Na alszik a gyerkőc van egy kis időm!
Marha jó a meló jó csapatba is kerültem(szárazárú)az osztályvezetőm is nagyon redes(van egy 3-éves gyerkőce)megértő,kedves,aranyos!Az a higgadt és mindent megoldani tudó és akaró nő nagy mákunk van vele a szárazon!
Örülök,hogy nála vagyok a csajok is nagyon aranyosak szal tényleg szuper minden!Az egy hátrány az utazgatás és,hogy reggel 4-kor kelek!De eddig egy nap kivételével én tudtam menni a Levusért és jövő héten és délelőtt leszek(eddig így van)!
Nagyon jó melózni élvezem nagyon és jó emberek közöztt is lenni!
A Levi viszont elviselhetetlen lett hiszti szempontjából.
A bölibe egy áldott jó gyerek semmi gond nincs vele,de mihelyst kilépünk kisebb nagyonn időeltolódással nekikezd a hisztinek,de főleg itthon és egyszerűen nincs türelmem hozzá!Sajnálom őt is,mert így jön ki rajta,hogy bölibe van annak ellenére,hogy szeret járni meg,hogy melózom bár tudja,hogy azért,mert kell a pénz!!
Itthon meg szegénykém elvárná,hogy csak vele foglalkozzak,de sajnos nem tudok,mert ha haza érünk nekiállok rendet rakni,előkészíteni a vacsit a ruhákat másnapra,mosni és még sorolhatnám szóval nem sok időm jut rá és megérzi és így tölti ki csak engem pillanatok alatt fel tud húzni ezzel a nagy hiszti rohamokkal!Remélem hamar elhagyja,mert nem fogom sokáig bírni idegileg!Sajna időm nincs a gép elé ülni meg lelki erőm sincs általában 9-kor fekszem aludni!
A képek nagyon szuperek minden gyerkőcről!!!!
Reni!Jobbulást Laranak és élvezd ki az időt amíg anyud ott van!
kola!Sajnálom,hogy nem jött be a meló hosszú távra,de ha valami nem megy nem kell erőltetni!A Plus amúgy is egy szemét cég!
Tesókérdésen rajt vagytok?
amica!Mártonból nagy zseni lesz!!
Juti!Én fogadtam meg dokit akihez már rég járok benne bízok meg senki másban és úgy gondoltam rá merem bízni magam és nem is bántam meg!
Anikó!Szegény kis Nyuszifül képzelem milyen nagy sírás volt az esésnél.Jaj,de ha már most nagy rohanós sok baleset lesz még úgy mint nálunk bár nem úgy legyen,mert Levi is mióta elindult csak rohan!