Új privát üzeneted érkezett!

Nyuyni tereget:
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Ma jöhettünk haza!
Nagyon szépen köszönjük a sok drukkot és gratulációt!
A drukkok hatásosak voltak,majd ha kicsit több időm lesz leírom miért, röviden: Gyönyörű és könnyű szülés volt! Sosem gondoltam volna hogy ilyen is lehet...

Addig is mutatnék pár Samu fotót.:)

Kép
Kép

Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, üdv itthon! Samu baba egy kis tündér, ebben a tigrises cuccban :D Várjuk a beszámolót!!!!

Krisz, Arwen, Esztora, Szerika, Ágota! Nagyon édesek a picik! :D Ma én is egész délután babáztam :D Ollllyan jóóóóó volt :D

Fioona, szuper a kézimunkád!!! :D

Képzeljétek, kaptam egy varrógépet a házassági évfordulónkra, még szept-ben, csak elfelejtettem írni! Már alig várom, hogy időm is legyen hozzá, mert egyelőre csak a tesztelésig jutottam...

Puszilok mindenkit!
V.
vickybabe

Orsi!

Hogy milyen gyönyörű Zsebi bébi!!!!!!!!!!!! :D
Mégegyszer GRATULÁLOK hozzá!!!
És olyan kis zabálnivaló ebben a tigrises cuccban!!!!!
Úgy megdajkálnám!!! Jó volt látni ezeket a képeket!!!!!
csipcsab

Vicky!

Úgy látszik mindenhová egymás után írunk!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Édesek a babócák!!!!!!!!!!!!
Zsebihez külön nagy gratula, fantasztikus Tigger!!! Gyömyörű és nagyon érdeklődő!
Fio, nagyon ügyes vagy (megint)!
Marietta, tudod... ++++++++++++++++++++++++++++++++
Vikinek is a spontán hónaphoz! ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++
No, megyek, mert már sikerült nagyjából elrontanom a halrudat, pedig az azért már művészet a maga nemében... :oops: :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nekem pedig hajtogatni kéne a tiszta ruhákat, így én is csak gyorsan.

Orsi, eszméletlen édes Zsebi! Külön örülök, hogy ilyen szépre sikeredett a szülésed. Kíváncsi vagyok a részletekre!!! :lol:
Emlékszem, hogy nagyon féltél a rossz emlékeke miatt.

Dorka, én utálom a halnak még a szagát is, így nem is esszük. Azért volt pár bátortalan próbálkozásom, amikor is erőt vettem magamon, és a teljes körű táplálkozás érdekében rápróbálkoztam egy ilyen "csoda" rudra én is. Ez kb. 3-4 alkalmat tett ki 1 dobozból, de sosem sikerült! :roll: Így aztán kijelentettem, hogy ezt a Jóisten sem akarja, és azóta megint boldog tudatlanságban telnek napjaim, már ami a hal rudacskákat illeti. :twisted:

Leendő kismamiknak, mennek a drukkok!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, képzeld, egész ehető lett az enyém, de Neked akkor virtuálisan sem kínálom. :)
Mi szeretjük, és egy iylen délelőtt után ez (elvileg :lol: ) egyszerű.

Arról még, milyen gyorsan szalad az idő... Míg főzőcskéztem, kint hagytam a fiamat játszani az udvaron. Kimentem azért megnézni, mit kopácsol. Hát, egy követ vésett és megmutatta, h egy deszkába belevéste a neve kezdőbetűjét. Tényleg ki kell élvezni a babás-kisgyerekes időszakot, mert elszalad...!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok,

Orsikám: hatalmas gratula mégegyszer. Nagyon szép Samu baba.
Vájuk a részleteket is. :)

Marietta, Vicky: ++++++++++++++++

Minden baba szépséges.

Bocsi csajok, megint csak ennyi, mert nagyon kivagyok.
Marcival nem lehet bírni, amit művel szombat óta.
Kegyetlen. Nem szoktam megütni, de ma már 2 pofonon túl vagyunk. :oops: Egyszerűen embertelen...
Lilla is alig alszik, elaludna, de Marci felkiabálja. :evil: :evil: :evil:
Szval nem könnyü na, ha tudok majd jövök azért. :)

Puszi Mindenkinek

Ui: Bodzi hajrááá. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Nán-dorka: ha meglesz a járgány, akkor képet kérünk!

Adri: én nem adatom be a pneumnococcust (így kell írni?), csak az agyhártyagyulladás ellenit. Ez a pneuakármi elég drága, alkalmanként tizenvalahányezer és az agyhártyán kívül a tüdőgyulladás és vérmérgezés ellen véd. Hát remélem, hogy Bali nem kapja el.
Valahogy úgy érzem,hogy ezekből a védőoltásokból is „jó üzlet” lett… :roll: :evil:

Marietta: már csak 9 nap. Jövő hét szerdán már tesztelhetsz igaz?

Ragota: nagyon szuperek a képek Csongiról. Balázs is folyton bevágja a fejét a rácsba, mert ő is mostanában azonnal hasra fordul, ahogy felébred. A fején már csomó seb figyel… :roll:

Fioona: az új művedhez gratula, nagyon ügyes vagy! Ráadásul mindezt két gyerek mellett! Le a kalappal!

Angyalkrisz: ügyesen eszik már Csenge, jók a képek!

Esztora: Nyunyi mekkorát nőtt! Édes ebben a lavórban :)

Orsi: Örülök, hogy a szülésed szép élmény volt, majd várjuk a beszámolót. Ezt a tigrises szerkót hol vettétek??? Nagyon cuki benne Samu!

Hajni: kitartást Marcushoz!!! Sajnálom, biztos nem lehet könnyű neked! Kérünk Lilla képeket!

Anyukák! Ti hogy adjátok a Chamomillát, mármint hányszor hány golyócskát egy nap? Balinak jön a két alsó foga, már látszik a helye és iszonyatosan nyáladzik és mindig rág. Mondjuk különösebben nem nyűgös, de mostmár elkezdem neki adni a homeós bogyót...

Balázs már eszi a krumplit, de csak úgy,hogy krumpli-banán, krumpli-alma... önmagában nem eszi meg. De már ez is haladás! Holnap adok neki sütőtököt is.
Adri ti hogy álltok a kajcsival?

Mindjárt rakok be pár fotót.
szerika

Kép Kép

Kép Kép
szerika

Sziasztok!

Élek ám, csak rendetlenkedett a gépünk az utóbbi időben.
Nem is igazán vagyok képben, csak az utóbbi pár oldalt olvastam el. Na de azon milyen infók :)

A legfonosabb:
ORSI, ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK!!!!!
Samu baba gyönyörséges. Főleg a Tigris szerkóban.

Marietta,
Iszonyúan drukkolok! Nagyon kell már ide az utánpótlás!

A többi baba is tündér természetesen, de nagyon sajnálom a fogfájásokat.

Mi nagyon jól vagyunk, élvezem az itthon levést. Sok helyre eljárkálok ebben a jó időben és persze készülök a baba fogadására. Most padlóztuk a leendő szobáját, a héten megpróbálom berendezni.
Jajj Csajok, mostmár visszavonhatatlanul én következem! :)
Télleg, ki szeretne hírvivő lenni??? :)

Kép
bodzi

Bodzi!

Én szivesen bevállalom mert itthon vagyok így gyors megtudom írni!!!
Köszi a drukkot remélem használ. :D

Szeri!
Nem semmi vagy!!!!!!!!! :lol: :lol:
Hogy tudod hogy 9 nap múlva tesztelhetek!!!!!!! De én nem merek!!!!!! Úgy félek a csalódástól!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyébként jövő hét szombaton kéne nem megjönnie!!!
csipcsab

Gyors bekukk,ma nyüszis nap volt

Bodzi, én is jelentkezem ;)

Marietta,
nagyon drukkolunk neked. Olyan izgi. A gyomrom teljesen összeugrik
ha rádgondolok :lol:

Csajok,
annyira aranyosak a babócák :lol: Még még még

Kép
Kép
adrienna

Bodzi, én is! Én is! :):):)

Egyszer talán az én szülésemről tudósít majd valakit a frontvonalról :)

Orsi, nagyon cuki Samu ebben a tigrises szerkóban :)

Marietta, nagyon drukkolok neked :) Most hogy elolvastam, hány napod van hátra, rájöttem, hogy nekem 10 nap múlva kéne nem megjönnie :) Mókás lenne együtt babásodni :):)

Bár én szerdán megyek 24. napi vérvételre, pco gyanú miatt. :( Igaz ebben a hónapban volt pém (legalábbis éreztem tüneteket), úgyhogy picit azért reménykedem :) Dehát majd meglátjuk.

Keresztben van kezem-lábam, annyira szorítok nektek :)

Képzeljétek, csináltam ma - életemben először - sütőtökkrém levest és hát, nem lett a legjobb. Curry por helyett fehér borsot raktam bele :oops: :oops: és lett egy hülye mellékíze :(:( De a székelykáposztám legalább jó lett :)

Ma 2,5 órán keresztül csatangoltunk Media Marktban, mert hogy decemberben felújítjuk a lakást. 3 hét alatt kész lesz a dolog, reményeink szerint. Majd küldök képeket, ha megvagyunk :)

Na, jó éjt! :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok csajok!!!

Szeri, Bali baba nagyon édi! Milyen nagyfiú már!!!!!! :D

Marietta, már csak 8 nap és megtudjuk, hányan vannak ott bent!!!!!!!!! :lol: :lol:

Bodzi, de jó, hogy jöttél!! Hihetetlen, hogy már te következel!!! Az meg szomorú, hogy te vagy már az egyetlen pocakos!!!!!!! Na de belehúzunk, ugye csajok? :wink: Marietta és Pinkiné most, én meg majd nov-ben :wink:

Hajni, kitartás Marcushoz! Nem lehet most könnyű Neki sem...

Pussz, szép napot!
V.
vickybabe

Jaj Csajok! :D

annyira arik vagytok ahogy így drukkoltok. Soraitokat olvasva sokkal inkább lázba jövök!!! Én is úgy izgulok veletek mintha vki másról lenne szó nem rólam!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom hogy merek-e majd tesztelni jövő hét szerdán!!!! :roll:

Pinkiné!
Hát igen jó lenne mostmár nekünk is megmutatni egy két zebrát!! Én nem bánom zebrásodhatunk együtt!!!! DE sztem jöjjön Vicky is!!! Úgy lenne az igazi!!!!!

Hát csajok tündériek a babák.
Nyunyi haláli hogy milyen szemekkel néz kifele abból a lavórbol! :lol:

Csenge meg azzal a nagy mosollyal az arcán,és még mindig az a haj neki! Tündéri!! :D

Bali szintén nagyon ari olyan nagyfiús. Sokkal érettebnek tünik a koránál!

Na mindegy egy a lényeg tündériek és helyesek!!!!!

Hajni!

Kitartást kívánok gyermekeidhez!! Csak összekapja magát Marco!!!!! :roll:

Ja képzeljétek tegnap estétől elkezdtek fájni a cickóim. Kezd duzzadni de eddig nem is az a rossz hanem a bimbóim érzékenyek!!!!

Nem korai még ez egy kicsit??? Ha azért van amire gondolok?????? :roll: :roll:
csipcsab

De jó, úgy lesz, h mire Bodzi szül, Ti megpocakosodtok! Ezt én elhatároztam! 8) :D

Bodzi, minden jót, pihizz sokat, nekünk meg mesélj a babáról! :wink:

Nikóskával mi újság, ezer éve nem volt!

Hajni, kitartás!

Kép

Kép
nán-dorka

Nem tudom, Marietta, krai-e, én volt, h úgy éreztem, h cickók fszülnek, de állítólag akkor még nem voltam várandós, bár én meg vagyok róla győződve - szóval nem vagyok hiteles forrás. :? :D

Kép

Kép
nán-dorka

krai=korai

Kép

Kép
nán-dorka

fszülnek=feszülnek
(jobb lesz, ha megyek, és fürdetem Dorót - azért kapkodok :) )

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka!

Köszi!
Sokat segítettél!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár biztosabb vagyok a dolgomban!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként holnap leszek 1 hetes kismami!!!!! :D
csipcsab

Marietta! Nekem a fájó cicik voltak az első tünetei a terhességnek, még a menzesz kimaradás előtt. :D :wink: Elvileg ugye pms tünet, de azelőtt sosem volt.

Bodzi! Elküldtem én is priviben a számom! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Marietta nekem iszonyat érzékenyek voltak.akkor kezdtem mellápoló olajat használni felkészülésből ,azt hittem attól van.
annyira izgulok értetek mintha rólam lenne szó.
lassan 1 éve 28.-án lett zebrás az első tesztem!!

Bridzsi

Kép
esztora

Hát akkor bizakodok csajok!!! Köszi az infókat!!!

Angyalkrisz!

Mit jelent az pontosan hogy pms tünet??? :roll: :roll:
csipcsab

PMS= premenstruációs tünet , tehát menzesz előtt is jelentkezhet, de pl. nekem előtte soha nem volt ilyen tünetem, innen is éreztem hogy lehet hogy összejött a baba.

Neked sem volt előtte ilyen mellfeszülés?

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

De mensi elött mindig éreztem elég sokáig! Aztán nyár óta bromocriptint szedek a prolaktin szint miatt és azóta nem szokott olyan a lenni a cickóm!! Ezért gondolom hogy hátha a baba miatt van!!!!!
csipcsab

Ja eszembe jutott hogy megtudom nektek mutatni hogy mivel szúrtam magam! Remélem sikerül feltenni!

Tiszta büszke vagyok magamra hogy ez ment nekem!(szurizás) Kép A puregon pen tollam

Ja megyek ma fél3-ra fodrászhoz. Izgulok. Mert újítani szeretnék megint egy kicsit! Remélem jól sül el!! :D
csipcsab

egyenlőre én még csak ilyen képeket tudok mutatni nektek! :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Sziasztok!

Hűű de sok jelentkező :)
Angyalka és Adrienna elküldték a mobilszámukat, úgyhogy akkor nekik fogok jelezni, ha itt az idő.

Marietta,
Te egy hős vagy ezzel a szurkálással.
Nagyon bízom benne, hogy meglesz az eredménye és már ott lakozik egy picúr a pocakodban!!
Tényleg kellene az utánpótlás heteken belül.
Én óriási pocakot kívánok Neked és persze Vickynek és Pinkinének is!!

Kép
bodzi

Sziasztok!

Samu köszöni szépen a dícséreteket! :D

Nem láttam Domit már 4 napja...és még 4 mire újra látom... :(
Anyu elvitte,hogy így segítsen...de komolyan mondom így csak rosszabb...nagyon nagyon hiányzik. :(

Kicsi Samu eszik(rengeteget) alszik(kevesebbet) és néha már nézelődik is.

Holnap jön a drága jó védőnő...(tudnám minek) meg a gyerekorvos...

A szüléstörténetet máskor írnám le...megyek és kihasználom,hogy Samu szundikál, megpróbálok én is aludni.

Marietta, Vicky!
Nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Jaj istenem Orsi hogy mennyire édes ez a gyermek!!!!!!!!!!! :D
Hát képzelem hogy hiányozhat a nagyfiad!!!!! Kitartás!!!!!!!
csipcsab

Samu tündéri!!!!!!!!!!! és olyan okosan néz az utolsó képen, és olyan édesdeden és gyengédségetkeltően alszik az elsőn!
És Domit nem tudnád vhogy "visszaszerezni"? Ha Anyukád Nálatok vigyázna rá, bmikor odaszaladhatna a nagytesó Hozzátok, de mégis lenne segítség. Sztem nem csak Neked esne jól...
Pihenj, aztán majd gyere még képekkel! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

és ha a védőnő hülyeségeket beszél, képzeld el, hogy meséled majd el nekünk, h "'képzeljétek, ez a nő már megint..."
csak ne csodálkozz, ha majd nem érti, miérrt vigyorogsz! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

folytatjuk szokásos játékunkat... :) melyik melyik?
(és most jövök rá, h már mennyire különböznek!)

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Samu de édes és Nyunyika hogy meg nőtt mikor még ő is ilyen kis bébi volt.most meg 6450gr és 65,5 cm kétszer is megmérték!
most elmentek Ricsiékhez én meg itthon maradtam.

nagyon rossz éjszakáink vannak illetve annyira nem rossz de mindent produkál amit a homeos könyv a fogzásra ír.hisztis rágja a kezünket,rosszul alszik.keresztbe volt az ágyában éjjel annyira dobálta magát.viszont a kocsiban és kézben semmi baja.így vettem neki chamomilla-t ártani nem árt .
tegnap ugyis szurit is kapott

Arwen nálatok mi újság?

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Samu tényleg tündéri és képzelem, hogy hiányozhat a nagylegény.

Nándorka,
szerintem a felső a nagyfiú, az alsó a lányka.

Esztora,
szegény NYunyi! :(
Úgy drukkolok, hogy javuljon már ez az állapot!

Én kicsit panaszkodni jöttem és bocsi ezért.
Ma voltam CTG-n és UH-n.
Kisfiúcska alig fejlődött az utóbbi időben. 3 héttel van lemaradva a korához képest. Főleg a buksija nagyon kicsi. És kevés a magzatvíz is.
Azt mondta a doki, ha így marad, jövőhéten be kell feküdnöm. Ezt annyira nem szeretném, bár tudom, már nincs sok hátra...
Úgyhogy most feküdnöm kell ezerrel és pihenni. (Megyek is)
Drukkoljatok légyszi, hogy jövőhétig nagyot nőljön. :(

puszi mindenkinek!

Kép
bodzi

Bodzikám, pihenj sokat és ne aggódj (tudom, ezt könnyű mondani, én is hallom eleget...), minden rendben lesz Veletek!!!! Ha azt mondják, be kell feküdnöd, akkor biztosan úgy lesz mindkettőtöknek a legjobb!!!!!!!!!!! :D Drukkolok, hogy minden okés legyen!!!!!!!! De miért is lenne másként? :wink:

Orsi, Samu baba tündéri!!!!!!!!!!! Irigy-irigy :wink: Elhiszem, hogy hiányzik Domi, kitartás!!! :D

Nándorka, én tippelek: időrendi sorrendben vannak a képek, ugye? Dorka a 2. Látszik rajta, hogy kislány! :D

Esztora, nincs segítséged éjszakára? Gondolom, jó lenne, ha legalább néha ki tudnád aludni magad!

Marietta, tényleg hős vagy, minden elismerésem :D

Nikó merre lehet? Már nagyon rég írt...

Meri, tessék írni is, ne csak táblát tenni :wink: Mi van Veletek? Ház hogy halad? Képeket nem teszel föl róla?
vickybabe

Köszönjük a táblát, Meri, tényleg klassz lenne, ha dobnál pár képet! h aztán majd lássuk, miből lett a cserebogár! :wink: meg örülnénk, ha hallanánk Felőled.
Nikóskára és Totira is gondolunk ám sokat!

Viki, Bodzi, eltaláltátok! Ugye milyen csajos pofija van Dorónak? Pedig sokszor úgy látom, h elmenne kisfiúnak is, a fiam meg lánynak, de azért mégsem.

Bodzi, remélem, Nálad is olyan vaklárma, mint nálam volt. Tudod, úgy tűnt, kisebb, aztán 3.73-mal landolt... :D
(Most meg majdnem uannyi. Csak a számokat cserélte ki: 7.33)
Pihenj, és több teherautónyi drukkot küldünk!!!! +++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzikám:
nyugggiiii
Nálam ugyan ez volt. Napi nst, flowmetria, uh az utolsó hetekben, mert 32 hétig rendesen nőtt. 35 hetesen pedig alig volt nagyobb, utána meg mm-ket nőtt hetek alatt.
De látod, semmi baj nem lett. Lilla 2780 g lett. Éss?? Megnő kint. :)
Mennyi a BPD? Mennyi volt au utolsó uh-n?
És nyugggiiiii!!!++++++++++++

Nándorka:
felső a nagylegény, alsó a kiccsaj. :))

Kép
Kép
h@jni

új kocsink:

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

ha Ricsi nem dolgozik átvállalja néha a kelést de általában alszik mellettem! hát igen 3 hónapja nem aludtam át egyetlen éjszakát sem
már átálltam nem gond.
az nehéz amikor már pont elaludnék vagy jól alszom már és kellnem kell.

Bridzsi

Kép
esztora

akkor jó éjszakát mára Nyunyi mellett, Esztora!

Kép

Kép
nán-dorka

Adri és Szeri, elvileg küldtem lány-ügyben privit, szóljatok, megkaptátok-e!
remélem, jól vagytok!
ideje aludni, jó éjt mindenkinekÍ!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta,
nagyon gondolok rad!!!Mar nem sokat kell aludni!!!!!Kuldom a sok ++++++-t a pocidnak! :wink:

Bodzi,
en is azt mondom,amit a Csajok!Semmi gond nem lesz!!!!!!Es ha kicsit kisebb lesz,akkor mi van?Konnyebb lesz megszulni :wink: Minden rendben lesz,hidd el!
Megertem,hoyg nem szeretnel befekudni...nekem sem vol tvmi kejutazas az a 4 nap,amit bent toltottem,mire vegre hajlando votl elinduli az Urfi kifele :lol:

Esztora,
sajnalom a rossz ejszakakat.Nalunk is szokott ilyen lenni,tudod,olyankor panaszkodom is :lol: Neha nagyon durva a helyzet,maskor meg heteken at atalussza az ejszakat...szoval nem lehet kiszamitani....
Ha megnyugtat,amiota Attila megszuletett meg mas nem kelt hozza,csak en. :wink: De valahoyg en nem is varom el Dragamtol,hisz megiscsak o az aki ejjel jon haza a munkabol es masnap ujra dolgozni megy.
Mar en is raalltam a kelesre.Olyankor vagyk igazan paff,ha egymas utan tobb ejszaka is brutal sz@r.....
Nyunyi a lavorban halali!!!!

Nandorka,
egyertelmu melyik Doro :lol:
A kocstok szupi!Ez esernyokocsi,ugyi?
en is akarok venni,muszaj,imadom ezt a kocsit,de utazni nem lehet vele pl nyaralni,mert akkor mar mast nem is tudunk vinni szinte,na meg tomegkozeledni lehetetlen vele..nehez.

Gyonyoruek a gyerekek es hogy mekkorat nottek???? :shock: !!!!!!

Orsinak kulon gratula a gyonyoru Samuhoz!!!!!Olyan edi a kis Tigris :lol:
Hihetetlen,de mar el is felejtettem,hoyg mennyire pici egy ujszulott :lol:

Kepzeljetek,baratnomeknek jon a 3.baba,de ez azert nagy szam,mert a legnagyobb 1,5 eves,a kicsi meg fel eves...es a kicsi 27 hetre szuletett :( ...szoval elegge mereszek,hoyg ilyen hamar belevagtak a kistesoba...hat a orkulonbseg az nem lesz nagy :lol:

Pinkine,Vicky,
drukkolok Nektek,rengeteget gondolok Ratok :wink:

Szeri,
jaj de ugyes ez a fiuuuuuuuuuuu!Megeszem,ahoyg hamikazik!!!Olyan nagyfius!!!

Angyalkrisz,
uj hajszin? :wink:
Ugyi kiscsaj Csenge a kanallal :lol: Ez a hajszerkezet,kesz vagyok :lol: :lol: :lol: Nemsokara johetnek a csattok,hajgumik :lol: :lol: :lol: nagyon helyes!es mosolygos!

Fioona,
le a kalappal,hoyg a 2 gyerkoc mellett meg keresztszemezel si!Fantasztikus vagy!!!!!

Leirnatok nekem azt a homeos kombinaciot,amit oltas elott-alatt utan kell adni?a 3 hos brutal megviselte,mosnjuk akkor volt hidegfront is,de azert a 3 nap az sok volt..azt hittem bedilizek..nappal rengeteget sirt,es ejjel is kelt jo sokszor.... :?
Irjatok le az adagolast is meg hog ymikor kell elkezdeni,es meddig adni,kosziiiiiiiiiii :wink:

na ezt az oldalt sikerult visszaolvasnom.
Varom haza Apat,aztan agyiko,mert nagyon faradt vagyok... :?

pusz

Kép

Kép
arwen07

Dorkat megzabalom :lol: :lol: :lol:
En is kerek priviiiiiiiiiiiiiiiiit :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Én is fáradt vagyok( nem meglepő)
Arwen: http://home.tvnet.hu/~a3807/oltas.htm
Ezek mennek végig. Kivéve az MMR-t, az 15 hósan lesz. De a ledum és Belladonna mehet akkor is.

Vivi küldött képet Enciről, Íme:

Kép

Csajok, a xszemes nem most készűlt. :oops: Csak most fejeztem be. :wink:

Még írt is Vivi, de inkább holnap írom, mert inkább én is aludnék..... 8)

Oli 6940gr, védőnő megdícsérte, milyen szépen gyarapodott! Áttértem a 2 cicis szopizatásra, egyből kevés lett a tejcsi. Ez volt Lillával is.
Nán-Dorka: édesek a gyerekek. Sokszor én is nézem enyémeken, hohy hasonlítanak, közben mégis határozottan fiú-lány kinézetük van. Olinak ugyanilyen kemény férfias a szája körül. Tiszta pasik! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?