Új privát üzeneted érkezett!

Üdv köztünk Danka!
Szívből remélem, hogy Beni baba nem sieti el a születést.. :wink:

Tiop, nekem azt mondták a csecsemősök, hogy szűrt gyümilevet lehet, de rostosat ne :roll: Most akkor hogy van ez? Bár én főleg ízes szénsavmentes ásványvizet ittam, és úgy rákattantam, hogy most is szinte csak azt iszom :oops:

Nircee, remélem sikerül a férjeddel megoldani a problémát. Nekem nagyon szimpatikus, amit Verna írt (főleg, hogy ő meg is tapasztalta, milyen nehéz leszokni). Az én párom is dohányzik, bár nagyon keveset, és itthon egyáltalán nem. Ő is többször próbált leszokni, de teljesen nem tudott lemondani róla. Ő azt mondta, hogy egyszerűen szeret dohányozni, élvezetből teszi - viszont amennyire lehet minimalizálja. Ha belegondolok, én sem tudnék lemondani a csokiról :oops:
Az anyóssal pedig most ne foglalkozz, most ti hárman vagytok a legfontosabbak!

Jutta, hogy telnek a napjaitok?

Piroska, Dia egyszerűen tündéri! És milyen jó kisbaba!

Mali, Dani eszméletlenül aranyos ahogy nevet.

Tusi, köszi a dícséretet :lol: De az igazat megvallva, azóta sem fordult át a kis haszontalan :roll:
Zsófi is milyen nagylány már. Gyönyörű szemei vannak!

Pizsi: én vittem pizsamát is a kórházba és a dokinéni, aki vizitkor mindig jött (fogalmam sincs ki volt ő) meg is dícsérte, hogy milyen jól néz ki. (Még a páromtól kaptam, mikor kiderült, hogy babát várunk - a felső része kötözgetős, így szoptatáshoz is jó, és nagyon csini :wink: ) Ezen kívül én vettem egy elölgombos hálóinget, kifejezetten a kórházba, az csak ott volt rajtam. Itthon viszont már pántos hálóinget hordtam, nekem ez nagyon kényelmes és praktikus.

Most ennyi, felébredt a Manó..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Tusi, hogy a viharba ne lenne:

http://pixer.us/
http://www.phixr.com/
Vendég

Tiop:
én nem tudom, hogy segít-e a szoptatós tea, ittam én mindent, de biztos, ami biztos, iszom most is.
Lányok, nektek is a bokátokig folyt a tej? Már másodjára lettem nyakig tejes, ma már két melltartót eláztattam, a Didrit meg fel kellett keltenem, mert a kezemet alá kellett tartani, annyira csöpögött a tejem. Ez természetes?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Igen, Piroska, ez természetes, és nagyon jó :lol: :lol: :lol:
Majd idővel beáll egy olyan optimális mennyiségre, Dia étvágyától függően.
Én máig úgy szoptatok, hogy az egyik cicin Márk, a másikon pedig egy pelus - mert a reflex, ahogy beindul, a másikból is csöpögni kezd a tejcsi.
Tényleg még mindig a régi vonalzód van.. :P

Ma a fürcsi olyan oltári sírással végződött, hogy Márk csak úgy fuldoklott, ahogy kapkodta a levegőt :( Nem tudom mi van ilyenkor, a kádban még boldogan pancsolt, aztán az öltözködésnél eltörött a mécses. :cry: Úgy sajnálom ilyenkor..

Még a szülésznő témához akartam írni, hogy nekem fogadott szülésznőm volt (akiről Piroska is áradozik :wink: ), de én a párom társaságán kívül nem vágytam másra, úgyhogy a szülésznő, csak akkor jött a hívtuk, vagy dolog volt.. Ettől függetlenül megnyugtatott a tudat, hogy ő (a szülésznő) bármikor a rendelkezésemre áll..

Mára ennyi, lefekszem.
Jó éjt Mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Verna! Nagyon ügyes Lolo! Daninak nem nagyon jut eszébe, hogy egyedül álljon. Óvatosan megy kapaszkodótól kapaszkodóig. Azt hiszem én örülök ennek. Lehet, hogy a frász kerülgetne, mikor töri össze magát. Habár úgysem tudjuk elkerülni. Szopizás: ez a több, mint 9 hónap is gyönyörű teljesítmény!!! Most 1000%, hogy minden lényegeset megkapott a tejciből.

Danka! Örülök, hogy csatlakoztál! Kitartást kívánok a fekvéshez! Nekem is kínai gombos hálóingem volt! És ha még nem szereztél be, akkor minnél vékonyabb, annál jobb, iszonyú meleg van a kórházban!

Tiop! Daninak is ugyanolyan a foga, mint Zsaninak. Sőt szerintem nagyobb szünet van a két első-felső foga között. Szerinted összenyomja majd a többi foga?

Becsi! Remélem már Szonja jobban van! 3 gyerekkel izgalmas lehet, hogy nehogy elkapják egymástól! Dorka nagyon szép ebben a ruhában!

Czakoca! Tényleg mi az ovilagzi?

Zuzu! Üdv a fórumon! Írj sokat! Nekem Isaszegen lakik egy csomó rokonom, lehet, hogy van közös ismerősünk!

Piroska! Tök jó, hogy meg tudod állni, hogy csak pihenj! Én itthon állandóan pörögtem, aztán meg nem értettem egy hét múlva, hogy miért borultam ki. Szóval csak így tovább! Ügyesek vagytok! Tök jó, hogy ilyen sok tejed van!

Mano! Levi olyan nagyfiúnak látszik ezen a képen!

Pimpoka! Szerintem a 8900 az szép súly! Danit tegnap mértük és csak 9250, nem tudom hány cm, de 86-os ruhákat hordunk. Jó nagy túrát tettetek! Hogy bírja Lelle?

Pilla! Négykézláb vagy már kétlábon csinálja az attrakciót Laura? Mondjuk egyik sem semmi! Hmm.., Verdák ezt megjegyeztem, hátha szükségünk lesz rá nehezebb időkben. :lol: Hány kiló Laura?

Tusi! Zsófi gyönyörű!!!! Annyira szép szeme van!

Nircee! Remélem, hogy meg tudjátok oldani a konfliktust mihamarabb! Ahogy Szantre is írta, nekem is nagyon szimpatikus Verna hozzászólása.

Megvettük Daninak az autósülést. Már beszereltük, de még nem próbáltuk ki, hogy szereti-e. Már hosszban kinőtte a hordozót, de súlyban még csak most hagytuk el a 9 kilót.

És egy kérdés: van tapasztalatotok autós ételmelegítővel kapcsolatban? Nagyon gondolkodom rajta, hogy veszünk, mert, ha megyünk csavarogni, akkor nem tudom megmelegíteni a kajáját. Habár lehet, hogy már nem kéne venni, mert lassan azt fogja enni, amit mi.

Mali
Kép
Kép
mali

Mali, Laura 10 kiló körül van. Nem járok méretni, csak itthon a digi mérlegen szoktuk néha megnézni.
A barátnőméknek van ilyen autós kajamelegítőjük. Horvátországba hozták és azzal melegítette a tápszert. Nekik bevált, bár lehet, hogy Nektek már tényleg nem éri meg venni egyet erre a rövid időre.
Nekünk minihűtő van a kocsikba ami melegít is, de még soha nem használtuk egyik funkcióját sem... Sőt... Még be sem kapcsoltuk.
Vendég

Ja... A pelusos mutatványt pedig kétlábon csinálja Laura. Most este bemutatta apának is. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm!!!!!
Most már sokkal jobban vagyok, kiadtam magamból a mérgemet, és itthon is jó a hangulat. Elgondolkoztam mindenki véleményén, és elhatároztam, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy a férjemet segítsem. Anyóst meg lesz.rom, hálás lehetne, hogy örülne, hogy ilyen menye van ( 8) ), és ha ezt nem látja be, akkor az nem az én bajom. :D Heti 2 órát meg kibírok vele, a látszat kedvességet igyekszem fenntartani a férjem és Marci miatt. De nem hagyom ezentúl, hogy bármiben is befolyásoljon!!!! Egyik fülemen be, a másikon ki. Ebbe bele fog őrülni!!!! :twisted:

Tegnap óta hihetetlen sokat írtatok már megint!!!!!

DANINAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!! Nagyon cuki, ahogy teli torokból nevet!!!! :lol: :lol: :lol:

Lolonak gratula az álláshoz!!!!!!

Andibab,
érdekes volt ez a cikk, bár én is hallottam már erről! Azért ez jó hír!

Danka33,
üdv köztünk!!!!!! (A többiek ezt görgessék át, már párszor leírtam!) Nekem a 23. héttől kellett feküdnöm megrövidült méhnyak és görcsök miatt, 7 hétig még kórházban is feküdtem. Csak wc-re és zuhanyozni kelhettem fel, még enni is az ágyban ettem. Aztán Marci végül a 37. hétig bírta, dec. 7-én született a 26-a helyett, szerencsére teljesen egészségesen 3120g-mal és 52cm-rel! Megértem, milyen rossz lehet most neked ez a fekvés, és különösen a harc a Babádért, de ha betartod az utasításokat, akkor nem lesz semmi baj!!!! Én azon a héten hétfőn keltem fel először (aznap töltöttem be a 37. hetet, és onnantól nem érdekelt már semmi), akkor már úgy voltam, hogy nem is akarom kivárni a 40. hetet, idegeskedtem épp eleget. Dec. 6-n szerettem volna szülni, de 7-e lett belőle. Aznap voltam a dokimnál a szokásos vizsgálaton, majd hazaértem, rá 1/2 órára elment a magzatvíz, és estére már meg is született Marci. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy hétfőn keltem fel, és csütörtökön már szültem is, tehát nem hülyeség a sok fekvés. Bár Jutta a 26. héttől számított koraszülésre 2000-es máhszáj miatt, aztán gyönyörűen túlhordta a babáját, úgy kellett indítani a szülést! :lol:
Bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan!
A csomagról már mindent elmondtak, én is rengeteg cuccott vittem be, és még többel mentem haza... :oops:
Ja, és kézfertőtlenítő van a DM-ben is. Amit én használok, az a HiGeen, van citromos és asszem erdei gyümölcsös illatú, hát a citromos olyan, mint egy wc-illatosító, de az erdeis nagyon finom! Legalábbis nekem. :lol:

Tiop,
Zsaninak édes fogacskái vannak!!!! :wink:

Mano,
Jézusom, Levi már kész férfi!!!!! És nemrég még kisbaba volt!!!!! :shock: :shock: :shock:

Becsi,
Dorka nagyon cuki volt ebben a ruhában!!!!

Czakoca,
majd megnézem újból, és leírom!!!

Henus,
Szonja is mennyit nőtt!!!!!!! Nagyon édes a kis copfokkal!!!! :lol:

Tüccs,
Kubut én még nem próbáltam, eszemben sem volt, most már kivárom az 1 évet, bár nem tudom, miért. Marci most már simán eszik tejfölt, tejfölös-sajtos tésztát, Danette-et, Túrórudi belsőt :oops: :oops: :oops: (nem tudtam kihagyni, kikunyerálta - ennyit az elvekről), olajos halat (ismét a férjem vigyázott rá :roll: ), meg mindenféle egyebet. Szóval lehet, hogy mi is kipróbáljuk, mert sokkal olcsóbb lenne, mint a babaitalok.

Pimpoka,
gratulálok Lelle méreteihez!!!! Nem is olyan pici!!! Marci még csak 8300gramm és 73 cm!!!! Bár lehet, hogy most a betegség miatt fogyott is, mert alig eszik. :cry:

Pilla,
Laja tök édes lehet, ahogy a pelusban kolbászol!!!! Szinte látommagam előtt!!!! :lol: :lol: :lol:

Tusi,
Zsófi milyen ügyesen eszik! :lol: Marci már hónapok óta piszkálja a fülét, ez lehet rossz szokás is, de lehet kezdődő fülgyulladás, ha nem hagyja abba, akkor szerintem vidd el dokihoz. Bár a fülgyulladásnak komoly tünetei lesznek előbb-utóbb: levertség, állandó sírás, főleg, ha vízszintesbe teszed, idővel láz.

Szantre,
sajnálom, hogy Márk így kiborult fürdés után. Mi lehetett a baja??? Azóta már elaludt? Szegényke!

Képzeljétek, ma Marci az esti orrszívásnál olyan ügyes volt, már nem is sírt, mikor bekapcsoltuk a porszívót, hanem csak megadóan odahajtotta az apja mellkasához e fejecskéjét. Aztán meg közben sem sírt, csak nyöszörgött, mintha azt mondaná, hogy megadja magát. Azt hittem, megzabálom!!!! Persze napközben szegénykém olyan pánikrohamot kapott a szívás közben, hogy egy másodperc alatt belilult, abba is kellett hagynom, és alig tudtam megnyugtatni. Az ölembe vettem, énekeltem neki, és a kezébe adtam a felhúzós zenélős nyuszikát, amit végig a kezében szorongatott, míg ringattam. Olyan kis elesett volt akkor!!! :cry:

Azóta sem tett meg egyetlen lépést sem, de már egyre többet áll, és ma újabb attrakciója volt: elkezdtem Neki tapsolni, és míg egyedül állt, Ő is elkezdett, és közben visongatott. Annyira tetszett Neki a dolog, hogy azóta is, ahogy áll, azonnal tapsol. :lol:

Kép
Kép
nircee

Czakoca,

megvan!!!!

bejelentkezés után:
Tickers - Other - Wight loss - start value (ahonnan indulsz) - current value (amennyi vagy) - goal value (a cél súly): ezekhez beírod a megfelelő számot. Majd kiválasztod a vonalzó színét, a jelzőt, majd van 3 lehetőség, amelybőla 2.-at kell kiválasztani ("w" kg lost - "x" tp go!) - save my ticker - ha tetszik: save and view My Code - itt a 2. kódot kell kimásolni és beilleszteni (phpbb ...)

Remélem, érthető volt, ha bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan!

Kép
Kép
nircee

Pilla,
a photoshoppot nem szeretem most megvan a legújabb GIMP,azzal nagyon jól lehet dolgozni,csak idő kell hozzá... :wink:

Tiop,
Köszi!:)
A Te képeid is nagyon jók!:)

Pimpoka,
Tényleg jó nagyot nőtt Levi!:)
Még egyedül nem megy,lusta szegénykém! :wink:
Inkább mászik,vagy úgy megy körbe-körbe,hogy kapaszkodik.
Már alig várom,hogy egyedül is menjen :)

Mali,
Hát igen,nem csak képen nagy,élőben is hatalmasat nőtt! :D

Kép
mano83

Sziasztok!

NIrcee, rülök, hogy jobb a helyzet! :wink:

Danka, Zuzu, üdv! Semmi újat nem tudok mondani, a lányok megelőztek. Egyébként nem tudom ki mondta, hogy nem szeretik bent a pizsit??? :roll: Én is pizsiben voltam, úgy, mint Szantre.

Egyébként valóban vigyázni kell a rostos gyümilevekkel pici babóknál, mert pocakfájást okozhat. Szonja is szenvedett a baracklétől. Nem mindegyik baba érzékeny erre. Szerintem legjobb a mentes víz, meg mentes sör, azokból nagy baj nem lehet :wink:

Pilla, Szonja is szokott ilyen agyatlanságot, hogy kipakol a táskámból, a fejére húzza, és megy..., de hogy hová, meg mindennek neki... :roll:

Mali, zabálni való Dani!!! Nagyon cuki, ahogy kacag!! :D

Márti, a babók szokták birizgálni a fülüket. Ha fájna neki tuti sírna, ha máskor nem, mikor lefekteted. Nircee, jól leírta.

Tüccs, én néha adok KUbut Szonjának, de higítva. Egyrészt szerintem baromi sűrű, másrészt nem is nagyon szereti. Akkor kínálom, ha úgy érzem nem nagyon evett gyümit.

Pimpoka, ne is mondd a fogakat, van egy olyan "gyilkos" képünk, mindjárt felrakom.
Amúgy tényleg szeret hintalovazni a csaj. Ezt az IKEA-s hintalovat kaptuk, és nekem nem is tetszett, én valami beleülőset szerettem volna. Aztán egyszer ráültettük, de nem nagyon tudta mit kell vele kezdeni. Miután megmutattuk, onnantól is csak kívülről ringatta. Aztán egy alkalommal ráült, ringattam, és valahogy elkapta a ritmust. Na azóta nagyon szereti, már van, hogy meg sem fogja a fület...brrrr :shock:

Na íme a fotó:

Kép

thenus

Jaj Lányok,
már alig látok, de még rengeteg van a fordításból, igazság szerint a fele, de annyira unom, meg fáradt vagyok, gépelni is alig bírok. Persze azért nincs még kész, mert Bogi kinyírta a számítógépünket! :shock: :x Miközben dolgoztam, odasettenkedett mögém és kirántotta a falból a vezetéket a konnektorral együtt! (most egy notebookon dolgozgatok, de nincs telepítve rá office, és nem találom a telepítő cd-t, és wordpad-ben kell gépelnem :evil: :x :evil: ) A munka 80%-nak elvesztése meg a gép kinyúlása egy dolog, de meg is csaphatta volna az áram ezt a kis idiótát. :shock: Néha olyan kezelhetetlenül önpusztító mutatványai vannak, hogy bele lehet őrülni. :evil: Ráadásul hogy fogom beadni mindezt a megrendelőnek, aki mára várta az anyagot, és még 25 oldal hátra van??? De már agyilag nem bírom. Olyan egyszerű szavakat kell megnéznem a szótárban, mint pl. "specific"=jellegzetes, sajátos, specifikus... :oops: És állandóan félreütöm a betűket... A férjem meg morog, hogy hagyjam már a fenébe és feküdjek le aludni, úgyse bírom megcsinálni reggelig. Holnap meg majd nem lehet hozzámszólni. Asszem igaza van. Megyek aludni.
Jók legyetek! Álmodjatok szépeket!
andibab

Sziasztok!

Ovilagzi olyan mint a felnőtt lagzi csak kicsiben :wink: van menyasszony, vőlegény, vőfény, pap aki összeadja őket, a nagycsopisok ezzel búcsúznak el a többi ovistól évvégén, vonulnak egyett az utcán megállnak énekelni, táncolni, egyszóval mulatnak mint a nagyok, ez itt Györkön hagyomány, ilyenkor az egész ovi személyzete és a gyerekek közük akinek van felveszi a népviseletet és abban vannak, nászajándékba udvari játékokat szoktunk vinni :wink: ezt a csoportos ovónénik szokták odaadni menyasszonytánckor, a fiúk még visznek üdítőt a lányok meg sütit és délelőtt megy a mulattság ebédig :wink:

pár kép a tavalyiról:
Kép
Kép

Bence a csopistársával
Kép

Ovónénijével
Kép

a szüretiről majd később rakok fel képeket, egyszerre sok lett volna.

Nircee köszi később megnézem, de most ébresztőt kell fújnom, ovi.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Fúúú... Detti holnap már 1 éves. :shock:
Mit kap a szülinapjára (bocs, ha már írtad)? Ti készítetek Neki tortát, vagy cukiban csinálják? Holnap meg is tartjátok, vagy majd hétvégén?
Bocsi a sok kérdésért, csak nekünk is nemsokára aktuális lesz a dolog, így tájékozódok.
Vendég

Hát igen :D komoly nagylányok leszünk már holnap :D a tortát cukiban csináltatjuk, de semmi extra, csak egy kis szivecske csokiból, arra pont jó lesz, hogy összekenje magát :oops: :wink: a javát úgyis mi esszük meg hárman, ajándék gyanánt meg kap egy bébitaxit, olyat aminek van hintája, meg utánfutója, meg leesésgátlója, holnap megtartjuk családi körben aztán hétvégén a nagyszülőkkel is :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Huuu nagyon sokat irtatok, köszönöm szépen mindenkinek a jó tanácsokat... Piroskának nagyon, hogy ebben a nehéz időszakban is tudott nekem irni, de a többieknek is...

Nircee, én nem vagyok ennyire kitartó, sokat sétálok itt a lakásban, és az a baj, ha lefekszem egyből alhatnékom van és ez nem jó, mert nagyon ellustulok. Utálom magam emiatt.
Mese gobleint varrok Beni babának, meg a keresztgyerekeimnek karácsonyra, de ez sem nagyon jó elfoglaltság, mert azt csak legalább félig ülve szabad és az a legrosszabb, mert akkor is nyomja a baba feje a méhszájat, leginkább felpócolt fenékkel lehetne feküdni. Csak úgy meg hányingerem van és a gyomrom nagyon rossz, marad a félig fekvő helyzet és marad a goblein.. Csak még 1 hónapig birjuk ki valahogy.
Ráadásul most megy egy hétre külföldre a férjem, igy most nagyon izgulunk, hogy csak a jövő héten ne legyen semmi. Nem élné túl szegény, ha kimaradna, jobban készül mint én.
Gondoltam hivok valakit ide, hogy aludjon velem :), valami barátnőfélét, de úgy vagyok vele, ha lesz valami, hát hivok egy taxit és bemegyek a holmimmal a kórházba...

Szülésznő: voltunk szülésfelkészitőn Kistarcsán (na ezért is fáj a szivem, mert csak egyszer tudtam elmenni és azóta is minden második héten van, ma pl az alternativ szülési módszerekről) és ott is mondták, hogy lehet választani szülésznőt. Nagyon elgondolkodtam, mert rájöttem, hogy ez nem is kis pénz, még a szülésznőnek is adni moneyt, legalább fele annyit mint a dokinak, gondolom én...De azt is tudom, ha az ember ott fekszik fent az asztalon és vajúdik, legkevésbé a pénz fog eszébe jutni :?

Nagyon szépek a babáitok, nagy gyerekeitek. El sem hiszem, hogy nekem is lesz egy ilyenem, olyan hihetetlen...

Czakoca30, ez az ovilagzi, nagyon szép hagyomány, soha nem hallottam róla...

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!

Eszméletlen mennyiséget tudtok termelni... :shock:
Piroska!
Tök jó, hogy már egyre jobban vagy. Örülök, hogy ennyi tejecskéd van. Ez jó Diának is! :wink:
Végülis most van segítséged?

Jutta!
Mi hír van felétek? Szeretnénk képet kérni a csajsziról :!:
Remélem minden okés veletek!

Danka!
Azért inkább pihizz! Ezt az egy hónapot már ki kéne bírni tényleg. Ez már nem sok... :wink:
A többiek tök jól elmondták már, hogy miket vigyél magaddal.
Nem baj, hogy nagyon nagy a szütyőd amivel bemész. Inkább legyen hatalmas pakk, mint hogy valami kimaradjon. Egyébként szerintem az ottdolgozók már simán megszokták a látványát a börönddel közlekedő anyukáknak. :lol:

Képzeljétek!
Tegnap Lili már úgy sétált, hogy a kezét fogtam, és mentünk. De nem is keveset. A végén már nagyon fájt a derekam. Remélem hamar elindul magától. Tudom, hogy nem szabad siettetni, de nagyon nem lesz kényelmes később hatalmas pocakkal derékszögben közlekedni. :oops: :shock:
És tegnap megvettük neki a gyerekülést is. Nagyon frankó. Eleinte csak nézett ki a fejéből, hogy micsoda új látvány, nem hátrafelé utazik már. Aztán elaludt. :lol:

Tiop, Manó, Thenus, Tusi!
Nagyon szépek a képek!
Czakocza!
Tényleg tök jó ez a szokás. Nagyon tetszik. Kár, hogy ilyen nincs máshol is. Vagy legalábbis én még nem hallottam róla. :?

Mali!
Eszméletlen a Danis videó. Lili jókat derült rajta, pedig csak a hangját hallotta. :lol:

Kép
Kép
giga1

Czakoca, köszi a választ! :wink:
Vendég

Sziasztok!
Nircee!
Örülök,hogy így gondolkozól!!!!!Hajrá!!!!!!!! :wink:

Czakoca!
Jaj tök jó lehet ez az ovilagzi!!!!a képeken is látszik,hogy az ovisok is élvezik! :D

Pilla!
Nagylányod pár nap múlva 14 lessz!!!!!!!!!! :wink: :D :D Aztán Ünnepelhetitek Laura első szülinapját is!!!!! :wink: :D

Én rostosat ittam Zsaninál is és semmi baja nem volt neki tőle!De ahány baba annyi féle!!!!! :wink: :P Végig aludta az éjszakát is,és napküzben sem volt sírás!!!!!Egészen 5 hónapig! :lol: :lol:

Piroska!
Nagyon jó,hogy ennyi tejcsid van!!!Örűlj neki és szoptazsd csak a babót,amikor igényli!Én volt,hogy a másik mellemhez cumisüveget tettem,úgy szopiztunk,sajnáltam azt a sok tejcsit!!!!! :lol: :lol: :wink: Persze ihatod egész nyugodtan a szopis teát,nem azt mondtam,hogy nem kell!!!!!!!!!Szerintem nem adtól lessz több tejcsid!Valahogy én nem hiszek ezekben a teákban!De attól még biztos,hogy jó!!!!!!!!!!!!!Én ilyen vagyok!a sör nállam jobban bejött!(alkohólmentes) :wink: :lol: :lol: :lol:

Most megyek ,mert Zsani bekekílt!!! :oops: Már mondja,hogy kaka!!

Kép
Kép
Kép
tiop

Bizony... Szombaton már 14 éves lesz. Mondjuk arról még halvány lila lövetem sincs, hogy mit vegyek Neki szülinapjára. :shock: :oops:
Vendég

Na itt vagyok,mert még nem fejeztem ám be,még akartam írni mindenkinek!
Mali!
Neked akartam írni,hogy megnéztem a videót Zsanival eggyütt és nagyon tetszett!Édes volt ahogy kacagott és elakart dőlni mint a listes zsák!(bocsi)Tündéri kiskrapek!Zsani is mosolygott közben! :D :wink:A fogacskák pedig tényleg úgy vannak ahogy leírtad,hogy majd a többi összébb nyomja nekik!!!!!!!!!Anettnak is összébb ment!Sőt már Zsaninak is!

Czakoca!
Nagy nap lessz a holnapi!! :D :wink: Képeket kérünk majd! :wink:

fűlbirizgálás!
Lehet egy rossz szokás is a babáknál!De az is lehet,hogy fűlzsírral van teli és idegesíti őket!Fűlgyulladás kezdete is lehet,de az napokon belűl kiderűl mert a láz jelez! :!:
Szerintem!De lehet,hogy nincsen igazam!Tapasztalatból beszélek mindég!!!!!!!! :wink: :!: :!:

Tusi!
Nagyon aranyos maszatka Zsófi!!!!Mekkora szép szemei vannak!!!! :D :wink:

Szantre!
Nem lehet,hogy fázott egy kicsikét??????? :?: :roll:

Danka!
Én tuti,hogy elhívnám valamelyik barátnőmet vagy rokonomat arra az 1 hétre!!!!!!Biztos ami biztos!!!!!!! :wink: Nem akarok beleszólni,de még apát is lebeszélném az útról,ha nem égbekiáltóan fontos!!!!!!Bocsi nem akartam tolakodó lenni!!!!!!!!!Megbántani sem akartalak!!! :oops: :oops: :? :? :!:

Giga!
Gratula a lépegetéshez!!!!Meglátod,ráfog jönni magától is,hogy ha megkapaszkodik valamiben ugyan olyan könnyen fog tudni menni,mintha fognád a kezét!!!! :wink: Köszike!!!!!! :wink:

Képzeljétek ma reggel felhívtak a PAMPERS-től,hogy hozzák a kiválasztott ajándékot!Úgy megörűltem neki,mint majom a farkának,mert azt hittem,hogy már nem is hozzák!!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Szép napot mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
szerintem kérdezd ki,hogy mire vágyik mostanában!!!!!!Nekem ötletem nincsen,mert még nem vagyunk ebben a korban,de szerintem akármilyen nőcis dolognak örűlnek ilyenkor!!Ékszer,parfűm,menő ruci,ilyenek! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
tiop

Na... Ilyenekre én is gondoltam, de sajna az ízlésünk olyan távol van egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Egyébként ezektől a mai fiatal srácoktól meg a hideg kiráz. Az egyik csapat úgy néz ki, mint egy rakat csöves, a másik csapat meg mintha buzi lenne. Sárának, mondanom sem kell az utóbbi kategória jön be. Esküszöm most az a divat, hogy 18-20 éves fiúk úgy néznek ki, mintha 14 éves, melegek lennének. Hová tűntek a "hagyományos" fiúk? Bár az én ideálom a nagydarab, kopasz, baromarcú kategória. :lol:
Vendég

Giga:
van segítségem, anyuék átgondolták a dolgot és most nagyon aranyosak és segítőkészek. A férjem meg, Hála Istennek csak heti két napot dolgozik. Ja, és hogy mennyire gondolskodnak rólunk odafenn: képzeljétek el, a munkahelyem intéz minden pénzt, családi pótlékot, gyes-t, gyed-et, még az egyszeri anyasági támogatást is. Így csak egyszer kell elmenni a férjecskémnek a nyomtatványokkal és minden a számlámra fog jönni. Úgyhogy nem lesz távol napokat az ügyintézések miatt. Nem győzök hálát adni a Jó Istennek, hogy ilyen szerencsénk van. Meg most úgy néz ki, hogy megint jönnek be kis plussz munkák a férjecskémnek. Komolyan mondom, nem is tudom néha, hogy jövünk ki a pénzből. De nagyon úgy néz ki, hogy most is, mint mindig, segítenek odafenn. Nagy célja van velünk Jézuskának, hogy ilyen erőteljesen támogat: :) Az igaz, hogy én mindenkinek segítek, akinek csak tudok, biztos, tetszik neki! :)
Tiop:
köszi :). Én is sajnálom a kifolyó tejcit, olyan rossz érzés. Lehet, hogy azt fogom csinálni, hogy egy picit lefejek, mielőtt szopizunk és akkor nem fog kifolyni. Bár az az igazság, hogy a kis Didri képes arra is, hogy óránként szopizzon és akkor nem folyik ki. Fejni naponta kb. egyszer fejek, mert annyit nem bírok ülni, még azért az alsó fertájam nincs tökéletes állapotban :oops:
Az alkoholmentes sört iszom rendesen, mert az segít a gyógyulásban is.
Ja, lányok:
hétvégén akciós a pampers pelus a Tesco-ban. Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyibe kerül? Mert lehet rendelni neten 32 ft-ért darabját és ha nem olcsóbb, akkor nem kínlódunk vele, hogy még a Tesco-t is megjárja az én drágám.
Márti:
annyira jól sikerült az a kép a babódról, ahogy eszik és tiszta maszat. :):):)
Az ovilagzi aranyos lehet. Látjátok, ez hiányzik a mai társadalomnak, ezek a hagyományok, ahol az emberek megismerhették egymást, ahol normális kapcsolatokat teremthettek, nem az éjszaka, a Disco. Régen éjjel bálok voltak és ott nem volt annyira gáz, mint most. Most az éjszakában lehet a fiataloknak összegyűlni, vagy elmegy moziba, dehát ott a filmet nézi, nem? Szerintem teljesen nem jó ez így. Annyira hiányoznak az ilyen jellegű programok a gyerekeknek is meg a fiataloknak is. Meg ezek nagyobb rendezvények, többen vesznek részt. Ma már ha utcabál van ,akkor mi van? Nagy cirkusz, vannak olyan előadók, meg olyan pultok, hogy az ember retteg, hogy mit tanul meg ott a gyereke. Azért nem tudom, olyan ferde ez az egész. Meg amikor Budapest Parádé van, nahát az kész!!!! Ott laktunk a Bajcsi Zsilinszky út mellett és amikor volt ez a parádé, mindent lezártak, azok a kocsik, azokkal az emberekkel, háááát. Az ő bajuk, ha melegek, de miért kell a világ előtt símogatni magukat, meg ilyenek???? ÁÁÁÁÁ....... Szóval, egy szó, mint száz, én hiányolom a régi hagyományokat.
Danka:
a szülésznők általában a doki felét kérik, de hidd el, szerintem még a doki árával sincsenek megfizetve. Annyira sokat számít, hogy csak veled van egy szülésznő, hogy azt nem tudom elmondani. Nem akarlak rábeszélni, csak mondom, hogy szerintem jó lenne.
Ha a férjed nem lesz otthon, szerintem mindenképpen legyen veled valaki. Nem javaslom, hogy most egyedül legyél. Szerintem a barátnőid csak örülni fognak, ha arra kéred, hogy ott legyenek veled. Ne maradj egyedül, ha rám hallgatsz. Nem másért, hanem a lelkileg meg fog nyugtatni, hogy nem vagy egyedül. Én egyedül mentem be a kórházba, mert még haza kellett mennem a ruháimért és az anyuékat hazaküldtem, és olyan kétségbeesett voltam, hogy ott szenvedtem, amíg beért a férjecském. Leesett a vércukrom, rosszul voltam, nagyon rossz volt. Kell a támasz, szerintem.
Na, megyek, mert már nem bírok ülni és még enni is kellene.
Szép napot mindenkinek! :)
Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, a gyógyszertárban lehet kapni párszáz Forintért tejgyűjtő kagylót. Azt hiszem a hivatalos neve "bimbókiemelő és tejgyűjtő". Azt amíg szoptatod Diát az egyik melledből, rá tudod rakni a másik melledre és így nem vész kárba az anyatej. Nekem volt is itthon, de azt hiszem odaadtam a sógornőmnek...
Vendég

Szaisztok!

Andi, nagyon sajnállak, hogy ennyi melód van a két törpikéd mellett. Még jó, hogy nem rázta meg Bogit az áram!

Czakocza, jók ezek a képek az ovilagziról. Még én sem hallottam róla, azért kérdztem.

Henus, nem semmi ez a fotó Szonjáról :lol: :lol: Ja, és a másikon édes a kis copfokban :D

Nircee, ez nagyon jó elhatározás, büszke vagyok rád, kívánom, hogy a megvalósítás is simán menjen.

Pilla, milyen zenéket szeret? CD esetleg, vagy valamilyen táska? Csak ötletek...

Giga, Lili nagyon ügyes a séta miatt. Anyukám mesélte, hogy a bátyámmal lelkesen sétáltak a kezét fogva, na ennek az lett a következménye, hogy nagyon sokáig nem ment önállóan, kellett neki, hogy lássa, fogják a kezét. Pedig már rég tudott volna menni. Na, velünk már nem sétáltak, megvárták, míg megyünk maguktól. Csak mondom jó tanácsként, hogy ha nem akarsz kiszúrni magaddal, ne nagyon sétálj vele. Hamar rá fog jönni, hogy tud kapaszkodva is menni, később meg önállóan.

Piroska, igen, megnéztem a képeket Dia babáról, a videókat is, mikor még felraktad. Írtam is, hogy milyen gyönyrű baba! Örülök, hogy ilyen sok tejcsid van! Teljesen természetes, hogy ha beindul a tejleadó reflex, a másikból is spriccelni kezd.

Tiop, nagyon köszönöm a segítséget, a férjednek is! Jól el is szórakoztam a programmal tegnap este :wink:

Íme néhány kép: Kép
Kép
Kép

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Atyagatya!! Mennyit írtatok! :shock: :shock:

Márti!!
Zsófi szemei Leviével vetekszenek!! Hihetetlen!! Nagyon szépek!! Szopival úgy állunk, hogy reggel mindig szopi van, este viszont ritkán tudom szoptatni. Egyszerűen nem kell neki. Szóval most ez van, sajnos a tejem is baromi kevéske. Ma megyünk bőrgyógyászhoz, remélem lesz valami okossága az ekcémára. :?

Piroska!
Én mindig felfogtam a tejet, ha csöpögni kezdett, szépen összegyűlt 20-30 ml egy alkalommal. Hej, de régen volt már ez.. :lol: Ha tudod, mindenképp te is edénykébe csöpögtesd. :wink:

Sára, Laura, Dani, Detti boldog év-hófordulót!!! Hajjaj kihagytam vkit???

Danka!
Szerintem minden szülésznő egyformán jó a Flórban. Eddig senkiről sem hallottunk panaszt. Szóval nem lesz gondod akkor sem, ha nem fogadsz. Nekem sem volt, mégis a szülésznők (2-őt fogyasztottam) szuperek voltak, 200%-ot nyújtottak.

Giga!
Nem semmi Lili! Nagyon gyorsan sikerült ez a sétálás!!
8) Ügyesek vagytok!

Czakocza!
Ez az ovilagzi nekem is új. Még sosem hallottam, de nagyon édesek lehetnek a gyerekek. Nem utolsósorban a hagyományokat is megtanulják. Manapság már ritka a nagy "sátoros-lagzi", legalábbis mifelénk.

Biztos akartam még írni, de már nem tudom mit...

Szép napot!

KépKép
tüccs

Sziasztok,

olyan mérges vagyok... Egész délelőtt tüsténkedtem a konyhában, hogy délután ha jönnek a nagyszülők, legyen fini kajcsi meg édesség. Csináltam egy hatalmas tepsi rizsfelfújtat, csak elfeljtettem, hogy nem szabad légkeverősbe sütni, én meg abba csináltam, a vége az lett, hogy van egy tepsi, tojásos, mazsolás, ragacsos rizses massza...
Amikor én gyerek voltam annyira imádtam, hogy szülinapi tortának is rizskoch-t kértem... Mivel Lelle még nem tud kérni, ezért csináltam, igaz nem szülinapja van, hanem ma van a névnapja.
Most meg mit csináljak gyorsan, fél napom ment rá, jó mellette csináltam mást is, de akkor is.
Ja és a második kókuszmatracunk is elkezdett penészedni... :evil: úgyhogy reggel kikaptam az ágyrácsot és lefújtam penészölővel, majd nagyon jól kikeféltem és lemostam, a radiátor mellett megszárítottam. Remélem nem lesz Lellének semmi baja, de most már ez lesz a harmadik kókuszmatrac a 9 hónap alatt ami majdnem 30.000 Ft. Tököm kivan.

Piroska, akkor ti kivételes helyzetben vagytok, mertén eddig még mindenkinek segítettem és továbbra is segítek amennyit tudok, de én még nem éreztem, hogy rajtam bárki is segített volna, pedig mostanság ránk férne.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Boldog Névnapot Lellének!

Ma nem Gál napja van?
Vendég

Köszi Pilla!

Gál és Lelle, igaz egyik naptárban sem lelhető így meg, de névnapos oldalon ez volt, hogy Lelle névnap okt. 16.
Nem egy gyakori név, bármikor ünnepelhetnénk, de maradunk a mánál :).

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Piroska, nekem is folyik a tejem... konkrétan néha ömlik... szerintem kb 2x annyi van mint amennyi a kiscsajnak kell...

Danka, nekem a 26. hétben volt 2000-res a méhszájam és a 36. hétig nem változott, utána túlhordás lett a vége...

DE nem vagyunk egyformák!!! Szerintem ha már elsimult, akkor a 34. hét végéig igenis feküdj, pihenj, olvass. Az nem sok idő... hogy ne unatkozz, hívj barátokat, de csak azokat, akik nem várják el, higy kiszolgáld őket, csak eljönnek, dumálnak veled, megtalálják a hűtőt és így jobban telnek a napok...
Lakáson belül szerintme járkálhatsz, de azért ne egész nap ebből állj ki!!
34 - 36 hét között lazíthaszt a gyeplőn, de a 36. hét azért fontos lenne!!!

Csajok, elnézést, hogy csak kérdezek, és nem jut iőm lényegében másra.... de Dorka nagyon hasfájós... konkrétan este volt egy 2 órás menet, éjszaka egy másik 2 órás és ma délelőtt is egy harmadik... :shock: :shock: :shock:

Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:
- Meddig tart???? (Már kapott Infolacot és Mecsek bébi teát...)
Másik kérdés:
- Ez a tejömlés normális? És ez meddig tart? (Konkrétan így a házat se tudom elhagyni... erre rendezkedjek be?)

Jutta

KépKép
jutta

Hogy értitek azt, hogy kapaszkodva menjen? Mert ha idebent vagyunk, akkor megkapaszkodik a könyvespolcban, dohányzóasztalban, kanapéban, most már a dobozokban is :lol: és úgy megy. Ez csak kintre érvényes, hogy fogom a kezét. Kint mibe másba tudna kapaszkodni. Tegyem a babakocsi mellé? Tényleg nem tudom... :oops:

Hűha Pilla!
Nem semmi lesz a holnap nálatok! Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit vesztek neki, meg milyen tortája lesz, stb... Kérünk majd képeket!

Tiop!
Tök jók ezek az ajándékok, ugyi?! Én is már alig várom, hogy megkapjuk a következő Libero-s levelet, hogy tudjam beküldeni a 10db figurát. :D

Piroska!
Nagyon jó, hogy rendbe jött a nézeteltérés közted és anyukád között. Ez sokat számít gondolom neked is.

Ichtus!
Tök jók ezek a képek! Nagyon ügyi vagy!

Tüccs!
Írj majd, hogy mi volt a bőrgyógyásznál :!:

Kép
Kép
giga1

Van olyan oldal, hogy www.nevnapkereso.hu most leltem csak én is, de nagy jó, mert így sok más név is megtalálható, nem úgy, mint a sima naptárakban. Mi már találgatjuk, hogy hogy fogják hívni a kistesót, pedig de messze van még... na mindegy, ha lány lesz Villő lesz.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Jutta!
Nagyon sajnálom szegény Dorkát!!! :cry:
Sajna (vagy nem... :? ), de nem tudok segíteni a hasfájós témában... Annyit talán, hogy simogasd a hasát az óra járásának megegyezően. Vagy a köldökétől lefelé egyenesen felváltott kézzel. Remélem érthető... :?
A tejömlés természetesen nem marad így. Addig ez lesz viszont, amíg be nem áll a kereslet kínálat. Ez szerintem mindenkinek más, de nálunk kb egy hónapig tartott, de azért egyre jobb lesz. Tegyél be melltartóbetétet, és akkor ki tudsz mozdulni otthonról.

Kép
Kép
giga1

Jutta, próbáld ki az Espumisant, lehet az segít, ki kell tapasztalni, nekünk az infacol volt jó, de másnak a másik jobb. Próbálkozz!
Valamint láttam a Müllerben Hipp édeskömény teát, első hét után adható, lehet csak azzal kéne próbálkoznod, a Mecsekben van kamilla is. Mi a Herbária Babamosoly édeskömény teát ittuk, az újszülött kortól adható. Tornáztasd is egy kicsit Dorkát és minden kaja után büfiztess. Nekem Lelle csak úgy tudott büfizni, hogy a térdemen kicsit lovagoltattam. Függőleges helyzetben tud a legjobban és a leggyorsabban távozni a levegő.

Az elején nekem ilyen sok tejem volt, a pólóm, ha eljutottam addig és nem pizsiben voltam, olyan volt, mint egy afrikatérkép. Amikor először kimerészkedtem két hét után a Tescoba (felért egy kirándulással), folyton lestem, hogy nincs-e a felsőm áttejesedve. Aztán sajnos egyre csak fogyott a tejcsi, pedig tökre örültem volna, ha azért kell aggódnom, hogy folyik-e.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Csak gyorsan, pihenésképp olvastalak titeket. Még mindig gépelek, de már fájnak az ujjaim. Most Bogi pont alszik, erre Roni kezdi a ramazurit. Észbontó!

Pimpoka, múltkor is akartam írni, csak elfelejtettem, hogy a kiságy mellett a fal, vagy alatta a szőnyeg nem lehet valamennyire minimálisan penészes? Lehet, hogy onnan "mászott át". jó ötlet az ágyrács lefújása, de inkább az egész ágyat mosd le penészölő folyadékkal, Lelle talán kibírja, hogy egy éjszakát a járókában aludjon. A radiátornál nem biztos, hogy jól ki tud száradni a rács, főleg a fa belseje. inkább tedd ki valami széljárta helyre jó félnapra, utána szárítsd a radiátornál.

Pilla, szerintem is kérdezz rá nyugodtan, miről álmodik a hölgyemény szülinapjára, nehogy pofára essetek, mert a tinik nem biztos, hogy örülnek a szülők ajándék ötleteinek. Aztán meg majd megy a kényszeredett jópofizás jobb esetben, rosszabb esetben meg akár közölheti is, hogy milyen gáz elképzeléseid vannak... :roll:

Piroska, gratula a sok tejcsihez! Az alkoholmentes sört kicsit változatosabbá teheted Radler sörrel, nekem a citromos és a bodzás ízesítésű nagyon bejön, a barátnőmnek miután vittem tejserkentéshez, állandóan ezeket rendelte a férjétől, amikor elküldte bevásárolni. :wink: Az Auchanban mindig szokott lenni! A tejgyűjtő kagyló nagyon hasznos, nekem amíg volt tejem addig éjszakára is feltettem és abba gyűjtöttem össze a fejések közötti időben kicsurgó tejcsit, hogy Roni minden cseppet megkaphasson. Szerintem jobb mint a melltartóbetét, főleg ha sok a tejed.

Jaj, úgy szeretnék mindenkinek külön-külön írni, de annyira nehéz követni az aprónép fejlődését, főleg az egy év körülieket! Nagyon ügyik, már alig várom, hogy Roni dolgairól én is beszámolhassak! Egyelőre még ott tartunk, hogyha beszélek hozzá, akkor megkeresi a tekintetével az arcomat, és vigyorog ezerrel, meg néha gurgulázik és sikongat. Csak ilyenkor meglepődik, hogy kié ez a másik hang??? :lol: :lol: :lol:

Sziasztok!!!
andibab

még annyit, hogy alapjáraton nem kávézom, de ma már a harmadiknál tartok, hogy le ne essen fejem... 8)
andibab

Jutta,
gyógyszertárban lehet kapni a Gripe Water nevű gyógyhatású készítményt, nekem egy kolléganőm ajánlotta, Roninál ugyanis nem vált be igazán se az Infacol, se az Espumisan, se az édesköménytea. Ez a cucc viszont fantasztikusan gyorsan segített. igaz, nem olcsó (kb.1700 Ft), de legalább jó... asszem 1 hónapos kortól adható 6 éves korig.

Na mostmár megyek gályázni... :cry:
andibab

Pimpoka, sajnálom a rízsfelfújtat. Amikor pici voltam én is imádtam málnaszörppel leöntve. Most már nem szeretem az édességet, de van egy joghurttorta és egy Tiramisu receptem, amit gyakran elkészítek, mert egyiket sem kell sütni és kb. 1/2 óra alatt kész vannak.
Giga, nálunk semmi sem lesz holnap, max. bevásárlás és takarítás. Czakocáéknál lesz szülinap.
Mi vasárnap tartjuk meg Sára szülijét, akkor jönnek anyuék is. Jól fel is húztam magam, mert anyósoméknak persze nem jó a vasárnap, úgyhogy majd péntek este feljönnek. Az időpontot ő találta ki, azzal a kijelentéssel, hogy mi péntek este köszöntjük fel Sárát. Magyarul ő megmondta mikor jön én meg alkalmazkodjak. Mindegy... Kapnak majd aprósütit meg üdítőt. Remélem észreveszik magukat és hamar elhúznak a bánatba.
Vendég

Sziasztok
Sziasztok
Gondoltam hátha érdekel valakit! :wink:
Babaruha- Börze lesz 2007.október.20-án szombaton Szilasligeten a Közösségi Házban
9 órától-13 óráig.
Ha van kedvetek ,és közel laktok gyertek el. :D
További szép pocakosodást és babázást. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lányok, a Didirike rafinált nagyon! Azt csinálja, hogy szopizik és amikor elálmosodik, akkor a cicit arra használja, hogy cumizzon. Végül is nincs sok különbség, mert bimbóvédővel szoptatok. De így a cicim egész nap a szájában lenne, ez így nem jó. Ezt a kis szarost! Most ki kell találnom, mit csináljak. Ja, és ha kiveszem a szájából a bimbóvédőt, felébred és rögtön "éhes lesz". Aztán megint szopizik 10 percet és megint jön ugyanaz. Most mondjátok meg, mit csináljak? Ennek a csajszinak osztottak észt, az biztos!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jutta, nekünk azt mondta a doktornő, hogy az édeskömény tea sok babánál felerősíti a hasfájást. Ha az Infacol nem segít, próbáljátok ki az Espumisant, vagy amit Andi írt! Nálunk Márk 8hetes korára múlt el a hasfájás!
Még a tornáztatás is sokat segít szerintem! És nemcsak az emésztésének tesz jót, hanem a csípőjének is. Lábkörzés, kinyújt-behajlít.. ilyesmiket is lehet, Márk nagyon szerette.. nevetett közben.

Kitartás Andi! Nem semmi, amit csinálsz 2 pici mellett. 8)

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jutta!
Nekünk az Espumisan + Maszírozás vált be. Azért 1-1 szert érdemes 2-3 napig tesztelni, ne várd a hatást 1 nap alatt szerintem. Hajrá-hajrá lesz ez jobb is!!
A tejcsorgás napról-napra jobb lesz. Örüljetek, hogy ennyi van!! :lol: Ez szuper!!!!

KépKép
tüccs

Ja, megnéztem mi van a Kububan , de semmi "rosszat" nem találtam. Szerintem megkóstoljuk hígítva. 8)

KépKép
tüccs

Keresek nagymamás idézeteket a neten és ezt találtam:
"Márpedig itt rend lesz, szólt a nagymama és berúgta a szart az ágy alá."
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Öcsém, Pilla, te miket találsz!!!??? :lol: :lol: :lol:

Piroska, hát igen az első hetek erről szólnak, mindig cici. Persze mikor az anyukák a szoptatásra készülnek, nem ezt értik alatta, pedig ez van. És én ehhez szoktam mondani, hogy kitartás. Egyébként az én lányom nem cumizik, viszont nagyon nagy igénye van a komfortszopira, amit még most is a cicin elégít ki. Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez általában az anyukáknak terhes, és okoz gondod, mert iszonyatos kötöttség.
A tejet ami folyik az utolsó cseppig gyűjtsed, fagyaszd, nagyon jó lesz ínségesebb napokon. :wink:
W Ungvári Renáta cikkeit nem szoktátok olvasni? Na ő nagyon sokat foglalkozik ezzel az "örök szoptatás" témával. Engem sokszor megerősít, abban amimt csinálok.

thenus

Jutta, neked akartam, hogy nagyon figyelj miket eszel!!! Attól fáj a pocó!!!

thenus

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most meg szülinapi verseket kerestem és ezt találtam:
"Születésed napja vagyon,
tarka kutya fosson nyakon.
Ha hibát találsz a versembe,
dugd az orrod a seggembe!"
Vendég

Na jó... Abbahagytam... Nem fárasztalak tovább Titeket... :wink: :roll:
Vendég