Sziasztok!
Eszméletlen, mennyit írtatok tegnapelőtt óta, valahogy nem jutottam géphez és lám, máris másfél órája böngészek, hogy újra képben legyek!
Alexa, én is meglepődtem "hány réteg" méhszájunk is van, de legalább mégjobban védve vagyunk!!
kérdeztem én is boltokat, vagy helyeket ahol vannak pici ruhák, de nekem inkább cuccok kellnének, mint pelenkázós ágy, meg minden más, ugyanis csak a babakocsi van meg...
De körül fogok nézni a helyeken, amiket írtatok, köszi a tippeket! Node a köfémes cucc most 20-án vagy 21-én van?? Mert 21-e az vasárnap nem szombat...mindenképp kimennénk megnézni!
Nati, igaz, hogy nem adják könnyen ezeket a kis drágákat, csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nekünk ilyen hamar összejött, de tuti, hogy neked is menni fog! hát, a gyógymódokat vagy kikísérleteztem, vagy nálam bölcsebbekre hallgattam...
Amit Gabi írt a kamilla negatív oldaláról, eddig én se tudtam, de nem is tűnt fel, mert már a mindenféle váladékok előtt kezdtem a gőzölést!
szurkolok a következő tesztedhez! a toxo leletet a nővédelmiben kaptam meg, mindig az az orvos kapja, aki a vizsgálatot kérte! Amúgy látom nem stresszelsz sokat a zebrásodáson, nagyon helyes hogy nem idegeskedsz, a humor nagyon megvan, mint láthattuk a bajnokos listádból...
Ne csüggedj, legkésőbb karácsonyi ajándékként beteheted a fa alá a tigriscsíkot!
Gabi, a cumit szívesen elcserélem, ha még nincs más jelentkező, nekem van egy sötétkék, most kaptam, de van már zöld meg még egy kék is, szóval jó lenne egy lányos is, hogy egyenlőek legyenek az esélyek!
nem mintha babonás lennék...5 hetesen kaptunk 2 nagy zsák babarucit sógornőméktől, ha hinnék a balszerencsében, már azt se fogadtam volna el! Tényleg volt pónid? tök jó, én 1 évig lovagoltam, de csak egyszer pónin, akkor is jól megszivatott a kis mocsok!
de édes volt, olyan kis tehénmintás.
Kata, nagyon köszi a táblázatokat, meg az egyéb hasznos linkeket, meg a karácsonyi vonalzód amit lenyúltam, meg a tippet a gyógyszertáras füzetre! Megyek és behajtom rajtuk, mi az, hogy nem reklámozzák?!
Egyébként én is függő lettem...
Andi, tök jó, hogy csak 1 hét van lagziig, remélem minél tovább bírjátok a pocaklakóddal a mulatozást! Milyen ruhád lesz?
Krixta, én is örülök, hogy itt vagy te is és én is sokat írok mégse vert még meg senki
Ha mész Chrissyyhez, mond meg neki, hogy puszilom és nagyon sokszor eszembe jutnak!
Szilvi, örülök, hogy lest szerelőd, remélem meg leszel elégedve és nem sokáig fagyoskodtok már! Sok sikert a védőnőhöz!
Mikor turizzunk? Amúgy rájöttem, kit láttam hasonló névvel: pár oldallal ezelőtt is itt volt, MamaCka, nem t-vel...
A karácsonyi vásárra én is kimennék, nálunk a párom az, akinek nincs igazán kedve.
Ani, a suli nekem is érdekesen lesz nagy hassal, pont vizsgaidőszakban, ráadásul 2 szigorlatom is lesz, hát mejd leteszteljük ezt a dolgot, miszerint "az emberek általában rokonszenveznek a kismamákkal" /felicitas könyvecske/ A cégnél meg tényleg ne hagyd, hogy olyasmi legyen, amit nem akarsz! A pisilés utáni furcsa érzés szerintem nem bacik miatt van, nekem tök negás lett az előző bacitesztem, mégis mindig érzem. A hasfeszülésem viszont teljesen elmúlt, hála a magne b-nek. Ja bocsi, hogy kivettek a drukkokat, majd mindig megírom őket külön, nem fértek be a 2 vonalzóval 1ütt!
Viki, tök jó kajákat csinálsz, én mindig gondolkozok, mégis mennyit kell főzni egy picinek (fél krumpli, stb..) fura lesz a nagy adagok után, amit megtanultam végre jól kiszámolni!
Judy, én se tudom megállni, hogy ne vegyek néha valami picikét, eddig teásüvegem, picike előkéim és cumik vannak, már a sok használt piciruha mellett.
Vicuska, sajnálom, hogy ez lett, főleg rossz, hogy már úgy tűnt, minden oké lesz...Hajrá hajrá a következő menetre, helyes, hogy nem adod fel!!!
Most rólam egy pár szót, és mégegyszer bocs a kisregényért
Szóval sírós és röhögős lettem. Egyik átcsap a másikba, szegény párom nem érti és nem látja az átmenetet...
A picurkám nagyon mozog!!!Ma ő ébresztett. Tegnap éreztem először ülve is! Ezzel párhuzamosan nagyon megindult a növésben, de komolyan, minden nap láthatóan nagyobb!! 2 nadrágom van már csak...
esküszöm nézem a hasam és röhögök, mert 2 hete még SEMMI nem látszott! Emlékeztek, meg is kérdeztem, hogy mikor kezd már. És amit Kata mondott a fölfelé sétáról a talin: Veszprémet nem tudom, mennyire ismeritek, tegnap voltam suliban és ott az van hogy hegynek föl szinte mindig. Komolyan, a első (lassú!!) 5 perc után lihegtem. Én! Pedig elég jó az állóképességem, futni szoktam a buszra azon a lejtőn...
ez kész.
Oké, befejezem, megyek már...