Új privát üzeneted érkezett!

két ismerősömnek sem volt választott dokija-őket is befektették
Vendég

Uff, hát ez nem jó hír... Akkor úgy látszik, kórházfüggő.
Vendég

Köszi csajok a tippet!
Az elevitet szedem már régóta+fólsavat is. Ezt tanácsólták még annó!
A magne-B6-ot is szedem, de csak akkor, ha érzem, hogy görcsölgetek. Úgyhogy vitaminban szerintem nics hiány na meg a pihenésben sem. Dadomi! A magne B6-ot napi hányszor szedted?

Kép

Edina
edied78

Na jól van, de ki fektet be? Hogyan? A védőnő? A háziorvos? A (fel nem fogadott) nőgyógyász? A paksi rendelőintézet? Vagy mi? Én nőgyógyászt sem láttam (közelről) a 9. hét óta: persze, volt azóta 3 UH, de ott semmilyen személyes izé nem volt, csak megnézték a babát, oszt jónapot. Még a kiskönyvembe sem percsételtek, csak adtak egy leletet. A védőnővel kedvesen eltársalgunk hetente angolul, mert idejár hozzám órára, néha pecsétel is, és megkérdezi, hogy vagyok. Ezek közül ki fog rám rontani, hogy akkor most egy-kettő, befekvés?

(Egyébként az én ciklusaim teljesen szabályos 34-36 napos ciklusok. Erre a kutya nem bagózott. Azt tudom, hogy számolják ki a kiírás napját, de erre egyáltalán nem voltak tekintettel. Nem zavar, csak nem értem a rendszert...)

Kép

Kép
enahma

Edied! 3 * 1 -et szedtem naponta, nyugisabb időszakban elég volt napi egy is, de az első 12 hétben inkább beszedtem a 3*1-et.

Enahma! Nem bántásból írom, de a te érdeked, hogy rendszeresen eljárj orvosi vizsgálatra is. Nálunk úgy van, hogy ha valakinek nincs fogadott orvosa, akkor az az orvos vizsgálja meg, akihez körzetileg tartozik. Amikor a kórházban van a védőnői tanácsadás akkor ott van az orvos, vagy ha nincs ott, akkor a védőnő szól neki, és megvizsgálja a kismamát. Meg hát van CSNT, járóbeteg szakellátás, ott megvizsgálnak fogadott orvos nélkül is. Azért az nem normális szerintem, hogy 20 hete nem lettél megvizsgálva. A méhszájadat ellenőrizni kéne most már, jobb időben észrevenni, ha netán el kezdene kinyílni. De a védőnődnek nem jutott még eszébe, hogy erre figyelmeztessen? Attól, hogy nincs valakinek fogadott orvosa, befektetik, ha szükséges.
Meg azért is kéne az orvosi vizsgálat, hogy az anyasági támogatáshoz meglegyen a legalább négy pecséted, bár szerintem nem ez miatt kell orvoshoz járni, hanem a babáért.
Szóval szerintem beszélj a védőnővel, az angolozás mellett egy kicsit végezze a kötelességét is (bár sok védőnő nem igazán végzi- tisztelet a kivételnek).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

enahma tökéletesen egyetértek dadomival :shock:
Én a kiskönyv szerint 21-szer voltam dokinál,plusz az első 3 hónapban,amit nem a kiskönyvbe írtak még...
Tudom,ez me kicsit sok...
Vendég

Josi,
sokat gondolok rád, remélem te nem 10 napot fogsz kórházban tölteni, hanem pikpakk meglesz a törpe.

Az első éjszakánk pokolian telt itthon, a gyerek éjjel 3tól ordított reggel 8ig. Ráadásul ma csúnyán be is lázasodtam, pedig sosem szoktam. Ma vettünk Infacolt, megpróbáljuk azt, bár Enikő is nagyon hasfájós volt, neki se használt, dehát a remény hal meg utoljára. Most is üvölt, apja tologatja. Megyek is... :(
Vendég

Na csajok,jók legyetek a babáitok nőjenek szép nagyra,ha megjövök és a levegővételen kívül másra is lesz időm írok nektek!! Puszi,Josi

Kép
Kép
josi

Josi,kitartás,szorítok neked nagyon!!!!!!!! :wink:
Vendég

Áfi,akkor jól bírja Barnus :?
Elizának eddig 3 óra volt a max,de azt sem üvöltötte végig,csak hurcibálni kellett a fenekét :cry:
Nekünk ez az espumisan tényleg használ-csak el ne kiabáljam(kop-kop) :evil:
Áfi te már jobban vagy? Ugye nem vagy már lázas??
Vendég

Josi,
minden jót neked, és kitartást a kórházhoz!!!
Szerintem mindenki nagyon normális volt a csecsemősöket leszámítva, a nőgyógyászaton is kedvesek voltak, az akutban egy tündér van délelőttönként (Hajnalka a neve, nagyon kedves, türelmes, erre a pályára termett) és a gyermekágyas részen is az anyák nővérei egész barátságosak.
Cseriani,
köszönöm már nem vagyok lázas, de a fejem megállás nélkül fáj, nem tudom mi van velem. :?

A mai éjszaka érdekes volt, kezdődött a szokásos, majd miután nyócszor megszoptattam (a cici a minden, beles a kölök de cselesen mindig ugyanarra tettem vissza :wink: ) és kétszer szélcsővel segítettünk neki, apja jódarabig tutujgatta hiába, több ötletünk nem lévén fél4-kor átkaroltuk az ordító gyereket és elaludtunk :oops: így nem tudom mikor hallgatott el végül. Kimerültünk.
Vendég

hát,Áfi,nem irigyellek. Ezek után én Elizára egy szót nem szólok.
Igaz,hogy az este sírdogál jó egy órát,majd fürdés,szopi,utána még kb.másfél órát nem hajlandó elaludni,cipelni kell a valagát,de ennyi.Általában tíz körül alszik el,egy-fél kettő köül kel enni,majd olyan 5-fél hat körül,de evés után leteszem és alszik.De csak hason hajlandó aludni.
Egyébként Áfi nekem a csecsemősökkel sem volt semmi problémám-egy csajt leszámítva...

Szorítsatok ma-már előre rosszul vagyok-kilenc után megyünk a védőnénihez fülbevalót betetetni. :cry:
Vendég

, Áfi! De sztem jól csináltátok ezt az átkarolós variációt. Kitartást nektek!
Cseriani, ne izgulj, neked rosszabb lesz ez a fülbevalós tortúra, mint a lánykádnak. Enyimének is a védőnő szúrta ki a fülét, azt mondta, 6 hetes kora után már nem szívesen csinálja meg, mert mozgékonyabb meg jobban megviseli, vagy mittomén. Épp 6 hetes volt Hanna, mikor jött, fogott egy rózsaszín tűt, és ahogy a szúrás után húzta ki, vezettte be a fülbevalót, úhogy ügyes volt. Hanna mondjuk üvöltött, de nem sokáig. Nálunk kijött házhoz, így utána rögtön meg is tudtam szoptatni és már el is felejtette. Javasolt kenőcsöt, de hülyeséget nem merek mondani, hogy mit, amivel bekentem jópár napig, hogy ne fertőződjön. Ha tudsz, dobsz képet a kiccsajról fülbevalóstól? :wink:
Josi, naggyon szorííítunk neked! Várjuk a híreket, én is remélem, hogy nem kell 10 napig bent dekkolnod, mint Áfinak!
Örülök, hogy általában jó a véleményed a kházról, Áfi, és szinte megegyezek az enyémmel.
Enahma, én is egyetértek Dadomival...
Vendég

Emma itt is kijött volna,de én nem akartam. Ott lesz a doktornéni is,így lesz,aki lefogja a kis kobakját,nem nekem kell :cry: :oops:
Vendég

Köszi mindenkinek hogy gondoltok majd rám. Remélem hamar találkozunk! Sziasztok.

Kép
Kép
josi

Szia, Josi! Várunk vissza nagyon!
Cseriani, értem a szempontjaidat... :wink: :D
Vendég

Most úgyis közeleg a 31. heti UH, elmegyek az orvoshoz is. Az UH-knál egyébként mindig kérdeztem, hogy vizsgálat? Megkérdezték, hogy vagyok, mondtam jól, válaszolták oké. Oszt ennyiben maradtunk.

Kép

Kép
enahma

na,megjöttünk.A védőnéni ki is küldött,aztán szólt,mikor végeztek. Nagyon ügyes volt a lánykám,ordított,de amint végeztek,és felvettem,már meg is nyugodott. Nem is nagyon vérzett neki.Aztán kicsit megszoptattam,majd jöttünk haza. Itthon természetesen evett még :D
Most nézelődik a kiságyban. Kicsit várok még,aztán lemosogatom a fülecskéjéről a vért kamillával,majd tetran következik. Nekem azt mondták,hogy tetran,vagy clorocid vagy bactroban kell rá ilyenkor,meg persze kamillatea.
Úgy látszik,most nem fájlalja.De tuti lesz megint ordítás,mikor mosom meg kenem neki :cry:
Teszek majd fel képet,de a kis véres füléről azért mégsem akarok :?
Vendég

Örülök, hogy ilyen jól átvészeltétek! :lol: Azaz, Tetrán volt nekünk is, pár napig kentem, nem is gyulladt be. Ok, akkor majd várjuk a kevésbé horrorisztikus képeket! :wink: :lol:
Enahma, jól teszed.
Vendég

Josi drukkolok, hogy hamar kezedben tarthasd pici lányod.

Áfi sajnállak nagyon. Biztos nagyon fárasztó ez az egész, főleg a friss vágásoddal. Azért sikerül valamennyit pihenni? Kívánom neked, hogy egy csettintésre olyan legyen Barnusod mint az én Rékám. Ő csak evett aludt, hasfájás nélkül. Enikő hogyan fogadta a kistesót?

Enahma én is csak csatlakozni tudok a többiekhez. Én minden hónapban voltam vizsgálaton. Sőt Rékánál volt, hogy két hetente látott az orvos. Én mind a két lánynál 29 hetesen kezdtem nyílni. Ijesztgetett is az orvos, hogy nagyon vigyázzak mert koraszülés lesz belőle. Rékánál majdnem sikerült is.

Cseriani gratula a fülbevalóhoz. Várom én is a képeket. Kristóf még mindig segítőkész nagy testvér?

Emma veletek mi újság? Gyerkőcök változatlanul elevenek?

Dadomi sikerült eljutni Bajára az orvoshoz?
Vendég

kicsit lemosogattam Eliza fülét,meg betetránoztam,egy hang nélkül tűrte..viszont korai volt az örömöm,mert most meg nyüglődik :cry: Olyan,mintha nem tudna elaludni. Kilenc óta ébren van :cry:
Vendég

rékababa igen,csak azzal a különbséggel,hogy mindent ő szeretne csinálni a hugival-egyedül pelusozni nem :D ,ert az büdös :lol:
Vendég

Rékám végre elkezdett hízni. Ma voltunk méreckedni, 2 hét alatt hízott 30 dkg-ot így most 8510 g és nőt 3 cm-t, jelenleg 75 cm. Most dagad a májam, hogy nem csak 5-6 dkg-ot hízott, mint múlkor 3 hét alatt.
Vendég

Timeszről nem tud senki semmit?

Kép

Kép
enahma

Timi nem jelentkezett még,zargatni meg nem akarom... :cry: De nagyon sokat gondolok rá. Nehéz most neki,de lelkiekben segítünk,igaz,csajok?
Áfi,mijen volt az éccakátok? Nekünk jó,Eliza este megint nem akart elaludni,majdnem tízig fennt volt.De éjjel aludt rendesen. Sőt,ha így folytatja,akkor lassan leszokik az éjszakai evésről.Felébred,kettőt-hármat szopizik,aztán visszaalszik. Ez már vagy csak megszokás szerintem,vagy szomjúság.
Vendég

na,az éccaka szó direkt volt,de a mijent azért nem pontos j-vel akartam írni :oops:
Vendég

Kép

Na,egy fülbevalós Eliza kép. Bár nem tudom,ilyen piciben mennyire látszik a fülbevalója...
Vendég

tényleg nem sok látszik,na,majd csinálok nagyobbat..most mennem kell játszani a nagyobbikkal-a kisebbik elaludt :D
Vendég

Cseriani,
jaj köszönjük, ez volt az első tűrhető éjszakánk, elmaradt a 3-4 órás fájdalmas sírás. Sokszor kel enni éjjel is, de utána végre visszaaludt kis nyekergéssel, nem kellett azt a szívet tépő remegős bömbölést hallgatnunk. Szélcsövezzük minden peluscserénél (és minden peluscsere közepén kezd pisilni, és hát el van látva koronaékszerekkel, így gyönyörű sugárban folyik a pisi a padlóra, pelusozóra, anya ruhájára míg el nincs kapva a szemtelen kukac... :D ) és kapja már 2 napja az Infacolt is, a kettő együtt tán segít. Ma reggel is fájlalta a hasát, de "csak" félórát kb, és utána elaludt.
A lánykád fülije nem látszik :(
Rékababa,
gratula a hölgyike gyarapodásához! Ne aggódj, így megy ez, hol kicsit kevesebbet, hol picit többet.
Enikő imádja a kistesót, bár délután 4-kor ér haza az oviból, így csak este ismerkedhetnek ha nem alszik a kicsi, meg ugye elég keveset lehet vele kezdeni... de nem féltékeny ahogy látom. Bár igyekszünk vele is törődni, attól hogy nem látványosan még nehéz neki ez az időszak.

Akartam már sokszor mesélni csak elmaradt:
mikor lekerültem az akutból a babamamás szobába, volt már ott egy lány. Elkezdtünk beszélgetni, kérdi a babám nevét, meg szóba kerültek a méretei. Erre megszólal: nem szoktál te babanetezni? :D Kiderült hogy olvassa a lány ezt a topikot, és a nagy méretből meg a névből rájött hogy ki vagyok én (szia Erika ha esetleg már gépközelbe kerültél :P ) de írni nem írt. Vele voltam végig míg azon az osztályon voltam. Kicsi a világ, mi? :)
Erikám,
ha tudsz levegőt venni Edinababától gyere mesélj, mi van veletek!!!
Vendég

na,ez a kép talán... Kép
Vendég

vagy hatalmas a kép,amit egyszerüen nem tudok feltenni,vagy olyan pici,hogy nem ugazán látszik :cry:
Lehet én vagyok béna,de kicsit nagyobba nem tudom kicsinyiteni :oops:
Áfi örülök,hogy jobb volt az éjszaka. Bátor vagy,hogy mered szélcsövezni,igaz,a gyerekért mindent,főleg,ha szegényke szenved :cry:
Eliza elég rendesen rotyogtat az espumisantól,szerencsére.
Tuti,hogy sokan olvasnak minket,de nem írnak be soha,üdv nekik :lol:
És tuti,hogy dokik is olvasnak,nekik is üdv :lol:
Vendég

sziasztok!

Cseriani: Próbáld meg letölteni az Easy Thumbnails programot. Ezzel lehet kicsinyíteni, nagyítani, beállíthatod a méretet is hogy mekkorára szeretnéd. Én ezt használom és nagyon jó.
Nagyon szép a kislányod.
Igen, biztos sokan olvasnak benneteket, mert én is minden nap idenézek, de van amikor olvaslak csak benneteket.

Áfi: Mégegyszer gratula ehez agyönyörű babaához. Olvastam, hogy hímezgettél is a kórházban. Mit szoktál hímezni?
Én keresztszemezni szoktam. Persze ha van időm. Gondolom ezzel te is így vagy.

Hát további szépnapot és jó babázást minden anyukának.

Sziasztok. Majdmég jövök.

Kép

móni
bedmona

Hűha, csajok... 8) Üdv a kukkolóknak! :lol:
Legfontosabb: Josi írt sms-t, tegnap nst-n 10 perceseket produkált, ma a pozén ugyancsak, holnap megy be a dokija és megbeszélik a továbbiakat. Haj-rááá, Josiiiii! Sokat gondounk rád!
Cseriani, a fülcsit ugyan nem látom, de azt igen, mennyire kis édibédi Elizamanó!
Áfi, ráléptetek a javulás útjára, reméljük! Biztos szokja már Barnabás a kinti körülményeket és a tejecskét. Ármin is üvöltött az első 2 hétben, aszittem, hasfájós lesz, de nem, csak akklimatizálódott. :lol:
Szélcső: miért ne, Cseriani? Miért idegenkedsz tőle? (Ha csak nem a terméstől, ami utána következhet ) :mrgreen: JObb, mint a hőmérő. Nekünk is van egy talonban. Reméljük azért, hogy nem lesz rá szükség...
Rékababa, örülök lánykád gyarapodásának, na látod! Tennapi kérdésedre: gyerkők változatlanul imádják, bár nem hagyják egymást (pihenni); Ármin csak Hannának tartogatja a hangos röhögést, és azt a "szót", hogy: "Hö". :lol: Jól eljátszanak együtt, sőt: pénteken itt volt nálunk Áfi Enikője, és elvett Ármintól egy játékot (nincs is ezzel semmi baj). De Hanna eszeveszetten keserű bőgésbe kezdett - amúgy is könnyen sír -, hogy "Az Árminkáé, add neki visszaaaaa!" Szal, így vannak. Most még... :P
Vendég

Emma,
ezt a sztorit nem is hallottam :lol: :lol: :lol:
Már csak azért röhögök ilyen jót, mert ha Enikő Hannától vesz el játékot Hanna meg se nyikkan. Ha Ármintól akkor meg sír? :D Nagyon jó testvérek! Remélem enyimek is ilyenek lesznek!
Mona,
én is keresztszemezni szoktam, bár azt hiszem egy időre elfelejthetem a dolgot...
Cseriani,
nem gáz ám a szélcső! Meg Enikővel nagy rutint is szereztünk, neki is sűrűn kellett, mért ne én fogjak ki kettőből 2 hasfájós gyereket. :?
Vendég

Sziasztok lányok!!!

Végre van egy kis időm írni nektek a sok kezelés , utazgatás, és örömteli babázás között. Olvastam, amiket eddig irogattatok is, köszönöm, hogy gondoltok rám, nagyon jól esik.

Viszonylag jól bírom a kezeléseket, semmi hányinger, rosszullét, még a hajam sem hullik, csak gyengébb vagyok mint szoktam lenni, sokszor le kell feküdjek napközben is, pedig szeretnék minnél több időt tölteni a manócskámmal, de sokszor igénybe kell vegyem a nagyik segítségét, aminek ők persze örülnek nagyon. Az a rossz, mikor hétfőn a kemót kapom és bennt kell aludjak és csak másnap délután érek haza. Hiányzik olyankor nagyon a babóca, mindíg viszem a fényképét magammal....... Elég fárasztó ez a sok utazgatás mindennap Pécsre, és elég sok időmet el is veszi, mégha kocsival visznek is, mivel én nem merek vezetni,, mert elég gyenge vagyok.

Nem semmi amit ott a kórházban látok. Ennyi fiatal rákos beteg! A múlt héten egy 30 éves lánnyal feküdtem, aki 2 éve jár kezelésre mellrákkal kezdte levették a bal mellét, most meg átterjedt és agytumorral kezelik. Elég nagy fájdalmai vannak, kettőslátás, agynyomás, tájékozódási zavar stb..... Borzasztó!!!!!!!!

A baba jól van, nő mint a gomba, már 1,5 kg-ot hízott mióta hazajöttünk a kóházból, ma 7 hetes. Kezdi megszokni a tápszert is az anyatej után, bár elég hasfájós: az Infacol és Espumisan nem használt, most a Gripe Watert adom neki, ez úgy néz ki beválik. A tápszertől viszont csak 2-3 naponta kakil és akkor is csak nehezen sokszor hőmérőznöm kell szegényt.
Mi az a szélcső? Olvastam, de nem tudom mi ez?!

/Ezt az átkozott vonalzót még mindíg nem tudtam megcsinálni./

Kép
timesz

bedmona van itt kicsinyitőprogram nekem doszta,csak én vagyok béna...vagy csak az időm kevés,hogy áttanulmányozzam :?
Nem idegenkedek én a szélcsőtől,csak én lehet hirtelen azt sem tudnám,hova kell tenni :oops:
Ezt a problémát szerencsére megoldja a csepp :)
Vendég

Timesz, jajdejó, de örülök neked, hogy itt vagy!
Az jó, ha nincsenek mellékhatások annyiranagyon! Biztos nem lesz már rosszabb, hiszen gondolom lassan megszokja a szervezeted... Meddig tart még, ugye azt mondtad, 5 hét, vagy rosszul emlékszem?
Borzasztó, amiket írtál a 30 éves csajról...
Örülök, hogy ilyen szépen gyarapodik Olivér! Nem próbáltok esetleg másik tápit? Hanna is így volt, mint ti, de egy másik hiphopp megoldotta a kakilási gondot; nekünk a Beba HA vált be végül, a Humanaval kezdtük. A szélcsövet mindjárt lefényképezem nektek! Cseriani, ha a hátán fexik Eliza, akkor az alsó lyukba kell dugni! (Ugye tudod, hogy csak viccőtem? ) :lol:
Vendég

Minden nap... :shock: ez szörnyű, de tényleg...Még jó, hogy Bonyhádról közelebb van Pécs, mint innen, ahol én lakom.
Olyan jó, hogy így bírod, nagyon szorítok, hogy legyen erőd az egészre. És szuper, hogy a baba ilyen jól fejlődik! Mindkettőtöknek hatalmas CUPP.

Kép

Kép
enahma

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

tyű,de eltünt mindenki...Csak nem elmentetek a kelimoni Által írt gálakoncertre? :lol:
Vendég

Cseriani: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez naon jóóóó.
Én vagyok, csak mindig vártam, hogy jelentkezzetek, én meg nem írtam.
Hogy van Eliza fülecskéje?
Áfi, Barnusképet ide! :wink:
Josi még nem írt, de valszínű, megkérdem tőle sms-ben, mizu... És akkor majd jelentkezem hírekkel.
Jönjönjöööööön a hidegfront! :!: :twisted:
Vendég

köszi kérdésed,semmi baja egyenlőre a fülének,remélem nem is lesz már. Kenem még ma tetránnal,meg mozgatom,de mintha semmi nem történne,nem is figyel rá,gondolom nem fáj neki.Teszek ám majd fel egy rendes fülbevalós képet,de elöbb csinálni kellene egyet :oops:
Na,megyek,folytatom a vasalást,meg ha lesz végre víz,akkor felmosok.Bár addigra valamelyik gyermek úgyis felébred..
Vendég

Én is vagyok, csak leskelődő üzemben :)

Cseriani! Ha végzel a vasalással jöhetsz hozzám is :P

Rékababa! Még nem kerestem meg azt a bajai orvost, most jól van Dominik (lekopogom gyorsan: kopp-kopp-kopp).
Bár mostanában Danira jönnek rá köhögések, múltkor 2-3 napig köhögött (szárazon), kapta a ventolint, meg egy éjszaka rectodelt kúpot, és mintha elvágták volna neki. Most tegnap óta megint köhög, olyan krákogósan, mintha valami lenne a torkában (nem fáj a torka), kint a levegőn elmúlik neki, bent a lakásban megint előjön. Most meg lehet, hogy őt kéne elvinnem a pulmonológiára. Amúgy nem beteg, tehát nem fáj a torka, nem taknyos, csak ez a fura köhögés. Holnap lesz a gyerekdokink (ma szabin van), és beszélek vele, hogy mitől lehet ez a "pár napig köhögök nagyon, aztán kutya bajom" dolog. Allergia lehet? De mire????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

lányok,Murphy szólt belőlem...gondoltam,nem fejezem be a vasalást,gyorsan felmosok,amíg nyugi van.Megcsináltam a vizet-végre van víz,egész nap nem volt :twisted: -,amint belemerítettem a felmosófejet a vödörbe,ezt hallom a bébiörzőben:ANYA!!!Akkorát kiabált a Kristóf,rettenetesen megijedtem.Szerintem rosszat álmodott,mert mire felértem hozzá,már aludt.
Na,megyek,vasalok tovább :?
Dadomi,nálunk soha nem fogy el a vasalnivaló.Barátnőm hozott egy csomó ruhát Elizának ausztriából,azokat kimostam-amik most jók rá-,hát,lett egy jó nagy kupac az is. De olyan édesek,és szinte mind rózsaszín :D
Vendég

ja:dadomi nem akkor köhögsz,mikor kicsit kifáradsz?
Vagy száraz esetleg a levegő? Csak találgatok ám.. :shock:
Áfi,veletek mi zujs? És a többi csavargóval? Petra is nagyon eltünt :(
Vendég

Dadomi ez állítólag valamilyen "járvány". Nálunk legalábbis ezt mondták az oviban. Evelinnél is hasonló a helyzet. Múlt hétfőn elvittem orvoshoz, semmi baja a gyereknek. Köptetőt kapott és felszaggadta neki. Most kezd helyre jönni.

Nekünk a védőnénik anyatejes délelőttöt rendeztek azoknak a babáknak akik 2006-ban születtek és legalább fél évig szoptatva voltak. Kaptunk elismerő oklevelet és egy kis csomagot, melyben a terehességről szóló könyvecske van, meg még pár dolog. Jó volt. Voltak ovisok is előadást is tartottak, bár sokat nem hallottam belőle, mert a babák hangosabbak voltak.
Vendég

Gyorsan Josiról: azt mondta neki a dokija (Imre), hogy még várnak, mert nincs gond velük. Főorvos 2 hetet mondott, de a dokija azt, hogy legkésőbb 41. hetet, mert úgyis császár lesz. El van keseredve.
Én is.
Szegény...
Remélem, hamarabb túl lesz rajta.
Vendég

na,nem gondoltam volna,hogy josi így jár..bíztam benne,hogy elöbb meglesz. homályosítson már fel valaki,miért biztos neki a császár?Én ezt nem értem...
De azért durva,hogy várnának vele a 42.hétig :twisted:
Vendég

Halihó!

Képzeljétek, vasárnap bennt voltam látogatni Szekszárdon az ismerősömet, aki most szült ( a mázlista 3 óra alatt szült meg gátvédelemmel, 1. baba, igaz, hogy kicsi lett a lány 2,6 kg és 52 cm 36.hétre), na szóval ő mesélte, hogy múlt héten szült ott egy 35 éves nő 3.-ik gyerekét és nyitott hasfallal született, ami még nem minden hanem 2 nemi szervvel: 1 kukac-herével és 1 cuncival!!!! Vitték át mindjárt Pécsre. A Faludy ordított, hogy ki UH-ozta a terhesség alatt hogy nem vették észre????!!!!! Igaz, kicsit "szelepes" volt a nő, de akkor is. Ezt nem vették észre!!!!

A másik sztorim: az utcánkban egy 33 éves kismama a 3.-ik gyerekét szülte (simán) 2 hete Szekszárdon. Bennt volt már a baba-mamás szobában 1-2 napja, mikor bement hozzá a férje és látta hogy holt sápadt, verejtékezik, lázas és tiszta vérben úszik. Gyorsan vitték a műtőbe, kivették a méhét, mert megrepedt a méhfala. De ha a férje nem megy be elvérezhetett volna, mert a nő magán kívül volt. Ki tudja, nem-e volt ott is valami szülésnél??!!

Szóval mindíg történik valami, ja és kb. 2 hete megint meghalt egy baba, mert a 26. éves anyukája otthon már nem érzett magzatmozgást de mire bement halott volt a baba. Meg kellett szülje! A pláne hogy feltették osztályra a kismamák közé lábadozni, és mindenkinek bámulta szegény a pocakját, mire valaki szólt már a nővéreknek, hogy tegyék át egy üres szobába legalább, ne kelljen szenvednie szegénynek annyit.

Ezt mind vasárnap hallottam .

Ma minden baba ilyen nyűgös vagy csak az enyém érzi a frontot, hogy egész délután nem alszik csak sír?

Kép
timesz

Timi,durva,amit leírsz...hallod...hirtelen szóhoz sem jutottam,mikor olvastam,amit írtál.
Egyébként,hogy megnyugtassalak,Eliza is sírós ma,és egyszerüen nem bír elaludni.Most csend van,kicsomagoltam.Nagyon szeret pelus nélkül lenni. Szétvágja a kis hurkás combjait,és jól érzi magát. Igazi csajszi :lol: :lol:
Csak sajna ezt az állapotot is hamar megunja,akkor jön megint a nyüglődés.
És Timi,nagyon örülök,hogy jól bírod a dolgokat. Gondolom érzelmileg a legnehezebb. De nézd azt,már mennyi idő eltelt :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?