Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm!!!!!
Most már sokkal jobban vagyok, kiadtam magamból a mérgemet, és itthon is jó a hangulat. Elgondolkoztam mindenki véleményén, és elhatároztam, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy a férjemet segítsem. Anyóst meg lesz.rom, hálás lehetne, hogy örülne, hogy ilyen menye van (
), és ha ezt nem látja be, akkor az nem az én bajom.
Heti 2 órát meg kibírok vele, a látszat kedvességet igyekszem fenntartani a férjem és Marci miatt. De nem hagyom ezentúl, hogy bármiben is befolyásoljon!!!! Egyik fülemen be, a másikon ki. Ebbe bele fog őrülni!!!!
Tegnap óta hihetetlen sokat írtatok már megint!!!!!
DANINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!! Nagyon cuki, ahogy teli torokból nevet!!!!
Lolonak gratula az álláshoz!!!!!!
Andibab,
érdekes volt ez a cikk, bár én is hallottam már erről! Azért ez jó hír!
Danka33,
üdv köztünk!!!!!! (A többiek ezt görgessék át, már párszor leírtam!) Nekem a 23. héttől kellett feküdnöm megrövidült méhnyak és görcsök miatt, 7 hétig még kórházban is feküdtem. Csak wc-re és zuhanyozni kelhettem fel, még enni is az ágyban ettem. Aztán Marci végül a 37. hétig bírta, dec. 7-én született a 26-a helyett, szerencsére teljesen egészségesen 3120g-mal és 52cm-rel! Megértem, milyen rossz lehet most neked ez a fekvés, és különösen a harc a Babádért, de ha betartod az utasításokat, akkor nem lesz semmi baj!!!! Én azon a héten hétfőn keltem fel először (aznap töltöttem be a 37. hetet, és onnantól nem érdekelt már semmi), akkor már úgy voltam, hogy nem is akarom kivárni a 40. hetet, idegeskedtem épp eleget. Dec. 6-n szerettem volna szülni, de 7-e lett belőle. Aznap voltam a dokimnál a szokásos vizsgálaton, majd hazaértem, rá 1/2 órára elment a magzatvíz, és estére már meg is született Marci. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy hétfőn keltem fel, és csütörtökön már szültem is, tehát nem hülyeség a sok fekvés. Bár Jutta a 26. héttől számított koraszülésre 2000-es máhszáj miatt, aztán gyönyörűen túlhordta a babáját, úgy kellett indítani a szülést!
Bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan!
A csomagról már mindent elmondtak, én is rengeteg cuccott vittem be, és még többel mentem haza...
Ja, és kézfertőtlenítő van a DM-ben is. Amit én használok, az a HiGeen, van citromos és asszem erdei gyümölcsös illatú, hát a citromos olyan, mint egy wc-illatosító, de az erdeis nagyon finom! Legalábbis nekem.
Tiop,
Zsaninak édes fogacskái vannak!!!!
Mano,
Jézusom, Levi már kész férfi!!!!! És nemrég még kisbaba volt!!!!!
Becsi,
Dorka nagyon cuki volt ebben a ruhában!!!!
Czakoca,
majd megnézem újból, és leírom!!!
Henus,
Szonja is mennyit nőtt!!!!!!! Nagyon édes a kis copfokkal!!!!
Tüccs,
Kubut én még nem próbáltam, eszemben sem volt, most már kivárom az 1 évet, bár nem tudom, miért. Marci most már simán eszik tejfölt, tejfölös-sajtos tésztát, Danette-et, Túrórudi belsőt
(nem tudtam kihagyni, kikunyerálta - ennyit az elvekről), olajos halat (ismét a férjem vigyázott rá
), meg mindenféle egyebet. Szóval lehet, hogy mi is kipróbáljuk, mert sokkal olcsóbb lenne, mint a babaitalok.
Pimpoka,
gratulálok Lelle méreteihez!!!! Nem is olyan pici!!! Marci még csak 8300gramm és 73 cm!!!! Bár lehet, hogy most a betegség miatt fogyott is, mert alig eszik.
Pilla,
Laja tök édes lehet, ahogy a pelusban kolbászol!!!! Szinte látommagam előtt!!!!
Tusi,
Zsófi milyen ügyesen eszik!
Marci már hónapok óta piszkálja a fülét, ez lehet rossz szokás is, de lehet kezdődő fülgyulladás, ha nem hagyja abba, akkor szerintem vidd el dokihoz. Bár a fülgyulladásnak komoly tünetei lesznek előbb-utóbb: levertség, állandó sírás, főleg, ha vízszintesbe teszed, idővel láz.
Szantre,
sajnálom, hogy Márk így kiborult fürdés után. Mi lehetett a baja??? Azóta már elaludt? Szegényke!
Képzeljétek, ma Marci az esti orrszívásnál olyan ügyes volt, már nem is sírt, mikor bekapcsoltuk a porszívót, hanem csak megadóan odahajtotta az apja mellkasához e fejecskéjét. Aztán meg közben sem sírt, csak nyöszörgött, mintha azt mondaná, hogy megadja magát. Azt hittem, megzabálom!!!! Persze napközben szegénykém olyan pánikrohamot kapott a szívás közben, hogy egy másodperc alatt belilult, abba is kellett hagynom, és alig tudtam megnyugtatni. Az ölembe vettem, énekeltem neki, és a kezébe adtam a felhúzós zenélős nyuszikát, amit végig a kezében szorongatott, míg ringattam. Olyan kis elesett volt akkor!!!
Azóta sem tett meg egyetlen lépést sem, de már egyre többet áll, és ma újabb attrakciója volt: elkezdtem Neki tapsolni, és míg egyedül állt, Ő is elkezdett, és közben visongatott. Annyira tetszett Neki a dolog, hogy azóta is, ahogy áll, azonnal tapsol.