Sziasztok!
Ti aztán tudtok termelni!
Kriszta!
Nekem nem voltál ismerős a képről,de lehet,hogy találkoztunk már.A mocorgás miatt ne izgulj,eleinte én is ritkán éreztem,hisz olyan picike még,van bőven helye forgolódni,és amúgy is minden rendben lesz ne izgulj,nem lehet másként
Mikorra is vagy kiírva?
Vicuska!
Nem lehet könnyű Nektek!Nagyon szorítok,hogy minden okés legyen!Pihenj nagyon sokat,és bízz a piciben Ő is akar Titeket!!!!!
Mi van,ha nem találnak HCG-t a véredben,akkor már nincs is remény?
Na,de ilyenről ne is beszéljünk,biztos lesz benne!!!
LÁNYOK!!!
LÉGYSZI ÍRJÁTOK MEG MIKOR VAN FEHÉRVÁRON BABARUHA BÖRZE,HA HALLOTOK VALAMIT!!!
Megfázás:torokfájásra,Tantum Verde szopogatóst lehet kismamiknak,esetleg Bioparox (ebben helyileg felszívódó antibiotikum van),de a gyógyszerész segít.Orrcseppet,köptetőt nem lehet,tengervizes orrsprayt azt igen.Gőzölés:A kamilla igaz,hogy gyulladáscsökkentő,de erősen szárít,és könnyen besülhet tőle a váladék az arcüregbe ami viszont már gáz.Ezért én semmiképp nem ajánlom,hogy azzal gőzöljetek,a sima sós víz sokkal jobb,napjában többször.A hársfatea mézzel nagyon jó nyákoldó ezt javasolt kamillával keverni.
Most estem túl én is egy durva megfázáson,gyógyszer nélkül
A Schwarczi azt mondta,hogy ha színes a válladék az bakteriális és arra mindenképp antibiotikum kell,a Cedax-ot szokták felírni,ezt lehet kismamáknak.
Lázat csak 38 C-től kell csillapítani,lehet Algopyrinnel.
Fejfájásra is nyugottan bevehetitek,ha már semmi sem segít,de azért előbb próbálkozzatok esetleg egy kis kávéval,vagy vmilyen homeopátiás szerrel,az utobbiakat nem ismerem.
Most ezt elküldöm mielőtt elveszik.Bocs egy kicsit hosszúra sikerült!
Puszi:Gabi