jönnie)

Erről jut eszembe: szerintetek miért kell meghozatni a mensit? Van egy kolléganőm, ő egy évben max kétszer menstruál és tök jól elvan. Mondjuk neki sem lehet gyereke, de nem tudom, hogy ha állandóan meghozatná, akkor lehetne-e. Őt is kezelgették évekig és megunta. Volt köztünk is olyan, akinek a 90 cn-es pé-ből lett baba. Honnan tudjam, hogy nem áll-e a szerveztem mégis pé előtt, amikor beszedem a norculutot. Félre ne értsetek, nem kötekedni akarom, csak tudni szeretném, hogy mi az előnye.

monácska: Gratulálok Nórához. Most már reméljük minden rendben lesz. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Hány éves kortól ajánlják ezt a vizsgálatot?

bettica: Köszönöm, neked legyen igazad. :D

Csakegy: én is megnézegettem ezeket a figurákat. Nekem gyerekkoromban volt egy forma 1-es versenyautóm ilyen technikával. (Mondjuk sosem lett kész... :? )
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Czinkeb: ment pü! A dokis dologban teljesen igazad van. :oops:

Monácska: Gratula a kis nunishoz! Nagyon szép neve lesz!

Tücsi: lehet igazad lesz és ez mensi kezdet. Majd holnapra kiderül. Na merthogy ma reggel 36,5re felment a tegnapi 36,3ról és volt egy nagyobbacska barna pöttyikém reggel-délelőtt, ezért betettem a betétecskémet, merthogy színházba mentünk a gyerkőcökkel. De azóta semmi de semmi nincs, pedig nekem már ilyenkor fájni szokott a hasam. Most semmi bajom sincs. Szal a mai hőmet beírtam még ehhez a ciklushoz, és majd holna meglátjuk kezdenem kell e újat vagy sem. Tényleg, ha holnap is csak kicsi barna van, akkor az új cn vagy nem??????

Bocsi, akikhez nem szóltam de annyira süsü vagyok ma; biztos a mese hatása amit láttunk :arrow: Süsü a sárkány. :lol:

hajni...
Budaörs

Mona, itt is nagy grat a lányhoz és az általam sejtett, tudott tökéletes eredményhez!!!!!!!!!!!!
Akkor most már NO PARA!!!!!!!!!!!!!Élvezd a terheséged!

Nem fura, hogy lány?Mármint 13 év fiű után lány?milyen érzés?

Vicky,nyilván van benne kockzat, mert hát mi van ha most lesz pé, persze, de ennyi belefér, én nem engedném amgamnak hogy megint 100 npos ciklusom legyen, abból elég volt, ez nem természetes!
Vendég

SZIASZTOK!
Hát lányok, nagyon irigyellek benneteket, hogy ilyen rövid idő alatt így hatott a met a ciklusotokra...
Én mostmár egyre türelmetlenebb vagyok. Úgy érzem, sosem lesz harmincadika! :( Hihetetlenül kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki. Remélem, hogy a 3x500-ból 3x 850-et csinálunk, ezzel az avandával megijesztettetek, hogy babára hajtóknak nem lehet.
Remélem, csak emelni kell a metet, és nem erre lesz szükség!
Amúgy a helyzet változatlan, pattanás hegyek az arcomon :cry:
és egyre inkább azt hiszem, hogy a hülyéskedő hormonjaim miatt van, hogy állandóan olyan feszült vagyok, hogy szét tudnék robbanni, aztán, ha nagyon eldurvul már a helyzet, mindekibe belekötök ok nélkül itthon, akkor nagyon bánom,de higgyétek el meg tudnék őrülni, hogy igazából meg sem tudnám mondani, mi bajom van, nincs okom így viselkedni, és mégis... Egyre pocsékabbul érzem magam. Ezért is szeretném már, hogy mehessek kontrollra, mert így lassan pszichológushoz kellene inkább mennem. Nagyon pocsék érzés.

Lafi!
Nagyon jó ez a poci! Én is valami hasonló leszek szerintem.( Legalábbis remélem!)

Monácska!
Gratulálok! Olyan szép ez a név, a bátyámék tündéri kislányát is így hívják. :)

Vicky kérdésére engem is nagyon érdekel a válasz!!!

Puszi mindenkinek! Zazzy
zazzy

Sziasztok Lányok!

Köszi mindenkinek aki irt nekem! Nagyon jól esett!

Bettica! Szeretném megragadni az alkalmat, és gratulálni neked a kisbabádhoz! Legyen sok örömöd a babavárásban és a babázásban!

Azt hiszem maradok a 2x1-nél, aztán majd meglátjuk kell e emelni.

Csak tudjátok egyenlőre a legnagyobb bajom, hogy vissza kellett mennem dolgozni, már 8 hónapja. Egyenlőre nem próbálkozhatok babával, legalább legyen meg 1 évem. Ez olyan rossz!

Közben a kolléganőm is babásodni készül, egy hónapja próbálkoznak, ráadásul cukorbeteg, inzulinra szorul, nem tudom mikor sikerül neki. Már másnap táppénzen lenne, amint megtudná. Nekem az lenne a legjobb, ha hamar jönne a baba, aztán jöhet az új munkatárs, aztán jönnék végre én. Ez a tervem.

Én a 24 héttől végigfeküdtem a terhességet, folyamatosan görcsöltem, keményedtem, nyílt a méhszáj. 36-héttől toxémiagyanú, magasvérnyomással, vizeseddéssel. Szerencsére rendben ment minden. Nem tudom a másodiknál is kell e ezzel számolnom.

No, kicsit belelendültem az írásba, de remélem nem baj!

Sziasztok! Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Még mindig barnázok, lassan egy hete. :-( Ma reggel szurkálásokat is éreztem a jobb petefészkemnél.

Tényleg orvoshoz kellene mennem?!
Nektek volt már ilyen ???

KépKép
charlott

Péd volt már vagy most van?Tán kevés a progid....
Vendég

Sziasztok Csajok!

Közhírré tétetik, hogy Kavics-pocakban kisfiú lakozik! :D

Puszika Mindenkinek!

Monácska!
Odaát már gratuláltam, de itt is nagy nagy szerettel gratulálok Nóra lányhoz! :)

18+2
Vendég

Lafi: még nincs pé-m.

Aranykavics és Monácska: gratulálok babátokhoz. Egy fiú meg egy lány! :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!
Vicky, a mensit azért kéne meghozni mert káros a szervezetre ha ritkán mensizel, gondolj bele mennyi problémájuk van pl a klimaxos nőknek! Valahol azt olvastam, hogy nagyon ritke mensivel megnő a rák kockázata is, de azért vészmadárkodni nem szeretnék, mert annyira nem vagyok tájékozott ebben a témában!

Hajni!
A barna az csak barna, amíg nem piros és nem jön folyamatosan (tehát nem csak pecsételget) addig nem mensi!

charlott
Nekem minden mensi előtt 5 napig barna van, semmi görcsölés nincs csak barna, abban reménykedem hogy a Met ezt is megszünteti!

zazzy
Megértem az elkeseredésed, de Tűű doki biztos kitalálja majd, hogy mi lesz neked a megfelelő gyogyi! Nincs már olyan messze az a harmincadika!++++++++++
Vendég

Kavicska!!! Nagy-nagy gratula! Egy fiú- egy lány, ez igen, jó ez a topic!!! :lol: :lol:
Vendég

Pogika, teszt??;-))

Nyah, megyek, legyetek rosszak!
Vendég

Monácska, Kavics gratula a kislányhoz és a kisfiúhoz!

Zazzy, hányra mész 30-án?

CSak telefonon, de megvannak az eredmények:

cukor 0' - 3,9
inzulin 0' - 0,96

cukor 120' - 6,66
inzulin 120' - 61

2006. október:

cukor 0' - 4,74
inzulin 0' - 3,58

Tavaly a cukrot géppel nézték, de mintha valamit átszámolgatott volna a nővér.
Tavaly lépcsőztem és sétáltam a két vérvétel között, most egyhelyben ültem.

Teljesen odáig vagyok, hogy ennyit javult! Vagy illene 1 év után már 13 alá süllyednie az inzulinnak?
Ami picit aggaszt az a nagyon alacsony éhomi értékek, ill a cukor 0 - és 120' perces érték közötti különbség.
A vicces, hogy hétfőn 4,9 volt a cukrom, most meg csak 3,9?
Tény, hogy kedden este 8 után egy falatot se ettem, szerdán 5kor keltem, és reggel 7kor vették le először a vért.
Az előző napi 300g Ch nem igazán sikerült. Akármennyire is erőltettem. (Lhet, hogy ha elő lenne írva a sok Ch, akkor ennék étkeznék;) )

cukor 120' - 6,66
inzulin 120' - 117

Kép
mamint

Köszi Tücsi az infót. :) Csak az a fura, hogy nekem ilyen még sohasenem volt. :cry:
Nah, majd meglátjuk, a vak is asszonta.

hajni...
Budaörs

aranykavics: Gratulálok a fiadhoz! Apa azt mondta legutóbb, amikor felraktad az UH képet, hogy biztos hogy fiú (ugye te voltál :oops: ). Ha már ő is látja! :D

házitücsök: Én a méhnyakrák ellen védett vagyok és azt vírus okozza. Egyébként édesanyámat teljesen kipakolták és ennek ellenére nincsenek komoly gondok a hormonjaival. Amit a petefészek termelne, azt pótolni kell neki gyógyszerrel, de amúgy semmi klímaxos tünete nincs. Én már annak is örülnék, ha tényleg megjönne nov. 1-5 között, mert akkor már tudnék vele számolni.

Szerintetek mi van akkor, ha tényleg nem működik valakinek az egyik petefészke? Mert én a bal oldalamat sohasem érzem, csak a jobbat. Okozhatja ez a 60 napos ciklust? Egyébként volt egy nőgyógyászom, aki azt mondta nekem, hogy mensi nélkül lehet élni. Mondjuk ő nem volt valami körültekintő velem.
vicky79
Budapest III. kerület

Monjam azt, hogy hólye az a dokid Vicky....???
Vendég

uhh Vicky, ez nagggggggyon durva. no comment a dokira!!!

hajni...
Budaörs

sziasztok!
Köszi az infót az avandáról. Megijedtem, mert én adimet-evő vagyok, és összekeveredtek a gyógyszernevek.
Lafika, jókora a pocak! Szép! :D
Kavics, Mona! Olyan jó ilyen klassz hírekről olvasni,üdvözlet a babáitoknak a pocakban!

Tegnap, 28 napra megjött a mensim,mindíg pontos a drága. Pedig volt rendesen cicifeszkó előtte, gondoltam hátha ....de nem.A mensi, az mensi. Én mikor fogok már -baba miatt -nem mensizni?
A diabetes doki szerint ne menjek a kaáliba, inszemim lenne, hanem várjak minimum 3 hónapot. Jaj de nehéz lesz ezt kivárni! Mások fél évet hagytak ki stimu nélkül, utána kezdték csak el. Türelmem hol van, hol nincs. Ti ezt hogy bírjátok?
Egyedül az vígasztal, hogy szépen fogyok. Olyan vicces, hogy fürdésnél jobban beférek a kádba! :D :D megnőtt a kád. :D A nadrágjaim kezdenek hülyén állni és új cicifixet is be kéne szerezni. Na meg új télikabát is elkél, teljesen lefogok égni. De nem baj, hátha manöken leszek. :D
nani72

Jó reggelt mindenkinek!
Este sajnos hulla voltam, már nem tudtam tovább fent maradni.
Lányok!Én sajna nem vagyok olyan szerencsés, hogy Tűűhöz járhassak, nekem Pest messze van. Gyulára járok, de ha nem haladok egyről a kettőre, abszolút benne van a pakliban Pest is.
Azért gondoltam, hogy jó kezekben vagyok, mert az első találkozásunk előtt már tudtam, hogy ez a doki segített már összehozni egy topikos babát, és nekem is kapásból felírta a metet. Sőt, azt mondta, ha nem nőgyógyász küldött volna, hanem simán azzal megyek el, hogy duci vagyok, és nem tudok fogyni, akkor is felírta volna, így meg pláne. :D

Kavics!
GRATULÁLOK!!! :wink: Nekem is minden vágyam egy kisfiú...
zazzy

Sziasztok!
Jó reggelt!

Kavics: Gratula a kis fütyishez! Név már el van döntve? Beavatsz minket?

Lányok: Nekem tessék kislányt jósolni :lol: bár apa fiút szeretne, de megmondta apósom, hogy ebben a családban az elsőszülött gyermek mindig kislány... Szóval nekem lesz igazam :)

Tegnap már 8-kor aludtam. A párom nem tudta, mi van velem. Azt hitte vmi baj van. Mondtam neki, hogy ez most így normális. Azért eddig is tudtam aludni, de ez a napi 11 óra alvás nem sok egy kicsit?

Péntek van!!!!! :lol: De jó! Részvétem azoknak, akik holnap dolgoznak. Együtt érzek velük. Mi jövő szombaton leszünk soron... :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Lafi, Kavics, Mona.... gratulálok nektek!!!! olyan jó, h ilyen jó hírekkel jöttök. tök nagy erőt ad nekünk! :wink:

Én csöppet el vagyok veszve.
Szívem szerint elbújnék a világ elől otthon Gyulán. Kicsit besokalltam a túl sok stressztől.

Dobok egy görbét. Ne szidjatok, de a diéta most nem megy.... tudom, igazatok van, de a ház, esküvő és munkahelyem megmentése miatt már az evésre nem tudok koncentrálni (tegnap egyáltalán nem tudtam enni bent)

Kép

babszika

Babszika, Kitartás! Szorítok, h minden jól alakuljon!

Kavicska, gratula a Trónörököshöz!

Nani, 28 napos menzi és a fogyás szép javulás. Már nem kell sok a babóhoz, meglátod!

Mamint, jó ez a javulás! Az, h hétfőn milyen volt az értéked meg milyen volt most, arra Tűű doki mindig azt mondja, h ez abszolut változhat. Sőt még az előző napi stressz, vagy hogyan keltél reggel, ilyen apró dolgok is számítanak.

Mona, mostmár teljesen megnyugodhattok és csak élvezni kell a hátralevő hónapokat :lol:

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?