Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mitől fájhat még mindig a pocim baloldalon? Olyan mintha petefészekszurka lenne. :? Én arra tippelek hogy sajna a petécském nem repedt meg, ahogy azt a görbém is mutizza, és ciszta lett belőle. Teljesen kész vagyok, mert a nőgyogyimnál úgy műkszik a dolog, hogy be kell hozzá jelentkezni, majd ő ad egy beutalót uh-ra és oda is be kell jelentkezni. De nekem most fáj, már majdnem 1 hete a pocókám. Baromi sz@r ez a szurkagyurka ott lennt. :(

Mit tegyek????

hajni...
Budaörs

Hajni!

Ez nagyon rossz lehet! :(
Mindenképp menj el valahova egy Uh-ra, sajna abban hogy hova, nem tudok segíteni.
Addig is egy kis vajákosság: Vegyél sós ülôfürdôt! Egy kád vízbe oldj fel egy kiló tengeri sót és ülj benne 20 percig. Nekem jót szokott tenni.

Jobbulást!
Lona
lona1

Sziasztok! Megvannak azeredményeim. (inzulin holnap)

Nem vagyok annyira feldobódva. Bár az LH/FSH szerintem egész jó. És a progi is. A teszttoszteron is kevesebb lett. De a prolaktin és az ösztradiol :shock:

Íme: (4. napi)

FSH 5,4 IU/L
LH 4,2 IU/L
Prolaktin 1382 mIU/L
Ösztradiol <37 pmol/L
Progi 1,7 nmol/L
Tesztoszteron 2,9 nmol/L

2007. áprilisi: 5. napi
FSH 6,6 IU/L
LH 8,3 IU/L
Ptolaktin 679 mIL/L
Ösztradiol 119 pml/L
Progi 1,00 nmol/L
totál tesztoszteron 3,3 nmol/L

2005. szeptemberi:
5.nap:
prolactin: 1248 mIU/l
LH: 26,8 IU/l
FSH: 6,5 IU/l
Ösztradiol: 32 pg/ml
progi: 2,5 nmol/l

2003. novemberi:
22.nap: (mensi előtt 4. nap) más mértékegységek, mint az előző
prolactin: 26,3 ng/ml (a papír szerint a max 24)
LH: 20,7 mIU/ml
FSH: 8,4 mIU/ml
Ösztradiol: 52 pg/ml
progi: 1,9 ng/ml
tesztoszteron: 1,2 ng/ml

Holnap nézetek újra prolaktint. Nekem ez nagyon fura. Eddig ez a legdúrvább értékem! Még a diane után is jobb volt!
A met után pedig rendeződni látszott. Most akkor miért?

Kép
mamint

Mamint!

1000 feletti prolaktin már adenómára utal, azt a met nem fogja rendezni!!!!
A prolaktin szintje napi ingadozást is mutat, ezért lehetett a legutóbbi értéked jobb (de még az is magasabb volt!!!!!).
Bromokriptint miért nem írt még a dokid?????? Már 2005-ben meg kellett volna tenni!!!!! :evil:
MRI-re sem küldött el????
Ne hagyd annyiban! Most olyan, mintha szoptatnál. Így nehéz teherbe esni!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Áfonya! Gratulálok! Gyönyörű a kisfiad! (hiába, a pcos-nak van annyi előnye, hogy egytől-egyig csodaszép babák születnek!)

Hajni, nem lehet, egy késői pé? Legyünk pozitívak! ;)

Most kicsit le vagyok törve, mint a bili füle. :(
Az általános vérképem sem lett a tökéletes.
Rákerestem az egyik + jelzésű értékre.. kiakasztó! Utalhat vérképződésű daganatra, de utalhat allergiára, vagy gyulladásra is.
Köszi! Tudom, hogy nem kéne magam izgatnom, de azért csak nem tudom kiverni a fejemből. :evil:

Közben nézegettem még a hormonokat is. Fura, most megfordult az FSH-LH! Eddig minidg az LH volt magasabb!
Úgy gondolom, az FSH a ciklus 4. napján indokoltan magasabb kicsit, mint az LH, nem? Hiszen már elkezdi a tüszők serkentését!?
Ha ez a helyzet, akkor ez a két hormon rendben van?

Kép
mamint

mamint drága ne parázz!!!

gyulladása, allergiája szinte mindenkinek van. akár tünet nélkül is. tudod, egy fog, ilyesmi.

nekem az a furi, hogy még 2005 szeptemberében is 26-os Lh-val volt pé-d a jelek szerint. (ugye ha egy fölött van 3. napon, akkor volt pé előző ciklusban? javítsatok ki ha nem jól tudom)

engem jobban izgat az ösztradiol. kiváncsi vagyok tűű mit mond rá. mert az nekem is határérték alatti lett most a legutóbbi vérvételen.Biztos a met vitte le azt is...hogy azért hozzam a formám is... 8) :lol: :lol:

de sztem összeségében javulsz, én úgy gondolom. no para.

Kép

Kép
rejo

Írtam smst Beenek, toxémiával kórhzban van..........holnap ír bővebben..........basszus neki is kijutott, cukor majd toxémia..........
hát nekem is, egyre gyanúsabb toxémiám van a cukor mellett...szuper.
Vendég

Rambóka, adenómát 2 éve néztek MRI-n, nem volt semmi. Tejcsorgás se volt sose. Most sincs. Bromót szedtem még nagyon régen 6 hónapig. Előtte még nem sokkal volt határérték felett a prolaktinom. Aztán diane 9 hónapig, utána 6 hónappal jött a 2005-ös vérvétel. Akkor küldött el a doki MRI-re. Abban állapodtunk meg, hogy tuti a diane kavarta fel a hormonjaimat. Néztük később is, és csökkent. Utána 2007. tavasz volt a következő, ahol már egész jól visszament, kb a kiindulóértékre. Arra számítottunk Tűűvel, hogy tovább csökken. Áprilisban azt mondta, ha nem csökken, ad majd gyógyszert rá.
Gondolom bromot. :( Utáltam azt a gyógyszert!
Avanda nem alternatíva?

Rejo, akkor jól emlékeztem, hogy neked is kevés volt. :shock: Tesztoszteronod mennyi is volt? 1,9?
Érdekes, mert régen is volt néha pém. Olyan horror hormonértékek ellenére is.
Éhomi cukrom egyébként teljesen normális, 4,9. kíváncsi vagyok ezek után az inzulinom milyen lesz.

Beenek sok sok kitartást!

Lafi, mit érzel? Milyen tünetek?

Kép
mamint

Bee: Sok kitartást neked! Már nincs sok hátra. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és egészségesek legyetek a szülés után!

Kép

Kép
bettica

mamint tesztom 0,54 lett. a met ilyen jól levitte. (előtte met előtt 2,9 volt)

de végül is tűű azt mondta ám az ösztradiolomra, hogy nem kevés. csillagos volt, határérték alatt, de Tűű mondta, ez még teljesen normális. úgyhogy nagyon nem szabad ám nekünk ezeken az értékeken agyalni.

azt még nem is modtam nektek, az éhomi cukrom nem 5,8 volt. elnézte az szisztens. 5,08.kis különbség. a terhelésesem sem 5,8 az is, 5,08 lett.úgyhogy cukor is oké volt.

mamint én avandát kaptam, ettől remélem jobb lesz a bőröm, bbatéma nálunk most nem aktuális, fél évig kibírom. kiváncsi leszek.

és icipicit emeltünk is, már nem 1x250, hanem 2X250 az adagom. Tűű azt mondta egyébként, nálam max. 2x500-at tart szedhetőnek.

mamint sztem te is avavndát kapsz. mondjuk ez az inzulinodtól is függ, írd majd megcha megtudtad. nekem nem moccant az inzulinom egyenlőre, ezért is indokolt az avaanda.

Kép

Kép
rejo

ja bee-nek kitartás!

lafi miből gondolod, hogy toxémiád van? vérnyomi miatt?

Kép

Kép
rejo

Még ha nincs is jelenleg toxémiám. de erős a gyanú...sajnos.
A lábam, bár mindig dagadt, ha sokat állok vagy ülök, most többször is mint eddig, bár még nem ronda. Vérnyomim 140 alatt van, de csak gyógyi mellett. Tegnap a védőnőnél elzöldült a fehérjecsík, szóval valamit pisiltem is. Ma reggel mentem a kórházba vérvételre és pisire. Meglátjuk, de tegnap a dokim nem volt túl bíztató, koraszülésről meg csasziról beszélt.
Legalább az a rohadt cukor jó!

Bee írt:

Szia Lafi!Gyógyszert nem kell szednem,vérnyomim 140 alatt, ppimben néha van fehérje, lábam tragédia....Sómentes 160 ch dfiétát kell tartani. Ezekkel még nem lenne bajom. A gondom, hogy tegnap volt a 3. szülésmegindításom (válogatott kínzás). Miközben nagy valószínűséggel császárom lesz. 39-5 napos vagyok....
Vendég

Lányok nem jó híreket olvasok...

mamint, a prolactinod tényleg zavarba ejtő, biztos kapsz majd Bromot és akkor rendbe jössz!

lafead :-( Reméljük nem lesz gond, drukkolok!

Bee-nek kitartást és sok erőt kívánok és persze drukkolok!

Hajni, nekem akkor vannak ilyen fájdalmaim mikor nem reped meg a tüsző (3-4 cm-es cisztáim szoktak lenni), bocsánat, hogy ha a frászt hozom rád, de mindenképpen menj UH-ra, és inkább ne legyen igazam, de meg kell nézni!!
Vendég

Hajni a sós fürdő tényleg jó ötlet addig is, és rakjál rá sütőben felmelegített törölközőt,és azt a pocidra, illetve én futni szoktam az is segíthet a kipukkasztásban!
Vendég

Hajni: Házitücsinek igaza lehet. A helyedben keresnék egy UH-s rendelőt. Sosem lehet tudni... MM? Nem tudom, hogy álltok anyagilag, de ott asszem viszonlag sűrűn van UH-ra lehetőség...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Bee!
:shock: :cry:
Gondolunk rád, hamarosan megszületik a babó!
Sok sok pusz és drukk megy felétek!!!!!!++++++++

Lafi
Remélem minden rendben lesz veletek!!
Amint tudsz vmit írj!!

Lecso köszi!
Ha készen vannak az értékeid írj!

Kellemes szerdai napot minden topiklakónak!
Vendég

Lafi, rendszeresen jársz kontrollra. Ha időben észreveszik és jó kezekben vagy, nem lehet gond!!!

Beenek, ++++++++ Kitartást!

Kép
apple

Lafi: Azért legyünk optimisták. Én bízom benne, hogy nem lesz gond. Remélem csak téves volt a riasztás. 28. hét... Reméljük kitartotok a 36. ig legalább, persze jó lenne a legvégéig. Szóval neked is megy a drukk!

Kép

Kép
bettica

Hát bizakodok, nagyjából nem maradt más...Köszi lányok!!!

Kincsem, kérdeztél értékeket??Mi kell pontosan?Nyaki redő 3 mm alatt kell lennie....Mi volt a 12 hetes genetikán???Vagy mikor mész???

Kavicska, te mikor mész 18 hetes genetikára?
Vendég

sziasztok CSajok!
Ma megjött a mensim,pont 28 napra.Ebben a hónapban nem szedtem semmi stimulálószert, csak a szokásos bromo és az adimet. Eddig napi 850-est szedek, reggel-este fél szem, szerencsére nem csinál mellékhatást még ez az adag.Nézem közben a vcukrot, mindíg jó, egyedül tegnap 11-kor mértem, 6.2 volt ( nálam ez már horror magas) ,pedig reggelire 3 dkg rozskenyér sajt paprika, majd 10-kor 1.5 dkg félszelet rozskenyeres miniszendvics csúszott le. Nagyon tartom a diétát, nem értem hogy jött ez a 6.2??? :?
Mamint, mért nem kapsz bromot? Nekem Tűű azt mondta, magas prolaktin miatt, hogy szinte biztos, hogy azt is az ir csinálja, de a bromot szednem kell az adimet mellé.
lafi,nem lesz semmi baj, nyugi.
Lányok! Mitől más az avandamet, mint a többi met?
nani72

nani72, az utolsó kérdésedre én is kíváncsi lennék+ arra is hogy én miért Meforalt kaptam (most néztem az adatbázist, a metformin sokkal olcsóbb! :roll: )
Vendég

Amennyire tudom, az Avandametben van még egy hatóanyag (rosiglitazon ?), ami miatt babára gyúrók nem szedhetik viszont van akinek ez válik be... A többi csak metformin hatóanyagú gyógyszer helyettesíthető, tehát doki függő, hogy melyiket írja fel...

Kép

Kép
bettica

Igen Lafi én kérdeztem...25.-én van tervben a genetikai uh..de vérvétel nem lesz..a dokim intézi így ennek is örülök..
Minden érték érdekel, (AFP értékek is bár az még később lesz pl..) szeretnék addig kiokosodni, hogy egyből tudjam elemezni a kezembe kapott papírkát, mert reggel megyünk és csak este jutok géphez addig meg csak idegeskednék..így felkészülök..

Képzeljétek az a doki akinél pm kontrolon voltam(a dokimat helyettesítette) rendel a www.hormon.dr.hu-n és a hipofízis honlapon is, éreztem, hogy a pco-t valahogy fel kellett volna hoznom..legalább tudnánk mi a dörgés (mert a hormon.dr.hu honlapon mint endokrinológus pco-soknak ad tanácsot,akartam regisztrálni de nem engedi a rendszer..) :evil:
Vendég

Kincs, neked most akkor a tarkóredő a fontos, annak 3 mm alatt kell lennie
Afp-vel ne törődj, mert nyugaton ezt nem nézik, megbízhatatlan. Elméletben az 1 a jó, gyakorlatban 0,7-már jó a felső értéket nem tudom...
Vendég

Bee!
Kitartás, szorítunk!!!!!!!

Lafika!
Nem lesz semmi gond, neked is ezerrel drukkolok!!!

Mamint!
Én nem értek a laborokhoz :cry: , de remélem minden rendben lesz

Pusza
csipi
csipi78

HAJNI!!

Ha problémád van, akkor SOS telefonálj Angélának a 20 333 5500 számon. Éppen MA rendel UH-n a MMEC-ben 18 óra körül a radiológus doktornő, Bakos Mária!

Meg tudna nézni!!

Sajnos a nőgyógyász rendelés késlekedik Mészáros egyéb elfoglaltságai miatt, úgyhogy a héten oda már nem tudna menni!
Vendég

Nem írt senki dél óta. :roll:
Mindenki megpocakosodott és lelépett?! :shock: :cry: :lol:

Czinkeb.!

Megjöttek a tesztek, köszönöm!
A két lány utalni fogja a lét Neked!

Ma kicsit nyűgi napom volt. Úgy tűnik mintha nem akarnának sikerülni nekünk mostanában a dolgok. De csak néha, néha meg kifejezetten szerencsések vagyunk. A hiba valszeg az én készülékemben van.

Hétvégén hálószoba partyt tartunk. Épp aktuális lesz a dolog. :D Megbeszéltük apával hogy lesz egy kis eszem-iszom, dínom-dánom :P :oops: és le sem szállunk egész hétvégén az ágyról. :D
MOST SIKERÜLNIE KELL!!!

Más nálunk nincs.

Hajni!

Végül elmentél az MM-be?

Lafi!

Nemtom mit lehetne még tenni, de nagyon vigyázz magatokra! Kitartást! Csak még 6 hetet, mi az már a 28-hoz képest! :D

Nani!

Nincs nagy tömörülés most itt. De ahogy a lányok írták, van valami olyan anyag az Adimetben még, ami nem jó a babának, ezért amég azt szeded, nem lehet próbálkozni. Ez jó "konyhán" lett megfogalmazva, de nagyjából ez a lényeg. :D

Bee!

Remélem hamarosan hazaengednek!
Otthonról lehet a legjobb szülni menni! :D

Csipi!

Bocs, elfelejtettem, de mikor is mentek apával Tűű dokihoz? Kivi vagyok mit mondott Nektek! (persze ha van kedved beszámolni róla)

Rambóka!

Teszt ügyben indítsuk meg az offenzívát priviben! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, nem az adimetben, hanem az avandában!Hajrá hétvége! :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Már rég írtam nektek, de mindennap olvaslak benneteket!

Gratulálok Áfonyának, gyönyörű kisfia van! És milyen nagy!

Ma a párom iratott Meforalt a háziorvosommal, mert elfogyott az első doboz. 2x500-at szedek, de az elmúlt egy héten kicsit kevesebbet, mert nagyon hasmenésem lett. Szerintetek lehet azért, mert egy hétig vizsgára készültem, és ilyenkor nincs étvágyam? Alig ettem, csak muszályból legyűrtem pár falatot, nehogy rosszul legyek. Most újra elkezdem rendesen.

Valamelyikőtök azt írta, hogy a rendes adag 3x500. De nekem csak 2x500-at irt a doki, mert szerinte nem volt olyan vészes most a hormonleletem. Viszont az első fél hónapban, amikor szedtem, 33 napról 29 napra lement a ciklusom. Lehet már a hatása fél hónap után?

Még szeretnék nektek küldeni egy képet, mert a vasárnap lesz 3 éves a kisfiam. Már megtartottuk a szülinapját.

Sziasztok! Kati Kép Levente 3 éves

Kép

Kép
szakmarinekati

szakmarinekati! Sok boldogságot Leventének (nagyon szép neve van ;-)!)

Monee, úgy emlékszem, hogy csipiék holnap mennek tűű dokihoz!

Hajni, voltál valahol UH-n? Aggódom, írjál!
Vendég

Kati, nagyon édes a kisfiad!
Előfordulhat, de sztem inkább a stressz miatt volt ez, nem?
azért ha tudod, emeld 3*500-ra....de csak akkor, ha tudod!
Vendég

Sziasztok!

Igen-igen Tücsike jól tudja, holnap megyünk :) :) :)

Kati!
Kisfiadnak boldog 3. szülinapot!! Már igazi nagyfiú :) :)

Képzeljétek szombaton megyünk bálba...már úgy várom!! Imádok táncolni+mulatni...és olyan jó banda van mindig....
csak az az egy bajom van, hogy nincs semmi kényelmes cipőm.....
Mert ugye a múltkor is hajnal 1-2 fele már fájt a lábam a magassarkúba....és akkor volt vátó cipőm...amiben úgy 4-ig bírtam, aztán 6-ig még mezítlább :lol: roptam a táncot....
Most már hideg van, és nem bizti, hogy nekem cipő nélkül kellene mulatnom a régi cipőm meg kukás!!!
Itt gödöllőn az összes kínai üzletet bejártam,de semmi ócsót :lol: nem találtam!!!
Most mit csináljak???? Ráadásul szombaton estig dolgozok :cry: :cry:

pusza
Csipi
csipi78

Hello mindenkinek!

Ma voltam endos dokimnál és csináltatott hormonos vérvételt. Majd kiderül, hogy milyenek lettek az eredmények. Utána kitöltöm a pcos-en a tesztet. Én balga, mondtam neki, hogy vesekövem van, ami begörcsölt a nyáron. Most megint gyüjthetek 24 órás vizeletet (elég alapos). Majd a jövő héten tudom meg az eredményeket. Persze megint leb.szott, hogy nem mozgok. Én egy lusta disznó vagyok, most mit csináljak?!

Volt valaki köztetek, aki szedett d-vitamint? Pontosan mennyit és mire is jó? A dokim megint megemlítette, hogy kezdhetnénk vele valamit.

lafead: Remélem minden rendben lesz. Ez a toxémia miből áll? Milyen tünetei és következményei vannak?

Olyan jó látni ezt a Kincsecske, Bettica, Lafead hármast így egymás után. Jó látni a heteket. :D

csipi78: Tiéd volt a következő hozzászólás... :wink:

Zsizsikről nem tud senki semmit? Érdekelne, hogy hogy vált be nála az avandamet. Ő azt szedte ugye? Régen olyan sokat írt, mostanában meg... :(

Beenek kitartást, már nincs sok hátra.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

"Enyhén" fáradt vagyok. A karom, mint egy rossz drogosé. :)
Hoztam a formám, és a 2 szúrás helyett 3-ra volt szükség :)

De amúgy rendebn ment minden. Nem lettem rosszul!!! Ez tényleg annak a jele, hogy javult az inzulin?
A cukros lötyi továbbra is ízlik ;)

Voltam nődokinál is. Megvan mindkét petefészkem!! És normál nagyságúak, viszont mindkettőben vannak ciszták. Láttam őket. Azt mondta a doki, azért nem olyan vészesek. És ahhoz képest, hogy 4 éve még enyhén nagyobbak voltak, talán az siker, hogy most normál méretűek.
Beszéltünk arról, hogy csak minden második ciklusban van pém, azt mondta uhun nem látja a miértet. Talán az egyik pf-ben egy kicsivel több ciszta van. Ennyi. Megkérdeztem, hogy amikor nincs pé, és nem jön meg, érdemes-e meghozatni. Azt mondta, mivel a következő ciklusban van pé, nem érdemes belerondítani.
Teljesen képben volt, és kifejezetten jól fogadta a metet!
Inzulin holnap.

Norka, Rambóka, látjátok annyira jónak az értékeket, hogy kitöltsem a táblázatot? Nem akarom rontani a stastisztikát! ;)

Rejo, már napok óta meg akartam kérdezni, hogy végül mi lett az eredmény. Ezek szerint avanda! Tuti használni fog!

Prolaktint végül nem nézettem, majd úgy 2 hét múlva.

Lafi, :( Dimetetis ijesztegette a dokija, és mégis akkor szült, amikor Zsuzsibaba jónak látta! Kitartást neked is!

Kép
mamint

Amit ígértem:

Kép
Vendég

Lafi!

Ez ám a pocak! :D

Az adváért bocsi. Jobb lett volna ha nem szólalok meg. :? Még így is hogy direkt figyelek rá, hihetetlenül felületes vagyok. :oops:
Két héttel ez előttig azt hittem, hogy a met = metmorfin, erre meg most olvasom hogy metmorfmin.
Szörnyű egy nőszemély vagyok!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, nem baj, én meg nem tudok normálisan gépelni...
amúgy köszi, azért le kell venni, hogy van néhány cm háj + vacsi...reggel picivel kisebb....kis elefáni-pocak... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy adtatok tippeket. UH-ra végül nem mentem, mert kezd múlni a fájás, meg egyszerűen most nem tudtam menni mert az oviban bolondokháza van: holnap színház, pénteken szüeti mulatozás amire készülni kell, most is épp vagdosok. Mindezt 3 évesekkel végigcsinálni, háááááááááááát nem egyszerű. Meghát eléggé paráztam attól is hogy kiteszik a szűröm, ha most nem vagyok aktív, hisz még csak 2 hónapja dolgozom itt. Szal értitek ugye :?:
Bocsi, nem akarom undi lenni, de kérdeznék valamit: ma a tisztasági betétemen volt egy kis halovány rózsaszínes vagy barnás folyás. Namármost lehetséges az hogy kipukkantam? Merthogy már nem fájok. :) De a görbém borzalmas. :( Arra is gondoltam hogy lehet megint próbálkozik?????Merthogy a múlt ciklusban sem akkor volt pé-m amikor a legalacsonyabb volt a hőm, hanem rá a 8.napon.
Nézzétek csak!Felteszem a mostanit meg az előttelévő cilkust. :) Kép

Kép Előző ciklus

hajni...
Budaörs

Hajni, elméletileg, a hőd alapján simán lehet!
Vendég

Lafi, ment pü!

Kép
apple

Ahh annyira süsü vagyok lafi :D 8) , de szerinted akkor lehet most lesz pé-m vagy a kipukkanásra írtad, hogy simán lehet???? :oops: :oops:

hajni...
Budaörs

sztem lehet péd....azért is van olyan rózsaszínes izé!
Vendég

Köszi lafi! :idea: :arrow: megvilágosodtam, nemhiába hét közepe van már .......
Amúgy az nem gáz hogy mérés előtt 2 órát alszom mostanság? Merthogy mostanábn fél4 körül megyek wcre, hol pisikélni hol másért.... :cry: és 6kor mérek.

hajni...
Budaörs

hááát végülis, összesen kell többet aludni, én is pisiltam előtte többször is!
Vendég

Monee!

Metmorfin??? :lol:
Metmorfmin? :lol: :lol:
Maradjunk annyiban, h. csak metFORMIN! :lol: :lol: :lol:

(A kis morfinista!!!! :wink: )

Látom te sem vagy túl fitt! Hidegfront van!

rambóka

SzakiKati nekem is az első ciklusban (közepén kezdtem szedni) azonnal 28 napos ciklus lett, előtte mind harmincegynéhányas ciklusok voltak. azóta is rövidebbek a megszokottnál. volt 25 napos is.

nekem is 2x500-at irányzott elő T. azért ne bíráljuk felül egy doki döntését, aki a leletek birtokában dönt. sztem ez is rendes adag. :wink:

nemcsak 3x500-at lehet szedni metből.

Kép

Kép
rejo

Csajok!
Tudom nem ide tartozik, de nem kell véletlenül valakinek 4db felnire szerelt Pirelli téligumi Suzuki Swift II.-hez???(165/70 R14)
Mert eladnám, mivel lecseréltük a mi kis drágánkat, de azt nem adtuk oda. Csak tavaly "télen" volt használva.

Bocsi hogy OFF voltam :roll: , de naon sürgős lenne!

hajni...
Budaörs

Monee, tetszik ez a hálószoba party hétvége :lol: :lol: Mindent bele :lol:

Lafi, jó ez a pocakos kép.

Mamint, ha van inzulin eredmény, jelentkezz.
Az én pf.-ben is van javulás, gondolom ez a metnek köszönhető. Csak türelemmel...
Egyébként meg az eredményeid annyira nem rosszak, sőt az LH FSH-d tök jó. Én is örülnék ha novemberben ilyen arányom lenne.

Kép
apple

Sziasztok!
Hajni én arra szavazok, hogy kipukkant azért volt a rózsaszines és a hőd meg arra utal, hogy megjön! Nyah, most szerencsésen összezavartalak!?;-)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudnátok nekem segíteni! Mi a különbség a PCOS és a PCO között?
Az oldalon(pcos.hu) nem találok erről semmit.Vki megtenné,hogy röviden leírja?

Nagyon-nagyon köszönöm szépen előre is!!

Kép
kicsimálna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?