Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csipi! Boldog szülinapot!

Czinkeb! A mai postával megérkeztek a tesztek, köszönöm szépen! Holnap utalom a pénzt!
lyutka

lyutka!
Köszike :) :)
csipi78

Csipi> én csak a nevet mondtam , a honlapot Tücsi kereste meg, az Ő érdeme! :wink:
remélem tényleg jó! mondom, én még nem voltam nála, csak ajánlották.
de a honlapon a szolg között ott van tényleg: pcos, meddőség

Lyutka: a postával minden rendben volt, nem szakadt szét a borcsi?
úgy izgulok, h minden rendben legyen a postával! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

A teljes adag azt jelenti, amikortól azt az adagot szeded, amit a doki felírt. Ez többnyire 3X500 v. 2-3X850.
(Egyes dokik 1X500-zal szokták kiszúrni a PCOS csajok szemét, az nem számít teljes adagnak, inkább dilettantizmusnak! :evil: )
Azért írtam a teljes adagot, mert aki csak nagy nehezen tudja megszokni a metet, az hetekig feleken meg negyedeken él és lehet, h. már két hónapja szedi de még mindig csak a 2X500-ig jutott el!
Lehetőleg minél többen töltsétek ki!
Olyan is kitöltheti, aki nem szokott írni csak olvasó üzemmódban van! (Anonim a dolog, regisztrálni sem kell!!!!!)
Azok is töltsék ki, akik annó kitöltötték, de azóta teherbeestek!!!!
Mindent írjatok be, amit tudtok, aztán Norkáék majd kiértékelik!!
Tényleg nagyon fontos lenne és nagyon sürgős!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka!

Nagyon szívesen kitölteném, de nincs exelem. El tudod küldeni más formátumban?

Lona
lona1

Skacok... Kistarcsa:

Én ott szültem, nem tudom ki ért ott a PCO-hoz, nekem Surányit ajánlotta mindenki, ő viszont le van maradva két évszázadot, szerite a metformin iszonyú drasztikus módszer, éljenek a hormonok és a rendszeres UH a magánrendelőjében (ő endokrinológus is.... hajrá) ... A kórház szülészete/nőgyógyászata teljesen korrekt, az összes vizsgálóban van UH így nem kell külön köröket futni.

A női doki sejtem, hogy ki lehet, egyszer kért terheléses inzulint valakinek amikor nekem a terheléses cukrot vették le a 24. héten. Jó orvos, korrekt orvos, nem parázós, fiatal (csak nekem ijesztően férfias a viselkedése). Asszem nincs magánrendelése.
Vendég

lona: Milyen formátumot szeretnél? openOffice vagy StarOffice sincs a gépeden?

Kép

Kép
bettica

mondon én, kicsi a világ!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Lányok, én rájöttem hogy nekem nem kell ám, hogy értsen a pcos-hoz, mert csak szülni megyek hozzá:most hiper pozitívan állok a dolgokhoz és eldöntöttem, hogy a Mettől úgy fogok működni mint más normális nők akik szexelnek aztán kétcsíkosat pisilnek, és nő a pocijukban a baba... :oops:
Vendég

HAJRÁ TÜCSI!!!!
HAJRÁ TÜCSI!!!!
HAJRÁ TÜCSI!!!! :lol: :lol:
CSAK POZITÍVAN!!!!! :P

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hajrá Tücsi! Ez aztán a pozitív gondolkodás :lol:

Egész nap vaniliás szivart, füstölőt vagy mit érzek. Pedig senki sem dohányzik a környékünkön, mert az épületben tilos a dohányzás. Az ajtók, ablakok is be vannak csukva :shock: Ki érti ezt?

Kép

Kép
bettica

Csipi: Sok szerencsét akkor nektek csütörtökre!! ;)

Kép

Kép
bettica

Czinkeb, Bettica KÖSZI! :lol:

...Vaníliás füstölő, az elég gyomorforgató lehet! Én évekig imádtam a füstölőket, a szantál volt a kedvencem, most egy ideje már nem bírom... Bettica, a kismamiknak hiper érzékeny a szaglásuk, lehet, hogy egy másik épületből jön az illat!;-)
Vendég

Bettica!

Köszi, de sajna az sincs. InDesing és quark XPress, Text Edit van.

Nem mész el szarvasgomba keresônek :lol:
Állítólag jól megfizetik :D
lona1

Czinkeb!

A csomagocska tökéletes épségben (köszönet a gondos csomagolásért) megérkezett. A bélyeg különösképpen megmosolyogtatott: Kép

A férjem meg is kérdezte viccesen, hogy megkülönböztető jelzéssel érkezett? :D
lyutka

Lyutka: hát ez tényleg vicces!!!!! :P
a párom adta fel, mert én nem értem rá sajna. de ő is csak beadta a cuccost és fizetett.

ez tényleg vicces!!!4 :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsike!
Ez ám az optimizmius!!! Így kell kérem hozzáállni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg jó ez a bélyeg :) :)
csipi78

Sziasztok!

Rambóka: Kitöltöm a tesztet a honlapon én is. :-)

Vicky: érdekelne az Arwen torna, mert akkor a művházban érdeklődök erről?!

Voltam ma női dokinál (békási sztk-ban), hogy rákszűrésen vegyek részt. De ugye elkezdtem vérezni, így már reggel ezért mentem el, hogy megnézzen. De hát mit is tudott volna csinálni a doki, kézzel megvizsgált és azt mondta nincsen elváltozás. De akkor miért vérzek? Hormonzavar? Menjek más dokihoz vagy ne foglalkozzak vele?

KépKép
charlott

charlott, nem szeretnék túl negatív lenni, mert biztos vannak SZTK-ban is lelkiismeretes nődookik, de én még nem találkoztam velük, szóval nekem az a tapasztalatom, hogy nődokit érdemes magánrendelőben keresni, ha egy kicsit "komplikáltabb" eset vagy mint az átlag!
Vendég

Rambóka!

Kitöltve, elküldve. :)
A terheléses eredményeimet az egyik júliusi hozzászólásomból vadásztam elő. :D

Tücsök!

Hajrá! :D

Én is megfogadtam hogy az egyik pécsi topikos kismamival fogok még pocakosan találkozni a dokink várója előtt. :D Mármint hogy mindketten pocakosan, csak nem bírtam megfogalmazni. :lol:

Hétvégén idő lesz... köhm... Azt gondolom iszunk apával egy kis ezt-azt, csak a lazulás végett és hajrá babóca. :D Egész hétvégén le sem fogunk szállni az ágyról. :lol:

Charlott!

Bocsi, de nekem sincs lövésem a dologról.
Nem fáj semmi?

Hajni!

Mizujs? Mit mutatott a hőmérő?

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Házitücsök: igazad van, nem volt jó sztk-ba menni, de olcsó és közel van. Ismersz egy jó nőidokit Bp-en?

Monee: szurkálásokat érzek petefészek környékén, de inkább az zavar, hogy nem tudom, miért vérzek? Kicsit nézelődtem a neten a témában és szervi működési elégtelenség, gyulladás... állhat a középidei vérzés.

KépKép
charlott

charlott, melyik kerületben óhajtod?;-) Akihez most járok ő fent van a pcos oldalon is Dr Sipos Miklós A Nemzeti múzeum mellett van a magánrendelése, 6 ezer a "tarifája" Ha kell még info, kérdezz, de csak holnap tudok írni mert most azt mondta az uram, hogy fürgyé le!;-)))
Vendég

Sziasztok!

Hmmmmmmm, olyan hülye vagyok elolvastama terméseteket és már nem soka emlékszem. :oops: :roll: Hát ja, hétfő vagyon, nemdebár. :)

Már nem emlékszem ki írta, hogy meg kéne hozatni: erre én is gondoltam, de mostmár felettéb kivi vagyok hogy volt e pé-m vagy sem, meghát jövőhéten csüt. megyek Tűűhöz. Tényleg nem jön valaki akkor?

Monee drága: szerinted???? :cry: Kép

hajni...
Budaörs

Rambóka!

Jövőhéten, talán hétfőn este már meglesz minden kontrollom, hormonok, inzulin, sőt, ha minden jól megy pf uhu is, és nődoki vélemény.
Szóval, ha az jó, akkor én csak akkor tölteném ki.

Mindenkinek puszi, jó olvasni a pozitív hozzászólásokat!

Beee! Jelentkezz!

Kép
mamint

Házitücsök: Sípos doki milyen? PCO-t, lombikot hogyan kezeli. És ilyen szerencsétlennel, mint én, tud kezdeni valamit? :-)

KépKép
charlott

Vendég

Sziasztok!

Hajni!

Én azért nem vagyok ekkora szakértő. :D
De egyébként szerintem ez most nem a Te hónapod volt. :( Az egyik barátném mondta hogy van ilyen, kb. 1 évben két ciklus, amikor bajság nélkül sincs peteérés. Lehet hogy ez most ilyen volt Nektek.
Egyébként az első 3 ciklusban nekem sem volt semmi, akárhogy is meresztettem a szemem a görbére. Az viszont látszik rajta hogy szépen alakult. Először nem volt semmi, aztán ha jól emlékszem, mintha lett volna valami pére utaló, aztán megint egy kicsit jobban és végül lett pé is. Most meg a 14 luteális napért és a szép nagy ugrásért "küzdünk" ahogy látom. Szóval fél év után sem állt le nálam a dolog. :)

Csakegy!

Én jelentkeztem! :wink:
Remélem már az első hónap eredményes lesz. :D

Napsütéses napot!
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok Lányok,
ide is szeretnék beköszönni az örömhírrel, október 8-án éjjel megszületett a fiam Barnabás császármetszéssel, 4,5 kilóval és 59 centivel.
A nevében is köszönöm a segítséget amit tőletek kaptam annak idején, hogy megfoganhasson ez a csodababa.

Kép
Vendég

Áfi szívből gratulálok, sok boldogságot!!!

charlott!
A lombikot jól kezeli, ugyanis a magán mellett a Forgács Intézet helyettes vezetője! A Metformint csak akkor fogadja el ha kimutattták nálad az IR-t, de van egy stílusa amit én egyre nehezebben tolerálok, az az igazság, hogy Forgács tanárúr modora sokkal megnyugtatóbb, nem mondom Sipi sem egy házisárkány, de néha olyan morci (szerintem hangulat ember)meg ugye a legutóbbi mélemre sem reagált pedig ő mondta, hogy referáljak, hogy mit mondott Tűű doki (ja, szerinte Tűű doki mindenkinek felírja a Metformint ha kell hanem :? ) Nyah, most olvasom magam, ez nem volt túl jó ajánlás! :lol:
Viszont az a dokinő akit Czinkebnek ajánlottak, neki a 14-ik kerületben van a magánrendelője, esetleg őt is megpróbálhatnád!?
Vendég

Áfi hatalmas gratula, Barnus-baba gyönyörű!Szép és egészséges életet kívánok nektek!!!
Vendég

Miért van az az érzésem, hogy Bee is megszült.....
Vendég

Áfika!
Gratulálunk, gyönyorű a picibaba!!!!

Lafi!
nem tudjuk valahonnan kideríteni?? Hűűűűűű...ez tök izgi :)
csipi78

Áfi: Én is tiszta szívből gratulálok a gyönyörű csemetéhez! Hosszú, egészséges életet kívánok!

Kép

Kép
bettica

Áfonya: HATALMAS GRATULA :))))))) (Hatalmas baba... fú... nehéz szülés volt?)
Vendég

Áfi, gratulálok! Gyönyörű baba Barnus! Hosszú, boldog életet kívánok Neki!

Czinkeb, megjöttek a tesztek, köszönöm szépen! Utaljuk majd a pénzt!

Kép

Kép
anyoooka

Csakegy: Szerintem pont a baba mérete miatt volt császár. De majd Áfi kijavít, ha nem így lenne ;)
Tényleg hatalmas baba... Hihetetlen, hogy ekkora bébi elfér bennünk ;)

Kép

Kép
bettica

Szia Áfonya!

Nagyon nagyon nagy gratula!Valami álom szép baba!De tényleg,és hogy milyen hatalmas! :D

Kép

Kép
lecso

Na elküldtem itt izgalmamban! :lol:

Kép

Közben én már hallodtam a hírt ma reggel még ez előtt!A másik topikban megkérdeztem a csajokat mi van már veled!Jaj de nagyon örülök!Vigyázzatok magatokra!!!

Kép

Kép
lecso

Hihi, Lecso, most nézem, Te is már félidőben vagy :lol:
Lassan Lafi jön ;)

Kép

Kép
bettica

Bizony ám Bettica!De nembánnám ha a végén lennék! :oops: Valahogy nem élvezem ezt a terhességet úgy mint Levivel.Vele semmi bajom nem volt.Most meg félek egyfolytában nehogy valami történjen.Fájdogál,keményedget a pocim is. :cry:

Kép

Kép
lecso

:( Nem lesz gond, ne aggódj! ;)

Kép

Kép
bettica

NAGYON REMÉLEM!AZ ISTEN SZÓLJON BELŐLED!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Áfonya nagy gratulanciám Barnus babához!!
Formás babó!!

Lecsó sajnos a csúnya gondolatainkkal küzdenünk kell, de próbáld a jókat előhozni és bízz,hogy minden rendben lesz!

Pm-es kismamik Lecsó!
Neked /nektek terhesség alatt mit mondott a doki mennyi az a TSH érték ami jó???
Én 50mg Letroxot szedek és eddig 1.3 körül volt a TSH-m most meg 0.439 mU/L a doki szerint terhességben tökéletes (csak most nem az én dokim volt, akit eddig megszoktam és bízok benne) tudom a határ 0.3-4.0 van... ft3, ft4 jók
Rambóka vagy Kavicska ti véleményeteknek is nagyon örülnék :)

Ma megvolt az első kismamis hányásom :roll: :shock:
de én vagyok a hibás mert ebéd előtt bekaptam a kismami vitaminom ...a leves egyből távozott...jobban kell figyelnem..

Mindenkinek szép napot!!
Vendég

7kincs: Én meg a múlt héten voltam émelygős, hányingeres, de most meg semmi bajom. Nem úgy működöm, mint mások :(

Irigyellek, hogy 12.hetesen volt az első terhességi rókád ;)

Kép

Kép
bettica

Kép

Kincs:igen nem kellene ilyenekre gondolnom,de néha nehéz.Eddig kb 3-4 hét volt amikor jól éreztem magam a bőrömben.Én 25 mg L -Thyroxint szedek. A TSH 3,841uIU/ml (ref 0,400-4,000) és FT4 1,37 ng/ml (ref 0,80-1,90).Épp ma voltam laborban.Nézik a TSH,FT4,FT3-at is.Kíváncsi leszek milyen lesz az érték :? Egyébként nekem azt mondta Tűű,hogy csak a baba miatt kell szedni,mert így is a normál tart. felső határértéke közelében van,és a picur miatt romolhat,mert ő sokáig nem termel pm hormont.

Én nem hánytam egyszer sem,és a 12 .hétig voltak rosszulléteim is.De pont elég volt ez is! :)

Rambóka:Én sajnos nem tudom nektek kitölteni a kérdőívet szerintem,hisz nekem összesen egy kivizsgálás eredményem van.Nincs összehasonlítási alap ,attól függetlenül,hogy kicsit több mint egy évig szedtem a merckformint.Nálam májusban volt az első hormonprofil és jún.-ban ott is vol a baba.Én úgy szedtem 9 hónapig,hogy csak a progeszteronom +talán a tesztoszteronom volt nézve.De ha jó a többi hormon nélkül+vc 0'-120' nélkül,akkor szívesen kitöltöm.

Kép

Kép
lecso

Áfonya
Nagy-nagy gratula!!!!
Jó nagy babuci Barnabás,és milyen édes!!!!

KépKép

KépKép
okr

Okr: Te még egyben? Nagyon izgi ;)

Kép

Kép
bettica

czinkeb.: Már ő a sokadik orvos és eddig csak kettő hozatta meg. Az endos dokim azt mondta, hogy duphastont nem szedhetek nem tudom mi miatt. Norculutot nem tudom.

charlott: Attól függ, hogy mikor van a torna.

Áfonya: Nagyon sok boldogságot, gyönyörű a baba.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello!

Vicky: szombaton 11 órától van, délig.

"Arwwen Torna: Helyszín 2.: B é k á s m e g y e r i K ö z ö s s é g i H á z 1039 Csobánka tér 5. (békásmegyeri HÉV megálló fölött)
Időpont: s z o m b a t : 11h-12h-ig"

Házitücsök: köszi, fontolóra veszem. :wink:

Áfonya: gratulálok Barnihoz!

KépKép
charlott

Áfonya, Gratulálok! Jó egészséget!

Pogi, első cn. Köszönöm!

Kép
apple

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X