Sziasztok!
Marietta,
nagyon gondolok rad!!!Mar nem sokat kell aludni!!!!!Kuldom a sok ++++++-t a pocidnak!
Bodzi,
en is azt mondom,amit a Csajok!Semmi gond nem lesz!!!!!!Es ha kicsit kisebb lesz,akkor mi van?Konnyebb lesz megszulni
Minden rendben lesz,hidd el!
Megertem,hoyg nem szeretnel befekudni...nekem sem vol tvmi kejutazas az a 4 nap,amit bent toltottem,mire vegre hajlando votl elinduli az Urfi kifele
Esztora,
sajnalom a rossz ejszakakat.Nalunk is szokott ilyen lenni,tudod,olyankor panaszkodom is
Neha nagyon durva a helyzet,maskor meg heteken at atalussza az ejszakat...szoval nem lehet kiszamitani....
Ha megnyugtat,amiota Attila megszuletett meg mas nem kelt hozza,csak en.
De valahoyg en nem is varom el Dragamtol,hisz megiscsak o az aki ejjel jon haza a munkabol es masnap ujra dolgozni megy.
Mar en is raalltam a kelesre.Olyankor vagyk igazan paff,ha egymas utan tobb ejszaka is brutal sz@r.....
Nyunyi a lavorban halali!!!!
Nandorka,
egyertelmu melyik Doro
A kocstok szupi!Ez esernyokocsi,ugyi?
en is akarok venni,muszaj,imadom ezt a kocsit,de utazni nem lehet vele pl nyaralni,mert akkor mar mast nem is tudunk vinni szinte,na meg tomegkozeledni lehetetlen vele..nehez.
Gyonyoruek a gyerekek es hogy mekkorat nottek????
!!!!!!
Orsinak kulon gratula a gyonyoru Samuhoz!!!!!Olyan edi a kis Tigris
Hihetetlen,de mar el is felejtettem,hoyg mennyire pici egy ujszulott
Kepzeljetek,baratnomeknek jon a 3.baba,de ez azert nagy szam,mert a legnagyobb 1,5 eves,a kicsi meg fel eves...es a kicsi 27 hetre szuletett
...szoval elegge mereszek,hoyg ilyen hamar belevagtak a kistesoba...hat a orkulonbseg az nem lesz nagy
Pinkine,Vicky,
drukkolok Nektek,rengeteget gondolok Ratok
Szeri,
jaj de ugyes ez a fiuuuuuuuuuuu!Megeszem,ahoyg hamikazik!!!Olyan nagyfius!!!
Angyalkrisz,
uj hajszin?
Ugyi kiscsaj Csenge a kanallal
Ez a hajszerkezet,kesz vagyok
Nemsokara johetnek a csattok,hajgumik
nagyon helyes!es mosolygos!
Fioona,
le a kalappal,hoyg a 2 gyerkoc mellett meg keresztszemezel si!Fantasztikus vagy!!!!!
Leirnatok nekem azt a homeos kombinaciot,amit oltas elott-alatt utan kell adni?a 3 hos brutal megviselte,mosnjuk akkor volt hidegfront is,de azert a 3 nap az sok volt..azt hittem bedilizek..nappal rengeteget sirt,es ejjel is kelt jo sokszor....
Irjatok le az adagolast is meg hog ymikor kell elkezdeni,es meddig adni,kosziiiiiiiiiii
na ezt az oldalt sikerult visszaolvasnom.
Varom haza Apat,aztan agyiko,mert nagyon faradt vagyok...
pusz