Új privát üzeneted érkezett!

Süni! Olyan jó, hogy leírtad, hogy milyen volt, amikor hazavittétek a nagyfiút. Most készülünk kitágítani az életkort 0-3 évesre és mostanában egyfolytában eszembe jut, hogy hátha... egy 1,5 éves, 2 éves. Hátha hamarabb. Persze Pest megye elég reménytelen. :( Ráadásul nem hajlandók nyilvántartani azt sem, hogy, hogy is mondják: származásra toleránsak vagyunk. Na, mindegy, szóval Diadella lehet, hogy együtt ülünk majd és töltögetjük (mi újra, Ti először) a több 100 kérdéses pszicho tesztet. :D

Szülinaposok! Matyika, Vivi! Boldog születésnapot!
csut79

Sziasztok Lányok!

Naninga, amikor a gyermek megszületik, utána már rohan az idő, bezzeg most, csak cammog. Nem nyafizok... csak kicsit most valahogy nem bánnám, ha gyorsabban menne. A ZH-idhoz megy a drukk ezerrel. Egy nagy kalappal.

Dotti, nem mentem haza a cicámért... Egyébként meg rájöttem, midőn tegnap mentem hazafelé, hogy kár is lett volna elmennem érte, hiszen itt is van cica a portán, nem is egy. Az mindjárt itt van, mi meg 7,5 km-re lakunk innen és nem is biztos, hogy otthon lett volna a kis csavargó. A Te egérsztorid se semmi. Elképzelem a gyerekeket, ahogy ugrálnak és mondogatják, hogy óvónéni ott van... ott van... Te meg az asztal tetején a söprűvel, na bocsi, de jót kuncogtam rajta. A képeket végig nézve meg kell állapítanom, hogy nagyon helyesek, szépek az ikrek.

Diadella, én nem rohantam ki, de visítottam az biztos. Elolvastam a riportot az autós oldalon.

Kriszti, a cincin még mindig nincs meg, de most újabb csapdát állítottam, talán hatásos lesz, ragasztót kap a drága.
Tényleg jól áll neked a babakocsi.

Napsi, én segítek.

Csöpke, meséltem már az Amanda fülbevalós sztoriját? Lau egy kis hős, A. nem viselte ilyen jól.

Kizsó, kicsi lányaid, jaj, sok-sok gyógypuszi nekik.

Ildikó, sajnálom, nagyon figyelmetlen vagyok. Drága Vivien utólag boldog szülinapot kívánok, te nagylány!
Megnéztem a képeket, kedvencem a fürdőkádas kép. Gyönyörű, imádnivaló gyerekeid vannak. Sugárzik róluk a boldogság.

Steiff, gratula Zoénak a beszéléshez. Lesz ez még több is!

Ibi, nagyon szép kisfiad van.

Kajla, ez a boltos sztori, szörnyű, nem is értem, hogy bírtad megállni, hogy csak csúnyán néztél és nem szóltál be neki.
Egyébként erről jut eszembe, tegnap a híradóban újabb gyermekhalálról számoltak be. Hallottátok? Egy 2 éves kislány a nagymama kertjében aludt, egyedül hagyták, amire kimentek már a tóban megfulladva találták meg. Kész vagyok, megint.

Tirza, Matyika nagyon édes, jó hogy jelentkeztetek!

Süni, Miklóska egy kis tündér, igazi gyerek, néha csibész, néha jó... jól működik. Tárhely ügyben szerintem Ildikó, Napsi, vagy esetleg Dnkata az illetékes. Majd szólj légy szíves, hogy hova tetted a videókat, képeket. Köszi.
Én is gondoltam naplóírásra, talán lesz rá idő, majd meglátjuk, hogy a gyermekünk engedi-e?!

Csut, nekünk nagyobb esélyt jósoltak a 0-3 év közötti gyermekre.
kanga_mama

Igen kanga_mama, nekünk is ezt mondták, de ilyen gyönyörű sorszámot, mint a tiétek a tegyesznél Pest megyében nem hiszem, hogy tudunk valaha produkálni. Újszülöttre 5-6 évet mondtak, gondolom a nagyobbacskára is 2-3 év, addig meg a Gólyahírnél is sorra kerülünk.
csut79

Köszönjük szépen mindenkinek a szülinapi köszöntéseket és a dicséreteket! :)

kkriszi: Tejszínes málnás torta volt, tényleg nagyon fincsi! Miskolcon van egy nagyon jó cukrászda, onnan szoktunk tortát rendelni szülinapokkor (igaz, most egy szörnyen bunkó nő volt, aki felvette a rendelésemet, így izgultam, hogy olyan lesz-e a torta, amilyet szeretnénk, de szerencsére a cukiban most sem kellett csalódnom). Most már Bálint tortája miatt törhetjük a fejünket, mert cirka 3 hét és újból bulizunk! :D Valami traktoros kéne neki, imádja ezeket a járgányokat...

A babakocsis kép nagyon jó! :)

ibi01: Édes a kisfiad!!!

Kajla: Szomorúan olvastam a történetet :( Velem múltkor Vivien szórakozott egy ruhaüzletben, hogy bújócskázott, tiszta ideg voltam már :twisted: Elmondtam neki, hogy simán eltűnhet, elrabolhatják, vagy ilyesmi, ekkor végre helyrezökkent és többé-kevésbé mellettem maradt ;) Most láttam a neten egy hófehérkés konyhát, ahogy ma olvastam Regi Hófehérke-imádatát, eszembe jutott, hogy ismeritek-e és hogy nem akarnátok-e neki karácsonyra valami ilyesmit. Adjak linket?

Tirza: Jaj de jó, hogy jöttél és hogy fotókkal jöttél!!! A dekoráció és a torták nagyon szuperek, és a kis ünnepelt, hát nagyon drága! :) Helyes kispasi nagyon!!! Kedvenc képem a "Vendégekre várva", édes-huncut!!! (A ruhákon látom, hogy Ti is szeretitek a C&A-t! ;))

Hmm, időbeosztás... :roll: Viszonylag normális napirenddel sikerülhet, persze azért sokszor én is elúszok. Reggel, miután a nagyok elmennek oviba, játszom Veronikával és elintézem a számítógépes dolgaimat (e-mailek, fórumok, böngészés). 10 körül kicsi lányomat megetetem gyümölccsel, majd leteszem aludni. Ilyenkor látok neki a konyha rendbetételének (reggeli romhalmaz eltűntetése), főzésnek, eddigre kimos a mosógép, kiteregetek, fél 1 körül hazajön Vivi és Bálint, apáék is bejönnek ebédelni, a délután már szabadabb. Játszunk, ilyenkor takarítok és még délután 5 körül is ide szoktam ülni a gép elé. Este már nem bírok általában :( addigra már hulla vagyok.

Süni: Jó olvasni Rólatok! Jó, hogy ilyen szépen fejlődik Miklóska, hogy ennyire okos, ügyes és emellett IGAZI gyerek :D
ildi_ko

Csut, nekem is két évet mondtak a TEGYESZ-nél is! :cry:

Ildikó, nagyon ügyes, klasz anyuka vagy... én még nem vagyok anyuka, de még sincs időm semmire. :roll:
kanga_mama

Sziasztok!!

Kangamama!! Jajjj de rossz lehet azzal a tudattal dolgozni, hogy cincin barátunk valahol ott szambázhat!!

Ildikó! Te tényleg nagyon klasszul be tudod osztani az idődet!!

Judit!! Miért? Azt értem, hogy lassúak, de mióta is álltok sorban?

Lányok ma van 4 hete, hogy Dominik nincs meg!! :(
Nem fog ő már haza jönni! Úgy hiányzik!! Sokat nézegetem a fényképét.
Mondtam a páromnak, hogy ha Karácsonyig sem jön haza, akkor kérek egy kis thai sziámit Karácsonyra, csak a színe legyen más, Dominik fóka-barna, de nem akarom, hogy teljesen rá emlékeztessen, egy krémszínű cicust szeretnék.
Nagyon szomorú vagyok Domi miatt!!

A torkom be van durranva, jajj de klassz...

De akkor is szép az élet!!! Tudom lányok, hogy lassan megy a sor, de gondoljatok arra, hogy ez a sor megy..és ennek a sornak végén ott vár a TI kisbabátok!!!
Addig pedig számos olyan dolgot kell tenni, amit utána egy darabig nem biztos, hogy meg tudunk tenni!!!

Talán ma megérkezik a TEGYESZ-hez a kérelmünk??? :lol:

Legyetek jókedvűek!!!!!
Vendég

Lányok!! A munkáltatói igazolás mikorra kell? Mert nekem nem is mondta a telefonba a TEGYESZ-es hölgy, hogy kell!!
Vendég

Diadella, nekünk mindjárt az elején a jelentkezés után, valahol a pszicho vizsgálat környékén kellett leadni. De ez is eltérő lehet területenként.
Sajnálom a cicuskádat, nagyon! :cry:
kanga_mama

Diadella, drága biztosan megérkezik... hiszen ha jól emlékszem elsőbbségivel adtad fel?!
kanga_mama

Igen elsőbbségivel!!! :)

Jajj annyira izgi!!!!!

Na most megyek dolgozni, frankó lesz, elég sz*arul vagyok..de muszáj bemennem, mert kevesen lennének akkor délután!!
Vendég

Te szegény, hát gyógyulj már meg!
kanga_mama

Üdv mindenkinek!

Vivien és Matyi:
Utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok és sok áldást az életetekre!

Bocs, hogy nem írok mindenkinek, de nem nagyon van időm.

Diadella: Úgy örülök, hogy Ti is elindultatok azon az úton, aminek biztos, hogy egy aprócska csoda a vége!!! Csak így tovább! :)

Tirza: Úgy örülök, hogy jelentkeztél!!! Csodaszép nagyfiad van!!! Mesélj, hogy telt el ez az 1 év! Egyébként időbeosztásügyileg én sem állok valami jól. A gyerekem totál elveszi az időmet. Én sem tudom elképzelni milyen lehet hárommal. Habár amikor itt van Gréta unokatestvére, aki 3 éves, könnyebb a dolog, jól elvannak (kivéve amikor Gréta elkalapálja szegény unokanővérét. Sajna elég harcias kis csaj... Remélem ha már nagyobb lesz megérti hogy mit miért nem szabad...) Szóval estére én is rendesen lefáradok.

Na most be kell fejeznem a főzést!

Pusz mindenkinek!

obea
obea

Diadella! pest megyében nem kérnek munkáltatóit ilyenkor. Majd a gyámügy fog kérni, oda kell vinni. Így volt legalább is tavasszal.
A tegyesznél február 12-én álltunk be a sorba, de akkor semmi jóval nem kecsegtettek, szóval bízzatok a Gólyahírben!
csut79

Vivien és Matyi, én is nagyon boldog szülinapot kívánok nektek.

Kép

Kép
Kép
atan

Lányok, újabb jó hírem van: 31. a TEGYESZ-nél a sorszámunk és ez egészen friss, most beszéltem az ügyintézőnkkel. :lol: :lol:

Na, ezzel a jó hírrel megyek haza apához... sziasztok, ha tudok jövök!
kanga_mama

SOs....SOS... :lol:
Bence rájött, hogy az előszobában jó sok cipő van, meg lábtörlő, meg a báttyja szobájában rengeteg vezeték sőt már a konyhába vezető lépcsőn is fel tud mászni( meg viszafele is , de az csak fejjel lefele). Szóval mászik mint a csík!!! :o Ha tiltott helyre sikerül bejutni és közelítek feléje már rúgkapál alig lehet rajta fogást találni :lol:
kanga mama ez tényleg nagyon jó hír!!!
ibi01

Lányok, help!

Kelimoni kérte, hogy minél többen aktivizáljuk magunkat, s tegyük fel a jótékonysági koncert meghívóját ahány helyre csak tudjuk. A babanet óriási, ez sok emberes feladat. Móni a társalgó első 5 topicját vállalta, én megcsináltam a 6.7. és elkezdtem a 8.at (Várandósság, Szülés, Gyerek..nemtom mi a címe). Próbáltam olyan témákat keresni a topikon belül, ahol az elmúlt egy hónapban, de leginkább az elmúlt 2 napban volt mozgás. Majd még folytatom, de most rohanok az oviba Dorkáért, utána logopédus... :wink:

Írjátok meg, ki melyiket tudja vállani. Csak be kell kopizni a meghívó szövegét.. :lol:

Köszi

Kép
Kép
koko

Gyermekek, betegségek, gondok másolgattam az aktív topicokba... ennyire futotta az időmből.

Ibi, lehet, hogy már meg is született a mi kicsikénk, csak még nem talált haza??? Na, erről majd még beszélgetünk, azt hiszem. Hajrá Benci... pakolj drága, pakolj! :lol: :lol: :lol:

Ildikó, ez jól jött ki... este nekiállsz a Gyermeknevelésnek! És eddig mit csináltál az elmúlt 6 évben? :lol: Bocsi, magas labda volt! Le kellett ütni. :lol: :lol:
kanga_mama

Sziasztok
Csak egy gyors bekukk.
Köszönöm a dícsérő, kedves szavakat :P

Csut79
ORSZÁGOS LISTA????? Kértétek?
Miért csak pest megyét írtad? Bocsánat ha már írtad.
Mi így találtunk, vagyis nem :P Miklós talált így ránk, ha mi nemet mondunk külföldre került volna :cry: . Szabolcs-Szatmár-B megyében született, :D mi meg pest megyeiek vagyunk :P .

Kép
renóca

A Házasság,életmód,mi nők,erről..,ötletek..Topikokba bemásoltam persze oda ahol az utóbbi egy hétben volt mozgás!
dotti

Szép estét mindenkinek! :D

Diadella: Olyan jó olvasni a soraidat!!Úgy örülök,hogy boldog vagy! :D :D :D

Ildikó:Utólag is Isten éltesse Vivient! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kanga:Szuper hírek!!!Hajrá Karácsony!(ahogy a boszorkány barátnőd jósolta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Sünikém,sajnálom,hogy nem fogadod el a könyvet,és természetesen nem haragszom :lol: :lol: :lol:

Puszi:Csöpke

Kép
csöpke

Sziasztok!!

Csöpke!!!
Nagyon szépen köszönöm a Tündéri kislányotokról készült képeket!!!Nagyon-nagyon aranyos,és olyan kis bájos teremtés!!!
Sok örömöt hozzá!!! :P :lol: :P

Ibi!!!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!Gyönyörű,szép,formás volt már 5 napos korában is!!!

Tirza!!!
A kis Matyikád is nagyon cuki volt kicsinek,és most is nagyon-nagyon aranyos!!!!

Csodaszépek a gyerkőcei mindenkinek!!!!!

Ildikó!!
Irígylem,hogy mindenre jut időd!!Nekünk még nincs babónk,de már most is néha időhiányban szenvedek!!!Fóleg mikor netezek,akkor nagyon tud rohanni az idő!!!
A torta valóban fini lehetett!!Nyam-nyam....elképzeltem,ahogy elolvad a számban a finom tejszínes málna krém!!!!

Kangamama!!
Remélem,hogy a ragasztó már használt a kisegérnek!!Nekünk is volt az oviban hasonló eset!!
Pont alvásidő volt,és a délutános ovónőkkel az öltözőben kergettük a kisegeret,akit nagynehezen,nagy-nagy nevetés közepette sikerült a ragacsba belecsalogatni!!!Nem győztünk előle ugrálgatni,mert egyikünk sem volt merész,hogy megfogta volna!!!
A Tegyesznél is újszülöttet kapnátok,vagy ott nagyobb gyerkőcre kell 2 évet várni???
Ha jól számolom,akkor nektek a kettőből már letelt egy év!!Akkor ott már csak egyet kellene várnotok!!!Jól gondolom???

Diadella!!!
A leveletek már biztos a Tegyesznél van!Már csak várnotok kell,és küldik a választ nektek!!!
Gyógyulj meg,minél hamarabb!!!

Ne harizzon akit most név szerint nem említettem meg,attól függetlenül mindig szeretettel gondolok mindannyiótokra!!!

Most lenne hozzátok is egy kérdésem!Már a Gólyahíren is feltettem ezt a kérdést,de ott nem mindenki szokott írni!!Ezért itt is megkérdezem,mert a találkozó óta nagyon foglalkoztat engem!!

Szóval:mi van abban az esetben,ha ne adja Isten,de véletlenül megszünik a munkahelye valakinek az örökbefogadás előtt!Így nem tudna visszamenőlegesen fél év munkabért leigazolni,abban az esetben is örökbefogadhatna??
Ezt csak azért kérdezem,mert sosem lehet tudni a mai világban,hogy meddig dolgozhat az ember,és 3 év alatt sok minden történhet!!!
Bár remélem,hogy ilyen változások nem történnek az életünkben(Nagyon bízok benne!!!!!),de sosem lehet sajnos tudni,hogy mit hoz a jövő!!!

Kérlek,hogy aki tud,az válaszoljon,mert most ez a kérdés nagyon foglalkoztat engem már egy hete!!!

Mindenkit ölelek lelkiekben,és sokszor puszilok!!!Kriszti

Kép
kkriszi

Ildikó! Vagy ma vagy holnap küldöm az adatokat!Nagyon aranyosak a képen a gyerkőcök!Kicsit irigyellek is ,hogy ilyen szép nagy családod van!Én is a hárman kádban képre szavazok!!!Tündériek rajta!!

Vvike boldog szülinapot kkívánok és a jó Isten sokáig éltessen!!
Kép

Köszönöm a dícséreteket a kerikről!

Kriszti!Nagyon jól áll a kezedben a babakocsi!!Nagyon lassan kezdhetsz gyakorolni!Örülök,hogy megérkezett az email!

Csöpke!Pü-be elküldöm az emailemet!Nagyon várom a képet!!!!!!!

Kiszó!Elszomorodtam ,hogy a lányok még mindig betegeskednek! :cry: Mihamarabb gyógyuljatok meg!!!

Ibi!Köszönjük a képeket Bencéről!Nagyon aranyos!!Nekem is van egy Bence keri fiam,olyan kis eleven lurkó!Most az a heppje,hogy a vakdugóval ellátott konektorba kotorászik a kezecskéjével és közben farkas szemet nézz veled mert tudja,hogy nem szabad!Mióta elindult egy percre meg nem áll!

Kajla!Jó bunkó szülők vannak!!!Lehet,hogy beszóltam volna neki!!Néha elgondolkodok azon, hogy felelőtlen emberek miért vállalnak gyereket!?Nyűgnek?Mert nekik az!

Tirza!Nagyon aranyos Matyi a képeken,és milyen nagy fiú!!!!!
A katicás lufikat hol szereztétek be?Na a torta sem semmi!!!Tök jól nézett ki!!Gondolom finom is volt!!Matyi nyalogatott belőle??

Naninga?Sikerült a zh?remélem igen,szorítottam neked!!

Renóca!Tök jó,hogy írsz!Valóban évek múlva milyen jó lesz visszaolvasgatni!Nekem volt egy dédim aki mindig mesélt az ő gyermekkoráról meg fiatal koráról!Igaz egy-egy történetet többször is hallottam de tizedjére is tátott szájjal hallgattam!Imádtam a "meséit"!

Csut!Te jó ég!Nálatok ilyen sokat kell várni!!!Minket kicsit a TEGYESZnél megijesztettek a nagyobb gyerekekkel kapcsolatban!Már egy 3 éves gyermek rengeteg negatív élménnyel rendelkezik!Általában nagyon sok viselkedés zavarral rendelkeznek,számos lemaradás tapasztalható!Persze sok különbség van az intézetben és a nevelőszülőknél nevelkedett gyerekek között!És ami a lényeg náluk 1 éves korig nem alakult ki az anya -gyermek kapcsolat!Tehát aki idősebb gyermekre vállalkozik annak minden elismerésem!!!!!!Végül is mindenki maga tudja mit tud felvállalni!

Kanga mama!De jól haladtok a sorban!Szerintem decemberben már lesssssz valami!!!!! :P :P :P Az Alfánál hanyadikok vagytok?Azt hiszem te írtad,hogy oda is jelentkeztetek!
Sajnálom,hogy az egérke még garázdálkodik!!De remélem már nem sokáig!!

Diadella!Szegénykém!!Gyógyulj meg!

Puszi mindenkinek!Remélem sikerült mindenkinek írnom!
dotti

Kép

Kép

Puszilok mindenkit!!!!Álmodjatok nagyon nagyon szépeket,mosolygós gyerekeket,napfényes réteket!!!! :P :P :P

Kriszti
kkriszi

Móncsi+3! Küldtem neked emailt :D

Dotti:Képek mennek!

:lol: :lol: :lol:

Kkriszi:Szívesen és köszönjük! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Kedves dotti, ildi_kó, kanga_mama, köszönöm, hogy a levelezésen kívül szakítottatok időt a Gólyahírnek is fontos dologra :lol: :lol: :lol: Már eggyel több eladott jegy is számít az Egyesületnek.

Betegeknek jobbulást :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok!!!
Próbálkozunk a vonalzó feltételével. :shock:
Jó éjszakát!!!

Kép
ibi01

Olvastátok??
http://velvet.hu/poronty/2007/10/16/orokbefogadas

Megyek én is teszek ki üzenetet a topikokban!!

Jó éjszakát lányok..nagyon nem vagyok jól...szoknom kell még úgy látszik, hogy betegekkel foglalkozom...alig álltam ma a lábamon olyan nem jól voltam...de egy perc időm sem volt megpihenni, a patikában egész nap ajtóig állt a sor!!
Vendég

Elolvastam, és az a véleményem, hogy egy kicsit túlzásba viszik a kommentelők a szörnyülködést a "hosszú és megalázó procedúra" miatt. Azt még elfogadom, hogy kicsit hosszú (bár annyira azért nem vészes szerintem), de hogy megalázó lenne, azzal már végképp nem tudok egyet érteni.

Kép
Kép
emike

Aktív várkakozók és elfoglalt anyukák: Dotti, kanga mama, Ildiko és Koko, nagyon köszönöm a segítségeteket és azt, hogy áldoztatok az időtökből a meghívó terjesztésére és észrevettétek a kérésemet ( azaz a koko kérését. ::) )

Dotti és Kanga mama: Ma "eldicsekszem" Veletek Gabikának. :wink:

KépKép
KépKép
kelimoni

Süni! Fenn vagyunk az országos listán, bár amikor jelentkeztünk azt mondta az ügyintéző, hogy ez szinte esélytelen. De már látom, hogy nem is! :D

Dotti! Tudod nálunk túlteng a pedagógus a családban (én nem, de talán a vénám megvan), így kifejezetten vágyunk egy ilyen feladatra. :wink:

Kelimoni! Én az nlc-n és e-mailen terjesztem az igét ha az is jó!
csut79

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam!Kelimoni,Koko!Ez csak természetes,hogy segíthetünk bárcsak mégtöbbet is tehetnénk az egyesületért!Szerintem Kanga mama is így gondolja!Ugye?

Csöpke!Megkaptam!Tündéri Laura!!!! :P :lol: :P Nagyon szép kislány!!!De jó nektek,hogy már szülők vagytok!Na azért én sem szomorkodom(csak egy picit)majd csak halad az a sor és a legvégén minket is várni fog egy gyönyörű kisbaba,akit imádhatunk,szeretgethetünk!

Csut!Akkor szuper ha ilyenre tudsz vállalkozni!

Diadella!Jobbulást Most én is rohanok mert a férjem torkára kell vennem valamit!

Puszi mindenkinek!
dotti

Dotti, a számból vetted ki a szót...
Az Alfánál a 143. helyen vagyunk. Ez jó sok ám!
Az egérke egészen egyszerűen eltűnt, most vagy kiment az ajtó alatt, vagy még nem érezzük a szagot és hatott ez egérméreg, mielőtt a ragasztót kitettem.

Kelimoni, KoKo, ne már... nem ezért... igazán. :lol: :lol:

Kriszti, mi 0-3 évig vállaltuk a babót, tehát ha nagyobb, akkor nagyobb... ez nem probléma. Igen, jól számolsz és jól gondolod. Bár amint látod Csöpke hisz a Boszorkány barátosnémnak. Én azt mondtam, hogy jövő Karácsony, ő meg idén Karácsonyt jósolt, de szerintem ez még korai. No, majd meglátjuk. Minden esetre tegnap mondtam az Ügyintézőnknek, hogy nem szeretnék alkalmasságit hosszabbítani, azt volt a válasza, hogy a mai állás szerint ki meri jelenteni, hogy nem is kell... Na, hát ezért reménykedem én a jövő évben... bár az alkalmasságink 2009. májusában jár le, mert ugye mi csúsztunk fél évet a tanfolyammal.
Hogyan tudtátok a ragasztóba belecsalogatni az egeret???
kanga_mama

Kanga mama!

Szerintem is karácsonyt már hármasban töltitek!!! :P :P :P Az Alfánál így mennit haladtatok?Bocs lehet,hogy már írtad!Én azon csodálkozok,hogy egyes megyékben ennyire nem halad a sor és rengeteget kell várni!!!

Puszi Rita
dotti

Ezt az előbb elfelejtettem leírni:ma találkoztam egy volt ovodásom anyukájával.Elkezdtünk beszélgetni kivel mi történet az elmúlt évek alatt.Mutatta a legfiatalabb unokájait, akit az én Nóri ovisom szült 17 évesen!!!A nagyobbik kisfiú 18 hónapos a kisebbik kislány 2 hónapos.Az apuka még nem látta a két gyerekeét ez idáig!! :cry: :cry: :cry: Gyönyörű gyerekek!Most a nagyival laknak együtt, mondta ,hogy nagyon nehéz nekik hiszen ő is rokkant nyugdíjas de nagyon szereti őket!!Nóri terhesen jött haza és mindössze 35 kg-val, az élettársa minden pénzüket eljátszotta és elmulatta!!!Istenem milyen apa az ilyen??????? Teljesen meg voltam döbbenve amilyen életet élt a szerencsétlén Nóri és persze a tündéri kisfia!!!Borzalmas!!Ilyenkor a szívem szakad meg!!!Főleg,hogy saját gyerekeit bajba sodorja a fickó!!!!
dotti

Dotti-Rita, melyik Karácsonyra is gondolsz?
Az Alfánál egyébként május óta 11-et csökkent a számunk.
Hát Dotti, ez a Nóri-történet... szörnyű!!! :cry: :cry: :cry:
kanga_mama

Most viccelsz ?Természetesen az ideire!Az Alfánál akkor nem volt nagy csökkenés!!! :cry:
dotti

Aranyos vagy! De azt hiszem, hogy ez elfog húzódni jövő Karácsonyig. De tudod mit, ha a 40. szülinapomra, ami idén Karácsonykor lesz, meglesz a babó, hát én leszek a világon a legboldogabb, meglátod. Egy gyönyörű Keresztlány és egy édes gyermek. De rossz, hogy nem tudom, hogy mit írjak... kisfiú, vagy kislány?! :lol:
Az Alfánál nem megy annyira... valahogy nem úgy halad a sor. Egyébként azt mondta a hölgy, akivel akkor beszéltem, hogy akik kiestek előlünk, azok inkább feladták a várakozást, vagy máshonnan kaptak babát. Egyébként éppen tegnap kaptam ennek a hölgynek a halálhírét, sajnos... nagyon sajnálom, mert egy igen jó ember volt. Pont tegnap érdeklődtem náluk is és akkor tájékoztatott egy hölgy, hogy majd a jövő héten keressem meg őt, mert addigra már rendeződnek a dolgok... :cry: :cry: :cry:
kanga_mama

Szerintem nagyon a célegyenesben vagytok!!! :P :P :lol: :lol: Gondolom ilyenkor egy nap is örökkévalóságnak tűnik!Annyira szurkolok neked és persze az itt várakozóknak is ,hogy mihamarabb megérkezzen az a gyönyörű ajándék,amit már mindenki oly régóta vár!!! :lol: :lol: :lol:
Megszertnétek változtatni majd a babóka nevét vagy elfogadjátok at eddig használt keresztnevet!!Nekünk a TEGYESZNÉL azt mondták,hogy 1-2 éves gyermekre max.1-2 évet kell várni!!Sőt volt most októbereben is volt más megyés öribefogadás!!
dotti

Igen, nekünk is mondta az ügyintézőnk a más megyét, bár én ebben nem nagyon hiszek.
Dotti, ha nagyobbacska lesz a gyermek, akkor nem változtatjuk meg a nevét, mert ugye ő már egyszer megtanulta a nevét. Nem hiszem, hogy jó ötlet egy 1-2 éves gyereket egyszer csak mondjuk Pisti helyett Józsinak hívni. Miért ez a két név jutott eszembe? Fogalmam sincs?
kanga_mama

És még annyit, hogy jól állunk, de ez még sajnos nem a célegyenes. A múltkori öf. találkozón az egyik pár (Csöpke, akik kicsit késve érkeztek és mondta az ügyintézőnk, hogy már a célegyenesben vannak) a 3. sorszámmal kapott azóta gyermeket. Ők estek ki előlünk és egy pár, akinek lejárt az alkalmasságija és nem akarták meghosszabbítani.
kanga_mama

Ajaj!Akkor tényleg nagyon lassan halad a sor!Ti melyik megyéhez is tartoztok?Igen a mi kismama korszakunk kicsit tovább tart mint kilenc hónap!!De legalább van időnk teljesen felkészülni a kicsi fogadására!Mi öribevárók jobban kiélvezhetjük a felkészülési korszakot,nézelődhetünk, válogathatunk és kevesével vásárolgathatunk a mi kis szemünkfényének!!Amit megjegyzem nagyon nehéz megállni,hogy ne vegyek pl 22. csörgőt stb..!Valóban nem ildomos megváltoztatni a nevet!!!Igaz nekünk az ügyintézönk mondta a tanfolyam során (főleg aziknak szólt akik 2-3éves gyermeket szertnének öribefogadni),ha a gyermek szeretne nevet változtatni(mármint megbeszéljük vele)akkor tegyük meg!Mondott is egy pl-t egy 3 éves kislány Viktória szeretett volna lenni, így a szülők megtették a névváltoztatást a kislány kérésére!
dotti

Csut79, Emike, Nektek is nagyon köszi :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Persze, Dotti, ha a gyerek kéri, akkor miért ne?! Én is megtenném! :lol:
Na, igen a vásárlás. Ezzel én most úgy vagyok a hajlamaimat a keresztlányomon élem ki. Neki vásárolok. Persze, ő örül neki. Annyira boldog, amikor kap valamit... úgy szorongatja, de tényleg hihetetlen. Pedig szinte majd mindennap kap valakitől valamit. Meglátjuk majd mi lesz. Ugyanis sok-sok összetevő alakítja a TEGYESZ-es sort is. Pl. van-e előttünk olyan pár, aki rajtunk kívül vállalja a nyílt öf.-t is. Ugye Csöpke?! Aztán ki mekkora babát vállal. Állítólag vannak előttünk olyanok, akik kimondottan csecsemőt akarnak, vagy 1 év alattit, vagy csak kislányt, stb. Érted, ugye? Erre mondta az ügyintézőnk, hogy higyjem el, jól állunk.
kanga_mama

Kanga mama! Na ezzel a vásárlással mi is így vagyunk!Nálunk az ikreket halmozuk el minden jóval!Meg persze Bencét a kiskerit! Na ők is mindig kapnak valamit(mármint az ikrek),hiszen ha egyiknek van név vagy szülinapja ugyanúgy kap a másik is ajándékot!Na látnád milyen játékhegyek vannak náluk!Már mondtam is az anyjának boltot nyithatna belőle!De azért aranyosak mert ha a huszadik babaát vagy autót kapják akkor, az a legkedvesebb!Gergő az aki ha játékot kap azt viszi mindenhová magával még este is lefekvékor egyik kezével öleli!Természetesen őt is átkell ölelni,csak úgy alszik el!
dotti

Dotti, akárcsak az én kericsajom! :lol:

Figyulj, Ti hogy álltok?
kanga_mama

Ildi!
Viviennek boldog szülinapot kívánok, és nagyon örülök, hogy minden rendben van. Halottak Napja környékén fogunk felétek járni, ha nem zavarunk, és ráértek, szívesen találkoznék veletek ismét.

Tirza!
De jó, hogy jelentkeztél. Mintha tegnap lett volna, hogy Hüvelyk Matyi megszületett. Nagyon szép kisfiú lett belőle.

Kanga mama!
Egy időben a mi cicánk is folyton egereket hozott haza, mostanában áttért a madarakra. :cry:

Süni!
Nekem is sokszor eszembe jut a sződi tali. Miklóska nagyon megnőtt, és bizony most már jönnek a kérdések. Lassan én is készülök rá.

Ancsúr!
Kis tesó porject! Dejó! Szerintem ha nem akartok 3 évnél nagyobb korkülönbséget a gyerekek között, érdemes már most beadni. Persze a legbiztosabb, ha megérdeklődöd Gabikánál.

Diadella!
Örülök, hogy elindultatok az úton.

Zolika már meggyógyult, most mi vagyunk betegek a férjemmel. Sebaj, jönnek az ünnepek és kipihenjük magunkat.

További szép napot Nektek!
Vendég

Ildikó!
Adhatsz linket, bár eldőlni látszik, hogy a törpékből fog kapni karácsonyra :D A Tescoban láttam, kb. 1000Ft darabja, de nagyon helyesek, még gyémánt is van a kezükben! A nagyszülőktől pedig Lego-t szeretnék kérni, láttam állatos Duplo-t, ami szintén nagyon aranyos!

Kép
kajla

Kanga mama!

Mi a hét elején kaptuk meg Gabikától a legelső sorszámunkat!!Tehát a gólyahírnél 364.helyen állunk!!Én ennek a számnak is nagyon örülök, mert én sokkal nagyobb számra számítottam!!Majd csak halad a sor és leszünk mi még előrébb is!
dotti

Kajla: Itt találod:
http://www.babaszoba.hu/services/smallad?k=konyha&cid=5&t=2&x=18&y=10

És még itt is:
http://www.jatek-city.hu/product_info.php?cPath=433_487_674&products_id=3810

Kanga_mama: Hát igen, nem csak este van Gyermeknevelés :D

Csöpke, Dotti, Deva: Köszönjük a jókívánságokat! :)

Deva: Itthon leszünk, mert az építkezés miatt nem megyünk mostanában szinte sehová. Nagyon örülnék, ha meglátogatnátok!!! Valószínűleg leszünk itt néhányan, szóval klasszikus vendégfogadást nem tudok sajna tartani, de kicsit játszani, beszélgetni simán tudunk! :)

Jobbulást Nektek, annak pedig örülök, hogy Zolika már meggyógyult! :)
ildi_ko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?