Sziasztok
Tegnap naplóírással töltöttem az alvásidőt
Ma hozzátok siettem amint elaludt a gazfickó.
Mai délelőtti csibészség: az összes filctoll kipróbálása a kézfejen. Anya minden szín után megfenyegette, hogy elveszi, de mindig elég volt egy pillanat és 7 színt sikerült rávarázsolni, akkor aztán cselekedtem, elvettem
Jelentem mellette ültem, akkora gazfickó, hogy csak na. Imádom!!!
Délelőtt a teraszajtót pucoltam, ő is elővett egy törlőrongyot és felmászott mellém a székre, szóval gyorsan elkészültünk, kb. kétszer annyi idő alatt
Apja fia (férjem takarékszövetkezetben dolgozik)
amint meglátja a pénztárcát "kéjek pénzt" és "még, még" . Rakosgatja a kis pénztárcájába és mondogatja. "Csokit veszek, meg tújójudit ha a bácsik nem vették meg mindet. " Egyszer nyáron előttünk veték meg a kisboltban az utolsó rudit, mély nyomot hagyott benne
Egy mesében látta, amint a vaddisznó eszik valamit, azóta ő is kér néha "cokracukrát" kitaláltátok gondolom
kockacukrot.
Tegnap jött a fagyisautó. Szeme felcsillant, szaladt a cipőjéért. "Anya gyere jön a fagyisbácsi" Nem veszünk most fagyit hideg van már. Mire az én fiacskám "Akkor gyere vegyél kabátot én is veszek sapkát" Hát kicsordult a könnem, persze fegyit nem vettünk, egyéb se hiányzik a náthára.
Erről jut eszembe. A doktornéni homeopátiás szert adott:STODAL a neve, kanalas. Azt mondta ha van mit felszakítani, megteszi. Valóban, nagyon jó. Szegénykém úgy köhög néha, de tisztul a tüdeje. Még az előző betegségből maradt hátra neki lerakódás, azt szenvedi
Hál Isten napközben remekül van, mint azt a fentiek mutatják
, csak az orra folyik folyamatosan, Szívjuk porszívóval és fújjuk kb.20 percenként, már elég jól megy a zsepihasználat, persze én tartom és törlöm, most kezd rájönni hogyan tudja jól fújni.
A barátnőm kisbabát vár, kb. két hét múlva érkezik a kislegény.
Miklóska elkezdett kérdezni én pedig mesélni. Amikor hazaérkezett megpróbáltam történetét megfogalmazni úgy, ahogy egy kisgyerek megértheti. És ő már érti. Tegnap amikor elmondtam este az ágyban, kérte mégegyszer mond, hogy lett Robiból Apa
Már sokszor hallottam a Nekem két születésnapom van című könyvről, fizetéskor szeretném megvenni. Ti ismeritek?
Olyan jó érzés olvasni titeket. Én is minden szabad percem itt töltöttem várakozóként a fórumon, olyan jó volt.
Ha olvassa, aki Pest megyei és a Fogarasi út - Pillangó utcában végezte a tanfolyamot 2005.július 16-án és 23-án. Olyan jó lenne ha írna akár priviben. Azóta remélem minannyian már szülők lettek.
sunireni@gmail.com Jó lenne tudni a boldogságotokról
Bocsi, hogy hosszú lettem, de annyira jó volt olvasgatni titeket, szerettem volna megosztani veletek mennire boldog vagyok
Hamarosan ti is meséltek majd
, remélem minél hamarabb.
Szép napot Mindenkinek
Süni