Atya Isten, amíg bemnetem a kórházba annyit írtatok, hogy szinte vissza sem tudok olvasni.
Bzasi lelete tökéletes, egyetlen eg csillag van rajta, de az is kálciumnál és az is magasabb, de csak hangyányival. Pénteken kell betelefonálnom a pontos időpontért, aztán szombaton időpont az altatóorvoshoz. Bürokrácia.
Miért nem lehet egy nap alatt, egy helyen elintézni ezeket????
Andi,
2 db volt 1700 ft meg a másik 2 is 1700. Tudom nem volt olyan hűha ocsó, de nem tudtam otthagyni. A többi cuccot ugyis turkiból fogom beszerezni. De most olyan jó, ott lóg a szekrényen, és tudom nézegetni.
Eddig semmi nem volt rózsaszín ebben a lakásban, legalább feldobja a hangulatot.
Kata,
Gergő baba is erőseket rug már??? Barbi baba ugy elkezdett rugdalni vásárlás közben, hogy be kellett görnyednem. Nagyon erős volt. Lehet érezte, hogy neki válogatok rucikat.
Vicuska,
Basszus, azt hittem mire visszajövök már lesz eredmény. Állandóan várni kell valamire ebben a hülye rendszerben. Na meg amilyen tetű módon dolgoznak egesek az eü-ben?!!!!
Gabi,
A babaexpo-ra valszeg mi is megyünk, körül szeretnék nézni, na meg lesz ingyen ugrálóvár, ez volt az első ami feltűnt a srácoknak.
Ott lehet új-és használt rucikat is venni. Legalábbis ezt olvastam azon a szórólapon amit elhoztam tegnap a nővédelmiből.
Csajok,
Nekem használt pelenkázó komód kellene, amibe a babaruhákat is el tudom tenni, mert nincs helyem. Ha tudtok valamit szóljatok légyszi.