Sziasztok!
"Enyhén" fáradt vagyok. A karom, mint egy rossz drogosé.
Hoztam a formám, és a 2 szúrás helyett 3-ra volt szükség
De amúgy rendebn ment minden. Nem lettem rosszul!!! Ez tényleg annak a jele, hogy javult az inzulin?
A cukros lötyi továbbra is ízlik
Voltam nődokinál is. Megvan mindkét petefészkem!! És normál nagyságúak, viszont mindkettőben vannak ciszták. Láttam őket. Azt mondta a doki, azért nem olyan vészesek. És ahhoz képest, hogy 4 éve még enyhén nagyobbak voltak, talán az siker, hogy most normál méretűek.
Beszéltünk arról, hogy csak minden második ciklusban van pém, azt mondta uhun nem látja a miértet. Talán az egyik pf-ben egy kicsivel több ciszta van. Ennyi. Megkérdeztem, hogy amikor nincs pé, és nem jön meg, érdemes-e meghozatni. Azt mondta, mivel a következő ciklusban van pé, nem érdemes belerondítani.
Teljesen képben volt, és kifejezetten jól fogadta a metet!
Inzulin holnap.
Norka, Rambóka, látjátok annyira jónak az értékeket, hogy kitöltsem a táblázatot? Nem akarom rontani a stastisztikát!
Rejo, már napok óta meg akartam kérdezni, hogy végül mi lett az eredmény. Ezek szerint avanda! Tuti használni fog!
Prolaktint végül nem nézettem, majd úgy 2 hét múlva.
Lafi,
Dimetetis ijesztegette a dokija, és mégis akkor szült, amikor Zsuzsibaba jónak látta! Kitartást neked is!