Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést lányok,Mirabel szeme jól van,de extra sírós.Minden apróságon pityereg. :cry:

Roz:
Nem csodálom,hogy nehéz 3gyerkőccel gyalogolni.Ti merre laktok?
Klassz lehetett az anyás nap :D

Hajni:
Jó a kép Annáról,csak picike ,nem?
Vettem Barbit :wink:

Lili:
Jó volt látni benneteket!Zsófi olyan kis cuki :)
kazi

Kazi
mekkorára kicsinyíthetö a kép?Ez 60 x 47-es.
Anna is naon pityergös,mindenen elkezd sírni.Extra érzékeny.
Örülök hogy nincs baj a szemével,lehet csak a szél.

Roz
pü ment.

Erszényes
mizu veletek?Már két napja nem hallottam a hangod,nem is írsz,már hiányzol. :wink: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Na holnap reggel tanácsadás!
Már rettegek :cry: .

Jó lett volna így szülni,mint Syg, de akkor Levi az autóban születik meg :D .

Roz!
Ekkora sétát, ilyen "pici" gyerkősökkel? Nem volt nyűgizés? de miért gyalog??? Én útáltam sétálni, mindig akkor nyomta a cipő a lábam :wink: .

Geli!
Mizujs veletek???

Thymi!
Nem jött üzi.

Bocsi Mindenkitől, de most leteszem magam holnapra, nem mintha tudnék aludni (az idegtől)

Jó éjt Mindenkinek!!!!!

Kép
adrienn021

sziasztok
Roz!képet majd rakok ha ki nem dőlök ma...anyira összejön minden
Épp örültem mert 4 hónapja nem fájtr a fogam a héten...erre szombaton letört, de nem fájta, na ma ráharaptam (bölcsesség) és azóta lüktet.De nem tudok menni fogorvoshoz csak okt végén akkorra van időpont ügyeletre nincs kedvem, mert elbarmolják.Levi teljesen tönkretette a fogaim:((most nem akaraja feltölteni. majd holnap próbálok megint feltenni képet)

Seriff! Nagyon jó hogy írsz Sygről...hiányzik.ha jóváhagyja írj Róluk:)Hanna még mindig olyan jó kislány mint eddig???

Sajnos másra nem futja..mert a betegség is kerülget..és suli volt hétvégén
:? :?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Bepa, sajnálom a fogadat! Piszok rossz érzés lehet! :(
Suli két gyerkőc mellett? Nagyon ügyes vagy!

KAzi, benneteket is jó volt látni! :) LArit imádom! Olyan mosolygós "kerek babi"! Sztem Mirabell az ovi miatt ilyen érzékeny, nem? Tuti az is közrejátszik. Nem találtam semmi jó ötletet..... gondolkodom pedig egyfolytában..... :roll:

Adri, ne legyél ideges! Tudom, könnyű mondani! Holnapra szorítok! Biztos minden rendben lesz!

Ilyen napom sem volt még, (de, mert kb. 2hete Linával és Beával találkoztam) h. két babanetes anyukával is találkozzam. (Hajni, és Kazi) Hát, ma sétáltunk egy keveset, apa itthon maradt, múlt héten nem is láttuk szinte. Jól el is fáradtam Botival. :)
birolili

Ezt szeretném megosztani veletek. Olyan igazat ír...... mi rengeteget énekelünk, mondókázunk itthon.

http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=071015
birolili

Lili
tényleg,adtak egy órácskát magadra neked csak úgy?Hogy azt csináld amit szeretnél.Az kell néha az embernek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Bepa
sajnálom a fogad,nekem is kellene menni,szintén a bölcsesség fog,de nekem szájsebészet lesz,mert befelé nött,ott tudják kiszedni.Valahogy nincs kedvem hozzá.Majd ha fáj.
Kitartás.

Adri
miért félsz a tanácsadástól?Mondtak valami rosszat?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

seriff
De jó hogy ilyen nyugodt baba Ricsi :) Évának most nagyon jár egy jó alvó és nyugodt babóca :wink: Leona hogy birja anya nélkül ? Apával vannak kettesben otthon ?

Kazi

A Praktiker mögött lakunk . Jó volt nagyon, Nikivel egyébként is olyan jó már bárhova elmenni, okos nagylány és annyira szeretem :) Kis házi tündér :) Pénteken mikor haza jöttünk az oviból ott volt az asztlon a süti, és mondja drága anya még erre is volt időd, hogy sütit sütöl =sütsz nekünk :) szombaton az apja bevitte őket a piacra és a kapu előtt ahogy raktam fel a kicsiket a bicóra, Niki megállt és mondja ha nagy leszek és kisbabám lesz, ilyen jó apa és anya leszek mint Ti :) olyanokat mond, hoyg a hajam égnek áll rettentő sok szerette van benne :) 7végén miko rmegebédeltünk modta az apjának, hoyg pakolja ki mosogatot és engedjen neki vizet és majd Ő elmosogat ... hagytuk ugy voltunk vele majd el mossuk ujra, de ugy elmosogatott meg eltörölgette meg elpakol hoyg abban hiba nem volt :) imádom :)

lili
azért bicózunk mert a kocsival képtelenség du 4 kor közlekedni a városban ... meg reggel is a bölcsi ellőtt katasztrófa du még jó idő van tudunk sétálni Ákos például rettentően élvezi valmelyik reggel kocsival mentünk és alig birtam betuszkolni a kocsiba :) ha bicajjal megyünk mutaja az ujjával hoyg most arra menjük-erre menjünk ...
Jól lehetett a tegnapi séta apával kell is az ilyen :)
Nagyon jó ez a "cikk" amit tetettél Én sajnos egyáltalán nem tudok énekelni ( pedig énekaros voltam :oops: ) De rengeteget mondókázunk :)

Adri
Mikor mentek a tanácsadásra hányra remélem hizott Levi ne aggódj minden rendben lesz :)

Bepa
jaj szegény jól össze jött neked minden :( suli !! Én nem is tudom hoyg tudod csinálni tanulni .... nagyon ügyes vagy :)

hajny
pü megkaptam köszi :) majd irok még :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hajny: aranyos vagy h hiányolsz, nekem is hiányoztok. Már msn-en hagytam neked üzit! :wink: :lol: :lol:

thymi: megijesztettél a hasfájással :( örülök, h rendben vagy!! Gyopikának meg gyógyulást kívánunk, Jana is hiányolja már nagyon... :wink: :lol: :lol:

Pille: láttalak a keresztszemes tali képen, van még időd hímezni a gyerekek mellett? Én annyira szeretnék, de mostanában alig van időm, mondjuk biztos a kert miatt, éjjel-nappal azt csináljuk nyár eleje óta... :roll:

Lili: én mondókákat nem nagyon ismerek, viszont énekelni szoktam Janának, a Boci-Boci a kedvence, az a "tisztába tevős" ének is ha türelmetlen. :lol: :lol: Szerintem is sokat segítenek. :wink: :lol:

Adri: majd írj h mi volt tanácsadáson. Miért félsz? A súlymérés miatt?

ser: annyira kíváncsi vagyok syg babájára, remélem képet is láthatunk róla hamarosan. Hú az nagyon jó ha baba-mamában lehetnek, én sajnos nem mehettem Janával, nem volt olyan az állapota... :( :(

bepa: sajnáloma fogadat. Azt mondják egy fog - terhességenként. Nekem ez bejött eddig. Szülés előtt 4 nappal húzták a fogamat... :roll: Másik dokit nem próbálsz hívni hátha van időpont? Főleg ha fáj... :roll:

na megyek mert reggeli van.

Szép napot!

KépKép
erszényes

Roz, de tündér lányod van! Ezekért olyan érdemes csinálni, igaz? Autózni tényleg nem egyszerű 4-kor d.u.-án..... :)

Zsófi kedvenc szórakozása: könyvtárba menni. Most is oda indulunk. :)
birolili

Lili
Mikor Niki pici volt olyan 18-20 hónapos akkor mi is rengeteget könyvtáraztunk kettesben :) nagyon szerette :) De mára már annyi könyvünk van, hogy olyan is van még amit ki sem olvastunk, hétvégén is 6 könyvet hozott nekik az apjuk a piacról :) meg az antikvárumba is sokat szoktam nekik venni, nem tudom miért de sokkal jobban tetszenek a régi könyvek pl a Kipp-kopp minden része meg van és 2 még a régi kiadásban, hát össze sem lehet hasonlítani a 3 másikkal :) olyan gyönyörűen meg van rajzolva az Öregnéne őzikéjéről nem is beszélve :) meg van 2 mesekönyvünk ami még apukámé volt, a sicc és egy nagy mesekönyv hát akkora becsben tartják olyan óvatossan lapozzák meg tanulták értékelni :)
este az apjuk fürdetés közben mindig ült a kád szélén és mesét olvasott neki :) nagyon szeretik. Amióta elkezdőött az ovi -böli rettentően igénylik a sok törödést és az együtt létet mindig mondják, mikor megyek értük ugye már csak haza megyük :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mirabel itthon.Diagnózis:ovodaundoritisz :cry: Reggel picit piros volt a szeme,meg úgy ment mint akit összevertek-mondom apának maradjon itthon,úgyis köhög is egy picit-amint megtudta,hogy nem kell mennie semmi baja sincsa sírósságot leszámítva
du-os a doki,elviszem őket.A héten itthon marasztalom,meg szerintem hazajárós lesz,nem megy ez neki. :? Minden este,meg reggel könyörög:ne kelljen mennie,ne kelljen ottaludni-közben az ovónő szerint jól érzi ott magát :?

Adri:
Mi volt a dokinál?

Roz:
Nagyon édes Niki,büszke lehetsz rá,hogy ilyen okos,ügyes nagylányod van :wink:
Akkor tényleg jó messze van az ovi gyalog :shock:

Hajni:
Nemtudom,mekkorára kell kicsinyíteni,mert én nem babafalvás vagyok(nem írta ott?)

Erszényes:
Mi volt Janával mikor megszületett?Már ha nem titok.

Lili:
Biztos az ovi miatt ilyen Miri,de már annyira durván csinálja,hogy se az apja,se én nem bírjuk-én kiutat csak a hazajárósságban látok,persze nincs rá garancia,hogy visszaváltozik,ha nem kell ottaludnia :?
kazi

Kazi, hátha megoldódik. Egyébként én sztem nem fogom ottalvósra hagyni Zsófit. Az elejétől kezdve. Az sztem sok nekik rögtön. Eddig csak anyával egész nap, aztán meg d.u.-án 4-ig ovi.....Ráérnek megyszokni. Ez csak az én véleményem.....

Roz, de jó! A könyveket Zsófi is nagyon szereti. MOst a kedvence: Anna és Peti. Rövid kis történetek vannak benne, az ő nyalvükön. És a kedvenc sztorija: Apa palacsintát süt. EZt már vagy 50* elmeséltük neki, de még mindig szívesen hallgatja, sőt, van olyan, hogy ő mondja szó szerint.
birolili

Tegnap hoztam el az oviból pár képet a csajokról :) Bár Adrika eléggé meg van rajta szeppenve :) Meg Niki a frufruját jól elfeküdte :D de olyan aranyossak szerintem :)

Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Na eldugulok mára :D :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nagyon édes a kép! :)
birolili

Olyan gyönyörű idő van ma!!!!!!!!! Nagyon szeretem a vénasszonyok nyarát! Mikor Zsófi született, akkor is ilyen gyönyörű idő volt. Sokat sétáltam vele, emlékszem.
birolili

Csajok ha valakit erdekelne babaruha szoljon,mert hamarosan lesz nallam elado.Minden fele meretben,es kislanynak is meg kisfiunak valok is lesznek. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

roz-gyonyoruek a lanyaid! :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Roz
hát igencsak büszke lehetsz Nikire,ügyes is okos is,szép is,...Na de hát a másik két lurkó is ygönyörü.Én már láttam öket személyesen és tutti azok.

Lili
igen,imádom a napsütést én is,tegnap például apával napoztunk üvegen keresztül,tök jó volt.Fincsi-fincsi.

Erszényes
nekem jó a holnap,de vásárolni is kell mennem,elkísérsz?Kell anyumnak venni 10 kiló kristálycukrot,most csak 169 az auchanba.

Kazi
megpróbálok nagyobb képet feltenni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz: nagggyon szépek a lányok!! És milyen édesen fogják egymás kezét! Látszik h nagyon összenőttek!! :wink: :lol: :lol: Nekem mindig hiányzott h lánytesóm legyen... :(

hajny: persze h elkísérlek (reggel a szokott időben), nekem meg postára kell mennem+gyógyszertárba meg van még egy kis dolgom. Akkor azt is elintézzük! :wink:

Timci: még nem mondtad hánykor mentek oltásra, meg mikor lenne időd? nekem a du. 1 és 4 között lenne vmikor jó, előtte millió dolog+hajny. Akár mindannyian is összefuthatnánk du.! Majd írj vagy hívj h hogy jó neked! :wink: :lol

Lili: én is szeretem ezt az időt. Ilyenkor a legszebb a természet, nincs túl hideg, nincs túl meleg és ilyenkor a legszebb a füvünk... :wink: :lol: :lol: Tényleg most lesz 2 éve h megismertelek, sétáltunka hunyadiban, zsófi ici-pici volt, Jana meg pocakban... Hú de sok minden történt azóta... :shock: :lol: :lol: :lol:

kazi: sajnálom, h Miri ennyire nem szeret menni, sztem is jobb akkor ha hazajárós. Én is úgy szeretném majd Janával csinálni, jó ideig h csak délig legyen, már ha a munkám engedi majd... :roll:
Szerintem semmi komoly nem volt vele, de azt mondták h a hosszú kitolási szak miatt nincs jól, a feje is elég hosszúkás megviselt volt, szívzöreje volt szal 2 napig nem kapotam meg aztán meg át is tettek h akkor már simába legyünk. Szerettem volna vele lenni, de az is jó érzés volt h ott fenn jobban meg tudják figyelni. :?

na megyünk ki az udvarra pakolni, szuper idő van. :wink:

KépKép
erszényes

Lili: Zsófit nem direkt írtam kisbetűvel, bocsi csak sz@r ez a shift gomb!! :evil:

KépKép
erszényes

erszenyes-1 re viszem oltani,utana meg Mandula.De ha szep az ido es van kedved osszefuthatunk 3-asban.Olyan fel 3 kor a Malomnal a forgo ajtos bejaratnal,talalkozhatnank,ha megfelel.Ok?
KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kazi
én el is felejtettem írni az elöbb,másoktól hallottam,ha most abbahagyod az ottalvást,akkor késöbb meggyülik vele a bajod,nem akarja majd.De nem akarok rosszat,azt csinálsz amit akarsz,hallgass a szívedre. :lol:

Van egy IWIW-es meghívóm,kell valakinek?

Erszényes
posta van az auchanban is.Gyógyszertár meg pár nap múlva talán nyit.Most még sajna nincs.marad a pajzs patika?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nem könnyítitek meg a dolgom!Egyikőtök ezt mondja,másik meg azt,apa meg én meg tanácstalanok vagyunk :roll: Na még van 1hetem eldönteni,meg az ovónőt is megkérdezem :wink:

Hajni:
Miattam nem kell ám nagyobbra rakni a képet,csak gondoltam ilyen szép kislányt had lásson mindeni rendessen :wink: :)

Roz:
Csajok nagyon édesek,látszik,hogy szeretik egymást :D
Nállunk még nem volt fényképeszkedés.
Hogy döntöttél a bölcsivel kapcsolatban?

Erszényes:
Sajnálom,hogy nem lehetett veled Janika az első napokban(sajnos velem sem Mirabel :( ),de majd a második gyerkőccel bepótoljátok :wink:
kazi

Sziasztok!

Sygék vsz holnap jöhetnek haza, ma nem beszéltem Velük, igen Robival van itthon Leona, és talán a Mamája is ittvan, de nem tudom,h mindig-e, ennyire részeletesen nem beszéltem azért Velük :wink:,meg Leona kicsit megfázott a múlt héten(lehet,h érezte,h közeleg Ricsi?), de mesél Róla, tőle kapta a játékbabakocsit is . Fotót nem tudok feltenni,mert én nem készítettem :wink: .

Roz, nagyon szépek a lányaid, Niki olyan nagylány már! És nagyon okos is! Büszke lehetsz Rájuk!Én pont most nézegettem a Kippkopp-okat,h lassan áttérünk a Boribonról :wink: . Nálunk meg Anyukám 1956-s Szutykos Pannija van, uaz rajzolta aki a kisvakondot :D (ami most megy dvd-n így tudok írni picit :oops: ).

Kazi, sajnálom a szemecskét is,meg az ovit is, tedd,ahogy jónak látod, sztem amíg megteheted,nyugodtan vidd haza, bár én is hallottam már másoktól a "Hajni-féle" véleményt! Szted is egy tündérbogár Lili zsófija,ahogy felhúzza az orrát? :D

Mondjuk nem véletlenül, de én nem hiszek az egy terhesség egy fog elméletben :wink: .....

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajni, ha meg megvan a meghivo, akkor en szeretnem elkerni!
zentaikatika@gmail.com
Koszonom!

Kazi, ha teheted hord haza Mirit ebed utan. Lehetseges, ha jobban beszokik a tarsasagba, akkor kesobb szivesebben marad delutanra is. ( Vagy nem, ahogy Hajni irta :roll: )

Roz, lanyok nagyon szepek!:) Edesek, ahogy szoritjak egymas kezet! :D Pakolassal meg mindig nem haladtam, kisagy is darabokban... :oops: Aztan majd kapkodhatok, de en ilyen vagyok, mindent az utolso percre hagyok. :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

halihó

köszi az együttérzést de ma már jobb a fogam (2 hetet kibírok)amőgy azért nem megyek másik orvoshoz, mert sajna ez az én nagy félszem..inkább 3 terhesség mint egy fogorvosi látogatás...és akinél most voltam elég szimpi volt(Bocs Seriff) már amennyire egy fogorvos szimpi lkehet)

Roz! olyan szépek a lányaid, biztos Tőled örökölték a szép pofijukat, mert Ákos tiszta Apucija...olyan ari amit Nikiről írtál.Ezek a dolgok kárpótolják az embert minden kis hunctságért.

Lili..és aki a könyvekről írt...Bebe most fedezi fel a könyveket eddig le se bagózta őket, uez van a mondükékkal is:) de ha adnátok tippet mit érdemes beszerezni akkor azt megköszönöm.
Nem akarok reklámozni de most találtam meg a fakopancs honlapot ahol sztem itró jó játékok vannak..bocs ha valakit megsértek, de nem drága gagyi műanyagok (most is kapott Levi egy olyat és 1x esett le a földre de már széttört) persze minőségét nem tudom milyen de kipróbálom (hideg téli-benti napokra kell valami foglalkoztató, néha hogy nélkülem is játszon picit Bebe, mert Levi is leköt...bár amilyen csudipofa, lerakom és sokszor fél egy órát elmókol..kis türelmes..)

Kazi!ovibetegség:) kemény vagy, hogy eddig bírtad a panaszaitnem csoda ha nem szeret ott aludni)
Hallottátok 15-16 fok alváshoz vmelyik oviban :cry:

na PRÓBÁLOK MEGINT KÉPET FELRAKNI(capslock bocs)

Gabi
bepagabi

Kép Kép

Gabi
bepagabi

Bepa, konyvek, amiket mi szeretunk:
Marek Veronika konyvei - Boribon sorozat
Bartos Erika konyvei - Anna es Peti sorozat, Bogyo es Baboca sorozat
Kisvakond
Öszi böngésző - ez csak kepeskonyv, amolyan beszelgetos-nezegetos, Katit nagyon lekoti a sok apro reszlet (minden evszakbol van egy-egy konyv)
Füzesi Zsuzsa - Mondókáskönyv sorozat

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

seriff most olvasom egy terhesség egy fog :lol: sajnos nekem nem a terhesség tette tönkre a fogaim hanem a génjeim...asszem :?

Gabi
bepagabi

Hajni
Gyopi csak megnéz h ennek meg mi baja és folytatja tovább…de ha olyanja van akkor megsímogat és odabújik. Csak az a baj h most nyügi a betegség miatt. Tegnap visszavittem a dokihoz és kapott antibigyót, mert vírusos torokgyuszija van. Igazából nem volt rosszul, csak zavart h nagyon sokat köhög (szárazan) álmában és nem bír aludni rendesen.

Roz
November 5.-én kezdjük a bölit, de nem tom mi lesz. Épp ma hallottam h a mi csoportunkban már 6-an vannak (teljesen új a csoport) és abból 3 beteg…
Nem semmi a te kis Nikid! Szuper a kép a csajokról! Adri de megváltozott amióta láttam!

Adri
Nem voltunk arra, mert dokihoz mentünk. Torokgyuszija van Gyopinak, így nem sokat vagyunk kint, ill azt is az udvaron, de nem felejtettem el.
Mi volt tanácsadáson?

Erszényes, Hajni
Ha nem gond, akkor hoznátok nekem is cukrot? Apa a 7-en dolgozik és nem tudok kimenni, pénteken meg már akcióváltás.

Kazi
Nem tudom mi tévő lennék a helyedben, de sztem a szíved megsúgja. Te ismered a gyermekedet a legjobban és tudni fogod h melyik a jó választás. Én talán ha a helyedben lennék nem engednék Gyopinak, de azért mert ő olyan karakter. HA tudja h elérte 1x amit akart, akkor ő fog uralni minket. Nagyon határozott kis karakán csaj, már most osztja az észt mindenkinek. Nem tudom h nálatok mi a helyzet, de gondold végig a variációkat és úgy döntsetek.

Kép
Kép
Kép
thymi

Bepa, ne viccelj, örülök ha van szimpi fogorvosod! :D
Fakopánycsos játékok nagyon jók, és még a plan toys-ok,mindkettő van az Alföldben,meg tudod nézni is! A vágható gyümik Hannának és Leonának is a kedvencei!!!!
Könyvek, sztem a Boribonok most jók lennének Bebének, de az Anna és Petik is! Kippkopp kicsit hosszabb. Kisvakond esetleg.

Kép
seriff

Erszényes
Nem várlak tovább msn-en :roll:

Bepa
Nem irigyellek a fog miatt...

Kép
Kép
Kép
thymi

Dóra, uazok a könyveink vannak :lol: :D !

Kép
seriff

Dóra, Őszi böngésző? Tegyél már róla egy linket légyszi, érdekelne. Te is ismerted Anna és Peti könyvét? VAn még másik is? Zsófinál most ez a sztár. HA van több,veszek még neki. Nagyon szereti.

Bepa, szépek vagytok! :) Milyen szép fiú Benedek! :) Olyan kíváncsi vagyok Botira!

Ser, köszi! :) Zsófi alapból huncut. :) Úgy tudja....kis zsivány.
Leona bement a kórházba Ricsihez és Évához? Én ezen agyalok, hogy legyen...de sztem jobb lesz, ha bejön minden nap. Legalább tudja, h. jó helyen vagyok én is, meg ő is. Ó, csak a szülés ne lenne......

Kazi, sztem vidd haza Mirit. Én azt hiszem mindenre megérnek előbb utóbb a gyerkőcök. Olyan sokáig veled volt. :wink:
birolili

A vágható gyümölcsökra a fából lévőre gondolsz, Ser? Az nekem is nagyon tetszik, de kicsit sokalltam az árát....műanyag gyümiket kapott, azokat szereti, most, tegnap, játékpénzt, Eurot! :shock: , kapott hozzá, ő a vevő, viszi a családjának a kenyeret, meg almát. :lol:
birolili

Seriff, hiaba a regi klasszikusok verhetetlenek! :D
Az ujak kozul meg Bartos Erika, aki erteket kepvisel.
Kesobb johet Szutyejev Vidam mesei, A sun akit meg lehet simogatni, Pottyos Panna sorozat (de szerettem gyerekkoromban!!!). Vilag eletemben imadtam a konyveket, Katinak is allandoan vasarolok. :wink:

Lili, van bizony tobb Anna es Peti konyv, sot olyan is, amiben megszuletik a harmadik baba! :wink:
www.alexandra.hu
Keress ra Bartos Erika nevere, kidobja az osszes konyvet!
Öszi böngésző: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... SearchBook

Bepa, Fakopancsos jatekok tenyleg nagyon jok. En most fa konyhat neztem Katinak, muanyag helyett. Csak az a baj, hogy amelyik tetszene 18ezer Ft, a muanyag meg kb. 8ezer... :(

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Őszi természetesen... :shock:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Őszi... :shock: :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Látom itt engem már Mindenki el is felejtett. :( :? :roll: :oops:

SYG
SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! :) :) :) Csupa-csupa jót és szépet kívánok ! :)
((Ser légyszi add át! :D - remélem Veletek is minden ok? :) )

BEÁÉKRÓL van valami újság?

Roz
Nemcsak édesek, gyönyörűek is a lányok! :) jól látom, hogy egyforma farmerjük van? :) [/size]

Hulla vagyok
!
Jó Éjt Mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nem igaz!!!!!!! MIndenki hiányolt! Csak vszínű, hogy nem olvastál vissza...... én legalábbis kérdeztem, és sokat gondoltam/gondolok Rátok!
birolili

Köszönöm szépen Dóra! Ment is egy rendelés. :)
birolili

Sziasztok!
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ AGGÓDÁST!!!!
Na megvolt a tanácsadás...
Fogyott Levi :cry: . Egy hete adom neki a béres cseppet, azóta legalább eszik :wink: . A hízás meg talán megindul :shock: .

Bepa
fogfájás sajna én is ismerem!Szülés előtt 1 héttel gyulladt be az egyik, majdnem szájsebészet lett belőle.

Erszényes
én is küszködtem a fogammal szülés előtt és lehet, hogy annak volt köszönhető Levi állapota, mint nálatok Janáé????

Roz
Gyönyörűek a lányok!!!
Milyen aranyos Niki,hogy így segít Neked! Biztosan ő is olyan szuperanyuka lesz, mint TE!!!!!!

Kazi
ez komoly betegség ám!!!
Nekem is volt ilyenem, állandó torokfájás! Mert lelkileg-idegileg nem bírtam a középsulit, hetente jártam a körzetihez!
Mire hónapok múlva jöttem rá, hogy így jött-jön ki a stressz.Most is, ha ideges vagyok valami miatt, tuti torokfájás lesz belőle! :?

Timci
tegyél majd képeket a ruhákról!

Thymi
Majd elküldöd akkor....

Nana
Én írtam is Neked!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lili, Adri
Hú én nem gondoltam ilyen komolyan! :D

Lili
Igen, láttam. Sőt láttam Botondot pofiját is. :) Csodaszép kisfiú lesz! :)
(Az én kis Botim hozzá képest egy kis "manófej" volt! :D )

Adri
Én is írtam Neked. :shock: Nem kaptad meg? (a rucikat nem adtam senkinek, továbbra is rátok várnak :wink: ) Mi most betegek vagyunk. :( de szívesen beküldöm a férjemmel a munkahelyére, ha úgy ok Nektek

KépKép
KépKép
nana09

Lili
Botondod --- akart lenni :oops: :D

KépKép
KépKép
nana09

Szaisztok!

Megvagyunk Mi is, de mindig csak olvasásig jutunk. Kingácska szépen növekedik. Egy hónap alatt 5 centit nőtt és 900 grammot hízott. Elég jó kisbaba. reggelente szokott lenni a hasfájós időszakja, akkor sírdogál. Szerencsére eddig esténként szépen alszik. egyszer, max. kétszer kel fel. (KOPP-KOPP-KOPP) mOST éN (ZSOLT) VAGYOK ITTHON EGYEDÜL VELE, MERT BEÁÉK BEMENTEK A VÁROSBA, NÉZELŐDNI, MEG ÜGYEKET INTÉZNI. ITT FEKSZIK AZ ÁGYON ÉS PISLOG.. Hopp caps Lock beragadt :D

Lilla imádja nagyon. Már pelenkázta is, meg állandóan simogatja, meg cipelné. volt már olyan is hogy felébredt a kicsi, és mire Bea odért, már próbálta kivenni a kiságyból :D Nem szabad Őket egyedül hagyni.

Majd megpróbálok képeket felrakni, de lehet, hogy csak iwiw-re. (Szenti Zsolt)

Sziasztok

KépKép
KépKép
sbea

Adri-15 kg babaruharol sajna nem tudok folenni kepket,mert keptelenseg.Holnap erkeznek a cuccok.Egy parrol fol tudok tenni,de nem sokrol. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

képek fent vannak

KépKép
KépKép