Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa, látod, tudja az a lányka mikor hol a helye :wink:
Örülök, hogy minden rendben. A cukrod ma is jó volt?

Kriszti! Köszi, de egyenlőre nem akarok arra gondolni, hogy meddő vagyok. Bár lehet, hogy ennyi idő után már nem ártana???????????
Szóval azt már elkönyveltem, hogy az éven biztos nem leszek terhes :cry: :cry:
Nem tudom mit csináljak, és ez dühít!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Nem is azért másoltam be hogy meddők lehetünk!
De ha jól átnézed érdekes és jó infók vannak benne!!!!!
Én 2x néztem át!!!
Elég érdekes téma!!!!!
Vendég

Kriszti, nem is úgy gondoltam.
Én is beleolvastam, de...Á, inkább hagyjuk.Most egy másik oldalt olvastam, ott is ilyesmikről volt szó, hát én inkább már nem is olvasok semmit.

Zsu

Kép
bvigh

Jaj, azt elfelejtettem kérdezni, hogy a dokid haza jött már?

Zsu

Kép
bvigh

Igen!Haza jött!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

pálinkásat úgy látom én vagyok az ébresztő :lol: zsu: de jó hogy jöttél végre hát ejnye-bejnye nyugodtan menj a dokibácsihoz már én is úgy vagyok vele nem érdekel hogy mit csak csináljon velem valamit. Holnap 9-re megyek dokihoz én is remélem van petécske :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Tegnap végre szépen mutatta magát a kisasszony :lol:
Íme:
Kép
Kép
Kép 25+2
Puszika, most fél kézzel írtam, itt van Zolcsika is. Később benézek.

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: szép a pocakod!!

Kriszti: majd számolj be, hogy mi volt a dokinál!!

Andi:?

Én holnap megyek dokihoz, és ma kezdtem a 17. hetet!!!

Most megyek, indul a nap!!!

Sok puszi!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt!

Olik:juj de szépek ezek a képek!Még mindig ámulok bámulol,ha 4D-s képeket látok.Anno ilyen még nem volt.Nekem egy kicsit misztikus,de csodálatos.Ja,és csini pocid van!

Klarka:gratulálok a 17. héthez.

Én még mindig pirimentesen,de a hőm maradt ott,ahol volt.Várok.

Krisuti:mikor mész a dokihoz???

Zsu:Most hogyan tovább?

Ancsa:gratulálok a babakocsihoz.Kapunk majd képet??
vedresandi

olik: hú de csuda szép a poci és a kis hölgy is már egy kis tünemény :lol: andi: ebből még bármi lehet :lol: :lol: zsu: dolgozol ma? felhívni az orvost :lol: :lol: klarka?: gratula nagyon :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Olik:Nagyon szép a pocid!na meg a kislányka is.

Andi:Ime a képek a kocsiról.
Kép Kép

És egy sportkocsi változat.
Kép

Akkora ez a kocsi,mint egy csónak.Mondtam apának,hogy ezzel még a Dunán is fent maradna.
Na de ide a hegyre kell is ekkora .

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Ancsa!Szép a kocsi!!!!!

17.45-re megyek dokihoz!!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!
Vendég

Ancsa:Nagyon jó ez a kocsi!!!
Hamarosan lakója is lesz :lol: :lol:

Kriszti:majd gyere mesélni,mit mondott a dokid!
vedresandi

Kriszti:Alig várom a hireket.Nagyon izgulok érted.Na meg mindenkiért.

Tiszta stresszben vagyok,már alig birom kivárni a hátralevő időt.Tudom,hogy hamar eltelik,de mégis.Már olyan kiváncsi vagyok a lánykámra. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok Csajok!

Ancsa - Gondolom, mennyire izgatott lehetsz :D
Én azt várom nagyon, hogy bégre érezhessem a Babucit .. mert már látom, hogy ott van a pocakban, hiszen elkezdtem óvatosan növögetni .. :lol: de jó lenne, ha mocorogna nekem :) :lol:
A babakocsi gyönyörű :D :D

Andi - Nagyon nagy drukk ahhoz, hogy pirimentes maradj még hosszú hónapokig!!!!!

Olik - Nagyon szép a pocid, szép vékony vagy! És a fotók is tüneményesek :)

Remélem a héten nekem is kiderül, kisfiú vagy kislány a gyerkőc odabent :D
Pénteken megyünk 4D-re a férjecskémmel .. nagyon várjuk!!

Kép
szösszenet

hú de jó babakocsi mennyi volt ha szabad megkérdeznem? nagyon tetszik. bár én még nem tudnék mit beletenni legfeljebb a macskámat Maszatot vagy a férjemet :lol: :lol: eltologálnám szivesen legfeljebb megszülnék vele :lol: :lol:
erzsebet0312

bocs az előbb béna voltam...

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 21&start=0

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Erzsi:Persze,hogy megkérdezheted.35.200Ft volt.
Biztos vagyok benne,hogy hamarosan neked is lessz kit tologatni benne..................

Kép

Kép
ancsa03

az nagyon jó hát remélem igazad lesz :lol:
erzsebet0312

Ancsa - Én még jobbat kérdezek: és hol vettétek?
Én most egy használtat néztem ki 20ezerért .. ami nagyon tetszik.
De ha 30ezer körül lehet újat venni, az megbízhatóbb.
Nagyon köszönöm a segítséged :)
LAssan mi is elkezdünk vásárolgatni .. apránként össze kell álljon minden, mire jön a Babuci :) és nem kis pénz .. így részletekben tűrhetőbb :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet:A babakocsi rendes ára 39.990,- csak nekem volt kedvezményem.De szerintem még az sem drága,mert láttam 47.990,- ért is.
Mi Budaörsön vettük a Matti-ba,de Bambinó babafutárnak is van ilyen,ugyan az oldalukon nincs fent,de van nekik.Telefonon lehet egyeztetni a nővel.

Kép

Kép
ancsa03

http://www.bambino.hu/index.php?m=2fukcios

Itt a bambinó!

Nekem pl.a n.sárga és a világoskék tetszik!
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de beteg voltam, meg nem is voltam netközelben.

Zsu! Értelek, mert én is tök bizonytalan vagyok, de el kell magadat valami mellett határozni. Ha még egy hónapot hőméricskélsz, akkor a dokinak se lehet semmi kifogása, és adsz mégegy hónapot magatoknak, hogy spontán összejöjjön a baba. Közben a férjed elmehet andrológiára (meddőségi kp-ban jók az andrológusok is ált.) Tudom nehéz, mert minden hónap remény, és aztán pofáraesés.

Ancsa! A 3000 az a cervix (méhszáj) index. (Ez a legjobb érték) A szám első jegye (3) azt fejezi ki, hogy mennyire nyúlik be a méhszáj a hüvelybe cm-ben. (Itt 2 még jó) A második jegy a külső méhszáj nyitottsága, a harmadik a nyakcsatorna nyitottséga, a negyedik a belső méhszáj nyitottsága, ezek is cm-ben értendők. Előfordul a vége felé, hogy a méhszáj nyílni kezd, ekkor az érték is más lesz. Most a 3000 azt jelenti, hogy a méhszáj 3 cm-re nyúlik be e hüvelybe, és a külső méhszály, nyakcsatorna és belső méhszáj 0 cm-re van nyitva, tehát teljesen zárt. A vége felé lehetnek még ilyen értékek:
3100- a méhnyak 3 cm-re nyúlik be, és a külső méhszáj 1 cm-re nyitott, a nyakcsatorna és a belső méhszály zárt
2100- a méhnyak 2 cm-re nyúlik be, a külső méhszáj 1 cm-re nyitott, a nyakcsatorna és a belső méhszáj zárt.
Ezekkel az értékekkel még simán hazaküld minden doki, ha a szülésnek egyéb jelei nincsenek.
A következőkkel mér nem biztos, hogy haza engedik a kismamát (bár a kevésbé szivbajos dokik megteszik):
3110, 3200, 2100, 2200
És amivel már például tuti nem engednek haza:
3111- nyakcsatorna, külső és belső mméhszáj is nyitva 1cm-re (értelemszerűen, ha jobban nyitva van, akkor sem megy haza az anyuka)
2110, 2111, 2210, 2211 stb.
És persze ekkor sem, ha a szám 1-el kezdődik pl: 1110, 1000 stb.
És nagyon jó a babakocsi!!!!!! Valószínűleg már nekünk is minden meglenne, mert nagyjából együtt szültünk volna. :roll:

Olik, Kacika! Jók a pocifotók, lenni nagyon nagyon irigy. És persze a gyerkőcök miatt is...:oops:

Andi! Neked mennek a drukkok!!!

Most lelkileg próbálok helyre rázódni. Annyira reménykedtünk ebben hónapban, még mindíg van egy kis reményem, de egyre kevesebb. :
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 92800_.png

Kép
kislibus

1 cn :cry:
köszönöm a drukkokat.karácsonyi meglepetésre készülünk most már :lol:
vedresandi

((((((((((((((((((((((((Andi))))))))))))))))))))))))))))))))
Nagyon szuper vonalzókat produkálsz!!!!!!!!!
Szép ajándék karácsonyra!!!!!!
SOK-SOK DRUKK HOZZÁ!!!!!!!!!
Vendég

Kislibus:nagyon szépen köszönöm az információt.Ezek szerint még nincs miért aggódnom.

Lányok:Megmondom a frankót,hogy semmi mást nem tudok nektek irni,csak hogy kitartás,és ne veszitsétek el a reményt.Jövő hónapban,de legkésőbb decemberben hozom a babámat,ő lessz a ti kabalababátok.Szerencsét fog hozni nektek.Én érzem........ :lol: :lol:

Kriszti:Gyere a doki után,hogy mit mondott!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Oké!Jövök!
Vendég

andi: helyzet? :lol: :lol: zsu: fehívtad már a dokidat? ancsa: jajj de jó lesz ha már meglesz a babó majd mi is babázunk virtuálisan egy kicsit :lol: :lol:
erzsebet0312

Ancsa, nagyon szupi a kocsi! Mindjárt lesz aki használja. Juj, de izgi.
Olik, nagyon édi a babád.Szuperek ezek a 4D-s képek.És a pocakod is ari, csini vagy nagyon.
KRISZTI!!!!!!!!!!!!!! GYSERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!
Úgy látom, ez a dokihoz járás hete. Klarka, Erzsi, várjuk a ti beszámolótokat is!
Andi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Neked még van türelmed? Téged még soha nem hallottalak panaszkodni. Hogy bírod ezt?
Szösszenet, ez is nagyon izgalmas időszak lehet, figyelni, hogy mikor mozdul meg először a babád.
Kislibus, jó,hogy érted mit akarok gagyogni. Elég nehéz elmondani mit is érzek. De most eldöntöttem, hogy én bizony mindenképp ezzel a barátnőmmel akarok terhes lenni.Igaz ezt már eldöntöttük pár éve. És ő is felszólított tegnap, hogy húzzunk bele, mert ő nem akar egyedül szülni. Mondtam neki, hogy én biz1 nem szülök vele, ha a feje tetejére áll akkor sem. Elég lesz nekem a saját szülésem… :wink: :wink: :wink:
De olyan jó (tudom ezt már mondtam) , hogy te érted ezeket a rövidítéseket.
Neked meddig kell még mérned a hődet? Még 1 hónapig, vagy ez volt a 3. hónap?

Zsu

Kép
bvigh

Megjöttem!!!!!Végre!
Következő a helyzet!
Nincs ciszta se a mióma!!!!
De van szép tüszők vagyis pé!!!!!
Ez nagyon jó,mert 2 hónapja gyógyszer mentes vagyok!!!!
Tehát gyógyszerek nélkül szépen van pé-m!
Mivel 1 évhez közeledünk,felajánlotta a Miskolci meddőségit!!!
De azt beszéltük meg,hogy ha akar igy jöjjön össze abba már nem megyünk bele!!!
De nem tartja kizártnak hogy spontán ne sikerülne!!!
Annyit javasolt hogy a praktikákat vessük be!!!!

JÓ ÉJT!!!
Vendég

Kriszti:Azért ezek nem is rossz hirek.Úgyhogy fel a fejjel.

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti, ez jó hír!
Akkor most mindent bevettek? Esetleg javasolt valami okosat a doki? :oops: :wink:
Remélem tényleg jönni akar az a baba!

Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Zsu:hát türelmem az nem sok,és eléggé összejöttek a dolgaim ezen kívül is,szóval most egyáltalán nem vagyok jó passzban,mondhatni egy fos vagyok.Sikerült 2 órán át bőgnöm,mikozben a kedves bátyámmal beszéltem,mert kollégák is vagyunk,és sajna áll a bál is a cégnél.Ezt a napot szí esen kiiktatnám az életemből,de menni kell tovább!!!

Kriszti:ezek azért nem rossz hírek ám (((Kriszti)))))remélem,nem kell a meddőségibe mennetek,és a praktikák jól beválnak.
vedresandi

Jó reggelt!

Látom ma én keltem korán.

Andi, nem irigyellek. Ha segít, nyugodtan írd ki magadból, mi szivesen " meghallgatunk".

Hozzám mkost jön a mosógépszerelő. Igen, már megint. Ugyanis a múlt héten nem sikerült megcsinálnia. Remélem most már jó lesz, mert lesz itt irgum-burgum!
Ja, ez nem is olyan rossz ötlet. Rajta töltöm ki a mérgemet.

Zsu

Kép
bvigh

Na én indulok "dolgozni", vagy hova. Kedvem: :( :( :(
Ez már sose lesz jobb? Én már nem akarok dódozni járni!!!!!!!!! Én vagyok ilyen lusta, vagy mi van ilyen kor? Pedig én esküszöm, hogy szeretek dolgozni, de már annyira unom.
Most aztán szép képet kaptok rólam.

Szép napot mindenkinek!
(szebbet, mint amilyen az enyém lesz)

Zsu

Kép
bvigh

((((((((((((((((((((Andi)))))))))))))))))))))))))))

A dolgok néha nem mennek simán sokszor akadályokba ütközünk úgy a munkában mint a magánéletben is!Sajnos!De kitartás!Csak átmenet!Minden helyre áll!!!!!!S megoldódik!!!!!!

Zsu!
Szerintem nem vagy egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hónapról hónapra úgy vagyok vele,hogy a következő hónaptól milyen jó lenne itthon!!!!!
De én neked is csak azt tudom mondani,nem ártana egy uh,hogy van e tüsző és mereped e!!!!!
Sőtt a hormon labor!!!!!
Küzd azért a babért ha kell orvostól orvosig menj!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked még az első!!!!!!

Andi!
Mi már nem megyünk meddőségibe,a doki segitségét felajánlotta,de nem élünk vele!!!!
Mint köztudott van 2 gyermekem,igy is össze jöhet,ha akar,mivel gyógyszer nélkül is van pé-m!!!!
Javasolta a szex közbeni praktikákat!!!!
A teákat és az E vitamint!!!!!Stb.

Adtam még maganak egy kis időt!Olyan könnyen azért nem mondok le a babáról!!!!!
Csak türelmet nem lehet pénzért venni sajnos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Abból pedig rengeteg kéne!!!!!!!!!!!!!!
De úgy látom mindenkinek!!!!!
Aki még nem babás annak azért hogy legyen már!
Aki meg már több hónapos annak meg azért hogy minnél hamarább szüljön és végre a babát a karjaiban tartsa!!!!
Ugye,igy van?????!!!!!!

KITARTÁS MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

daísdv
cinderella

Ez meg mi lenne?????? :lol:

Valaki eltévesztette a házszámot????? :lol:
Vendég

Hol van már megint mindenki. Néha úgy belendülünk, aztán meg...........
Ma egész tűrhető napom volt.
Nem hiszitek el milyen hülye vagyok! (és még le is írom :oops: :oops: )Most kitaláltam magamnak, hogy márpedig én a hónapban igenis terhes leszek, ha a fene fenét eszik is.(volt már ilyen) De most reggel már tökre remegtem az izgalomtól, hogy mikor lesz már hó vége, hogy tesztelhessek. Legalább olyan izgatott lettem, mintha azt várnám mit mutat a teszt.
Na erre mit mondtok? Normális vagyok? Egyik nap még depressziós vagyok, másik nap meg............
Kriszti, mi újaság, hogy vagy?
Klarka, voltál dokinál? Mi volt?
Többiek? Kivel mi történt ma?

Zsu

Kép
bvigh

Szia Zsu!

Én most jól vagyok!
Ma ajánlottak nekem egy nagyon jó vitamin készitményt!!!!
Peteérésre és sperma erősitő!
Próbáljátok ki 60 kapszula napi 1 szem 3510,-ft!
Mindjárt linkelek róla!!!

Igen is terhesek leszünk,csak idő kell és türelem!
De mint ahogy irtam is abból kevés van és pénzért nem lehet kapni!!!
Vendég

Vendég

Az első oldal bejön,ott van a termék ismertető,az alsó kettőt tanulmányozd át!!!!
Én inkább ezt szedem mint az E vitamint vagy a clostyt vagy a teákat!!!
Ezt legalább a párom szedheti és jó vitamin!
Vendég

Kriszti, pedig én már megvettem voltna az összes türelmet, még ha a gatyánk is rámegy. Sajna én abba a sorba nem álltam amelyikbe a türelmet osztogatták. :( :(
Már azt sem tudom mit kellene kipróbálni. Most szedem az E vitamint és kész, meg néha 1-1 Elevit, Folsav.

Jaj, olyan hideg van, hogy lefagy a kezem. Nem jó a fűtés a melóba.

Zsu

Kép
bvigh

Ja egyébként ma agybajt kaptam,úgy volt hogy csütörtök péntek iskola aztán szólnak délután 3 után hogy mégsem lessz,csak pénteken egy félórás megbeszélés!!!
Teljesen átszerveztem a 2 napomat most megint vissza az egész!!!
Néha az embert meghülyitik!!!! :evil:

Szombaton ti dolgoztok!!!! :roll:

Én sajna igen! :evil: Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!! :evil:
Vendég

Kriszti, olvasom, de ezt írja:

Segítik a nők peteérésének szabályosságát-------------én már addig semmi ilyet nem szedek, amíg nem megyek dokihoz. Azért nem iszom a teát sem, hogy lássa, hogyan is működöm valójában.

Zsu

Kép
bvigh

Én még nem tudom dolgozom-e. Ha igen, akkor is csak 1-ig.Elvileg szabad lennék, de felajánlottam a kolléganőnek, hogy bejövök helyette. Még nem tudja,hogy kiveszi-e a hosszú hétvégét, vagy inkább a párja marad otthon. Persze azt nem mondtam, hogy a párja helyett is bejövök. Neki van szabad szombatja, a csajnak viszont nincs.
Majd holnap megbeszéljük.
Igaz, ha a pasi helyett jövök, akkor meg 2 szombatom lesz szabad egymás után.Az se rossz.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Jó,jó!Én csak jót akartam!
De a párod szedhetné!
Vendég

Kriszti, nehogy félre érts!
Én nagyon hálás vagyok minden infóért!
Csak most tényleg nem akarok már semmit beszedni. Ki tudja mi bajom van. Látod eddig ittam a cickafart teát, minden rendben volt. Mikor a doki kérdezte ezt is mondtam. Így eszébe sem jutott, hogy valami baj lehet ezzel. Pedig ha azt mondom, hogy össze-vissza jön meg, akkor másképp közelíti ő is a témát.

Kriszti, puszi!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Jól van!Semmi baj!!!!
Puszi!!!!!
De én a dokit sem értem,de egyiket sem,hogy mit kell ennyit várni??!!!
Miért nem lehet neki kezdeni a vizsgálatokba!!!!????
Pl.már rég elküldhetett volna laborba!!!!
Az alap vizsgálatokra gondolok!!!
Ez rengeteg idő!!!!
Mi is azért nem vállaltuk be a meddőségit mert sok idő és tortúra!!!!
Ennek mi már nem tesszük ki magunkat!!!!!
De Isten őrizzen nektek oda eljutni,menni fog az spontán is!!!!
Én nagyon drukkolok,hogy igy legyen!!!! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?