Sziasztok leendő anyucik,és boldog anyucik!!!!
Újabb napnak a vége felé közeledünk,és ezzel egy nappal közelebb lettünk kisbabánkhoz!!!
Csut79!!!
Egyáltalán nem vagy pofátlan!!A borítékon a 326-os sorszám szerepelt!!Azóta pedig Hála Istennek szépen apad a sor előttünk!!!
Neked mennyi volt a borítékon???
Ildikó!!!
De örülök,hogy semmi baj Vivivel!!!Hisz miért is lenne,Ő egy csodálatos,tökéletes teremtése az emberiségnek!!!Gyönyörű kislány,meseszép arcocskája van!!!!
Kangamama!!!
A kis tündéri kerilányod egyre szebb és szebb,pedig kicsi korában is gyönyörű lányka volt!!Finom lehetett az a szép rózsaszínű torta!!!
Csak nyeldesek.....!!!!
Nagyzsu!!!
Ő a Te kis Tündérkéd,aki piros kis cipellőcskében volt???
Nagyon tündéri kiscsajszi!!!Bájos mosolya,és pofikája van!!Nagyon tündér!!!
Te pedig az egyik gyerekkori barátnőmre hasonlítol,akinek ugyan ilyen az arcformája,csak neki hosszú,göndör haja van!!!
Gratulálok a kislányotokhoz!!!
Bejelöltelek az iwiwen!!!
Dotti!!!
Sajna még nem kaptam meg az emailt,amit mondtál!!!
De jó,hogy már lassan nektek is lesz sorszámotok!!!Majd írd meg,hogy mennyiről indultok!!!
A vásárlás bennünk is bennünk van,és amióta hazajöttünk a taliról,ez olyan természetesnek tűnik!!
Addig csak félve mertem venni ezt-azt,de mostmár teljesen természetes,hisz mire a babónk megszületik,addigra mindent meg szeretnénk vásárolni!!
Tegnap küldték a könyvet,az Ezernyi kérdést és ezernyi választ!!
Most tanulmányozzuk Zolival a gyermeknevelés fortélyait!!!
Ibi!!!
Ngay-nagy szeretettel köszöntelek én is itt a fórumon!
Gyere sokszor,és beszélgess velünk,így könnyebb a várakozás!!!
Mennyi most a jelenlegi sorszámotok???
Diadella!!!
De örülök,hogy már megírtátok a kérelmeteket a Tegyeszhez!!Első lépés a babátok felé!!
Ez nagyon nagy öröm!
Nekem ilyenkor egy nagy kő esett le a szívemről,megkönnyebbültem,és tudtam,hogy ennek a hosszú,rögös,de egyben örömteli útnak,amerre most elindultunk a párommal,ennek a végén már a kisbabucink vár!!!Aki minket boldog családdá kovácsol össze,és boldog anyucivá,és boldog apucivá válunk!!!
Neveken gondolkodtatok-e már????
Mindenkire nagy-nagy szeretettel gondolok!!Akit most név szerint nem említettem,az se haragudjon meg rám,mert mindenkit egyformán szeretek ezen a fórumon!!!Mert ez a fórum egy nagyon nagy,és szép család!!!!!
Sok puszi nektek!!!Kriszti