Új privát üzeneted érkezett!

Tejó ééég, mennyi kép és milyen szuper mind!!!!!!!!!
:P :P :P :P

Gabó,
mi van veletek??? :shock: :P

Zsani,
te jó ég, mi folyik ott a melóhelyen? Néztél már vmi mást?

Erika,
mennyi volt az akvi úgy mindennel? Hja és mi az a minden? :wink:

Csilla,
basszus, az rengeteg pénz... :shock: :x :(

Kriszti,
szuper képek, mint mindig!! :wink: Olyan jó nézni őket, komolyan!

Ábizsani gyerekei meg!! :) Ábel a kis bolondos, Léna meg a csodaszép!

Andi,
hol készült az a kép rólatok?

Bocsi, most csak ennyire futotta, majd folytatom!

KépKép
viol81

Andi
én is azt kérdem hogy hol készülteka képek??Olyan jó volt néezegetni Őket!!!Olyan falusi idillikus!!Imádom!!! :P

Viol
akvi mindennnel együtt 22000ft volt,ugy hogy volt nekünk akvink.Szal csak bele a cuccos... :roll:
Veletek mizujs???

ZSani
most mégse jelentkezel??? :D

Dzsezmin,HAjnus,Reni???
A munkásasszonyaink????

Kismamáink??
Vendég

Sziasztok csajok!

Igy utolag is köszi a köszönteseket.
Mar megint egy ideje nem voltam, de most anyu epp itt van hetföig. Es nem akarok net elött ücsörögni.
Meg Lara sincs tul jol. Nathas, köhög, höemelkedese van. Es raadasul epp most esett le a hintalovarol. Allat jo bevagta es a szaja bennt jo felrepedt. :(
Majd jelentkezem meg!

A kepek nagyon nagyon szuperek!
Jo hetveget mindenkinek.
RENI

Kép
Kép
reni76

Rik!Délutános voltam a héten,és ma is megyek fél5-fél10ig :cry: Hétfőn adom be a felmondásom,de nem lesz egyszerű mert a felmondási időt le kell majd dolgoznom.Nemtudom mennyi lesz.
Néztem már mást,jelenkeztem is,de még nem kaptam választ.Majd meglátjuk mi lesz.
Helyesek a képeken a gyerekek :P

KépKép
kola2

Mirama!Kórház szavazás :D Jó régen írtam már azt a szöveget.De ez az igazság,hogy amig meg nem történt a baj,addig nem is foglalkoztak velünk.Utána meg mintha kicseréltek volna mindenkit.Nagyon utálom az ilyet :evil: Mért nem lehet mindig egyformán viselkedni :roll:

KépKép
kola2

Halihóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!
Élünk és virulunk mindjárt leteszem a Levit aludni és jövök! :lol:

Kép
dzsezmin

Na alszik a gyerkőc van egy kis időm!
Marha jó a meló jó csapatba is kerültem(szárazárú)az osztályvezetőm is nagyon redes(van egy 3-éves gyerkőce)megértő,kedves,aranyos!Az a higgadt és mindent megoldani tudó és akaró nő nagy mákunk van vele a szárazon!
Örülök,hogy nála vagyok a csajok is nagyon aranyosak szal tényleg szuper minden!Az egy hátrány az utazgatás és,hogy reggel 4-kor kelek!De eddig egy nap kivételével én tudtam menni a Levusért és jövő héten és délelőtt leszek(eddig így van)!
Nagyon jó melózni élvezem nagyon és jó emberek közöztt is lenni!
A Levi viszont elviselhetetlen lett hiszti szempontjából.
A bölibe egy áldott jó gyerek semmi gond nincs vele,de mihelyst kilépünk kisebb nagyonn időeltolódással nekikezd a hisztinek,de főleg itthon és egyszerűen nincs türelmem hozzá!Sajnálom őt is,mert így jön ki rajta,hogy bölibe van annak ellenére,hogy szeret járni meg,hogy melózom bár tudja,hogy azért,mert kell a pénz!!
Itthon meg szegénykém elvárná,hogy csak vele foglalkozzak,de sajnos nem tudok,mert ha haza érünk nekiállok rendet rakni,előkészíteni a vacsit a ruhákat másnapra,mosni és még sorolhatnám szóval nem sok időm jut rá és megérzi és így tölti ki csak engem pillanatok alatt fel tud húzni ezzel a nagy hiszti rohamokkal!Remélem hamar elhagyja,mert nem fogom sokáig bírni idegileg!Sajna időm nincs a gép elé ülni meg lelki erőm sincs általában 9-kor fekszem aludni! :shock: :shock:

A képek nagyon szuperek minden gyerkőcről!!!!

Reni!Jobbulást Laranak és élvezd ki az időt amíg anyud ott van!

kola!Sajnálom,hogy nem jött be a meló hosszú távra,de ha valami nem megy nem kell erőltetni!A Plus amúgy is egy szemét cég!
Tesókérdésen rajt vagytok?

amica!Mártonból nagy zseni lesz!! :D :D :D :D

Juti!Én fogadtam meg dokit akihez már rég járok benne bízok meg senki másban és úgy gondoltam rá merem bízni magam és nem is bántam meg!

Anikó!Szegény kis Nyuszifül képzelem milyen nagy sírás volt az esésnél.Jaj,de ha már most nagy rohanós sok baleset lesz még úgy mint nálunk bár nem úgy legyen,mert Levi is mióta elindult csak rohan!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Én is vagyok, minden szuper, jól vagyunk, nem fáj, nem vérzik, jól érzem magam!

Csodálatosak a képek! Én is szeretném már, ha ilyen nagyok lennének a gyerekeim. Persze türelem, csak annyi ötletem van, hogy mit szeretnék játszani, barkácsolni, meg mindenféfét velük együtt. Ahogy velem is játszottak a szüleim, meg nagyszüleim!

jutiboszi

amica!Nekünk van olyan vizilónk!HA megadod a címet én szívesen elpostázom neked!

Juti!Ó olyan hamar eljön ám az idő mikor már csak azt veszed észre,hogy hopp ott vagy a szülőszobán onnan meg csak rohan az idő és az évek és akkor majd kiélheted magad! :) :)

Kép
dzsezmin

amica!Nekünk van olyan vizilónk!HA megadod a címet én szívesen elpostázom neked!

Juti!Ó olyan hamar eljön ám az idő mikor már csak azt veszed észre,hogy hopp ott vagy a szülőszobán onnan meg csak rohan az idő és az évek és akkor majd kiélheted magad! :) :)

Kép
dzsezmin

Kép
dzsezmin

Hát igen, nagyon várom már. Egyébként a barátnőmnek is lassan 3 éves lesz a fia, de hiszen még csak most született! Nagyon röpülnek az évek! Ha van mit tenni, pláne gyorsabban megy!

jutiboszi

Köszönöm Gabó!!!!!!!!!! :D :D :D :D
Majd írok privit.

Viol, melyik kép?

Kép
Kép
Kép
amica

Halihó!!!Hol vagytok?
Most ráérek és senki nincs? :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép
dzsezmin

Még mindíg senki!!!!!Szomorú vagyok!! :cry: :cry: :cry:

Kép
dzsezmin

Andi,
az amelyiken olyan mintha lovaskocsin ülnétek! :roll: :P vagy nem? :D

gabó,
hááááááááj, na de jó, hogy jelentkeztél!!! :) szupi, hogy jó helyre kerültél, meg a normi főnök is tök jó!! :) levi meg.... majd csak jobb lesz vele, kitatás, türelem.

Erika,
köszi megvagyunk! :)
csak még ettől a qrva tanfolyamtól vok ki, ez van, elszoktam a tanulástól... :? kedden már házivizsga lesz és pl. a matematikai algoritmustól vagy mirossebtől és társaitól már égnek áll a hajam. beseggelem az elméletet, azzal meg csak meglesz a 61%. mert a 60 még karó... :? jó, mondjuk akinek dugó, az addig írja, mg nem sikerül, szal nem rúgnak ki meg ilyesmi, csak hát francba...

Jaaaah, meg feltettem néhány dolgot vaterára :D , írok, postázok, értékelek, csak az a baj, a nagyértékű cuccosok nem mennek... :? hiába, lehet én se vennék nagyobb dolgot látatlanban... :roll: :D

na, megyek panírozok kicsi pipicicit vacsira, mert nemsokára érkezik az éhes férj... :D

pusz mindenkinek!!

KépKép
viol81

Gabó, bocsi az előbb kisbetűvel lettél, de csak véletlenül!! :wink:

KépKép
viol81

Viol!És milyen cuccokat tettél fel?
Meddig tart a suli?

Kép
dzsezmin

Sziasztok vagyok ám,csak sürű volt a héetvége!!

Viol
nem semmi,már vizsga lesz!! :roll: Csak ügyesen! :wink:
Amugy tudsz tanulni Dorka mellett??VAgy segit valaki a vigyázásban??Vagy elég az az idő amig alszik :?:

Dzsezmin
szivből örülök,hogy ilyen jó helyre ,és jó csapatba kerültél!!Most látom hogy jó helyen vagy!!Ez kellett is Neked hallod-e??
Levike meg persze hogy "behülyül"amikor kijöttök a böliből!!Hisz végre nme kell korlátok közt lennie!! :wink: Szerintem egy ekkora gyereknek bőven elég annyi időt anyu nélkül,és még szófogadón is töltenie! :roll: :wink:

Juti
Az jó hir hogy nincs vérzés!!Pihizz Te csajszi,vigyázz a kis Lilire!!A baba mindenek előtt!!!
Pont most vagy abban a terhességi harmadban,hogy tevékenynek érzed magad,a világot is átrendeznéd.CSak sajna rá kell jönnöd(meló közben)hogy nem birsz annnit amennyit szeretnél!!
Én is kb. ennyi idős lehettem,amikor ugy döntöttem átrendezem a kamrát,rendet rakok,stb.Aztán kipakoltam az előszobába mindent,és akkor végem volt.Kifeküdtem az ágyra és moccanni se birtam a fáradtságtól.Apa igy talált rám.Kaptam is érte! :D
Szal egy a vége!!Csak amennyi jól esik!! :wink:
Vendég

Viol,
a "lovaskocsi" egy játszótéri hinta :wink: :wink: :wink: :wink:

Mindenkinek üdv, rohanok, ma oltásra megyünk, remélem megkapja!!!!!!!!!! 15-hó, bár már lassan 16 :lol: :lol:
Most találkozunk először új dokinőnkkel. :?

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, a csodákat, csúzda!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyien bele se férnének egy hintába :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Gabó,
mindenfélét, de amit naon akarok, hogy elmenjen azok a Zsolnayk, meg a fényképezők. Egy sima, meg a mostani digitális. Venni akarok egy jobbat, és hááát, nem rángatom csak úgy ki a zsebemből, meg hát ha veszek egyet, a régi felesleges. :roll:
A suli márciusig tart, akkor lesz a nagyvizsga... :?

Erika,
tanulás?? :oops: :roll: :P Hát, össze nem töröm magam benne, inkább csak olvasgatom. Bár mentségemre legyen mondva, ma reggel, Gáborral együtt keltem, és míg Dorka nem ébredt, tanulgattam... :lol:
Meg amíg alszik, vagy itt lótfut mellettem, olvasgatom, meg hát itt van ugye anyu is. Asszem holnap délelőtt igénybe is veszem a szolgálatait, az lesz az uccsó lehetőségem a du-i kisvizsga előtt... :shock:

Andi,
hinta vagy csúszda!!! :) Tudod, sok jó ember... :wink:

KépKép
viol81

jah, Gabó, a vetarán ggviol vagyok, meg tudod nézni, mik vannak. Amikor feltettem a nagyokat, rákaptam és feltettem pár olyan dolgot is, ami csak porosodott a polcon, nekem nem kell már... hátha másnak. eddig kb 4200 a bevételem! :lol: :lol: iszonyat gazdag vagyok!! :lol: :lol:

KépKép
viol81

Két kép a lányaimról.Csak mert rég tettem fel képet! :D Kép Kép
Vendég

Erika,
de jóóóóóóóóóó, hol készültek??

KépKép
viol81

Viol

Rékáé nyári még!Anno Ágfalvi lakótelep...
Petráé meg a cirkuszban!
Vendég

Erika,
na akkor ebben volt egy kis nosztalgia is, mi? :wink: Helyesek!!! :)

KépKép
viol81

Hali!Csak egy lehelletnyi időm van azt rohanok tovább a lakásban! :lol: :lol: :lol:

Viol!Ok majd megkuksizom miket raktál fel!!!!A tanulással meg csak ügyesen jóeszű gyerek vagy te(ahogy anyáink szokták mondani) :D :D :D tuti átmész a vizsgánkon majd!

rik!Igen nagyon szuper csapatba kerültem fel is vagyok villanyozva nagyon élvezem a melót bár ma 3-kor keltem így ez a nap nem volt olyan jó.De annyira frankó emberek között lenni hogy csuda!
Nagyon jók a képek!Vettetek már gépet?
Petra elült a cirkuszba?

Kép
dzsezmin

Viol!Hogyan tudom megnézni csak a te termékeidet?

Ja és képzeljétek!Az egyik turkálóba már 3-hete akció van vannak kirakva asztalokba ruhák(vegyesen)100ft-ért már jópárat turiztam és ma találtam a Levusnak egy Thomasos kardigánt(semmi baja) 100ft-ért meg magamnak két pulcsit(sztintén nincs baja).Úgy örültem neki!Jó mi?Tök fasza cuccok vannak!!! :) :) :)

Kép
dzsezmin

Dzsezmin

ezek olyan jó kedvet tudnak csinálni ugye??Én is vettem mostanában egy-két cuccot uccson!De hogy mit titok!!! :D (kinevetnétek)
A jó munkahely az mindennek az alapja.Ha onnan tiszta gyogyin jönnél haza az a család rovásásra menne.Igy meg virágos jókedvvel csapsz bele itthon a házimunkába,gyereknevelébe!Pénz is van ,meg jókedv is!! :wink:
Nem vettünk digit még,sajna nem is tervezzük. :( Sok minden kell a lakásba még,most ezek az elsők! :wink:
A Petra csak állatokat simogatott a cirkuszban.De azt mindennap! :D

Katus
Megjöttetek?
Vendég

Sziasztok!
Rik!Felmondtam,de sajna egy csomó időt le kell dolgoznom,felmondási idő néven :x Másik hely még konkrétan nincs.De jelentkeztem vagy 7-8 helyre,majd meglátjuk mi jön össze.Lányok helyesek :P Réka olyan nagy lányos :P
Gabó!Örülök,hogy jól érzed magad a munkahelyen :P Sokat számít tényleg,hogy,hogy jön el onnan az ember.
Rik!Kistesón állandóan rajt vagyunk de eddig nem jött össze :(
Juti!Azt hiszem Te írtad a gyerekszoba festést.Engem érdekelne :P
Hajnus!Te jól érzed magad a munkahelyen?

KépKép
kola2

Szia kola2!

Igen, én írtam a festést! Az jó, ha érdekel! Priviben le is tudjuk tárgyalni a dolgot. De jó, nagyon örülök, hogy érdeklődsz!

jutiboszi

Juti,
de jó a vonalzóóóóóóóóóóóód!!!!!!! :)
Én is megkuksizom, hátha tok csinálni ilyet is!! ;)

Gabó,
írj be a keresőbe vmit, ha van, ha nincs olyan, mindenképpen kijön egy oldal, ahol viszont bal oldalon már tudsz konkrét eladó nevére is keresni. ggviol

Cajok,
rohanok, lefektetem Dorkát és én is hunyok egyet.

Zsani,
és felmondási időre már nem kap az ember lánya fizut? Hogy van ez?

Erika,
nekem van eladó digi gépem! :wink: Na jó, vicceltem, van most más kiadásotok is.
Különben tegnap majdnem felugrottam hozzátok, mert korán végeztem, gondoltam csavizok egyet, rád gondoltam - no meg régi jó házunkra :wink: - de nem találtam a számod a telcsimben - lehet meg sincs - úgy meg nem akartam... Küldd el légyszike!!

KépKép
viol81

Ja, Gabó, most megnéztem a vaterát. Ha a főoldalt lejjebb gördíted, középen van egy kis zöld nagyító, az alatt van kékkel írva, hogy "részletes keresés". Ha ráklikkelsz, bejön az oldal, oda is be lehet írni a nevet.

KépKép
viol81

Juti,
köszííííííííííííííííííí, megvan!!!!!!!!!!!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!!!

Viol
butus vagy!!Én mindig örülök Neked!!A kupitól eltekintettél volna!!!
Számom küldöm!! :D
Neked is szuper a vonalzod!!!!!!!!!
Én is csináljak a 11 évről??? :lol:

Zsani
ismerős ez a felmondási idő!De ez csak a kereskedelemben van!!A kórházban nem kellett ledolgozni,de amikor 1 évre eltévedtem,és eladóvá probáltam válni akkor kellett.asszem egy hónap volt.Fizut kaptam ugyanugy rá!
Hozzánk is keresnek gondozónőt! :wink:

Juti
szia!! :)
Vendég

Juti!!

Amugy mizujs Veletek??Fiúnéven gondolkoztatok??Még mindig Liliánna a lánybefutó név?
Nekünk mindkét gyereknél csak lánynevünk volt a biztos.Fiut csak ugy választottunk,hogy talán....(de nem tetszett!)
Nem mentek 4D-re??
Vendég

Erika,
kupi?? :shock: Á, dehogy van nálatok kupi! Nálunk van az! :lol:

KépKép
viol81

Rik!

Nincs még fiúnév. Megvárjuk az UH-t, és ha akkor a doki azt mondja, hogy tuti fiú, akkor keresünk fiúnevet is. Egyébként nem Liliánna, hanem Lilianna. Lili és Anna egyben. Azért tetszett ez, mert anyunak tetszik a Lili, nekem tetszik az Anna, pontosabban a Panna, és így mindkettőnk vágya teljesülne.
Egyébként fiúsodik a helyzet. Van egy meditációs cd-m, este elalvás előtt hallgattam meg a múltkor, és képzeljétek el, van egy olyan rész, hogy hallgassam meg, mit üzen nekem a babám, és ha eléggé tudok figyelni, akkor elmondja a nevét. És akkor nekem azt mondta, hogy Ábel, Benjámin. Nagyon érdekes volt. Soha nem gondolkodtunk ezeken a neveken, sőőőt, most se nagyon tetszik nekünk. De ha tényleg fiú lesz, akkor másodikként megkapja az Ábelt. Már eltelt azóta néhány nap, és egészen megbarátkoztam ezzel a névvel. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki is ő valójában. Elvileg 2 hét múlva kiderül, ha megmutatja a Bikkesnek a lába közét. Nagyon izgulok! Ez jobb, mint gyerekkoromban a karácsonyi ajándék, mert azt mindig kikutattam előre, és nem volt meglepetés. Most az lesz, amíg meg nem mutatja magát!

jutiboszi

Juti, te jó ég, mit kukorékolsz fent fél egykor?? :shock: :D És lehet úgy anyakönyveztetni, hogy Lilianna?
Az a cd meg... Jó értelemben kirázott a hideg... :roll: :P

KépKép
viol81

Jti!

Bocsi,Tőled is elnézést,meg a kishölgytől is! :oops: (ha lányinkó persze!)
Amugy az Ábel nekem is nagyon tetszik!!!(egyedül ez tetszett,de GYulámnak meg nem... :( )Érdekes ez a cd tényleg,honnan szerváltad???
Mikor mész szülésfelkészitőre??Irjál majd miket "tanultok" ott!! :wink:
Vendég

Jti :arrow: Juti (Bocsi)
Vendég

Sziasztok!

Hogy van mindenki?

Én tökre élvezem a babázást :lol: Léna baba olyan édes, Ábelt meg úgy kell levakarni róla.

Juti,
Ábel a legszebb név a világon :lol:
Már tinikoromban is tudtam, ha egyszer fiam lesz Ábel lesz.
Olvasd el újra az Ábel a rengetegbent, olyan jó érzést kelt az emberben annak a fiúnak a természete.
Bár az én Ábim nem egészen olyan lett :lol:

Rik,
te még nem mész dolgozni?
Lehet, hogy már irtad, csak én lemaradtam egy körrel.

Viol,
vaterázol? Én meg ebayezek. Most vettem egy téli overállt Lénának.

Gabó,
tök jó, hogy élvezed a munkát :lol:
Már én is elkezdtem a tanítást :cry:
Igaz, még casak 2 emberkét, most egy darabig ez is elég lesz.

Andi,
Péter engem is próbál rábeszélni a harmadikra, de én nem érzem magam olyan erősnek, hogy bírjak 3 gyekőccel. Ti glóriát érdemelnétek a Csillával :lol:

Puszi, mennem kell.

Kép

Kép
ábibaba

Zsani,
ja, feltettem pár dolgot vaterára. De tesz-veszen is körülnéztem már, ma kapok onnan én is Dorkának. És mit?? Overallt... :lol:
És az a két kis tanítvány milyen gyakran jön hozzád? 1-1 órát maradnak?
Babázz csak, olyan jó lehet!!! :P

Többi kismamáink hogy vagytok? Erika, Katus? Jól vagytok?

KépKép
viol81

sziasztok!

kis helyzetjelentés :?
ágnes a 15hetes oltástól tegnap estére belázasodott, még mindig lázas szegénykém.

márton meg már boldog tűzoltó!!!!!!!!!!!!!
megkapta reggel a sisakot és a pólót!

juti,
az ágnes név nálunk úgy jött, hogy egy este még a terhesség elején fürdés közben átvillant az agyamon a kádban...
már nem tudtam tőle szabadulni, sosem gondoltam volna, hogy ágnesem lesz :D

Kép
Kép
Kép
amica

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁRTON!!!

Kép

Kép
ábibaba

Isten éltesse a mi MÁRTONUNKAT!!!
Kép

Ábizsani!!

Szijjja!!!
Én is szeretek babázni!!Most igazán csak szeretnék. :lol:
De tényleg édes leányzód van(és fiad is persze),elhiszem hogy nagyon élvezed!!!!
Apa is imádj a lányát mi???Nálunk nagy a szerelem most a kicsi meg az apja közt.Ma igy keltette apját a csaj:SZIA SZERELMEM! :lol:
(kitől is hallhatta :D )
Még nem dolgozom,maj ha 3 éves lesz a Petra.Nagyon nem várom!!

Amica

Meg kell hagyni Ágnesre nagyon illik a név!! :roll: Ezt Ő üzenhette a pocidból Neked!! :P
Vendég

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁRTON!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?