Sziasztok
seriff
De jó hogy ilyen nyugodt baba Ricsi
Évának most nagyon jár egy jó alvó és nyugodt babóca
Leona hogy birja anya nélkül ? Apával vannak kettesben otthon ?
Kazi
A Praktiker mögött lakunk . Jó volt nagyon, Nikivel egyébként is olyan jó már bárhova elmenni, okos nagylány és annyira szeretem
Kis házi tündér
Pénteken mikor haza jöttünk az oviból ott volt az asztlon a süti, és mondja drága anya még erre is volt időd, hogy sütit sütöl =sütsz nekünk
szombaton az apja bevitte őket a piacra és a kapu előtt ahogy raktam fel a kicsiket a bicóra, Niki megállt és mondja ha nagy leszek és kisbabám lesz, ilyen jó apa és anya leszek mint Ti
olyanokat mond, hoyg a hajam égnek áll rettentő sok szerette van benne
7végén miko rmegebédeltünk modta az apjának, hoyg pakolja ki mosogatot és engedjen neki vizet és majd Ő elmosogat ... hagytuk ugy voltunk vele majd el mossuk ujra, de ugy elmosogatott meg eltörölgette meg elpakol hoyg abban hiba nem volt
imádom
lili
azért bicózunk mert a kocsival képtelenség du 4 kor közlekedni a városban ... meg reggel is a bölcsi ellőtt katasztrófa du még jó idő van tudunk sétálni Ákos például rettentően élvezi valmelyik reggel kocsival mentünk és alig birtam betuszkolni a kocsiba
ha bicajjal megyünk mutaja az ujjával hoyg most arra menjük-erre menjünk ...
Jól lehetett a tegnapi séta apával kell is az ilyen
Nagyon jó ez a "cikk" amit tetettél Én sajnos egyáltalán nem tudok énekelni ( pedig énekaros voltam
) De rengeteget mondókázunk
Adri
Mikor mentek a tanácsadásra hányra remélem hizott Levi ne aggódj minden rendben lesz
Bepa
jaj szegény jól össze jött neked minden
suli !! Én nem is tudom hoyg tudod csinálni tanulni .... nagyon ügyes vagy
hajny
pü megkaptam köszi
majd irok még