Új privát üzeneted érkezett!

Ildikó, reméljük, hogy ez csak átmeneti állapot Bálintnál.

Süni, gyógyuljatok meg mielőbb... nagyon nehéz kikeveredni belőle, nekem is több, mint egy hónapig tartott, egy halom gyógyszerrel.

És akkor a beígért képek:

A játszótéren voltunk, amig anyáék díszítették a szobát.
Milyen meglepetés várhat rám?
Kép

Móncsi, külön neked, a konyha:
Kép

Kép

Az új mosogatógépem és a mikróm, aminek az ajtaját az első félórában letörtem:
Kép

Folyt. köv.
kanga_mama

Kép

Kép

Kép

Játék a lufikkal a kupiban:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kanga_mama

Bocsánat a sok képért... Remélem, azért nem bánjátok. :lol:
kanga_mama

Én nem, sőt! ;) Tündéri kislány, szép szülinapja lehetett! :)
ildi_ko

Sziasztok!!

Húú de jó sokat írtatok ma!! én még csak nemrég jutottam géphez!!

Kangamama! Köszönöm !! :)
Amanda nagyon szép kislány! Azok a nagy szemei!!!
259??? húúú de jó!!! nagyon örülök neki!!! megy ez kérem!!!!!

Ildikó!! Neked is nagyon köszöünöm! Szorítok, hogy minden rendben legyen az MR vizsgálatával Vivinek!!!

Napsi!!! Nagyon köszi !! Nagyon jó, hogy leírtad a dolgokat, mindig szívesen olavsom a tanácsokat, hisz Ti már túl vagytok ezeken a dolgokon! Az idő reméljük hama elrepül, szerencsére el tudjuk magunkat foglalni,eléggé "csavargósak" vagyunk!!! :wink:

Kriszti
is leírta nekem már egyszer, most azt is elolvastam ujra:)
Napsi!! Norisz nagyon édes ezen a képen is!!! gyönyörű kisfiú!!!

Ancsúr!! Hasonló képem nekem is van ám Vikikéről!! Csak mi egy picit hátrébb ültünk, későn értünk oda, mert egyszerűen nem lehetett leparkolni azon a környéken...képtelenség! :)
Gyönyörű a kislányod ám!!!

Csöpke!! Köszönöm!! Olyan jó olvasni ahogy Lauráról írsz!! Milyen boldogság lehet!! De nemsokára mindenki megtudja, hogy milyen boldogság ez!!!

Renóca, Judit!! Nektek is nagyon köszönöm!! Renóca jobbulást nektek!!

Felhívtam ma a Pest megyei TEGYESZ-t. Egy nagyon kedves hölggyel beszéltem.
Azt mondta, hogy lehet levélben is jelentkezni...úgyhogy mi ezt tesszük, holnap már fel is adom a levelet ajánlva és elsőbbségivel!! El sem hiszem..még mindig alig akarom elhinni! :) :)
Azt mondta még, hogy írjuk le az összes adatunkat, továbbá azt, hogy milyen babát szeretnénk..és majd ezután fognak küldeni egy halom papírt amit kitöltve vissza kell küldeni.
Az orvosi papírok beszerzését ők intézik.

Viszont lenne máris kérdésem hozzátok!!!

1. Írjuk le, hogy milyen babát szeretnénk..de hogyan?
Hogy csak csecsemő, milyen nemű, bőrszín..ilyeneket is leírjunk már most?

2. Nekem a hölgy már most mondta a telefonba hogy kell majd menni hozzájuk tanfolyamra, ami fejenként 10ezer ft-ba kerül. Nem is ez a lényeg. Hanem, hogy ha mégse hozzájuk akarunk menni, akkor mit mondjak? Hogy a tanfolyamot máshol szeretnénk elvégezni? Nem lesz ennek hátránya a TEGYESZ-nél?

Egyenlőre ennyi a kérdés, de számítsatok rá, hogy mostanában kérdés hegyekkel fogok jönni hozzátok!! :) :)
Vendég

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112 (a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”

Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban,
vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő, név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kérlek benneteket, ahova csak tudjátok tegyétek fel, ezt a szöveget hogy minnél többen tudjanak róla és eljöjjenek!
nikinozso

Sziasztok !!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Alig győztem visszaolvasni,mert Hála Istennek nagyon sokat írtatok!!!

Nagyon gyönyörűek a gyerkőcök képei!!!Milyen nagyon nőttek,mióta nem láttam róluk képeket!!!

Nagyzsu!!!
Nem tudok rájönni,hogy ki lehettél a találkozón!!Adnál egy kis segítséget,hogy beugorjon,hogy kik is voltatok???
A kislánykád milyen ruciban volt???Mikor mutatkozatok be??Elején,közepén,vagy a végén????
Sajnálom,hogy nem tudtunk személyesen is megismerkedni!!!

A mi sorszámunk is sokat csökkent,mióta sorban állunk!!!Még szombaton este megkérdeztem Gabikát,és képzeljétek,hogy 314-dikek voltunk akkor!!!Július 2-án álltunk sorba,akkor 362-ről indultunk!!!!
Nagyon nagy boldogság ez nekünk,hogy közeledünk a kisbabánk felé!!!! :lol: :P :lol:

Puszi mindenkinek:Kriszti
Kép
kkriszi

Sziasztok lányok!

Hű..de sokat írtatok,alig győzöm visszaolvasni, ami persze nagyon jó,hogy ilyen sokat írtatok!!!!!! :P :P :P

Nagyon aranyosak a gyerkőcök!!!!!Norisz nem semmi kis búvár!!Igazi vagány kis csákó!!!!

Ancsúr!Viki egy tündéri kis csaj!És apukáján is látszik mennyire büszke az ő hercegnőjére!

Kanga mama!Olyan édes Amanda!Akkor szülinapi díszítés is volt?Gondolom volt csodálkozás!De szép szülinapja lehetett!És tök jól néz ki a konyhaszekrény!Mi jövő hónapba akarunk Kittinek venni a szülinapjára!A sógornőmnek mondtam is nézze meg, válassza ki aztán majd kinyithatjuk a pénztárcánkat!

Renóca!De jó,hogy te is itt vagy!Gyere sűrűbben!

Ildikó!Nagyon szurkolok nektek!Biztos minden rendben lesz!

Diadella!Először magatokról írjatok néhány sort!Igen,a levélben fogalmazzátok meg miért szeretnétek örökbefogadni,milyen korú, nemű gyermekre gondoltatok!Esetleg testvérpárt vagy ikreket is szívesen fogadnátok öribe!Ja! és azt is bele kell írni,hogy egészségeset vagy esetleg sérült gyermeket is betudtok vállalni!Mi 1 éves korig jeleztük,mindegy milyen nemű és kisebb betegségü ill. koraszülött kisbabát vállalunk!Egyébként az a jó ha beérkezik a kérelmetek a TEGYESZnél máris lesz sorszámotok!!!!!! :P :P :P A tanfóról nem tudok mit mondani mert mi TEGYESZnél végeztünk!De a többiek biztos válaszolnak majd a kérdésedre!

Kriszti!Feladtam ma Gabikának a papírokat!De jó már úgy érzem megint egy lépéssel közelebb kerülünk a mi babócánkhoz!
Meg kaptad az emailt?
Örülök, hogy mindenki jól halad a sorban ez szuper!UJJÉ!!!!!!!!!

Ma itt volt nálunk Bence a legkisebbik kerifiúnk!Hát manóka nagyon otthon érezte magát!Elbújt az ülőgarnitúra mögé és kérdezte Hol? Háthogy keressem meg hol van!Akkorákat kacarászott!Jól össze is gyimankoltam!!!!Na és gondoljátok el nem akart hazamenni!!!!!!!
Imádom!!!Olyan jól ezek a babás napok legalább egy kicsit kiélhetem anyai vágyaimat!!!!! :D :D :D

Puszi mindenkinek!!
dotti

Dotti!!!

Pont az előbb akartam megkérdezni,hogy visszaküldted-e a jelentkezést???
De gondolat olvasó vagy,mert már jött is a válasz rá!!!
Az emailt sajna még nem kaptam meg!

Most már megyek,mert az álommanó nagyon kerülget engem!!!

Puszi nektek!!!

Álmodjatok a kis Manócskáitökról!!!

Szép álmokat mindenkinek!Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Kkriszi!

Először is gratula a sorszám csökkenéshez. Örülök, hogy ilyen szépen halad a sor. Látod előbb-utóbb baba lesz belőle.
Kérdezted, hogy mi mikor voltunk. A vége felé mutatkoztunk be. Gabika mondta is, hogy a 300-baba jön. A férjem beszélt. Reni rózsaszín kord kantáros naciban volt. Talán így emlékszel.
Sajnálom én is, hogy nem tudtunk beszélni. De remélem adódik még rá lehetőség.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Igen, Dotti, volt, mindenféle ligő-lógó, színes, szalag és lufi és minden más... úgy nézett ki a szoba, mint Szilveszterkor. Először csak nézett, meg sem mert szólalni, de ez nem tartott sokáig, mondjuk úgy max. 1 percig... aztán meg... :lol: :lol:

Ildikó, köszönjük.

Diadella, igen, 259... csökken-csökken. Neked is köszönjük. A szemeit az anyukájától örökölte. Neki vannak, ilyen hatalmas fekete szemei.
Szerintem írjátok. Mi a következőket írtuk: "Mindegy milyen nemű, egészséges, fehér bőrű, 0-3 éves korú, egészséges gyermeket szeretnénk."
A tanfolyásról nem tudok nyilatkozni, mert mi is TEGYESZ-esen voltunk. Megjegyzem, nagyon jól sikerült és igen jól szervezett volt.
kanga_mama

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam!Ma megyek be a gyámügyre,és rá is kérdezek megérkezett -e a javaslatunk!Elvileg meg kellett!Van ismerősünk a gyámon hátha kicsit hamarabb elkészülhet a határozat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!!!!!!!!!!Ildikó azért ha megvan az eredmény ugye írsz pár sort,hogy minden oké?!Nagyon szurkolok!!!

Kép
dotti

Kriszti! Megírnád, hogy milyen sorszám volt a borítékotokon? Úgy emlékszem, hogy 2-vel, 3-mal vagyunk mögöttetek, de nem biztos. Ha megírod, tudok viszonyítani. :) Remélem nem vagyok nagyon pofátlan! :wink:
csut79

Sziasztok!!!

Már borítékban van a kérelem, köszönöm nektek, mindenkinek és Napsi neked is!!!
Ma lesz feladva.

Dotti!! De közben már jelentkeztetek a Gólyahírnél azért, ugye?

Azt hiszem lányok, hogy mi is a TEGYESZ-es tanfolyamra megyünk, csak jó lesz az is, ráadásul az szombatonként van, így nem kell szabadságot kivenni..ami nincs is már :)

Ildikó!!! Nyugi!! Minden rendben lesz!!

Nagyon az felé hajlunk, hogy kisfiút szeretnénk!! :wink: :wink:

Szép napot mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok !!
Hát végre megtaláltalak benneteket!!! :D Ibi vagyok a Gólyahírről . Remélem itt is jókat beszélgethetünk.Nekem nagyon nagy erőt adott a gólyahíren a támogatásotok.
Szép napot mindenkinek!!!!
Ibi
ibi01

Ibi! Szijja! Légy üdvözölve itt is. :lol: Itt is jó kis társaság van, sőt... és igen jókat tudunk beszélgetni, ugye csajok? :lol:
kanga_mama

Szia Ibi: üdv köztünk! Mesélj magadról :D

Diadella: Én úgy örülök,hogy ilyen boldog vagy!!! :lol: :lol: :lol: Gyors ügyintézést kívánok nektek!!!

Kangamama:Amanda olyan szép,hogy nem is igaz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
csöpke

Diadella: A pest megyei tegyeszes tanfolyás rendben van. Mi az első napon nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, sokat lendített a kapcsolatunkon is. A második szombat kevésbé volt jó, de csak az pszicho-néni miatt, ő nem volt olyan jó.
csut79

Csöpke, Köszönjük, legalább annyira szép mint Laura!!! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Szia Ibi!

Köszöntünk a babaneten!Kanga mama nagyon jól mondja, jókat dumcsizunk!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekem is a lányok kedvessége ,jótanácsai nagyon nagy erőt ad a várakozásban!Sokkal"könnyebb" így várakozni!!! :P Mesélj nekünk egy kicsit magadról! A napokba viszont én fogok csatlakozni hozzátok a gólyahírhez!!Ollállá!!!

Diadella hétfőn adtam fel a papírokat Gabikának!Már én is gólyahíres lehetek!De szuper!!

Képzeljétek mióta hazajöttünk a taliról,azóta alig bírom fékezni magam,legszívesebben felvásárolnám a bababoltokat!!A tali engem teljesen feltöltött,úgy érzem megéri várakozni,főleg,hogy láthattam a boldog,gyönyörű családokat!!!

Ma kinéztem egy lepkés zenélő forgót a kiságy fölé!Nagyon aranyos plüss és vidám színe van piros,sárga,narancs,zöld kicsi lepkék mosolyognak rajta!Hát csütörtökön azt hiszem meg is vesszük!!A jótékonysági koncert meghívóját föltettem az iwiwre!!!Remélem sokan támogatják majd a gólyhír egyesületet!!Puszi mindenkinek!!!!Majd később benézek!Rita
dotti

Ildikó!

Mi a helyzet,remélem minden rendben van???? Rita
dotti

Sziasztok!

Köszi a drukkot, jól jött és örömmel jelentem: nincs semmi baj Viviennel! :):):) Teljesen rendben van minden, úgyhogy megnyugodhatunk.

Ibi: Üdvözöllek én is! :)
ildi_ko

Jaj Ildikó! Hála a Jó Istennek! Nagyon örülök! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Sziasztok leendő anyucik,és boldog anyucik!!!!

Újabb napnak a vége felé közeledünk,és ezzel egy nappal közelebb lettünk kisbabánkhoz!!! :P :P :P

Csut79!!!

Egyáltalán nem vagy pofátlan!!A borítékon a 326-os sorszám szerepelt!!Azóta pedig Hála Istennek szépen apad a sor előttünk!!!
Neked mennyi volt a borítékon???

Ildikó!!!

De örülök,hogy semmi baj Vivivel!!!Hisz miért is lenne,Ő egy csodálatos,tökéletes teremtése az emberiségnek!!!Gyönyörű kislány,meseszép arcocskája van!!!! :P :lol: :P

Kangamama!!!

A kis tündéri kerilányod egyre szebb és szebb,pedig kicsi korában is gyönyörű lányka volt!!Finom lehetett az a szép rózsaszínű torta!!!
Csak nyeldesek.....!!!!

Nagyzsu!!!

Ő a Te kis Tündérkéd,aki piros kis cipellőcskében volt???
Nagyon tündéri kiscsajszi!!!Bájos mosolya,és pofikája van!!Nagyon tündér!!!
Te pedig az egyik gyerekkori barátnőmre hasonlítol,akinek ugyan ilyen az arcformája,csak neki hosszú,göndör haja van!!!
Gratulálok a kislányotokhoz!!! :P :P :P
Bejelöltelek az iwiwen!!!

Dotti!!!

Sajna még nem kaptam meg az emailt,amit mondtál!!!
De jó,hogy már lassan nektek is lesz sorszámotok!!!Majd írd meg,hogy mennyiről indultok!!!
A vásárlás bennünk is bennünk van,és amióta hazajöttünk a taliról,ez olyan természetesnek tűnik!!
Addig csak félve mertem venni ezt-azt,de mostmár teljesen természetes,hisz mire a babónk megszületik,addigra mindent meg szeretnénk vásárolni!!
Tegnap küldték a könyvet,az Ezernyi kérdést és ezernyi választ!!
Most tanulmányozzuk Zolival a gyermeknevelés fortélyait!!!

Ibi!!!

Ngay-nagy szeretettel köszöntelek én is itt a fórumon!
Gyere sokszor,és beszélgess velünk,így könnyebb a várakozás!!!
Mennyi most a jelenlegi sorszámotok???

Diadella!!!

De örülök,hogy már megírtátok a kérelmeteket a Tegyeszhez!!Első lépés a babátok felé!!
Ez nagyon nagy öröm!
Nekem ilyenkor egy nagy kő esett le a szívemről,megkönnyebbültem,és tudtam,hogy ennek a hosszú,rögös,de egyben örömteli útnak,amerre most elindultunk a párommal,ennek a végén már a kisbabucink vár!!!Aki minket boldog családdá kovácsol össze,és boldog anyucivá,és boldog apucivá válunk!!! :P :lol: :P
Neveken gondolkodtatok-e már????

Mindenkire nagy-nagy szeretettel gondolok!!Akit most név szerint nem említettem,az se haragudjon meg rám,mert mindenkit egyformán szeretek ezen a fórumon!!!Mert ez a fórum egy nagyon nagy,és szép család!!!!!

Sok puszi nektek!!!Kriszti
Kép
kkriszi

Sziasztok!

Ildikó!De jó hír!!! :P :P :P

Kanga mama!Szuper lehetett a szülinapi buli!Pláne még a hangulatról is gondoskodtatok!De jó lehetett Amandának!Én is kérek ilyen partit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diadella!Örülök, hogy leveled már úton van!Egy lépéssel előrébb léptél a kisfiatokhoz!!! :P :P

Kriszti!Az iwiwről néztem meg az emailedet,lehet,hogy azt már megszüntetted?!És ha postán feladom, úgy jó lesz? Persze megírom majd a sorszámot,én is nagyon kíváncsi vagyok!!
Jó olvasást kívánok!

Latimi!Még mindig semmi?????Nagyon szorítok,hogy minnél hamarabb szólaljon meg az a telefon!!!! :P

Most hallom a szörnyű hírt, megtalálták Dominikot!Sajnos a kutyájuk tépte szét!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Borzalmas milyen felelőtlen szülők vannak!!Hogy lehet egy 2 és fél éves gyereket magára hagyni harci kutyákkal!!!!Iszonyatos!!!

Rita
dotti

Ibi udv koztunk jo hogy rank talaltal!Komolyan mondom ez egy nagy csalad!
Lányok koszonom nektek a potcsaladot!
Vivike szoritottam am erted!
AMANDA BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!!!!!Klasz kerid van!Na es a konyhad!Csabikam alig akarta engedni hogy tovabb olvassak!
Kanga-mama ez am a jo hir,de azert is mert akkor nekunk is hamar jon majd a teso!Mar mi is nagyon varjuk, hu ez olyan fura még elsem akarom hinni ,hogy volt ido mikor azt hittem nekem soha nem lehet babocam es tesek most mar tesorol irok.
Viki hogy te mijen jol nezel ki!!!!!!!!!!!Apukad es te szuper osszhangabn vagytok latni ezt a keprol .Udvozlom SZULEIDET!
Na megyek lanyok mindenkinek sok sok puszi,Ggabika es a tobbiek hol vagytok?????????????????????Hianyoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!4
móncsi+3

Lányok!

Most hívott fel Gabika!Megkaptuk a sorszámunkat 364! Annyira boldog vagyok!!!!Közben sírok örömömben!!!!Két- három év és anyuka lehetek ez annyira csodálatos!! :P :P :P

Puszi mindenkinek!
dotti

Dottikám!!!

Megkérhetnélek,hogy mégegyszer küld el az email,de most a konczne.kriszti@dunaweb.hu címre,hátha itt megkapom!!!

Puszi Kriszti
Kép
kkriszi

Dotti!!!

Gratula!!!!!!!
Mostmár Te is hivatalosan is Gólyahíres vagy,és egyben várakozó kismami!!!!!
Képzeld el,hogy majdnem egyszerre leszünk anyucik,és majd egymásnak szorítunk ezerrel,és egymásnak dicsekedjük el ,hogy megszületett a kisbabánk!!!!!!!!

De várom már azt a pillanatot,amikor világgá kürtölhetem,hogy IGEN ?ÉN IS ANYUCI LETTEM!!!!!!!!!!!!

Kép

Puszi mindenkinek,és mosolygós álmokat kívánok!!!!!!!
Kriszti
kkriszi

Csajok, hát már megint bőgők!!! Olyan szépeket írtok!!
Nem tudtam ma feladni a kérelmet!! Annyian voltak ma a patikában, hogy nem tudtam elszabadulni egy percre sem..pedig a posta szinte a patikával szembe van..na de holnap délelöttös leszek, és reggel át tudok menni...így holnap már úton lesz!!!!

Dotti!!!! Micsoda hírek!!! Szívből gratulálok a sorszámotokhoz!!!!
Istenem de csodálatos dolog ez!!!!

Kriszti! Nagyon tetszik a Patrik név, a párom teljesen bele van bolondulva ebbe a névbe... nem kizárt, hogy így fogják hívni, mert nekem is nagyon tetszik!! De persze addig még más is megtetszhet nagyon!!

Moncsi! Hajrá kistesó projekt!!

Drága kis Vivien!! Úgy örülök, hogy jó lett az eredményed, de ezt éreztem is!!! Örülök nagyon Ildikó!!

Csöpke, Csut köszike!!

Ibi!! Szeretettel üdvözöllek itt ebben a nagy családban!!!
Gyere sűrűn beszélgetni!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma mát többször próbáltam írni, de Bence mindíg "beleszólt"
Most is sietnem kell mert a férjem dolgozatot ír és övé az elsőbbség.
Szóval második házasságomban élek. Van már 2 nagy gyerekem 24 és 18 évesek. Istvánnal is szerettünk volna gyermeket, de sajnos már nem lehetett így gondoltunk az örökbe fogadásra.Nálunk az előzetes dolgok nagyo gyorsan lezajlottak kb 4 hónap alatt. Utána jelentkeztünk a z alapítványoknál . Mindenhonnal elküldtek bennünket mert már 45 éves elmúltam. A gólyahírtől is. Így magán akciókba kezdtünk. Egy ismerősünk segítségével jutottunk el Bence Életadójához. Február 14-én megszületett Bencénk.Tüneményes kis csillag!!! Olyan eleven mint egy kis energiagolyó!!! :D A nagyok imádják. Majd teszek fel képet is később, ha hozzájutok a géphez. ( meg ha az Istvánom segít . Nem vagyok egy számítógép guru) :cry:
K Kriszti! Gratula a sorszámhoz!!
Latimi! Legyen a sok négyes jó ómen!!!
Viki baba gyönyörű!!!
Majd még résen leszek hogy ki-kicsoda.Kinek a babácskájába gyönyörködök a Gólyahíren és itt.
Most elköszönök :D Szép álmokat mindenkinek!
Ibolya
ibi01

Sziasztok!

:lol: :P Milyen jó benézni az örömteli várakozókra! :lol: :P Csak elindul már egyszer az a babaeső! :lol:

Csöpke: Gyönyörű!!!!!!! :lol: :P

Kanga mama: Nagyon csibészes az utolsó kép! :lol: :P Nagyon szép kislány!

Ildi: Örülök, hogy minden rendben van Viviennel!

:lol:

Latimi: Kitartás! Már az 52.-ek vagytok, itt a finis. :lol: Most már nem sokat kell várni, megtalál benneteket a babóca. :lol:

Moncsi: Mikor adtátok be a papírt a kistesóra? Csak azért kérdezem, mert majd mi is szeretnénk beadni. :lol:

Dotti: Nagy-nagy gratula nektek! :lol:

Zsu: Nagyon tetszik a mosolygós kis képe Reninek! :lol:
akkora vigyori! :lol:

Diadella: Hát futás a postára gyorsan! :lol:

Ibi: Üdv itt is! :lol:

KépKép
ancsúr

Ildikó!

De jó hír!
Örülök, hogy minden rendben van.

Köszi, hogy betettél engem is a táblázatba.

Dotti!

Sajna még semmi hír!

Timi
latimi

Szép jó reggelt!!!

Timi!!! De nemsokára lesz! Nagyon drukkolok!! Sokat gondolok ám rád!!

Ildikó! Szeretnék én is bekerülni a táblázatba, ha lehetséges!!!

Most rohanok dolgozni, délután jövök, addigis pusza mindenkinek..
Vendég

Jó reggelt!
~
\_/> Kávé, cappuccino! Ki mit szeretne... nektek hoztam! :lol:

Diadella! Mi zújs? Posta? Lassan mehetsz! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Mindenkinek köszönjük a dícséretet. Tényleg nagyon szép, és olyan, de olyan nő, ne tudjátok meg. Hosszú perceket képes állni a tükör előtt és igazgatni a ruháját, a cipőjét nézegeti, stb. Na, meg amit a boltokban, vásárban művel... Hát... De erről már írtam. :lol:

Lányok, ezt most kaptam e-mailben, akkorát nevettem, hogy muszáj veletek megosztanom:

Néhány részlet egy kínai fogamzásgátló tabletta magyar nyelvű tájékoztatójából. A tabletta szerencsére nem kapható Magyarországon,mertmegbukott a törzskönyveztetési eljárás során. Vajon miért?

"Köszöni a miénk cég hogy Ön választja miénk által gyártódott fogamzódás gátlásos pirula. Kérni hogy nagyon fontos ez a tájékozató hogy Ön elolvasni és utasítások fenntartani. Nem fenntartja miénk cég nem tart felelősség de más esetben nem tart felelősség fenn szintén."

"Pirula rendszerben nyelése naponként este vagy reggel meggátolódik hogy Ön belees a teherbe. Ha nem rendszerben nyelés, előfordulása Ön belees a teherbe növekedett valószínűséggel bír . A pirula evése vízet követéssel valósul meg, úgy jó. Pirulát megharapni nem kell, a maga teljességében nyelendő bele Önnek szevezetetében. Nem használ hashajtó rossz
mert Ön teherbe lehet beleesve ha felszívódás előtti hasmegy. Nem hany magatol, nem jó. Teherbe beleshet ha hany maganak ujjatol. Van étel gátolja pirula effektus. Nem eszi ilyen etel pirula nyelésének előtte és után 2 óra minimum."

"Beveszese pirulanak harom hetet egyszerre rendszeres, utana követőt vár, hogy Ön vére folyása kezdődik. Ez áltánosságot megvéve egy hét.

Egy nap vére folyása követőt pirula ismét nyeldes. Összes idő négy hét ami menzesz ciklus és Ön nyeldes pirula három hét és nem nyeldes egy hét ."

"Ha kihagy pirula nyelése nem csinál szexuális dolog egy hét. Egyéb eshetőség Ön belees a teherbe . Ha kihagy kettő pirula nyelése nem csinál szexuális dolog következő ciklus kezdete egy hét után való."

"Mellékes effektusokkal van: Ön elhány magát, első esetnél kivérezi magát nem megfelelő időpontál (dátum), feje szédül, hasa fáj, érének dagadása, fájás Ön testének változatos pontokjai, extreme lehetségesség szőrszálnövekedés Ön testének helyein Önnek kényes és esztétitikátalan."

"Fontos! Nem nyeldesi pirula annak esete alkalmával hogy Ön korábban beleesett a teherbe és teher állapot azóta fennáll Önnek! Nem nyeldesi pirula annak esete fennforog hogy Ön hím: kizárólagos csak nőstény nyeldes pirula. Nem nyeldesi pirula amikor Önnek mája elégtelen vagy Önnek szíve ritmusosan zavart."

"Egyéb mellékes effektusokért és kockázat mértékekért kérdeződjön Önnek orvos vagy gyógyszert készítő szakember."

"Reméljük jól használ. Köszönünk Önnen bizalom neki miénk cégnek hogy miént terméket Ön nyeli. "
kanga_mama

Diadella!

Köszi. Annyira örülök, hogy ti is beálltattok a sorba.

Timi
latimi

csak egy t
latimi

Hú, Lányok!!! SOS! Van egy egerem az irodában... itt rágcsál valahol, reggel meg alattam szaladt át. A főnökömtől jött ki át a székem alatt és be az iróasztalom alá. Most valahol a hűtő mögött van... Jaj, szegényke! Annyira utálom! :roll:
kanga_mama

kanga mama!!!
Itt már csak a főnök segíthet!!!!
Az Ő egere vigye vissza!!!! :lol:
ibi01

Kriszti! Köszi! Ezek szerint jól emlékeztem: kettővel vagyunk mögöttetek. 328 volt a borítékon, tehát most 316. Haladunk! :D
Ha jól emlékszem a levelek feladása és a teli között 2 csöppség született, ezzel csökkent 12-t a sorszám.

Dotti! Gratula a sorszámhoz!

Ildi_ko! Szuper, hogy minden OK!
csut79

Ibi, hogy ez nekem nem jutott eszembe... Na, csak jöjjön vissza a helyére... közlöm vele! :lol: :lol:
kanga_mama

Kanga mama! Ez a gyógyszer tájékoztató nem semmi! :D :D Nagyon tetszett, itt vigyorgok ölemben Zoéval... :D

Hogy felélénkült a topik!! Hajrá lányok! Latimi megy a drukk innen a szomszédból!!!! :D :D :D
steiff

Köszi mindenkinek, hogy velünk örültök! :)

Diadella: Az alábbi adatokat küldd el nekem légyszi az e-mail címemre ( [url]kildi1@enternet.hu[/url])

Becenév (itteni nick-neved)
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Küldhetünk továbbküldött e-maileket?
Honlap cím
MSN
Megjegyzés

Ha megkaptam, beírlak Téged is a táblázatba és körlevél formájában elküldöm minden egyes "tábla-tagnak" :) Természetesen a táblázatban szereplő adatok abszolút bizalmasak, senkinek nem továbbítjuk a táblázatot, aki nem szerepel benne.

Kanga_mama: Én szeretem a rágcsálókat, de csak terráriumon belül :) Segített a főnököd?

Dotti: Gratulálok a sorszámhoz! :)
ildi_ko

Ugye, Steiff, nekem is tetszett. Kicsi Zoé, jól van?

Na, Ildikó, valahogy így vagyok én is vele. Dehogy segített... még nem jött a helyére, pedig mindjárt jönnek a vendégek. Most hoztak fel egérmérget. Bocsánat csajok, hogy ilyen kegyetlen vagyok, de muszáj valahogy megakadályozni, hogy ne rágjon már szét mindent ez a szegény kis pára. :roll:
Hú táblázat, teljesen elfelejtettem, na majd mindjárt küldöm. :oops:
kanga_mama

Ildikó! Én is elküldeném a táblázat adatait. Bekerülhetnék?
csut79

Ildikó! Elküldtem, a melóhelyi e-mail-emről, mert a freemail nem műxik. :oops:
kanga_mama

Sziasztok!

Ma voltunk mázsáláson, és a kiscsajunk 6kg, és 60 cm. :lol: :P Megkaptuk a 3 hós szurit is. Brrrr. :?

KépKép
ancsúr

Ez igen, Ancsúr! Gratula hozzá! A szuri mondjuk nem túl vidám dolog, de muszáj. Sírt :roll: ?
kanga_mama

Lányok, a jelenlegi vonalzómon tudok valahogy javítani? Vagy ha szeretnék mondjuk még valamit ráírni, akkor újra kell csinálnom?!
kanga_mama

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?