Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lanyok!!!!!!!!
Ancsur mi folyamatosan varunk a tesora.azaz ahogy lejart az engedelyunk egybol ujbol csinaltuk hogy ha veletlenul felenk repul a golya nehogy valami gubanc legyen.de kb 3 eves lesz Csabyko mire teso lesz .A sorszamunk miatt mondom mar mint a Golyanal.6kg Gratula!
Olvastam a gyogyszer tajekoztattot es mosolyogtam de utana az eger sztorin rohogtem rohogok!Hajra!De kinek drukoljak?
móncsi+3

Móncsikám! Nekem drukkolj légy szíves, hogy elő ne jöjjön, mert a frász tör ki, ha meglátom... szegénykétől piszkosul irtózom... brrrrrrrrrr! Az sem szeretem, amikor a macskák hozzák haza őket. Főleg mikor nyáron nyitva az ajtó és behozza nekem a konyhába és leteszi a lábam elé, hogy nézzem, meg hogy milyen ügyes volt. Mert megcsinálta, sőt már a nagyszobába is behozta egyszer. Én meg rohantam ki a lapátért, hogy kidobjam a hullát, erre ő felkapta és kiszaladt vele. Még jó, hogy más nem látta, hogy milyen hülyét csinált belőlem a macska. :lol: :lol:
kanga_mama

Jut eszembe Móncsi, miért is mondtad a múltkor, hogy akkor ti is haladtok a sorban, ha mi már haladunk? Nem pont ezekkel a szavakkal írtad, de valahogy ez volt az értelme. Közel vagytok hozzánk sorszámilag? :lol:
kanga_mama

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán írok, de egyszerűen nem jut rá időm, azért igyekszem. :D
Olvasni is alig győzőm (hál istennek sokat írtok). :D

A gyerkőcök gyönyörűek, nem győzőm csodálni őket, imádom ezt a sok fényképet nézegetni. :D

Diadella, hát könnyes lett a szemem amikor olvastam a soraidat, nagyon szorítottam neked. Hatalmas gratula, remélem hamarosan beálltok a várakozók közé. :lol:

Ildikó, örülök hogy minden rendben van Viviennel. :lol:

Ibi, üdv a csapatban, örülök, hogy ránk találtál. :lol:

Latimi, hajrá, hajrá, szorítok ezerrel. :lol:

Elnézést, hogy nem írtam mindenkinek, de most sincs sok időm, próbálok legkésőbb a jövő héten kicsit bővebben írni. :lol:

Kép
Kép
atan

ancsúr!!6 kg 60 3 hónaposan nem semmi. A szurika meg muszály :( Bence 8 hónaposan 8kg 20 dkg és őrá is azt mondják, hogy nagy gyerek. A 2. oltás után a doki nénink majdnem elájult, mert oltás után Benci átölelte a nyakát és mondta neki hogy brrr az arcát meg odadörgölte a doki nénihez. Azóta is szerelemben vannak :lol:
Szép napot mindenkink !!!!!
ibi01

Na lányok Bence újabb jó téteménye: mennénk a mamához, erre 2 perc alatt úgy bealudt, hogy ha akarnám sem tudnám felkelteni. A pakkok toronyban én gálában Bence ágyban horkolva!! :lol: :lol:
atan!! gyönyörűek a picikéid! :P
Most megyek még egy kicsit pakolászok, meg telefonálok a maminak, hogy valamikor megyünk :wink:
kanga mama : Egered????
ibi01

Hát szép napot mindenkinek!

Matyi apu vagyok, anya szokás szerint elfoglalt. Azt ígéri, hogy este ideül a gép elé ő is.
Szabin vagyok e héten és rávettem magam, hogy végignézzem Tirza utolsó írása óta eltelt idő terméseit. Hát voltak események szép számmal! Akiknek név-, vagy szülinapja volt, azoknak így utólag is kívánunk sok boldogságot. Reméljük, hogy akiknél volt valaki beteg, azok már meggyógyultak.
Aszonykám - aki hónapokra eltűnt a babanetről - mentségére hozzam fel, Matyi mellett napközben egy szusszanat ideje sincs, estére, mire Matyi elalszik, ő is kidől. Matyi ugyanis igen aktív, már hónapok óta spuriban mászik, mászós program után aztán sétálni kell vele, majd az egyéb kézszégfejlesztő foglalkozások, tudjátok (olvasás, mesélés, zenehallgatás, ének, játékok, stb.). Na meg amikor fáj aza fogacska! Kb. 1 hete Matyi pár lépést megtett egyedül is, bár kissé ingatagon, de bátran. Vakmerőségből sem kell a szomszédba mennie.
Azért én írok most, mert Tirza a konyhában serénykedik, du. jönnek vendégek Matyihoz, hiszen ma 1 éves! Bár a születési időpontját ma délelőtt átaludta, már több, mint 2,5 órája alszik. Az éjszakai Matyi programokról, majd Tirza ír bővebben, ő szokta átélni őket :D

Most én is megyek, csatlakozom a készülődéshez.

Este Tirza jön!

Sziasztok!

Kép
tirza

Kanga-mama 164 a sor szamunk.Ez jo a cica es az ajandeka.nalunk is volt igy a falka vezernek hozta az ajandekot csak valahogy en nem voltam tole boldog .Ja es kebzeld a nagy kutyank meg fekvo helyzetebol ugrot egy nagyot mert megilyet mivel meg az eger elt es elkezdet fele szaladni.(Rotink van)Nekunk olyan eger fogonk van ami nem oli meg hanem fogsagba ejti apa meg kiviszi a határba,de mindig mondom neki hogy az eger hamarab hazajot mint te.Sajna nyarikonyhankban neha neha elofordul es macska nekunk disznek van nem egerfogasra de a kutya is csak disz mert tole meg eloptak mar a biciglinket ugy aludt hogy nem vette eszre hogy a kertbol kitoltak a biciglit.10 m volt a tavolsag kozte es a tolvaj kozt.
Ibi gondolom nincs elkenyeztetve a picurkatok.Fenykepeket kerunk.
móncsi+3

Atan, szia, kivárjuk, amig lesz időd... ne aggódj, két gyerek mellett nem könnyű... Én most rájöttem, hogy inkább a melóhelyemen írogatok nektek, mert itt sajnos nincs Amanda baba... Csak az a baj, hogy innen képet nem tudok feltölteni, csak otthonról, no de ez is megoldható, csak ki kell várni. :lol:

Ibi, édes lehet, Bencike ahogy beájult... úgy elképzeltem, hogy ott állsz felöltözve és mosolyogva nézed a kisfiadat, miközben azt gondolod, hogy drága kisfiam, hát menni kell, ne most, kérlek... Persze szerintem nagyi megvár benneteket.
Igen, képzeld egerem van... Talált a hűtőszekrény mögött egy megszáradt pogácsát, azt rágcsálta, meg az írógépem mögött is járt, megrágta a szárazvirágomat és bogyókat is találtam, meg körben az íróasztal mögött és a hűtő mögött. Úgy tűnik, hogy már régebb óta itt lehetett, csak eddig nem vettük észre. Itt dzsasztázott a két iroda között ki és be. Remélem, valami jó kis fontos doksit is szétrág... hehe. A főnökömnek felajánlottam, amit javasoltak a lányok, hogy vigye vissza hiszen tőle jött, az övé. De csak röhögött rajta és nem hajlandó elvinni tőlem. :lol:
kanga_mama

Tirza!!!!!!!!!Jajde jo hogy irtal!!!Mar mint apuka!!!!
MATYIKANAK BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!
Tudjuk mirol irsz ejszakak!Parod a hianyzas miat felmentest kap!
Ugye milyen jol belelehet felejtkezni a jatekokba.Mi finom keszul abban a konyhaban?Nyam nyam!Olyan idili lehet most nalatok.
Sok sok Boldogsagot az örökmozgo Matyikanak es a Csaladjanak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!javascript:emoticon(':lol:')
Laughingjavascript:emoticon(':D')
Very Happy
móncsi+3

Hú, Móncsi, akkor ti sokkal előrébb jártok, mint mi... :lol: De ennek örülni kell és én örülök is, így legalább még egy baba érkezését végig izgulhatom a net-en.

Isten éltesse a kis Hüvelyk Matyit, aki már nem is Hüvelyk. Tirza este várunk! :lol:
kanga_mama

Ja, és Matyika szülinapi bulijáról fényképet kérünk ám! :lol:
kanga_mama

Kanga-mama na es meg utana is sok sok babat fogunk vegig izgulni!De ezek szerint en valamit fere olvastam azt hittem ti vagytok elotunk.
móncsi+3

Sziasztok

Tegnap naplóírással töltöttem az alvásidőt :D
Ma hozzátok siettem amint elaludt a gazfickó.
:P Mai délelőtti csibészség: az összes filctoll kipróbálása a kézfejen. Anya minden szín után megfenyegette, hogy elveszi, de mindig elég volt egy pillanat és 7 színt sikerült rávarázsolni, akkor aztán cselekedtem, elvettem :twisted: :lol: Jelentem mellette ültem, akkora gazfickó, hogy csak na. Imádom!!!

Délelőtt a teraszajtót pucoltam, ő is elővett egy törlőrongyot és felmászott mellém a székre, szóval gyorsan elkészültünk, kb. kétszer annyi idő alatt :lol:

Apja fia (férjem takarékszövetkezetben dolgozik) :P amint meglátja a pénztárcát "kéjek pénzt" és "még, még" . Rakosgatja a kis pénztárcájába és mondogatja. "Csokit veszek, meg tújójudit ha a bácsik nem vették meg mindet. " Egyszer nyáron előttünk veték meg a kisboltban az utolsó rudit, mély nyomot hagyott benne :lol:

Egy mesében látta, amint a vaddisznó eszik valamit, azóta ő is kér néha "cokracukrát" kitaláltátok gondolom :D kockacukrot.

Tegnap jött a fagyisautó. Szeme felcsillant, szaladt a cipőjéért. "Anya gyere jön a fagyisbácsi" Nem veszünk most fagyit hideg van már. Mire az én fiacskám "Akkor gyere vegyél kabátot én is veszek sapkát" Hát kicsordult a könnem, persze fegyit nem vettünk, egyéb se hiányzik a náthára.

Erről jut eszembe. A doktornéni homeopátiás szert adott:STODAL a neve, kanalas. Azt mondta ha van mit felszakítani, megteszi. Valóban, nagyon jó. Szegénykém úgy köhög néha, de tisztul a tüdeje. Még az előző betegségből maradt hátra neki lerakódás, azt szenvedi :( Hál Isten napközben remekül van, mint azt a fentiek mutatják :P , csak az orra folyik folyamatosan, Szívjuk porszívóval és fújjuk kb.20 percenként, már elég jól megy a zsepihasználat, persze én tartom és törlöm, most kezd rájönni hogyan tudja jól fújni.

A barátnőm kisbabát vár, kb. két hét múlva érkezik a kislegény.
Miklóska elkezdett kérdezni én pedig mesélni. Amikor hazaérkezett megpróbáltam történetét megfogalmazni úgy, ahogy egy kisgyerek megértheti. És ő már érti. Tegnap amikor elmondtam este az ágyban, kérte mégegyszer mond, hogy lett Robiból Apa :cry: :D
Már sokszor hallottam a Nekem két születésnapom van című könyvről, fizetéskor szeretném megvenni. Ti ismeritek?

Olyan jó érzés olvasni titeket. Én is minden szabad percem itt töltöttem várakozóként a fórumon, olyan jó volt.

Ha olvassa, aki Pest megyei és a Fogarasi út - Pillangó utcában végezte a tanfolyamot 2005.július 16-án és 23-án. Olyan jó lenne ha írna akár priviben. Azóta remélem minannyian már szülők lettek.
sunireni@gmail.com Jó lenne tudni a boldogságotokról :P

Bocsi, hogy hosszú lettem, de annyira jó volt olvasgatni titeket, szerettem volna megosztani veletek mennire boldog vagyok :P :P :P Hamarosan ti is meséltek majd :D , remélem minél hamarabb.

Szép napot Mindenkinek
Süni

Kép
renóca

Nem Móncsika, a mi sorszámunk a Gólyahírnél: 259, az Alfánál 2 hónappal ezelőtt 143 volt, holnap kell hívnom őket, a TEGYESZ-nél pedig 33. :roll:
kanga_mama

Renoca nem voltal hosszu meg meg!Olyan fura mostanaban egyre tobbszor pityergek de azert mert olyan meghato amit irtok!
Tegyesz!!!!!!!4 . asor szamunk mar 5 eve!!!!!!!!!!!4
Na felebredt a kicsi-nagy Fiam!
Sziasztok.
móncsi+3

Szia Süni! Édes kislegény Mimó... Látom nálatok is van locsi-fecsi... Meg kell őket zabálni ilyenkor.
A múltkor Amanda azt mondta a keresztapjának, midőn a keresztapu olvasott valamit a net-en (mit mondjak eléggé hadarva), Amanda néz és hallgat, egyszer csak megszólal: "Kejesztapu, összeakad a nyelved" No most ezt bírja ki valaki röhögés nélkül. Persze, hogy nevettünk, vele együtt.
Én viszont Miklóska beszólásain is jót vidultam az előbb... Szóval már érdeklődik. :roll: :lol:
kanga_mama

Na, most akkor Móncsi, mennyi is a sorszámotok a TEGYESZ-nél? Jó reggelt Csabika!
kanga_mama

Tirza Apa :P
Már egy évesek vagytok :o :lol:
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!Mintha most lett volna :P

És minden szüli és névnaposnak sok szeretettel!
Kép
Kép

Kép
renóca

Kanga mama
:roll: :lol:
Ez a két arc annyira találó.
Mi nyíltan kezeltük eddig is a témát, természetes számunkra, hogy tudjon mindent, persze életkorának megfelelő szinten. Mégis olyan hamar eljött ez a perc. Talán itt írta valaki, és nagyon igaza volt, hogy a gyerek csak annyit kérdez, amennyit fel tud dolgozni, nem kell neki hosszú mondatokban, előadást tartani. Arra kell válaszolni, amit tudni szeretne. Beszélgettünk barátnőm kisbabájáról és, hogy majd hazamennek a kórházból és meglátogatjuk őket. Ekkor kérdezte, hogy "én is anya pocakodban voltam?" Te nekem a szivecskémben. Nagyon okos (lehet, hogy elfogult vagyok-de ez egy anya dolga) talán túl okos is korához képest a mi csemeténk. Szemében ott csillogott, hogy is van ez? Kata fia pocakjában, én anya fia mégsem a pocakjában, a szivében? Ezért vettem elő kis történetét és segített neki. Benne vagyunk a miért korszakban rendesen, így hát hamarosan elhangzik majd szóban is a kérdés "miért" és nemcsak a kis szemecskéiben. :D
És egy kép búcsúzóul, amint megkaparintotta anya régi csizmáját MÓKAMIKI
Kép

ölel mindenki süni

Kép
renóca

Süni, ugye, tök jó... na ennyire azért nem figyeltem ám, véletlen volt, isten bizony, de nagyon jól jött ki valóban. Gyönyörű a fiad, komolyan mondom gyönyörű kisfiú és tényleg nagyon-nagyon okos. Ezek a gyerekek minden felnőttet képesek felül múlni. Mi is csak lesünk, amikor Amanda keresztlányunk nap, mint nap előáll újabb sztorival, ügyességgel, okossággal, na és persze azért mint minden gyerek, csínytevéssel is, de hát ez a dolga... :lol:
kanga_mama

Lányok, készülök, lejárt a munkaidőm megyek haza. Sziasztok, vagy még ma jövök, vagy holnap reggel-délelőtt.

Diadella, remélem, sikerült eljutnod a postára! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

De jó,hogy ennyien írtatok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Renóca: Úgy örülök,hogy hallok felőletek.Nagyon szép emlékeket őrzök a sződi taliról :D :D :D Olyan jó lenne valahogy megint találkozni. :D :D :D Miklóska igazi nagyfiú már!
Sünikém! Nekem két példányom van a Nekem két születésnapom van című könyvből és nagyon szívesen elküldeném neked. Ha jó úgy,postán feladom valamelyik nap,csak írd meg a címed. A könyv egyébként tényleg nagyon jó

Tirza-Matyiapu: Üdv újra itt,várjuk este Tirza beszámolóját és reméljük fényképet is láthatunk Matyikáról :lol: :lol: :lol: Boldog szülinapot kicsi fiú!!! :lol: :lol: :lol:

[b]Ancsúr[/b]:Ez igen!!Laura öt és fél hónapos és 6,5 kg és 61 és fél centi.Vikike gyönyörűen fejlődik :lol:

Ibi: Nagyon ismerős ez az indulás előtt bealvás :D :D :D

Atan:Hiányzásodat igazoljuk :lol: Két gyerkőccel biztosan zajlik az élet rendesen :lol:

Kanga: Nemcsak gyönyörű,hanem eredeti kis keresztlányod van neked :lol:

Moncsi:Mikor adtátok be a papírt a tesókára?Csabika is Gólyahíres baba? :D :D :D

Puszi mindenkinek!

Kép
csöpke

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk.

Tirza Matyikájának nagyon boldog 1. szülinapot.
(Úgy rohan az idő:(:(

Zalán is 50 nap műlva 1.ves lesz
A végén még Reni kikosaraz minket mert már öregecskék vagyunk :):)

Süni

Miklóska tényleg nagyon okos kisfiú elfogulatlanság nélkül :):)
És jó hogy jelentkeztél. Nekünk is meg van a könyv szerintem jó lesz ha már érdeklődik Zali (legalábbis nekem tetszik, főként az ajánlás benne ami nnekem segít a témában )

Lányok akik ma kimaradtak bocsi, De 2 ZH-m lesz és ezerrel arra tanulok míg kicsim alszik .
Puszi mindenkinek

Naninga
naninga

Sziasztok!

HŰŰŰŰŰŰŰ!!!De jól pörög a topik,csak így tovább!!! :lol: :P :lol:

Kanga mama!Nahát ezen a beteg tájékoztatón még a könnyem is csorgott a nevetéstől!!!!Most munkaidő után hazaugrottál a cicádért???!Amúgy én is undorodom az egerecskétől!Nálunk egy jó pár évvel ezelőtt az oviba tévelygett be természetesen mikor??Hát alvásidő legelején!!Na képzeljétek el azt a szitut :a gyerekek ülve az ágyukon kiabálták óvónéni most ott az egér! És én, az óvónénijük az asztal tetején ijedelmemben félsápadtan félkézzel irányítottam a seprűt,hogy az egeret kitessékeljem az ajtón!!Ugye milyen bátor voltam?!

Ancsúr!Nagyon szép erős kisbaba Viki! :P :P :P A szuri :cry: de muszály!Te nem sírtad el magad,mert hogy legtöbb anyuka igen!

Renóca!Nagyon aranyos a kisfiad!Édes kis elszólásai vannak!Jókat kuncogtam rajta!!!Ha van valami a tarsolyodban ,akkor szívesen olvasgatjuk!Meg a fényképeket is imádjuk nézegetni!Jól mondom lányok?????

Diadella!A galamb elvitte már a postát?Remélem igen!!!

Kriszti!Megkaptad az emailt?????Ma ragasztottam ki orvosi rendelő ablakába,asszem nagyon jó helyre mert ott van a buszmegálló is!Rengeteg diák ácsorog ott meghát elég forgalmas hely.Küldtem ovikba,középiskolába sőt egy zöldségesbolt kirakatába is sikerült feltennem!!Még holnap megpróbálkozok a gyógyszertárakkal meg egy -két bolt ablakába kihelyezni!!

Ildikó!Én is szeretnék bekerülni a tálázatba!Már Kriszti mesélt róla!De még nincs meg a határozatunk!Na ma hogy ment az ovi?

Ibi!Jaj!Nagyon édes lehet Bence ahogy indulás helyett kifeküdt!Nem baj a nagyi megvár !!!Küldessz majd képeket nekünk???

Matyi apu!Köszöntünk a csevegő klubba!Gyere máskor is,ha anya elfoglalt!Kaphatok én is a szülinapi tortából???Biztos nagyon finom lehet!!!Igen képeket várunk!!!

Naninga!Akkor nemsokára Zalán is belép a nagyfiúk táborába!Miből írsz ZH-át???

Csöpke!Küldenél nekünk Lauráról képet????

Puszi mindenkinek Rita
dotti

Drága Süni!

Öröm olvasni soraidat. Gyönyörű kisfiatok van. Köszi a drukkot.

Matyika!

Boldog szülinapot!

Kép

Timi
latimi

Matyi nagyon boldog szüli napo kívánok!Isten éltessen sokáig!!

Kép
dotti

Kép

Kép

Kép

Kép
dotti

Ezek a képek még a nyáron készültek!Kittike itt jégkrémet evett!Majd jővő héten teszek fel a kerikről csak a tesómmal átkell másoltatnom!Jaj! de most eszemben jutott,hogy vannak műtermi képek majd neki állok megkeresni!!
dotti

Drága kis Matyika!
Nagyon boldog első szüliapot kívánunk neked! :D

Ildikó Vivienje!
Te nagy és okos 6 éves neked is boldog szülinapot!

Süni!
De jó, hogy itt vagy, olyan helyes nagy fiú lett Miklóska! A dumája se semmi. Jót nevettem rajta :D

Ancsur!
Szép nagy baba ez a kis hercegnő :D
simineni

Sziasztok csajszik!!

Húhh de jó sokat írtatok!! De jó!!!

Fel lett adva a levél, elsőbbségivel, ajánlva!! Olyan jó érzés!! Egyre közelebb a kisbabánkhoz!!

Kangamama!! Nagyon jó volt volt a fogigátlós betegtájékoztató...olyan jót nevettem rajta!!
Na de azért az egér sztorid sem semmi ám!! Én is írtózom az egértől / mondjuk a póktol jobban/, úgyhogy biztos síkítva rohantam volna ki az irodából!!

Vonalzóhoz sajna nem tudok hozzászólni, az enyémet is alig bírtam beállítani :) :oops:

Ildikó! Köszi!! De még nincs alkalmassági határozatunk, akkor is beírsz azért? Mert ha igen, akkor átküldöm mailbe az adataimat!

Ancsúr!! De gyönyörű szép nagy baba Vikike!!! Annyira elöttem van még mindig szombat óta a kis rózsaszín rucijában!!!

Moncsi!! Mikor lehet beadni a kistesóra az öf-et? Egyből lehet? Vagy nem?

Atan!

Puszillak és nagyon köszönöm!!

Ibi! Jajj de édes lehetett Bence ahogy elaludt indulás elött!!

Tirza! Maytikának nagyon boldog szülinapot kívánok!! Kérünk képeket!!

Renóca!! Blogot írsz?
Istenem milyen okos kisfiú Miklóska!! Annyira édes!!
Sztem ez egy nagyon fontos dolog, mint ahogy a talin is mondták, hogy igenis meg kell mondani a gyereknek, nekünk is könnyebb úgy a lelkünk, nem kell titkolózni, hiszen ezzel is arról teszünk tanúbizonyságot, hogy mennyire akartuk és mennyire szeretjük őt!!
Micsoda szövege van Miklóskának..olyan édes..zabálnivalóak!!

Dotti!
A te egeres sztorid sem semmi, és még lélekjelenlétre is szükség volt!!

Hát azért nem volt hülyeség régen a patikában a plexifal a beteg és paitkus között...már megint beteg vagyok..asszem ezt még , meg kell szoknia a szervezetemnek, totál ki vagyunk téve a baciknak!!

Kérünk még képeket!! Aki csak tud, tegyen fel!! Olyan jó nézegetni őket!!
Dotti!! De édesek a gyerekek!!!!

Felkérést kaptam...tudjátok, hogy hobbim az autosport, és van egy honlap ami a magyar gyorsasági autosporttal foglalkozik, ismerem a főszerkesztőt és felkért, hogy egy 4-5 részes cikksorozatban vegyek részt én is, mint szurkoló...kérdésekre kell válaszolnunk...tudom nem nagy dolog ez...de nekem az, pláne hogy a hobbimról van szó!!
Amúgy itt nézhetitek meg! :)
http://www.autosgyorsasagi.hu/?page=hirek&hir_lang=1&hir_akthely=47&hir_rovatid=66&hir_hirid=2355

Ja és még egy kérdésem is lenne.
Miért van az, hogy más egyesületnél ennyivel kisebb a sorszám...oda miért nem jelentkeznek annyian? Gondolom, hogy a baba sem kerül örökbeadásra náluk olyan ütemben mint a gólyahírnél.
Mi majd szeretnénk több helyre is jelentkezni...
Vendég

Sziasztok :)
A segítségeteket kérném :)

Az alábbi meghívót kellene eljuttatni mindenhová, ahová csak lehet.
Most elkezdtem itt a babaneten, a társalgó első 10 topikjába másolom be.
Remélem, kapok segítséget a fennmaradó topikokba való bemásoláshoz. :)

Köszi a Gólyahír Egyesület nevében. :)

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Szép jó estét mindenkinek!!!!

Ez aztán a szép termés mára!!Alig győztem visszaolvasni!!!

Matyika!!!
Kép

Vivien!!!
Kép

Szülinapos gyerkőcöknek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Várjuk a szülinapos képeket!!!

Dotti!!
Megkaptam az emailt!!!Már ki is nyomtattam,majd a hétvégén odaadom a kerilányomnak,hogy tegye ki Nyíregyen egy pár helyre!!

Diadella!!
Remélem,hogy már a postán van a kérelmetek!!!
Ma már elindultatok egy hosszú,rögös,de egyben egy gyönyörű úton,ami a boldogságotokhoz vezet majd!!!

Renóca!!!
Nagyon aranyos kisfiad van!!Már nagyot nőtt,mióta nem láttam róla képet!!!

Ancsúr!!!
Viki már 6 kiló?Milyen nagyot nőtt ez a kis csajszika!!Még emlékszem,amikor az első képeit küldted,akkor még olyan pincurka volt!!Milyen gyorsan megnőnek!!!
Csodaszép lányka!!!

Kangamama!!
Remélem,hogy meglett az a huncut kisegér!!!

Csöpke!!
Én is kaphatok a kislányodról újabb képeket???Már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!

Ibi!!!
Én is szeretnék képet Bencéről!!Vagy ha gondolod,akkor ide is feltehetsz róla!!Biztos nagyon cuki kisfiú!!!

Olyan sokan írtatok,hogy már nem is nagyon tudom,hogy kik írtatok az elején!!!Akinek nem írtam,az ne harizzon rám,csak ha lapozok egy oldalt előre,akkor elmegy az irományom!!!

Én most délután babáztam egy kicsit,mert bejött az egyik kolleganőm,aki behozta a két hetes unokáját!!Kinnt voltam vele az udvaron,amíg bement beszélgetni a többiekkel!!
Mikor kijöttek mondták,hogy nagyon jól áll a babakocsi a kezemben,így telefonnal le is fényképeztek!!
Kép

Már nagyon várom azt a pillanatot,amikor majd a mi kisbabucinkat tologathatjuk a párommal!!! :P :P :P
Néha belegondolok,hogy jaj de messze van még.....!!!
De gyorsan olyankor arra gondolok,hogy addig kell kihasználni a kettesben eltöltött időt a párommal,mert utána már ritkán lesz olyan alkalom,amikor csak kettesben lehetünk!!!
Bár ezt akkor egyáltalán nem fogjuk sajnálni,mert akkor már velünk lesz a mi Életünk Értelme,a kisbabónk!!!!

További szép estét nektek!!Puszi mindenkinek:Kriszti
Kép
kkriszi

tirza!!
Matyinak nagyon boldog szülinapot kívánok szeretettel!!!! :lol:
dotti! Csoda szépek a gyerkőceid!!
renóca! tüneményes a fiacskátok!
Szereintem is meg kell mondani az igazságot. Ismerek olyan családot akik titkolták, a gyerek kamaszkorában tudta meg ....Gondolhatjátok mi lett belőle... Onnantól kezdve neki minden járt semmi nem volt elég jó, vádaskodott, szóval katasztrófa volt sok-sok évig. Az apja úgy halt meg, hogy szinte nem is vett róla tudomást...
Na ez nagyon szomorúra sikeredett. BOCSI!!!!
ibi01

Dotti:Küldök képet szívesen,ha adsz egy email címet :D :D :D
Gyönyörűek a gyerkőcök!!!

Kriszi: Küldök,hát persze!! :D :D :D

Nagyon jól áll neked az a babakocsi szerintem is!!!

Tehetnék fel ide is képet,de valahogy így vagyok nyugodt,ne haragudjatok,lehet,hogy majd később.

Tegnap kapott fülbevalót Laura,csak két üvöltés és már bent is volt :lo :lol:

Mindenkinek szép estét.

Kép
csöpke

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de nagyon sok a plusz meló az oviban, így este álltalában olvasok, aztán dőlök le aludni! :D

Tirza!
Mi is pusziljuk a kis ünnepeltet! :lol:

Ildi ko!
Én is szorítottam ám Vivinek itt a háttérben. Örülök, hogy minden rendben vele! :lol:

Sajnálom, hogy nem lehettünk ott szombaton, gondoltam ám rátok! :D De jobban tettük, hogy nem mentünk, mert még mindig nincsenek jól a lányok. Épp ma voltam velük vissza a dokinál. Bizony még mindig nagyon hurutosan köhögnek. Ma kaptak hörgő tágítót is, úgyhogy nagyon remélem, hogy most már sinen vannak! :lol:

kizsó

Persze, hogy beírom azokat is, akiknek még nincs meg a határozatuk, majd ha meglesz, szóljatok és pótoljuk a dátumot! Dotti, Te is írd meg az adataidat és küldd el nekem légyszi!
Ma jobb volt a helyzet az oviban, induláskor sírt Bálint, de napközben már jól elvolt :)

Tirzáék Matyija, Isten éltessen születésnapod alkalmából!!! :)

Vivi köszöni a köszöntést, ide tettem fel szülinapos képeket:
http://picasaweb.google.hu/kaposiildiko/Vivien6SzLetSnapja

Szép estét!!
ildi_ko

Matyika! Boldog szülinapot!!!! :D :D :D :D

Kanga mama! Köszi a kérdést Zoé jól van. Nemrég vettük észre, hogy a kisasszony elkezdett beszélni! Persze mondja ő egész nap, csak valahogy átsiklottunk rajta, hogy nem csak bla-bla az egész. Na és az az érdekes, hogy nem csak szavakat mond (persze a baba,anya, apa, cica meg ilyenek már régóta megy), hanem fogalmakat is: kérek tejcit, kiszállok, apa elment, kérek még, repülő (!?) , Bia alszik stb. Most már célirányosan figyeljük, mert még elég nehéz megérteni a beszédét. :wink: :wink:
steiff

Sziasztok!!!

Ildikó!!!
Vivien essszméletlenül helyes a képeken!!!Nagyon aranyosak,főleg a közös pancsolásnál!!!!Imádom Őket nézni,nagyon aranyosak!!!
Na, és a torta,biztos nagyon finom lehetett!!!
Milyen ízű volt??
Nagyon gusztusos!!!

Steiff!!!
Zoika nagyon aranyos lehet,ahogy mondogatja a mondatokat!!!!
Nem teszel fel róluk képeket??

Kizsó!!!A lányoknak gyors gyógyulást!!!!Kár,hogy nem taliztunk,de majd a tavasszal,hátha sikerül!!!

Most megyek,mert álommanó nagyon kerülget,és még nem is fürödtem!!
Úgyhogy megyek pancsizni!!
Jó éjt mindenkinek,szép álmokat!!!!Puszillak benneteket!!!
Kriszti
kkriszi

Sziasztok.
Kanga-mama a tegyesznel 4. Golyanal 164.
Ancsur mi egybol kerelmeztuk vagyis a Golyanal nem alltunk ki a sorbol es a tegyesznel meg mikor lejart a hatarozatunk ott is egybol kerelmeztuk ujjra.
Csabika nem Golyas.(remelem tiszteletbeli)Mindig megyunk a Golyas rendezvenyekre.bocs lanyok ha nem voltam ertheto.
Kriszta nagyon jo a kep.!
Steiff hogy rohan az ido!mar beszel.
Ildiko szupik a kepek enni valo a lany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szep es jo ejt mindenkinek.
móncsi+3

Matyikának és Viviennek nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Lányok!
Látom, nagyon szépen halad a sor! Majd meglátjátok, milyen gyorsan eltelik az idő, hipp-hopp 100 alatt lesztek! Emlékszem a "régiekkel" vezettük a sorszámot és micsoda öröm volt, mikor valaki már "babás" lett!!!
Kitartás!!!

Diadella!
Nagyon szorítok neked innen a távolból! Sokat gondolok rád! Minden átsírt éjszaka feledésbe merül majd! Nevetni fogsz azokon a félelmeken, gondolatokon, amik a fejedben néha megfordulnak!
Puszillak!

Kép

Kép
kajla

Kriszti!!! Nagyon jól áll neked a babakocsi!!! nemsokára..tudod..kitartás!! :wink:

Ildikó!! Elküldtem a mailt!!! köszike

én nem tudom megnyitni a Vivi képeket...de nem adom fel, még próbálkozom!!
Vendég

Küldök 2 képet Bencéről. Most csak ennyi telik tőlem :oops: Majd gyakorlom!!!!
Kép Bence öt napos
Kép Bence játékot válogat
ibi01

Ancsúr!
Regina 5hónaposan volt ennyi kiló!!!!!!!! Gyönyörű lehet a kis hercegnőd!

Steiff!
Köszi mindent!

Süni!
Nagyon aranyos Miklóska! Nekem is megvan a könyv, de még csak egyszer lapoztunk bele! Regit még nem érdekli az öf. Leginkább most Hófehérke rajongó lett! Alig beszél még, de sorolja a törpéket, a legjobb a vége: "tutu", ez lenne Kuka! :lol:

Kép

Hétvégén voltunk a Corában és egy kislány, aki kb.5-6éves volt, kereste az anyukáját. Kérdeztem, hogy néz ki, milyen a haja, ruhája és közben nézegettük a sorokat. Úgy 5sorral odébb, háttal állva egy nőci telefonált, kislány boldogan rámutat, hogy ő az anyukája. Odaszaladt és megállt a kocsinál. Anyuka rá sem nézett! Na, gondoltam, most odamegyek és beolvasok! Rámnéz, telefonál, fogalma nem volt róla, hogy mi történik a világban körülötte, mondom neki: Ő a maga kislánya? Mert most hoztam vissza a bolt közepéről, nem tűnt fel, hogy nincs meg a gyerek?!
Ekkor elmormolt egy köszönömfélét, de ahogy néztem rá, azt nem tette zsebre!
Az előfordul, hogy egy pillanatra nem figyelünk és elszalad egy gyerek, de akkor keresi a szülő, totál ki van borulva...stb. ilyennek is találkoztam már, segítettünk is megkeresni. Na, de az hogy percekig oda se bagózok! Ez sok!
Aztán láttam őket még egyszer a boltban és a kislány benne ült a kocsiban! Na, azért! Éppen elég szörnyűséget lehet hallani!
Bocsi, de ez kikívánkozott!!! :roll:

Kép
kajla

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket.
Sajnos nagyon régen olvasgattalak benneteket, nem tudom, hogy ti hogy csináljátok, de nekem semmi időm nem marad, este mikor egy kicsit leülök a kanapéra pihenni, rögtön elalszom. Pedig még csak egy gyerek van, mi lenne, ha három lenne. (Ildikó! sokszor eszembe jutsz, vajon te hogy tudod beosztani az idődet a három gyerek mellett.)

Hát elérkezett ez a nap is. Olyan gyorsan megy az idő! Mintha most született volna, de visszagondolva az elmúlt egy évre, azért nagyon sokminden történt.
Matyi már 9700 g és 75 centi (aki már nem emlékszik ránk: mi 1800 g-mal és 45 centivel kezdtük az életünket). Most már mozgásban is teljesen behozta a korosztályát. Még csak 4 fogunk van, semmi darabosat nem hajlandó enni, sem babapiskótát, sem kiflicsücsköt nem hajlandó a szájába venni. A felnőtt kaját csak kézzel piszkálja, ahogy a szájához közelítem, már fordítja el a fejét.
Továbbra is imádja az autókat, de most inkább a kerekeit pörgeti, pörgetni nagyon szeret, toronydöntésben is nagyon profi. Szerencsére egész jól eljátszik egyedül. Bár most, hogy nagyfiúnak képzeli magát, mindig ott kell mögötte lennem, mert feláll mindenhol, és sokszor megfeledkezik a kapaszkodásról, és úgy akar elindulni, és így sokszor csak a kopp van. Még nem igazán vagyunk stabilak.
Remélem sikerül feltenni a mai nap képeit.
Egy kicsit sok kép lesz, nem baj?

Ilyen volt a díszítés, mert katicamániásak is vagyunk:

Kép

Egy egész katicacsaládot hívtunk meg :lol: :

Kép

Vendégekre várva:

Kép

A tortánk is természetesen katica volt:

Kép

A tortát sem vagyok hajlandó megkóstolni, csak az ujjamat eszem:

Kép

Az egyik ajándék:

Kép

Kép

Kép
tirza

Sziasztok
Húúúúúúúúú mennyit írtatok.

Csöpke
Köszönöm :D , nagyon aranyos vagy :D de ha nem haragszol nem fogadnám el. Jó lesz az a példány a tesónak majd:) Örülök, hogy szép emlékeket örzöl rólunk. Remélem még találkozunk:)

Diadella
Hamarosan kezdődhet a visszaszámlálás. :P
Kézzel írok naplót, azaz már a másodikat, mert egy betelt. Attól a naptól amikor megérkezett a tegyesztől a levél. Sajnos egyre ritkábban van időm, de ha valami kedveset, aranyosat mond, csinál felírom a naptárba és így mikor a naplóhoz jutok felidéznem könnyebb. Sajnos nekem nincs már aki a gyerekkoromról mesélne...és ez rossz. A kedves apró beszólásokra meg valószínű húsz év múlva nem mind jut majd eszembe :D. Rengeteget fényképezek, videozok a fényképezőgéppel. Sajnos nem tudom az iwiwre az újakat feltölteni, ha van valami jó tárhely amit ismertek szivesen venném az ötleteket, mert megosztanám veletek a boldogságunkat. Annyi vicces kis filmecske van már róla.

Kkriszti
Valóban jól áll a babakocsi :P :lol:

Steiff
Ez igen :P Hamarosan pletykálni fog :P

Kinga
Jobbulást nektek!

Beszélgettetek talán múlt héten arról milyen nagyobb babát örökbe fogadni, hogy lemaradsz valamiről. Amikor Mimi hazajött nem arra gondoltam, hogy én lemaradtam valamiről (ő még nem beszélt, nem járt akkor 13 hónaposan) hanem arra, hogy ő mennyi mindenből maradt ki, mint a vele egykorú társai és mindent szerettem volna bepótolni, megmutatni neki, megmutatni a világot. A kicsi virágok szépségét, az óriás elefántot..... Erről szólt-szól minden napunk, ismerkedtünk ízekkel, illatokkal, színekkel, szagokkal, szavakkal, a SZERETETTEL, ÖLELÉSSEL és íme ő:
Szereti a kiskakas gyémánt félkrajcárját, óvónő lévén báboztam is neki, majd elvette a kakast és odafordult a török császárhoz és kedves hangon megszólalt: "kérlek szépen add vissza a gyémánt félkrajcáromat"

No ne gondoljátok, hogy mindig angyal és mindig csak mosolygunk :lol: :( Sokszor kihúzza a gyufát, tizedszerre is felmászik az ülőgarnitúra hátára, tizedszerre is nekiüti az autót a vadi új konyhaszekrénynek, tizedszerre sem teszi el a játékot, hisztizik, elzavar, akkor aztán irgum burgum :( Szóval igazi kis angyal-ördög mérleg, igazi talány merre billen épp a mérleg és ez így van jól :P

Jó éjt Süni

Kép
renóca

Ilyenek voltunk 1 hónaposan:

Kép

És most ilyenek vagyunk:

Kép

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánunk!

Kép
tirza

Tirza!!!! Egyszerűen gyönyörű, tüneményes a kicsi fiad!!!! Nagyon nagyon gratulálok hozzá!!! Sok boldog évet kívánok !!!!
Annyira jó, hogy tettél fel képeket!!! Olyan jó ezeket nézegetni!!!

Renóca! Sajna ilyen tárhelyet én sem tudok a neten!!
Viszont jó dolog ez a napló írás!!! Sok-sok év mulva mekkora öröm lesz majd, amikor felolvasod neki!!!! Vagy elolvasod csak úgy magatoknak!!!
Vendég

tirza! Gyönyörű Matyikád!!!! :lol: Ne aggódj, hogy nem akar darabosat enni. Mi Bencével babaklubba járunk van 1 kislány aki 14 hónapos és csak szopik. Bence ott kapja a tízóraiját ez a kislány megbabonázva nézte Bencét ahogy eszik (még hammog is hangosan) egyszer csak megkínáltam.... elfordult. Következő alkalommal egy falattal megkostolta.... már 1 egész üveg desszertet megeszik.Ami késik nem múlik :wink:
k kriszti!! Csoda jól áll a babakocsi!!! :lol:
szép álmokat mindenkinek!!!
ibi01

Sziasztok

Először is szégyellem magam de tegnap nem vettem észre hogy Ildikó Vivije is öregebb lett egy évvel. :)
Igy kedves Vivien neked is nagyon Boldog születetésnapot kívánok.

Tirza
Mayi gyönyörűűűűűűű nagyfiú lett :):)
Mi is kínlódtunk a darabossal sőt volt 2 hónap hogy a kanalat sem volt hajlandó a szájába venni.
Vsszatértünk a kezdetekhez tápszer napi 4 szer 5.re egy kis főzelék tápival hígítva és természetesen cumisüvegből :(:(:(
Fogzott ezerrel szegénynek 6 foga volt bedurranva erre fogtuk a dokinénivel.
Aztán láss csodát, egyik nap bio kölest ettem és kunyerált.
Gondoltam adok neki ketté haraptam és a felét odaadtam neki . El is olvad de rágta a lelkem ezerrel.
Másnap a levesemből a répa kellett neki no nem kanállal meg kicsit összetörve, csak ugy kézzel maszatolva.
Igy ment napról napra, ma már elég megnyomkodni kicsit és mióta kijött a 2 felső foga is azóta szerencsére újból kanállal :):)
A kölest meg azóta is imádja desszertnek , de már egészben :):)
Az idő pedig nálunk is hiánycikk.
Én házimunkából csippentek időt magamnak.

KKriszti

Tényleg jól áll a babakocsi :):)

Kajla

Nem semmi emberek vannak :evil: :cry: nagy az isten állatkertje.
Jót mosolyogtam amit Ancsúnak írtál :):)
Zalánkám a 2 hós mázsán már 6.20 kg volt aztán ma már teljesen jó, nincs még 10 kg talán 9.60 ha jól emlékszem. :):)

Süni

Én is írok vagyis próbálok . De több van a naptárban mint a naplóban. Nyugtass meg előbb utóbb be kerül minden . :shock:
Tárhelyben meg szerintem Napsi lesz az illetékes :):)

Ibi

Helyes a picúr (aki már nem is olyan picúr) :):):)

Talán Dotti kérdezte Analízisből és Mechanikából Írok :cry: :cry:

A hibákér bocsi de a sötétben lassan megy

Naninga
naninga

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?