Új privát üzeneted érkezett!

Timi Fel a fejel

Minden okés lesz csak most ezek kicsit nehezeb napok de tudom jönnek a jobbak és akor hepi lesz
anha

Csajok

Ekkorát sétáltok ?
anha

Hát tényleg nagyot sétáltunk, jó volt nagyon :D Jöhet a pihi!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

Pihenj csak még használdki az utolsó, hosszú hétvégédet.
anha

koszike a biztatast.Nem vagyok letorve,imadok a fiammal lenni,csak neha nincs idom mindenre. :wink:

Teszek fol egy par ruhacskarol kepet,ha valaki megis meggondolna magat. :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Elnezest azoktol,akiket untattam... :oops: :roll:
KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timi

Téleg szépek

mekkor a rucik mi 80-86 sat hordunk
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!

80-86-ost hordunk mi is :D van egy-kettő kisebb de a legtöbb már 86-os. Kicsit hosszúak de a szélesség miatt kell. Nagy kufferja van a legénykémnek :lol:

Szétnéztél a tesz-veszen?

Képzeld rákaptam a babakocsikra én is. Le is cserélem. Már kinéztem kettőt, két hét mulva lesz a licitlejárat. Majd még meglátom hogy melyik legyen, függ hogy hol lehet majd átvenni őket. Na meg ha nem verik fel az árukat :roll:

Timcike!

Szépek a rucik, mennyiért adod őket? Meg ha jól látom ezek lányka rucik. Fiú nincs? :roll: Meg ezek használtak vagy újjak?

Milyen oltást kapott Atticy? Autót sajnálom :evil: , de a lényeg hogy nektek nem esett bajotok :wink:

Zsuzsa!

Háááát neked sem volt egyszerű a tegnapod :evil: Apátok jó fej, néha úgy látszik minden pasit helyre kell rázni :?

Barbi!

Na még mindig egyben??? :D
Képzeld hajnalban rezgett a telóm, kiugrottam az ágyból egyből de csak merült és azért rezgett :roll: :D Pedig már azt hittem hogy esemény van :oops:

Tesóka, Többiek merre vagytok??????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Lassan bár, de hazaértem én is! 8)

Encu, Barbi!
Gyorsan felértetek a Piachoz! Nekem a Tescotól is épp elég volt, pedig semmi extra nehézségű cuccot nem vettem! :oops:
Ja, és a kakaó tuti, lehet, hogy még délután beugrok egy üvegért ha lesz! :roll:

Móni!
Láthattam 1 óra körül a párodat babakajcsit válogatni a Tescoban? Ha nem akkor bocsi, hogy összehoználak valakivel! :lol:

Zsuzsa!
Kipihented magad és megnyugodtál kicsit? Szurkolok, hogy találj valami megoldást a Zoé elhelyezésére és tudjál melózni, akkor talán könnyebb lenne neked is az apa kiruccanásait elviselni... :roll:
rnecsi

Szasztok Csavargók!

Már azt hittem elfújt titeket a szél!

Timci!
Engem sokminden érdekelne!Mekkora méretűek? Mi is 80-86-osat hordunk! :oops:
Egyből 10 rucit ki is választottam ,de nemtom azok mekkorák!

Kép
gabriel79

Gabo!

Boldog hónapfordulót Flórának! Szervezheted a partit, akkorra annyi fiú fogja körbevenni, hogy nem fog győzni válogatni! Kapkodhatja majd a fejét Szilárd, Ricsi, Vince és Kiskarcsi között! :wink:
rnecsi

A rucik,hasznaltak,de nincsenek agyonstrapalva.momcsi-Atticy a Neisvak-C t kapta.Van itt fiu ruci is.Bluzikak,nacik. :wink: Az arat ugy tudom megmondani,ha kivalasztod,ami kel,lemerem es ugy.Hat a mi egeszsegunk a legfontosabb,igen.

anha-vannak abban a meretben is.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Csilla!

Ő nem a mi apánk volt, 1-kor indult dolizni. Nem hiszem hogy bement volna a tescoba, báááár, na majd rákérdezek. :D
Piros pólóban, szürke-kék kapucnis pulcsiban ment el, na stimmel? :D

Milyen kakaó????? :lol:

Gabó!

Kép Ekkora ölelést küldünk Flórának és sok-sok puszit! Boldog 11.-et Flórának :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Momi!

Akkor tárgytalan! Pont a babasoron voltam mikor egy apuka élénken telefonált, hogy milyen babakaját vigyen Ricsinek! Ebből gondoltam, hogy hátha! A ruháját nem figyeltem meg, így nem tudok rá válaszolni, hogy stimmel-e...
rnecsi

Pont mint a mi apánk. Ő is mindig felhív hogy melyik legyen :D :D :D :D De ma nem hívott :wink:

Olyan csúnya idő van :evil: Vettél már új rucit?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timcike!

Azt mi ellen adják? Melyik oltás fedőneve ez? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hogy bírjátok ezt a pocsék időt???? Kismamik, egyben vagytok még, el vagytok nagyon tűnve :shock:
Ricsit még mindig kikészíti ez a pocsék időjárás, teljesen meg van kergülve :evil: Sajnálom szegényt, de nehéz ilyenkor vele :oops:

No, tényleg, merre vagytok???? :o :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mostmár tényleg bújjatok elő :!: Jó így egymagamnak írogatni, izgi :D

Akkor megyek játszok a Ricsivel, labdázunk. Eddig nem érdekelte a labda, ma meg megvan érte halva, ki érti ezt :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Itt vagyok, egyben! :D Csak Apa hazafelé felvett és elvitt kocsikázni :D Most értünk haza, de már nagyon vágytam haza. Elvégre 11kor elindultam és most majdnem fél 5! :D Szóval asszem mára is kipörögtem magam, jöhet a megérdemelt pihi ;)

Tesóka, úgyis értesítünk, ha bármi van, nem kell aggódnod ;)

Barbi, Csilla, jó volt a séta!!!! :D Kár, hogy jön a szar idő... :(

Timci, szépek a cuccok, de még nem tudok hozzászólni..és egyelőre nagyon tele vagyok ruhákkal, alig fér a szekrénybe ;) A kocsit meg sajnálom én is, de nagyon jó, hogy nektek nem lett semmi bajotok!!! Majd én is nagyon kell figyeljek, ha esetleg közlekedek babóval...inkább hadd üvöltsön, amíg félre nem állok valahol...bár, ki tudja, milyen lesz.. :shock: :lol:

Zsuzsa, fel a fejjel azóta is...jobban vagy egy kicsit?

Csilla! Eredmény? Kakaó volt? :D

JA, Tesóka, kakaót a piaci Bociboltban vettünk és nagyon fini! :D

Kép
Kép
encu

Haláli ahogy kerkegti a labdát a Ricsi :D úgy mászik utána mint a gyík :D :D

Tesóka!

Naaaaaa mááááááááá ideje volt hogy hazagyere!!!! :wink:
Akkor jöhet a nasi és a pihi :wink: :D

Mi az a bocibolt???? Meg milyen a bocikakaó?? :roll:

Tényleg, világosítson már valaki fel légyszike: mi az a Ringató???? Mindenki ájuldozik tőle hogy milyen jó de fogalmam sincs hogy mi is az :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A Bocibolt jó, vannak fini, a kakaó is nagyon jó! Nincs benne tartósító meg színezék. Meg vannak joghurtok, krémtúró, sima túró, körözött, sajtkrém.... :D Tej...minden földijó! :D Asszem eszem is valamit! ;)

Ricsi kergesse csak, hátha jól alszik majd ;)

Kép
Kép
encu

Akkor ez egy olyan házi tejes bolt :D

Tesóka!

Láttad a tv-ben a kánkánozó babákat??? Haláliak :D :D :D
(sparos pelusreklám)

Ja, képzeld meglett a tegnapi korai fekvésnek hajnalban az eredménye :evil: 1.15-kor felkelt a Ricsi és úgy döntött hogy kialudta magát. Egyáltalán nem díjaztam eme döntését és hagytam kibontakozni, de apa füle nem bírta így játszott vele majd egy órát aztán kidőlt a legény :shock:

Na megyek hív a Ricsi :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Nem láttam a reklámot, de majd figyelek.. :D CSak félek, hogy elsírom magam.. ;) A Nicsak ki beszél-en is sírtam.. :shock: :lol:

Eléggé keserves sors akkor ezek szerint a gyerekkel való élet? :D Ahogy így meséled, hogy mennyire nem alszol, meg hogy állandóan résen kell lenni.. :D:D:D Nem egy leányálom,nem? :D
Jó, hogy nálatok is foglalkozik apa a babóval...Zsuzsa ezért van ki, nem? Hogy nem hagyhatja egyedül a kicsit a férjével, mert nem tud velük mit kezdeni...Nálunk Apa alig várja, hogy foglalkozhasson a fiával.. :D MEG ÉN IS MÁR!!!!!!

Kép
Kép
encu

Háááááááát azért nálunk sem úgy van hogy sokáig elvan a Ricsivel. de nagyon jól elvannak, nagyon nagy segítség!!!!!

Nézd majd haláliak a manók ahogy emelgetik a lábukat :D :D

Na megyek, kezdünk lassan kupit felszámolni meg fürödni, beindul az esti őrület és egyedül :?

majd jövök ha lefekündta Ricsi, remélem kitartasz addig :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igen az a reklám szupi!
Flóra is rázza ám és próbálja emelni a lábát, de egyenlőre seggre csücsi van! :lol:

Az a tejci bolt tényleg jó, ha tehetem és eljutok odáig mindíg ott veszem Flórának a joghurtot.

Kép
gabriel79

Szia Gabó! Mizujs? :D

Tesóka, a bedobott reklámújságon (Spa-Interspar) láttam a kánkán-babákat, vannak jó cuccok. Nektek is megvan? Pelus jó áron van benne. Kérdés, hogy mennyire jó...

Igen, esti mizéria...nemtom meddig bírjuk ma, megyek most összefogom a kimosott kölökcuccokat.. :D Addigis babázok!

Barbi, mizujs?

Csilla!! EREDMÉNY?? ;)

Zsuzsa, milyen volt a napod?

Kép
Kép
encu

Gabó!!!!! Mit is mondtál a C-vitamin hashajtó hatásárol??? MErt eléggé rámférne... :oops: :oops: :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Nem csináltam ma semit de szo szerint adtam eni a gyerekemnek aztán meg átmentem megbeszélni a munkát . de nem tudom megvárnak e azt mondják igen de hát ki tudja nem volt valami meggyözö . bÁR OTT VOLTAK A LÁNYOK MEG AZ Ö KÉT GYEREKE HÁT IGY NEM NAGYON TUTUNK BESZÉLNI MONJUKA AZ ENÉMEK ELVOLTAK DE AZ ÖVÉI NEM . MOST MEGVAGYOK ÉS GONOSZ MODON RENDELTEM MAGAMNAK MEGA LÍVINEK PIZZÁT ÉS AZT FOGOM MAGAMBATÖMNI COLÁVAL .
anha

Zsuzsa...ez a pizza-cola dolog nagyon jól hangzik ;) Igazi csajos este lesz.. :D A párod merre van? Jaaaa, igen, a melós úton....akkor egyedül veszed az akadályokat...vagy nemtom...inkább élvezed? ;)

Kép
Kép
encu

Halihó!!!

Kép
Kép
encu

IGEN PROBÁLOM

Á MÁR MEGIN FELHUZTAM MAGAMAT oLYASMIN AMIN NEM IS KELLET VOLNA " ISKOLA "
anha

NA MEGYEK TENTE

:lol: K LEGYETEK
anha

Jó éjt, Zsuzsa! És kicsit lazíts! :D (jaj, de könnyen mondom, mi?) :oops:

Kép
Kép
encu

HAhó, lányok! Egyedül uncsi a bagolyság... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Látom ez a bocibolt igen népszerű csak mi nem járunk oda 8)
Nem nagyon bízom az ilyen házi izékben, bár a bolti sem tuti, de azon van lejárati dátum, mert gondolom a házit kimérik, nem? Tudom hogy a lejárati dátumot is hamisíthatják, de ettől nyugodtabb vagyok ha látom rajta :roll:

Nincs sparos újságunk, ebbe az utcába elfelejtenek jönni a akcióslaposok, pedig ha tudnák :D melóhelyen mindenki nekem gyűjtötte otthon, akciósújság fan vagyok :D :D így a séták alkalmával gyűjtöm be a kilógó akciósújságokat :oops: muszály, kiabálnak, móni vigyél magaddal :o

Ehhez a pizzás colás balhéhoz kedvet kaptam. Már úgy coláznék de még a szénsav nagyon betesz a Ricsinek :evil:

Tesóka!

Napi egy bifiduszos joghurt és tuti puha , nekem bevált, vagy egy üveg kubu. Tele van rosttal meg sok-sok vitaminnal :wink: Mostanság meg bő olajos cuccot eszek, na az is megteszi a dolgát ha akadás van :roll: mondjuk az brutál de műkszik 8) :lol:

Most megyek, ki kell teregetnem, meg ágyat is kéne húznom. :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, én már 2 napja reggel 3 jó nagy kanál szilvalekvárt nyomatok (házit, cukor nélkül, csak szilvából--jó tömény!) és iszok rá egy nagy bögre tejeskávét. Az sem segít... :shock: :shock: :shock: Mi az hogy tuti puha? Bár az aktiviát tényleg kipróbálhattam volna, mert az juteszembe, tényleg hatékony.

Ugye, hogy mennyire király a pizza-cola est? Bevállalnék egy ilyet...régebben sokszor csináltuk Apával :D Csak most a gyerek miatt nem egészségtelenkedek ;)

A Bociboltban (legalábbis a kakaón) van lejárati dátum. És a sajtok is nagyon frissnek tűntek. Anya vett ott tejet és állítólag nagyon finom. Szóval én bevállalom, mert mégiscsak tartósító meg színezékmentes. Meg ha nem lenne higénikus, az gondolom kiderült volna és bezáratták volna a helyet, nem? Csak én lennék ilyen naív?

Na, megyek én is teregetni. Utána még egyszer visszanézek, aztán bevágjuk a szunyát ;)

Kép
Kép
encu

Nem vagy naív, nagyim is onnan kajál csak ő pesten :D
meg após is bocitejből gyártja a túróját, csak nekem nem jön be.

Puha és renszeres, vágod? :wink:

Ja azért egyszer azért majd én is elmegyek abba a bociboltba,sosem lehet tudni :roll: :D

Jó éjt Tesóka!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sztem akkor én is elteszem magam holnapra...úgysem néz már be senki...

Jó éjt mindenkinek, holnap még hátha normális idő lesz... :shock: 8)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Bár még itt bagolykodom azt hittem hogy már lépsz is le, ezért köszöntem el. Na akkor megint elhajtottalak :roll:

Valami miatt nem tudok aludni két napja. Vagyis csak elaludni mert aztán nagyon belejövök az alvásba menet közben :roll: :D Nincs telihold? :shock: Látta valaki a holdat mostanság? :D

Na megyek én is, ha már elzavartalak aludni Encu.

Szép éccakát!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jo reggelt

Hát ezt az északát senkinek nem kivánom alig aludtam tunk

Van a tetön valami még sose jártam fent de egész északa nyikorgott valami ajtő és utána meg csapkota a szél 2 nyikorgás egy nagy bum aztán megint nem tudom mi lehet de apát fel fogom küldeni ha még világosba hazajön .

Remélem ti jol aludtatok ebbe a nagy szélbe .

Zoé is egy csomoszor felkelt meg a livi is
anha

Sziasztok!

Nálunk csak én virrasztottam 1-3-ig, Szilárd meg 5kor kelt, hogy folyik az orra. Úgyhogy én sem érzem magam kipihentnek :(
Szilárd sajnos megint jó náthás lett, meg kicsit köhögött reggel, hát remélem hamar kiheveri.
Tegnap egyébként az ovival a Planetáriumban voltak, este akkora élménybeszámolót tartott nekünk:)

Hát elég szörnyű idő van odakint, igazi csúnya késő őszi idő :( Nincs is valami jó kedvem :( Szerencsére már péntek, és itthon lesz a párom is 4 napot, és elvileg Szilárd meg megy anyósómhoz 2 napra, pihenhetünk...hacsak nem kell mennünk a kórházba, bár én már nagyon várom :oops:

Móni, a bocibolt tényleg jó, és mindenen van lejárati idő...de nem áll el hetekig. Szilárd nem ette meg a krémtúrót, pedig az is nagyon fini, de a kakaó a csúcs :) Behúztam majdnem egyszerre fél litert, holott kb fél év alatt szoktam ennyi kakaót meginni.

Csilla, eredmény? Milyen volt a szopi előadás?

Encu, hogy vagy?

Zsuzsa, mi történt a suliban?

Kép

Kép
sbarbi

Szép jó reggelt!

Nekünk most jó éjszakánk volt csak egyszer sírt fel manó, de azonnal vissza is szundizott.

Encu!
6000miligramm C-vitamin és tuti, de lehet a szülést is beindítja :lol:

Barbi!
ne csodálkozz, hogy Szilárd taknyos, mert ilyen időben...
Flórának is ki kellett 1x szívni tegnap az orrát, valószínűlega szél kihozta!
Annyira várod, hogy bár Szilárd korás baba, Vincét meg túl hordod!
Na jó ez vicc volt, vagy még sem? :oops:

Kép
gabriel79

Jó reggelt mindenkinek!

A cukorterhelésem nagyon normális értéket mutat, mind a három esetben középértékű, tehát nagyon messze vagyok a terhességi cukorbetegségtől!
Mivel teljes labort csináltak vannak olyan dolgok, amik eltérnek, de hogy melyik mit takar azt pontosan nem tudom! A vérképemben a hemotokrit 0,34 L/L (0,36-0,46), az MCHC 365 g/L (330-360), a fibrinogén 4,3 g/L (2,0-4,0). A vizeletben a fajsúly 1005 g/L (1015-1025), a pH 7 (5-6).

A szopis előadás eléggé uncsi volt! Az elején volt 3 nő, aki a sejtbankról beszélt és hogy mindenképpen őriztessük meg a gyerekünk köldökvérét, mert az 20 évig milyen jó lesz, ha szükség van rá.
Utána megnéztünk egy 30 perces videóanyagot, ami a régi és a mostani szopis helyzetet mutatta be. Utána lehetett kérdezni. Persze 6 óra körül szinte senki nem kérdezett semmit!
Mire hazaértem meglepiként itthon várt a párom, így ez az élménybeszámoló elmaradt! :wink: :lol:
rnecsi

:lol: Most nézem a lelet végén, hogy még azt is megvizsgálják, hogy nem változott-e meg a vércsoportom! Röhögcséges! :lol:
rnecsi

Csilla! És az ikrekről mondtak valamit, hogy mennyi esélyed van rá, hogy tudod őket szoptatni? Lehet, hogy hülye kérdés, de én nem tudom elképzelni, hogy 2 gyereknek is elég lehet a tej, pedig miért ne?

Gabó, túlhordani biztos nem fogom, mert jövőhét csütörtökön megbeszéljük a dokival, hogy mikor szülessen Vince, legrosszabb esetben végig hordtam, ami szintén nagy szó!!!

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!!! :D

Látom voltak igen korán kelők, háááátl, nem irigellek, Zsuzsa...

Barbi, én 4-fél7 ig virrasztottam, szóval váltottuk egymást. Kiskarcsi meg picit mintha be lenne lassulva.. ;) Vagy nagyon kifárasztotta magát, vagy már nincs annyi helye, vagy nemtom.. :D
A Szilárdnak jobbulást, bár még istenes, ha csak kicsit folyik az orra, nem?

Gabó! 6000mg? Hmmm :D De ez a mennyiség ugye a babónak nem árt? Nekem árthat, nem zavar, csak Kiskarcsinak ne ;) És tényleg beindíthatja a szülést? Komolyan? :D BARBI! Hallod? :D

Tesóka, hát, nem te üldöztél el...mentem volna már amúgy is..hulla voltam, no nem mintha most jobb lenne a helyzet... Amúgy nincs telihold, sőt. Vagy mostanra fogyott el, vagy most kezdett el nőni. Messze van még a teli sztem. De ez a buzi időjárás eléggé betesz ezek szerint mindenkinek... Én még olyn 4-5 évvel ezelőtt bezzeg csak röhögtem anyámon, hogy frontérzékeny, azt sem tudtam mi az..most meg nem csak én, de a pocim is az lett :D
Ja, megettem egy joghurtot, nagyon fini!! És télleg rajta van a szavatossága. Ja, és a joghurtra nyomatom a kakaóskávét...HÁTHA :D:D:D:D

Csilla, nekem is most az utolsó laborral kértek vércsoport-ellenanyagszűrést....én is csodálkoztam, aztán arra jutottam, hogy lehet, hogy az ellenanyag volt a fontos, hogy idő közben nem történt-e abban változás, magyarán nem kell-e kapni valami anti-D injekciót (vagy mit). Hogyhogy elmaradt az élménybeszámoló? ;););):D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu, nekem tegnap volt Vince tök nyugis, aztán éjszaka azért ugrabugrált rendesen, meg már ma is. Talán most elaludt. Néha azért Kiskarcsi is alhat, nem ? :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, dehogynem...én ezért is voltam kicsit megreccsenve, hogy sosem éreztem aludni...most is folyamatosan nyomakodik ki a bal bordáimnál.. :D De legalább még mindig nem kell számolni a napi 10-et ;) Nem? :D

Kép
Kép
encu

Hát jó, hogy nem kell számolni :D Így legalább emiatt nem izgulunk!

Kép

Kép
sbarbi

Miért, van, ami miatt aggódsz????

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?