Új privát üzeneted érkezett!

Nati, remélem holnap korán kivet az ágy!

Hát a cégnél nem egyszerű a helyzet, azért iskoláznának be mert a tövény előírja hogy legyen egy (települési hulladékkezelő szakemberük, na ez majdnem kukás :)) Már 2 éve probálkozom ezzel a sulival, de eddig nem indult (Murphy hogy pont most indul). A cég így is nagyon szarul áll, bármikor megszünhet (ezért kerestem másikta), de ugye babásan már nem fogok másik meló után rohangálni. Na a lényeg, nagyon nem eccerű a helyzet. A sulit is csak akkor fogom csinálni ha biztosítékot (tanulmányi szerződést) adnak arra hogy minden költségemet fizetik. Persze ez vica verza, a szerződéssel aláírom hogy 2 évig a cégnél maradok. Na ez is érdekes mert most elmegyek gyed-re min. 2 év de inkább 4 (2 gyermekkel) és mire visszajövök ez a cég már rég nem fog működni. :) na majd meglátjuk

madiani

Sziszi
Köszi, felírtam a bogyeszneveket, majt utánanézek nékik.

Judy
Én meg az ő fejükre teszek, nekem nem ők az életem. :D
Anyukám beszabadult pár boltba és ismét vett egy csomó babacuccot. A kolléganője is babát vár, előttem jár 1 héttel. Már teljes lázban van, hogy unokája lesz. :D

Nati
Egyedi fűtés van, addig nem szoktam bekapcsolni, ameddig gázszerelő nem nézi át. 2 éve az egyik gáznyomócső ki volt lyukadva. :oops:
A fürdőszobában már bekapcsoltam, nem akarok ott megfázni.

Gabi
Október 21, a köfémnél/ben... Majd jobban megnézem a plakátot.
Az univerzálnál van egy turi, ahol kéthetente szerda-csürtörtökön van babaruhabörze.
Vendég

Sziasztok!

megőrülök :twisted:
még mindíg nincs eredmény!a doki visszahiv ha lesz!ez nem tudja,hogy milen idegölő a várakozás!
de ömlik belőlem a piros vér...szóval úgyis tudom,hogy ez csak rosszat jelenthet!
kiderült,tegnap csak du.3-ra ért be a vér a laborba,mozgósitottam minden kapcsolatom,persze ha mondták volna,én is bevihettem volna a vért de.és akkor már tegnap meglett volna.vagy levetetem a laborba 300-ért és nem 4000-ért a Deáknál...és még eredmény sincs... :twisted:

Szilvi!
nálink sincs fűtés,csak csüt-ön jönnek a kazánfelülvizsgálók,addig nem merjük bekapcsolni.fagyoskodunk...
Vendég

Vicuska
A manóba, hogy még mindig várni kell!!!!
Fagyoskodunk együtt. :D Ma már hazaér a párom, lesz aki melegítsen. :D
Vendég

Természetesen azt is megmondom a főnökömnek, hogy bármikor előfordulhat hogy nem tudom tovább csinálni a sulit (hisz a baba a legfontosabb).

Kata, köszi az infót, azért mondani fogom a dokinak biztos ami biztos. Különben ő is mondta hogy most több a hüvelyi váladék (vizsgálatnál látta) és ez természetes ilyenkor. :)

madiani

Judy!

Bazsi eredményeihez mennek a drukkok!na meg a fülorrgégészhez is! :lol:

Nati!
holnap reggelre nagyon-nagyon szorítok!!!!!!!!!!!! :P
Vendég

Vicuska! A fenébe, nagyon izgulok érted, probálj kicsit meditálni (tudom könnyű ezt mondani) de ne idegsekedj, nem jó a babának!

madiani

Vicuska,
ne máááááááááááááááá, és gondolod, hogy ez már piri????? Nem ugyanolyan, mint tegnap? Arra azt mondta a doki, hogy nem az!!!!

Már én se bírom ezt a várakozást, elviszem Mazsit sétálni, remélem mire visszaérek ++++++++++++++++++++++++++ hireket hozol!!!!

Kitartás Vicuska, nagyon sokat gondolok RÁTOK!!!!!!!
Vendég

Vicuska, nem hiszem el!! Amint visszahív a doki, írjál!! Nagyon drukkolok!!! Sőt, mindannyian nagyon drukkolunk!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

A gyomorégésre,lehet Rennie-t szedni,a nőgyögyász is mondta,semmi káros anyag nincs benne.Engem is kínoz már két hete,még éjszaka is kell rágnom Rennie-t.

Tegnap el voltunk tesómmal vásárolni.A Budai úton a Távirda meg a Kégl közötti turiban vettem egy overált nagy édes,igaz 1800 ft volt,de neten se lehet olcsóbban venni,sőt bababiziben 5000 Ft alatt nem igazán volt.Vettem még turiban 2 pici hosszú ujjú badyt,meg egy pici fehér rugit,már van 3 zsák ruhánk ezeket úgy kaptuk.Voltunk bababoltban is ott is költekeztünk.Már nem sok minden kell, bébyhordozó,babakocsi,kiságy,mellszívó ...megvan.Ja kiváltottuk a várandós csomagot is,volt benne egy Avent cumisüveg + egy Mam játszó cumi (ami rózsaszín,így a pici fiamnak nam lesz jó,jó lenne ha el tudnám vkivel cserélni)+ egy minta pelenka+ tájékoztató füzetek.
Amúgy én a Babaszoba.hu-n szoktam a hirdetéseket böngészni,elég jók,csak a legtöbb pesti.

Pénteken megyünk a 30 hetes UH-ra a kórházba.Akkor még veszünk pelenka anyagot+ ágyneműanyagot a méteráruba.

Nati!
Tök jó a hozzáállásod!Remélem holnap pozitív hírekkel jösz! :D

Pusz:Gabi
Vendég

Nati, sajnos nem megyünk sehova, készülünk az esüvőre. Igaz szombaton megyünk az anyósomékhoz zalába, na meg a párom haverjának a lakodalmába megyünk szombaton. Vasárnap este hazajövünk, hétfőn Sopronba megyek anyáékkal. Tehát lesz jövés menés, de azért megpróbálok pihenni is.

Kép
tand

Gabi, ugye tudod, hogy te vagy a következő, aki megy babát világrahozni??? Hol váltottad ki a várandós csomagot?? Tényleg kismamik, kaptatok ilyen pici könyvecskát, aminek asszem a végén van egy kupon-féleség, amire kapsz majd ilyen csomagot??
Pelenkaanyagot vesztek??? :shock: Lehet kapni???

Kép

Kép

hoppá

Vicuska!

Nagyon,nagyon,nagyon szorítok!!!!!!!
Vendég

Kata!

Igen tisztába vagyok vele,hogy én vagyok a következő.És el se hiszed,mennyire várom már.Mondjuk egy kicsit nyugtalan vagyok mert a lakásba mintha bomba robbant volna,és nem sok kilátás van,hogy mikorra végzünk.Egy hónap múlva meg már bármi lehet,és akkor hova teszem a csöppséget,addig már csak 4 hétvége van amikor tudunk dolgozni :(
Pelenka anyagot a Gabi-házban fogunk venni,ott lehet kapni.

Köszönöm az infót a börzéről.Kérdés :?: :az univerzál=Karaván turkáló(Széchenyi út)???Ha nem az akkor hol van?

Puszi:Gabi
Vendég

Sziasztok!

Én már akkor megkaptam a "pici könyvecskét" a védőnőtől,amikor először voltam Nála,abban volt,a beváltható kupon.Azt írták,hogy a Brendonban,és a Fő utcai Photo Hallban lehet beváltani.Elment a férjem a Brendonba,és mondták,hogy Ők már ezzel nem foglalkoznak.A Fő utcán 2x volt,azt mondták mindíg,hogy most nincs csomag,jöjjön máskor.Na,aztán úgy berágtunk,hogy nem ment többet.Nem baj,mert a kórházban hazamenetelkor kaptunk,és több minden volt benne,mint amit Gabi írt.Ja,és mondta egy apuka a Brendonban,hogy arra is kell figyelni,hogy zárt legyen a csomag,mert az övék fel volt bontva,és hiányzott belőle 1-2 dolog! :shock:

Gabi,ügyesen vásárolgattatok!Ki varrja meg a pelust és az ágyneműt?

Vicuska,drukkolok!!

Sziszi
,ha itt vagy!Mikor lesz a Kígyós suliban börze??Talán most vasárnap?
Vendég

A várandós könyv hátuljában lévő kupont váltottam ki,de ne a Foto hall-ba mejetek a Basa utcába,hanem a Selyem utcai bababoltba, a Babypalotába!A csomagot a 29. héttől lehet kiváltani.

Nem tudjátok,a Jancsárnál a körforgalomnál ott is van egy bababolt?Ha igen volt már ott valaki?Milyenek az árak?
Babakocsi táskát kellene még vennem.

Üdv:Gabi
Vendég

Ani
Helyes, nekem is a kis Titababa a legfontosabb.

Gabi
Hű, de ügyesek vagytok!
Jól tudod, a Karaván turiban van ruhabörze.

Andi
Pont reggel meditáltam rajtad, pont kifogjátok az óraállítást a lagzitokon. :)
Vagy nem lesz hajnalig tartó asztalon táncolás? :roll:
Vendég

Igen,a kórházban is fogunk csomagot kapni,ami állítólag nagyon jó,meg azok akik idén szülnek/szültek a DM-be is kapnak,ha bemutatják a születési anyakönyvi kivonatot (részletek a DM web oldalán).

A pelenkákat én varrom meg,lehet hogy az ágyneműt is,de az utóbbinál lehet hogy kérem anyu vagy vmelyik tesóm segítségét.Szerencsére nálunk az egész család ilyen ügyeskezű.

A Köfémbe érdemes elmenni vasárnap?
Milyán árban kapok ott pici bady-t?

Pussz:Gabi
Vendég

Gabi
Még nem voltam bababörzén.
Mikor kúpászni mentem a Karavánba, akkor 150-350 Ft között voltak a body-k. Vettem is párat. :D
Vendég

Szilvi, akkor tudtuk meg mi is az óraállítást, amikor a polgári esküvőt fixáltuk le :lol: . Majd meglátjuk, hogy meddig bírja a társaság (na meg én is) a mulatozást!
Most szombaton is megyünk lakodalomba, ez a főpróba, hogy hogy birom az éjszakázást?!

Vicuska, telefonált már a doki?

Gabi, hol van pontosan az a bababolt a Jancsár körforgalomnál?

Kép
tand

Macika!

kösz az infót!(Ja képzeld megdöglött az egyik struccunk. :( )
Vendég

Andi!

Én se tudom,pontosan,hogy hol van ez a bababolt,csak rémlik valami,azért kérdezem Tőletek,mert ha nincs már ott akkor nem caplatok el addig feleslegesen.
Vendég

Andi
Akkor hajrá!!! Biztos bírni fogod. :)
A Jancsárnál nem tudok bababoltot, de az nem jelenti azt, hogy nincs. A magmába jártam ugri-bugrizni. :D

Gabi
Te jó ég! Mi történt vele?
Vendég

Maci, te már mersz vásárolgatni? Én szerencsére még most is meg tudom állni, hogy ne vegyek semmit (tudod, a babona :? ).

Mi egyébként biztos, hogy kimegyünk Ausztriába a gyerkőc születése előtt bevásárolni. Kint egy csomó babacuccot 1-2 euro-s áron lehet megvenni. :lol:

Kép
tand

Tényleg,
Andi!Izgatott vagy már az eskövő miatt?Melyik étterembe lesz a lagzi?
Minden le van már zsírozva?
Vendég

Maci!
Mi se tudjuk,de elég stressz érzékenyek és ebbe bele is dögölhetnek,biztos vmi ilyen volt nála.
Vendég

Andi
Nem bírom mindig ki, hogy ne vegyek meg pár aranyos ruhát. :oops: :)
Ausztriába mi is készülünk kifele, a párom állandóan nyaggat, hogy mikor megyünk ki egyszer a nagy karácsonyi kavalkádba. :D
Vendég

Gabi
Ja, ezt nem tudtam.... Sajnálom szegényt! :(
Vendég

Gabi, nektek vannak struccaitok??????? :shock:

Vicuska, még mindig semmi???????????????

Kép

Kép

hoppá

Véleményem a babonáról:A babának nem attól lesz baja,hogy te megveszel neki egy pici rugit....Persze az emberben benne van a félsz.
Vendég

negatív a véreredményem. :(
Vendég

Hupssz,bocsi Kata meg Mindenki!

Most jut eszembe hogy Macikának priviben írtam az állatainkról.
Igen vannak illetve voltak struccaink.10 db -bal keztük,de nem jött össze a biznisz.Most már csak 1 db árválkodik,de az se sokáig mert úgy néz ki kolbász lesz belőle.
Volt egy pónink is meg néhány kecskénk.Szeretjük az állatokat,de idén szinte mindent eladtunk,mert drága a takarmány és idönk sincs meg nem is lesz(a pici miatt) foglalkozni velük.Csak egy kecskénk marad a végére a tejci miatt.

Vendég

Atya Isten, amíg bemnetem a kórházba annyit írtatok, hogy szinte vissza sem tudok olvasni.

Bzasi lelete tökéletes, egyetlen eg csillag van rajta, de az is kálciumnál és az is magasabb, de csak hangyányival. Pénteken kell betelefonálnom a pontos időpontért, aztán szombaton időpont az altatóorvoshoz. Bürokrácia. :evil: :evil: Miért nem lehet egy nap alatt, egy helyen elintézni ezeket???? :evil: :evil:

Andi,

2 db volt 1700 ft meg a másik 2 is 1700. Tudom nem volt olyan hűha ocsó, de nem tudtam otthagyni. A többi cuccot ugyis turkiból fogom beszerezni. De most olyan jó, ott lóg a szekrényen, és tudom nézegetni. :lol: :lol: Eddig semmi nem volt rózsaszín ebben a lakásban, legalább feldobja a hangulatot. :lol: :lol:

Kata,

Gergő baba is erőseket rug már??? Barbi baba ugy elkezdett rugdalni vásárlás közben, hogy be kellett görnyednem. Nagyon erős volt. Lehet érezte, hogy neki válogatok rucikat. :lol: :lol:

Vicuska,

Basszus, azt hittem mire visszajövök már lesz eredmény. Állandóan várni kell valamire ebben a hülye rendszerben. Na meg amilyen tetű módon dolgoznak egesek az eü-ben?!!!! :evil: :evil:

Gabi,

A babaexpo-ra valszeg mi is megyünk, körül szeretnék nézni, na meg lesz ingyen ugrálóvár, ez volt az első ami feltűnt a srácoknak. :lol: :lol:
Ott lehet új-és használt rucikat is venni. Legalábbis ezt olvastam azon a szórólapon amit elhoztam tegnap a nővédelmiből.

Csajok,

Nekem használt pelenkázó komód kellene, amibe a babaruhákat is el tudom tenni, mert nincs helyem. Ha tudtok valamit szóljatok légyszi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska :cry: , nagyon sajnálom.........

Kép

Kép

hoppá

Vica,

Most olvasom. :( :( :(

De akkor most mi van???? Mert ugye a petezsák ott van.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska :cry: :cry: :cry: ....
Vendég

Judy!akkor lehet,hogy összefutunk vasárnap.

Vicuska!akkor ez azt jelenti,hogy... :cry:
Vagy van még egy kis remény???
Őszintén sajnálom,de fel a fejjel meglátod a következőre tutira összejön,Mi mindannyian Veled vagyunk!!!!Hogyan tovább?

Vendég

Judy
Örülök a jó eredményhez! A bürokráciához nem tudok szólni.
Ja, nekem hozni kell melóhelyre a háziorvostól egy igazolást, hogy babát várok és nem éjszakázhatok. Mert ugye ők a nőgyógyászati kezelőlapomat nem láthatják, mert az magáninfó. Ki tud ezeken eligazodni?! :?
Komódot a JYSK újságban láttam, ha jól emlékszem 30.000 HUFért. Majd neten rátúrok.

Vicuska
Annyira sajnálom. :( :( :(
Vendég

elvileg szombaton meg akarna nézni a doki,hogy mi van azzal amit látott,meg el akarja kezdeni a stimut újra,mert olyan jól reagáltam,ő se érti hogy miért... :evil:
sokkal rosszabb,mintha rögtön megjött volna,mert igy elhúzták előttünk a mézesmadzagot.
nem tudom van-e erőm belevágni megint. :roll: ja meg pénzünk :shock: meg már kiszámoltam,mire inszemre jutnánk-12-14 nap-pont hétvége lesz és ügyeletes leszek :evil: nem is kivitelezhető technikailag.meg ha váltakozva érik,most valszeg a rosszoldali petefészkemben fog nőni a pete. :?
Vendég

Sziasztok!

Vicuska nagyon sajnlom én is.. :( fel a fejjel!

Én 3órát vártam majdnem a dokira :P.Nem nagyon mutatta meg mit rejteget a picurkánk de azt mondta a doki hogy most úgy látja (amennyire látja) hogy inkább kislány mint fiú de ez még változhat..meg annyit mondott hogy a méretei alapján inkább 17-18hetes mint 19 de majd behozza ne aggódjak.

Kédeztem a dokitól a Krisztiéket mert hívtam nemrég de nem vette fel hogy tegnap már hazamehettek :)

A kupont én is úgy tudtam hogy a Photo Hallban kell beváltani a Basa utcában.

Ja és a bababörzét is néztem,szombaton lesz 9-16ig a Köfémnél és 400ft a belépő de azt le lehet vásárolni!

Mikor van óraátállítás?

Szép napot nektek!
Vendég

Ez lenne az, a honlapjukon sokkal szebb.
1192528974.085.doc
Vendég

Ja, Judy ez neked ment. :)

Krixta
Október 27-28-ra virradó éccaka lesz óratekerészés. 1 órával többet lehet aludni. :D
Vendég

:) Köszönöm szépen..bár én így is rengeteget alszok:P
Ennek a párom fog örülni igazán:)
Vendég

Vicuska,
el se tudom mondani, hogy mennyire sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viszont egyáltalán nem értem az egészet!!!! S tényleg mi lesz a petezsákkal? Magától távozik???
Nagyon sajnálom és csak drukkolni tudok, hogy ha jól kisírtad magad akkor szedd össze ismét az erőd és fuss neki újra, sikerülnie kell!!!!!!

Én is nagyon félek a holnap reggeltől, de már felkészültem, hogy ha negatív lesz, akkor most nem adom fel, kezdődik az inszem és csak bízok a fentiekben, hogy előbb-utóbb, hozzánk is beköszönönt a baba....

Kitartás Vicuska, lesz Nektek babátok, meglátod!!!!
Vendég

Vicuska, görcsölsz is???

Judy, csak pelenkázós komód jó? Kiságy nem kell?? Fürdetős pelenkázó? Vagy kimondottan komód??

Krixta, gratulálok! Kislányt szerettetek volna, vagy kisfiút?? A lemaradást meg behozza. De ezzel én úgy vagyok, hogy az uh-s "mérőkét" sem mindegy, hogy hová teszi, pár mm eltérés meg heteket jelenthet!

Kép

Kép

hoppá

Csajok!

Most beszéltem Krisztivel, sajna a pici örökölte a Kriszta szembetegségét de állítóalg már fejlett annyit az orvostudomány hogy majd tudnak vele kezdeni valamit...
Azt mondja Kriszti hogy jól vannak de nagyon fáradt mert egész éjjel sírt a baba de majd ír ha kicsit lenyugodnak a dolgok körülöttük..és mindenkit puszil :)

:) :)
Vendég

Vicuska,
nem váltakozva érik. Nekem a stimu óta mindig van általában mindkettőben, de nincs rendszer közte, hogy hol itt hol ott. Szóval fel a fejjel, a melót meg majd megoldod valahogy, emiatt ne hagyjátok ki az inszemet!!!
Megkérdezhetem, hogy összesen minden vizsgálatot belevéve mennyit hagytatok ott? Bár úgy tudom, a kórházban nem kell fizetni, max az orvosnak valamennyit. De én már csak akkor akarok fizetni, ha babaás leszek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

hoppá
Kicsit megijedtem hogy azt mondta kisebb a kelleténél mert az előző baba meg nagyobb volt..de végülis még a fele időm hátravan..köszi a megnyugtatást...én már úgy vagyok vele hogy mindegy hogy kislány vagy kisfiú csak magamhoz ölelhessem...amúgy az elejétől fogva úgy érzem hogy kislány lesz.

Vicuska
Ne add fel kérlek elhiszem hogy most nagyon rossz de kis erő és hidd el össze fog jönni!!!

Tegnap elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől hogy többet tudjak rólatok,sajna még csak a 10.oldalon tartok úgyhogy ne haragudjatok ha még nem tudom kivel mi is van pontosan..és bocsánat hogy ennyit írkálok:)csak most olyan kis egyedül lettem a Kriszti nélkül :oops: :)
Vendég

Kép

Kép

hoppá

Nati!
nem tudom mi lesz a petezsákkal :roll: szerintem most ezzel a Niagara vérzéssel eltávozik.
egyébként a terhestüneteket most is produkálom:hányinger,a cicim feszes,nem löttyedt le mint máskor mensikor,a hőm 36,6 ma is,és nem görcsöl a hasam.De mint tudjuk ettől még 1,6 a HCG-m,ami összeegyeztethetetlen-jajj,de hosszú szó :shock: -a terhességgel. :?

Te ne légy negativ!Holnap olyan zebrásat pisilsz hogy csak na!!! :P
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?