Sziasztok!!
Csöpke!!!
Nagyon szépen köszönöm a Tündéri kislányotokról készült képeket!!!Nagyon-nagyon aranyos,és olyan kis bájos teremtés!!!
Sok örömöt hozzá!!!
Ibi!!!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!Gyönyörű,szép,formás volt már 5 napos korában is!!!
Tirza!!!
A kis Matyikád is nagyon cuki volt kicsinek,és most is nagyon-nagyon aranyos!!!!
Csodaszépek a gyerkőcei mindenkinek!!!!!
Ildikó!!
Irígylem,hogy mindenre jut időd!!Nekünk még nincs babónk,de már most is néha időhiányban szenvedek!!!Fóleg mikor netezek,akkor nagyon tud rohanni az idő!!!
A torta valóban fini lehetett!!Nyam-nyam....elképzeltem,ahogy elolvad a számban a finom tejszínes málna krém!!!!
Kangamama!!
Remélem,hogy a ragasztó már használt a kisegérnek!!Nekünk is volt az oviban hasonló eset!!
Pont alvásidő volt,és a délutános ovónőkkel az öltözőben kergettük a kisegeret,akit nagynehezen,nagy-nagy nevetés közepette sikerült a ragacsba belecsalogatni!!!Nem győztünk előle ugrálgatni,mert egyikünk sem volt merész,hogy megfogta volna!!!
A Tegyesznél is újszülöttet kapnátok,vagy ott nagyobb gyerkőcre kell 2 évet várni???
Ha jól számolom,akkor nektek a kettőből már letelt egy év!!Akkor ott már csak egyet kellene várnotok!!!Jól gondolom???
Diadella!!!
A leveletek már biztos a Tegyesznél van!Már csak várnotok kell,és küldik a választ nektek!!!
Gyógyulj meg,minél hamarabb!!!
Ne harizzon akit most név szerint nem említettem meg,attól függetlenül mindig szeretettel gondolok mindannyiótokra!!!
Most lenne hozzátok is egy kérdésem!Már a Gólyahíren is feltettem ezt a kérdést,de ott nem mindenki szokott írni!!Ezért itt is megkérdezem,mert a találkozó óta nagyon foglalkoztat engem!!
Szóval:mi van abban az esetben,ha ne adja Isten,de véletlenül megszünik a munkahelye valakinek az örökbefogadás előtt!Így nem tudna visszamenőlegesen fél év munkabért leigazolni,abban az esetben is örökbefogadhatna??
Ezt csak azért kérdezem,mert sosem lehet tudni a mai világban,hogy meddig dolgozhat az ember,és 3 év alatt sok minden történhet!!!
Bár remélem,hogy ilyen változások nem történnek az életünkben(Nagyon bízok benne!!!!!),de sosem lehet sajnos tudni,hogy mit hoz a jövő!!!
Kérlek,hogy aki tud,az válaszoljon,mert most ez a kérdés nagyon foglalkoztat engem már egy hete!!!
Mindenkit ölelek lelkiekben,és sokszor puszilok!!!Kriszti