Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Márti,

Gratulálok az uh-hoz, örülök, hogy minden rendben, és ilyen szépen felődik. Már 3 cm a kis buksija! :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

IBM mint családbarát munkahely??????? Ha-ha... ezt most hallom elöszőr. A kintiek mindig panaszkodtak, hogy amikor beléptek azt mondták nekik, hogy innentől kezdve csak meló nuku család. :evil: :evil:

Nati,

Mmmmmm.....muffin, imádom, te mindig valami fincsit csinálsz. Tegnap is az a birsalmalekvár. :lol: :lol: :lol:

Nővédelmi,

Minden ok, 2 hét mulva kell mennem a következő táppénzes papírért. Azt mondta a Nagy Laci, hogy a tudomány mai állása szerint nincs a lába között semmi. Szóval ugy néz ki, hogy nem kukacosodtunk meg. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Chrissyéknek szép babás napokat!
szuper hogy már jöhettek haza :lol:

Krixta!
jobbulást!takarózz jól be!drukk a holnapi UH-hoz!fiút vagy leányzót szeretnétek? :P

Megjöttem UH-ról.
van egy induri-pinduri reménysugár. :lol: a petezsák ott van,és 2x akkora,mint csüt-ön.most 4 mm. :roll:
azt mopndta,ez még nem igazi mensi,mert a méhnyálkahártyám még nem vált le. :roll:
du.5-kor kell hívjam a véreredmény miatt. :shock:

Nati!
muffint én is szeressem 8)
Vendég

Vicuska,ez nagyon jó!!Pihizz,pihizz ezerrel!!! :) :)
Vendég

Jajjjjj..... Vicuska, most aztán csuriban vannak ám az ujjaim, és nagyon-nagyon szorítom, hogy szépen növekedjen tovább az a kis petezsákocska, és a délutáni eredményeid is arra mutassanak, hogy minden rendben van. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicuska köszönöm szépen igyekszem gyógyulgatni...én az elejétől úgy érzem hogy kislány lesz de végülis mindegy csak mégiscsak jó lenne már tudni hogy mi a helyzet:)

Nagyon szorítottam én is neked 1órától..végülis amiket írtál jó hírek alig várom hogy 5óra legyen hogy kiderüljön minden:)
Vendég

Vicuska,
hát ez tényleg reménykedésre ad erőt!!!!! Egy hét múlva már a szívét is hallani fogod!!!!!
Gyere öt után, hogy mi lett az eredmény!!!! Az mindent eldönt vagy még az sem tuti?

Krixta,
jobbulást, pihenj sokat!!!!
Vendég

Krixta, naggyon sok tea, 3 percenként pisi, főzz meg 2 liter (nem filteres!) jó tömény kamilllateát, a felét szűrd le 3 perc múlva és sok mézzel idd meg, a mézet ne túl forrón tedd bele! A másik felét még hagyd állni letakarva 10 percig, nyomjál bele eukaliptuszolajat vagy mellkaskenőcsöt (na de ne a lábasba :D) és gőzölj fölötte amíg csak bírsz, betakarózva, utána törölközz meg, kenőcsözd be magad elöl-hátul és azonnal 6 centi vastag paplan alá!! :) tegyél be egy filmet amit 100szor láttál és imádsz, aludj el rajta és reggelre jobb lesz! Ha lehetne, coldrex kéne még, de sztem azt most nem szabad nekünk...nem vagyok biztos benne. Nekem ettől múlt el a kezdődő kehém az esküvőm előtt 2 nappal! :D gyorsterápia... A gőzölést én napi 4x (!!!) csináltam, nagyon megérte!

Vicuska, ez szuper. Na látod!!! Ha nő, akkor nincs gáz, akar ő élni és megtapadni!!! Vigyázz magatokra!

Alexa, meglepődtem ezen a méhszáj-dolgon, hát most zárt, remélem az is marad! Megfogadom a tanácsod...De nem volt koraszülésed, egyéb bajod ugye?

Judy, tuti, hogy "nunnás"! :D :lol: :lol:

Szilvi, találtam neked tök jó, olcsó, azonnali szerelőt: Simon Zoltán, 06-20-935-2387

Lányok, nem tudtok vmi tuti módszert arra, ha nem tudok épp lefeküdni mert pl suliban vagyok, de nagyon le kéne a feszülés miatt? Még nem volt ilyen, de most belegondoltam, mit csinálnék...
Ja! és ti is szédelegtek, ha nagyon korán keltek?? Nekem semmi bajom, ha későn alszom el vagy ha hatszor kelek fel vécére éjjel, de ha 5-nél előbb ébredek és nem tok visszaaludni, egész reggel szédelgek!
Vendég

Mindenkinek szép napot!

Chrissyy: GRATULÁLOK!!!

Sok erőt, egészséget, és boldogságot a babához!

Kép

Majd kukucskálok, ha teszel fel képet!
Szilvi
sziszi22

Mindjárt visszaolvasok, csak Vicuskát néztem: nagyon-nagyon örülök, és drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Shellcat tündér vagy,ki is próbálom a gyors kúrát...köszönöm szépen mindenkinek igyekszem meggyógyulni..úgy látszik ebbe folyton beleszaladok tavaly is jól belázasodtam:(

Én már nem szoktam csak nagyon ritkán szédülni de én is sokáig szédelegtem..meg folyton hánytam de a 13.héten mintha mindent elvágtak volna..és amit leaddtam 3kiló az nagyon gyorsan visszajött:)De most ez nem érdekel majd lefogyok ha meglesz a pici..

Nektek nem kell szülési felkészítőre járni?Nekem nov.8-tól kell a Köfémben de apa sajna melózik ezerrel így nem tud velem jönni..:(

Várom már hogy mi van Vicussal..ja és a vonalzóm..ügyködöm:)
Vendég

Asszem sikerült:)
Vendég

Még mindig nem olvastam vissza, várom Vicuskát!!!!!!!!!!
Gyere, mi van?????????????? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

csak holnap 10-11 körül lesz meg az eredmény :shock: :(
Vendég

:cry:

Sajnálom Vicus hogy még egy napot várnod kell..
Vendég

Márti!

Nem volt koraszülésem,sőt,még túl is hordtam Martinkát,kiírás után 6 nappal született meg.Ha nem pihentem volna,tuti megszületett volna előbb!Még attól is bekeményedett a hasam,ha rá gondoltam.Csak akkor lettem nyugodtabb,amikor betöltöttem a 37.hetet.Akkor már sétálhattam kint az utcán is.

Vicuska???
Vendég

:? akkor addig nem leszünk okosabbak... :?

Kép

Kép

hoppá

Közben látom,hogy holnap lesz csak eredmény.Kár!Na,de várunk akkor,a jó értékkel!! :wink: :wink:
Vendég

Vicuska,
basszus, már azt hittem megvan és pozitív!!!!! De látom, te egy kicsit megnyugodtál mert visszatetted a vonalzódat :P
Doki mit mondott???? Miért lett még mindig negatív a teszt, mikor ott növöget szépen a petezsák????

Hát, nagyon úgy látom, valamiért nem adják könnyen a babókat. Nem elég hogy sokat várunk rájuk!!!! még itt is ennyire kell izgulni... Judy, Ani, most meg Vicuska. Bele se merek gondolni, mi lesz velem????? Olyan jó itthon, nem akarok visszamenni dolgozni, pedig jövő héten rögtön vidéken kezdek 5 óra kocsikázás, majd egy két napos értekezlet a vezetőséggel, angolul, utána haza és pénteken kezdődik a megszokott meló.... NEM AKAROM!!!!!!

Kata,
milyen volt a barátnős babázás???

Ani,
ma nagyon nem jelentkeztél, minden rendben?

Krixta,
tudsz valamit Krisztiékről? Ugye nem örökölte Martinka Kriszti szemproblémáját??? Már otthon vannak??
Te javulgatsz már?
Nagyon ügyes vagy, meg is lett a vonalzód!!! Szuper!!!

Márti,
mindig meglepsz!!! Micsoda természetes gyógymodokat ismersz!!!! Én is bevetettem volna két hete, de szerencsére így is rendbejöttem a műtétre :P

Alexa,
nem tudod véletlen, hogy a külső vagy a belső méhszájad nyílt meg? Szedtél rá valami gyogyit vagy "egyszerűen" csak feküdni kellett?
Vendég

Na, végre visszaolvastam.

Judy, igen gyakorolgatom a babázást. Unokaöcsi már nagy :lol: , lassan 3 éves, barátnő lénya decemberben lesz 2 éves. Nem félek a babázástól, sőt már nagyon várom. :wink:
Akkor már tényleg csak a lányrucikat kell nézegened! :wink:

Vicuska, kérlek szépen pihizzél, de úgy, hogy fekszel az ágyikóban. Nagyon jó, hogy nőtt a petezsák,

Tand, nekem pár napig szinte egész nap fájt a fejem, apa megmasszázsolta, akkor jobb volt. Én eddig 1x vettem be egy fél Algopyrint. Az első trimeszterben nem igazán jó bevenni gyógyszert, meg terhesség alatt sem, de szerintem egy fél A. még mindig jobb, mint egész napos fejfájás, amit a baba is megérez, mert ha neked nem jó, neki sem.

Nati, most olvasom, te is ezt ajánlottad Andinak. Igen, én küzdöttem gyötrő fejfájással.

Shellcat, gratula a babaméretekhez. Itt van egy táblázat, benne az aktuális (KB!!!) méretekkel, rövidítésekkel:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Hogy honnan tudsz használt cuccokat venni?
www.expressz.hu azon belül baba-mama
www.babaapro.hu és hasonló oldalak. De ha a google-ba beírod pl. hogy pelenkázós babaágy eladó, akkor kidob egy csomót, és tudsz válogatni. Én már néztem egy csomószor, de csak érdeklődésképpen.

Maci, RL a kórházban hétfőn 8-10-ig, kedden 13-16-ig rendel, de megnézheted a http://www.fmkorhaz.hu/index.php?content=rendelesek#SN oldalon.

Krixta, máris ki akarják engedni Chrissyt??? :roll: Pedig 4 napig azért bent tartják. Bár, tényleg ma letelt a 4 nap... :shock: (máris??? :roll: )
Jobbulást, vigyázz magadra!!Drukk a holnapi uh-hoz. Szerintem tök normális, ha nem sokszor érzed a mozgását, hiszen még csak kb. 20 centis... Nem nyomhat hatalmasakat!!

megint elküldöm, mielőtt elveszik :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati!A külső méhszáj kinyílt 2 cm-re, a középső 1-re,és a belső zárva maradt.Ez volt a szerencsém.Mondta a dokim,hogy ha az is kinyílik,azonnal befektet a kórházba.Na,ezt nem akartam,így már ahogy hazajöttem,azonnal lefeküdtem.Diaphyllint szedtem.

Márti!Bababörzéken is tudsz használt dolgokat venni,több helyen is tartanak Fehérváron,minden hónapban!(Vizivárosi ált.suli, Kígyós ált.suli,KÖFÉM Sportcsarnok) Én pl.tegnap voltam,és vettem egy autósülést.Jelenleg 50 ezer a bababoltban az ára,én meg megvettem 16-ért!
Vendég

Sziasztok!

Hoppá:
Krisztiről többet sajna nem tudok,délben felhívtam akkor mondta hogy ma mindenképp hazamehetnek csak a szemorvoshoz kell vinni a picit..biztosan írt volna ha gond van..többször nem akartam zavarni mondta hogy sűrű napja lesz sokan mennek látogatóba hozzá és alig pihent a pár nap alatt a síró babák miatt..állítólag hamar szórják már az anyukákat hazafelé:)
A mozgással kapcsolatban köszönöm hogy megnyugtattál,biztos fogtok olvasni tőlem hasonló aggodalnakat előre is bocsánat érte..:(

Remélem holnap már tudom írni nektek hogy kisfiunk lesz vagy kislányunk..:)

Vicuska remélem mire hazaérek kiderül a pozitív igazság :)..drukkolok!

Használt cuccokat én a teszvesz.hu,vagy a vatera.hu-ról szereztem be..igaz eddig csak kismama ruhákat 800-1000ftért és tök jó állapotban voltak..csak itt licitálni kell de én szeretem ezeket az oldalakat...:)

Nektek van jó turkitok?Én az Angol használt ruha boltot imádom ami a vasuttól lejjebb van és kilóra lehet venni ruhákat..mindig kifogtunk a párommal tök jó holmikat:)

Na nem untatlak benneteke,bocs ha sokat beszélek..

Szép estét nektek és olyan jó hogy vagytok!:):)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk! Suliba voltam, azért nem jöttem.

Vicuska megy a drukk nagyon de nagyon ám!
Lassan Nati is tesztel :)

Holnap du. jövök.

Sziasztok! Pusszantás

madiani

Jó reggelt!

Tegnap amilyen rosszul aludtam, ma úgy bírtam volna még...
Voltam gyógyszertárban, néha ügy megszalad a gyomorsavam, hogy muszáj volt vennem valami szert ellene. :?

Alexa
Az albiba nem akarok netet, erre a kicsi időre. :D
Emlékeim szerint már írtam a házvásárlási szándékról. Ekkora termelés mellett nem meglepő, ha nem vetted észre.

Judy
Lehet, hogy a pesti családbarát, de az itteni egyáltalán nem mondható annak. A kisnagyfőnöknek is a meló ez első, az fel se merül benne, hogy magánélet is létezik. :?
3 műszak mellett meg nyugodtan el lehet felejteni a családot. :?

Vicuska
Ez jó hír! :) További növögetést a kis babszemnek!

Márti
Köszi, ma felcsörgöm a szerelőt. Az egyik volt osztálytársam is így hívják. :D

Kata
Köszi, megpillantottam. :)
Vendég

Jó reggelt,

Maci, ma én is rettenetesen nehezen keltem fel... a hugim itt aludt (apa helyett :lol: ), és negyed 8-ra kellett suliba vinnem :?

Vicuska, amint megvan az eredmény, azonnal írd meg!! Itt fogom várni!! Drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk!!!!!!!!!!!!

NAti, mi újság?? Még nem teszteltél, ugye?? Vagy nem bírtad tovább???? :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Ez a koránkelés nem akaródzik menni... :?

Nati
Valami ++++ hír? ;) :)
Vendég

Jó reggelt,
Szilvi, ne haragudj, este mikor felmentem a hálóba és megláttam a mobilom, akkor jutott eszembe, hogy ígértem egy sms-t de már elmúlt tíz és nem akartalak zavarni...... Ne hari!!!!!!

Még nem teszteltem :wink: Éjszaka pozitivat álmodtam és olyan rossz volt felébredni, meg apa is azt mondta, hogy ebben a ciklusban nincs teszt így gyorsan pisiltem egyet, mielőtt meggondolom magam :P Viszont éjszaka arra ébredtem, hogy nem tudok hason aludni, mert nyomom a cickóimat :P :P

Vicuska,
drukkkkkkkkkkkok mennek nagyon, gyere ha megvan a hír!!!!!

Szilvi,
a keksz nem elég? s találtál olyan bogyót, amit lehet kismamiknak? Van már valami döntés a munkahelyen??

Ani,
ez a suli rendesen elvesz tőlünk!!!! :wink: A munkahelyen megmondtad a babát? Meddig szeretnél még dolgozni?

Kata,
lustizz vissza még egy kicsit, ha álmos vagy!!! Én tegnap délután akkorát aludtam :P :P

Alexa,
még középső méhszáj is van??????? Jesszusom, azt hittem "csak" külső és belső... Na jó, akkor nem tud kipottyanni a kis porontyunk, tartja a külső és középső :P :P

Krixta,
jobb a helyzet ma?? Az éjszakák mindig vízválasztóak :P
Vendég

Itt egy táblázat az uh-s rövidítésekről:

AC (abdominal circumference) vagy AU (Abdomenumfang) haskörfogat:
A késői terhesség idején mérendő legfontosabb érték, mely nem a magzat korára, sokkal inkább hosszára és súlyára, azaz egészséges növekedésére vonatkozó információval szolgál.

APD/AD (abdomen anterior-posterior diameter). A has (abdomen) mérete, a gerinctől a hasfalig mért távolság.

ATD, TAD (Abdomen transversaler Durchmesser, diameter) a has szélessége has, a has két oldala közötti távolság.

BPD (Biparietaler Durchmesser, biparietal diameter) vagy bip-s a fej szélessége, a két halánték közötti távolság. A 13. hét után mérhető, ekkor mintegy 2,4 cm, a terhesség végén 9,5 cm körüli értéket ad. A babák alkati különbözősége miatt azonos súlyú babáknál a BPD értéke eltérő lehet. Méretéből (az AC és FL értékekkel együtt) 10%-os közelítéssel megadható a magzat súlya.

FS (Fruchtsackdurchmesser) A petezsák átmérője, mely az ötödik terhességi héttől látható, a terhesség korai bizonyítéka.

FL (Femur Länge, femur length) a combcsont hossza: A magzat leghosszabb csontja, mérete a baba hosszanti növekedéséről ad információt. Jelentősége a BPD-értékhez hasonló. A 14. héten 1,5 cm körüli csont a várandósság végére 7,8 centi körülire nő.

Gest. hét, gesztációs azaz terhességi hét.

HL vagy HUM (Humerus Länge, humerus length) a felkarcsont hossza.

SSL (Scheitel-Steiss-Länge) vagy CRL (Crown-Rump Length), azaz ülőmagasság:
Nyújtott testhelyzetben lehet a legpontosabban mérni a baba feje tetejétől a farkcsontjáig húzódó ülőmagasságot. Segítségével lehet a legpontosabban meghatározni a magzat korát a 7. és 13. terhességi hét között, a 20. hétig mérik.

TTD (Transverse Thoracic Diameter) vagy thq (thorax-quer) mellkasi átmérő.

HC (head circumference), HU (Hauptumfang), KU (Kopfumfang) fejkörfogat.

OFD vagy FOD (Fronto-occipitaler Durchmesser, fronto-occipital diameter), a homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete.

Kép

Kép

hoppá

Nati
Nem haragszom, reméltem, hogy jó hírekkel jött Vicuska és azért nem írtál. :)
Se keksz, se tej, semmi nem segített. :( Rennie-t lehet szedni a babóka mellett. A kétszersült-rágcsálást ajánlotta még a gyógyszerész.
Melóhelyen még nem tudok semmi fejleményt, de el kell dönteniük ma, mert holnap nem éjszakázom. :) Max apa mellett. :D
Vendég

Vicuska??????????? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Most az RTL-en: vírusok a terhesség alatt!!

Kép

Kép

hoppá

mire bekapcsoltam, már a spagettiről és a dióról beszéltek....
Mi volt benne Kata?
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok, alig bírok visszaolvasni!

Vicuska! NAGYON DE NAGYON DRUKKOLOK!!!!! 5 percenkét frissítek!

Márti, gratula a 3 cm-es buksihoz :)

Zsong a fejem, már nem tudom ki mit írt, bocsika. Ma amúgy kicsit szarul vagyok (de ez megnyugtat). A suli sok időmet elveszi, de nem baj, nagyon élvezem, ti meg talán valahogy kibírjátok nélkülem :D
Ma du. javítom a táblit is igérme, csak vártam Krisztára (de nem írtad le az adataid).

Ha valakinek nem reagáltam bocsika!

madiani

Felhívtam a gázost, csütörtök délelőtt jön. Addig próbálok nem megfagyni. :D
Elég mókás egy manus. :D
Vendég

Lázcsillapítás csak 38C fölött kell (gyógyszerrel, de nem mondta milyennel), persze ha 40 C-os, akkor érdemes priznicelni.
A toxoplazmán jobb, ha valaki már átesett, de aki még nem (negatív) az ne érintkezzen macskával, ne egyen mosatlan gyümit, zöldséget. Asszem másról nem nagyon beszélt....

Kép

Kép

hoppá

BOCSI, hogy bepofátlankodom, csak olvasgatni szoktam, meg drukkolni Nekek!

jeges macika: gyomorsavra van homeopátiás bogyó, neve:
ROBINIA PSEUDOACACIA 9 CH és
IRIS VERSICOLOR 9 CH nézz utánna, keress rá ha érdekel, homeos gyógyszert nem mineden gyógyszertár árul, Liszt F. u-i biztos, de van több is. Lehet venni Homeopátia napjainkban c. könyvet, a gyógyszertárban, várandós kismamáknak, szülés után anyáknak,gyermekeknek, minden benne van, én sokat használom, sztem jó!

Jó egészséget mindenkinek, szép napot, bocsi ha sok voltam.
Kép
sziszi22

Nati, a közvetlen főnököm már tudja, meg a kollégám is, de a nagyfőnöknek csak holnap mondom meg. Addig szeretnék dolgozni amíg csak bírok! Nem akartam még megmondani nekik de muszáj volt, mert be akarnak iskolázni és nem tudom hogy az menni fog-e. Holnap minden kiderül. Ha beiskoláznak szombaton is Pestre kell járnom suliba, azt nem tudom hogy fogom bírni, sőt sztem nem tudom befejezni.

Ja Nati, mikor szoktál reggel kelni? :)

madiani

Sziasztok,

Vicuska,

Nagyon várjuk az eredményt. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Még egy nap a pozitív tesztig, nagyon izgi. :lol: :lol:

Szilvi,

Amugy szerintem egy multi sem családbarát. Leszarják magasról, ha gyerekeid vannak. Ez nálunk is így volt. :lol: :lol:

Vettem ma (nem akartam) 2 db 62-es és 2 db 68-as bodyt az Interben. Ilyen 2 in 1 volt, 2 db 1700 ft-ért, nagyon édesek, mindegyik rózsaszínes pici állatkákkal. Nem volt szívem ott hagyni. Most állandóan azt tapogatom. :lol: :lol:

Mindjárt megyek Bazsi eredményéért a kórházba, utána megpróbálom megkeresni a fül-orr-gégészünket, hogy adjon időpontot. Remélem bent van ma a kórházban.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti, mondani fogom a dokimnak hogy kicsit görcsölgettem (bár mostanába nem :shock: ). Még csak egyszer voltam nála is mivel akkor elég ciki volt a helyzet meg már bőven rendelési idő után voltam eszembe se jutott ezeket mondani. Feszülni nem szokott a hasam. Kicsit zavaros a vizeletem, sztem bizti baktérium, ezért lehet hogy pisilés után (nem mindig) érdekes érzésem van. Sok folyadékot iszom és nagyon vigyázok magamra.

madiani

Judy, :) jaj már én is akarok ilyeneket venni, én se fogom tudni otthagyni. Nagyon drukkolok hogy minnél elöbb kapjatok időpontot.

madiani

Ani, nekem is sokszor zavaros a vizeletem, mondtam a dokinak, meg az asszisztens csajnak is. Azért lehet, mert a terhesség alatt van bizonyos folyás (nálam is :oops: ), és az ürül a vizelettel. Nem kell megijedni. Nekem sokszor különbözik a színe a megszokott-tól, néha halványabb, néha narancssárgásabb.

Sziszi, köszi az infót. Még annyi, ha valaki nem akar könyvet venni, a gyógyszertárakban van homeopátia kismamáknak, vagy valami hasonló nevű kis füzet, minden benne van, ingyen adják, HA kérsz. Csak nem verik nagydobra!!!

Vicuska, hoooool vagy????? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Kata,
tehát elvileg az lenne a jó, ha a 3 hete levett toxoplazma pozitív lenne, igaz?
Holnap akarom a meddőségit felhívni a toxo és a hormonok miatt, hátha már megvan. Kiakadtam, hogy a toxot nem adják ki a laborba, mert nem megy vissza hozzájuk...
Ti hol szoktátok megkérdezni??? :shock:

Ani,
hát próbálok pozitív lenni, hasam néha nagyon lehelletnyit, de nem olyan mensisen, cicik érzékenyek, de semmi extra egyébként.
Hát, most hogy nem dolgozok Apa órája 7-kor szól, fél nyolc felé szoktunk kimászni az ágyból, de lehet, hogy holnap már hajnalban fenn leszek :shock: :P

Ani,
milyen lenne a második suli? Nem értem, pár hete még azt mondtad, hogy új állást keresel, mert megszűnik a cég, most meg még el is küldenek suliba??? Azért vigyázz, nehogy túlerőltesd magad, pestre utazni nem egy leányállom, pláne nagy pocakkal!!!

Szilvi,
nálatok még nincs fűtés?????????????? Húúúú, hát nem irigyellek, én sokszor a fűtés mellett is fagyoskodom!!!! Vigyázz, meg ne fázz!!!
Vendég

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Judy,
drukkolok, hogy Bazsi mielőbb kapjon időpontot!!! Jobb ezen túllenni!!!!

Hát, lányok, ezeket az édes rucikat én se tudom otthagyni a boltban. Már figyel pár a szekrényben, mindig megveszem, hogy ha megyünk babalátogatóba, akkor legyen mit vinnem (jó kifogás, mi?? :P )
Vendég

Sziasztok!

Ti aztán tudtok termelni!

Kriszta!
Nekem nem voltál ismerős a képről,de lehet,hogy találkoztunk már.A mocorgás miatt ne izgulj,eleinte én is ritkán éreztem,hisz olyan picike még,van bőven helye forgolódni,és amúgy is minden rendben lesz ne izgulj,nem lehet másként :D :D :D
Mikorra is vagy kiírva?

Vicuska!
Nem lehet könnyű Nektek!Nagyon szorítok,hogy minden okés legyen!Pihenj nagyon sokat,és bízz a piciben Ő is akar Titeket!!!!!
Mi van,ha nem találnak HCG-t a véredben,akkor már nincs is remény?
Na,de ilyenről ne is beszéljünk,biztos lesz benne!!!

LÁNYOK!!!
LÉGYSZI ÍRJÁTOK MEG MIKOR VAN FEHÉRVÁRON BABARUHA BÖRZE,HA HALLOTOK VALAMIT!!!

:idea: Megfázás:torokfájásra,Tantum Verde szopogatóst lehet kismamiknak,esetleg Bioparox (ebben helyileg felszívódó antibiotikum van),de a gyógyszerész segít.Orrcseppet,köptetőt nem lehet,tengervizes orrsprayt azt igen.Gőzölés:A kamilla igaz,hogy gyulladáscsökkentő,de erősen szárít,és könnyen besülhet tőle a váladék az arcüregbe ami viszont már gáz.Ezért én semmiképp nem ajánlom,hogy azzal gőzöljetek,a sima sós víz sokkal jobb,napjában többször.A hársfatea mézzel nagyon jó nyákoldó ezt javasolt kamillával keverni.
Most estem túl én is egy durva megfázáson,gyógyszer nélkül :D
A Schwarczi azt mondta,hogy ha színes a válladék az bakteriális és arra mindenképp antibiotikum kell,a Cedax-ot szokták felírni,ezt lehet kismamáknak.
Lázat csak 38 C-től kell csillapítani,lehet Algopyrinnel.
Fejfájásra is nyugottan bevehetitek,ha már semmi sem segít,de azért előbb próbálkozzatok esetleg egy kis kávéval,vagy vmilyen homeopátiás szerrel,az utobbiakat nem ismerem.

Most ezt elküldöm mielőtt elveszik.Bocs egy kicsit hosszúra sikerült!

Puszi:Gabi
Vendég

http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=898
http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladte ... ules/8958/
http://www.gportal.hu/gindex.php?pg=5097857

Akit érdekelnek, ez mind a homeopátiáról szól, mire mi jó!!

Nati, van pár vizsgálat, amit az ÁNTSZ-ben csinálnak, azért nem kaphatod kézhez a laborban. Nekem sokfélét csináltak, és a BB nyomtatta ki az eredményeket!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Vicuska ??????????????????????????????

Nati, nagyon jól állsz a témához, meglesz enek az eredménye :wink: !

Kata, köszi az infót fejfájással kapcsolatban. Tudom, hogy megérzi, ha én szenvedek, de viszont mérgezni sem szeretném, ezért próbálom átvészelni a fejfájást gyógyszer nélkül, de vasárnap már nagyon kész voltam. Legközelebb biztos nem kínzom magam ennyit.

Judy, a 4 db rugit vetted összesen 1.700,- Ft-ért?

Ani, hogy érzed a főnököd hogy fog reagálni? Bár szerintem se vállald már be az újabb sulit, gyondolj egy kicsit magadra, és a babára is!!!

Nem tudom, hogy mi van velem, de ma baromira semmi kedvem dolgozni. Mondjuk kezdek náthásodni :( . Már csak ezt a hetet kell kibírnom, mert utána szabin leszek a jövő hétem, meg utána hétfőn is még :D .

Kép
tand

Vicuska,
már nagyon elmúlt tíz!!! Van már eredmény???????????????????????????????????????????????????

Kata,
köszi az infót, nekem eddig egyet nyomtatott ki BB, amin magas lett a prolaktinom, szóval kicsit babonás vagyok, inkább felhívom a meddőségit :P , hátha elmondják :wink:

Gabi,
örülök, hogy jobban vagy!!! Már rég jelentkeztél!!
Vendég

Szia Andi,
az AFP-nek mikor lesz eredménye? Ah, végre nálad is szabi!!!! Gondolom már mennyire várod!!! Mentek valahova?
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?