Új privát üzeneted érkezett!

Jaj de izé vagyok!

Gombahölgy húúúúúúúúúú gratulálok a dr.hez!!Meg szabad kérdezni, hogy milyen dr. lettél??

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lukikám
szerintem addigra már uton leszek :cry: :cry:

Gomba
örülök hogy jelentkeztél,hú mát te nagyon a végén vagy :lol: :lol: most már tessék sürübben jönni :P :P

bibar

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

Kicsi Bibarom!!!

Holnap mész ugyi be Kicsikém!Vigyázz magadra ,hamar elmegy az a 3 nap,kitartás neked !!!Küldök egy nagy ölelést!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!!!

Napcsi!!!!
Szívből gratulálok Nórikához!
Szorítok Nektek, hogy minél előbb kikerüljön az inkubátorból!
Jó egészséget és sok tejcsit!!!!

Visszaolvastam, egy csomó mindenkinek szeretnék írni, remélem eszembe jut minden.

Mamm!!!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! Nem lehet baj!!!!!!MInden rendben lesz!!!!
Olyan édes kis hajóskapitány, meg kell zabálni!

Gomba!
Gratula a doktorihoz!!!

Zsókuci drága!
Nagyon örülök, hogy jó érzéssel jöttél el a BMCből!Nagyon szorítok Neked a mielőbbi kezdéshez!

Luki!
Kissé megkésve de nagyon boldog szülinapot!!!!

Bibar!
Kitartást a diétához és a böködéshez!
Az étrended nem semmi :? én tuti éhenhalnék!

Sharon!
Pihenj sokat! Remélem nem lesz baj! Kórházzal kapcsolatban hogy döntöttél?

Benszi!
Ne .
Ne félj drága, minden rendben lesz! Ez természetes hogy parázol a szüléstől, de próbáld úgy felfogni (nekem így sikerült átállítani a gondolkodásmódomat) hogy annyian túlvannak már rajta, majd csak lesz valahogy. Örökké nem maradhatnak odabenn, és milyen jó lesz ha majd ittkinn lesznek!
Ha a párod nem hajlandó bemenni akkor kérj meg egy barátot, de tényleg iszonyú nagy segítség ha van valaki melletted.
Most elmesélek Neked valamit, 8 évvel ezelőtt szült a legjobb barátnőm, és mivel a férje már az injekcióstű látványától (ez komoly!!!!) is elájul, és mereven elzárkozott attól a kéréstől hogy benn legyen a szülésnél, így engem kért meg hogy menjek be vele. Elkezdődtek a fájások, jöttek értem, Vikit bevitték a szülőszobába, mondták hogy mindjárt hoznak egy köpenyt és akkor mehet be a Vele levő személy. És ekkor láttam a Norbin hogy nagyon tépelődik magában. Úgyhogy a köpeny már rá került. Szegény batátnőm, majd leesett a szülőágyról a meglepetéstől amikor meglátta hogy a férje jött be. Megbeszéltük ha nagyon nem bírja kijön és akkor majd bemegyek én, mert erre van lehetőség, de nem jött ki csak a végén a fiával a karján.És a mai napig azt mondja hogy halálos vétek lett volna kihagyni.

Csajok!
Eszméletlen hogy elszaladt az idő! Már mennyien a végefelé jártok megint! Nagyon klassz hogy növekszik a család! :D

Rékus babus is mindenkit üdvözöl, jelentem már hátról hasra fordul, 6690 gr és 67 cm. "Gyönyörűen" eszik kanálból, sütőtök, alma banán, őszibarack jöhet mindnen mennyiségben.Kedden már 5 hónapos lesz :shock: akkor majd rakok fel képeket!
Puszi Nektek!

lanett

Azt hiszem, benyeltem egy jó kis torokfájást. Hiába öntöm magamba a citromos-mézes teát, nem nagyon használ. Szerintetek mit lehet ilyenkor szedni, ha lehet egyáltalán valamit?

De hogy valami jót is írjak: tegnap megvettük a kisfiunk első babaruháit! A férjem szerint órákig válogattam a Brendonban, ami persze nem igaz, max. hosszú percekig. Úgy éreztem, fel tudnám vásárolni a fél boltot! Mindegy, kiegyeztünk, hogy 1-2 hét múlva folytatjuk... Addig is tapétát kellene találnom, mert a leendő gyerekszoba még mindig egy lomtár, lassan, nem ártana átalakítani. Eddig nem mertem semmit venni, nézni, most viszont már olyan jó!

Málna, Juci!

Mi van veletek?

Benszi!

Gyere gyakrabban, hiányzol a fórumról!
ballagyo

Nyunyika
köszi drága vagy,igen holnap megyek,de hamar el fog repülni az a 3 nap,vettem egy jó könyvet :P :P

Lanett
már 5 hónapos?nem semmi hogy megy az idő :shock: :shock: kérünk majd képet is erről a nagylányról :lol: :lol: :lol: örülök hogy minden rendben van veletek :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni "kis" csapatotokhoz, ha lehet. Már egy ideje jelen vagyok, de csak olvasó üzemmódban, mert még nem mertem bejelentkezni, ugyanis csak mostanában sikerült átlépnünk a bűvös második harmadba (az első nem volt teljesen zökkenőmentes). A BMC-ben Szűcs dokihoz jártam. Ottani pályafutásom nagyon rövidre sikerült, mert szerencsére az 1. inszemnél sikerrel jártunk. Mielőtt mindenki felhördülne azért elmondom, hogy ezt 3 sikertelen év előzte meg különböző magánorvosoknál, ezt követően jutottunk el a BMC-be.

Szeretném elmondani, hogy nagyon sokat segítettetek nekem az elején. Mindkét BMC topikot olvastam és nagyon sok kérdésemre találtam itt megnyugtató választ.

Külön üdvözlet Nyunyinak! Tudod a közös 1. inszemen ismerkedtünk meg, és szerencsére azóta is találkoztunk! Látom nagyon aktívan jelen vagy, nagyon szurkolok, hogy november a ti hónapotok legyen.

Adataim a táblázathoz:
33 év, szülés: János kórház, orvos: Dr. Molnár László, 13hét 3 nap, nevek még sajnos nincsenek, köv. UH: nov.8.

Legközelebb megpróbálok majd egy vonalzót is feltenni, de sajna abszolút kezdő fórumozó vagyok és egyébként sem nagy számítógépguru. (egyenlőre azon is izgulok, hogy ez az egész valami elfogadható formában jelenjen meg)

És íme a mi kis kincseink, ugyanis ketten vannak (remélem kivehető a lényeg, éppen "lefejelik" egymást):
Kép
szofi74

Szofi
üdv a topikba :P :P első inszemre rögtön 2 baba,nagyon ügyi vagy :P :P gratulálok és nagyon jópofa ez a kép ahogy tényleg egymást fejelgetik,biztos 2 rosszcsont fiú lesz :P :P :P

bibar

Szijjja! Kicsi Beám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De jóóóó sikerült regisztrálnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Édesek a kincsek!!!!Már híányoltalak nagyon,!!!Küldtem neked emailt !!!!Vonalzót a babafalva.hu n tudsz csinálni és ott majd ha megszerkesztetted a vonalzód bead egy kódót és azt kell bemásólnód a társalgó ,mellette segédletek azt leugratod aztán ott megtalálod a prófil részt és ott az áláírás részt és oda bemásolod a kódót!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Örülök neked nagyon Kicsikém!!!Amikor láttam hogy Szofi74 helyből éreztem hogy te vagy az drágaságom!!!! :P :P :P Küld át vagy emailen vagy itt priviben a telszámod!!!Pusz

Kicsi Bibarcim!!!

Milyen könyvet szereztél???? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi!

Gratula Nórihoz! Remélem már kint vagytok a hülye dobozból!!!!!!!!!!!!

Felhúztam az ágyneműt :lol: Ati feltette a baldachint, mekkora pofára esés lesz, ha nem jöhetünk kedden :cry: :cry: :cry:
Holnap már lesz a dokink és kb. kiderül.

Szorítsatok!

Puszi!

Judit

jucicuki

Drága Jucikám!!!

Megy a szórítás értetek,!!!Örömmel látom hogy a kis cseppek milyen szépen gyarapodnak!!!! :P Minden rendben lesz hidd el!!!És kedden már otthon alszanak a cseppek!!!!!!!!!Küldöm a kisangyalom vigyázzon rájuk!!!!!!!!És rátok,és hozzon szerencsét hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusszillak Drágaságom

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókucim!

napcsikámékkal mi a helyzet?????????????????Remélem minden oké a kis Nórikával!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
egy jó kis krimit vettem,jó vastag,de szerintem a 3 nap alatt végzek vele :P :P

tényleg mi van Napcsiékkal??????tegnap sem kaptunk hirt felőle :cry: :cry: :cry: remélem rendben van minden :oops: :oops:

Juci
drukkolok hogy hazamehessenek a picurok kedden :oops: :oops:

bibar

Kicsi Bibarcim!

az jóó!!!Vigyázz magadra,és ha tudsz üzenj Lukikával hogy mi a helyzet!!!!!!!!!!!Pusszilak Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Ne haragudjatok, hogy nem írok sokat, csak pár gondolatot.

Napcsi!
Gratula a kis Nórikához! Remélem hamarosan otthon lehettek!

Benszi!
Csak semmi aggodalom a szülés miatt! Természetes, hogy a vége felé az ember lánya már szeretne inkább túllenni az egészen. Én is így voltam vele. Aztán megtörténik a csoda és az lesz a természetes, hogy ott vannak a bébik körülötted és nem benned...
Apuka miatt ne aggódj úgy van, ahogyan a többiek írták. A nagy esemény során biztosan úgy dönt majd, hogy inkább benn lesz. Nálunk is így volt. A babavárás során nem akart benn lenni a szüléskor, aztán mikor oda került a sor, mégis úgy alakult, hogy benn volt és nem bánta meg. Igaz nálunk császár volt, de még így is jó volt, hogy ott volt. Csak nyugi, minden rendben lesz.

Mi köszönjük jól vagyunk, lassan-lassan belerázódunk a dolgokba, bár édesanyám itt van velünk és nagyon sokat segít a babák körül is. Sétálgatunk is most már, ma is voltunk egy jó kis levegőzésen. Ezek nagyon jó időszakok, mert ilyenkor tutira alszanak a bébik, úgyhogy csend és nyugalom honol. Aztán ahogy hazaérünk jön a nyüzsi.
És akkor egy-egy kép a lurkókról...
Kép Kép
A felső Gergő, az alsó pedig Zsuzska.

Puszi
Gica

Kép
gica1

Akkor még egyszer, mert Zsuzska lemaradt... :oops:

Kép

Kép
gica1

Nyunyika!
Köszi a segítséget! Sikerült a vonalzó. A számot küldöm priviben.

Bibar!
Köszönöm a dícséretet. Sajnos több ilyen képünk nem nagyon lesz, a doki szerint már nem fognak ráférni egyszerre. Vigyázni kell veled, ha így jósolsz! :D A 12 UH-n úgy tűnt, hogy tényleg két fiú. Az egyik biztosan, ott még én is láttam a kis fütyit, a másik mintha ...., de nem biztos. Persze ez még nagyon korai, talán a 16. héten már jobban látszik. Az én megérzésem vegyes páros volt, amiben még reménykedem egy kicsit, ahogy a vonalzón is látszik. Persze bármilyen párosításnak nagyon fogunk örülni.

Örömmel olvastam Judit híreit. Bár ő nem ismer, de én akkor már olvastam a fórumot és nagyon szurkoltam, hogy minden rendben legyen.

Kép

Kép
szofi74

Kicsi Beám!

nagyon szívesen Kicsikém,tuti lett!!!Szerintem meg ugy van ahogy már régebben is beszéltük egy fiú egy lány!Beácska+Gáborka :P Várom a számod!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kismamik! Kép Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi bibarcim!!!Holnap megy veled az angyalkám és vigyázz rád!!!!!!!!!! Kép

Gicám!!!

Gyönyőrűek a babáid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :!: :!: :!: :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Csak egy gyors bekukk!

Zsókucim, köszönöm az smseket, telefonokat, a közvetítést!

Én itthon vagyok, Nórikám még benn :cry:
DE már kikerült az inkubátorból, és három óránként bejárhatok hozzá szoptatni. Egy kis tündér, és nagyon ügyesen eszik, szeret cicin lenni :D
Remélem, nagyon hamar hazavihetem...

Köszönöm, hogy gondoltatok rám!

KépKép
naposoldal

Napcsi

de jó,legalább már nincs inkuban.Mikor viheted haza?

Bibarkám

majd azért hívlak mobilon a kórházban. :P

Gica

de szuper,édesek a bébik :D

Szofi

üdv a csipet-csapatban :D Tényleg profi vagy,első inszemre ikrek :D Tök jó a kép :D

Gomba

eltévedt leányka :D Jó hallani rólad

Numával mi lehet????? :roll:

Juci

szorítok hogy kedden hazaengedjék a csajokat :D

Ballagyo

én is mézes teát ittam,meg ezeket a halls cukorkákat ettem,más tippem nincs...jobbulást 8)

Holnap délután megyek a dokimhoz UH-ra,szorítsatok hogy minden rendben legyen :D

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Na itt vagyok én is. Jó mozgalmasra sikerült ez a hétvégénk, ugyanis tegnap óta Vandával kutyaiskolába járunk :D Szombaton is és vasárnap is 2-2 órás a foglalkozás, ráadásul vasárnap reggel 9-től van :roll: Ez annyira nem tetszik benne, de hátha kap egy kis nevelést :wink: Elég nehezen kezelhető kutyó, mármint eléggé buzgága, és sok minden elvonja a figyelmét. Ma délután meg jöttek a sógornőmék vendégségbe, nem rég vittük haza Őket, úgyhogy nem unatkoztunk :D Jaaa, meg voltunk shoppingolni az új, ferihegyi market centralban is :oops: Hát, vettünk sok-sok mindent, felsőket, cipellőket, stb., úgyhogy nagyon-nagyon örültem :lol: :oops: :oops:

Napcsi,
Jaj de jó, hogy írtál. Izgultam, hogy miért nem írsz, reméltem, hogy csak babázol, de akkor így már mindent értek :wink: Meglátod, hamarosan már otthon lesz Nóri is, nagyon örülök, hogy végre kikerült az inkubátorból! :D

Bibar,
Kitartást a kórházasdihoz, remélem, minden rendben lesz! Drukkolok nagyon, hogy ne legyen túlságosan szigorú az a diéta… :roll:

Gomba,
Nagyon gratulálok, hogy dr.Gomba lettél! :D:D Most már próbálj meg pihenni, hiszen már csak pár hét, és úgysem hagy pihenni a kisbabátok :wink:
Remélem, hogy sűrűbben fogsz jelentkezni! Puszi neked!

Lanett,
Nagyon ügyes Rékus, hogy már fordul! :D És milyen szép nagy lehet már! Képet kérünk :)
Amúgy nem a BMC-ben voltam, hanem a magánrendelésen :wink:

Ballagyo,
Jobbulást kívánok, remélem, hamar túlleszel ezen a torokfájós dolgon :roll:

Málna,
Hogy vagy? Írj néha magadról!
Babyről tudsz valamit? Remélem velük is minden rendben!

Szofi,

Kép

Gratulálok a pocaklakóidhoz! Nagyon szuper, hogy első inszemre ikreket vársz! :D:D:D További boldog babavárást! :D
Nagyon helyesek a képen a kincseitek! :D Felvettelek a táblába! :wink:

Judit,
Nem hiszem, hogy pofáraesés lesz, meglátod, jövő héten már otthon fognak alukálni a tündérkéitek! :D:D:D Nagyon örülök!!!
És persze drukkolok is nagyon!!!

Gica,
Hát teljesen el vagyok olvadva a gyerkőcöktől! Csodaszép mindkettő! :D:D:D

Lukikám,
Ezer drukk holnapra! Utána jelentkezz ám :wink: Puszillak!

Hűűű, most ég a fényképes felem, mert ezer éve nem dobtam fel táblát…na mindjárt pótolom :oops: :lol:

Kép

Kép
zsókuci

Fiona,
Nagyon el vagy tűnve... remélem, minden rendben van! :roll:

Kismoni,
te is régen jelentkeztél!!!

Numa???

Chesti, Share, Agnese, Agnesm, Rozus, Nviki, Csibe, és a többiek!!!!...rólatok nem is beszélve... tessék néha legalább bejelentkezni :roll: :?

És íme a tábla: :oops: :oops:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Először is, gratulálok a nagy nehezen kicsalogatott Nóribabának !!!! Hogyan született meg végül? Mekkora súllyal? És miért került oxigén alá?

Zsókuci, örülök hogy elmentetek Wiegandt doktorhoz. nagyon örülök.... szerintem nincsen orvos aki a helyzeteteket nem értené meg. Főleg nem a BMC-ben. Ha van, akkor szégyellje magát. Nagyon drukkolok nektek. Nagyon-nagyon.

Chestikém, nekünk a november 10 nem lesz jó, a barátnőmet avatják elöl-hátul doktorrá. Asszem az avatás délelőtt 10kor kezdődik. Lehet esetleg másik időpont? Úgy elmennénk.

Gicáék ikreit láttam, életben még gyönyörűbbek!!! Gergő egy csuda volt ahogy hason fekve aludt, maga alá húzva a lábait. Szegény Zsuzskának nagyon csikar a hasa. Remélem bevált a babakocsi. Én az újjal néha szenvedek, egyáltalán nem olyan fordulékony. viszont a gyerekeknek már kényelmesebb.
Azon filozofáltam egy ideig, hogy miért kevesli a védőnőtök a 600 mili tejet naponta. A napi szükséglet ebben a korban 130-170 ml/testsúlykilogramm. Szerintem tökéletes. Megnéztem a füzetkében, az én lurkóim is ennyit ettek 1 hónaposan.

Puszi mindenkinek, most jöttünk meg wellnessezésből, hát két lurkóval inkább róluk szólt (már megint) minden, de így is nagy élmény volt! Megyek alunni, mindenkinek jó éjt.

Lucia

Kép
lucia1

Jó reggelt Kismamik!!!!

Napcsikám!!!

De jó hogy írtál!!!!!!!!!!!!!!!Örülök hogy Nóri baba Kikrült az inkubátórból!!!! :P Kiderült mi van vele???Nagy nagy Ölelés és gratula Kicsikém!!!!!!!!Képet majd kapunk?! :P :wink: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gica
gyönyörüek a babák :P :P :P :P :P gratulálok :P :P :P

Zsókuci
mi is jártunk egy ideig ilyen hétvégi oktatásra,aztán meguntuk :oops: :oops: találtunk egy oktatót aki házhoz jön és nem is drága,és csak az én kutyámmal foglalkozik,igy nem kell a sok kutyit végig várni :oops: :oops: persze már végzett,csúcs okos kutyikáink vannak :P :P :P

Napcsi
sajnálom hogy Nóri baba még bennt van,remélem hamar veled lesz :oops: :oops: de legalább ügyesen eszik,ez nagyon fontos :P :P

Lukikám
jól van majd csörrenj :lol: :lol:

bibar

Kicsi Bibarcim!

Nagy ölelés és várlak nagyon vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :wink: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Vicuska gyönyörűséges művészi fotó. :) Zabálnivaló. :)

Napcsi örülök, h Nóribaba már kikerült az inkuból. Tudni miért volt ott? Képet kaphatunk? :) Bár tuti olyan gyönyörű, mint az anyucija. :)

Dr Gomba
. :) Gratulálok!! :) Tessék többet jelentkezni, ahogy Zsókuci is írta. :)

Gica már 1 hónaposak :shock: :lol: Rohan az idő. :) Boldog hófordulót, jó volt olvasni rólatok, Zsuzska, és Gergő éddeesseeekk. :) Még még még képet. :)

Lucia drága ok, toljuk el egy héttel. Én is szeretném ha ott lennétek hallod e. :)

TALI NOV 17.Jó nektek?

Zsókuciiii :lol: :lol: pusziiii :lol:

Luki jelentkezz!!

Bibarci, ez az édesség evés.. :) Én is beleestem, aztán tudatosan odafigyeltem, hogy sajna nem lehet féktelenül zabizni. :oops: Bár én a 3. trimiben már nem is nagyon tudtam enni, meg nem is kívántam, inkább a gyümiket. Te is lassan belépsz a 3.-ba. :lol:

Szofi hát üdv nálunk. :lol: Tessék sűrűn jönni. Ekkora szerencsét, h inszemre kapásból két is babát hoztatok össze. :) A kép iszonyat aranyos, tényleg egymásfelé fordunak.
Ha szeretnél személyesen találkozni velünk jelentkezz a talira. :)

Lanett Rékus nagyon ügyi, hogy már fordulgat. :) Niki is a hátról-hasra fordulást tanulta elöszőr, pedig azt mondják az a nehezebb. :lol: :wink: (szerintem meg a könnyebb :lol: :oops: )

Numa tényleg merre vagy?

Benszi drága eléggé offline vagy. Hiányzik a "nagy pofád". :lol: :lol: Tessék többet írni.

Velünk minden ok. Szombatonként angolra járok, Én anyaidőnek hívom. :)
Niki jövőhéten 1 éves lesz :shock: :shock: :lol: Iszonyat repül az idő....
Fogakkal szenved szegénykém. :( Szoktunk minimaxot kapcsolni neki, hát a sesam street-től teljesen bepörög. :) Imádja. :)
Itt egy kép, nem engedem ilyen közel ám a tv-hez, de ezt le kellett fényképeznem. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

chesti!!!!!!!!

Tündéri ez a kislány!!!!!!!!!!Meg kell zabálni,milyen édes ahogy alszik rajtad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!
Nagyon várlak majd vissza!!!!Kitartás a szurikhoz!!!!!!!!!!!Pusszilak Kicsikém :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek Szép Kép -ot!

Gica
Nagyon édesek a picik!

Napcsi
Végre Nóri idekint!Remélem mielöbb otton lesz!Kép?

Chesti
Tényleg milyen nagy már ez a lány!Kész hölgy!

Bibar
Kitartás!Kívánom,hogy ott bent is repüljön az idő és jó legyen az eredményed!
gabicsibe

Sziasztok!

Bibar: gondolok rád az elkövetkező 3 napban, remélem izgi a könyv amit viszel!! :wink:

Napcsi: örülök, hogy otthon vagy és megy a szopi Nórinak, remélem őt is mihamarabb hazaviheted!Miért kellett bennmaradnia??

Gabicsibe: húúúúúúú holnap UH??nagyon drukkolok!Én is holnap megyek uh.ra :lol: :lol:

Chesti:Lencsilányod még mindig írtó cuki...a képek is jók és hajrá angol!

Szofi:üdv köztünk és ne izgulj én mégannyit se voltam a BMC.ben, mint Te, mert nálunk a kivizsgálások alatt jött Kiskakukk... :oops: :oops:
és ténxleg nagyon cuki az uh kép!!

lányok!szép napot mára!!

Benszi: remélem nem rudják szét az oldaladat a lurkók és jól vagy!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Chesti

hát kész vagyok a szunyálós fotótól :D Hogy tud ilyen cukin csücsöríteni ez a kis angyal??????? :shock:

Kép
lukrécia

Chesti, Niki tünemény. Ahogy alszik... Mindjárt 1 éves nagylány. :) :) :)

Sajnos a nov. 17-18 hétvége egyáltalán nem jó, akkor meg elutazunk (tudom sok baj van velem). A november 10-11 hétvégén legalább ithhon vagyunk. Jó lenne elvileg, ha például vasárnap délelőtt lehetne. Vasárnap délelőtt nem lehet az oviba menni?

Puszillak, és ne haragudj rám!

Lucia

Kép
lucia1

Lukrécia drága, örömmel látom, hogy MÉG MINDIG EGYBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak így tovább!!!

Kép
lucia1

Sziasztok,

Csak extra gyors bekukk, mert dolgozom.

Chesti,
Nekem nem jó a nov. 17. :cry:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti!

Gyönyörű ez a kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én néha már annyira szeretném, ha megszületne és láthatnám a kisfiunkat, néha meg úgy meghosszabbítanám a várandós időszakot...Tiszta őrült vagyok..

Lukrécia!

Köszi a tippet! Kúrálgatom magam. Vannak napok, amikor teljesen jól vagyok, máskor meg úgy érzem, kiköpöm a mandulám. Ma megyek védőnőhöz, hátha ő tud valami csodaszert.
Drukkolok a holnapi UH-ra, de úgyis minden OK lesz.

Gabicsibe!

Neked is drukkolok holnapra! Jól vagy?
ballagyo

Chesti:
Gyönyörű a kislányod még mindig. :D

Pfúú csajok tegnap végigbőgtem a Napló második részét. Nem is értem miért nézek én ilyeneket. Tiszta hülye vagyok. :cry:

A héten megyek én is vizelet, vérvétel...ilyenekre, aztán majd jelentkezem.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Napcsika, sok puszi nektek!!!

Nálam úgy érzem eljött egy kis depi ideje. Tegnap sírtam egy csomót és ma is. Hogy miért? Nem is tudom. Eddig erről az érzésról csak olvastam. Nem is értettem, hogy akinek végre megadatott egy kisbaba mitől lesz depis de most én is bele estem...férjem már sajna dolgozik, anyukám csak jövő héten tud jönni....furi ám ez!!!
vicuska2007

Vicuska!

Én is depis voltam kb 1 hétig!!Kitartás ,hamar túl leszel ezen a részén!!! :roll: Kislányod mosolya ugyis kárpotól mindenért!!!!!!!!!!!Nagy nagy Ölelés megy Kicsikém!!!!!!!!!! :P

Kismamik!

Merre jár a mi Fionánk???????????????????? :roll: Remélem jól vannak!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti
tündériek a képek :P :P :P a 17.-e nekem sem jó,az tuti,mert a párom szülinapja aznap van :lol: :lol:

Vicuska
szegénykém,kivánom hogy mihamarabb átvészeld ezt a depis időszakot :oops: :oops:

Lukikám
hivjál majd délután hogy mi volt ma a dokinál :lol: :lol: de jó lesz neked,holnap meg mész fodrászhoz :lol: :lol: aztán találd ki melyik nap menjek vagy menjünk majd,kérünk új időpontot :roll: :roll:

Réka ,Gabicsibe
köszi drágák vagytok :P

Gabicsibe
Luki majd telefonon tájékoztat engem hogy mi volt veled az uh-án,hány babóca van,drukkolok nagyon,jaj én annó nagyon izgultam,nem irirgyellek ezért,bár utána meg a köv miatt fogsz izgulni,sajna igy lesz végig de megéri :lol: :lol: :lol:

bibar

Estrella!

mi volt tegnap abban a naplóban??!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki nagyon jó lett az avatar :D !

Napcsi drukkolok,hogy Nóri baba is minél hamarabb hazamehessen!Képet kérünk szépen!

Gomba gratulálok én is a Dr.-i címhez,nagyon ügyes vagy.

Gica gyönyörűek a gyerkőcök örülök,hogy jól Vagytok!

Chesti a nov.03.-a és 10.-e nekem sem jó sajnos :( .Nagyon jók a képek,kedvencem a rajtad alvós.A csajok is imádják a sesam street-et :wink: .

Bibar bár már nem olvasod,kitartást a kórházhoz!

Juci nagyon drukkolok,hogy hazamehessetek holnap!

Szofi üdv itt Nálunk és gratulálok az első és egyben duplán sikeres inszemhez :wink: !

Gabi,Réka drukkolok nagyon Nektek a holnapi uh-hoz!

Nekünk jó kis hétvégénk volt :shock: .Szombat éjjel a Petrának 40 fok fölé ment a láza,alig bírtuk hűtőfürdővel levinni,tegnap éjjel pedig arra keltünk,hogy nagyon keservesen sír.Semmi nem volt jó neki,egyfolytában a pelusát fogdosta és azt mondogatta kaka-kaka.Persze a pelus üres volt.Ma reggel viszont vigyorogva jött,hogy anya kaka.Volt is a pelusban(azóta többször is),úgytűnik sikerült egy jó kis virust benyalnia szegénynek :evil: .

Na megyek is ledőlök egy picit,mert nem sokat aludtam az elmúlt 2 napban.

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Sziasztok!

Juci,nagyon szorítok holnapra,hogy végre mindannyian hazamehessetek!

Bibar,kitartás a kórházasdihoz,reméljük a könyv segít.

Napcsi,nektek is millió drukk,hogy mielőbb hazavihessétek Nórit!

Gica,gyönyörűek ezek a gyerekek!

Chesti,puszi a majdnem egy évesnek,tündérpofa! :lol:

Ballagyo,jobbulást!

Nyunyi,akkor kapd el Apát este!Biztos,ami biztos! :wink:

Lucia,kérünk képet a két gyönyörűségről,ahogy wellnesseznek!

Lanett,atya ég már Rékus is ekkora,és milyen ügyi,hogy megfordul!Puszi neki!

Gabi,nagy drukk holnapra,ott lesz az a kis Pötty/vagy Pöttyök/ :lol: :lol:

Estrella,egy kalappal neked is a heti szurkáláshoz!
Én a mai napig is elbőgöm magam mindenen! :oops: :oops:

Vicuska,remélem hamar túl leszel ezen az időszakon!

Gomba,vagyis dr. Gomba, Gratulálok! :lol: :lol: :lol: Nemsokára érted izgulunk!

Benszi,pihizel???????????

Zsókuci,hát nem semmi csuda okos kutyátok lesz! :lol: puszi

Lippa,hát sok minden nem töténik velünk mostanában.Máté továbbra is nagyon huncut,iszonyú sok energiával ötvözve.Kihasználtuk még ezeket a szép időket és sokat játszottunk kint a szabadban!
A testvérprojekten dolgozunk,eddig :cry: :cry: :cry: ,de holnapra kaptam időpontot egy homeopata dokinőhöz,hátha tud rajtam segíteni.

Millió puszi nektek!

Andi

Kép
taptau

Lippa, szegénykéim,jobbulást kívánok!

Jaj,és Szofi,üdv a csapatban! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Lippa drága!

Jobbulást a kis törpének!!!Neked meg jó pihit!!! :wink:

Taptau!

meglesz ,köszi!!! 8) :lol: Hajráá tesó project :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Felhívom az ovit, h vasárnap lehetne e, de az eléggé necces.
Ha esetleg nem lehet, akkor megkérdezzem, h szombaton 13 órától lehet e? Bár sok baba alvási ideje szerintem beleesik...
Ha vasárnap nem ok, akkor toljuk még 1 héttel.
Nov 24?

Aranyosak vagytok köszi. :) Tegnap aludt el így rajtam. :)

Vicuska nálam is volt szerintem enyhe depi, sőt mai napig van. Néha jön, de én megmagyarázom magamnak ilyenkor ezek csak a hormonok!!! Nem vagyok hülye, nem vagyok rossz anya, csak a hormonok borítanak ki. Én azt tanácsolom olyanklor sírd ki magad, jobb, mintha magadba fojtanád hidd el.

Estrella, ne nézz ilyeneket! :)

Ballagyo, nem vagy buta, :lol: Én a végén is annyira szerettem volna még meghosszabbítani a pocisságot. :lol: de Te még messze vagy, élvezd. :lol: Tessék talira jönni. :)

Rékaróka szomorúan látom, h te sem jelentkeztél a talira. :(

Gabicsibe mikor kell menned? Bocsi ha írtad már. :oops:

Nyunyi ördiről nem kapunk képet? :) Rád szabadítottam ám Zsókucit, remélem már intézkedett. :)

chesti

Lippa jajj a kis drágának jobbulást, Te pedig pihizz!

Taptau de jó látni. :) Képet! :)

chesti

Chestike!

Ajjaj!!na jó van egy pár ,de nem a legjobbak! :wink: Kép Kép Kép Na most hírtelen ennyi van! :wink:

Kicsi Benszim!

remélem jól vagytok?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?