Raniko
????????????????????????
Hosszú hallgatás után újra köztünk voltál, és most megint napok óta nem írsz... Remélem nincs baj! Várunk a hírekkel!!!!!!!!!!
Harcika
Új vizsgálók? Nekem eddig is tetszett, de ha van újítás, az biztos csak még javított a helyzeten.
Kisfióka
A holnapi UH-hoz sok sikert! Feltétlen gyere a hírekkel!
Angel
Kérdezted a talin, hogy végülis lett-e fagyasztás. Akkor még nem tudtam. Most már biztos, hogy amit tovább vittek (kettő embrikét) nem maradtak meg a blaszto állapotig, ill. amúgy is gyengus pontszámot kaptak. Szóval nem lett mirelit babánk. Így a 4 visszaültetettnek még inkább örülök, hiszen az az 1 szép, amin vacilláltunk, hogy fagyasztás, vagy most jöjjön velünk, az hiába lett volna maximális pontszámú, egyet nem fagyasztanak, így ő is ... Így viszont esélynövelőként maradt a többiekkel, meg velem
Fanni
Drukk a sok szurihoz. Sokat gondolok rád. Köszi a táblát, hú... Ennyire a tetején lenni
Sannah
Kérdezted, mikor lesz vérvétel. Mostanra már, gondolom, láttad a táblicskuban
A teszteket nagyon utálom. Gyászjelentésnek hívtam őket sokáig. Még ma is elkap a frász, ha csak eszembe jut, hogy csinálni kellene még egyet a vérvétel előtt
Alle
Annyira veled együtt érzek! Tudom, milyen... De te erős vagy, és közel a babád!!!
Lányok a múltkor említett 2 X 75 E Gonal F tollam gazdára vár. Bárkinek szivesen átadom. Ha nincs jelentkező, vérvétel napján viszem Harcikának.
Szép estét: Véda