Új privát üzeneted érkezett!

Halihó, többiek! Vasárnap van? ;)

Kép
Kép
encu

Ejjjj, de hamar újabb oldal nyílt ;) :!: :!:

Kép
Kép
encu

:!: :!: :!: :D Látom :D

Karcsinak jó katonái lehetnek, hallgatnak a vezérre :D Méghogy tudja, jó fej :D :D Akkor most ki is terhes nálatok :roll: :D cuki apu :lol:

Igen tervezett volt a Ricsi, csak két évvel előbbre volt tervezve. Jó sokáig kellett várni rá :evil:
Ti terveztétek? Egyből összejött?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Igen, Apa kis harcosai megérik a pénzüket...még úgy is, hogy cigizik...már rég szültem volna szerintem, ha nem dohányozna, mert mi is "bátrak" voltunk. De ahogy elkezdtük tervezni, én letettem jan.1-től a cigit, meg vitamint szedtem. És láss csodát, február 5-én mensiztem utoljára :D:D:D Szóval nekünk még előbb is jött, mint gondoltuk, mert 3 hónapig akartam tisztulni, Apa meg azt hitte (mivel hátrahajló is a méhem, meg szív alakú is), hogy esetleg egy évig is kell majd próbálkozni. :D

Kép
Kép
encu

Ja, és Apa olykor terhesebb, mint én ;););););););) :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:

Kép
Kép
encu

:D :D :D Látom osztozik veled mindenben :D

na felkelt a Ricsi mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ricsi!!! Hagyd anyut írogatni! ;) Kis csibész! No nem mintha Kiskarcsi nyugis lenne....egyfolytában molesztál :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Voltunk a campiba csavizni meg a játszoházba . és voltam a hgm be és hát nem birtam egálni pedig csak a livinek akartam venni cipöt . de mást is sikerült anyi jo gyerek cuc van benne ugyhogy apa kicsit kiakadt nagyon :evil:

Gabi tudnál képet küldeni rolla. bocsi ha bunko vagyok :oops:

Képzejétek Zoé ma nem aludt aztán ithon letetem 16:15 fele kb 40 percet aludt aztán felkelt és 1,5 orát orditot nem tudtam megnyugtatni fetrenget az ágyon a földon hiába vettem kézbe kimászot nagyon el voltam keseredve vagy inkáb ledöbentem nem tudom mi volt elvittem fürödni hátha de akkor méjobban sirt és remegni kezdet kivetem rátéptem a pizsit ivott kakaot aztán orditot továb most meg elaludt :roll:

nem is értem
anha

Gabi

Meélj egy kicsit a bölcsiröl ?
anha

Szia Zsuzsa!

Hol vásárolgattál?? Nem tudtam kivenni... :oops: :oops:
Mi baja lehet a Zoénak? Rájöttél azóta?

Kép
Kép
encu

A kis bikabénim szétszedte a járókát :shock: :D :D letépte a kapaszkodókat :shock: :D :D most azt csócsálja kielégült fejjel :lol:

Zsuzsa!

H&M nem? HGM-et én sem ismerek de h&m márkát már láttam :roll: Olyan bolt van a campiban? Mennyibe kerülnek ott a rucik?

Zoéval mi van azóta???

Na megyek, még egyedül vagyok de lassan végez apa :D már várom haza :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Húú, a H&M ben jó cuccok vannak, és az van a Campiban, Tesóka.. Azt én is szeretem.

Apa majd elfoglalja a Ricsit? :D Én megint mindjárt megyek aludni... :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Na, lányok, jóccakát, remélem holnap már többen leszünk ;)

És holnap végre NST vagy CTG...ki hogy mondja.. :D

Pusza!

Kép
Kép
encu

Sziasztok

téleg igazatok van irni még mindig nem tudok . Igen nagyon jok a cucok nem olyan vészes az ár de anyi jo cuc van hogy nem tudod megálni hello kitty meg bambi meg a töbiek .

Momi érdemes benézni mert pasis cucokbol is tök jok vannak igazi urakat lehet a kis pasikbol csinálni

Zoé belealut a sirásba 5:30kor kelt ma . ez örök titok maradt .
anha

Reggelt mindenkinek ezen a ködös reggelen!

Nem tudom mikor leszek ma, mert elvileg már az SZTK-ban ülök az utolsó táppénzes papíromért, aztán egyenesen megyek át Érdre bejelentkezni a munkaügyi hivatalba!
Ha végeztem jövök! (Remélem nem egy egész napos móka lesz! :? )
rnecsi

Zsuzsa!

Hát nincs képem róla, de mivel ma visszük Flórát anyukámhoz, így lefotózom!
Érdekes ugyenezt csinálta tegnap Flóra is amit Zoé órákig sírt és nem tudtuk megnyugtatni, mára semmi baja! Ki érti ezt? :shock:

Fú mi is jó bevásroltunk manónak a H&M-ben, nagggyon imádom!

Encu!
Jujj de jó már mést NST-re!! :lol:

Valaki tud a Barbiról valamit?
Nagyon nem jelentkezik! :roll:

Kép
gabriel79

Niki!
Ti jól vagytok?
Ki tudtad pihenni magad?

Csilla!
Vigyél hidegélelmet!

Kép
gabriel79

Szia Gabi

Köszike .
anha

Sziasztok!

Megvagyunk egyben még, és éjjel nem hagyott aludni Vince kb 4 órát fetrengtem, aztán meg kelni kellett :(

Sajnálom Móni, hogy nem vagy terhes, de lehet hogy még nem mutatta ki a teszt :wink:

Voltam ma Annánál CTG-n, semmi fájást nem mutatott ki a gép sajnos :oops: De Anna mondta, hogy ő látja a számon, hogy meg van dagadva ( :arrow: igaz amit Encu írtál!) Szerinte is meg fog indulni hamarabb, talán ezért sem tudtam aludni éjjel, hogy hogyan fogunk beérni a kórházba...stb. Szóval nagy izgalomban vagyok.

Csilla, nem irigyellek a mai programjaid miatt!

Megyek pihizek

Kép

Kép
sbarbi

Jó reggelt!

Gabó, bizony, már én is vártam...bár nem tudom, hogy ez mennyire nagy dolog, de valahogy mégis súlya van ;) LEhet, hogy exrtaerős hidegfront volt, mert Kiskarcsi is megállás nélkül hisztizett...Lehet, hogy ez tett be a pici lányoknak is...
TEgnap olvasgattam megint "mik a szülés megindulásának a jelei" dolgot, és volt benne egy bő hüvelyváladék jel is...engem meg már 2 napja úgy "önt" el, hogy az az érzésem, hogy a magzatvíz az... :shock: :shock: Még jó, hogy tök egészséges minden jel szerint, mert ha nem lenne, már rohantam volna a kórházba. Szóval én is izgulok....a BARBIÉRT is!!!! :D:D:D:D:D

Csilla, részvétem a hivatali ügyintézés miatt...én is hűűű, de utálom, pedig ilyen munkaügyis hepajban részt sem vettem...

Barbi, hajrá-hajrá, már célegyenesben vagytok nagyon...még lenne ugyan 2 hét, de az csak a ráadás, tudod...Szóval igaz ez a száj-dolog???? És a párod is észrevette rajtad? Vagy csak Annának van ilyen éles szeme ;) Most tükörbe kellett néznem. Hát nemtom. NEkem állatira fájt a hátam egész éjjel, reggel már azért nem tudtam aludni. JA, és most először volt vádligörcsöm nyújtózkodás után, de ez olyan elementáris volt, hogy pótolt legalább 20-at. Most is fáj a hátam...mitől? Na, majd ma rákérdezek ;) Lehet, hogy csak bebeszélem.

Tesóka, nálatok mit dolizik apa, hogy vasárnap este 9kor ér haza??? És hogy aludtatok Ricsivel? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Apa auchanba karbantartó és 3 műszakozik de általában 2 műszak van :D :D :D Szuperjó, ma itthon van :D :D :D :D

Barbi!

Tuti kicsalják Vincét ezek a frontok, ügyi légy már nincs sok hátra! :wink: Olyan izgi! :D Nagyon drukkolok hogy minden mese szerű legyen :wink: :lol:

KÉpzeld tegnap felétek sétáltunk és hát tényleg két barackszínű ház, két fehér kombi autó :shock: De láttam Szilárdot valószínű apával tevékenykedtem a kertben :D Egyszerűbb volt hogy emelet nincs :D Nagyon édi Szilárd, kerestelek gondoltam beköszönünk de te valószínű pihiztél :roll: :D Így tovább toltam a babakocsit :lol:

ÁÁÁÁÁÁÁÁ nem mond ilyet, nincs baba és kész. Nem akarok ezen filózni. Tegnap mikor aludt a Ricsi (tesztelés előtt volt) kicsit bűntudatom lett hogy esetleg már van egy kistesó és miatta nem tudok majd vele annyit foglalkozni amennyit igényelne. Így a jó hogy még nincs. Meg egyáltalán nem tudom még elképzelni hogy hogy lehet egy másik gyereket is úgy szeretni mint őt :shock: Hihetetlen hogy lehet egy másik babát is így szeretni de majd kipróbáljuk azért :D Erről majd mesélj ha már megvan Vince, kiváncsi vagyok a lelki részére, persze csak ha akarsz :wink:

Na megyek, apa lecseszett hogy nem vagyok én harkály, fejezzem be mert vár a Ricsi :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi, ezt megkaptad...Móni megjósolta, hogy minnyá szülsz :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Momi

Híd el lehet szeretni, sőt én néha azt, gondolom, nem e szeretem a picit jobban, de mindig rájövök, hogy nem csak hát azért a Lívia már 7 éves a Zoé meg 1 éves és másképp szeretem őket nem jobban vagy Kevésbé annyira külömbözö a két csajszi
:lol:
anha

Barbi

:) Vigyáz magadra
anha

Móni, beszólhattál volna nyugodtan, én hátul voltam, diót törtem, apáék meg összegereblyézték a leveleket :)

Ja képzeljétek, 63,5 kg-nak mért az Anna :shock: 1 hét alatt 2,5 kg... pedig nem is ettem tábla csokikat, csak olvastam, hogy milyen csokikat faltok :lol:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, én is 81.5 vagyok...asszem... :shock: :shock: :shock: Karcsi szerint kicsit meg van duzzadva a szám...hát nem jófej, hogy riogat ?!?!?!?! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

ÉS az a plussz ami felment, biztos a Vince súlya :D:D:D Nyugi :D Gondolom Anna sem volt mérges ;)

Kép
Kép
encu

Jajjj Encu!

Már csak két hét a császárig, és jobb lenne ha magától bújna ki, nem?? :wink: Ill. megindulna természetesen, sokkal jobb érzés, valamennyi szülésélmény legalább lesz az embernek. Legalábbis nekem azért jobb mintha csak bementem volna és vágnak :roll:

Zsuzsa!

Reményt adtál :wink: bár persze szeretni a gyerekeit az ember csak még nekem olyan megfoghatatlan az egész. :roll:

Tesóka!

Neked is jósolok figyelj: Max 28 nap mulva szülni fogsz :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én nem látok a számon semmit...Csak Anna mondta. A súlyon megrökönyödött azért egy kicsit...de én mondtam, hogy szerintem a múltkor mért kevesebbet, mint a tényleges volt.

Lehet, hogy vinnetek kell már a táskát, mert nem enged haza a dokibácsi :wink: És hamarabb megszülsz, mint én :D

Kép

Kép
sbarbi

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ

Lányok Tök izgi igy várni mikor jönnek a babák . igy sokkal jobb mint mikor én a sajátomat vártam Az utolso hét meg a napok éveknek tüntek . De igy tök jó. :D
anha

Haligali!

Sikeresen hazaértem, és feltűnően gyorsan végeztem mindenhol! :lol:
Az orvoshoz lassú tempóban mentem, csak 1/4 9 körül értem oda. (Lehet, hogy közrejátszott benne az is, hogy 1/2 8-kor még itthon válogattam a ruhákat, hogy melyik vékonyhosszúujjúba félek bele úgy, hogy ne legyen ki az egyik fiam! :lol: ) Tegnap este front volt, az én vérnyomásom is az egekben volt, a 155-öt súrolta! Mondtam az orvosnak, aki közölte, hogy semmi para, tegnap az ügyelet is tele volt az időjárásváltozás miatt! Szeintem a lánykáknak is az kavart be! :x
Amikor végeztem jött is a busz, 5 percet ha kellett várni! A holnapi dátummal elindítják a nyilvántartásba vételemet, de azért a TB kiskönyvemmel még be kell majd mennem! Remélem a MÁK betartja az igéretét és gyorsított eljárással kiküldi a papírjaimat! Azt igérték csütörtökön vagy pénteken meg fogom kapni postán! Kiváncsi leszek rá!
rnecsi

Tesóka, milyen 2 hét???? November 13-ra vagyok kiírva... :shock: :shock: Ezért feszülök még jobban, hogy egyre "ramatyabbul" érzem magam. Fáj a hátam, de elég csúnyán, örökké pisilnem kell meg anya szerint is dagad a szám..Na, majd ma elválik, hogy mindez csak kényszerképzet-e :D

Barbi, azt mondod, tegyük be a pakkot? ;)

Zsuzsa, sztem nekünk is izgi ;)

Csilla, te nagyon nagy mázlista vagy, tudod-é? :D

Na, megyek, megint pisilni kell...ÖRÖKKÉ...:D:D:D

Kép
Kép
encu

VAGY ezt nem nekem írtad? Mert akkor bocsi... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
encu

lányok Képzeljétek posztert kellet felraknom a lívinek nem ám akármilyet pasist .. hát nem elég korán kezdeni :lol:
anha

Encu!

A Barbiról beszéltem de neked is ezeket kívánom! :wink:

Te csaj! Egyre jobban hasonlítanak a kínjaid az én utcsó hetemhez :shock: ahogy olvastalak feléledtek a kínok, hű de sz@r volt. :oops: Kitartás+++++ :wink: :D Ez már a jele a végnek :D :D :D :D Kiváncsi vagyok Kiskarcsira :D

Barbi!

Nem akartam zavarni, mit gondoltak volna a fiúk, csak úgy bekajabálok az utcáról :shock: ha látttalak volna akkor kajabáltam volna :D

Tök édi a Ricsi. Ül a földön és lapozgatja a pancsis könyvét és dumál hozzá :D Ma mildi bébipapit kapott, nagyon izlett neki, pedig szerintem ritka rossz íze volt. Zöldséges rizottót evett :roll: legalábbis az volt ráírva :lol:

Ja és a legjobb, megtanult seggrehuppani a Ricsi, már nem esik olyan sokat ha feláll :D :D :D :D és magától :D

Hű most esésgyanús a pozíció, megyek is...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, kinek a képe kellett a Livinek? :D:D:D:D

Tesóka, legyen igazad!!! :D

Kép
Kép
encu

hu

hát volt film a jetx-en Zenés film sulis és onnan a fiu kellet neki és az uncsitesom megszerezte neki

Angolul nem tudok igy nem akarom leirni a nevét
anha

Zsuzsa!

Poszteres korszak :shock: az jóóóóóóóó :D :D Nálunk ki sem látszott a tapéta :D :D :D anyám meg sík ideg volt, aztán kinőttük :lol: úgy kb. 8. végén már csupaszok voltak a falak, úgyhogyg kitartás :D Nálunk gáz lesz, Te legalább pasikat fogsz bámulni de itt csajok fognak vigyorognia falról :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, hát akkor így sajna foggalmam sincs, hogy milyen a férfiízlése a Livinek ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka, ez egyszerre ment :D Megint ;)

Kép
Kép
encu

Encu!

Mikor indultok a dokihoz? Nála lesz a ctg nem?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Megint :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kép

Encu remélem itt már látszik
anha

Hát én ha most leírom hogy milyen képet képzeltem el :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: háááát nem egy kisfiút :oops: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, nem semmi! Pasizós korszak, nekem is kb 8.-ig tele volt a falam poszterekkel :D

Encu, lehet, hogy tényleg egyszerre szülünk :D Kitartás! Egyébként nekem esténként már kb 1 hónapja fáj a hátam, hasam alja éjszaka nagyon mensi gyanúsan görcsölt...mégis tök csend és nyugi van :shock: Napi kb 10 összehúzódásom van, nevezhetjük jósló fájásnak és ennyi! Anna még említett hasmenést, hogy szülés előtt szokott lenni...
Nekem ma van világvége hangulatom :oops: pedig még a nap is süt :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Momi

Oszd meg velünk ezt a titkot léci ????????????????????????????? :lol:
anha

Igen, hasmenés nekem is volt!!!!!!!!! Előzőnap vagy kettővel elötte, paráztam is nehogy szüljünk mert apa dolizik :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa! Tudod amolyan szőke kékszemű lezser csodajópasit, farmerban a csípőéig letolva, izmos hasikó meg mell és vigyorog mint állat :mrgreen:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Az majd késöbbi korszak a vetközés
anha

Viszont nyákdugót nem láttam csak mint Encunak sűrű folyás volt az utcsó három hétben, a mai napig nem tudom az milyen :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?