Jó reggelt!!!
Látom voltak igen korán kelők, háááátl, nem irigellek, Zsuzsa...
Barbi, én 4-fél7 ig virrasztottam, szóval váltottuk egymást. Kiskarcsi meg picit mintha be lenne lassulva..
Vagy nagyon kifárasztotta magát, vagy már nincs annyi helye, vagy nemtom..
A Szilárdnak jobbulást, bár még istenes, ha csak kicsit folyik az orra, nem?
Gabó! 6000mg? Hmmm
De ez a mennyiség ugye a babónak nem árt? Nekem árthat, nem zavar, csak Kiskarcsinak ne
És tényleg beindíthatja a szülést? Komolyan?
BARBI! Hallod?
Tesóka, hát, nem te üldöztél el...mentem volna már amúgy is..hulla voltam, no nem mintha most jobb lenne a helyzet... Amúgy nincs telihold, sőt. Vagy mostanra fogyott el, vagy most kezdett el nőni. Messze van még a teli sztem. De ez a buzi időjárás eléggé betesz ezek szerint mindenkinek... Én még olyn 4-5 évvel ezelőtt bezzeg csak röhögtem anyámon, hogy frontérzékeny, azt sem tudtam mi az..most meg nem csak én, de a pocim is az lett
Ja, megettem egy joghurtot, nagyon fini!! És télleg rajta van a szavatossága. Ja, és a joghurtra nyomatom a kakaóskávét...HÁTHA
:D:D:D
Csilla, nekem is most az utolsó laborral kértek vércsoport-ellenanyagszűrést....én is csodálkoztam, aztán arra jutottam, hogy lehet, hogy az ellenanyag volt a fontos, hogy idő közben nem történt-e abban változás, magyarán nem kell-e kapni valami anti-D injekciót (vagy mit). Hogyhogy elmaradt az élménybeszámoló?
;);):D:D:D