Kincs:igen nem kellene ilyenekre gondolnom,de néha nehéz.Eddig kb 3-4 hét volt amikor jól éreztem magam a bőrömben.Én 25 mg L -Thyroxint szedek. A TSH 3,841uIU/ml (ref 0,400-4,000) és FT4 1,37 ng/ml (ref 0,80-1,90).Épp ma voltam laborban.Nézik a TSH,FT4,FT3-at is.Kíváncsi leszek milyen lesz az érték
Egyébként nekem azt mondta Tűű,hogy csak a baba miatt kell szedni,mert így is a normál tart. felső határértéke közelében van,és a picur miatt romolhat,mert ő sokáig nem termel pm hormont.
Én nem hánytam egyszer sem,és a 12 .hétig voltak rosszulléteim is.De pont elég volt ez is!
Rambóka:Én sajnos nem tudom nektek kitölteni a kérdőívet szerintem,hisz nekem összesen egy kivizsgálás eredményem van.Nincs összehasonlítási alap ,attól függetlenül,hogy kicsit több mint egy évig szedtem a merckformint.Nálam májusban volt az első hormonprofil és jún.-ban ott is vol a baba.Én úgy szedtem 9 hónapig,hogy csak a progeszteronom +talán a tesztoszteronom volt nézve.De ha jó a többi hormon nélkül+vc 0'-120' nélkül,akkor szívesen kitöltöm.