Jó reggelt!
Gabó, bizony, már én is vártam...bár nem tudom, hogy ez mennyire nagy dolog, de valahogy mégis súlya van
LEhet, hogy exrtaerős hidegfront volt, mert Kiskarcsi is megállás nélkül hisztizett...Lehet, hogy ez tett be a pici lányoknak is...
TEgnap olvasgattam megint "mik a szülés megindulásának a jelei" dolgot, és volt benne egy bő hüvelyváladék jel is...engem meg már 2 napja úgy "önt" el, hogy az az érzésem, hogy a magzatvíz az...
Még jó, hogy tök egészséges minden jel szerint, mert ha nem lenne, már rohantam volna a kórházba. Szóval én is izgulok....a BARBIÉRT is!!!!
:D:D:D:D
Csilla, részvétem a hivatali ügyintézés miatt...én is hűűű, de utálom, pedig ilyen munkaügyis hepajban részt sem vettem...
Barbi, hajrá-hajrá, már célegyenesben vagytok nagyon...még lenne ugyan 2 hét, de az csak a ráadás, tudod...Szóval igaz ez a száj-dolog???? És a párod is észrevette rajtad? Vagy csak Annának van ilyen éles szeme
Most tükörbe kellett néznem. Hát nemtom. NEkem állatira fájt a hátam egész éjjel, reggel már azért nem tudtam aludni. JA, és most először volt vádligörcsöm nyújtózkodás után, de ez olyan elementáris volt, hogy pótolt legalább 20-at. Most is fáj a hátam...mitől? Na, majd ma rákérdezek
Lehet, hogy csak bebeszélem.
Tesóka, nálatok mit dolizik apa, hogy vasárnap este 9kor ér haza??? És hogy aludtatok Ricsivel?