Sziasztok!
Nahát Lafi, ezt le sem lehet tagadni! Egyértelmű, hogy utód van abban a pociban
Monee: A kis morfinista
hihi, ez tetszik
Hajni: Én a 37.cn-re el tudnék neked képzelni egy pét, így viszont lenne még egy heted mensiig (de beleillene a ma reggeli barnázás is kb. beágyazódási vagy ilyesmi vérzésnek..). Egyébként nem a legalacsonyabb hő számít pének, hanem egy bizonyos mértékű hőmérséklet emelkedés... Sajna nem vagyok egy görbe-szakértő, de erre is van megoldás:
Ha görbeértékelést szeretnél egy igazi profitól, akkor írj Leonórának (
http://babatervezok.otthona.net/kiertekeles.shtml), hamar szokott válaszolni...
Kati: Igazi nagy fiad van! Hamarosan nem tudod majd levakarni róla a lányokat
Boldog Szülinapot neki!!!
Én, amikor el kezdtem szedni a metet, egyből lecsökkent a ciklusom hossza 90-ről kb. 43-ra. Nekem ez elég bizonyíték volt arra, hogy a dokim a megfelelő 3*850-es adagot írta fel nekem. Fontos, hogy csak annyi gyógyszert szedjen az ember, amennyire feltétlenül szüksége van. Ezt pedig a doki tudja megállapítani. Különben is hozzá kell szoknia a szervezetnek a methez, lehet ezért kaptál ennyit és majd később emel, ha szükséges. Van, aki csak hosszú hónapok alatt tud beállni a (neki megfelelő) teljes adagra....
Vicky: Hamarosan Te is csatlakozol a kismamik közé
Zsizsikről annyit tudok, hogy most egy kis szünetet akarnak tartani. Zsizsik keményen dolgozik azon, hogy lefogyjon az ideális testsúlyára és gondolom családnak is igyekszik több időt szentelni...
Remélem hamarosan jó hírrel jelentkezik majd.
Toxaemia: magasvérnyomás, ödémás végtagok, fehérjevizelés...
Ha jól tudom ezek a tünetek...
No, megyek dolgozni. Majd jövök még
Pussza