Új privát üzeneted érkezett!

Basszus ez hihetetlen...az ilyenek nem érdemlik meg hogy babájuk legyen:(
Vendég

A Dominik a margit-szigeti vagy az angliai?
De tök mindegy, a lényeg a lényeg, hogy döbbenetes mennyi beteg ember van körülöttünk.... Szőrnyűűűű
Vendég

Ani,
már írni akartam, hogy ha a cég azért iskoláz be téged, mert szükséges a munkaköröd ellátásához és nem a saját akaratod, akkor "kijelöl" és nem kell tanulmányi szerződés. Lehet kötni, de mivel nem Te akarod az iskolát nem kell Neked extra kötelezettséget vállalnod benne - ez csak akkor van, ha a saját tanulmányidat akarod a céggel finanszírozni.
Ne hagyd magad, mert a törvény most melletted áll!!!!
Vendég

Nati, köszi, ezt nem tudtam! Véletlenül azt nem tudod hogy lehetene tanulmányi szerződés nélkül biztosítattni velük hogy fizzesék (rendszeresen, ne csak az elején) az utiköltségemet. Nekem ez a legnagyobb gondom, mert az ok hogy a sulit egybe kifizetik de mellete heti 4000 Ft hogy odajussak az iskolába.

madiani

Ani,
melyik e-mailedre küldjek egy megállapodást ami jó lenne a sulidhoz?
Vendég

Ani,
végül is mindkettőre elküldtem, mert az iwiwen meglestem a címed. Ez csak egy minta, de ebből jól ki lehet indulni, mi is hasonlókat kötünk...

Lányok, reggel még benézek, de napközben győri excsoporttársam jön látogatóba 4 hónapos és 3 éves gyerkőcével, úgyhogy nem hiszem, hogy net közelben leszek, de este jövök :P

Drukkoljatok légyszi, kezdek nagyon izgulni :oops: :oops:
Vendég

Nati, Nati, lécci lécci legalább küldj egy sms-t, én meg értesítem a többieket, jó???? Lécccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,
reggel még jövök az eredménnyel, 9 körül jönnek a vendégek, nem hiszem, hogy addig tudnék aludni..... :shock:
Vendég

Jaaa, akkor jó.. Azt hittem egész nap várni kell az eredményre. Akkor gyorsan olvastam csak, bocsi :oops: Nati, tudnod kell, hogy nagyon drukkolok!!

Kép

Kép

hoppá

Nati!Én drukkolok,ezerrel!!!!

Dominikot megsirattam...

Ani!Légyszi javítsd ki a táblicskut,mert Martinkám ma 10 hónapos lett!! :D Köszi!
Vendég

Alexa, gratulálok a hódordulóhoz! Martinka 5 nappal később ünnepli a szülinapját mint én, meg a hugim :wink:

Nati, írtam privit!! Nagyon drukkolok holnap reggelre!! Korán gyere, jó??? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata, köszi visszament a privi :wink:

Szép álmokat mindenkinek, reggel jövök :P :P
Vendég

Sziasztok!

Alexa nálunk ma husileves volt a babamenü, tettem bele neki répát, pipihusit, karalábét, kelbimbót meg félrekotortam a zsírt a tetejéről és meglocsoltam egy kis lével, nagyon ízlett neki mert két bébi tányérral is bevágott :D , ilyen még nem volt, hogy ennyit evett volna, úgylátszik fini húslevest főztem apa is dícsérte :D . Ja és most először evett ilyet, de akkor gyakori lesz nála amíg meg nem unja :D . Reggel tejci után evett még egy kis vajas kiflit, mert mikor reggeliztem kinézte a számból :shock: , szóval elég bendős a kisfiam szerencsére :D . Remélem később sem lesz válogatós bár mi sem vagyunk azok és szerintem amit lát az a lényeg, na de majd meglátjuk.
Az alvás nálunk is ugyanaz mint nálatok, ebéd után alszik másfél órát és még du. bealszik egy kicsit. Boldog tizedik hónapot Martinkának :D !

Kép
vikike_

Nati nagyon nagyon szorítok reggel!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
vikike_

Viki!

Nálunk is pipihusi volt,meg rizs,srépa,kicsi krumpli,margarin turmixolva.Amikor ebédeltem,Martinka is odajött,felkapaszkodott,és nézte mit eszem.Hát,adtam a szájába a husiból,és rágta,és ami a lényeg,hogy most először nem fuldokolt !!!Naggyon örültem!Ezen felbuzdulva,holnap reggel én is kipróbálom a zsömibelsőt!Nem semmi adagokat eszik Levi,Martinka inkább többször eszik keveset,meg olyan kis sajtkukac,hogy nem bír sokáig megülni az etetőszékben,menni akar!

Lányok!Martinka mindenkinek köszöni a hófordulós köszöntést! :D :D

Levinek is Boldog hófordulót,utólag is!! :D
Vendég

Nati!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Vicuska, mi újság?? Hogy vagy?? Apa mit mond??? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, mi újság??? Hogy érzed magad?? Apa mit mond?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok! Jó reggelt!

Nati, hát nem keltél korán :)
Nagyon drukkolok!

Ma nem hiszem hogy sokat jönnék (suliba leszek), de holnap pótolom.
Pusszantás

madiani

Én meg most ébredtem, rohantam bekapcsolni a gépet, de látom még semmi.... :?

Ani, jó sulizást! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok! Küldeni fogok egy hosszú levelet, előre is bocs, ha beteríti az oldalt! Most megírom jegyzettömbben, mert tuti elszállna, mire végeznék... :oops: :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek,

Ma nem tudok jönni, mert takarítós napom van, egy merő kosz a lakás, muszáj megcsinálnom.

Natit még meg akarom várni, mielőtt nekikezdek a csiszitülésnek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,
éjszaka a sorozatok után alig bírtam elaludni, reggel már 5-kor felkeltem... Negatív lett...... aztán alig bírtam visszaauldni végül 8-kor keltünk fel apával....
Hát csajok, legalább kapunk esélyt az ikrekre :P
Most kicsit megint depis vagyok, de jönnek a vendégek, majd ők elterelik a gondolataimat.
Egyébként piri és jelei sehol, nem tudom mit szivat, ha jönni akar jöjjön, legalább a hétvégénk legyen jó az őrségben :wink:

Köszönöm a drukkokat, nagyon sokat jelentettek!!!!!
Szép, szebb napot nektek!

(apa reggel kinyitotta a hűtőt és két nyers tojás landolt a papucsán... hát a mi reggelünk így folytatódott...)
Vendég

Nati........... :cry:

Kép

Kép

hoppá

Nati,

Nem is tudom mit mondjak.............. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati, drága, neked is azt mondom: amíg nincs piri, addig van remény. Milyen (érzékenységű) tesztet csináltál????

Kép

Kép

hoppá

Szép reggelt!

Nati drága!
:(
ez még nbem jelent semmit!a teszt mondjon le! :lol: piri sehol,még bszégyenlős a kis csöppség :wink:

Szilvi!
drukk a védőnőhöz :D
azok mit csinálnak? :roll:

Na,nálam este óta beindult az igazi Niagara. :evil: lassan vérátömlesztést kell kapnom,annyi gyün :oops: de ez talán jó,mert akkor a természet elintézi,és nem marad remélem bent semmi,aminek nem kellene,úgyhogy most ennek talán örülök :)

Tegnap megbeszéltük apával,hogy rögtön belekezdünk az újabb,sikeresebb inszembe! :lol: ő még akart volna várni,de én csak így tudom túlélni,ha belevágunk,nem bírnék ki egy abszolút fölösleges,várakozós,null esélyes hónapot :?
Szóval pénteken megyek dokihoz,és ha minden okés,elkezdjük a stimut újra. :P :P :P

Júliusban is szép szülni,nem? :wink:
Vendég

Kata!

a te vonalzód is lafemmebonitás?az enyém mér nem számol?a tiéd mér? :roll:
Vendég

Viuska, de örülök!! Akkor indul az új esély!! Most minden rendben lesz!! Nagyon gyorsan teherbe tudsz esni, ez nagyon jó!! Most minden össze fog jönni!! Nagyon jó dolog júliusban szülni, majd meglátod!!

Miért nem számol a vonalzód??? Passszzz. Próbáld meg megint megcsinálni, hátha úgy jobban tetszik neki.

És még utoljára (sokadszor :oops: ) megkérdezem: nem görcsölsz,csak "gyün"??

Kép

Kép

hoppá

Száp jó reggelt Mindenkinek!

Nati!
Ne legyél elkeseredve a nega teszt még semmit sem jelent!

Vicuska!
Szuper a hozzáállásod,és nagyon szorítunk előre is!

Kriszta!
Mi is 30-án megyünk UH-ra a SchZs-hoz magánba,lehet találkozunk.Mikorra van időpontod?Nekem 20:20-ra,de 20:00-kor már ott leszünk mert a tesómnak akkorra van és együtt megyünk.

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Eszméletlen, mennyit írtatok tegnapelőtt óta, valahogy nem jutottam géphez és lám, máris másfél órája böngészek, hogy újra képben legyek! :D

Alexa, én is meglepődtem "hány réteg" méhszájunk is van, de legalább mégjobban védve vagyunk!! :D

kérdeztem én is boltokat, vagy helyeket ahol vannak pici ruhák, de nekem inkább cuccok kellnének, mint pelenkázós ágy, meg minden más, ugyanis csak a babakocsi van meg...:) De körül fogok nézni a helyeken, amiket írtatok, köszi a tippeket! Node a köfémes cucc most 20-án vagy 21-én van?? Mert 21-e az vasárnap nem szombat...mindenképp kimennénk megnézni!

Nati, igaz, hogy nem adják könnyen ezeket a kis drágákat, csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy nekünk ilyen hamar összejött, de tuti, hogy neked is menni fog! hát, a gyógymódokat vagy kikísérleteztem, vagy nálam bölcsebbekre hallgattam...:) Amit Gabi írt a kamilla negatív oldaláról, eddig én se tudtam, de nem is tűnt fel, mert már a mindenféle váladékok előtt kezdtem a gőzölést! :D szurkolok a következő tesztedhez! a toxo leletet a nővédelmiben kaptam meg, mindig az az orvos kapja, aki a vizsgálatot kérte! Amúgy látom nem stresszelsz sokat a zebrásodáson, nagyon helyes hogy nem idegeskedsz, a humor nagyon megvan, mint láthattuk a bajnokos listádból...:D :D Ne csüggedj, legkésőbb karácsonyi ajándékként beteheted a fa alá a tigriscsíkot!

Gabi, a cumit szívesen elcserélem, ha még nincs más jelentkező, nekem van egy sötétkék, most kaptam, de van már zöld meg még egy kék is, szóval jó lenne egy lányos is, hogy egyenlőek legyenek az esélyek! :) nem mintha babonás lennék...5 hetesen kaptunk 2 nagy zsák babarucit sógornőméktől, ha hinnék a balszerencsében, már azt se fogadtam volna el! Tényleg volt pónid? tök jó, én 1 évig lovagoltam, de csak egyszer pónin, akkor is jól megszivatott a kis mocsok! :D de édes volt, olyan kis tehénmintás.

Kata, nagyon köszi a táblázatokat, meg az egyéb hasznos linkeket, meg a karácsonyi vonalzód amit lenyúltam, meg a tippet a gyógyszertáras füzetre! Megyek és behajtom rajtuk, mi az, hogy nem reklámozzák?! :D Egyébként én is függő lettem...

Andi, tök jó, hogy csak 1 hét van lagziig, remélem minél tovább bírjátok a pocaklakóddal a mulatozást! Milyen ruhád lesz?

Krixta, én is örülök, hogy itt vagy te is és én is sokat írok mégse vert még meg senki :D Ha mész Chrissyyhez, mond meg neki, hogy puszilom és nagyon sokszor eszembe jutnak!

Szilvi, örülök, hogy lest szerelőd, remélem meg leszel elégedve és nem sokáig fagyoskodtok már! Sok sikert a védőnőhöz! :D Mikor turizzunk? Amúgy rájöttem, kit láttam hasonló névvel: pár oldallal ezelőtt is itt volt, MamaCka, nem t-vel...:) A karácsonyi vásárra én is kimennék, nálunk a párom az, akinek nincs igazán kedve.

Ani, a suli nekem is érdekesen lesz nagy hassal, pont vizsgaidőszakban, ráadásul 2 szigorlatom is lesz, hát mejd leteszteljük ezt a dolgot, miszerint "az emberek általában rokonszenveznek a kismamákkal" /felicitas könyvecske/ A cégnél meg tényleg ne hagyd, hogy olyasmi legyen, amit nem akarsz! A pisilés utáni furcsa érzés szerintem nem bacik miatt van, nekem tök negás lett az előző bacitesztem, mégis mindig érzem. A hasfeszülésem viszont teljesen elmúlt, hála a magne b-nek. Ja bocsi, hogy kivettek a drukkokat, majd mindig megírom őket külön, nem fértek be a 2 vonalzóval 1ütt!

Viki, tök jó kajákat csinálsz, én mindig gondolkozok, mégis mennyit kell főzni egy picinek (fél krumpli, stb..) fura lesz a nagy adagok után, amit megtanultam végre jól kiszámolni! :)

Judy, én se tudom megállni, hogy ne vegyek néha valami picikét, eddig teásüvegem, picike előkéim és cumik vannak, már a sok használt piciruha mellett.

Vicuska, sajnálom, hogy ez lett, főleg rossz, hogy már úgy tűnt, minden oké lesz...Hajrá hajrá a következő menetre, helyes, hogy nem adod fel!!!

Most rólam egy pár szót, és mégegyszer bocs a kisregényért :)
Szóval sírós és röhögős lettem. Egyik átcsap a másikba, szegény párom nem érti és nem látja az átmenetet...:) A picurkám nagyon mozog!!!Ma ő ébresztett. Tegnap éreztem először ülve is! Ezzel párhuzamosan nagyon megindult a növésben, de komolyan, minden nap láthatóan nagyobb!! 2 nadrágom van már csak...:D esküszöm nézem a hasam és röhögök, mert 2 hete még SEMMI nem látszott! Emlékeztek, meg is kérdeztem, hogy mikor kezd már. És amit Kata mondott a fölfelé sétáról a talin: Veszprémet nem tudom, mennyire ismeritek, tegnap voltam suliban és ott az van hogy hegynek föl szinte mindig. Komolyan, a első (lassú!!) 5 perc után lihegtem. Én! Pedig elég jó az állóképességem, futni szoktam a buszra azon a lejtőn...:D ez kész.

Oké, befejezem, megyek már...
Vendég

Köszi csajok, de én már nem reménykedem... Jöjjön aminek jönnie kell, aztán induljon az inszem...
Az élet megy tovább, lesz holnap és holnapután és aztán lesz nekem is egyszer babóm. De akkor jaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjj nektek, mert egész nap itt fogok nyavajogni, hogy ez így normális-e, erre ti mit csináltatok, ezzel mit tegyek, stb :wink: Nem leszek egy egyszerű eset!!!!

Kata, Te hogy élted túl 3 évig????????

Szilvi,
mi volt a védőnőnél? Kaptál kiskönyvet? Most már hivatalosan is kismama vagy? Gratulálok!!!! A munkahelyen mi most a helyzet?

Ani,
neked mikor kell menni védőnőhöz? Lett valami a nyilatkozatból, vagy ma egész nap suliban vagy?

Vicuska,
hajrá 2. inszem!!!! Nem hitegetni akarlak, de több (kettő) barátnőm is másodjára esett teherbe, úgy hogy először volt valami, csak valószínű nem tapadt meg rendesen vagy nem volt embrió és úgy véreztek mint még soha. Aztán másodjára minden tökéletesen sikerült :P
Kitartás!!!!

Judy,
szép lett a lakás? Én imádom a takarítás utáni rendet, tisztaságot, finom illatokat :P

Kata,
turiztál tegnap valamit?
Vendég

Kata!

már sokx kérdezted,és nem válaszoltam,eddig nem,de éjjel már görcsöltem,mint állat.... :oops:

Nati!!!!!!!!!!!!!!!
ne már!!!!!!!!!!ne add fel! 8)
De ha mégse lesz most zebrád, akkor neked az 1.inszem sikerül,nekem meg a 2.inszem :lol: oksi?
Vendég

Vicuska, látom vonalzót cseréltél!! :lol:

Nati, hogy hogy bírtam ki?? Nehezen, voltak pillanatok, amikor azt mondtam, kész, ha nekünk nem lesz, akkor megyünk dokihoz (meddőségi kp-ba), aztán halasztottam, meg megint, aztán egyszercsak lett.... :wink:
Apa is nagyon sokat segített. Volt jópár nagyon rossz pillanatom, főleg a nega tesztek után.... akkor mindig a béka feneke alatt voltam....de mindig összebújva végigcsináltuk, és újult erővel nekiálltunk a következő hónapnak. Persze a nega tesztek után, ha kimentem az utcára, csak terhes, vagy babát toló anyucik jöttek velem szemben, forgatva bennem mégegyet a késükkel.... Persze nem tehetnek róla, hogy pont szembe jönnek velem, de szörnyű érzés volt....

na, de nekem is sikerült, akkor mindenkinek fog!!! :P
Most lehet, hogy hülyének néztek, de én pl. akkor estem teherbe, amikor a Rúzsa Magdi előadádában hallgattam a Most éélsz című számot.... magamra vettem, hogy hinni kell.... és bejött. Most van egy másik szám, amit eddig nem ismertem, de most ez a nagy kedvencem: Kelly Clarkson: A moment like
http://www.youtube.com/watch?v=dXODJKvytWU&NR=1

itt meg tudjátok hallgatni. Nekem tetszik, ezzel nyerte meg az American Idol-t még 20 évesen. Azt énekli, hogy :
Some people wait a lifetime for a moment like this.... I can't believe it's happening to me... ez mind igaz rám is... :wink:

Na befejezem. Hogy mit túrtam tegnap? Csak egy kicsi (kb 40x60-as) egyik oldala műanyag, másik textil fehér fogalmamsincsmianevét, amit oda lehet tenni pl. a baba alá, hogy ha bepisil, ne ázzon át az ágy. Ilyet, 200 Ft-ért.

Kép

Kép

hoppá

Szép jó reggelt Lányok!:)

Kidobott az ágy:P

Gabi

Mi 19.40re megyünk 30án a Schwarzihoz..akkor ti utánnunk jöttök:)De jó akkor lehet hogy talizhatunk:):)

Nati
Sajnálom..tudom hogy ez most nem sokat ér amit írok de nálam a második babánál 2tesztet is csináltam az első negatív lett de mivel mindenki mondta hogy hisztis vagyok meg nehéz velem ( :oops: :oops: ) inkább ismételjem meg pár nap múlva..én is úgy voltam vele hogy megcsinálom de úgysem leszek babás..rápisiltem aztán láttam hogy csak 1csík..el is bőgtem magam, a párom próbált vígasztalni de összevesztünk mert azt hittem gúnyolódik (valóban nehéz volt velem) aztán eszembe jutott 10perc múlva hogy nem dobtam ki a tesztet..és mikor a kezembe vettem akkor láttam ott a halvány második csíkot...annyira korai volt még akkor a terhesség hogy csak 10perc múlva kezdett látszani..elmentem dokihoz és ő is csak annyit tudott mondani hogy valami nagyobbodás van ott de még semmi sem látszik..:(
Aztán most itt a 19.hét...ha van egy hajszálnyi esély is fel ne add!!

Képzeljétek tegnap bejött egy nő a Csnk-ba egy terhrsségi teszettel a kezében(mesélte az egyik lány hogy Gárdonyban utcanő de hogy van sárga papírja arról hogy bolond is) és balhézott hogy terhes és vegyék ki belőle...előttem ment be a dokimhoz persze később jött jóval..és kérdeztem a dokit hogy mi volt a baja..és mondta hogy rápisilt a teszt dobozára (amire pozitív van ráfestve) és azt hitte terhes aztán csináltak vele egy normális tesztet és persze negatív volt...pfff... :D
Vendég

Márti!

Örülnék,ha elcserélnénk a cumit,nekem mindegy milyenre csak fiús legyen.Én ezt kaptam: Kép

A lányok azt írták 21-én lesz a börze,az vasárnap nem?Én mindenképp megyek a tesómmal,ha jössz ott találkozhatnánk,és esetleg elcserélhetnénk a cummancsot.

Én pelenkázós kiságyat itt Bodajkon vettem,a védőbe hirdették 5000 Ft volt,teljesen jó állapotban van.Majd,ha össze lesz rakva,teszek fel róla képet.Ha gondoljátok megnézem legközelebb,hátha hirdetnek még hasonlót.Legutoljára 10 000-ért láttam kirakva,az is pelenkázós volt.

Hétfőn én ezeket turkáltam:
Kép Kép

Pussz:Gabi
Vendég

Márti

Olyan jó neked hogy már így érzed a picit..én nagyon ritkán érzem és akkor is pici mozgásokat..és olyankor a frász kerülget mert már írtam hogy anno így éreztem meg hogy valami nem okés..mondjuk akkor már nagyon intenzív volt a pici és egyszercsak már alig mozgott..
Engem is ébreszthetne meg rugdoshatna..
Pedig annyit dimálok hozzá :oops: :)
Vendég

Krixta, ilyet.... tök jót nevettem, vannak ennyire hülyék?? Még régen, amikor tini voltam a Bravo újságban volt olyan a (szex rovatban), hogy a kislány a nunciját zuhanyozta, és attól fél, hogy terhes lett. írták neki,hogy hát persze, majd kicsi zuhanyrózsákat fogsz szülni.... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kriszta!

Ne aggódj,nincs semmi gond,attól még,hogy nem érzed folyamatosan,Ő ott lubickol a meleg magzatvízben :D
Van aki csak 21 hetesen érzi először.
Akkor biztos összefutunk 30-án,mert a múltkor is volt vagy félórás csúszás.Te mikor voltál utoljára?Mi okt. 2-án 18:30-ra értünk oda.Lehet,hogy akkor találkoztunk?

Üdv:Gabi
Vendég

Gabi, nekem is van ilyen overálom, majd felteszem a képét, ha sikerül. Ebben inkább apa a jó, az én gépem ninc sösszeköttetésben az ő nyomtatójával (abban van olvasó). Mennyiért sikerült venned?? Bár asszem már írtad..

Kép

Kép

hoppá

Gabi

Akkor tuti láttuk egymást mert mi 6ra mentünk okt.2-án de csak 7re kerültünk be...
Én a párommal az ajtóval szemben ültem...

:D :D
Vendég

Kriszta!

Nem semmi a nővédelmis eset.Én is jót röhögtem rajata.Hogy milyen hülye emberek vannak?
Vendég

Kata!
Az overál 1790 Ft volt.

Kriszta!
Jár az agyam,de nem ugrik be.Végig azzal a csodálatos kisbabával voltam elfoglalva amelyiket ott fogta az apukája.Le se tudtam venni a szemem róla.Talán ezért nem figyeltelek.Melyik ajtóval szemben ültetek?
Vendég

Kriszta!

Mi amúgy (a férjem ,a tesóm,meg én) a bébi fényképekkel szemben az ajtó mellett ültünk,azon az oldalon ahol a WC van.
Vendég

Mi is azt a babát néztük....:)

Nem voltál akkor Nst-én?

Volt ott egy nagypocis kismama aki bement addig nst-re...

Hm..

Na igen ez tesztes történet jó volt...mondtam is a dokinak hogy ha már ennyit vártam legalább történt valami érdekes:)
Vendég

Mi a vezetés neved (hirtelen nem emlékszem ne hari)?Gyorsan megnézlek iwiwen mert most furdal a kiváncsiság :D
Vendég

Közben megtaláltalak iwiwen...:)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?